Johan Derksen is na zwak optreden kritisch op ‘kutje’ Mario Götze

Maandag, 22 maart 2021 om 21:59Jeroen van Poppel • Laatste update: 08:41

Mario Götze heeft Johan Derksen in zijn eerste seizoen in de Eredivisie nog niet kunnen overtuigen. De aanvallende middenvelder, die zondag met PSV een dure nederlaag leed op bezoek bij AZ (2-0), valt volgens Derksen uit de toon als het gaat om duelkracht.

"Die Götze kan natuurlijk goed voetballen, maar het is wel een beetje een kutje, hè?", aldus Derksen in Veronica Inside. "Het is een beetje een paradepaardje, weet je wel. Het trippelt rond, soms een geniaal passje, maar als het een duel wordt, dan is hij niet thuis. Ik begrijp best dat hij in de Bundesliga uit de toon gaat vallen. Dat kan alleen in Nederland nog, daar kun je nog op de been blijven met één geniaal passje naar Donyell Malen die eruit scoort. Maar het is eigenlijk voor een speler met zijn reputatie vrij matig wat hij laat zien." Ook René van der Gijp is niet onder de indruk van Götze. "In dat tempo waarmee hij tegen AZ speelde houdt hij het nog wel een jaar vol", aldus Van der Gijp.

Laatstgenoemde begreep weinig van de tactiek die zowel AZ als PSV zondag hanteerde. "Bij beide clubs kwam iedereen maar naar binnen. Het wordt wel druk daar. Terwijl je toch zou denken dat de ruimte... ik begrijp er echt geen kut van. Ik begrijp er geen kut van. Want er is bij PSV wel héél, héél, héél veel balverlies, maar het is ook heel druk. Die Ibrahim Sangaré kan de vrije man niet vinden, hoor. Het is gewoon te druk voor hem. Ze spelen op zo'n heel klein stukje. De ruimte ligt aan de buitenkant, kom op. Dan heb je die twee spitsen (Eran Zahavi en Malen, red.), dan spelen Götze en Cody Gakpo daar vlakbij... Ze spelen allemaal op zó'n klein stukje... Geen gezicht."Gerelateerd

Meer sportnieuws

116 reacties (laatste reactie door leidsehood)

AZ verdediging had Mario is hun broekzak. Stengs was wederom heel wisselvallig, maar desondanks was hij gisteren 10x de voetballer die Mario was op het veld. Niet zijn beste wedstrijd, maar over het hele seizoen gezien heeft hij het goed gedaan natuurlijk.

22 maart 2021 om 22:10

Goed gedaan? Die gozer verdient 4 miljoen per seizoen? Tegen Olympiakos niet gezien toen het moest. Af en toe een leuke steekbal maar geen enkele wedstrijd eigenhandig beslist. Welke PSV middenvelder had het nu zoveel slechter gedaan als die een vol seizoen vertrouwen had gekregen?

22 maart 2021 om 22:15

Al de andere middenvelders van het huidige PSV (op zijn positie bedoel ik dan)?

22 maart 2021 om 22:18

Ehmm.. Volgens mij zijn de andere middenvelders van PSV een heel stuk minder toch? En Mario kan er ook niets aan doen dat hij op het middenveld staat met 2 houthakkers die gewoon niet kunnen voetballen.

22 maart 2021 om 22:46

Waar haal je vandaan dat hij 4 miljoen verdiend? Volgens mij is dit ongeveer 2 miljoen. Dat is al meerdere keren in de media bevestigd door Gerbrands. En hij was ook nog eens transfervrij. Trouwens, zonder Götze had PSV er trouwens een stuk minder voor gestaan. Hij is nog een van de weinigen die creativiteit, visie en inzicht in het spel brengt. Met dat passje tegen Feyenoord zette hij Malen wel in positie om de gelijkmaker binnen te schieten.

22 maart 2021 om 22:47

5 goals 3 assists in 13 wedstrijden als 10 bij PSV vind ik toch wel pover voor een wereldkampioen die uit een veel zwaardere competitie komt.

22 maart 2021 om 22:51

Ik vind het wel netjes voor iemand die bijna een jaar geen wedstrijd heeft gespeeld door blessures. En ik vind het ook te makkelijk om alleen maar naar goals en assisten te kijken. Götze is ook erg belangrijk in de opbouw van het spel. Van Sangare en Rosario hoeven we het namelijk niet te hebben. Zonder Mario hebben we maar weinig spelers die iets kunnen creëren.

22 maart 2021 om 22:53

Wij moesten hier zelfs geloven dat Gotze de beste speler uit de Eredivisie is, is een fantastische speler voor de Eredivisie hoor maar de superlatieven kunnen gedimd worden. 5 goals en 3 assists zijn overigens wel prima voor een (aanvallende) middenvelder.

22 maart 2021 om 22:54

Tsja hij is natuurlijk door zn ziekte ook achteruit gegaan. Anders zou hij ook niet bij psv spelen. Zijn gewoon prima statistieken als je net bij een club zit en ook paar x blessures had. Moet ook even de tijd krijgen om weer helemaal fit te worden

22 maart 2021 om 22:56

Andres13. Je ziet bij momenten zijn klasse wel. Maar op voorhand dacht ik dat hij de stuwende kracht achter PSV zou worden, en bij de hand zou nemen. Vanuit dat perspectief valt het natuurlijk tegen. Dan heeft Zahavi het beter gedaan m.i.

22 maart 2021 om 23:00

Zahavi is ook een spits. Best logisch dat hij dan meer scoort.

22 maart 2021 om 23:04

Los van de goals heeft hij meer zijn stempel gedrukt en PSV bij de hand genomen.

23 maart 2021 om 02:34

Ook vooral door de goals. Gotze komt vanuit een hele positie qua blessures en verleden. Je kan niet verwachten dat gotze meteen top presteerd. Wat dat betreft valt het al mee, qua ziekte. Zahavi begon ook gewoon slecht en speelde steeds beter. Gotze moet ook die tijd krijgen.

23 maart 2021 om 06:39

20 wedstrijden, 6 goals en 4 assist is niet perse heel denderend wat je van een wereldkampioen mag verwachten toch?. Zelfs Labyad kan vergelijkbare cijfers overleggen in minder minuten. In de Europa League toch weinig beslissend geweest terwijl je van iemand als Gotze mag verwachten het team bij de hand te nemen.

Ik heb vanavond geen VI gezien, maar zie nu net op VZ artikelen staan over Derksen, dat hij Berghuis, van Dongen, v Hooijdonk, Gotze en Ihattaren af loopt te zeiken. Wat een enge nare zure chagrijnige vent is dat toch. Mis volgens mij niks aan dat programma

22 maart 2021 om 22:23

Ach in dit geval misschien nog wel terecht ook. Ik zal niet zeggen dat hij de juiste woorden gebruikt om die spelers af te kraken, maar het komt wel in de buurt. Ik heb niks meer met Derksen en co, maar dat betekent niet dat voor mijn gevoel zo nu en dan wel nog de juiste dingen gezegd worden.

22 maart 2021 om 23:00

Het gaat erom dat hij alleen het negatieve verteld. In een weekend waar PSV en Feyenoord verliezen gaat het bij Derksen 80% over deze spelers. Wanneer volgend weekend ajax verliest en Feyenoord en PSV winnen gaat de uitzending weer volledig over Tadic, Ten Hag etc etc. Ik ben ook klaar met het kijken naar deze man. Voetbal is leuk, niet alleen maar gezeik en negativiteit.

23 maart 2021 om 02:24

Laten we zeggen dat Derksen op dreef was.. of dat positief is.. dat is een tweede..

Ik vind Gotze maar weinig brengen als ik eerlijk ben, wat is begin wel euforisch maar dat is al een tijdje weg. Vind het ook maar een doetje in de duels.

22 maart 2021 om 22:11

Tja daar ligt zijn kracht ook niet lijkt me. Alsof Gakpo en Malen wel fantastisch zijn in de duels. Daarvoor hebben ze toch Dumfries, Sangaré en Rosario? Al moet laatst genoemde zo snel mogelijk uit de basis.

22 maart 2021 om 22:41

Tja, maar mensen moeten ook niet vergeten dat Gotze naar PSV is gegaan. Dat doe je natuurlijk niet wanneer je een overvloed aan mogelijkheden hebt als ex-speler van Dortmund en Bayern. Hij laat al jarenlang heel weinig zien.

22 maart 2021 om 23:05

Hij had een mindere wedstrijd tegen Az, maar mensen moeten ook niet vergeten dat de verdediging gewoon matig is. Gotze kan dan nog zo goed spelen maar als achterin de verdediging zo makkelijk wordt uitgespeeld dan heb je daar ook niks aan.

23 maart 2021 om 12:03

De oplossing voor PSV is dus: Meer Rosario's Sangare's Hendrixen etc. Meer body, nog minder voetbal... ? Dit is zo de waan van de dag. PSV zit vol met spelers die duels moeten winnen. Gotze is daar niet een van. Gotze moet spel verdelen en kansen creëren, laten we hem daarop beoordelen. Dan is het nog steeds matig misschien, maar dan wel met de juiste onderbouwing. Gotze wint geen duels... Really? Eriksen, Messi, Modric ook niet. Maar daarop beoordelen we ook hen niet.

De tactiek van PSV is toch ook gewoon dat het heel druk is in het centrum? Op die manier is er ruimte op de flanken voor de 2 backs. Verder was Götze zondag niet best en is het natuurlijk ook nog niet allemaal geweldig. Maar hij is ook nog geen 5 wedstrijden fit geweest bij wijze van spreken. Goeie speler uiteraard, maar gewoon niet meer wat het geweest is. Alsnog een fantastische aanwinst imo. Zou hij volgend jaar ook nog in Eindhoven te zien zijn?

23 maart 2021 om 08:08

@messibazoer en daar is juist de twijfel. Het is helemaal geen goede speler meer uiteraard. Hij is veelal niet fit dat hele probleem had hij ook al in duitsland dus dat is niets nieuws. Ons werd ff wijsgemaakt dat me daar een stukje kwaliteit in de eredivisie is geland. Toen werden er ook al kanttekeningen geplaatst bij fitheid, maar dat was zogenaamd opgelost. Niet dus. Hij heeft PSV heel weinig gebracht, vind het echt een aanwinst in de categorie luque. Veel poeha weinig op het veld.

23 maart 2021 om 10:05

Wat een flauwekul zeg, er is helemaal niet gezegd dat die fitheid bij aankomst was opgelost. Het idee was altijd om hem gewoon rustig klaar te stomen, maar dat dit een dusdanige buitenkans was dat we die niet konden laten lopen. Volgens mij hebben we genoeg gekregen, bij zijn eerste minuten maakte hij een stormachtige entree, hij was bijvoorbeeld tegen Feyenoord gewoon beslissend en als Malen zijn vizier weer op scherp had gehad de laatste weken had hij meer assists op zijn naam gehad. Daarnaast heeft hij (evenals de rest van de voorhoede) er nog best een tijdje uit gelegen door nieuwe blessures. Ga jij maar gewoon eens een wedstrijd van Götze bekijken, daar druipt de kwaliteit met momenten nog steeds vanaf. Ik hoop wel dat hij het vertrouwen van PSV terugbetaald door nog een seizoen te blijven en hoop dat hij volgend jaar dan wel fit blijft.

En dat noemt zich een voetbalanalist, doet niks anders dan mensen persoonlijk aanvallen en beledigen. Ben blij dat ik er niet meer naar kijk, Genee, Vd Gijp en de meeste gasten ouwehoeren tenminste nog over voetbal of vallen mensen niet persoonlijk aan. Derksen is wel heel diep gezonken zeg.

22 maart 2021 om 22:14

Het zogenaamde geweten der analisten, geboren in de jaren vijftig, iets wat uit de realiteit van vandaag maar zou best eens afgelost kunnen gaan worden. Vind Valentijn dezelfde sarcastische inval hebben, die wat meer op het nieuws zit. Derksen is wel erg goed wat betreft oude verhalen en de boeken.

22 maart 2021 om 22:22

Derksen en Driessen gebruiken sarcasme als unique selling point waarbij Derksen daar ook nog beledigingen aan toe voegt. Vind het niet passen bij een voetbalanalist en zeker niet bij iemand van zijn leeftijd. Derksen heeft zijn beste tijd wel gehad, komt ook te geforceerd over.

22 maart 2021 om 22:22

Sorry hoor, ik heb helemaal geen hoge pet op van deze Johan Derksen, overigens van niemand aan die tafel, maar zeggen dat Genee tenminste nog over voetbal praat en geen mensen aanvalt. Wilfred Genee is nog vele malen erger, echt een adder. Zie het als een poppenspeler, hij zegt zogenaamd iets 'onschuldigs' of moet zogenaamd iets vragen van een zogenaamde kijker die een zogenaamd smsje heeft gestuurd, maar het is gewoon eng hoe hij voornamelijk Derksen al de nare dingen laat zeggen.

22 maart 2021 om 22:24

@IKEA bedoelde dat Genee geen mensen persoonlijk aanvalt of beledigd. Dat hij een rol heeft in het geheel waarin Derksen dit soort uitspraken doet/kan doen ben ik het met je eens, maar uiteindelijk is het echt Derksen zelf die mensen beledigd itt Genee, Gijp en de gasten.

22 maart 2021 om 22:55

In die zin heb je gelijk, maar persoonlijk vind ik de rol van Genee even laag. Hij beledigd niemand, maar toch, hij is wel de aangever. Het is ook maar net wat je normen en waarden zijn, want zo'n baantje als Wilfred Genee hadden de meeste wel voor bedankt, of anders snel geweigerd. Het is dat je er miljonair mee kunt worden, krom genoeg.

23 maart 2021 om 11:21

Ik ben het ook niet met zijn woordkeuze eens. Jij mist echter de essentie waar Derksen het over heeft. Zijn verhalen raken echt meestal wel een terechte kern. Alleen drukt hij zich wat overdreven populair uit.

Vind dit wel een beetje goedkoop scoren weer, stel dat Malen scoorde uit die geniale pass van hem dan ziet de wereld er weer heel anders uit. Je moet niet vergeten dat hij eindelijk weer fit is en hij op een middenveld speelt met wel heel middelmatige spelers zoals Rosario en Thomas. Dan is het ook lastig voetballen. Maar als je goed kijkt en hem goed analyseert dan zie je zijn geniale loopacties, de simpelheid waarmee hij balletjes geeft.. Ik ben juist onder de indruk van Gotze, zou goed passen bij Ajax met zijn spel.

Messi heeft toch ook geen duelkracht? Wat een kul argument, je moet spelers beoordelen op basis van hun kwaliteiten. De kwaliteit van Gotze is dat hij aan de bal gewoon enorm goed is, brengt veel rust en creativiteit. Het spel van PSV is gewoon veel beter als hij erbij is. Hij loopt zo slim dat hij eigenlijk altijd aanspeelbaar is. Ook in het drukzetten verzaakt hij nooit. Dat het altijd nog niet fantastisch is, is logisch als je bedenkt dat hij 2 jaar nauwelijks gevoetbald heeft. Die jongen komt naar NL om fit te raken, op niveau te komen en het spelplezier terug te krijgen. Dertien heeft enorm de pis op PSV en pikt r nu een speler uit die het niet verdient. Zo veel spelers waar je kritiek op kan hebben, Dumfries, Malen, Mvogo, het blok...

22 maart 2021 om 22:17

Messi scoort dan ook 50 goals per seizoen 😅. Ik snap wat je bedoelt maar je kan moeilijk ontkennen dat Götze tot nu toe niet brengt wat iedereen er van had verwacht. Kan ook zijn dat z’n medespelers hem soms niet begrijpen omdat zijn voetbal verstand vele malen hoger ligt, dat geloof ik oprecht. Als je zo’n wilde bras als Dumfries ziet, die snapt waarschijnlijk niks van Götze zijn fantastische steek ballen.

22 maart 2021 om 23:05

Ik vind dus dat Gotze wel brengt wat van hem verwacht wordt. Dat dat niet altijd tot uiting komt in goals en assist zegt mij niet zoveel, want dat heeft hij nooit in zijn carrière gehad. Hij brengt veel rust in de ploeg in balbezit. Is altijd al de man geweest die eerder de voorassist geeft. Het spel met Gotze is aantoonbaar beter. Ik lees hieronder dat je stelt dat de resultaten niet beter zijn geworden met hem, en dat klopt ook wel, maar ik vond PSV wel echt beter spelen in de topwedstrijden met hem erbij + het probleem zit hem voornamelijk in dat kansen niet afgemaakt worden. Dat is ook niet zijn taak, de tegenvallende resultaten in topwedstrijden vind ik vooral de schuld van de aanvallers die gewoon hun kansen niet scoren (götze was er daar zondag ook een van, maar over het algemeen mist o.a. Malen gewoon enorm veel kansen). Ik vind dat er meer kansen gecreëerd worden sinds hij speelt en minder kansen weggegeven worden. Dat vind ik al een behoorlijke plus.

23 maart 2021 om 00:57

Messi scoort er 50 omdat hij bij Barca zit.. als hij bij Huesca speelde scoorde hij er ook geen 50..

22 maart 2021 om 22:19

Als Derksen echt niet ziet hoe ontzettend belangrijk Götze is voor dit PSV, dan weet ik niet of en hoe hij naar wedstrijden van PSV kijkt hoor. Als je dat namelijk niet ziet dan is er echt wat mis met je beoordelingsvermogen. Zijn passing, zijn inzicht, zijn rust aan de bal, hij is met afstand de beste speler. Dat dat niet uitgedrukt wordt in 10 goals en 10 assists wil niet zeggen dat hij slecht speelt. Wat een onzin toch weer zeg

22 maart 2021 om 22:20

Overdrijven is ook een vak. Laatste wedstrijden speelt hij toch redelijk vaak, en de resultaten zijn er niet echt beter op geworden. Het is natuurlijk een goeie speler, maar op basis van de afgelopen maand en zeker gister kan je toch niet zeggen dat hij het fantastisch doet?

22 maart 2021 om 22:23

Dat de resultaten er niet beter op zijn geworden zegt 0,0 over het spel van Götze zelf. Sterker nog, het is andersom: de resultaten zijn matig ondanks Götze, niet dóór Götze.

22 maart 2021 om 22:25

Ik zeg ook niet dat het dóór Götze komt toch. Jij zegt dat Götze zo ontzettend belangrijk is. Toen hij er niet bij was werd er gezegd; ja we missen ook Götze. Nu is hij er en is het nog steeds 3x niks toch?

22 maart 2021 om 22:28

Ja je mist hem dan toch ook gewoon? Dat wil toch niet zeggen dat je een garantie hebt dat PSV 15x achter elkaar 3-0 wint? Waarom zou de kwaliteit van Götze zijn spel afhankelijk zijn van de resultaten van PSV? Dat het door Götze komt zeg je indirect wel: je stelt dat hij laatste wedstrijden meedeed maar dat de resultaten niet beter werden. Wat wil je daar anders mee zeggen?

22 maart 2021 om 22:29

Dat hij de afgelopen wedstrijden weinig toevoegt aan PSV. Hij speelt toch gewoon niet goed? Ook niet slecht, maar jij zegt dat Derksen er totaal geen verstand van heeft als hij dat niet ziet. Ik vind Götze mede debet aan de slechte resultaten. Dat mag toch gewoon gezegd worden? Jij vind hem dus goed spelen de afgelopen weken/gister? Dan heb ik een ander verwachtingspatroon van hem, dat kan.

22 maart 2021 om 22:33

Ik zeg dat Derksen er geen verstand van heeft als hij niet ziet hoe belangrijk Götze voor PSV is. Sorry maar ik kan er echt niet bij als je stelt dat Götze mede debet is aan de slechte resultaten. En ik vraag me echt af of je dan PSV wedstrijden gekeken hebt. Nogmaals: de resultaten zijn matig ondanks Götze, niet (mede) door. Overigens zei je net nog dat je dat niet had gezegd, nu zeg je dat hij er dus wel (ook) schuld aan heeft....

22 maart 2021 om 22:35

Oh je wil even leuk bijdehand doen? Ik zeg toch niet dat het perse zijn schuld is, mede door hem ja, want ook Götze brengt niet genoeg. Maar goed, als iemand iets niet ziet wat jij wel ziet dan heeft hij er meteen geen verstand van dus. Duidelijk.

22 maart 2021 om 22:57

Gotze is momenteel niet de speler die het verschil tussen verlies en winst maakt, terwijl een gotze in topvorm dat wel kan. Volgens mij is dat het enige wat MessiBazoer probeert te zeggen. Dat daar aanwijsbare redenen voor zijn, langdurig niet gespeeld enzo, dat is ook allemaal waar. Maar een Gotze in goede vorm beslist natuurlijk wel meer wedstrijden dan dat hij nu doet.

23 maart 2021 om 06:17

@messibazoer Als hij goed speelt hoor ik je niet, sterker nog: ik durf er wel geld op te zetten dat je geen enkele wedstrijd van PSV gezien hebt anders zou je wel tot een andere conclusie komen. Deze jongen is ontzettend belangrijk voor Psv. Beetje terugkerend patroon.

Jaren geleden vond ik het satiren nog wel geinig. Het begint nu een beetje eentonig te worden. Helaas maken Rondo, Voetbalpraat en Studio Voetbal het niet beter.

22 maart 2021 om 23:26

Het is het is allemaal net niet. Al vind ik studio voetbal aardig verbeterd met Theo en Ramshort. Rondo gaat goed worden als Wytze presentator wordt, dat is nog even wachten. Boulahrouz bij rondo is een verademing.

23 maart 2021 om 07:39

Ik vind die Boularouz ook niet echt wat en dan heb je daar Kuyt ook ineens zitten. Ik denk dat Wytze, Rondo niet ineens leuk gaat maken als je zulke tafelgasten hebt. Ik kijk zelf liever voor slap ouwehoeren en kantinepraat, niet voor hele inhoudelijke voetbalanalyses, daar zijn de nabeschouwingen al voor in mijn ogen.

Gotze heeft ook niet heel veel gebracht bij PSV tot nu toe. Ben het in dit geval wel eens met Derksen.

We wisten het al, maar voortaan kan je beter wegblijven op voetbalzone op de maandag en vrijdag. Je mist enkel tien uitgeschreven gesprekken van vier bejaarden vrienden die van het weekend geen voetbal hebben gekeken maar wel naar NOS Studio Voetbal, en die hun (ongegronden dus) mening maar kracht bij zetten door zulke volkse termen zoals nu 'kutje'. Dat dit het unieke selling point van Voetbal International is, prima, maar dat het normaal is dat zulke gesprekken worden uitgeschreven, tja.

Iemand reageerde onder zo'n ander leuk Johan Derksen topic dat hij graag de optie ziet waarbij je artikelen van VI / NOS Studio Voetbal niet te zien krijgt. Ben daar zelf wel een groot voorstander van.

Gotze hoef nooit meer een bal goed te raken,zijn naam is voor altijd gevestigd in de geschiedenisboeken..

22 maart 2021 om 23:03

Naast die van Charisteas

22 maart 2021 om 23:20

Zeker maar dat was een ek,gotze deed het op een wk

Waan van de dag leeft weer eens, na een minder pot van Götze. Ik denk dat bijna iedere PSVer kan beamen dat hij in de wedstrijden die hij heeft gespeeld altijd gewoon goed heeft gespeeld en een belangrijke speler is voor PSV. Na een mindere pot is hij ineens een kutje en kan er niets meer van? Wat een onzin.

En toch is dit nog steeds echt een klassespeler, hoor. Zelfs al hij zelf niet veel bijzonders laat zien, dan merk je gewoon dat PSV met Gotze beter speelt dan zonder. Er zit automatisch net wat meer intelligentie in het spel.

22 maart 2021 om 23:21

hahaha mooi verhaal! als Gotze geen indruk maakt heeft hij onzichtbare krachten, als Ihatteren geen indruk maakt dan is het logisch dat hij er niet in staat

22 maart 2021 om 23:31

Japie, ten eerste maakt Mario vaker wel indruk dan geen. Hij is gewoon een stuk constanter dan Ihattaren, je kan veel meer op hem bouwen en zelfs als hij slecht speelt is hij beter dan 99% van de eredivisie. Daarnaast verzaakt hij niet in het drukzetten. Ik weet niet of je alles van PSV gekeken hebt dit jaar (ik wel), Götze loopt altijd mee, tot in de 90e minuut. Ihattaren is een goede voetballer, maar is niet constant en verzaakt nog wel eens in het drukzetten. Hij zakt gewoon wel eens door de ondergrens. Daarom is het volstrekt logisch dat Götzes positie niet ter discussie staat en die van Mo wel.

22 maart 2021 om 23:50

ik vind Gotze ook een hele goede voetballer maar ik vind het gewoon opvallend dat bij bepaalde spelers op hun kwaliteiten en niet op hun minpunten worden beoordeeld waar ik een beetje het gevoel heb dat Ihattaren onder Schmidt alleen maar op zijn minpunten wordt beoordeeld. zo een Vertessen en Rosario bv brengen imo al helemaal niks maar die staan er wel steeds in

23 maart 2021 om 00:04

Je zal altijd blijven houden dat spelers verschillend beoordeeld worden. Je gaat echter anders naar spelers kijken en ze anders beoordelen als ze zich onderscheiden in positieve zin. Gotze onderscheidt zich bij psv in positieve zin omdat hij duidelijk beter is dan de rest. Ihattaren onderscheidt zich niet, want hij scoort niet, geeft geen assists en werkt zich ook niet de pestpleures om dat te compenseren. Rosario onderscheidt zich ook niet echt ergens in (in irritatie opwekken bij supporters miss), maar die wordt ruim bekritiseerd en Vertessen ook. Zahavi werd ruim bekritiseerd totdat hij zich onderscheidde met doelpunten. Dat is hoe het gaat bij voetbal, zolang Ihattaren zich nirt onderscheidt van anderen zal hij kritiek blijven krijgen, hoe jammer dat ook is

23 maart 2021 om 00:23

@japie_krekel: Geeft niet hoor. Ik begrijp best dat mensen die alleen de toppers en de samenvattingen zien denken dat Gotze niets toevoegt. Maar de mensen die PSV daadwerkelijk volgen weten wel beter.

23 maart 2021 om 00:27

@cabinessence ik heb helemaal niet gezegd dat Gotze niks toevoegt. ik vind dat een goede speler alleen geef ik aan dat hij ook minpunten zal hebben. dat Gotze een basisplaats heeft snap ik volledig. ik stoor me alleen aan het feit dat Ihattaren letterlijk niks goed kan doen waar pure middelmaat als Vertessen en Rosario een oneindig krediet hebben terwijl die nog minder toevoegen. Vertessen vind ik overigens ook niet beter dan Madueke

Götze is vooral in Eindhoven gehyped. Leuke voetbalker die teerd op oude roem.

23 maart 2021 om 06:21

Dat zal het zijn ja, in Eindhoven hypen we onze voetballers te veel en te snel.......

23 maart 2021 om 07:32

Nou, ik kan me de berichten over Ihattaren van twee jaar geleden nog herinneren. Hij zou Oranje doen vergeten dat Ziyech niet voor Nederland heeft gekozen en ga zo maar door. Dat was geen hypen volgens jou?

Je ziet Gotze 2 wedstrijden een keertje niet en die ouwe grijze droeftoeter staat meteen op zijn achterpoten. Wat ben ik blij dat ik dit achterlijke programma met een stel IQ loze randdebielen niet meer kijk.

Bij vlagen geniaal....maar hij laat het wel te weinig zien.

Hou eens op met die Dertien elke keer aan te halen. Ik wil voetbal nieuws en geen Story en of Weekend verhalen van die zeikerds van VI

Dat is wel het woord van de uitzending, kut. Derksen zegt ook wat over Turkije. Dat vind ik nou van nederland: Nederland is een lelijk land. Daar zijn er inmiddels veel van in de wereld. Lelijke landen. Schatrijke, boze, ontevreden landen.

23 maart 2021 om 11:09

Misschien moet je even onderbouwen wat je roept.?
Bijvoorbeeld waarom is Nederland een lelijk land.
En als je dat dan al vind, waarom blijf je dan hier?

23 maart 2021 om 11:43

Ja, veel boze ontevreden mensen in Nederland maar dan met name op t.v. Want uit verschillende onderzoeken blijkt de gemiddelde Nederlander zeker tevreden over zijn leven.

23 maart 2021 om 12:15

Hij onderbouwt het toch best mooi? Schatrijk maar toch boos en ontevreden. Dat is ook gewoon lelijk. Ik zou daaraan toevoegen: Bang. Dat is echt de eigenschap van Nederlanders anno 2021 die ik het lelijkst vind. Bang voor de buurman, bang voor een ander geloof, bang voor kritiek, bang om iemand te beledigen, bang voor de moskee, bang voor rechts, bang voor links, bang voor de EU, etc. Er is weinig echte discussie meer, want iedereen zit bang in zijn eigen bubbel en schreeuwt heel hard, maar kent niemand met een andere mening. Zo zie ik Derksen ook: bang voor de toekomst, verandering, zijn eigen ouderdom en bijbehorende irrelevantie. En dus maar schreeuwen uit angst. Schatrijk, maar toch chronisch ontevreden, precies zoals Willempiedebok schrijft. Oprecht, ik vind soms VZ een van de weinige plekken in Nederland waar mensen met verschillende achtergronden bij elkaar komen, beetje schreeuwen, maar daarna ook weer normaal met elkaar discussiã«ren en lol maken. Waar is de fysieke VZ? Miss you guys *hartje* Bassie heeft ook gelijk: tv en social media ook vergroten de verschillen en ontevredenheid vaak wel.

Gotze is een leuke speler voor de eredivisie. Echter met zijn ervaring en hoog salaris maakt hij het nog niet echt waar. Zijn salaris is geen 2 miljoen zoals sommige beweren. Hij gaat echt niet van 8 miljoen naar 2 miljoen omdat hij graag wilt voetballen. Hij is gekke henkie niet. PSV doet altijd heel geheimzinnig over bedragen en dat is hun goed recht maar uuteindelik komt alles een keer boven water.

Ik denk dat Gotze net zo onder de indruk is van de opmerkingen van Derksen als dat erdogan dat is over de opmerkingen van Derksen over Turkije

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8577
2.PSV7139
3.AZ6829
4.Vitesse6116
5.Feyenoord5625
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller3219
E. ZahaviAanvaller2411
R. SchmidtUnknown
Y. VertessenAanvaller142
J. PiroeAanvaller101
Y. MvogoKeeper320
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

445 fans
Middenvelder, 28 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 PSV 17 5 0 0
2019/2020 Borussia Dortmund 15 3 0 0
2018/2019 Borussia Dortmund 26 7 0 0
2017/2018 Borussia Dortmund 23 2 1 0
2016/2017 Borussia Dortmund 11 1 1 0
Laatste voetbalnieuws

Schmidt: ‘Volgend jaar kan hij nog beter een leidende rol invullen, verwacht ik’

Roger Schmidt hoopt op een langer verblijf van Mario Götze bij PSV. De aanvallende middenvelder tekende vorig jaar een contract voor twee seizoenen en zorgde met zijn komst voor hooggespannen verwachtingen....Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 14 mei
Chelsea hoopt Benjamin Mendy te verlossen van de bank bij Manchester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren