Kökçü roept walging op met interview: ‘Hier word je toch misselijk van?’

Zondag, 21 maart 2021 om 08:55Jeroen van Poppel • Laatste update: 12:56

Orkun Kökçü heeft de supporters van Feyenoord weinig plezier gedaan met het interview dat hij na afloop van de blamage tegen FC Emmen (1-1) gaf, zo vermoedt Hugo Borst in de studio bij ESPN. Kökçü verscheen na de wedstrijd opvallend opgetogen voor de camera en leek niet erg te zitten met het dure puntenverlies van Feyenoord.

Hélène Hendriks opende het interview door te vragen of Kökçü tevreden was over zijn eigen spel. "Ja, ik denk wel dat ik bij vlagen goed heb gespeeld, en leuke dingen heb laten zien", aldus de twintigjarige middenvelder. "Ik kon veel vooruit spelen. Ik scoor ook weer een keer, dat is ook wel belangrijk. Het ging wel goed, denk ik. Bevrijdend? Het voelt altijd wel lekker. Ik weet dat ik dit door moet zetten. Ja, we hadden de hele wedstrijd onder controle. In de tweede helft werden de ruimtes te groot, en zij profiteerden daarvan." Kökçü wordt gevraagd hoe het kwam dat het leek alsof er geen eensgezindheid bij Feyenoord was over het druk zetten. "Het is, met alle respect, Emmen, en wij willen als spelersgroep dan sneller druk zetten. Maar we moeten daar verstandiger in zijn."

Kökçü is uitgenodigd voor het Turkse elftal, dat woensdag tegen Oranje speelt in de WK-kwalificatiecyclus. "Ik verwacht drie hele mooie wedstrijden", glimlacht Kökçü van oor tot oor. "Of ik speeltijd verwacht? Ja, ik hoop het wel. Als ik speeltijd krijg dan ga ik laten zien wat ik kan." Kökcü heeft nog niet met bondscoach Senol Günes gesproken. "Niet met de bondscoach, maar wel met de assistent-trainers. Waarover? Eigenlijk gewoon over hoe Nederland voetbalt, hoe de speelstijl van Nederland is. Dat is wel besproken, omdat ik dat dat wel goed weet. Ik heb wel wat doorgegeven aan de trainers daar. Wat dan? Dat houd ik gewoon voor mezelf", sluit Kökçü lachend af.

Hugo Borst ziet het interview vol verbijstering aan. "Dit is toch werkelijk niet te geloven?", zegt de schrijver. "Zag je de glinstering in zijn ogen? Hartstikke leuk hoor dat je bent geselecteerd, maar je staat vijf minuten na de wedstrijd die je 1-1 hebt gespeeld tegen de nummer achttien... Ik vond het een briljante openingsvraag. Hélène is natuurlijk een fantastische sportjournalist, maar een hele gemene vraag, en hij stinkt erin natuurlijk. Van: 'Vind je dat je goed hebt gespeeld?' Hij vond wel dat hij goed had gespeeld."

Volgens Borst had Kökçü heel anders moeten reageren. "Los van het feit dat hij niet goed heeft gespeeld, misschien heeft hij af en toe aardige dingen gedaan, je moet natuurlijk antwoorden: 'Het doet er niet toe of ik goed heb gespeeld, we hebben hier verdomme twee punten laten liggen.' Dat komt er niet uit, omdat die jongen met zichzelf bezig is. Die is helemaal niet met Feyenoord bezig. Die jongen is bezig met zijn loopbaan, met de selectie voor het Turkse elftal. Best begrijpelijk, maar houd het voor je. Die glinstering in zijn ogen omdat hij tegen Nederland mag spelen, die wil je als Feyenoord-supporter toch niet zien? Hier word je toch gewoon misselijk van?"Gerelateerd

Meer sportnieuws

100 reacties (laatste reactie door clutch)

Advocaat vorig jaar fantastisch begonnen, en heeft Feyenoord echt uit het moeras getrokken. Nu lijkt de koek gewoon op. Jammer, vind het een geweldige man maar het lijkt niet meer te werken.

21 maart 2021 om 00:06

Het is een goede man maar tegelijkertijd wel gedateerd. Vergelijk het is met een Guardiola, Klopp, Zidane die kruipen hun spelers diep in hun... Advocaat is old skool, en wijst individueel naar spelers en brandt ze af, daar kunnen de heertjes niet mee omgaan tegenwoordig... Met het vervolg dat een Berghuis zijn kop laat hangen bij een omschakeling, dat benadrukte Advocaat trouwens ook nog na afloop. Met andere woorden de spelers hebben allang schijt aan Advocaat.

21 maart 2021 om 00:51

Klopp is ook alweer twintig jaar hoofdtrainer net als Mourinho, Deschamps, Allegri, etc en bij die kan je toch ook moeilijk zeggen dat ze de spelers in de kont kruipen. Maar idd, Dickie is wel uniek op zijn leeftijd. Het is geen geweldig resultaat weer - Feyenoord zou toch gewoon derde moeten worden met hun budget, en dat lijkt nog wel te gaan lukken, maar er moeten toch wel meer trainers zijn die dat voor elkaar kunnen krijgen, de lat bij Advocaat moet toch wel hoger liggen lijkt me.

21 maart 2021 om 01:25

Deschamps volg ik niet. Allegri kan ik mij niet echt voor de geest halen, wat voor type trainer het was bij Juve, in de media. Mourinho stond in zijn beste periode, bij Porto Chelsea Inter bekend, dat iedere speler met hem weg liep. Zijn tijd bij Real begon hij Advocaat trekjes te krijgen, en konden sommige spelers hem niet uitstaan, en dat zag je ook bij United...

21 maart 2021 om 09:04

Je mag Advocaat toch nooit met iemand als Mourinho vergelijken? Advocaat is hard, maar eerlijk en recht door zee. Mourinho is megalomaan, sneaky en zo arrogant als de pest.

21 maart 2021 om 09:38

Advocaat is wel een hoop veranderd naarmate hij ouder is geworden.

21 maart 2021 om 10:09

Guardiola haalt vooral ook gewoon een vervanger voor 80 miljoen als iemand niet rendeert. Das ook lekker coachen.

21 maart 2021 om 12:23

Feijenoord wordt echt geen derde dit seizoen. Kan best wel eens vijfde worden, want de top 3 is gewoonweg veel meer constant en Vitesse moet je ook niet zo maar wegpoetsen. Nee, met het huidige gerommel binnen de club en de eerste selectie wordt het er eerder slechter dan beter.

21 maart 2021 om 12:25

Advokaat was vorig seizoen net zoveel "old skool" als nu. En toen heeft hij met Feyenoord boven verwachting gepresteerd. Met vrijwel dezelfde spelers. Het is wel heel erg goedkoop om de situatie bij Feyenoord alleen aan het vermeende falen van advocaat op te hangen. Voor een echte professional zou het helemaal niet mogen uit maken wie er voor de groep staat. Ik denk dat Advocaat zijn selectie vorig jaar helemaal heeft uit geknepen en er daardoor simpelweg niet meer in zit. En het werkt volgens mij ook niet echt mee als halverwege de competitie al bekend wordt gemaakt dat een coach aan zijn laatste seizoen bezig is. De spelers van Feyenoord hebben waarschijnlijk niet genoeg persoonlijkheid en professionaliteit om daar mee om te kunnen gaan.

21 maart 2021 om 13:39

Mee eens hoor. Denk dat Advocaat zijn spelers zo goed mogelijk voorbereid. Als de heren het dan in de wedstrijd af laten weten (het gros althans), dan kun je daar als trainer weinig aan doen. Je zou mogen verwachten dat gasten met een inkomen wat heel veel x modaal is, gewoon 100% inzet tonen. En dan loop je, met alle respect, gewoon over Emmen heen.

21 maart 2021 om 13:39

Mee eens hoor. Denk dat Advocaat zijn spelers zo goed mogelijk voorbereid. Als de heren het dan in de wedstrijd af laten weten (het gros althans), dan kun je daar als trainer weinig aan doen. Je zou mogen verwachten dat gasten met een inkomen wat heel veel x modaal is, gewoon 100% inzet tonen. En dan loop je, met alle respect, gewoon over Emmen heen.

21 maart 2021 om 00:08

Al mag ook wel eens gezegd worden dat Advocaat nauwelijks tegen topclubs speelde in zijn ongeslagen reeks. Dacht alleen 2x tegen PSV, maar die kunnen geen topduels winnen. We kunnen wel stellen dat Feyenoord de laatste maanden door de mand valt. Ik denk dat zelfs Slot deze groep niet aan de praat krijgt zonder echte versterkingen.

21 maart 2021 om 01:17

Het klopt wel wat je zegt maar in die periode won Feyenoord wel gewoon van de kleintjes. Advocaat haalde daarmee maandenlang meer punten dan de rest. Afgelopen maanden lijkt de koek op maar er is ook veel gebeurd.
Spelers moeten eenzijdig veel geld inleveren, werd ze gewoon medegedeeld. Advocaat wordt vervangen door Slot, iedereen weet dat dus neemt zijn autoriteit af. Hij werd opelijk afgevallen door zijn beste speler die aangaf dat er behoefte was aan betere videoanalyses, betere wedstrijd na besprekingen.
Al dat soort zaken gaat wel mee spelen, straks heb je een nieuwe seizoen, speelt Feyneoord weer voor de titel en de beker en heeft men meer een doel dan men nu heeft. zeker als er weer thuis publiek is, dan verlies je geen punten meer aan Emmen. Want de Kuip met publiek is echt andere koek dan een lege Kuiip voor de bezoekende club.

21 maart 2021 om 09:56

Het heeft niks met Advocaat of Feyenoord te maken toch,dat Emmen gewoon scoort en een verdient punt pakt ? Of vlakken we elke tegenstander van Feyenoord gewoon uit,omdat ze in potentie altijd zouden moeten verliezen van hun?

21 maart 2021 om 10:06

@mb
Ja helemaal mee eens. De chemie is uitgewerkt. Triest voor Advocaat en voor Feyenoord. Maar als je spelers met deze mentaliteit hebt, hier wordt Kökcu genoemd, maar Borst haalde er gisteren meer aan (jörgensen en Berghuis) dan kan Advocaat beter de handdoek werpen

21 maart 2021 om 11:45

Sorry hoor, maar wat een onzin. Dit heeft niet te maken met dat de koek misschien op is, maar alles met een gebrek aan kwaliteit in de spelersgroep. Feyenoord heeft gewoon niet genoeg kwalitatief goede spelers. Alleen Berghuis, Jorgensen en Sinistera steken boven de groep uit. En Toornstra is altijd nuttig. Maar de rest zou net zo goed bij RKC kunnen voetballen. Die zitten echt aan hun top. Advocaat haalt het maximale uit die jongens. Ze mogen blij zijn dat ze hem hebben....

21 maart 2021 om 11:59

Ik vind dat dus onzin. Feyenoord heeft natuurlijk een mindere selectie dan ajax psv en az, maar ze harkten de punten netjes binnen. Tegen Emmen MOET je gewoon winnen. En als je een mindere selectie hebt moet je harder werken. Nu speelt feyeboord al tijden geen Europees meer dus 1 wedstrijdje in de week vlammen zou wel het minste moeten zijn. Als je dan ziet hoe de mannetjes over het veld wandelen... de ouderwetse mentaliteit van feyenoord met de mouwen opstropen en gaan is er totaal niet aanwezig. Daarbij is het wisselbeker van Dick ook bizar slecht. Het viel me mee dat hij haps niet bracht gisteren

Ach het is gewoon een jonge speler die weer eens gescoord heeft en over zijn oproep voor het nationale elftal mag praten wat voor hem natuurlijk een grote eer is en helemaal uniek omdat het tussen Nederland en Turkije gaat, tuurlijk mag hij daar met een lach op het gezicht staan vind ik. Als het nou Advocaat is die daar met een grote lach op het gezicht het interview af neemt dan is het een heel ander geval. Overal moet er maar sensatie gezocht worden man man man

20 maart 2021 om 23:57

Helemaal waar dat het te groot gemaakt wordt, maar als speler ben je natuurlijk wel onderdeel van het team. Ik basketbalde vroeger en wij verloren best wel eens wedstrijden heel dik, dan kon het mij persoonlijk wel irriteren als onze sterspeler heel blij ging doen en een houding van "ja maar ik heb wel 30punten gescoord". Dat straalt toch een beetje uit van "het lag niet aan mij" wat impliciet weer betekent: het lag aan mijn teamgenoten. En dat is wel een signaal wat je moet willen mijden en waar Kokcu over na kan denken. Al denk ik ook weer niet dat er veel teamgenoten van hem hier aanstoot aan nemen.

20 maart 2021 om 23:57

Vind ik ook. Die jongen is 20 jaar ofzo en is gewoon blij dat hij persoonlijk weer wat beter speelt na een matige periode. Slim is het niet nee, maar ik kan me er niet druk om maken. Ik vond hem zeker in de eerste helft echt prima spelen.

21 maart 2021 om 00:04

1 woord: Media training. Komt allemaal wel goed, zoals je zegt hij is 20, weer gezeik om niks.

21 maart 2021 om 00:08

Geen mediatraining aub, dit soort interviews zijn toch gewoon goed en eerlijk, dat moet je niet kwijt willen raken. Het enige dat we moeten doen is hier geen probleem van maken, maar dat is nu alweer te laat.

21 maart 2021 om 03:28

Fijn Perry, jij begrijpt het. Goed te zien dat er nog mensen zijn met enig inlevingsvermogen

21 maart 2021 om 09:31

Ben ik totaal niet met je eens.. Dit is een serieus mentaliteits probleem bij die generatie.. Zo zie ik het. Wanneer je als feyenoord punten verliest en eigenlijk bij elke wedstrijd waar dan ook als je punten verliest hoor je er doodziek van te zijn..

21 maart 2021 om 12:00

Over generaliseren gesproken. Mijn zoon is van dezelfde generatie en die is niet te genieten als hij verliest. Bovendien zijn er genoeg andere spelers van dezelfde leeftijd die er anders in staan. Het zegt dus niets over een complete generatie, maar over 1 persoon.

21 maart 2021 om 12:18

Speelt jouw zoon -met respect- ook een goede, verloren wedstrijd, waarin hij scoort en zelfde week een interlandwedstrijd, met z'n vaderland tegen zijn geboorte land? Beetje spannende tijden voor heb, laat die jongen toch genieten.. Ook vanwege z'n leeftijd, fouten kunnen gemaakt worden..

21 maart 2021 om 12:55

Hij schrijft toch niks over de reactie van de speler. Hij reageert op het generaliseren.

Tja lastig oordelen zo van buitenaf. Die jongen zat misschien wel in een halve burn out te balen van de slechte vorm die ie liet zien. Dat je dan even opgelucht bent als je persoonlijk een redelijke pot speelt, dat kan ik dan best begrijpen. Natuurlijk moet je hier als speler slimmer mee omgaan en ook benadrukken dat je echt baalt van het verlies, daar kan ie als jonge gast van leren.

Tja, opzich eens hoor dat je na zo'n gelijkspel niet glimlachend kunt zeggen dat je goed gespeeld hebt omdat je gescoord hebt. Maar als hij andersom had gezegd dat hem die goal en zijn spel niet interesseert omdat ze niet gewonnen hebben was de kritiek weer dat hij politiek correct is. En zo kun je het nooit goed doen. Ben ook wel beetje Hugo Borst moe hoor.

21 maart 2021 om 11:28

Ik heb het interview niet gezien. Ik weet wel dat de meeste spelers iets zullen zeg van; ik ben blij dat ik heb gescoord, maar had liever niet gescoord en 3 punten.

Voetbal is een teamsport. Dat gaat steeds meer botsen met de doorgeslagen individualisering van de samenleving.

21 maart 2021 om 00:00

Och die jongen heeft een goeie pot gespeeld, voor het eerst in tijden. Stel je niet zo aan met je dure woorden.

21 maart 2021 om 00:10

Als dit al dure woorden zijn..

21 maart 2021 om 00:24

Hahaha het kan altijd erger, maar dit een voorbeeld vinden van de "doorgeslagen indiviualisering van de samenleving" vindt, stel je je echt veels teveel aan.

21 maart 2021 om 03:00

Maar dat zijn geen dure woorden. Grappig dat je vindt dat Falcao zich aanstelt maar vervolgens moet je zelf zo nodig zeuren op zijn taalgebruik. Dat is ook aanstellen. Rare opmerking.

21 maart 2021 om 09:54

Vroeger zeiden we "mensen denken alleen maar aan zichzelf"

21 maart 2021 om 11:03

Dat het een beetje gewauwel in de ruimte is van Falcao, daar kan ik nog best inkomen. Maar individualisering lijkt mij een woord dat prima gebruikt wordt door Jan de bouwvakker en Floris de advocaat. Zo'n duur woord lijkt me dat njet. Als je moeite hebt met dat woord, dan ligt de oorzaak daarvan bij jou en niet bij de moeilijkheid van dat woord.

Zo'n houding is toch niet goed te praten? Je speelt 1-1 gelijk tegen de nummer laatst van de competitie, en dan sta je lachend voor de camera te veronderstellen dat je persoonlijk wel lekker gespeeld hebt. Als een speler van mijn cluppie zo reageert na een dergelijke pot, hoef ik hem dit seizoen iig niet meer te zien verschijnen in het mooie clubshirt.

21 maart 2021 om 00:00

Het is een hele jonge speler die een tijd worstelde met zijn vorm. Dan begrijp ik op zich wel dat je blij bent dat je weer beter speelt en opgeroepen bent voor je nationale ploeg. Hier wordt echt te moeilijk over gedaan vind ik.

21 maart 2021 om 08:30

Allemaal smoesjes. Je doet net alsof die jongen voor het eerst in zijn leven een camera voor zijn snufferd krijg zonder enige media training.

En dan vol trots zeggen dat hij info over het oranje heeft gegeven, een in Nederland geboren nationalist. Walgelijk maatschappij en links maar piepen over verrechtsing in NL. Prima voorbeeld uit duizenden.

21 maart 2021 om 08:30

Allemaal smoesjes. Je doet net alsof die jongen voor het eerst in zijn leven een camera voor zijn snufferd krijg zonder enige media training.

En dan vol trots zeggen dat hij info over het oranje heeft gegeven, een in Nederland geboren nationalist. Walgelijk maatschappij en links maar piepen over verrechtsing in NL. Prima voorbeeld uit duizenden.

21 maart 2021 om 16:57

Heeft Kokcu info gegeven over het nationale voetbalelftal van Nederland? Nou nou nou, dat is nog erger dan wat sommige gasten hebben gedaan tijdens de tweede wereldoorlog, wat een verrader eerste klasse is dit zeg. Voetbal is natuurlijk het belangrijkste wat er is op aarde.

Beetje onzin antwoord van Borst. Moet elke speler hetzelfde reageren op de vraag die men krijgt. Tuurlijk redelijk zelfzuchtige antwoord, maar het is niet zo dat hij zijn spelers liep af te branden. Hij had het ook zo geinterpreteerd dat de vraag persoonlijk was en niet dat hij daar een voorbedachte antwoord moest gaan geven. Beetje zeiken om het zeiken van Borst, nergens voor nodig.

waar mensen zich tegenwoordig druk om maken. geniet van het weekend mensen.

Men moet ook niet achter elke boom een vijand zien. Die jongen heeft vooralsnog geen gelukkig seizoen door een blessure plus een matige vorm, krijgt deze week eens goed nieuws en speelt een leuke wedstrijd. Krachttermen als "de glinstering in zijn ogen" maken het dan erger dan het is. Slim is het niet en je mag er natuurlijk kritiek op hebben, maar er is natuurlijk wel een nuance die Borst hier maar wat graag weglaat om een punt te maken.

Dit doet me denken aan Tim de Cler, die in de rust gewisseld werd door Been omdat hij 'vond dat het wel lekker ging'

Ik heb 3 keer geluisterd naar wat Kokcu zei en ik heb niks fouts gehoord en toen ging ik maar naar mijn bedje! Truste.

21 maart 2021 om 01:11

Je moet ook niet luisteren. Zijn gezichtsuitdrukking zegt genoeg..... Nee, zonder gekheid. Ik heb interview niet gezien maar wat Kokcu hier zegt vind ik juist mooi.

21 maart 2021 om 11:32

Snap je het dan niet? Met een grote glimlach vertellen dat je zelf wel goed hebt gespeeld. Na weer een wanprestatie met je hele team. Dan denk je ook echt alleen aan jezelf en niet aan de club. En dan verwachten dat de supporters hun geld niet terug vragen. Als ik dit zou zien had ik als supporter gedacht dikke doei. Stort maar terug.

21 maart 2021 om 12:58

Je zegt ‘snap je het dan niet’ maar ik denk dat jij het niet echt snapt. De ‘glinster in zijn ogen’ gingen over de vragen van zijn selectie voor Turkije. Ja het is echt niet slim van hem, maar mensen doen alsof hij daar lachend zat te genieten hoe Feyenoord gelijk speelt. Er werd 1 vraag gesteld over de wedstrijd (was zelfs niet echt over de wedstrijd, maar hoe hij speelde) en daarna ging het over de nationale ploeg. Wat wil je dat die jongen doet? Vals neerslachtig doen terwijl hij gewoon blij is om met Turkije mee te spelen. Het is gewoon alweer iets dat wordt overdreven. Zoals ik al zei echt niet slim van hem, maar mensen zagen echt om het zagen.

Nou kijk je hier als Feyenoord supporter naar en word je gevraagd om je geld niet terug te vragen voor je seizoenkaart. Het is echt schandalig en triest tegelijk, niet zozeer dit interview opzichzelf maar de wedstrijd was een complete aanfluiting. Hoe bedenk je het zo'n wedstrijd op de mat te leggen in de week dat je met zo'n zielig sneu filmpje komt, oh oh wat hebben we het zwaar maar maken we ondertussen wel absolute nietsnutten miljonair. Schandelijke club, lachwekkend bestuur en nog triestere spelers. Het enige wat die club maakt zijn die supporters, de rest is pure scheit.

21 maart 2021 om 00:44

Dus dan moeten we allemaal maar ons geld terug vragen en de club ten gronde richten? En dan, kunnen we de hele zomer en langer lezen over hoe de grote club uit Rotterdam omgevallen is en een doorstart heeft gemaakt (of er een nieuwe club opgericht wordt die zijn plek inneemt) en alle schandalen daaromheen. Schandelijke club? Als supporters de club maken is dat een gekke term. Ik snap wel dat het allemaal k*t met peren is, maar als supporter heb je, in mijn ogen, weinig keuze. Je steunt je club onvoorwaardelijk (extreme factoren daargelaten, mocht Hitler voorzitter van je club wordt bijvoorbeeld) en je laat je club niet vallen omdat het bestuur, de trainer, de groep of een ander tijdelijk zootje mensen even niet bevalt.

21 maart 2021 om 00:44

Beetje met het verkeerde been uit bed gestapt? Deze "trieste spelers" deden vorig seizoen nog mee om het kampioenschap en waren de langst ongeslagen club in heel Europa. Nu is het inderdaad heel wisselvallig, maar overdrijven is ook een vak. De eerste helft was trouwens prima. Volgend seizoen een frisse wind met een nieuwe trainer en hopelijk wat geld van investeerders. De Kuip kan ook weer vol zodra iedereen gevaccineerd is. Ik als Feyenoorder zie de toekomst (misschien tegen beter weten) rooskleurig in

21 maart 2021 om 07:03

Die spelers hadden vorig seizoen in oktober de titel al ingeleverd toen ze 16 punten achterstonden. Daarna een jaar lang geen fatsoenlijke tegenstander gehad die een bal rechtdoor kon schieten waardoor het nog wat leek. Nu vanaf januari treffen ze die tegenstanders weer wel en staan ze 21 verliespunten achter de koploper. Inmiddels weten ze ook tegen de matige ploegen niet meer te winnen en loop de aanvoerder vooral ruzie met zijn trainer en de ballenjongens te maken. Kokcu vindt zichzelf helemaal het mannetje omdat er per ongeluk een van richting veranderd schot binnen valt. Nee, het gaat fantastisch met deze topspelers. Maar goed volgend jaar komt Antonucci van Volendam om de meubels te redden.

21 maart 2021 om 14:34

In oktober stonden ze 16 punten achter ja, maar op het moment dat de competitie stil werd gelegd waren dat er nog maar 6. Gezien de vorm waar Ajax toen in zat had Feyenoord er nog prima overheen kunnen gaan. En geen enkele fatsoenlijke tegenstander gehad in die periode? Ja behalve dan 2x tegen PSV. De andere topclubs hadden overigens hetzelfde schema, maar die kregen het niet voor elkaar om dezelfde reeks als Feyenoord neer te zetten. Het succes van volgend jaar staat of valt met de komst van investeerders. Als er echt 130 miljoen in de club wordt gepompt zijn we weer een serieuze titelkandidaat.

21 maart 2021 om 15:08

@consy: wat een schandalig en triest comment van je. Eigenlijk is het nog zielig en sneu ook dat het nog steeds online staat. Wat mij betreft een schandelijke bijdrage, lachwekkend beschreven door een nog triester figuur. Het enige wat jouw comment maakt is dat deze (net als de mijne) verwijderd gaat worden, de rest ervan is pure schijt!

Hij toont aan menselijk te zijn en is een onhandige jonge gast. Ik als Feyenoord supporter vind dit echt honderdduizend keer minder erg dan het feit dat er gelijk gespeeld is tegen Emmen. Laat het ventje lekker blij en trots zijn. Hij heeft tenminste gescoord, waar waren de andere doelpuntenmakers? Er wordt veel te krampachtig gedaan wanneer een jonge speler zich wat te individualistisch uit. Dat is het gevolg van dat het sowieso meer individualistischer geworden is in de maatschappij en de voetballerij, maar ook van de groep waarin hij speelt, geleid door Advocaat. Een groep die goed in elkaar steekt, lekker presteert en focus/vertrouwen heeft zou ertoe leiden dat Kokcu hier waarschijnlijk slimmer geantwoord had. Maar je merkt dat het allemaal toch niet zo'n eenheid is, dan krijg je eilandjes en ook dit soort interviews waarin dat blijkt.

Niet te hopen dat Kökçü in de basis start tegen Nederland, dat wordt bibberen...

Niet te hopen dat Kökçü in de basis start tegen Nederland, anders wordt het alleen maar tegenhouden en hopen op een ingeving van éèn van de spitsen.

21 maart 2021 om 00:52

Ja inderdaad, straks schiet hij weer een bal van 25 meter keihard in de hoek, net als tegen CSKA Moskou. Ik denk dat wij als Nederland zijnde sowieso even moeten kappen met neerkijken op andere serieuze voetballanden. De vorige keer dat we met Turkije in een kwalificatiepoule zaten hebben zij ons eruit geknikkerd met 3-0.

21 maart 2021 om 00:56

Zo lang Frank de Boer bondscoach is sowieso.

21 maart 2021 om 11:38

Of speelt die zoals in de returns tegen Zagreb of CSKA een verschrikkelijke wedstrijd... ik denk dat die laatste kans vele malen groter is.

Ben het met je eens dat met de Boer of een Blind als bondscoach je niet moet neerkijken op andere landen, maar dat heeft tegen een Turkije niet te maken met een kokcu, maar met 15 spelers die veel beter zijn dan hij is.

Lekker motiverend als je als algemeen directeur de heer Koevermans zit te dagdromen en een interview geeft over de 10 tallen miljoenen die straks binnen komen bij het nieuwe stadion en dan weer aansluit bij Ajax terwijl Advocaat miljoenen is beloofd voor het aantrekken van drie nieuwe spelers terwijl het geld er niet is. Bovendien een dikke Argentijn halen die voor een dik salaris op de bank zit. Spelers in salaris nu moeten inleveren en supporters af moeten zien van teruggave van hun seizoenkaart. Advocaat heeft het uiterste uit deze selectie gehaald maar de koek is op. Spelers spelen nu nog hun zelf om in de zomer zo snel mogelijk weg te komen. Het wordt een financiël fiasco bij Feijenoord dit jaar met een dromer als directeur

Kökçü is 1 van de slechtste basisspelers van Feyenoord. Speel je 1x een redelijk wedstrijd, doe je dit

Zo zit je te klagen dat ze allemaal media training krijgen, en tegelijkertijd wil je de antwoorden die spelers die mediatraining hebben gehad krijgen.
Die jongen is authentiek, het zegt misschien wat over zijn persoonlijkheid, maar prima menselijke reactie dat je ondanks een gelijkspel toch nog voor jezelf blij zou zijn.
Als dit nu een beslissende wedstrijd was waarbij je af zou haken om het kampioenschap, dan zou een zuurder kopje gepaster zijn.

Die jongen heeft eindelijk weer gescoord en is vreselijk trots dat hij met het Turkse team mee mag. Laat hem lekker zeg. Zo kun je op alle slakken zout leggen.

Het probleem ligt niet bij Kokcu, maar bij Borst vind ik. Hugo Borst die gaat zeggen hoe je moet reageren als je na een 1-1 tegen Emmen voor de camera moet reageren... Kokcu heeft eerlijk antwoord gegeven op de vraag of hij goed heeft gespeeld. Dat valt alleen maar te prijzen. Hij probeert niet de fans naar de mond te praten met een gespeelde boosheid en 'het maakt mij niet uit hoe ik gespeeld heb'. Ik hoop dat hij dit blijft doen. Misschien is niet iedereen het met je eens, maar het is wel eerlijk.

Walging nog wel, jeetje. Laat em lekker blij zijn met zn goal. Het seizoen is toch voorbij.

21 maart 2021 om 11:21

Het ironische is dat Hugo Borst het zegt.. Als er iemand is die walging bij je oproept als hij zijn mond open trekt, dan is hij het wel.

Dit laat weer het totale gebrek aan ambitie en mentaliteit bij (de spelers van) Feyenoord zien. Meneer heeft een paar leuke dingen laten zien en toevallig gescoord met een schot dat van richting werd veranderd. Ondertussen speelt je club wel thuis gelijk tegen de nummer laatst. Dacht dat je dit alleen bij de amateurs ziet!

Dit laat weer het totale gebrek aan ambitie en mentaliteit bij (de spelers van) Feyenoord zien. Meneer heeft een paar leuke dingen laten zien en toevallig gescoord met een schot dat van richting werd veranderd. Ondertussen speelt je club wel thuis gelijk tegen de nummer laatst. Dacht dat je dit alleen bij de amateurs ziet!

Ik denk eerder dat Feyenoord walging oproept. 1-1 tegen Emmen. Veel jonge spelers die nog een toekomst voor zich hebben elders, weten ook dat dit tijdelijk is en ze zijn al met hun gedachte bij de volgende trainer of volgende club.

Dat krijg je dus als je spelers een interviewtraining gaat geven. Die gemaakte reacties die Borst wil zien, hoe een speler sociaal wenselijk zou moeten reageren. Dat is absoluut niet wat ik persoonlijk zou willen zien overigens. Vind het wel mooi dat die jongen op een bepaald moment blijkbaar even helemaal vergeten is dat ze net 1-1 tegen Emmen gespeeld hebben. Hij kan de uitslag toch niet meer veranderen, maakt niet uit hoe hij reageert. In ieder geval lekker "echt"!

21 maart 2021 om 11:35

Ja joh lekker "echt". Echt een geweldige instelling deze jongen. Ondertussen wordt er aan de supporters gevraagd hun geld niet terug te vragen. En dan zie je dit soort spelers die het blijkbaar geen enkele moer boeit dat ze weer punten hebben verloren. En dan zeg jij ...... Oh leuk iemand die niet sociaal wenselijk reageert? Daar gaat het toch ook helemaal niet om? Snap je het dan echt niet? Ik zou woedend zijn als Feyenoord supporter.

21 maart 2021 om 12:31

Snap jij niet dat het ook maar gewoon een mens is? Wat heeft geld terugvragen nu te maken met het feit dat hij enthousiast reageert over de interlandperiode..die gast heeft naast feyenoord nog meer om voor te leven of moet hij nu thuis depressief in een hoekje gaan kruipen tot de volgende wedstrijd? En dat hij vrolijk praat over iets, sluit niet uit dat hij nog steeds baalt van een gelijkspel en bewijst totaal niet dat het hem geen moer boeit. Dit is echt niet de eerste wedstrijd dat ze punten hebben verloren en er zullen er vast nog meer volgen. Maar jij ziet liever een speler die na een gelijkspel in zak en as zit en t liefst nog in zo'n negatieve flow blijft en vooral niet lachen.

Wel ja joh, iedereen moet voorspelbaar reageren en precies zeggen wat Jan Joost of Hugo willen en verwachten. Leuk.

Ik heb liever een lachende verliezer achteraf dan een treurende. Wat heeft het ook voor nut om na het eindsignaal te treuren. Als je tijdens de wedstrijd maar alles geeft!
Een echte winnaar is kwaad bij verlies, hoor je vaak. Ik draai het liever om. Een echte winnaar weet wanneer het zin heeft om zich druk te maken

Ach, laat die jongen toch? Hij is blij dat hij is opgeroepen voor het Turkse elftal. En Hélène interviewd hem... ook leuk. En hij heeft gescoord. Het is een jonge jongen. Het was niet goed van Feyenoord, maar dit soort wedstrijden zitten ertussen. En de groep is gewoon kwalitatief niet sterk genoeg. Ze hebben uitschieters, zoals PSV thuis. Maar meer niet....

21 maart 2021 om 12:05

Tsjah kwaliteit, met dit team mag je verliezen van ajax psv of az, maar niet van FC Emmen.. en als de kwaliteit er niet is moet je vechten voor de punten, maar je ziet ze wat wandelen over het veld en ik heb het idee dat ze de 5e plaats en playoffs wel prima vinden. Maar die gaan ze ook niet halen met deze instelling

Sorry hoor, maar waar ik misselijk van word is van dit klaagland. Er moet ook altijd wel geklaagd worden, laat die jongen met rust joh!

21 maart 2021 om 12:14

Een beetje zoals jij klaagt dat dit een klaagland is. Wat dat betreft hoor jij perfect thuis in onze klaagcultuur.

21 maart 2021 om 12:24

Ik heb ook veel te klagen, maar dan over andere onderwerpen;-))))

Ach, hou toch op. Een jongetje van 20 af lopen te zeiken omdat hij trots is om voor Turkije te mogen spelen. Hij zal echt wel balen dat Feyenoord onnodig punten heeft verspeeld.

Wat een wanvertoning. Op zaterdagavond het veld op komen met een instelling van "ff snel afhandelen en dan lekker naar huis". Geen enkele inzet voor jullie trouwe supporters, jullie laten ze volledig in de steek. Geen enkele topsport mentaliteit en proberen met minimale inspanning een resultaat te behalen en jullie trouwe supoters laten stikken. Nou wat mij betreft kunnen jullie ook de boom in.
#eisjeseizoenskaartgeldterug

Oh hij moet dingen zeggen die hij niet meent. Je gaat m woorden schuiven in zijn mond. Ga jij daar dan staan antwoorden in plaats van kokcu. Waar gaat dit heen. Die jongen spreekt vanuit zijn hart.

Het is en blijft een Turk net zoals zoveel jongens en meiden die in Nederland wonen allen profiteren van ons mooie land maar als het puntje bij het paaltje komt dan walgen ze van ons land dan kiezen ze voor hun eigen dictatuur. Eigenlijk hebben ze zelf geen ID wat er in hun vaderland allemaal gebeurd omdat ze er zelf maar twee weken per jaar op vakantie zijn. En ja met een schotel op het dak van je huis krijg je alleen maar te zien wat Erdogan wil dat je ziet. Erg kortzichtig. Om van te kotsen zo n interview

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV4623
2.Ajax4555
3.Feyenoord3924
4.Vitesse361
5.AZ3513
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. LinssenAanvaller1911
A. JahanbakhshAanvaller171
J. BijlowKeeper160
L. SinisterraAanvaller167
C. DessersAanvaller154
R. NelsonAanvaller120
L. GeertruidaVerdediger150
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Maandag 17 januari
Chelsea heeft de kans om Layvin Kurzawa te contracteren laten schieten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren