‘Joan Laporta haalt Jordi Cruijff als technisch directeur naar Barcelona’

Maandag, 8 maart 2021 om 00:48Yanick Vos • Laatste update: 00:56

Jordi Cruijff mag zich binnenkort mogelijk technisch directeur van Barcelona noemen. Joan Laporta werd zondagavond gekozen tot nieuwe voorzitter van de club en een van zijn eerste daden wordt volgens het Spaanse radiostation RAC1 het aantrekken van Cruijff voor het technische beleid. Naar verluidt meldt de zoon van Johan Cruijff zich woensdag al in het Camp Nou om de deal rond te maken.

Dat Laporta bij Jordi Cruijff uitkomt is geen verrassing. De twee hebben een goede band en Cruijff liet eerder al weten dat zijn vader zeker op Laporta zou hebben gestemd. De oud-speler van onder meer Barcelona en Manchester United is sinds september vorig jaar werkzaam als hoofdtrainer van het Chinese Shenzhen. Een rol als technisch directeur bekleedde hij eerder al bij AEK Larnaca en Maccabi Tel Aviv.

Laporta liet zondagavond na zijn overwinning in een speech weten dat hij Johan Cruijff ziet als een grote inspiratiebron. Hij sprak lovend over de clublegende: “Hij inspireert ons in alles wat we doen”, aldus Laporta, die met ruim 54 procent van de stemmen werd gekozen tot de nieuwe voorzitter van Barcelona. “Wij volgen Cruijff in alles wat we doen”, zei hij in zijn overwinningsspeech.

Een van de dingen die Laporta wil bewerkstelligen als nieuwe voorzitter van de club is het behouden van Lionel Messi. De Argentijn heeft een aflopend contract in het Camp Nou en kan komende zomer transfervrij vertrekken, tenzij hij een nieuw contract tekent. “Het feit dat de beste speler ter wereld vandaag samen met zijn zoon zijn stem kwam uitbrengen, is het bewijs dat Lionel Messi van Barcelona houdt”, aldus Laporta.

"Ik heb een heel goede verstandhouding met Messi", zei Laporta eerder deze week. Hij insinueerde dat socio's op hem moesten stemmen, als ze er zeker van wilden zijn dat de aanvaller bij de club blijft. "Ik zal alles doen om hem voor Barcelona te behouden. Ik weet dat hij mijn voorstel in overweging neemt, maar dan moeten jullie, de fans, wel op mij stemmen. Als ik niet win, weet ik zeker dat Messi niet in Barcelona blijft. Toen Freixa directeur was, was Messi absoluut niet gelukkig." Bekend is dat Messi geen liefhebber was van Bartomeu, maar de sterspeler heeft zich niet uitgesproken over de drie kandidaat-opvolgers.Gerelateerd

Meer sportnieuws

52 reacties (laatste reactie door regulator)

Nu nog de neef van ronaldinho en de broer van eto"o en de circel is rondLeuk een cruijf naar barca maar dit is natuurlijk nergens op gebaseerd. Wel blij dat ze van Overmars afblijven

8 maart 2021 om 00:59

Nergens op gebaseerd gaat wel ver, hij heeft er gespeeld en hij heeft ervaring als technisch directeur bij Tel Aviv. hij is nog altijd trainer in China. Geen geweldig CV maar helemaal niks zou ik het ook weer niet willen noemen.

8 maart 2021 om 01:15

Nergens op gebaseerd dus , TD van Barcelona worden lijkt me in de voetbalwereld "erg hoog" dan is deze keuze totale onzin als je naar de cv kijkt.Tel haviv en china , dan vraag ik me af waarom ze bij hem uitkomen m.u.z. van de achternaam?

8 maart 2021 om 01:21

Hij is een goede bekende van de voorzitter en van diverse anderen bij Barcelona. Past wellicht goed in het team. Een TD is niet echt een hoge functie in de voetbal wereld. Het zijn ook niet de grootverdieners bij de clubs. Patrick Kluivert werdt een tijdje terug nog TD bij Psg. Zegt toch wel genoeg hoe belangrijk ze die functie vinden?

8 maart 2021 om 06:43

Google eens wat ene Rijkaard voor Barcelona heeft betekend, kijk dan ook even naar zijn cv van daarvan. Vooral dat jaar bij Sparta.

8 maart 2021 om 07:29

Zegt genoeg over het feit dat mensen niet op basis van kwaliteit, maar op basis van naam functies krijgen binnen miljoenenbedrijven. Onvoorstelbaar.

8 maart 2021 om 08:24

Alsof barca wat gaat kopen met die schulden. Salaris kunnen ze beter besparen. #gebakkenlucht

8 maart 2021 om 09:32

@lunnyVoor Rijkaard heb ik geen google nodig , dat was zowaar mijn idool als klein jochie. Rijkaard was 1 van de grootste voetballers uit zijn tijd, en had volgens mij een keurig euro 2000 op zn naam staan als trainer. het spel van oranje was weergaloos. Maar het kan aan mij liggen

8 maart 2021 om 04:39

Eto'o heeft niet eens een (oudere) broer, is zelf de oudste.

8 maart 2021 om 07:55

Hij komt naast Mateu Alemany te staan. Cruijff doet het technische werk. Zijn collega zal meer als manager optreden.

8 maart 2021 om 07:58

Sorry, maar dit is gewoon onzin. Cruijf heeft het overal in de directie gewoon erg goed gedaan en heeft zich op dat vlak al bewezen. Zeker aangezien hij de club vrij goed kent is het gewoon een goede kandidaat.

8 maart 2021 om 09:30

Wat heeft hij bereikt dan elders ? Kun je dat aangeven zonder google ? Denk het niet , dus gewoon onzin is het niet. Er zijn talloze beter gekwalificeerde kandidaten

8 maart 2021 om 13:10

Waaronder jij zeker? Ze hadden jou een brief moeten sturen, bljjkbaar heb je meer ervaring dan onze nieuwe TD.

8 maart 2021 om 13:11

Waaronder jij zeker? Ze hadden jou een brief moeten sturen, bljjkbaar heb je meer ervaring dan onze nieuwe TD.

8 maart 2021 om 13:11

Waaronder jij zeker? Ze hadden jou een brief moeten sturen, bljjkbaar heb je meer ervaring dan onze nieuwe TD.

8 maart 2021 om 15:42

@zilverenstokIk wist niet dat je op vz niet meer kritisch mocht zijn? Jou antwoord kan je dan overal wel op geven op deze site.Voetballers die niet presteren "kan je beter jou neerzetten"Zou een mooie site worden dan

8 maart 2021 om 12:19

Dat is wel makkelijk, hij heeft het jaren lang met vrij beperkte middelen goed gedaan als Td.
Maccabi was onder hem een club die itt een aantal Nederlandse clubs wel eens door de play offs van de CL heen kwamen of die overwinterden in Europa. Toch dezelfde club waar Ajax Bosz weghaalde omdat ze geen betere coach konden vinden.

Overmars was TD van een eerste divisie club voor hij naar Ajax ging en slaagde er daar nooit in om echt in de buurt van promotie te komen. Het lijkt me dat de stap van de eerste divisie naar Ajax groter is dan de stap van een club die Europees voetbal speelt naar Barcelona.

Er zullen vast betere kandidaten zijn, of kandidaten met ervaring op een niveau wat iets dichter bij dat van Barcelona zit, zoals Overmars op dit moment. Maar het gaat veel te ver om te stellen dat het nergens op gebaseerd is. Het is ook niet zo dat zoals bij coaches de Td's voor het oprapen liggen.

Toch straf wat een goede achternaam kan doen. Ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen. In Israël deed hij het naar verluidt uitstekend, maar de wereldtop is uiteraard andere koek. Wat ik me wel afvraag is hoeveel generaties die naam kan doorwerken. Zouden we binnen 50 jaar nog een kleinkind van Cruijff (ervan uitgaande dat een van de dochters van cruijff kinderen heeft) in de voetbalwereld zien rondlopen?

8 maart 2021 om 07:59

Gezien alle reacties hier lijkt mij zijn naam juist een enorme belemmering.

8 maart 2021 om 09:11

Ja is toch niet te geloven de zure reacties. Eerst al bij een voorselectie van Oranje en nu weer. Lijkt wel of men depressief aan het worden is lol. Jordi is een naam die al langer op het lijstje staat bij Barca. Heeft het echt uitstekend gedaan bij Tel Aviv en altijd verbonden gebleven aan Barcelona. Een Patrcik Kluivert ging naar PSG en daar hoorde je niemand over lol. We gaan het zien.

8 maart 2021 om 09:16

Een belemmering? Wat boeit hem publieke opinie?

8 maart 2021 om 20:49

Als kleinkind Cruijff goed genoeg is zeker. Op die gronde wordt Jordy gevraagd. Laporte is geen man die onkundige vriendjes belangrijke functies geeft, dat tast zijn eigen naam, functioneren en doel aan.

ik hoop wel dat hij Koeman niet eruit gooit, mits dit de man was die Xavi als hoofdcoach wilde aanstellen. Koeman is goed bezig en verdient wel wat credits inmiddels imo. je ziet duidelijk steeds meer vooruitgang komen in het spel en die jonge talenten doen het ook uitstekend onder hem en dat is Fati er niet eens bij op dit moment. dan gaat het denk ik nog beter worden

8 maart 2021 om 10:27

@japie Nee dat was Font. Die wilde Xavi.

Verder eens dat Koeman kans verdient. Vooraf was ik er niet van overtuigd dat hij zou passen. Doet het beter dan ik verwacht zou hebben. Hopen dat hij niet gaat verpesten door opeens Depay en Wijnaldum te gaan aantrekken en hierdoor de talenten gaat belemmeren.

8 maart 2021 om 13:28

@mrkrillin gelukkig dat die het niet is geworden dan. niet dat ik Xavi een baan als hoofdcoach misgun maar ik hoop wel dat Koeman nog even mag blijven zitten en dan kan Xavi daarna het stokje overnemen

Spreek eens wat Maccabi Tel Aviv fans over Jordi, die zijn allemaal lyrisch over zijn werk daar als technisch directeur. Heeft ze vele titels bezorgd en Champions League-voetbal met heel verstandig beleid. Niet het podium van Barcelona natuurlijk, maar wel heel fijn dat Cruyffisimo weer gewonnen heeft. De club kan na 10 jaar schaamteloos Nunez-beleid van Rosell en Bartomeu eindelijk weer eens kan gaan bouwen met verstandig beleid en een Cruijffiaanse jeugdopleiding. Weetje: wat hebben Nunez, Rosell en Bartomeu gemeen? Behalve het Cruijff-beleid vernaggelen, hebben ze nu alledrie in de cel gezeten! Zegt genoeg over deze mensen.

8 maart 2021 om 09:18

Belangrijk verschil: Rossell was onschuldig en heeft twee jaar in voorarrest moeten zitten terwijl er gewoon geen bewijs is dat hij strafbaar heeft gehandeld.

De zoveelste klusje op basis van zijn achternaam. Ik snap werkelijk niet waar de persoon Jordi Cruijf in uitblinkt om telkens maar leuke baantjes te krijgen. Het zoveelste geval van iemand die teert op zijn achternaam. Verder is dit, mocht dit waar zijn, ook meteen de eerste fout van Laporta. Als je Overmars binnen kan halen maar uiteindelijk kiest voor Jordi Cruijf dan laat je een klasse auto staan voor een Dacia.

8 maart 2021 om 01:30

De zoveelste reactie op basis van nul informatie. Ik snap werkelijk niet of de reaguurder zich heeft ingelezen of alleen maar leuke reacties wil posten. Het zoveelste geval van je niet verdiepen maar teren op een leuke username. Jordi Cruijff heeft fantastisch werk bij Maccabi afgeleverd en als er een iemand is die snapt hoe zijn vaders voetbalvisie werkte... Dat jij er vanuit gaat dat het alleen om achternaam gaat, zegt meer over jou dan over Jordi.

8 maart 2021 om 01:56

Maccabi wauw. Wat een spraaknemende club is dat zeg. Zo een grote prestatie dat het grote Barca het nodig vond om hem technisch directeur te maken? Als Barca bij Cruijff moet uitkomen vanwege zijn oh zo geweldige prestaties bij Maccabi, waar hij ook puur vanwege zijn naam werd aangesteld btw, dan hoort een Marcel Brands of Overmars de baas van de FIFA te zijn. Ga jij nou maar keihard Jordi Cruijff verdedigen maar er is ondertussen geen zichzelf respecterende topclub op aarde die het in zijn hoofd zou halen hem aan te stellen. Zelfs Ajax weet wel beter. Dit gaat gewoon puur om sentiment.

8 maart 2021 om 02:11

Overmars was TD bij GAE voordat hij in het meest beladen jaar bij Ajax werd gehaald. Andere grote Td's zijn bijv Zorc die bijv. na het beeindigen van zijn carriere direct als TD aangesteld werd. Campos: lang kleine clubs in Portugal getraind, jaartje scout voor RM geweest en daarna direct TD van Monaco. Begiristain: 0 ervaring. Na zijn voetbalcarriere paar jaar commentator geweest, daarna direct TD van Barcelona geworden. Misschien ben jij degene die te veel naar de naam kijkt?

8 maart 2021 om 07:35

@RegulatorMaar jouw voorbeelden bevestigen toch de stelling van STORING? Hij zegt dit: Het zoveelste geval van iemand die teert op zijn achternaam. En jij geeft nog meer voorbeelden van mensen die op basis van hun naam - na een voetbalcarriere- zo een functie krijgen.De onderliggende vraag van STORING is, als Cruyff een andere achternaam had, en het bij Maccabi goed had gedaan en dan naar China was gegaan, was hij dan (ook al werkt hij met een Cruyff-visie) direct deze functie krijgen? Denk ik eerlijk gezegd niet. Er zijn zoveel Cruyff-aanhangers. Dit is een benoeming op vertrouwen /sentiment. Dat kan ook heel belangrijk zijn. Laporta weet nu dat hij iemand heeft zitten met wie hij niet in discussie hoeft over visie. Dat kan rust brengen. Maar als je kunt kiezen tussen Overmars en Cruyff (ik zeg niet dat Barca die keuze had) dan denk ik dat Overmars een no-brainer zou zijn.

8 maart 2021 om 07:41

Champions league, Europa League voetbal heeft ie anders wel weten te bereiken. Ook vele landstitels en nationale bekers gewonnen.

8 maart 2021 om 07:56

Laporta: "Due to his knowledge and ability, Jordi Cruyff fits perfectly in our project. I have a very good relationship with him. And it would not be because of his last name, but because of his philosophy. I would not choose him because he is the son of a great."

8 maart 2021 om 08:04

Vertel eens wat voor cv had Overmars voordat Ajax hem aanstelde en die doet het uitstekend. Jordi heeft genoeg know how om te slagen

8 maart 2021 om 11:28

@Jaxxi Overmars was sowieso bekend als handelaar en ondernemer. Als speler al, en daarna ging dat ondernemen hem heel goed af. Hij kon goed onderhandelen en deed het bij zijn vorige club ook niet slecht. Zeker als je achteraf ziet wie hij destijds in zijn selectie had bij AGOVV. Maar dat is niet eens zijn kritiekpunt, hij geeft aan dat er heel wat mensen zijn die zonder achtergrond en vooral door naam en faam de ene na de andere kans krijgen. Wellicht, en dan vul ik het in, dat de normale mens niet zulke kansen krijgt en vaak heel hard moet werken om zo een positie te krijgen. En als die het dan verprutst, krijgt die zo een kans niet snel een tweede keer.

8 maart 2021 om 14:27

Diego: Wie zegt dat de voorbeelden die ik aangeef op naam zijn geselecteerd? Misschien hebben ze allen tijdens hun voetbal/trainers carriere genoeg andere eigenschappen getoond? Kijk even naar Jordi: heeft bij Barcelona gespeeld, houdt de Cruyff visie aan, heeft ervaring als TD opgedaan en deed het bij Maccabi naar behoren. Zo iemand past toch gewoon perfect in het profiel van Barcelona, ongeacht wat zijn achternaam is?

Voor koeman is dit hartstikke goed nieuws. Dit duo zal Koeman absoluut laten zitten. Alleen snap ik zelf niet waarom er voor Jordi word gekozen. Vond hem als voetballer 3x niks maar ook als technisch directeur heeft hij nog veel te bewijzen. We hebben het over Macabi. Maar macabi werd ook jaarlijks voor dat hij kwam kampioen omdat ze met afstand het meeste geld hebben daar .. dat is de grootste club in Israël. Maar goed zo is alles natuurlijk een gok. Het Belangrijkste is de poen ( transfers) ..dat word straks zijn eerste grote test mbt de transfermarkt. Weet hij een aantal spelers te verkopen voor mooie bedragen en met dat geld goede versterkingen te halen ? Slechter dan Abidal kan hij het iig niet doen

8 maart 2021 om 07:39

Maccabi was 10 jaar geen landskampioen meer voor de komst van Jordi. Vanaf het moment dat de eigenaar Jordi binnenhaalde is Maccabi weer die grote club van het land zoals het vroeger was idd. Jordi kan wel degelijk wat.

Bartomiou heeft toch nog iets goeds gedaan voor dat hij weg ging of weg moest beter gezegd. Messi binnen boord gehouden.laporta als nieuwe voorzitter nu nog gourdiola als trainer Koeman doet het niet slecht maar in top wedstrijden is hij tacktich niet zo sterk. Want barcelona heeft echt nog wel goede spelers behalve die lenglet dan.

8 maart 2021 om 08:19

Guardiola gaat echt niet komen kan namelijk alleen maar verliezen bij Barca. Koeman doet het gewoon goed dus die blijft gewoon zitten.

Wat kan je hiervan zeggen. Indien hij echt volgens de principes van zijn vader handelt, dan is het een goede zaak. Een TD die terughoudend is in het doen van aankopen en eerst naar de eigen jeugd wil kijken. Geen ijdeltuit dus die zich even wil profileren als een uitstekende TD. Bovendien doen mensen ook een beetje denigrerend over zijn prestaties in Tel Aviv. Ik vind het juist een goede zaak aangezien Tell Aviv nou ook niet de meest makkelijke club is om spelers te halen. Het is geen Ajax of Barca dat makkelijk met geld kan smijten. Om dan alsnog CL voetbal te halen is gewoon razendknap.

8 maart 2021 om 08:13

Hij komt ook naast of net onder Mateu Alemany te staan die meer de manager rol op zich heeft. We zien hopelijk geen aankopen van Firpos meer.

8 maart 2021 om 08:53

De Firpo's van deze wereld vind ik nog niet zo heel erg. Er werd gegokt op potentie. Kan gebeuren. De aankopen van Coutinho en Griezmann vind ik vele malen erger. Al voorhand werd door veel voetballiefhebbers gezegd dat dit riskante aankopen zouden zijn omdat ze bij hun vorige clubs totaal anders speelden (en daarin uitblonken). Om dan dit soort riskante gevallen voor meer dan 100 miljoen elk te halen vond ik zwaar onverantwoord. Ook het aantrekken van Braithwaite was idioot. Het heeft niks met zijn kwaliteiten te maken (want als back up doet hij het uitstekend), maar het feit dat ze in de winter Carles Perez voor 10 miljoen verkopen om dan vervolgens te moeten concluderen dat er geen back ups meer zijn en dan (illegaal) Braithwaite vervolgens voor 18 miljoen te verkopen is gewoon te zielig voor woorden. Zolang Cruyff (en Almany) dit soort taferelen weigeren te doen kan het enkel beter gaan.

8 maart 2021 om 11:22

@ajax/barca2014

Ben het volledig met je eens! Vergeet niet dat Firpo in zijn beste jaar bij Betis gewoon door alle topploegen werd gevolgd. Het was ook een uitstekende wingback in een 3-5-2 (misschien dat hij in het nieuwe systeem van Koeman wel kan renderen?).

Daarnaast ben ik wel tevreden over hoe Braithwaite zijn rol invult en ik denk ook echt dat hij enorm geliefd wordt in de kleedkamer. Messi betrekt hem vaak in het spel als hij speelt en als hij scoort is iedereen oprecht gelukkig. Het is natuurlijk geen topspits dat we verwachten bij een club als Barcelona, maar hij mag van mij als bankzitter wel blijven. Zet zich ook altijd enorm in en heeft nooit liggen zeuren, in tegenstelling tot onze Bosnische vriend Miralem...

Jordi heeft bij Maccabi gewoon heel behoorlijk werk geleverd. Een logisch gevolg dat Laporta bij hem uitkomt. Immers, ook Jordi heeft zijn roots bij Barca liggen. Maar het wordt een lastig karwei. Er zijn weinig centjes voor handen bij Barca en veel spelers vertegenwoordigen nu een te lage marktwaarde waardoor verkopen niet veel opbrengt. De enige oplossing lijkt mij vol inzetten op verjonging bij Barca met als insteek talent aanvullen met een hele degelijke voetballer(s).

goedemorgen, nee zeg maar heerlijke morgen Culers! Na de ideale uitslag gisteren tussen de 2 Madrileense grootmachten en de fantastische verkiezingsuitslag van Joan Laporta zijn wij Culers vandaag opgestaan in een post-Bartomeu tijdperk. Eentje waar ik met smacht naar vooruit kijk, er valt enorm veel werk te verzetten , maar Laporta is daar de ideale man voor. Met een bakje koffie heb ik overigens deze ochtend de Spaanse kranten gelezen en die bevestigen inderdaad dat Jordi Cruyff mee in het sportieve organigram opgenomen wordt. Hij zal niet de eind-verantwoordelijke zijn , maar zal Mateu Alemany (ex-voorzitter Mallorca en ex-TD bij Valencia) assisteren. Waar Laporta zich heeft toe gecommiteerd : 1. Alle sporttakken binnen Barcelona verder professionaliseren en omkaderen met de juiste mensen met de juiste knowhow (juan Carlos Navarro bij het basketball bvb en er zou ook voor Pau Gasol na zijn carriere een plek in het dagelijks bestuur komen) 2. La Masia als referentiekader gebruiken en "renoveren" (5 sub departementen binnen La Masia creã«eren) 3. Technologie en AI koppelen aan data en AI gebruiken om juiste beslissingen te nemen (primeur als voetbalclub) 4. Renovatie van het stadion goedkeuren 5. KT-schulden naar LT-schulden en diverse nieuwe sponsors binnenbrengen 6. Het vrouwen sport promoten(barcelona is al leider in de Spaanse vrouwen Liga, maar willen dit uitbreiden naar meerdere sporttakken) Al bij al, heel veel positieve zaken die de terugkeer van Barã§a zullen realiseren. Daarnaast was er ook fairplay tussen Font, Freixa en Laporta die mekaar hartelijk omhelsden na de uitslag van de verkiezing. Er wordt gefluisterd dat vooral Font indruk heeft gemaakt op Laporta en hem niet zal negeren , aangezien ook bijna 1/3e van de socios op hem hebben gestemd. Font maakte indruk met zijn beleidsplannen die zeer concreet waren. Naar mijn mening ook iemand die Laporta zou kunnen opvolgen binnen 6 jaar. Om het in woorden van mijn concullega Insiderealmadrid te zeggen : "you guys ain't seen nothing yet ;-) " Laporta is back en in Madrid beginnen ze te zweten! Edit : Laporta heeft al een afspraak gehad vorige week met Pini Zahavi (manager van Alaba) en zou een interessant voorstel hebben neergelegd. Daarnaast ook al op zijn 1ste werkdag Ferran Reverter binnengehaald (ceo van Mediamarkt/saturn).

Goed zo mensen bij de club aantrekken die van barca houden en allemaal 1 visie hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4933 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Barcelona6543
4.Sevilla6120
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
F. de JongMiddenvelder303
PedriAanvaller302
A. GriezmannAanvaller288
L. MessiAanvaller2823
M. BraithwaiteAanvaller262
M. ter StegenKeeper240
Jordi AlbaVerdediger273
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

3749 fans
Aanvaller, 33 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Barcelona 28 23 4 0
2019/2020 Barcelona 33 25 4 0
2018/2019 Barcelona 34 36 3 0
2017/2018 Barcelona 36 34 3 0
2016/2017 Barcelona 34 37 6 0
Laatste voetbalnieuws

‘Florentino Pérez vertelde me dat hij bereid was 300 miljoen euro te betalen’

Wagner Ribeiro, de zaakwaarnemer van Neymar, heeft een boekje opengedaan over de onderhandelingen rond de transfer van zijn cliënt van Barcelona naar Paris Saint-Germain. De overstap van de aanvaller shockeerde de...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 13 april
Jesse Lingard heeft zich met zijn fantastische prestaties bij West Ham United in de kijker gespeeld. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren