De Telegraaf: Gekte rond Nick Marsman is losgebarsten

Maandag, 15 maart 2021 om 06:58 • Laatste update: 08:03

Feyenoord-keeper Nick Marsman heeft zich in de kijker gespeeld bij meerdere clubs, zo meldt De Telegraaf maandag. De dertigjarige doelman maakt een goede indruk sinds hij zichzelf de vervanger van de geblesseerde Justin Bijlow mag noemen. Ook zondag werd hij geprezen voor zijn optreden in de topper tegen PSV (1-1). Met een aflopend contract is hij een interessante optie voor diverse clubs. Volgens het Algemeen Dagblad wil Feyenoord zijn contract verlengen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

38 reacties (laatste reactie door jeron)

En toch ben ik nog altijd niet overtuigd van hem. Er zit veel onrust in zijn spel. Ik ben ook iedere redding weer een beetje verbaasd, dat zegt ook iets.

15 maart 2021 om 07:48

Dat ben ik volledig met je eens. Hetzelfde met Drommel eigenlijk. Ik vind ze allebei een beetje gehypet. Het zijn prima keepers, maar geen wereldtoppers. Beetje van het niveau Padt / Bizot. Ik vind Onana absoluut beter en wat ik van Bijlow heb gezien was ik ook meer onder de indruk.

15 maart 2021 om 07:54

Nederland heeft geen wereldtoppers in de goal.
Beetje gek om ze daar op af te rekenen.

15 maart 2021 om 08:01

@Davy, ik dacht tot voor kort dat Bijlow binnen afzienbare tijd de nieuwe doelman van Oranje zou worden. Het talent heeft hij. Maar dan zal hij eerst veel minder blessuregevoelig moeten worden. Op deze manier kan hij (nog) geen eerste keeper worden bij Oranje. Edit: ik vind Marsman het uitstekend doen! In het begin waren veel mensen ervan overtuigd dat hij een flinke achteruitgang zou zijn ten opzichte van Bijlow, maar eerlijk is eerlijk, daar merk ik heel weinig van.

15 maart 2021 om 09:31

Mooi dat je Padt/bizot als "gemiddeld" ziet, terwijl ze al jaren bij de beste keepers van de Eredivisie horen.

15 maart 2021 om 09:35

@njfromvol: Ik reken ze daar zeker niet op af. Maar ze zijn niet van het niveau Onana. En eerlijk gezegd vind ik een Cillessen ook beter. Ik denk niet dat Drommel of Marsman het niveau van een Cillessen gaat halen.
@fcg95. Ik zie ze niet als gemiddeld, ik zie ze als prima Eredivisie-keepers voor subtoppers. Geen keepers van CL-niveau (wat Ajax, Feyenoord en PSV wel moeten nastreven).

15 maart 2021 om 10:49

Onana is niet echt relevant, want die kan niet voor Oranje uitkomen.

15 maart 2021 om 09:21

Eens moridin, Marsman keept heel goed en was gister uitblinker. Maar als hij 1 een uitzonderlijke keeper was geweest was dit natuurlijk al eerder opgevallen in zn carriere. Ik denk dat ie in vorm is en feyenoord moet daar lekker van profiteren maar over het algemeen lijkt het me een keeper van niveau PEC zwolle.
@davy; heb idd het gevoel dat elke keeper die opvalt nu ge-hypete wordt, ook omdat we op dit moment geen echte wereldklasse voor Oranje....

15 maart 2021 om 09:59

Beetje onzin, hij kan echt wel een hoger niveau aan dan PEC Zwolle. Mocht dat er niet inzitten breng ik hem op de fiets naar Zwolle maar hij kan echt hoger mikken dan dat.

15 maart 2021 om 10:31

Dat mikken zal hij zeker wel kunnen doen, maar daadwerkelijk succesvol zijn in een tweede. Ik denk dat Clarkkent2 niks raars zegt. Marsman stijgt momenteel even boven zichzelf uit, maar zijn gemiddelde niveau is echt niks bijzonders. Middenmoot eredivisie is prima voor hem.

15 maart 2021 om 13:28

Dat kan, maar het blijkt toch het tegenovergestelde.

Gewoon lekker laten gaan. Die jongen kan een mooie transfer maken wat hij helemaal zelf heeft verdiend. Komt alleen wel tekort voor het niveau wat feyenoord voor een 1e keeper zou moeten halen en hem een salarisverhoging te geven als 2e keeper gaat mij wat te ver...

15 maart 2021 om 08:08

Als Marsman elke wedstrijd keept zoals gisteren, dan heeft hij zelfs het niveau om Onana bij Ajax te vervangen. Als is de grote spelbreker in de vorige zin. Marsman ontwikkelt zich wel enorm dit seizoen en begint ook constanter te worden. Toch blijft hij momenten hebben als Drommel eergister tegen AZ. Maar als 2e keeper is het gewoon een goeie stand-in.

Wat heeft die man zich goed ontwikkeld dit seizoen. Dit niveau hadden we niet van hem verwacht. Heeft dit seizoen gewoon meerdere punten voor Feyenoord gepakt. Wat mij betreft kan hij trots op zichzelf zijn.

15 maart 2021 om 07:30

Absoluut. Vooraf dacht ik dat de afwezigheid van Bijlow een ramp zou worden, dat we hem eigenlijk nauwelijks missen is een groot compliment aan Marsman!

15 maart 2021 om 08:47

niet lullig bedoelt, maar al had je de laatste weken zonder keeper gespeeld, dan had je op zn slechtst 6e gestaan, 1 plekje lager dus. Dus een ramp zou de afwezigheid van Bijlow nooit geworden zijn als je het seizoen nu al geen ramp vindt.

Voor Marsman zelf is het natuurlijk lekker, die kan zn carriere een enorme boost geven en dat heeft hij zelf verdiend.

15 maart 2021 om 09:23

We hebben niet alleen over de laatste weken, Marsman keept al 21 wedstrijden dit seizoen?

15 maart 2021 om 13:35

Ja, hij keept al 21 wedstrijden en op zijn begin na is hij toch wel echt een van de betere keepers aan het worden op de Nederlandse velden. Dit zijn geen lucky saves meer maar hij is constant in moeilijke ballen eruit halen. Ben wel benieuwd wat hij onder echte druk kan en of hij zo constant kan blijven.

Vind zelfs zijn uitstraling goed. Staat echt een keeper.

15 maart 2021 om 10:32

Keepers trainer verdiend ook wat credits vind ik.
Marsman is eigenlijk zn hele carriere een grabbelaar en blunderaar geweest , ook in het begin bij Feyenoord.
Dit seizoen uitstekend ontwikkeld , nooit verwacht van hem , maar het is geen toeval dat hij zich nu pas zo ontwikkeld heeft , ik denk dat de keeperstrainer hier een groot aandeel in heeft gehad.

Ik zou hem bij Feyenoord niet als 1ste doelman willen zien maar dit was wel de perfecte 2e doelman die je wel een zooi wedstrijden kan laten keepen. Heeft echt sterke wedstrijden gekeept maar blijft ook rare dingen/fouten maken. Denk gelijk aan 2 domme penalty's weggeven, Vitesse en Emmen. De fouten tegen Heerenveen en Ajax. Ben vooral benieuwd wie we nu als 2e doelman gaan krijgen. Zal er toch één moeten zijn wie je bijv. voor 2 maanden zonder zorgen kan opstellen, aangezien ik bang ben dat Bijlow zal blijven kwakkelen met blessures.

15 maart 2021 om 07:39

Ik hoop Unnerstal. Dat vind ik echt een goede keeper. Snap niet dat psv van hem af wil. Al is het de vraag of hij tweede keeper wil zijn en zal hij ook wel wat willen verdienen.

15 maart 2021 om 07:44

Heeft al getekend bij Twente.

15 maart 2021 om 08:07

@Moridin, zoals Oelie hierboven al zegt Unnerstal heeft al getekend bij Twente en daar zal hij eerste keeper worden neem ik aan nu Drommel naar PSV gaat.

15 maart 2021 om 08:27

Ah jammer. Hij is te goed voor Twente dus die zullen wel blij zijn.

Mooi dat hij zich nu goed ontwikkeld. In z'n tijd bij Twente (waar het toen erg onrustig was) was het geen zekerheidje achterin en grabbelde erop los. Wel gaf hij altijd 100% in voor en tegenspoed. Ik gun hem een mooie club!

Een vrij beperkte keeper met het seizoen van zijn leven. Zo zie ik het meer.
Vind hem van het niveau Mulder.

Maar wie weet kan dit leuke seizoen voor hem iets zeer moois of lucratiefs opleveren.
Contract aflopend, dus misschien ergens lekker cashen, of een fijne subtopper basis.

15 maart 2021 om 10:35

Op basis van zijn vorm dit seizoen is het een uitstekende keeper voor de Eredivisie.
Mocht hij dit niveau vasthouden dan is het gewoon een goeie keeper en zeker geen niveau Mulder.
Zou hem dan onder Onana en naast Bizot scharen... dus een top 4 keeper.
Ik ben zeer kritisch geweest op Marsman , ik vond hem de slechtste keeper van de Eredivisie en begreep niet hoe hij het tot het profvoetbal heeft weten te schoppen , ik hoop dus echt dat hij dit niveau kan vasthouden.

15 maart 2021 om 16:12

Kortom wat ik dus zeg...
Hij heeft het seizoen van zijn leven en dan beaam ik gerust wat jij zegt over Bizot en een Drommel enz.

Maar mocht hij het niveau niet weten vast te houden, dan is het in mijn optiek niveautje Mulder

Hij heeft goede reflexen, maar daar houd het ook bij op. Heeft elke wedstrijd wel een een paar momenten waar het net goed gaat (op de knvb beker na). Laatste maanden gaat het gelukkig vaker goed dan fout. Elke middelmatige keeper zou het goed tot beter doen bij een topteam omdat je nu eenmaal minder te doen hebt. Als Marsman op zijn niveau bijvoorbeeld bij Twente zou spelen zou hij maandelijks in de fout gaan omdat hij dan meer "marsman" momenten heeft en hij vaker in de fout zou gaan.

Marsman goede stand in,op basis van de laatste wedstrijden gun ik hem wel een leuke transfer,eerste keeper zal die bij Feyenoord niet worden ...

Heel mooi voor hem en voor Feyenoord dat hij zich goed heeft ontwikkeld dit seizoen. Ik denk dat hij het goed zou doen bij een sub-topper als eerste keeper. Wel jammer dat hij man of the match wordt tegen Psv, Drommel werd dat geloof ik ook al in November tegen Psv en de keeper van ADO was ook een echte sta-in-de-weg toen Psv niet wist te winnen. Dan denk ik: dat heeft Mvogo nou nooit echt haha.

Marsman begint constanter te presteren. Met zijn 30 jaar zou ik als ik hem was kiezen voor een buitenlands avontuur, dan kun je de komende jaren wat meer cashen. Een terugslag in Nederland en op de bank belanden doet je uiteindelijk niet zoveel verdienen. Op basis van dit seizoen een prima stand-in gebleken voor Bijlow.

Marsman heeft eerder een ijzersterke periode gekend bij Twente, toen was hij echt vreselijk goed. Probleem met hem was toendertijd dat hij enorme terugval naar blunderend niveau kende. Ik volg Marsman al een paar seizoenen niet meer actief, als hij zijn vorm stabiel heeft gekregen is het een prima keeper voor top Nederland, middenmoot Bundesliga.

Transfervrij betekend tekengeld en een beter salaris. Nu is bij Feyenoord salaris toch al een probleem omdat ze Corona korting opgelegd krijgen. Gezien zijn leeftijd verwacht ik eerlijk gezegd wel dat hij deze zomer gaat cashen.

Die zijn we kwijt aan Chelsea of Real van de zomer. Moeten we accepteren en gunnen.

Gisteren keepte hij goed. Zat ook wat geluk bij, maar dat moet je hebben. Maar zijn we nu die bekerwedstrijd tegen Heerenveen al weer vergeten?

15 maart 2021 om 18:40

Welke wedstrijd?

15 maart 2021 om 18:41

Welke wedstrijd?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax7972
2.PSV6535
3.AZ6428
4.Vitesse6016
5.Feyenoord5528
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SenesiVerdediger303
J. ToornstraMiddenvelder297
S. BerghuisAanvaller2917
B. LinssenAanvaller288
N. JørgensenAanvaller204
N. MarsmanKeeper200
L. SinisterraAanvaller173
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

17 fans
Keeper, 30 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren