Laporta slaat direct toe en haalt twee nieuwe namen naar Barcelona

Maandag, 8 maart 2021 om 14:26Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 14:26

Mateu Alemany wordt de nieuwe voetbaldirecteur van Barcelona, zo heeft Joan Laporta bevestigd tegenover de Catalaanse radiozender RAC1. De kersverse president van Barcelona zegt er alles aan te gaan doen om Alemany als directielid toe te voegen aan het bestuur van de Spaanse grootmacht. De 58-jarige sportbestuurder vervulde bij Valencia voor het laatst een soortgelijke functie, waar hij tussen 2017 en 2019 als commercieel directeur werkzaam was. Daarnaast wordt Ferran Reverter benoemd als nieuwe CEO van Barcelona.

Alemany gaat bij Barcelona op meerdere vlakken zijn gezicht laten zien. “Bij Barcelona hebben we altijd een directeur gehad die de basis voorbereidt voor het moment waarop de voorzitter de club zal vertegenwoordigen”, licht Laporta zijn keuze voor Alemany toe. “Hij zal ook het technisch secretariaat ondersteunen, omdat Mateu een senior football executive is en ik graag zou willen dat hij daarbij betrokken raakt. Ik hecht veel waarde aan zijn kennis. Hij is een persoon die op de hoogte is van hoe het er in het hedendaagse voetbal aan toegaat. We gaan op zeer korte termijn met elkaar in gesprek over de samenwerking.”

In november werd al bekend dat Laporta de wens had om Alemany toe te voegen aan zijn team bij Barcelona. Als directeur bij Valencia wist Alemany goede successen te behalen met Valencia, dat in beide seizoenen onder de bestuurder als vierde eindigde in LaLiga. Bovendien werd in het seizoen 2018/19 beslag gelegd op de Copa del Rey. Eerder werd al bekend dat Jordi Cruijff zich binnenkort mogelijk technisch directeur van Barcelona mag noemen. Laporta en Cruijff hebben een goede band met elkaar en zouden woensdag al in Camp Nou samenkomen om de deal rond te maken.

Daarnaast heeft de club Reverter aangesteld als nieuwe COE. De 48-jarige Reverter, die momenteel dezelfde functie bekleedt bij MediaMarktSaturn, moet daarmee de opvolger worden van Óscar Grau. Laatstgenoemde was een van de vier gearresteerden tijdens een politie-inval vorige week bij het hoofdkantoor van Barcelona. “Reverter krijgt de verantwoordelijkheid om de organisatie te reorganiseren en te transformeren als gevolg van de nieuwe koers die we met de club gaan varen. Dat zal op een serene en rustige manier gaan gebeuren”, besloot Laporta.Gerelateerd

Meer sportnieuws

70 reacties (laatste reactie door theo uphus)

Dat is precies wat er werd verwacht. Prima keuze. Laporta weet altijd wel de juiste mensen om zich heen te verzamelen en is een goede zakenman. Ik verwacht dat hij Barca weer uit het slop kan trekken in samenwerking met Koeman die het op het sportieve vlak moet doen. Ook goed nieuws voor Ajax, want Overmars zal die kant dus de komende tijd niet op gaan.

Hoe gaat dit in de praktijk werken? Ik begrijp dat deze Alemany de directeur van de voetbaltak gaat worden, maar wat voor functies behoren tot zijn pakket? Heeft de voetbaltak daar een eigen statutaire directeur commercie, eentje die niet de basketbal tak vermarkt?
Zo nee, komt het takenpakket van Alemany dan niet voor een groot deel overeen met dat van Reverter? Als Alemany zich niet met het technische gedeelte bezig gaat houden, wat maakt hem dan de voetbaldirecteur?

Het is natuurlijk allemaal afwachten hoe dit uitpakt maar ik ben blij dat er eindelijk een president is. Ik hoop dat Laporta de club haar identiteit kan terug geven. Ik hoop dat hij Messi ook kan behouden mits hij akkoord gaat met een salarisverlaging. Ik ben benieuwd naar de toekomst van de club! Visca Barca!

8 maart 2021 om 14:42

Het begin is er gelukkig voor jullie al, met fati, mingueza , araujo en moriba die dit jaar (hopelijk) veel minuten mag maken. Pedri is misschien wel het koopje van de afgelopen 10 jaar met een transfersom van 5mil dacht ik. Heb je enig idee wie er van de jeugd potentie laat zien om in de toekomst een grote te worden?

8 maart 2021 om 14:59

Begin is er zeker ook en ben echt wel heel erg blij met de kansen die Ronald de jeugd geeft. Ik zelf ben echt benieuwd naar Balde, ik hoop echt dat hij in de loop van dit seizoen wat minuten mag maken achter Alba. Je kan prima Firpo weg doen en Balde naar voren schuiven achter Alba want Balde zie ik wel zelf echt als potentiã«le wereldtop. Doet me echt denken aan Davies van Bayeren. Verder heb je nog Collado en Konrad die misschien niet wereldtop gaan halen maar die je prima kan gebruiken als wisselspelers. Zijn stuk goedkoper, kennen de club en de filosofie en daarnaast zijn het jongens die echt voor het shirt willen strijden. Hoef je niet elke keer tientallen miljoenen uit te geven aan clowns zoals Pjanic en Firpo.

8 maart 2021 om 15:13

Pedri imo fantastische aankoop. De transfersom kan met clausules en dergelijke nog wel tot 30 mil oplopen. Ook voor dat geld een goede aankoop overigens

8 maart 2021 om 15:13

Pedri imo fantastische aankoop. De transfersom kan met clausules en dergelijke nog wel tot 30 mil oplopen. Ook voor dat geld een goede aankoop overigens

Er zal eerst financieel orde op zaken gesteld moeten worden. Een aantal spelers verkopen Coutinho, Pjanic, Umtiti! Transfervrije spelers voor terug halen: Garcia, Wijnaldum, Depay. Verder voortborduren op de jeugd Ansu Fati, Pedri, Moriba. Dan heb je een prima basis voor de toekomst.

8 maart 2021 om 14:49

Wat moet Barcelona in hemelsnaam met Memphis? Nog een hybride nummer 10 als of Barcelona met Messi, Griezmann en Coutinho er niet genoeg van heeft. Wijnaldum misschien, maar is ook weer 30. Gaat ten koste van de speelminuten van groei briljanten Ilaix en Pedri.Barcelona heeft een echte nummer 9 nodig, een centrale verdediger naast Araujo en wellicht als het kan Busquets vervangen.

8 maart 2021 om 14:51

Enkel Garcia lijkt me nodig. Depay en Wijnaldum zijn weliswaar transfervrij, maar zullen een fors salaris willen. Daar moet de club juist van af. Verder zal Busquets zijn carriere gewoon bij de club afsluiten. Het lijkt me onwaarschijnlijk dat hij nog naar een andere club zal gaan. Umtit zal gezien zijn royaal salaris ook niet te slijten zijn. Het beste dat de club kan doen is hem verhuren en een deel van het salaris blijven doorbetalen. Coutinho en Pjanic moeten inderdaad zo snel mogelijk weg. Ik denk dat we daar nog wel kleine bedragen voor zullen krijgen. Verder vertegenwoordigen Lenglet en Firpo ook wel een redelijk kapitaal. Lenglet kan makkelijk met de Europese top mee, terwijl Firpo voor de middenmoot/subtop enorm interessant kan zijn.

8 maart 2021 om 15:02

Lenglet kan makkelijk met de Europese top mee? Vind hem toch alles behalve overtuigend. Vraag me af bij welke Europese topclub je hem makkelijk mee ziet komen?

8 maart 2021 om 15:34

@origineel

Ik zie hem bij alle ploegen nog spelen buiten de grote 5 (bayern, City, Juventus, Real Madrid, Psg).

8 maart 2021 om 15:34

@origineel

Ik zie hem bij alle ploegen nog spelen buiten bij de grote 5 (bayern, City, Juventus, Real Madrid, Psg).

8 maart 2021 om 16:26

@origineel, ik denk dat Lenglet behoefte heeft aan een echte topper naast hem. Het is ook veelzeggend dat hij bij Barca minder en minder presteert naarmate Pique minder wordt/geblesseerd is. Hij heeft in principe de kwaliteiten om top te zijn: fysiek sterk en voetballend uitstekend. Ik schaar hem in de categorie Lovren en Stones. In principe niet de meest betrouwbare verdedigers maar met een blok kwaliteit en stabiliteit als Van Dijk en Ruben Dias ernaast hebben ze toch hun waarde meer dan bewezen voor Liverpool en City. Ik kan me voorstellen dat hij en Maguire bij United echt een fantastisch koppel zouden kunnen vormen en United daarmee echt de top kan gaan aanvallen.

8 maart 2021 om 18:07

Inderdaad. Laten we niet vergeten dat Lenglet bij Sevilla nauwelijks te passeren was. Verdedigen kan die gast echt wel. Ik schat hem dan ook een stuk hoger in dan Lovren en Stones. Lovren kan het niveau Liverpool juist niet aan, terwijl Stones een twijfelgeval is. Ook moeten we niet vergeten dat Lenglet Frans international is. Hebben jullie gezien wie Frankrijk allemaal op die posities kan zetten? Om dan nog interlands te kunnen spelen is gewoon razendknap.

8 maart 2021 om 22:09

Lenglet is de laatste weken in vorm maar aan je reactie te lezen, heb je vorig seizoen en de eerste helft van dit seizoen niet gezien.

8 maart 2021 om 15:03

Wijnaldum is niet nodig, we hebben al genoeg middenvelders, Pedri, Frenkie, Puig, Busquets, Moriba etc die heb ik toch hoger zitten dan een Wijnaldum die al 30 is. Depay is ook niet echt nodig, ik zie liever 2 nieuwe centrale verdedigers en een RB komen. Achterin is prioriteit nummer 1

8 maart 2021 om 15:20

Hij is wel gratis op te halen deze zomer, al snap ik dat hij een stevig salaris verdient. Zie met het drukke schema van Barca genoeg mogelijkheden voor Gini. Op voorwaarde dat pjanic weg gaat en sergi Roberto daar dan ook niet hoeft te spelen.

8 maart 2021 om 15:46

Als je Depay en Wijnaldum gratis kunt halen, moet je dat gewoon doen!
Simpel, deze mannen kunnen 1 het niveau wel aan, 2 ze zijn gratis te halen en 3 ze kunnen direct spelers vervangen die je voor veel geld kunt verkopen.

Als je jongens als Coutinho en Pjanic kunt verkopen en je haalt Wijnaldum en Depay er voor terug, dan hou je gewoon geld over....
Je kunt daarnaast je jeugdige spelers ook meer voor de leeuwen gooien.
Want Wijnaldum en Depay hebben niet bij voorbaat al basis.

Barca moet komende jaren geld binnen harken.
Dat betekent afscheid nemen van dure jongens, aanvullen met gratis en ervaren en jeugd

8 maart 2021 om 16:34

@jeron, dus je gaat Coutinho en Pjanic, die wekelijks op de bank tonnen zitten op te strijken, verkopen om er Depay en Wijnaldum (die wekelijks op de bank tonnen gaan opstrijken) voor terug te halen? Lijkt me raar. Barcelona moet terug naar spelers halen als project voor de toekomst (pedri, Dest, Garcia) of het moet een echte topper zijn die de basis direct versterkt omdat de kwaliteit op die positie ontbreekt en er geen talenten zijn die binnen 1-2 jaar het gat kunnen opvullen. Denk aan jongens als David Villa en Neymar en in mindere mate Rakitic. Spelers halen omdat ze gratis zijn is bij voorbaat een slecht idee.

8 maart 2021 om 15:03

Sorry maar ik hoop dat zowel Wijnaldum als Depay lekker ergens anders naar toe gaan. Depay prima voor op de bank maar ik zit eigenlijk niet te wachten op nog zo'n aanvaller.

8 maart 2021 om 15:14

Zelfs depay zou je niet moeten willen. Enige type aanvaller die barca nu mist is een 9, fox in the box. Daarnaast zou ik veel meer focus leggen op de verdediging. Een wereldklasse verdediger halen zal het team veel meer versterken.

8 maart 2021 om 15:16

Schaar je Garcia in die categorie? Ben gewoon benieuwd hoor, ben zelf erg blij met z'n komst.Ben daarnaast benieuwd of Barca (de nieuwe td) deze zomer wat spelers kwijt weet te raken voor knappe bedragen. Dan valt er wellicht nog een klein deel te investeren in een nieuwe speler

8 maart 2021 om 15:19

Ik vind zo zonde dat Upamecano naar Bayeren gaat. Voor 40 mil.. Hadden we Lenglet, Couthino en Umtiti weg gedaan dan had je hem waarschijnlijk kunnen halen en dan had je echt een geweldige verdediger gehad. We hebben nu echter Araujo en straks Garcia die ik wel een sterk duo zie vormen maar je hebt toch wel een ervaren beest nodig want je kan niet het hele seizoen vertrouwen op 2 jonkies.

8 maart 2021 om 15:32

@barcalover123

Ik zie Wijnaldum nog wel graag komen, ter vervanging van Pjanic. Die zie ik graag ook zo snel mogelijk vertrekken.. Klaagt bij Koeman dat hij niet speelt terwijl hij niet brengt wat er van hem verwacht werd.

8 maart 2021 om 15:56

Ik snap niet zo goed waarom Pjanic vervangen moet worden? Bedoel Pjanic voegt werkelijk niks toe en je hebt al team niks aan hem. Gewoon weg doen. Je hebt Busquets, Pedri en Frenkie als basis middenveld. Daarachter heb je Puig en Moriba. Ik zie juist wel een middenvelder die Busquets langzaam gaat overnemen en Wijnaldum is niet dat type middenvelder.

8 maart 2021 om 16:25

@barcalover123

Je kan geen heel seizoen teren op 5 middenvelders. Puig en Ilaix zijn talenten die volgend seizoen ook genoeg moeten spelen, dat is wel zo. Alleen als Barça meer inkomsten wil binnenhalen, zal het ook goed moeten presteren in Europa. Je mag niet van Ilaix verwachten dat hij tegen pakweg Psg/bayern of City het middenveld gaat domineren. Ik zie het wel graag gebeuren, maar voor 1 of 2 seizoenen hoogstens zie ik wel Wijnaldum graag in de Keita rol.

Ik begrijp niet op wat voor grond Jordi Cruijff aan de organisatie moet toegevoegd worden. Heeft hij ooit maar iets gepresteerd? Teert vooral op zijn naam maar geef hem eens ongelijk.

8 maart 2021 om 15:08

Maccabi was 10 jaar geen kampioen geworden voor zijn komst. Verdienstelijk dus.

8 maart 2021 om 15:18

Ja leuk hoor, maar het gaat hier wel om Barcelona. Als hij Jordi de Boer had geheten had zijn naam in Barcelona nooit gevallen.

8 maart 2021 om 15:23

Toevallig ook iig 1 geweldige oud speler, niet te vergelijken met Cruijff maar toch😂 Ben het overigens met je eens, snap niet waarom Barca voor Cruijff zou moeten gaan. Al ben ik blij dat ze dan niet voor Overmars komen.

8 maart 2021 om 15:42

Ah dus omdat hij de zoon is van kan hij automatisch niks, nogal bekrompen gedacht vind je niet? Bijna alle voetballers die voor het eerst de kans krijgen als TD krijgen die kans op basis van hun naam/carrière. Maar dat betekent niet dat ze er dan automatisch niks van bakken toch? Zelfs trainers! Een Guardiola, Zidane, Mourinho, F.de Boer enz hebben zich nooit ergen bewezen voor ze de kans kregen of zijn de enige Td’s die het verdienen de Td’s die al bij een grote club zitten want die doen het dan natuurlijk automatisch goed .....

8 maart 2021 om 16:08

En Jordi Cruyff heeft zich op lager niveau ook gewoon als TD en als Coach bewezen. Moet hij nu dan ook eerst een stap naar de Europese subtop maken??? We moeten bestuurlijke functies niet met de ontwikkeling van spelers gaan vergelijken haha.

Laporta is meteen al bezig op zijn eerste werkdag! Hij heeft Koeman en het elftal al toegesproken op de training deze ochtend en heeft meteen ook alle ploegen van de sporttakken bezocht.

Ferran Reverter heeft de opdracht gekregen om een reorganisatieplan op te stellen die Barça terug in de Europese top moet doen nestelen. Ik ken de mens niet, maar als je CEO bent van Mediamarkt/saturn, dan zal dit wel iemand zijn met een heel sterk profiel. Ik wens hem alle geluk toe!

Wat betreft de opkuis van de selectie zou ik zeggen : Coutinho , Umtiti, Lenglet, Firpo, Emerson(speelt bij Betis nu), Mateus Fernandes, Pjanic, Braithwaite of Griezmann

Inkomend : Alaba (laporta zou al gesproken hebben met zijn management), Eric Garcia, Wijnaldum(voor Pjanic), Haaland.

Definitief doorstromen uit Barça B : Alex Collado , Konrad de la Fuente

GK : Ter Stegen, Neto, Inaki Pena
RB : Dest en Sergi Roberto
CB : Pique, Araujo , Mingueza, Alaba , Eric Garcia
LB : Alba (en Alaba)
CDM : FDJ , Busquets
Cm's : Pedri, Riqui Puig, Wijnaldum, Ilaix
RW : Dembele , Trincao, Alex Collado
LW : Ansu Fati, Konrad de la Fuente
CF : Messi , Haaland, Braithwaite/griezmann

Een uitgebalanceerde selectie met liefst 13 spelers met een La Masia verleden en eentje waar heel veel potentie in zit! Met de verkopen kan je Haaland betalen , Wijnaldum en Alaba transfervrij binnenhalen en hun salaris opzich nemen.

8 maart 2021 om 15:34

Tjonge wat zou dit een geweldige selectie zijn zeg voor volgend jaar. Ook je verkopen ben ik het roerend mee eens, al zou ik griezman zonde vinden. Die zou ik alleen verkopen als Haaland dan haalbaar/realistisch is. Dat is ook meteen mijn enige punt van zorg, in hoeverre dit haalbaar zou zijn, ivm de huidige financiële teloorgang die gaande is. Heb daar zelf te weinig zicht op, al ziet het er natuurlijk niet rooskleurig uit 😅

8 maart 2021 om 15:38

@swnh

Ja tuurlijk, als Haaland niet haalbaar lijkt dan moet Griezmann uiteraard blijven! Ik zie wel graag nog een echte 9 komen, ik vind Griezzi geen echte 9.

Het ding is met Haaland, als je hem dit jaar niet ophaalt gaat een andere club ermee aan de haal. City is blijkbaar ook wel geïnteresseerd, dus als ze echt wel doorduwen speelt hij deze zomer al ergens anders.

8 maart 2021 om 15:48

Ik zie eerder Aguero naar Barcelona gaan aangezien die gratis aan te trekken valt, een grote naam is en goed bevriend met Messi. Haaland op zijn beurt zie ik richting City gaan (helaas). Maar dan nog zou Aguero een goede aankoop zijn voor Barcelona. De grootste uitdaging zal ook voor Barcelona liggen in het verkopen van spelers die royaal verdienen en waar ze graag vanaf willen. Ik zie weinig ploegen staan springen om Coutinho of Pjanic aan te trekken (net als Bale en Isco om er enkelen op te noemen).

8 maart 2021 om 15:55

@conchaespina

Daar dacht ik ook aan, dat is inderdaad de goedkoopste oplossing ook. Ik zie het graag gebeuren als Haaland niet mogelijk is, maar is de huidige Agüero nu zoveel beter dan bvb Luis Suarez? Tel daarbij dat Agüero ook wel royaal verdient bij City.

Mochten ze Haaland kunnen binnenhalen is die positie ook ineens voor de komende 10 jaar veilig gesteld en hebben ze puur op potentie echt wel de sterkste ploeg ter wereld.

Alle dead wood die nog bij Barcelona rond loopt, moeten ze hun verlies accepteren en salaris zien vrij te maken. Als Barça Coutinho kan slijten voor 50-60 miljoen, dan moeten ze dat zeker doen. Geld overigens voor Pjanic ook, als ze 25-30 kunnen vangen, dan moeten ze dat zeker doen.

8 maart 2021 om 16:16

Denk dat Aguero nog wel een laatste kunstje aan kan, maar idd binnen 2-3 jaar moet je alweer naar een aanvaller gaan kijken. Aan de andere kant wil je Messi nog een CL bezorgen voor einde carriere moet je misschien wat aankopen doen die er meteen staan. Dat zou bij Haaland ook zo zijn lijkt mij, maar verwacht dat Spaanse clubs niet meekunnen met het geld uit Engeland.

8 maart 2021 om 16:28

@conchaespina

Ik deel je mening grotendeels , het gaat inderdaad een moeilijke opdracht worden om hem los te weken. Het is een beetje nu of nooit als je Haaland wil binnenhalen.
Wachten tot hij transfervrij is zoals PSG met Mbappé zal Dortmund nooit toelaten. Die hebben met Zorc wel een stugge onderhandelaar.

Had hij ook geen clausule? Ik ben alleen niet op de hoogte van wanneer hij in werking zou treden? Ik dacht 75 miljoen euro vanaf 2022?

Btw, leuk dat ik zulke discussies kan voeren met een Real-fan!

8 maart 2021 om 16:28

@conchaespina Ik deel je mening grotendeels , het gaat inderdaad een moeilijke opdracht worden om hem los te weken. Het is een beetje nu of nooit als je Haaland wil binnenhalen. Wachten tot hij transfervrij is zoals PSG met Mbappã© zal Dortmund nooit toelaten. Die hebben met Zorc wel een stugge onderhandelaar. Had hij ook geen clausule? Ik ben alleen niet op de hoogte van wanneer hij in werking zou treden? Ik dacht 75 miljoen euro vanaf 2022? Btw, leuk dat ik zulke discussies kan voeren met een Real-fan! Edit : dubbelpost. Mag weg

8 maart 2021 om 18:02

Het hoeft niet altijd een moddergooi discussie te zijn 2022 inderdaad, maar is meer een hardnekkig gerucht en denk eerder een mondeling akkoord tussen Dortmund en kamp Haaland. De goede relatie tussen Raiola en Laporta is wel een belangrijke troef voor Barcelona. Evenals voor De Ligt in de toekomst. Met die twee erbij zou Barcelona heel veel van zijn problemen oplossen. Hopelijk gebeurd dat dus niet

8 maart 2021 om 16:01

Grotendeels met je eens. Maar waarom zou je willen dat Coutinho weggaat? Ik vond dat hij het vrij aardig deed in het begin van het seizoen. Dan zou ik eerder zorgen, zoals je al zegt, dat Umtiti, Pjanic, Braithwaite en Griezmann vertrekken. Ik zou Coutinho nog houden, al is het voor in de breedte van de selectie. Verder eens dat Wijnaldum een stuk stabieler is dan Pjanic en dat ze hem kunnen aantrekken als hij niet te veel salaris vraagt. Pjanic is echt helemaal niks imo. Wat betreft Haaland, je zegt zelf al dat Man City er aan de haal gaat als Barca hem niet koopt. Dat weet Dortmunt ook (die totaal geen haast heeft om het te verkopen, want die wordt alleen maar beter dus levert meer geld op). En als er veer vraag naar Halaand is, hoe kan Barca dan in godsnaam hem betalen? Pure gok, maar ik zie een club hier zo 180 miljoen voor betalen. En ik denk niet dat Barca zich dat kan veroorloven.

8 maart 2021 om 16:10

@luukamodric

Het is beetje ijdele hoop wat betreft Haaland :D. Die gaat inderdaad moeilijk haalbaar worden, het zou een enorme stunt zijn van Laporta.

Coutinho verdient teveel voor wat hij brengt, hij zou tussen 13 en 16 miljoen euro verdienen per seizoen bij Barcelona wat gigantisch veel is. Er is ook gewoon geen plaats voor hem in het elftal? Pedri heeft hem eruit gespeeld en voor dat salaris een bankzitter houden is in de huidige situatie van Barcelona onhoudbaar.

8 maart 2021 om 16:15

Volgens mij heeft Haaland een clausule. En op je vraag over Coutinho kan ik duidelijk een antwoord geven. Wordt de Braziliaan momenteel gemist? Een aankoop van 160 miljoen ga je niet voor de breedte gebruiken. Hopelijk levert hij nog 40 miljoen op, want ik vind hem echt waardeloos.

8 maart 2021 om 16:17

Wat is er eigenlijk aan de hand met Coutinho? Was dat iets met kruisbanden of? Die lijkt al zolang afwezig.

8 maart 2021 om 16:36

@ajax/barca2014

Het ding is met Coutinho ook, die is mentaal zo zwak vind ik. Kijk eens naar Dembele, tegenslag na tegenslag , heeft kei hard aan zich zelf gewerkt en de vruchten lijkt hij dit seizoen te plukken.

In het begin van dit seizoen leek hij eindelijk op de Coutinho waar we hadden op gehoopt, maar dat heeft een wedstrijd of 4 maar geduurd. Daarna waren we terug bij de Coutinho van 2018/2019.

@concha Espina

Volgens mij heeft hij inderdaad een knieoperatie ondergaan die hem 3 maanden zou uitschakelen.

8 maart 2021 om 17:35

Wordt lastig met coutinho, ik zie weinig ploegen interessae tonen messchien naar china

Hartstikke leuk natuurlijk voor Barcelona dat Laporta meteen twee mannetjes binnen sleept tegen een bepaald salaris en ook Jordy Cruijff nog binnen wil halen. Maar ik ben toch vooral benieuwd hoe hij de fnanciele en sportieve crisis van de club denkt aan te pakken. Volgens mij beloopt de schuld al meer dan een miljard.

8 maart 2021 om 21:03

Kortlopende schuld is bijna 750 miljoen, daar moet hij hard mee aan het werk

Wat in ieder geval prettig om te lezen is, is dat Laporta vollop zijn perfect team aan het formeren is. Dat vind ik al heerlijk om te lezen. Beginnen met een schone lei. Ik ben heel erg benieuwd naar de toekomst van de club met Laporta aan het roer. #hoopvol

Wout Weghorst halen😂😂

Wout Weghorst halen😂😂

Wout Weghorst halen😂😂

Wout Weghorst halen😂😂

Wout Weghorst halen😂😂

Wout Weghorst halen😂😂

Wout Weghorst halen😂😂

Wout Weghorst halen😂😂

Wout Weghorst halen😂😂

Wout Weghorst halen😂😂

Wout Weghorst halen😂😂

Wout Weghorst halen😂😂

Wout Weghorst halen😂😂

Wout Weghorst halen😂😂

Wout Weghorst halen😂😂

Wout Weghorst halen😂😂

Wout Weghorst halen😂😂

@ stijlvol Je zegt "beginnen met een schone lei" Ik heb geen idee hoeveel geld Laporta in de club gaat steken, maar als je ruim een miljard schuld hebt waarvan ik nu begrijp dat er 750 miljoen kortlopende schulden zijn wat versta jij dan onder een schone lei en hoe gaat Laporta die volgens jou realiseren ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4933 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Sevilla6722
4.Barcelona6543
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
F. de JongMiddenvelder303
PedriAanvaller302
A. GriezmannAanvaller288
L. MessiAanvaller2823
M. BraithwaiteAanvaller262
M. ter StegenKeeper240
Jordi AlbaVerdediger273
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

In de wandelgangen

Woensdag 21 april
Tottenham Hotspur moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer na het ontslag van José Mourinho. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren