UFC-vechter klapt uit school over angst Ronaldo over toekomst zoon

Vrijdag, 5 maart 2021 om 12:26Rian Rosendaal • Laatste update: 12:45

UFC-vechter Khabib Nurmagomedov komt met een opvallende ontboezeming over zijn goede vriend Cristiano Ronaldo op de proppen. Volgens de kampioen bij de lichgewichten uit Rusland is de aanvaller van Juventus bang dat zijn zoon niet in zijn voetsporen zal treden. Nurmagomedov, die zichzelf omschrijft als een vertrouweling van Ronaldo, doet de uitspraak in een interview op het Russische YouTube-kanaal KraSava.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

62 reacties (laatste reactie door fusionizing)

@Vz. Dit moet voormalig UFC vechter zijn. Khabib is onlangs gestopt. Zijn gevecht tegen Gaethje was, waarschijnlijk, zijn laatste.

5 maart 2021 om 12:41

Mwah, zoiets is altijd maar even afwachten. Mcgregor heeft ook meerdere keren aangegeven dat hij is gestopt maar komt ook elke keer weer terug.

OT: Lijkt me inderdaad heel lastig om Ronaldo op te volgen. Komt volgens mij ook weinig voor dat zonen van grote voetballers net zo groot worden als de vaders.

5 maart 2021 om 12:45

Die situatie is toch volledig anders? MCGregor was ontevreden over de passiviteit van onder anderen Dana White en heeft toen vanuit emotie gereageerd. Hij wilde 3 keer vechten in 2020, maar keeeg na zijn overwinning in Januari tegen Cowboy geen pot meer aangeboden. Khabib heeft zijn moeder beloofd om na het overlijden van zijn vader niet meer te vechten. Die komt hoogstwaarschijnlijk niet meer terug.

5 maart 2021 om 12:47

Mcgregor is dan ook een aandachtsslet. Khabib zou alleen voor Gsp terug keren in principe. Maar volgens Dana overweegt Khabib ook terug te keren als er iets spectaculairs gebeurd in de divisie. Met andere woorden, als hij iemand echt goed genoeg acht.

5 maart 2021 om 13:01

@vegi maar Khabib wil zijn vriend en neef ook niet in de weg lopen. Eens voor Sp zie ik hem terugkeren.

5 maart 2021 om 13:13

Krillin, Gsp zie ik niet meer gebeuren. Ook Khabib ziet het niet meer gebeuren. Er valt voor Khabib ook niks te winnen in die match eigenlijk... als ie wint dan heeft ie gewonnen van een 40+ Gsp , en als ie verliest dan is heel zn legacy naar de klote. Het had een jaar of 2/3 geleden echt wel de grootste match ooit geweest. Ik zou het spectaculairder vinden als ie een comeback maakt in 1 gewichtsklasse hoger, ik denk dat ie ook daar zou domineren. Alleen Khamzat zou dan een echte concurrent zijn.

5 maart 2021 om 13:35

Misschien Kamaru Usman, op welterweight?

5 maart 2021 om 13:41

GSP is nu te oud om tegen khabib te vechten, die zit niet meer in zijn prime. En khabib heeft gezegd dat de huidige top vechters zoals porier, justin gaethje en mcgregor hem niet meer interesseren. Waarschijnlijk vanwege de pak rammels die hij aan hun heeft verkocht. Ik acht de kans klein dat hij terug keert. Hij is de enige die zonder opscheppen kan zeggen " these guys are not on my level" hahaha.

5 maart 2021 om 14:06

Football93 , Kamaru is ontbijt voor Khabib.
Vind de welterweight sws maar een saaie divisie momenteel.
Er is niemand die ik echt spectaculair vind , muv Khamzat.
Terwijl er in de feather weight en lightweigt genoeg spectaculaire vechters zijn.

5 maart 2021 om 14:21

Als je leest waarom Khabib is gestopt en kijkt hoe hij als persoon is kom je er snel achter dat hij het meent.

5 maart 2021 om 14:26

Hij hoeft maar zijn moeder te overtuigen om weer te vechten 😂.

5 maart 2021 om 14:35

Ook echt nergens op gebaseerd dit, kan letterlijk nul argumenten bedenken waarom Usman "ontbijt" voor Khabib is. Tuurlijk heb je een voorkeur, maar dit gaat nergens over. Kijk je wel andere gevechten buiten Khabib en Khamzat (die nog niks gepresteerd heeft)?

En wat is spectaculair? Je hebt strikers, grapplers en wrestlers op hoog niveau in de WW.

5 maart 2021 om 14:56

Letterlijk nul argumenten ja? Zijn superieure wrestling en grappling zijn nul argumenten ja?
Khabib die speelde , ja letterlijk speelde , met de top van de lightweight.
Conor was ie expres zo lang mogelijk aan het rekken om hem te laten boeten.
Porier had ie totaaaal geen moeite mee.
Justin wilde hij nog ff bewijzen dat ie staand niet zo slecht is als dat mensen zeggen dat ie is, anders had ie hem in de eerste ronde gepakt...ohja met gebroken tenen

Khabib is zo goed in worstelen dat het bijna niet uitmaakt hoe goed je staand bent, het enige wat evt zou helpen is take down defence, maar dat kan je ook vergeten tegen Khabib want die krijgt je hoe dan ook naar de grond , of je het nou wilt of niet. En als ie je eenmaal op de grond heeft dan is het over.

Bovendien valt Khabibs walk around weight binnen de welterweight divisie , dus hij hoeft geen moeite te doen om bij te komen of af te vallen.
Daarbij komt ook nog dat iedereen , en met iedereen bedoel ik de ufc vechters en commentatoren etc , zeggen dat hij qua kracht veel en veel sterker is dan een lightweight...dus laat staan hoe hij zou zijn in welterweight.

Dat Khamzat nog niks gepresteerd heeft is een drogreden.
Iedereen moet toch ergens beginnen? En wat hij tot nu toe heeft laten zien is spectaculair. Binnen 1 week in 2 verschillende divisies gewonnen , een divisie hoger wel te verstaan! Dat heeft nog nooit iemand gepresteerd. (uit mn hoofd was het 7kg erbij binnen een week) Ook zijn vechtstijl is om te genieten. Nee hij heeft nog niks gepresteerd qua prijzen maar dat komt nog geloof me. Hij krijgt nu al een top 3 tegenstander terwijl die net begonnen is.
Ferguson is ook niet succesvol bijvoorbeeld, betekent dat dat hij niet spectaculair is of dat hij er niks van kan.
Iemand hoeft niet perse succesvol te zijn om spectaculair gevonden te worden.

5 maart 2021 om 15:15

Nul ja, wat Khabib op LW heeft gepresteerd is indrukwekkend, maar niet relevant in deze discussie, aangezien het gevecht op WW gaat plaatsvinden.

Khabib valt idd met zijn walk around weight binnen WW, maar er zijn niet voor niets gewichtsklassen. Bijna elke WW is met hun walk around weight een middleweight. Of hij ook zo dominant tegenover WW vechters zou zijn kan je niet zeggen, maar ik denk het in ieder geval niet.
Hoe goed zijn wrestling ook is, Usman heeft een TDD van 100% in 13 UFC gevechten, met uitstekende wrestling en een size adventage, dus of Khabib hem naar de grond krijg en hem daar houdt..ik denk het niet.

Over Khamzat, spectaculair tot nu toe, maar tegen tegenstanders van niks. We gaan zien in de toekomst hoe dat loopt. Zijn gevecht tegen Leon Edwards (nummer 3) gaat niet door. Het was al te gek voor woorden dat hij dat gevecht kreeg toegewezen. Tot slot heeft Tony een 12 fight win streak gehad in de Ufc, een interim title gewonnen en zat fight bonussen, enigzins succesvol als je het mij vraagt.

5 maart 2021 om 16:31

Het feit dat hij volgens collega's en trainingspartners etc. veel krachtiger is dan een lighweight wilt zeggen dat hij in zn lightweight gewicht minimaal even krachtig is als een welterweight.
Laat staan als hij daadwerkelijk in de welterweight divisie zit.

Tegen hoeveel superieure worstelaars heeft Usman gevochten? Een Adesanya bijv. heeft ook een goede take down defence , maar hoeveel goede worstelaars hebben ze tegen over zich gehad? Een worstelaar als Khabib is er nog nooit geweest in de ufc.
Een echte goede worstelaar krijgt iedereen op de grond , ongeacht hoe goed je take down defence is. Iemand als Khabib , als Makchaev , als Khamzat.
Het enige wat je zou kunnen doen is afstand houden , maar Khabib heeft longen waar een paard zich voor schaamt , die kan 5 rondes lang blijven drukken.

Ik zie in de lightweight divisie vechters die staand technischer, tactischer, beter en slimmer zijn dan vechters in de welterweight .. die vechters heeft Khabib al verslagen , dus ik zie geen reden waarom hij in de welterweight niet zou kunnen domineren.
Sterker nog , ik denk dat hij met zijn lightweight gewicht (bijna) iedereen in de welterweight zou kunnen domineren.

Ik denk dat je onderschat hoe superieur de wrestling en grappling van Khabib is.
Ik heb persoonlijk zelf ook (vriendelijk) gevochten/gestoeid tegen mensen uit die regios (tsjestjenie , Dagestan etc) , het zal je echt verbazen hoe goed ze het worstelen onder de knie hebben.
Zo was er een jochie van 13 destijds die een weddenschap aan ging met een volwassen vent , dat ie hem binnen 10 seconden op de grond krijgt. En ja hoor hij flikte het haha.
Die mensen leren eerst vechten voordat ze leren lopen.

5 maart 2021 om 16:43

Je zegt niks verkeerds over Khabib, maar je lijkt een bepaalde Bias te hebben voor Dagestani vechters waardoor je iemand als Usman gigantisch onderschat. Usman is één van de beste worstelaars in de UFC, heeft tegenstanders op een vergelijkbare manier gedomineerd als Khabib. Heeft daarnaast een betere standup en cardio en is gewoon 1,5 keer zo groot. De WW divisie is al jaren de worsteldivisie bij uitstek en is nagenoeg altijd gedomineerd door worstelaars. Om als Usman zijnde al zolang aan de top te staan in die divisie is uitstekend.

5 maart 2021 om 16:43

Je zegt niks verkeerds over Khabib, maar je lijkt een bepaalde Bias te hebben voor Dagestani vechters waardoor je iemand als Usman gigantisch onderschat. Usman is één van de beste worstelaars in de UFC, heeft tegenstanders op een vergelijkbare manier gedomineerd als Khabib. Heeft daarnaast een betere standup en cardio en is gewoon 1,5 keer zo groot. De WW divisie is al jaren de worsteldivisie bij uitstek en is nagenoeg altijd gedomineerd door worstelaars. Om als Usman zijnde al zolang aan de top te staan in die divisie is uitstekend.

5 maart 2021 om 19:13

Chef, Khabib zn trainingspartner was (vaak) Cormier. Cormier die in twee verschillende divisies kampioen was, Cormier die 107kg weegt (volgens Wiki), Cormier die een worstel achtergrond heeft, Cormier die 3x zo groot is als Khabib. Zelfs Cormier kon niet eens van hem winnen... je moet eens zien op youtube hoe kinderlijk Khabib Cormier iedere keer aanpakt als het op worstelen aankomt. Een gewichtsverschil van bijna 40kg ... besef even hoe ongelooflijk krachtig Khabib dan is voor zijn gewicht. Als ie zo speelt met Cormier laat staan wat ie met Kamari kan doen.

5 maart 2021 om 19:41

Haha kom op Vegito, die YouTube filmpjes van AKA zijn pure komedie. Cormier en Khabib zijn altijd aan het dollen, dat kan je echt niet serieus nemen. Een beetje vreemde argumentatie als je het mij vraagt. Net als met boksen, is gewicht ook in het worstelen belangrijk en zou Khabib geen enkele kans maken tegen Cormier om het echie.

5 maart 2021 om 12:44

Dana White heeft hem officieel nog niet geschraapt daarom heeft hij nog altijd de titel van kampioen. Dana hoopt natuurlijk hem nog te overtuigen terug te keren maar zal vroeg of laat zich neerleggen bij de beslissing van Khabib.

5 maart 2021 om 12:47

Klopt hoor, maar net als jij denk ik dat hij zich erbij neer moet leggen. Die komt niet meer terug.

Wat mis ik khabib in de UFC. Wat een vechter was dat. Hopelijk besluit die ooit weer terug te komen. Is toch de beste allerbeste aller tijden binnen zijn gewichtsklasse. En wat ronaldo zijn zoon betreft is het bijna onmogelijk om zijn vader te overtreffen. Op gelijke hoogte staan is al lastig. Ronaldo moet beseffen dat het een kind is en dat hij lekker zijn gang moet gaan. Al voetbalt die later bij een VVV of spakenburg (bij wijze van) . Wat maakt het uit? Of misschien wordt het kind geen profvoetballer maar een dokter of winkelier (de toekomst zal het leren). Zolang het kind maar gelukkkig en gezond is. Een geobsedeerde opvoeding waarbij het kind niet vrij is in zijn jeugd en kosten wat het kost een profvoetballer moet worden is ook niet goed.

5 maart 2021 om 13:10

Je doet net of hij 10 jaar uit de sport is. Als hij niet gestopt was had hij nu ook nog niet gevochten kan ik je vertellen. Overigens denk ik wel dat hij klaar is, in zijn divisie is geen uitdaging meer voor hem. Hij wilde altijd GSP als legacy fight maar dat gaat nooit gebeuren. Ook gaat hij niet omhoog in division en geef hem eens ongelijk. The GOAT doet dat nu wel (Jonny Bones) en morgennacht staan er ook hele mooie gevechten voor de boeg. Heb er zin in!

5 maart 2021 om 13:21

Dus je kan een vechter missen als die 10 jaar uit de sport is? Ik mis zijn vechtkunsten sinds het moment dat hij stopte. Voor de rest bedankt voor je tip. Ik ga zeker even kijken morgennacht. Alvast veel kijkplezier.

5 maart 2021 om 13:35

Mwoah, als je jezelf als P4P goat wilt neerzetten, wat Khabib volgens mij altijd heeft geroepen, dan zijn 7 noemenswaardige tegenstanders en 3 title defenses in 1 gewichtsklasse echt bij lange na niet voldoende. Dan zou hij omhoog moeten naar WW, al doet hij dat niet ivm zijn vriendschap met Usman. Maar er is wel echt meer voor nodig imo.

5 maart 2021 om 14:08

Jon Jones? De man die meerdere maken is gepakt op doping? De man die zich onder een kooi/boksring verscholen hield toen de Usada (dopingcontrole) langskwam. De man die volgens vele UFC fans had verloren tegen Santos en Reyes (zijn laatste twee tegenstanders) maar op de een of andere manier de judges score meekreeg.. Yeah right wat een goat. Om de Goat te zijn moet je meer kijken dan alleen naar iemands record.

Stel je voor dat we vandaag te horen zouden krijgen dat Ronaldo of Messi zich schuldig heeft gemaakt aan doping. Ik kan jou vertellen dat diegene heel, heeeel rap van de GOAT-conversations geschrapt zal worden. Jon Jones, geweldige vechter, geweldige valsspeler. Never nooit de Goat. GSP en Khabib zijn voor mij de enige die daar aanspraak op hebben. Clean en classy vechters.

5 maart 2021 om 14:14

@ayshire Ik vind dat zo'n onzin argument, van dat je het in meerdere gewichtsklasses moet doen. GSP heeft tot zijn gevecht tegen Bisping (ook zijn enige) nooit buiten WW gevechten en Jon Jones is tot dusver ook alleen in LHW gebleven, toch schaart iedereen ze op z'n minst tot de top 5 aller tijden. Je gaat ook niet tegen Ngannou of Miocic zeggen van bewijs het maar op Lhw, aangezien je tot dusver nooit buiten HW bent geweest. Overigens ben ik het wel met je eens dat 3 title defenses niet genoeg zijn, maar de reden dat enkele mensen hem als de P4P Goat zien is vanwege de dominantie (In zijn gehele carriere 1 ronde tegen Mcgregor verloren en 1 tegen Gaehtje waarvan beide discutabel waren) die hij heeft getoond in de meest stacked gewichtsklasse die er is.

5 maart 2021 om 18:10

Jones is gewoon de beste ooit. En dat kan je voor 100% beoordelen op zijn wedstrijden. Heeft ie rare dingen gedaan? Absoluut. Maakt hem dat een mindere vechter? Nope.

6 maart 2021 om 00:08

Helemaal mee eens. Het feit dat Usada ook pas sinds 2015 samenwerkt met de UFC brengt dan ook gelijk twijfels op over het feit of Jones wel of niet PRE-USADA meerdere keren doping gebruikt heeft (maar niet gepakt is destijds wegens het ontbreken van usada destijds). Daarom zal ik Jones ook nooit erkennen als de Goat. Khabib, Gsp, Mighty Mouse, zijn de enige 3 vechters die echt bovenuit springen ten opzichte van de rest, kijkend naar hun prestaties, dominantie in de gevechten zelf, en het belangrijkste feit van alles, ze waren ten alle tijde clean, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Jones

5 maart 2021 om 13:33

Op basis waarvan is Khabib de LW Goat? 3 title defenses, 7 noemenswaardige tegenstanders gehad in z'n carriere. Heb je de lijst wel eens gezien van zijn eerste 15 tegenstanders? Dat waren veredelde amateurs. Ik zeg niet dat je geen gelijk hebt overigens, maar de term Goat wordt echt te pas en te onpas gebruikt.

5 maart 2021 om 13:48

Oké, wie heeft het beter gedaan als LightWeight? Het is niet dat de LW-Division een jarenlange kampioen had zoals Jon Jones bij LHW, Anderson Silva bij MW, of George st Pierre bij WW. Bovendien, de reden waarom hij de LW Goat (en zelfs de Goat van de sport MMA) wordt genoemd is omdat hij elke tegenstander van ronde tot ronde compleet heeft gedomineerd. Het gaat om zijn dominantie tegen elke tegenstander. Het gaat om zijn totale controle in elk gevecht. Dat is wat hem de beste maakt in de Octagon. Niemand kwam maar ook in de buurt om hem te verslaan. Verder zeg je kijk naar zijn eerste 15 gevechten. Je snapt toch wel dat het voor een geboren Dagestaan moeilijk is om binnen de UFC te komen. De UFC lag niet in zijn achtertuin zoals bij de Amerikaanse vechters. Bovendien, wat maakt dat uit? Hij kwam in de UFC en deed elk van zijn tegenstanders lijken alsof ze amateurs waren.. iets wat nog nooit is vertoond door welk kampioen dan ook in de UFC

5 maart 2021 om 13:54

Heeft geloof ik in 60 ronden maar 2 keer een ronde verloren? Waarvan velen nog zelfs twijfelen of hij die 2 rondes uberhaupt wel had verloren. Een ronde was tegen mcgregor en de andere de eerste ronde tegen gaethje,

5 maart 2021 om 14:18

Als het goed is heeft Khabib officieel maar 1 ronde verloren en dat is inderdaad tegen Conor Mcgregor (ronde 3 om precies te zijn). De grap is, Conor heeft meerdere malen vals gespeeld gedurende het het hele gevecht en met name in ronde 3. Denk aan: Khabibs shorts vastpakken, Khabib een knietje geven op het hoofd terwijl ze allebei op de grond waren, Khabibs gloves vastpakken en the fence van the octagon vastpakken met zowel handen als voeten.

En ondanks het valsspelen van Conor, en het niet ingrijpen van de scheids hiervoor, heeft Khabib hem volledig gedomineerd en laten tappen zoals hij voorspelde..

5 maart 2021 om 14:26

Je begrijpt me denk ik verkeerd. Khabib is een fenomeen in wat hij doet, een fantastische vechter. Maar zijn UFC record is niet extreem over the top. Duration is ook een onderdeel als je het hebt over Goat talk. Hoe langer je vecht, hoe groter de kans is dat je tegen een loss aan loopt. Ter vergelijking, BJ Penn en Ben Henderson hebben ook 3 LW title defences op hun naam staan, dus het is niet super indrukwekkend in verhouding met andere vechters die in de Goat contender list staan. Dat is ook waarom JBJ en GSP zo indrukwekkend zijn in hun record en hun title defences. Wat ik bedoel met zijn record is dat er vaak wordt gewezen op dat hij 29-0 is, wat klopt, maar dat zijn eerste 15 wins niet heel representatief zijn daarin. Kan hij niets aan doen, maar dat neemt wel wat credibility weg mbt z'n record en als P4P Goat contender. Nu moet ik wel zeggen, de LW divisie bestaat nog niet erg lang in z'n huidige hoedanigheid. LW Goat kan ik 'm wel geven, P4P absoluut niet.

5 maart 2021 om 14:29

For the sake of argument dan. Die andere 14 gevechten heeft hij even hard gedomineerd als de eerste 15. Zijn record is vrij extreem over the top hoor. Wie de p4p beste ooit is mag jezelf invullen. Maar het is niet serieus te nemen als je zegt dat hij er weinig aanspraak op maakt. Mcgregor bijvoorbeeld leek even kansloos als de eerste 15 “veredelde amateurs”. Na de eerste ronde was het wel duidelijk dat mcgregor weinig kans had. Zelfde geldt voor al die andere vechters. Khabib was gewoon zo goed dat hij andere slecht deed lijken. Dan behoor je zeker tot de p4p greatest discussie.

5 maart 2021 om 14:44

@ayrshire

Ik denk dat je te veel naar het aantal gevechten in de UFC en het aantal title defences kijkt. Khabibs record is indrukwekkend en zijn title defences zijn prima. Echter de reden waarom men hem de Goat vind, is de manier HOE hij zijn gevechten won en de manier hoe hij zijn tegenstanders op amateurs liet lijken. Tuurlijk hebben GSP en JBJ meer title defenses. Maar geen van hun domineerde hun tegenstanders zoals Khabib dat deed, dat is waarom men de p4p king vind. BJ Penn en Henderson zijn legendes. Maar allebei zijn ze meerdere malen KO geslagen en was het elke keer de vraag wie hun van de troon zou stoten. Bij Khabib vraagt niemand zich meer af wie hem van de troon gaat stoten. Simpelweg omdat het onmogelijk lijkt

Khabib heeft nooit een knockdown gehad. Nog nooit een takedown gehad. Niemand heeft Khabib zelfs laten bloeden. Dan sta je ver boven alles en iedereen..

5 maart 2021 om 14:54

Ik sluit mij aan bij alles wat je zegt en deel die mening. Over het algemeen is the Goat (vreselijk woord) discussie gewoon per persoon aangeven wat je belangrijk vind aan een champion. Title defences, dominantie, actief meerdere weightclasses, de namen die je hebt verslagen etc. Zoals je zei: LW goat is Khabib zeker weten, P4P imo zeker niet. Wel ontzettend jammer dat hij (ogenschijnlijk) gestopt is, want hij heeft zeker de potentie om de P4P goat te worden

5 maart 2021 om 14:11

Ik mis Khabib helemaal niet, geweldige vechter en met afstand de beste ooit, niet alleen in zijn gewichtklasse maar gewoon overall. Maar het blijft wel dat Poirier-Mcgregor veel leuker is om te kijken dan naar een wedstrijd van Khabib

5 maart 2021 om 14:31

Omdat je de uitkomst al weet? Ben benieuwd wie de nieuwe kampioen wordt. Als je mij vraagt zou mcgregor niet voor de titel mogen vechten. Heeft de laatste tijd veel verloren

5 maart 2021 om 14:49

Ook, maar ook is grappling gewoon niet heel spectaculair om naar te kijken imo

5 maart 2021 om 15:00

Het gaat meer om de motivatie om iets te bereiken. Of het nou voetbal is of iets anders wat je passie is. Ronaldo geeft 200%. Niks is hem komen aanwaaien. Zijn zoon heeft dankzij hem alles wat zijn hartje begeert en zou in theorie niks hoeven doen.

"hij is de beste doelpuntenmaker ooit" Als hij het zo specifiek omschrijft weet je al wie hij de voorkeur geef.

5 maart 2021 om 13:00

Helaas voor jou, hij geeft de voorkeur aan Ronaldo als de beste speler😉. Hij geeft dat ook aan in hetzelfde interview maar het is niet vermeld in dit stukje van VZ

2 goats in hun eigen sport. Winnaars die alles op alles zetten om de beste zijn. Qua mentaliteit en karakter kan menig sporter een voorbeeld nemen aan deze heren. Alsof ze nog niks bereikt hebben in hun carrière, hun honger raakt maar niet gestild.

5 maart 2021 om 14:55

Met alle respect, maar “ hun honger raakt maar niet gestild” ? Khabib is letterlijk na 3 title defences gestopt😅 Ronaldo zijn honger raakt inderdaad nooit gestild.

5 maart 2021 om 14:59

Met alle respect, maar ''hun honger raakt maar niet gestild''?? Khabib is letterlijk na 3 title defences gestopt.. Ronaldo zijn honger raakt inderdaad nooit gestild, gelukkig maar. khabib is overigens wel een fenomeen hoor begrijp me niet verkeerd. triple post sorry haha

Niets schokkerends aan. Ronaldo heeft gelijk dat zijn zoon ergens anders zijn motivatie vandaan moet halen. Het zal wel heel moeilijk worden door de verwachtingen en druk die de naam Ronaldo hem nu al brengen.

Zal wel een verkeerde vertaling zijn. Kan me niet voorstellen dat Ronaldo ervoor vreest dat zijn zoon niet in zijn voetsporen treedt.

Uit de rest van de tekst kun je ook opmaken dat Ronaldo een vergelijking maakt met hem zelf: hij moest alles op alles zetten om uberhaupt op schoenen te mogen spelen. Zijn zoontje heeft 293874276 miljoen op de bank en alle voorzieningen tot zijn beschikking. Snap heel goed dat je dan als vader de vrees hebt dat je zoon of dochter luier is dan jij en niet beseft dat je hard moet werken om die PS5 te kopen of simpelweg een paar schoenen om mee te voetballen.

Dit zie je wel vaker. Jongens die uit een armoedig omgeving komen: suarez, ronaldo, sanchez, etc. hebben echt de wil om alles te geven, logisch ook want zij hebben vaak ook minder kansen om het waar te maken. Zo zie je vaak dat de zoon van al automatisch bij de jeugd afdeling speelt van een club waar ze furore gemaakt hebben. Die kans is niet voor iedereen weggelegd. En vaak zouden ze zonder hun achternaam waarschijnlijk die kans niet eens hebben gekregen, bijvoorbeeld de zonen van Zidane.

Verder is het onzin "dat Ronaldo junior niet bepaald het beste dieet volgt voor een jonge sporter". Kom het is een jongetje van 10, alsof er iemand op die leeftijd al op zijn dieet let, doe ff normaal. En daarnaast kon ik me herinneren dat Ronaldo vroeger ook hamburgers at

5 maart 2021 om 13:44

Het probleem is dat die jongens letterlijk honger hebben. Voor hun liggen weer hele andere verleidingen op de loer. Hoeveel Braziliaanse toptalenten zouden er verloren gegaan zijn aan de criminaliteit?

Ik denk hoe fysieker voetbal wordt en hoe minder er getraind wordt en er meer wedstrijden worden gespeeld, hoe meer rijke boys in het voordeel zijn. Iedereen vind wedstrijden spelen wel leuk, om na je training te oefenen op vrije trappen heb je drive nodig. Welvaart zorgt ervoor dat je genoeg kan eten en die paar extra cm kan pakken.

Als dat kind het zelf dan maar ook graag wil. Zo'n enorme druk opleggen is voor niemand gezond.

Ach ja misschien wordt het wel een Stephen Curry, verslaafd aan popcorn die hij voor de wedstrijd eet, tijdens rust en na de wedstrijd. Verslaving opgelopen omdat hij als kind altijd aan de zijlijn popcorn at, terwijl hij zijn vader zag spelen.

Mijn twee grootste voorbeelden en idolen! Khabib, de man met the perfect record van 29-0. Domineerde elk gevecht van begin tot einde van zijn UFC-carrière en een zeer goede voorbeeld voor hoe een moslim zich moet gedragen volgens de Islam. Geen 155-pounder die ook maar in de buurt kwam om Khabib te verslaan.. UFC zonder Khabib zal nooit hetzelfde zijn. Net zoals de dag dat Ronaldo stopt met voetbal. The Greatest Of All Time die het voetbal ooit heeft gekend (imo). De grootsheid die Ronaldo vertoont in de allergrootste wedstrijden die je maar kunt bedenken. Voor mij zal voetbal niet meer hetzelfde zijn zonder Cristiano Ronaldo. Mooi om te zien hoe deze twee heren alles gaven om de beste te worden in hun eigen sport. Ik denk ook niet dat hun kinderen binnen de voetsporen van hun vaders kunnen treden.. dat lijkt me nagenoeg onmogelijk.

5 maart 2021 om 13:34

Haha met z'n naam is een artikel als dit heerlijk weg lezen he. Vind beiden ook de beste in hun sport ooit.

5 maart 2021 om 14:22

hahaha inderdaad. En als klap op de vuurpijl is Khabib, net als ik, groot fan van Real Madrid en Galatasaray.

5 maart 2021 om 15:54

Goat is toch zo lastig te zeggen. Zeker met voetbal wat al zo'n oude prof sport is en waar iedereen andere positie heeft. Cruyff Maradona Pele etc versus CR7, tsja, dan kan je geen goat aanwijzen vind ik. Vind eigenlijk wat khabib zegt logischer, beste doelpuntenmaker. Dat is makkelijker discussiëren. Grappig trouwens dat de islam zo'n onderdeel van z'n identiteit als sporter ook is. Ook steeds meer voetballers die dat hebben. Is denk ik wel goed voor het normaliseren van jouw geloof ipv dat iedereen het vreemd vindt.

Laat die jongen lekker zijn eigen dromen waarmaken in plaats van die van zijn vader verwezenlijken.

Voor mij zijn Khabib Cristiano en Lebron de grootste personen in de sportwereld. Die hebben alle drie zoveel voor hun sport betekend en voor Cristiano en Lebron lijkt het net alsof ze in hun derde prime zitten. Op en top professionals die nooit klagen en altijd de volle 100% geven. Ik voel me vereerd dat ik deze wereldsterren heb mogen meemaken.

6 maart 2021 om 02:16

Ik zou hier ook Tom Brady en Tiger Woods aan toe willen voegen. Waar bij vele sporten nog wel discussies zijn over wie de allerbeste aller tijden is, is daar bij Brady en Woods geen twijfel over mogelijk.

Khabib is echt een monster. Wat een MMA-record heeft deze man. Heeft wereldklasse vechters slecht laten lijken tegenover hem in de octogan. Ik vind khabib echt geweldig met zijn gebroken engels.

6 maart 2021 om 00:14

Inderdaad. Ontbetwist Lightweight Goat. En eerlijk gezegd ook minstens top 5 (jones, Gsp, Khabib, Silva, Mighty Mouse) Goat P4p. Als je dopingebruik in acht neemt, dan zeg ik zelfs minstens top 3 Goat P4P (gsp, Mighty Mouse, Khabib)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1068 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.AC Milan6623
3.Atalanta6434
4.Juventus6233
5.Napoli6031
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
A. RabiotMiddenvelder272
Cristiano RonaldoAanvaller2725
F. ChiesaAanvaller267
MorataAanvaller268
F. BernardeschiAanvaller240
W. SzczęsnyKeeper250
L. BonucciVerdediger212
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Juventus.

3867 fans
Aanvaller, 36 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Juventus 27 25 2 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
Laatste voetbalnieuws

Oranje en EK-deelnemers keihard geraakt bij invoering Super League

Spelers die gaan uitkomen in de aangekondigde Super League worden geweerd van het EK en WK, zo heeft UEFA-voorzitter Alexander Ceferin laten weten in gesprek met Marca. De Europese voetbalbond is...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 18 april
Sergio Agüero kondigde onlangs zijn vertrek bij Manchester City aan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren