Wim Kieft: ‘Waarschijnlijk is het een vervelend irritant jongetje’

Maandag, 1 maart 2021 om 23:46Jeroen van Poppel • Laatste update: 23:45

Veronica Inside opent maandagavond met een discussie rond de afwezigheid van Mohamed Ihattaren in de wedstrijdselectie van PSV tegen Ajax (1-1). Hoewel René van der Gijp en Johan Derksen vooral de kant van de negentienjarige aanvallende middenvelder lijken te kiezen, heeft Wim Kieft ergens ook begrip voor het besluit van Roger Schmidt om Ihattaren niet op te nemen. "Waarschijnlijk is het ook een vervelend irritant jongetje", zegt Kieft in de talkshow.

Schmidt gaf voorafgaand aan het duel met Ajax aan dat Ihattaren 'weinig inzet, weinig teamdiscipline' had laten zien. "Dat is het nadeel van zo'n trainer, die alleen maar op een bepaalde manier kan en wil spelen", zegt Kieft in eerste instantie. "En van spelers dingen verwacht... ik denk niet dat het in die jongen zit dat hij ooit zoveel gaat lopen. Hij zal nooit Mauro Júnior worden. Als jij maar star vasthoudt aan je principes, dan gaat het ook nooit wat worden met die jongen."

Toch vindt Kieft dat Ihattaren ook de hand in eigen boezem moet steken. "Op een gegeven moment moet het ook van de spelers zelf komen", aldus de oud-spits. "Dat hij gaat denken: wat moet ik nou doen om aan spelen toe te komen? Moet ik wat concessies doen aan mijn eigen spel? Aan mijn eigen gedrag? Dat zie je dus niet. Dan kun je zeggen: 'Het is de schuld van de trainer, want die begrijpt mij niet.' Maar het moet ook een beetje uit jezelf komen natuurlijk."

Van der Gijp begrijpt vooral niets van het statement dat PSV zondag naar buiten bracht over Ihattaren. Daarin werd uitgelegd dat 'de voltallige staf, spelersgroep en directie er de afgelopen periode alles aan gedaan heeft om Ihattaren te ondersteunen'. "Wat is dat voor een lul man, die Toon Gerbrands?", richt Van der Gijp zich tot de algemeen directeur van PSV. "Kom op... met zo'n statement naar buiten brengen: 'Hij is stout geweest'. Kom op, een jochie van negentien jaar. Een beetje vervelend gedaan, dat doe je toch niet zo? Wat een onzin. Dan zeg je toch na de wedstrijd, zoals die Duitser het zo goed kan zeggen in het Engels, van: 'Weet je, hij zit er even niet lekker in. Wij hebben ons geërgerd aan hem, en we hebben hem even een weekje op non-actief gegooid.' Dan ben je ervan af, joh."

Ook haalt Van der Gijp hard uit naar Schmidt. "Als dit mijn trainer was, had ik hem toch een keer op zijn kin geslagen", aldus de oud-rechtsbuiten. "Dan zegt hij over zo'n gozertje van negentien jaar: 'Hij moet hard werken, dit en dat.' Dat is helemaal niet waar. Hij hoeft helemaal niet hard te werken. Het enige dat hij moet doen is er vijftien maken en vijftien assists geven. Maar dat doet hij niet, en dat is zijn nadeel op dit moment. Dit soort gasten zullen altijd onder een vergrootglas liggen. Hakim Ziyech heeft hetzelfde probleem (bij Chelsea, red.). Je moet doelpunten maken en assists geven." Overigens staat Ihattaren dit seizoen na achttien wedstrijden op twee doelpunten en één assist.

Verder is ook Derksen, niet voor het eerst dit seizoen, kritisch op Schmidt. "Die statistieken helpen nu alleen Schmidt in zijn betoog", weet Derksen. "Hij zegt eigenlijk: 'Als Ihattaren goed naar hem en de staf luistert, en zo hard traint als Mauro Júnior, dan kan het een goede voetballer worden.' Meneer Schmidt, voordat jij kwam, was het de beste voetballer die PSV had. Dus jij hoeft helemaal geen goede voetballer van hem te maken. Schmidt moet zich eens realiseren: er zijn voetballers die op de training nooit wat doen. Schmidt moet eens te rade gaan bij zijn voormalige assistent bij Vitesse (Thomas Letsch, red.), die het vervelendste jongetje van de klas, Oussama Tannane, fantastisch laat functioneren. Zo kan het ook."Gerelateerd

Meer sportnieuws

78 reacties (laatste reactie door ikea)

Als ik Ihattaren zie voetballen, denk ik vooral dat het niet een fit ventje is. Voor een 19-jarige topsporter heeft hij nog steeds overgewicht. Natuurlijk, ieder zijn bouw, maar je blijft aan hem zien dat hij met overgewicht kampt. Ik denk dat daar de oorzaak van het conflict ligt.
Er zijn tenslotte wel meer 'moeilijke' mannetjes, maar dat leidt maar zelden tot echte breuken.

1 maart 2021 om 21:37

Hij lijkt er ook op dat hij aanleg heeft voor een ehmm.. 'stevige bouw'. Blijkbaar had hij dit ook wel eens in de jeugd.

1 maart 2021 om 21:43

Dat zeg ik ook; "ieder zijn bouw", maar je moet het als topsporter er wel mee doen.
Ronald Koeman had het ook, werd er diverse malen (vooral in de mindere perioden) op aangesproken, maar hij werd er wel een wereldtopper mee.

1 maart 2021 om 22:10

'overgewicht' is natuurlijk een beetje overdreven. Hij is nog altijd gewoon instaat om 90 minuten vol te maken. Maar het hoort inderdaad niet bij een prof en als hij echt alles uit zijn carriere wilt halen dan moet hij wel anders gaan eten. Anders wordt het een heel moeilijk verhaal.

2 maart 2021 om 00:04

@NjfromVol maar uiteindelijk gaat ieder pondje door het mondje natuurlijk. Er is niks wat vet uit het niks creeert. Dus hij zal er toch beter op moeten gaan letten op de een of andere manier.

2 maart 2021 om 09:52

Tja Rick1o1, ik ken mensen die gewoon gezond eten (zowel qua hoeveelheid als voedingswaarde) en toch aankomen en mensen die zich hele dagen vol zitten te stouwen en graatmager zijn. Ieder lichaam reageert gewoon anders op voedsel. Daarbij lijkt het me dat PSV dat toch in de gaten houdt, en een bepaald voedingsschema voor al zijn spelers heeft.

2 maart 2021 om 14:43

Even iets uit de weg ruimen. Dan eten ze gewoon teveel. De ene heeft meer nodig dan de andere. Het is simpel. Je komt aan bij teveel en valt af bij te weinig. Gezond of ongezond eten doet er niet toe. In principe zou ik kunnen afvallen op chips. Gezond eten is natuurlijk gezond voor je. Dus indirect goed voor spieren aankomen of vet afvallen. Maar verder weinig te maken.. je bouw... grootste onzin ooit.. moet die maar wat meer kilo's vet verliezen...

1 maart 2021 om 21:58

Ihattaren en overgewicht? Serieus? Dat iemand de 90 minuten niet vol kan maken heeft in dit geval niks met overgewicht te maken.

2 maart 2021 om 19:15

Aub zeg. Dat gezeur over zijn gewicht. Alsof die 4 kilo (want hij is gewoon dunner dan de doorsnee man) iets uitmaken. Koeman , maradona , ronaldo 9 , vd Vaart , Chivu etc Allemaal spelers met een kilootje extra , ik vind dat altijd zo n gezeur , typisch iets van de laatste jaren. Nog even en alle spelers moeten vegans worden, hou op hoor. Deze jongen word in mijn ogen kapot gemaakt , hoop dat Ajax hem snel ophaalt. Met jongens als Tadic , martinez blind en niet te vergeten labyad mazz (zelfde roots, dat is belangrijk voor jonge jongens) zal hij echt wel de goede begeleiding krijgen in de kleedkamer.

2 maart 2021 om 19:39

Gezeur om het gewicht van Koeman , maradona , vd Vaart is per definitie niet iets van de laatste jaren.
Je spreekt jezelf leuk tegen.

2 maart 2021 om 20:49

Leuk dat je iets hebt weten te vinden.Het gezeur om gewicht om de spelers van vroeger was was vele malen minder dan de obsessie van tegenwoordig, toen ging het om de voetbal kwaliteiten en niet of ze er als een model uit zagen.Begrijpend lezen is een vak blijkt maar weer.

wel grappig deze discussi , vooral hoe er verschillend tegen aan gekeken word, in het heten daagse voetbal moet je sowieso hard werken het word steeds meer een fysieke loop sport normaal echte nummer tiens zie je steeds minder de moderne ala bruno fernandes is de nieuwe 10 , ik zou wel ihattaren snel weer laten renderen als ik psv was waar mogelijk ze gooien zo toch wel een beetje hun eigen glazen in. ik moet wel lachen die renee van der gijp weet gewoon dat toon kijkt hahaha die man blijft grappig soms xd .

1 maart 2021 om 21:59

Eens. Vandaag de dag moet je het loopvermogen en de inhoud hebben om je verdedigende taken uit te voeren en dat is ook logisch. Dertig jaar geleden was het tactisch allemaal een stuk minder, nu word je gewoon ondersteboven gespeeld als je een paar jongens hebt die niet meeverdedigen. Dat gezegd hebbende maakte hij onder de vorige trainer wel zijn meters en presteerde hij toen vele malen beter. Als Schmidt nou overtuigend kampioen zou worden zonder Mo dan moeten we niet zeuren maar het is allesbehalve overtuigend en kampioen zullen ze ook niet worden denk ik. Maar iedere vorm van kritiek word fel rechtgeluld want Schmidt en veel van zijn fans wil ons doen geloven dat het fantastisch gaat in Eindhoven. Tegen Olympiakos was het erg goed en de Europese campagne was ook geslaagd. In de Eredivisie is de tweede plek prima want Ajax heeft meer geld / de arbitrage (afhankelijk van wanneer je het meneer Schmidt vraagt). Het is best vermakelijk allemaal maar je hoopt toch dat ze snel gaan beseffen dat ze de grootste concurrent van Ajax zijn en dat ze in Nederland de absolute top zijn. Dat ze dus ook weer prestaties van elkaar gaan eisen die daarbij horen, en dan niet alleen van Mo..

1 maart 2021 om 22:06

@orgineel nou die trainer stelde dat niveau van gisteren norm moet zijn. Dat zij goed gespeeld hadden. Als dit streven is van PSV.... Waar minst slechte vd dag je norm moet worden. Ik hoop dat PSV snel 10 jaar contract geeft aan Schmidt!!

2 maart 2021 om 00:19

Ihatarran maakte onder de vorige trainer ook niet zijn meters. Daarom werd die vaker als rechtsbuiten dan als aanvallende middenvelder opgesteld.

2 maart 2021 om 01:10

In een 4-4-2 kun je hem op 10 zetten in een 4-4-3 moet je hem hangend rechtsbuiten zetten. Zelfde als bij een Zijech. @ AmazingNinja ben je het nog steeds eens met het beleid om te roepen dat de hele spelersgroep vindt dat Ilhataran uit de selectie moet? Of vind je ook dat schmidt (en de directie) op deze manier proberen zichzelf in bescherming te nemen? Ik vind het iig triest, een jonge jongen die een persoonlijk rampenjaar heeft gehad aan te vallen vanuit iets wat helemaal niet aan de orde is. Puur en alleen om jezelf bij de achterban in te dekken.

2 maart 2021 om 06:44

@amazingninja en waarom wordt dat nu dan ook niet gewoon gedaan? Schmidt heeft zijn eigen systeem heilig verklaard en de spelers moeten zich er maar in schrikken, maar met dat systeem ben je nu in maart al uitgeschakeld in alle competities en zo goed als kansloos voor de titel. tel uit je winst!

2 maart 2021 om 07:45

Heilig verklaard? Ik heb PSV dit seizoen 4222 zien spelen, 532, 433, 424 etc. Noem het allemaal maar op. De visie van Schmidt is dat iedereen 110% moet geven op de trainingen en in de wedstrijden. Als het blijkt dat Ihattaren zich niet 110% inzet voor PSV dan speelt hij niet. Logisch toch? Met dit systeem ga je dus in zijn eerste jaar, waarin hij dus 8 nieuwe basisspelers heeft ingepast in vergelijking met vorig jaar, waarin hij ongelooflijke versterkingen zoals Gotze en zahavi naar PSV heeft kunnen krijgen, waarin hij talenten die eigenlijk op de tribune zaten (boscagli, teze) enorm aan het ontwikkelen is, het seizoen waarin andere talenten ook volop zich zijn aan het ontwikkelen (Madueke, Gakpo, vertessen), er zit ook zeer duidelijk een stijgende lijn in het spel en dat is natuurlijk de bedoeling. In vergelijking met de absolute puinhoop toen van Bommel met de scepter zwaaide (4de in de competitie, uitgeschakeld in Europa voor de winterstop, uitgeschakeld in de beker tegen een veel zwakkere tegenstander, gaat het nu best prima vind je niet? Je wordt uitgeschakeld in de beker door een club die zonder blikken of blozen een spits van 22-25 miljoen haalt in de winterstop en staat in de competitie achter diezelfde club. Je enige concurrent voor de tweede plek is in principe nog AZ want er is al een zeer comfortabele voorsprong op Vitesse en Feyenoord, deze beide clubs spelen ook echt dramatisch de laatste weken dus het lijkt er niet op dat zij nog de aansluiting gaan vinden. Als de tweede plek wordt binnengehaald en PSV plaatst zich dan via de voorrondes voor de CL dan kan PSV mede door het extra geld wat ze krijgen volgend jaar Ajax het echt moeilijk maken in de competitie.

2 maart 2021 om 11:52

ik zie echt helemaal geen stijgende lijn in het spel van Psv. ik kan me 1 wedstrijd herinneren waarin ik ze heel goed vond spelen maar dat was tegen ADO dus dat zegt ook niet veel. hij zit er al 8 maanden en een voorbereiding maar het is imo niet terug te zien in de resultaten en het spel en hoe lang moet dat zogenaamde proces dan nog gaan duren? nog 2 jaar ofzo? het is pas maart en PSV is overal al voor uitgeschakeld. ik vind dat Schmidt echt helemaal niks toevoegt aan PSV en dat hij zwaar teleurstellend presteert met naar mijn mening voor Eredivisiebegrippen geweldig materiaal. Schmidt moet ook begrijpen dat niet elke speler een trainingsbeest of harde werker is. elke speler heeft zijn eigen kwaliteiten maar gezien zijn optredens in de media kan ik me ook moeilijk voorstellen dat hij peoples manager kwaliteiten heeft

1 maart 2021 om 22:54

Weet laten renderen? Wanneer heeft hij dan rendement gehad ?

1 maart 2021 om 23:07

klopt nog niet heel veel maar onder bommel was hij wel dreigende speler met aantal goede wedstrijden meen ik me te herinneren maar van echt renderen kunnen we helaas nog niet spreken nee.

Aangezien er 10x dezelfde artikelen met bijna identieke inhoud worden neergezet, mogen we ook best 10x hetzelfde reageren, toch? Wacht, dit heeft toch alles met de totalitaire Roger Schmidt te maken? Die heeft gewoon de pik op 'm joh. Gotze bijvoorbeeld luistert alleen naar hem in het Duits, en die heeft een WK gewonnen - dat laat zien hoe Schmidt met ijzeren hand regeert. Mino zei het vandaag al eerder, de kaarten zijn tegen Mo geschudt, de spelers staan achter 'm maar die verdomde Duitser, die maakt hem het leven zuur. Iedereen weet dit heeft niets met Mo te maken. PSV kan gewoon niet met spelers omgaan - ik denk dat 'ie veel beter bij Ajax zal aarden, daar begeleiden ze talent beter, en daar weten ze precies hoe ze met dit soort spelers om moeten gaan. Kom maar naar Amsterdam, Mo'tje.

1 maart 2021 om 21:37

Touché

1 maart 2021 om 21:51

Gaan we weer, altijd naar een ander wijzen. Een voetballer moet in de spiegel kijken als het even niet loopt. Gewoon aan het werk voor je geld en dan komt de rest vanzelf wel. Blijkbaar is gewoon je best doen teveel gevraagd.

2 maart 2021 om 00:22

Houd wel van deze sarcastische reactie

Ook voordat schmidt kwam was mo en speler met veel potentie die zelden beslissend was. Hij kan leuk voetballen maar moet wel veel meer laten zien dan dat hij ooit in het 1ste gedaan heeft.

Allemaal oordelen van buitenaf, het is lastig als je de ins en outs niet kent. Nu gaat het voor de 2de maal inde uitzending gaat hetover 'die Duitser'. Maandag vrijdag, week in week uit. En die linkse partijen. Radio Derksen.

1 maart 2021 om 22:15

Dus is het ook lastig om Ihattaren zijn vermeende onprofessionele gedrag te beoordelen want wat dat betreft oordelen wij ook van buitenaf

1 maart 2021 om 22:35

Met overgewicht en verre van fit aansluiten bij de selectie na de zomer kon iedereen van buitenaf constateren. Onprofessioneel kun je dat iig wel noemen

1 maart 2021 om 23:41

Dus als iemand een keer een diefstal pleegt is het voor altijd een dief? Schmidt kreeg ooit rood en weigerde het veld te verlaten. Is die nu ook permanent onprofessioneel?

2 maart 2021 om 07:05

De rode kaart van Schmidt lijkt me niet relevant in de discussie tussen Schmidt en Ihattaren. Die heeft geen invloed op de discussie waarom het wel of niet werkt tussen Schmidt en Mo. Bovendien is het pakken van een kaart tenminste nog wedstrijd gerelateerd. Dat is wat anders dan thuis bij ma op de bank structureel je hand niet uit de snoeppot kunnen laten. Als je dat verschil niet in kan of wil zien...

2 maart 2021 om 09:51

Dat is ongeveer wat ik zeg, voor ons niet te beoordelen, voor Kieft niet te beoordelen. PSV had beter kunnen zeggen dat Ihattaren ziek zwak misselijk was.

2 maart 2021 om 09:52

Als het aan Derksen ligt wel, dat is een hetze tegen Schmidt. Gisteren zelfs 2 keer in 1 uitzending.

2 maart 2021 om 10:28

Schmidt creëert een hetze tegen zichzelf met zijn malloten gedrag. Hij voert zelf hetzes tegen mensen als Nijhuis, de KNVB en Ihattaten en dat is de reden dat iedereen die geen directe band heeft met PSV zich stoort aan deze man

2 maart 2021 om 11:05

Niet iedereen dus.

2 maart 2021 om 11:44

bijna iedereen dan, als ik dan afga op wat ik op het forum voorbij zie komen. dat Schmidt leugens verzint over uitspraken van een scheidsrechter en vermeende partijdigheid vind ik eigenlijk al alleszeggend over die man zijn karakter. hoe hij laatst sprak over Ihatarren na een goede wedstrijd met hij is geen Messi, om hem nog even dieper de grond in te boren en te stellen dat Rosario wel een echte topplayer is. een hetze voeren tegen de Knvb terwijl je zelf op voorhand akkoord bent gegaan met de regels. het is imo gewoon een hele nare kerel en alles behalve een sieraad voor de sport en ik merk op dit forum dat buiten de PSV supporters heel veel mensen daar ook zo over denken. wie de bal kaatst kan hem terug verwachten en daarom is het goed om te zien dat Schmidt zijn eigen wangedrag terug gereflecteerd krijgt vanuit de media. de man verwijt Ihattaren geen professionele instelling te hebben en geen zelfkritiek te hebben maar volgens mij heeft hij niet eens door dat dat ook zijn eigen zwaktes zijn. levert Ihattaren een wanprestatie dan moet hij volgens Schmidt bij zichzelf te rade gaan, maar als Schmidt wanprestaties levert dan ligt het aan iedereen behalve aan Schmidt. de man kan beter zelf eest eens een keer volwassen gaan worden, voordat hij Ihatarren op zijn gedrag wil aanspreken

Die Derksen is ook een koppig mannetje. Rik Elferink doet gewoon rustig zijn verhaal, maar dit wijkt af van Derksen zijn kijk op de zaak en dan wordt het maar allemaal afgedaan als onzin. Ja, zo kan ik ook wel dsicussieren.

Valt heel erg op dat Johan nooit een slecht woord te vertellen heeft over Ihattaren. er wordt vaak verweten dat hij te hard en niet eerlijk is tegen spelers van een Marokkaanse achtergrond, maar bij Mo kan je zien dat het niet helemaal waar is.

1 maart 2021 om 23:51

Tuurlijk, omdat Mo voor Nederland gekozen heeft. Als dat niet het geval was dan was Mo waarschijnlijk ook helemaal afgebrand net zoals de rest.

Hoe dan ook een speler van 19 jaar zo afbranden in de media zoals smidt en psv doet is je reinste karaktermoord en ook totaal verdampen van de spelerswaarde ivm een verkoop. Lekker op de bank zitten of jong psv doen 1 jaartje en lekker gratis de deur uitlopen want ondanks zijn foutjes ga je niet zo om met mensen.

2 maart 2021 om 00:16

Ik zou het hem niet aanraden. Als hij met het 1ste mee mag trainen en wedstrijden spelen heeft ie al moeite om fit te worden en blijven. Een jaartje trainen bij Jong en geen wedstrijden spelen, betekent wss einde carriere.

Mo lijkt mij helemaal geen rotventje, juist een heerlijke gozer. Een samenloop van omstandigheden, van Bommel nam hem haast mee (te vroeg) naar een zeer matig PSV waar hij al snel de uitblinker was en de bal opeiste, kans na kans en heel NL genoot. Hij speelt zelf niet heel veel anders, alleen wordt er nu meer en door de coach ook andere dingen verwacht, hij is ingehaald, wordt niet goed begeleid en snapt het zelf ook niet! Hoop toch dat iemand dit nog kan omdraaien, Mo bijdraagt aan de 2e plek, bijtekent en we de voorronde CL overleven, zo welterusten. Droom ik even lekker verder

Het zou mij geenszins verbazen als Schmidt van de eerste dag al een hekel heeft aan Ihataren. Een puber die net een seizoen in de benen heeft, onterecht naar mijn idee de hemel ingeprezen en vervolgens zelfs het Nederlands elftal ingepraat.
Ik heb reacties gezien waarbij de paralel wordt gelegd tussen Mohamed zijn prestaties onder v Bommel / Faber en Schmidt, waaruit geconcludeerd wordt dat het dan vast en zeker wel aan de coach moet liggen. Persoonlijk denk ik dat iedere coach die was ingestapt afgelopen zomer met deze Ihataren te maken zou krijgen. Een puber die het veelste hoog in zijn bol heeft gekregen, wat (naar mijn inziens) onterecht wordt bevestigd door de sociale media en die vervolgens ook ieder kritisch vermogen kwijt lijkt te zijn. Ik hoop dat hij snel verkast uit de eredivisie, wat een kwal.

2 maart 2021 om 06:41

ik vind Schmidt zich eerder gedragen als een puber bij wie het naar zijn hoofd is gestegen als ik zijn gedrag in de media zie

3 maart 2021 om 01:11

Dat weten we Japie, Schmidt wordt gewoon getreiterd door de media omdat zij denken dat hij als Duitser ons grote Nederlandse voetbal talent aan het kapot maken is. Over vijf jaar Japie, dan moeten we nog eens terugdenken aan deze kwestie en eens zien waar Schmidt coach is en waar Ihataren, als hij nog speelt, speelt.

Van der gijp zou trainer op de bek slaan. Is tekenend voor het niveau van van der gijp

Als het om voetballers gaat met Marokkaanse roots, dan zijn het altijd irritante jongetjes en ligt het nooit aan anderen.

2 maart 2021 om 13:11

Wanneer is er bij PSV voor het laatst een "hollandse jongen" geweest die het verklootte door dingen als overgewicht en niet komen trainen?

Wat een emotionele domme uitspraken van Gijp en Derksen. Hoezo was Ihataren vorig jaar de beste speler van PSV en als dat waar is wat heeft dat te maken met dit jaar? Dat hij te zwaar is en daardoor enorm aan snelheid, uithoudingsvermogen en dynamiek heeft verloren kon iedereen toch zien in de wedstrijd tegen Ajax? En als maar de helft waar is wat over zijn gedrag op de training wordt gesuggereerd is hij echt een onmogelijk ventje. Ja, en hij is pas 19 en heeft heel veel meegemaakt, maar daarmee kun je dit alles toch niet zo lang blijven goed praten?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax7366
2.PSV6134
3.AZ6128
4.Vitesse5618
5.Feyenoord5429
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller2817
E. ZahaviAanvaller219
R. SchmidtUnknown
Y. VertessenAanvaller100
J. PiroeAanvaller81
Y. MvogoKeeper280
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

17 fans
19 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 PSV 21 3 0 0
2019/2020 PSV 22 3 0 0
2018/2019 PSV 12 0 0 0
2018/2019 PSV U19 12 5 0 0
2018/2019 Jong PSV 2 1 0 0
Laatste voetbalnieuws

PSV wil drie grote namen verkopen om enorm verlies te voorkomen

PSV verwacht een rumoerige transferzomer waarin afscheid genomen zal worden van diverse spelers. De belangrijkste daarvan zijn Donyell Malen, Denzel Dumfries en Mohamed Ihattaren, zo schrijft Voetbal International. Daarnaast is PSV...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 22 april
Bayern München ziet de komst van Eduardo Camavinga als prioriteit. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren