Elia bijt van zich af: ‘Wat jullie ervan vinden boeit mij toch echt geen.... ’

Dinsdag, 9 maart 2021 om 10:36Rian Rosendaal • Laatste update: 11:02

Eljero Elia laat dinsdagochtend wederom van zich horen op de sociale media. De vleugelaanvaller van FC Utrecht verwijst naar een post op Instagram van maandag, waarop te zien is hoe zijn ploeg ver in blessuretijd nog een strafschop krijgt tegen RKC Waalwijk (1-2). Elia lijkt tevreden te zijn met wat hij met het plaatsen van de inmiddels verwijderde video heeft bereikt, al wordt niet direct duidelijk wat de buitenspeler precies voor ogen had.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

66 reacties (laatste reactie door apocalyps)

Dus je plaatst iets op een sociaal medium, maar het boeit je niet wat de reacties zijn....
Dat is nou net waar sociale media voor zijn; berichten plaatsen waar mensen op kunnen reageren.

Wat probeert hij hier nou mee te bereiken? Het boeit hem niks maar moet dat tóch even laten weten..? Groot klein kind.

9 maart 2021 om 11:04

Ahh, echt een aparte gast. Misschien wilt ie zien wie zijn "haters" zijn ofzo. Opzich vond ik die post wel interessant gisteren. Maar nu blijkt het niet oprecht en had hij er achterliggende gedachtes mee..

9 maart 2021 om 12:07

Hij wilt simpelweg overkomen alsof het hem niets boeit, terwijl het hem werkelijk veel doet wat mensen over hem denken of zeggen.

9 maart 2021 om 13:16

Hij had er gewoon beter helemaal niets over kunnen zeggen of hij nu zelf wel of niet gelooft dat die penalty terecht is. In het beste geval zijn er mensen die ja kniken. (Maar waarom is het dan nodig om hier over te posten??) In het slechtste geval beschadigd hij zichzelf er alleen maar mee. Geld voor beide berichten

Is ook wel een beetje een treurig verhaal aan het worden he die Elia. Qua geestelijke leeftijd nooit heel veel verder gekomen dan een jaar of 12.

9 maart 2021 om 11:10

Zijn ondernemingen zeggen heel wat anders......

9 maart 2021 om 11:23

@teambully vertel me even wat zijn ondernemingen ons vertellen over zijn geestelijke leeftijd?

Of ben jij zo iemand die alles in het leven spiegelt aan hoeveel geld iemand verdient? Heel erg beperkte visie op de wereld naar mijn mening.

9 maart 2021 om 11:28

433? Balr? Allebei best succesvol he? En nu is hij ook bezig met een muzieklabel..... denk niet dat iemand die qua leeftijd niet verder dan 12 is gekomen dat kan hoor...

9 maart 2021 om 11:32

Zijn dat zijn ondernemingen of is hij één van de investeerders??

9 maart 2021 om 11:48

@teambully en zekiyech,

Hij is inderdaad een aandeelhouder zoals van der Wiel dat ook was, maar is niet echt betrokken met de zakelijke kanten van deze ondernemingen zoals een Demy de Zeeuw dat wel is.

Ralph de Geus en Juul Manders zijn samen met de Zeeuw de echte eigenaren en zij zijn er verantwoordelijk voor dat 433 zo'n succes is. Balr verdwijnt langzaam uit het straatbeeld, men is al overgestapt naar andere Amsterdamse streetwear menken Al's Daily Paper, In Gold We Trust, Olaf etc.

Ik schat dus de kans dat de muzieklabel waar jij over praat dus wel meer kans op mislukken heeft aangezien hij daar wel zelf verantwoordelijk voor is. Net zoals dat van der Wiel zijn aandelen heeft moeten verkopen omdat zijn andere investeringen hem juist geld hebben gekost. Zoals bijvoorbeeld hoe het hem in Turkije verliep.

9 maart 2021 om 12:18

Zijn ondernemingen bestaan uit het investeren van geld. Zelfs de grootste onbenul kan geld maken met geld. Dat is zo'n beetje het makkelijkste wat er is. Bovendien zegt dat niets over z'n volwassenheid. Echt een heel slecht argument.

9 maart 2021 om 12:26

@teambully je verward ondernemen met ergens geld in stoppen. Van die ex-voetballers is Demy De Zeeuw het zakelijke brein achter die ondernemingen. Elia heeft er alleen geld ingestopt.

En dat muzieklabel moet nog komen. dat heeft nog niks opgeleverd. Dus je moet even met andere voorbeelden komen.

9 maart 2021 om 12:37

@sirius niet helemaal waar. Kijk maar naar zijn maatje Van der Wiel. Die werd keihard gena*id door een oplichter.

9 maart 2021 om 11:15

Niet iedereen is even passief als jij. Soms moet je gewoon reageren. Dat zegt niks over zijn geestelijke leeftijd of hoe die in het leven staat.

9 maart 2021 om 11:22

Toch wel. Hij zegt wat andere mensen vinden boeit me niet. Maar toch gaat die door middel van die video even peilen wat andere mensen ervan vinden... en daarna reageren dat het hem niet boeit, terwijl niemand hem vraagt om te reageren. Dat komt dus uit hemzelf. Wat impliceert dat het hem wel boeit. Net een 16-jarig meisje qua social media gedrag.

9 maart 2021 om 11:45

Bizar hoe dit soort kereltjes blijven steken. Elia, Promes, Memphis... Jankend om aandacht door te zeggen hoeveel schijt ze aan iedereen hebben. Mooie paradox.

9 maart 2021 om 13:08

Die jongens zijn niet eens hetzelfde en hun gedrag is ook niet overeenkomstig, dus op basis waarvan gooi je hen op 1 molshoop?

9 maart 2021 om 11:52

Qua beheersing van de Nederlandse taal lijkt hij ook niet heel veel meer te kunnen dan een 12 jarige. Niet dat ik er een wereldster in ben, maar goed.

Die man is al 30 maar is de grootste kleuter op de Nederlandse velden. Speelt al vele seizoenen als een krant maar heeft zelf de grootste mond

Wat een zuur persoon is die Elia toch. Blijkbaar boeit hem hem wel want hij reageert indirect op het commentaar wat er gegeven wordt.

Laat Elia zich nou maar gewoon op voetbal concentreren ipv van domme dingen te plaatsen op Social Media.

Haha wat een zielig persoon is het eigenlijk toch ook. Zelf iets plaatsen om reacties uit te lokken, maar het boeit hem eigenlijk geen reet. Blijkbaar toch wel want hij kickt op alle aandacht. Misschien zou hij eens wat meer aandacht kunnen besteden aan de Nederlandse taal (hoofdletters, interpunctie, me insta, ons doelstelling). Zijn voetbalcarrière lijkt wel zo goed als klaar te zijn.

9 maart 2021 om 11:09

Oke tegenwoordig ben je zielig als je zegt dat het je niet boeit oke oke

9 maart 2021 om 11:15

Het is inderdaad best kinderachting als je als dertiger een vraag op social media zet en dan de volgende dag reageert dat het je niets boeit wat andere mensen er van vinden. Elia en veel andere voetballers van zijn generatie komen op mij altijd over dat je ze alleen maar mag aanprijzen of het met ze eens moet zijn en anders ben je een "hater". Ze hebben blijkbaar nooit de gave ontwikkeld om normaal met kritiek om te gaan. Dat zal niet allemaal hun eigen schuld zijn. Ik denk dat hun omgeving daar een grote rol in heeft gespeeld. Maar het is toch een vrij cruciale vaardigheid in het leven.

Er zullen wel weer boze reacties aan Elia volgen maar wat kan hij er werkelijk aan doen dat hij geestelijk een heel stuk jonger is dan zijn werkelijke leeftijd? En wat mij betreft niet erg. Als de voetbalwereld uit alleen maar Wout Brama's of willekeurige andere gemiddelde saaieriken bestond was het toch een stuk saaier allemaal?

9 maart 2021 om 12:06

Het is ook niet alsof Elia zo interessant is. Maakt zich een makkelijk doelwit. Beetje de Oh Oh Cherso type van het voetbal.

9 maart 2021 om 12:23

Nou, daar kun je heel veel aan doen. Natuurlijk mag die jongen doen en laten wat hij wil, maar dan moet je niet selectief verontwaardigd zijn als je dan gepakt word op je eigen dommiteiten.

Moet zeggen dat ik het enorm kan waarderen dat de VZ-redactie die 2 afschuwelijke spelfouten van Elia niet overgenomen heeft in het citaat

9 maart 2021 om 11:06

Aan de ene kant kan ik dat zelf ook wel waarderen. Aan de andere kant, als je niet oppast, eerst een spelfout, daarna een grammaticale fout, daarna een zinsopbouw, en dan zit je met een fout citaat. Daarom zou ik zeggen dat je ze er lekker in laat zitten.

Tsjah, Elia als kleuter doet kinderachtige dingen. Zoveel roeptoeteren altijd maar uiteindelijk doet het hem allemaal niets, maar hij moet wel even reageren dus het doet hem eigenlijk wel heel veel. Ik ben blij als deze gozer stopt met voetballen, wat een ontzettende sneuerd.

Op heel vroege leeftijd bekend worden en veel geld verdienen is toch slecht voor je geestelijke ontwikkeling blijkt wel. Veel voetballers kunnen slecht tegen kritiek. Willen alleen de mening van anderen horen wanneer ze geprezen worden. Als ze kritiek krijgen hoor je de meeste voetballers bijna nooit zeggen "daar zit wel iets in, ik ga er aan werken". Je krijgt altijd van die macho antwoorden als "wat andere mensen van mij vinden interesseerd mij niet". Dat is toch echt geen gezonde houding in het leven. Ze willen blijkbaar alleen maar geprezen worden. Dat gaat ze dan nog flink tegenvallen nadat hun cariere afgelopen is.

9 maart 2021 om 11:18

Ik zeg dit omdat ik een een lid van de maatschappij ben. En ik ook vaak genoeg fouten maak. Als iemand je daar dan op wijst is het beste om daar van te leren ipv van je kont in de krib te gooien en zeggen het interesseerd me niet wat jullie er van vinden.

9 maart 2021 om 12:47

'als ze kritiek krijgen hoor je de meeste voetballers bijna nooit zeggen "daar zit wel iets in, ik ga er aan werken". Je krijgt altijd van die macho antwoorden als "wat andere mensen van mij vinden interesseerd mij niet".'

Ik kan mij hier deels in vinden, maar mensen moeten ook onderscheid leren maken tussen (oprecht) voetbal inhoudelijke / constructieve commentaar en wanneer men het gewoonweg grof op de man speelt (o.a. gevoed door onwetendheid of bepaalde onderbuik sentimenten).

Je hoort Eljero namelijk niet met een tegenreactie wanneer hij inhoudelijk wordt aangesproken op zijn goede of slechte spel of arbeidsethos. Wel als het onwaarheden, leugens of zaken betreft waarbij het puur op de man gespeeld wordt. En ja, ik weet dat hij ontzettend makkelijk uit de tent te lokken is, maar niet iedereen reageert hetzelfde op bepaalde gebeurtenissen.

Ik vind het eigenlijk best eng dat die man verantwoordelijk is voor kleine kinderen. Zit duidelijk in de knel met zichzelf. Hoe oud is die ondertussen? 33? 34? En de geestelijke gesteldheid van een 16-jarige. Als het je niets boeit, waarom dan reageren? Reageren impliceert dat het je wel wat boeit, want anders ga je niet reageren en het is ook niet zo dat een journalist er naar vroeg. Dit komt van hemzelf.

9 maart 2021 om 11:21

Je kan ook te ver gaan “ik verantwoordelijk is voor kleine kinderen” wat doet hij dat zo erg is?

9 maart 2021 om 11:25

Hij heeft jonge kinderen waar hj verantwoordelijk voor is, maar heeft zelf de geestelijke capaciteiten van een 16-jarige. Dan vind ik het zielig voor die kinderen dat zo iemand jou opvoedt.

9 maart 2021 om 12:28

"kinderen" die kinderen opvoeden, is geen ideale combinatie. Als je zelf niet snapt hoe een samenleving in elkaar steekt en hoe de wereld werkt, hoe wil je dat dan over gaan brengen op de kinderen?

We hoeven weinig andere antwoorden te verwachten van een .... die op de foto gaat met een autoritaire moordenaar en dan doet alsof z'n neus bloedt.

Spuit 11 moest weer reageren op zich zelf.... Nog geen bal geraakt sinds zijn vertrek bij feyenoord , maar weet alles beter hoor 🤣😂Elia je bent een clown ! #Eliamoe

Dit soort gasten krijgen het mentaal zo zwaar, telkens een stapje terug qua prestaties en dus ook direct minder publiciteit en bekendheid. Nu spelend ofja, niet spelend, bij FC Utrecht. Alles voor de aandacht.

Hopelijk krijgen dit soort gasten genoeg begeleiding als ze nergens meer spelen.

Gelukkig hoeven we ons ook niks aan te trekken van wat hij vind. Het was in mijn ogen al niet de slimste en dat blijft hij maar bevestigen.

Die jochies die elke kans aangrijpen om te roepen dat het ze niet kan schelen wat mensen van ze vinden zijn zo schattig. Hebben ze de ironie nou echt niet door.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Utrecht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1929
3.Feyenoord1512
4.PSV157
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. PaesKeeper70
W. JanssenVerdediger72
D. WarmerdamVerdediger70
A. MaherMiddenvelder71
B. RamselaarMiddenvelder73
A. DouvikasAanvaller74
M. SyllaAanvaller72
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Utrecht.

99 fans
Aanvaller, 34 jaar

In de wandelgangen

Maandag 27 september
Een afvaardiging van Ajax zat afgelopen zaterdag op de tribune voor Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren