Juventus denkt aan vroegtijdig vertrek Pirlo en heeft drie namen in het vizier

Dinsdag, 23 maart 2021 om 11:43Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 11:45

Juventus overweegt om vroegtijdig afscheid te nemen van Andrea Pirlo, weet La Repubblica te melden. De oefenmeester van de nummer drie van de Serie A ligt al geruime tijd onder druk, nu de resultaten in de Italiaanse competitie én de Champions League zwaar tegenvallen. Juventus krijgt klap na klap te verwerken, is uitgeschakeld in de Champions League en moet waarschijnlijk ook de landstitel aan zich voorbij laten gaan. Gian Piero Gasperini, Simone Inzaghi en Luciano Spalletti worden genoemd als mogelijke opvolgers van Pirlo bij Juventus.

De situatie van Pirlo lijkt onhoudbaar geworden na de nederlaag van zondag tegen laagvlieger Benevento. De regerend landskampioen blameerde zich op eigen veld en ging met 0-1 onderuit. Het betekende een mokerslag voor Pirlo en zijn ploeg, die eerder deze maand werden uitgeschakeld in de Champions League door FC Porto. "Zijn werk wordt besproken en er wordt een spoedige verandering geëist op verschillende niveaus. Van de kwaliteit van het spel tot de relatie met het team", licht de Italiaanse krant de situatie van Pirlo toe.

Juventus lijkt na negen landstitels op rij voor het eerst sinds 2012 naast de Scudetto te grijpen. De achterstand op koploper Internazionale bedraagt liefst tien punten. Juventus speelt op 19 mei nog wel de finale van de Coppa Italia tegen Atalanta. Omdat Juventus niet beschikt over de financiële middelen om direct een vervanger aan te stellen, wordt de naam van Igor Tudor genoemd als tijdelijke vervanger van Pirlo. Tudor werd in augustus vorig jaar aangesteld als assistent van Pirlo, nadat hij eerder eindverantwoordelijke was bij onder andere Udinese, Galatasaray en PAOK Saloniki.

De komst van een gevestigde naam als Jürgen Klopp of Josep Guardiola is door de financiële situatie van Juventus uitgesloten volgens het dagblad. Ook door de naam van Massimiliano Allegri kan een streep, aangezien de clubloze oefenmeester niet door één deur kan met directeuren Pavel Nedved en Fabio Paratici. Gasperini, Inzaghi en Spalletti worden door Italiaanse media genoemd als belangrijkste kandidaten om komende zomer het stokje over te nemen als eindverantwoordelijke bij Juventus. Tot die tijd moet Tudor de honneurs gaan waarnemen.

Gasperini staat sinds 2016 aan het roer bij Atalanta, waar hij nog een contract heeft tot volgend jaar zomer. Met Atalanta wist Gasperini dit seizoen door te dringen tot de achtste finales van de Champions League, waarin Real Madrid uiteindelijk te sterk bleek. In het seizoen 2016/17 behaalde Gasperini de hoogste eindnotering ooit met Atalanta, door als vierde te eindigen in de Serie A. Inzaghi heeft momenteel de touwtjes in handen bij Lazio, dat zevende staat in de Serie A en in de Champions League werd uitgeschakeld door Bayern München. De clubloze Spaletti stond in het verleden onder andere aan het roer bij Internazionale, AS Roma en Zenit Sint-Petersburg


Poll

Denk jij dat Andrea Pirlo het seizoen afmaakt bij Juventus?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

58 reacties (laatste reactie door moyashi)

Vind dit weer ontzettend kortzichtig van zo'n club als Juventus. Vergeet niet dat dit Pirlo zijn allereerste trainersklus is. Tuurlijk, de resultaten zijn nog niet om over naar huis te schrijven, maar geef zo'n man nou even de tijd om iets op te bouwen. Ik denk dat Pirlo volgend jaar zijn stempel absoluut gedrukt heeft op dit elftal en de resultaten ook echt wel beter zullen zijn.
Juventus zit, net als Barcelona, in een transitie: de vaste kern wordt ouder en de jongere garde moet het over gaan nemen. Dat gaat niet vanzelf en gaat met horten en stoten. En na 9 scudetto's op rij kun je hem een keer mislopen, dat moment komt ieder jaar weer dichterbij...

23 maart 2021 om 12:02

Daarnaast is het lijstje met kandidaten het bewijs dat er totaal geen gedachte achter zit. Gasparini staat voor attractief kamikazevoetbal en Simone Inzaghi laat zijn team super degelijk maar niet bijster leuk voetbal spelen. Wat is het profiel dan? Hoe kunnen deze twee op hetzelfde lijstje staan?

23 maart 2021 om 12:15

Of ze hebben niet echt een profiel en willen gewoon een goede coach aanstellen die dan zelf een spelsysteel mag implementeren?

23 maart 2021 om 12:22

Dat kan, maar dat maakt het aankoopbeleid er nou niet makkelijker op. Na Allegri, wilden ze aantrekkelijker voetbal en kozen daarom voor Sarri die dat met napoli had laten zien met hoge druk te spelen. Maar hij had de spelers niet voor dat spel en werd vervolgens zelf geslachtofferd. Dan komt Pirlo, die meer op balbezit speelt, maar dat werkt ook niet echt met deze spelers. Ga je dan nu Inzaghi halen, inkopen op verdedigend spel om bij de volgende coach er weer achter te komen dat je geen spelersmateriaal hebt dat bij die coach past? Sinds het vertrek van Allegri is er gewoon geen lijn te vinden in het beleid.

23 maart 2021 om 12:27

Eens met jou Siepie. Het beleid bij Juventus is momenteel helaas om te janken. Als Pirlo echt ontslagen wordt zijn ze bijzonder kortzichtig. Buiten Ronaldo en De Ligt is het gewoon geen top die momenteel speelt bij Juventus. Wellicht kan je de keeper en Chiellini er nog bij rekenen maar is het zo gek dat ze 3e staan? Als je met spelers als Morata,Cuadrado,Ramsey,Rabiot,Sandro speelt heb je toch geen beter team dan bv Internazionale?

23 maart 2021 om 12:28

Ik hoop dat juve teruggaat naar degelijk voetbal. Iets wat allegri goed deed. Fout dat de voorzitter wilt doen afgelopen jaren ja attractief voetbal spelen. Daar heeft juve de spelers niet voor. Er moet een trainer staan die iig een idee geeft aan het team. Pirlo wegsturen is in ieder geval niet de juiste oplossing. Dan sloop je nu al zijn carrière. Dit jaar zal hij het een en ander leren. En volgens seizoen moet je kijken hoe het gaat. Mocht hij weer falen. Dan zou ik hem wegsturen.

23 maart 2021 om 12:58

Juvedeef
Juventus komt om de zoveel tijd bovendrijven als absolute topclub in Europa. Inderdaad omdat ze vasthouden aan een aantal basisprincipes. Dat laten ze nu los. Aanpassingen in shirt en logo staan daar eigenlijk symbool voor. Ik hoop dat ze vertrouwen houden in Pirlo. Stel je een onervaren coach aan, dan hoort daar vertrouwen bij. Anders leid je nooit coaches op.

23 maart 2021 om 13:09

Op zich snapte ik de focus op aantrekkelijker voetbal wel. Het is ook vaak een logische volgende stap voor een club die qua resultaten al langere tijd domineert. Het enige probleem is dat je dan wel je hele beleid daarop moet aanpassen. De Ligt is een wereldtalent, maar in mijn ogen had Juventus op dat moment bijvoorbeeld veel meer behoefte aan Frenkie de Jong. Met napoli wist Sarri ieder team af te jagen, maar Ronaldo is in bijna alles geweldig maar je niet van hem verwachten dat hij 90 minuten lang de verdedigers onder druk zet. Begin met de visie, kies daar je trainer bij en ga vervolgens je team daarop inrichten. En welke visie je dan ook kiest, de consistentie zal ervoor zorgen dat je op de lange termijn succesvol zal zijn.

23 maart 2021 om 12:18

Kijk naar Lampard en tuchel. Daar wordt het verschil bewezen. Ja natuurlijk kan je iedereen lang laten zitten en dan zal het uiteindelijk wel eens goed gaan als je bij een topteam dat enorm veel kapitaal heeft, zit. Maar dat is geen prestatie. Een prestatie is om het meteen en consistent te laten draaien. Bij kleine clubs moet trainers tijd gegeven worden, maar als het zoals bij pirlo bij een topclub 5 keer niks is dan moet je gewoon overschakelen op iemand die wel bekwaam is.

23 maart 2021 om 12:42

@lierse, Ik ben het helemaal met je eens, zeker in het topvoetbal zijn resultaten leidend. Maar ik vind het zo enorm kortzichtig om meteen bij het uitblijven van resultaten een nieuwe trainer te zoeken. Vergeet niet dat Sarri met bijna dezelfde groep vorig seizoen ook niets klaar speelde. Dan ligt het dus ook deels aan de groep. Daarbij denk ik dat er zeker in het topvoetbal met een lange termijn visie en tactische visie gewerkt wordt. Juist vanuit die gedachte zou je een beginnende coach met veel potentie (want zo zie ik Pirlo wel), de kans moeten geven om het in een 2e seizoen om te kunnen draaien.

23 maart 2021 om 12:53

Sarri werd wel kampioen en haalde daarmee ook CL. Pirlo moet nog zien of hij CL haalt. Napoli en Atalanta zitten er kort achter. Als Juve geen CL haalt ,is dat een flinke domper, dat geld hebben ze echt nodig om Ronaldo’s salaris te betalen

23 maart 2021 om 13:04

Dat sarri het slecht deed betekent toch niet dat je de lat laag moet leggen? Het trekt gewoon op niks bij Juventus. Er zit geen idee achter het spel, er wordt slecht gevoetbald en de resultaten blijven uit. Nu dan moet je gewoon zeggen dat het stopt. Als er nu nog mooi voetbal gespeeld werd maar de resultaten bleven uit dan zou ik je nog gelijk kunnen geven. Maar er is geen enkele indicator die aantoont dat het wel even beter zal beginnen draaien.

23 maart 2021 om 12:19

Het klopt dat dit Pirlos eerste trainingsklus is, maar in topvoetbal zijn resultaten van levensbelang. Daarnaast had Juve pirlo nooit moeten aanstellen omdat hij gewoonweg te weinig ervaring had. (Altijd makkelijk om achteraf te zeggen). Dus hoewel ik Pirlo een geniale voetballer en ook erg sympathiek vind, is het voor beide partijen beter om afscheid te nemen. Pirlo zal het waarschijnlijk volgende jaar niet veel beter doen en kan zich misschien ergens anders beter ontwikkelen.

23 maart 2021 om 12:40

mij lijkt wenger wel een mooie om te polsen. Is naar zijn eigen zeggen nog iet gestopt en wilt geen land. Speelde met veeeel mindere spelers bij Arsenal geweldig voetal. De ijzersterke verdediging van Juve is ook perfect om zijn spelopvatting te kunnen implementeren EN te winnen.

23 maart 2021 om 13:00

Past toch ook niet bij Juventus-voetbal? Kies dan een Simeone, lijkt meer te kloppen.

23 maart 2021 om 12:43

@viscaa 'vergeet niet dat dit Pirlo zijn allereerste trainersklus is."

Dit was juist fout. Om een onervaren trainer aan te stellen, terwijl opdracht vooral is om de CL te winnen. Niet logisch. Trainers als Zidane en Pep zijn natuurlijk uitzonderingen en niet de regel dat een oud top speler gelijk ook een toptrainer is.

23 maart 2021 om 13:02

Of het een fout geweest is laat ik in het midden, maar als het inderdaad niet de goede keuze is, wiens fout is dat dan? Toch niet die van Pirlo? Hij is gevraagd voor die klus, dus moet het bestuur van Juventus zichzelf goed in de ogen kijken. Daarom pleit ik er voor om Pirlo nog een jaar de kans te geven.

23 maart 2021 om 16:03

Niemand heeft het over wiems fout het is. Je lijkt onmodig hard Pirlo te willen verdedigen terwijl een kleuter ziet dat het momenteel niet werkt. Juve moet doen wat het beste voor Juve is. Dat is klaarblijkelijk niet met Pirlo verdergaan.

23 maart 2021 om 13:27

Totaal niet met je eens.. Geen tactiek/speelwijze terug te zien. En wat vooral belangrijk is, geen stijgende lijn. Is het voetbal beter dan aan t begin van dit seizoen? Nee, geen tactiek, speelwijze en niet om aan te zien. Bij Barca zie je een visie, tactiek en speelwijze terug. Een stijgende lijn. Zelfs met deze selectie moet je winnen van Porto/Benevento, schandalig slecht

23 maart 2021 om 16:57

@Visca Juve heeft gegokt dat Pirlo het wellicht aan zou kunnen en ze hebben verloren. Hij heeft natuurlijk nog niks bewezen en we hebben ook weinig gezien dat ons hoop geeft dat het volgend seizoen wel wat gaat worden. Als er een top coach beschikbaar is zou ik er zeker deze zomer voor gaan.

23 maart 2021 om 18:39

Ze dachten we nemen een risico met Pirlo, misschien pakt het net zo lekker uit als een clublegende zoals Zidane bij Real Madrid. Op zich geen gek idee lijkt me, maar Pirlo lijkt ook aan ervaring te ontbreken.

Misschien ten hag halen als juventus zijnde en dan gelijk Donny erbij halen voor op het middenveld en nico voor de linksback positie.

23 maart 2021 om 11:54

Donny? Sorry maar daar schiet Juve echt he-le-maal niks mee op. Juve heeft een speler nodig die voor creativiteit zorgt en die spelers voor het doel kan zetten. Donny kan dat helemaal niet en daarnaast laat Donny het niet eens bij United zien laat staan bij een Juve die ik wel hoger inschat.

23 maart 2021 om 12:45

@pieterhoek waarom Erik...peter Bosz is ook beschikbaar

Maar zonder dollen, Ten Hag (en Bosz) passen daar niet. Totaal andere voetbalcultuur.

En iemand als Donny daar hebben zij helemaal Niets aan.. Tenzij de opdracht is om een subtop club te worden in Italie.

Zonde om deze legend zo af te zien gaan bij Juventus. Niet iedereen kan even doen wat Zidane en Pep hebben geflikt. Ik verwacht dat een Italiaanse club het wel met hem aandurft. Ben nu benieuwd wat Juve wil met die selectie. Misschien dat ze Couthino kunnen halen voor meer creativiteit op het middenveld? Nu hebben ze vooral lopers op het middenveld.

23 maart 2021 om 12:13

Stel je voor Circus Bosz bij Juventus. Dat zou een ongekend drama worden. Zie je het al voor je om met Chiellini en Bonucci op de middenlijn te verdedigen, vooral tegen spitsen als Lukaku of Zapata. Bosz speelt overal hetzelfde, kamikaze zonder prijzen, lijkt me ongeschikt voor de Europese top...

23 maart 2021 om 12:17

Wordt het ook geen tijd om die hele speelstijl aan te pakken dan, De Ligt en Demiral staan al klaar en kunnen wel met ruimte in de rug spelen, daarnaast gebeurd dat nu ook bij Juve dus zie het probleem niet, er wordt al jaren geklaagd over de manier van voetballen bij Juve, Bosz is de ideale man voor goed voetbal, daarnaast beschikt Juve over de Financië om het team samen te stellen

23 maart 2021 om 12:23

Om maar eerst over demiral te beginnen, dat is een ongekend blind paard die verreweg niet goed genoeg is voor het niveau wat Juventus zou moeten nastreven. Daarnaast kan het voetbal onder Bosz nog zo spectaculair zijn, Juventus moet gewoon prijzen pakken en dat gaat Bosz niet doen. Het is kamikaze van de bovenste plank, spectaculaire maar vooral hele naïeve wedstrijden. Aan het eind van de dag word je bij Juventus gewoon afgerekend op prijzen en niet op balbezit en doelpunten voor

23 maart 2021 om 12:25

Sorry maar Juve gaat echt niet voor Bosz, die man heeft het goed gedaan in Nederland maar daar blijft het bij. In Duitsland is ie 2 keer ontslagen maar 2 mindere clubs waarom zou Juve dan daar mee in zee gaan? Het is ook niet dat het een Zidane of een Klopp is die toevallig 2 keer zijn ontslagen. Het is gewoon Bosz die het leuk deed in Nederland.

Vanaf het begin vond ik de keuze voor Pirlo al niks. Puur op basis van zijn verleden als voetballer, we zien al met de Boer dat je dan geen goede coach hoeft te zijn. Verder vindt ik het zelf ook heel belangrijk hoe goed iemand engels kan bij een club met internationale spelers als Juventus. Verder straalt Pirlo totaal geen positieve agressie uit als bijvoorbeeld Klopp of Tuchel die spelers soms nodig hebben. Pirlo heeft gewoon een systeem, traint daarop op de training en kijkt gewoon de wedstrijd om te kijken of ze der wat van kunnen.

Bosz zou ik nog wel goed vinden, lekker aanvallend.

23 maart 2021 om 12:19

Ik ben het met je eens wat betreft Pirlo. Net een weekje de beloften getraind en gelijk voor de leeuwen gegooid. FDB daarentegen had wel degelijk wat meer ervaring. Enkele jaren in de jeugd gecoached* en als assistent bij Oranje onder Hiddink. Voordat de Boer kwam had Ajax een aantal magere jaren en kon er nauwelijks geã¯nvesteerd worden. Toch werd hij 4 keer op rij kampioen, een Nederlands record, en heeft hij het Europees ook behoorlijk gedaan. Kan je dus absoluut niet met elkaar vergelijken. Dat er op VZ altijd gezeur is over het hoge Ajax gehalte in Oranje kan FDB ook niks aan doen. Onder Koeman was Ajax ook hofleverancier, maar toen was er veel minder kritiek. Als Ajax ver komt in Europa en op eenzame hoogte staat in Nederland dan lijkt het mij logisch dat er dan ook veel Ajacieden worden opgeroepen. Voor deze interlandperiode hebben ze gezegd dat ze voor automatismen gaan omdat er gelijk kwalificatiewedstrijden voor de deur staan. En dus gingen ze voor namen die er al vaker bij waren zoals een Luuk de Jong en Babel. Dat klinkt op mij ook heel logisch. *edit, autocorrect maakte er gepoached van, maar moet natuurlijk gecoached zijn.

Misschien een keer is de coach iets langer de kans geven en gewoon een paar transferwindows afwachten. Ze moeten eerst gewoon even het middenveld versterken en aanvallend wat verbeteren. Elke coach krijgt problemen met dit middenveld.

23 maart 2021 om 13:23

Dan moet er wel een stijgende lijn te zien zijn? Een tactiek of speelwijze? Het is een zooitje

Man man man, dan stel je een onervaren clubicoon aan (met alle risico's van dien) en dan trap je hem er in no-time weer uit. Pure karaktermoord. Ook onverstandig van Pirlo misschien dat hij er in was gestapt, maar (club)liefde maakt blind. Niet veel iconen zullen, zoals Xavi dat wel heeft, de rust en het geduld hebben om op het juiste instapmoment te wachten.

23 maart 2021 om 12:29

Je kan ook zeggen dat Xavi het niet durft. En hij is ook een onbewezen coach, heeft nergens laten zien een goede trainer te zijn. Ja in Qatar, maar het voetbal daar neem ik niet serieus. Met onervaren trainers als Lampard, Xavi en Pirlo is het altijd een gok. Als Barca niks gaat winnen met Xavi aan het roer en in de middenmoot eindigt, dan vliegt ook Xavi na 1 jaar eruit

23 maart 2021 om 12:42

Precies, daarom heb je geduld nodig en moet je je niet laten opjagen door publieke opinie, maar instappen op het moment dat je er zelf ook klaar voor bent. Dat noem ik niet 'niet durven', dat vind ik een verstandige beslissing maken.

En daarom gaat het dus al paar jaar fout bij Juve. Het bestuur kiest wederom voor namen waar je de oorlog niet mee gaat winnen. Dat is hetzelfde als hun transferbeleid, waar ook geen idee achter zit.

Juventus moet natuurlijk altijd winnen van clubs als Benevento, en ook Porto hadden ze moeten hebben, maar vind het verder wel een bijzonder kleurloos team dat eigenlijk logischerwijs achter Inter staat. Die ploeg jaagt op namen waarvan ik denk, daarmee ga je de CL de komende jaren nooit winnen. De Serie A al niet eens meer.

Misschien moeten ze Nedved ontslaan, want dit is wellicht het slechtste middenveld uit de club geschiedenis.

Ik ben niet pro het ontslaan van een trainer waarvan je duidelijk hebt gemaakt dat die deel uitmaakt van het project. Daarbij ben ik ook de grootste Pirlo fan, als speler. Maar als je alle wedstrijden van Juve kijkt zoals ik doe dan merk je toch dat ie er werkelijk niks van bakt, wat een drama. Ok we hebben zeker niet de beste selectie maar zo spelen als we doen? No way. Verliezen van Porto, verliezen van Benevento? De selectie is echt wel goed genoeg om van deze teams te winnen. Er zit gewoon geen lijn in het spel, er klopt niks van. Daarbij heeft deze ploeg totaal geen grinta, deze ploeg is een weerspiegeling van Pirlo zijn voorkomen.

Helemaal mee eens om Pirlo op straat te zetten. Vond het raar dat Pirlo überhaupt voor de groep gezet werd zonder ervaring. Een club als Juventus moet presteren met een toptrainer. Als je een trainer wilt opleiden dan maak je hem assistent. Jullie vinden dat Pirlo de tijd moet krijgen, ben ik 100% met jullie eens. Echter vraag ik me af: Zit er een stijgende lijn in? Zien we een tactiek en de hand van Pirlo terug? Nee, het is een zooitje vanaf het begin van dit seizoen. Ze doen maar wat en het is niet om aan te zien. Bij Barca zie je dit bijvoorbeeld wel en Koeman zit er net zolang. Daar zie je een tactiek/speelwijze. Tevens ben ik ook van mening dat de selectie een stuk minder goed is. Geen excuus om te verliezen van Porto/Benevento etc...

Erg jammer dat iconen zoals Lampard en Pirlo zo snel worden afgeserveerd. Aan de andere kant weten we al langer dat presteren van levensbelang is. Ook topclubs kunnen door de Coronacrisis niet zonder de CL-inkomsten.

Van mij mag de technisch directeur van Juventus dan ook zijn biezen pakken. Te lang geleund op transfervrije spelers zoals Rabiot en Ramsey. Daarbij is hij de persoon die Pirlo heeft aangesteld. Geef Pirlo een fatsoenlijk middenveld en ik weet zeker dat hij makkelijk kampioen wordt.

23 maart 2021 om 14:34

Ja want dit team heeft minder creativiteit dan Benevento? Pirlo is aansprakelijk

23 maart 2021 om 14:53

Elk team verliest wel is van een betere tegenstander. Het gaat mij erom dat je een onervaren trainer aanstelt, waarvan je kan verwachten dat hij tijd nodig heeft om het team op de juiste manier in te richten, en deze dan binnen een jaar ontslaat. Dat is natuurlijk erg slecht beleid. Geef de man even de tijd om een kampioenswaardige selectie neer te zetten.

Het is niet gek toch dat je na 10 jaar een keer geen kampioen wordt.

Vind de selectie van Juve wel heel erg matig, ze hebben de laatste jaren echt veels te veel ingeleverd qua kwaliteit en op zoek gegaan naar transfer vrije spelers. Ook onbegrijpelijk dat Dyabala niet speelt die jongen moet gewoon minuten maken en daarnaast vind ik Prirlo ook niet sterk over komen hij straalt niet echt iets uit vind ik.

Ben benieuwd zouden Juve fans Zidane verwelkomen als hij beschikbaar komt ? Want ik denk persoonlijk dat Zidane ongeacht wat hij presteert bij Real dus of hij prijs pakt of niet zal vertrekken. Ben echt benieuwd of sommige Juve fans dat zien zitten of liever niet

24 maart 2021 om 00:02

Pffffff volg je voetbal of praat je gewoon maar wat? Dybala is al maandenlang geblesseerd, tuurlijk speelt hij niet...

Wet van de remmende voorsprong. Juve is nu negen? jaar op rij kampioen. Je zag al dat het de afgelopen seizoen steeds minder werd maar ja wel kampioen. Te weinig doorgeselecteerd waardoor ze nu met een oude en duurbetaalde selectie zitten. De competitiegenoten hebben niet stilgezeten en hebben juve inmiddels weer bijgehaald qua niveau of zijn wellicht al beter (inter)

Beste notering van Gasperini met Atalanta moet zijn: twee maal een derde plaats! Zowel vorig seizoen als het seizoen daarvoor werden ze derde. En vorig seizoen met maar liefst 98 goals! Als iedereen fit is bij Juve hebben ze gwn een goeie selectie! Alleen het middenveld mag zeker een kwaliteit injectie krijgen. Wat ik nog steeds gek vind is het weg doen van Cancelo....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1066 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.Genoa3-5
15.Sampdoria2-1
16.Juventus1-2
17.Cagliari1-4
18.Spezia1-6
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
W. SzczęsnyKeeper30
L. BonucciVerdediger30
M. de LigtVerdediger30
D. KulusevskiMiddenvelder30
M. LocatelliMiddenvelder30
F. BernardeschiAanvaller30
MorataAanvaller31
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

872 fans
Coach, 42 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren