Kenneth Perez: ‘Voetballen kan hij, maar alle grote clubs lezen of zien dit’

Zondag, 7 maart 2021 om 19:21Chris Meijer

Vitesse won zondagmiddag zonder Riechedly Bazoer met 2-1 van AZ. Kenneth Perez en Ronald de Boer roemen het besluit van trainer Thomas Letsch om de 24-jarige verdediger disciplinair te schorsen na een incident op de training van afgelopen vrijdag. Tegelijkertijd concluderen de analisten in het programma Dit was het Weekend van ESPN dat het incident ‘enorm zonde’ voor Bazoer is.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

11 reacties (laatste reactie door kakadu)

Complimenten aan Vitesse voor hoe ze dit hebben gedaan. Gewoon zoals het hoort. De speler naar huissturen en door. Niet via de media proberen te spelen met persconferenties en slappe statements via social media.

7 maart 2021 om 20:02

Welke club zou zoiets wel doen dan? Dan maak je alleen maar je eigen speler zwart en dat lijkt mij juist ervoor zorgen dat de kwestie zwaarder beladen wordt? Hoe dan ook, keurig aangepakt door Vitesse. Jongens als Bazoer en Tannane zijn voor het niveau van Vitesse sterspelers, maar eens in de zoveel tijd speelt zoiets weer op en dan is het denk ook goed voor die jongens zelf dat er hard/duidelijk wordt opgetreden.

7 maart 2021 om 20:12

Bereta doelt denk ik op psv/schmidt en ihattaren

7 maart 2021 om 20:15

Ik ken er wel eentje

Vraag mij toch serieus af wat er nou precies speelt. Hij leek mij juist de laatste tijd echt op de juiste weg, wat je ook van een 24 jarige zou verwachten. De status talent is hij inmiddels ontgroeid, Bazoer moet ervoor waken dat dit hem niet blijft achtervolgen.

8 maart 2021 om 10:37

Laatste weken liep 'ie al behoorlijk gefrustreerd te doen, met name ook naar zijn teamgenoten. Mekkeren, wegwerpgebaartjes, hoofdschudden.. Vitesse zat in een slechte fase uiteraard, en Bazoer heeft nu eenmaal erg veel moeite om zijn emoties de baas te zijn en blijven. Vroeg of laat vliegt 'ie even uit de bocht, gelukkig 'managen' ze het bij Vitesse goed, zoals je ook hoort van Letsch, Pasveer en Tannane.

Die jongen is geen prof en verdient het niet om zoveel geld te verdienen. Stukje nederigheid en discipline zou mooi zijn. Lekker opzouten.

7 maart 2021 om 20:03

Dit is natuurlijk ook weer complete onzin...

8 maart 2021 om 01:36

Valt mee. Zoveel jongensdromen om profvoetballer te worden maar zijn niet goed genoeg. Hij heeft het talent gekregen maar verpest het soms voor zichzelf

Die jongen is geen prof en verdient het niet om zoveel geld te verdienen. Stukje nederigheid en discipline zou mooi zijn. Lekker opzouten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
17.Vitesse00
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
T. LetschUnknown
E. SturingUnknown
J. HouwenKeeper
E. CornelisseVerdediger
E. DasaVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

51 jaar
53 fans

In de wandelgangen

Maandag 2 augustus
Noa Lang staat bij Sevilla op de radar om de concurrentie aan te gaan met Oussama Idrissi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren