Van Gangelen: ‘Ik moet nog steeds nadenken waar ik parkeer bij De Kuip’

Zaterdag, 20 maart 2021 om 09:17 • Laatste update: 09:19

Jan Joost van Gangelen heeft lang last gehad van het onderonsje met Graziano Pellè in maart 2014. De toenmalige spits van Feyenoord zei na afloop van de thuiswedstrijd tegen de presentator en verslaggever dat hij een ‘Ajax-hoofd’ heeft. Van Gangelen vertelt in een interview met het Algemeen Dagblad dat hij er daardoor nog steeds over moet nadenken waar hij zijn auto bij De Kuip neerzet.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

44 reacties (laatste reactie door 078)

"maar mijn huid is niet zo dik als die van bijvoorbeeld Kenneth Pérez, die gewoon lacht om de grootste idioten die op Twitter achter hem aan zitten." Wat een held is die Kenneth toch. Een verademing in vergelijking met de overige voetbalanalisten.

20 maart 2021 om 09:48

Dat begrijp ik niet. Waarom is Perez een held? Omdat hij zich niets aantrekt van wat er geroepen wordt op social media? Dus als je boos wordt omdat je kinderen worden bedreigd ben je geen held?

20 maart 2021 om 09:59

Sowieso mensen die termen op dit forum gebruiken als held, beest, soldaat, strijder en deze in een bepaalde context plaatsen, begrijp ik niet. Iemand die fanatiek een club support is een strijder. Iemand die 3x scoort is een beest. Iemand die blijkbaar zich niks aantrekt van negatieve social media uitingen is een held. Ben benieuwd welke bewoordingen men gebruikt bij iets wat er wel toe doet.

20 maart 2021 om 10:01

Maxi_Lopez, mooi dat je dit benoemt. Strijder!

20 maart 2021 om 10:08

Omdat het een nuchtere vent is die zich niet gek laat maken door zijn omgeving. Daarnaast een goede analist, die niet bang is zijn mening te geven. En wars is van conformisme. Daarom voor mijn een held in de analistenwereld. Maar ik begrijp niet dat de term 'held' nogal een beladen term is op dit forum

20 maart 2021 om 10:13

@Maxi, helemaal mee eens! Die termen worden te pas en te onpas gebruikt, terwijl voor mij een held iemand is die dingen doet die belangrijk zijn.

20 maart 2021 om 10:14

@ffeyenoord, jij gebruikt het alsof hij een held is omdat hij zich niets aantrekt van het gescheld op social media.

20 maart 2021 om 10:23

Ik vind die woordjes ook vrij irritant, maar het is ook wel een beetje boomer-gedrag om je daar nu druk over de maken, is het niet?

20 maart 2021 om 10:42

Om over het woordje Boomer maar niet te spreken

20 maart 2021 om 11:16

Eens met ffeyenoord, Perez is verreweg de beste analist wat mij betreft! Bij hem kan ik die arrogantie ook nog wel hebben om de een of andere reden.

Laat de beste man in zijn waarde. Hij oefent zijn beroep uit. Je kan een mening hebben over hoe hij zijn vak uitoefent maar om het op de man te spelen gaat meer dan een brug te ver.

"mijn vader kwam uit Delft, écht Feyenoord-gebied" totale onzin. Ikzelf ben een echte Delvenaar. Geboren en getogen en een Ajacied in hart en nieren. Meeste mensen die ik ken hier zijn toch echt Ajacied. Daarnaast ook best nog veel ADO en Sparta supporters in deze omgeving. Feyenoorders zijn er ook wel, maar dit is verre van "écht Feyenoord-gebied". Zeker nooit in Delft geweest Jan-Joost?

Eén van de grootste narcisten in de hedendaagse voetbalwereld. Probeert in programma's altijd de boventoon te voeren, laat anderen nooit uitpraten en denkt lollig te zijn, terwijl hij niet om te gluren is. Het was een fantastisch interview destijds met Pellè die de beste Van Gangelen even op zijn plek zette. Je maakt het er haast zelf naar zou je denken, dus nu ook niet zeuren of klagen achteraf. Je krijgt wat je geeft of je geeft wat je krijgt. Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten. Mister Hypocriet.

Jan Joost vergeet even dat hij uitgebreid stond mee te feesten hij het Ajax kampioenschap dus die opmerking van Pelle kwam niet uit het niets.

Ik verbaas me erover, dat niemand hier weet dat Jan Joost psv-fan is. Nog niet zo lang geleden is dit zelfs naar buiten gekomen tijdens een uitzending van Espn (volgens mij na de nederlaag van psv tegen paok). Hij had dus ook kunnen antwoorden dat hij eerder een club uit het zuiden aanhangt dat hetgeen Pelle hem van betichtte. Maar Jan Joost houdt wel van de aandacht...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3341
2.Feyenoord3219
3.PSV3113
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder148
J. ToornstraMiddenvelder143
B. LinssenAanvaller148
L. SinisterraAanvaller136
J. BijlowKeeper120
A. JahanbakhshAanvaller121
C. DessersAanvaller104
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

Italië
493 fans
Aanvaller, 36 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 2 december
Ronald Koeman had in januari zijn selectie bij Barcelona willen versterken met Fernando Reges. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren