Dusan Tadic: ‘Wat moet ik dan zeggen? Dankjewel, ik ben een pussy?’

Zondag, 28 februari 2021 om 16:56Dominic Mostert • Laatste update: 00:33

Dusan Tadic heeft gereageerd op zijn ruzie met Denzel Dumfries tijdens en na de slotfase van de topper tussen PSV en Ajax (1-1). De aanvaller bevestigt dat zijn boosheid te maken had met een poging van Dumfries om de strafschopstip onklaar te maken, voordat hij aanlegde voor een penalty in de tweede minuut van de blessuretijd.

Nadat Tadic zijn strafschop benutte met een hoog schoot door het midden van het doel, keerde hij zich direct om en liep hij richting Dumfries. De aanvoerders van beide ploegen vervolgden hun ruzie na het laatste fluitsignaal. "Ik krijg een penalty en leg de bal neer. Drie spelers komen daar en trappen het veld, om een gat in de grond te maken. Hij zegt tegen mij dat ik een pussy ben, dat ik geen leider ben en dat ik zou missen. Als je dan scoort, dan ga ik natuurlijk niet zeggen: ‘Dank je dat mij een pussy noemde’”, zegt Tadic tegen ESPN. “Dan zeg ik hetzelfde."

Reacties PSV - Ajax | Tadic: 'Als Dumfries mij pussy noemt, kan 'ie wat terug verwachten'

Dumfries zei na afloop dat Tadic een opmerking maakte over de moeder van de rechtsback. Dat bevestigt of ontkent Tadic niet. “Ik weet het niet. Hij zegt van alles tegen mij en ik van alles tegen hem. Maar hij zocht mij als eerste op. Dat ik een pussy ben, dat ik ga missen, dat ik geen leider ben ... Wat moet ik dan zeggen? ‘Dankjewel, ik ben een pussy?’ Ja... Het is niet mijn karakter om dan weg te lopen. Ik zou nooit als eerste naar hem toe gaan."

"Je kunt niet weglopen, want hij zei zoveel nare dingen tegen je. Dan zeg je natuurlijk iets terug. Hij wilde mind games spelen, maar daar heb ik meer ervaring mee dan hij. Ik ben daar beter in dan hij", verzekert de maker van de 1-1. "Maar zoals ik zeg: ik heb veel respect voor hem, want hij is een van de beste rechtsbacks van Nederland. Maar als hij zulke dingen tegen mij zegt, zeg ik het ook tegen hem."Gerelateerd

Meer sportnieuws

183 reacties (laatste reactie door alexdevidal)

Laten we voorop stellen dat Tadic zijn reactie -als aanvoerder zijnde- niet kan en zeer onprofessioneel was. Desondanks dat, vind ik dat Dumfries ook wel eens in de spiegel mag kijken. Het vallen als een stervende zwaan met bijbehorende drama. Het kinderachtig uitlokken van Tadic bij de stip en deze ook wegtrappen, dan is het logisch dat Tadic boos is. Toen van Nistelrooy dit ooit eens deed was het een held, een baas. Tadic is nu ineens de smerigste speler van de Eredivisie..komop zeg.

28 februari 2021 om 17:07

Dumfries doet alles om te winnen, Tadic doet alles om te winnen. Ik kan me er aan ergeren, maar er ook van genieten. Dit is af en toe gewoon nodig. Maar dan ook allebei niet gaan janken na de wedstrijd. Dumfries die zegt dat Tadic niet over zijn moeder moet beginnen.... onzin natuurlijk, laat je niet zo kennen man Tadic die het niet meer precies weet wat ie gezegd heeft... ook onzin, doe ff normaal. Wees dan gewoon een vent allebei.

28 februari 2021 om 17:09

Eens met voor mij het verschil dat Tadic ook zijn aandeel erkent terwijl Dumfries zich blijft aanstellen

28 februari 2021 om 17:11

Tadic zei dat ie het niet meer wist.... beetje lafjes dan. Zeg dan gewoon dat je het niet wilt zeggen, of een hele goede: "What happens on the pitch, stays on the pitch". 😉. Dumfries bepaalt klaarblijkelijk zelf wat je wel en niet mag zeggen. Nu weet iedereen wat ie dus moet zeggen...

28 februari 2021 om 17:11

Daarbij geeft Tadic aan dat het gewoon mind games zijn, waar Dumfries iets zich dan weer persoonlijk aan trekt. Ik denk dat dat de onervarenheid van Dumfries is. Wat dat betreft heeft Tadic het goed gedaan.

28 februari 2021 om 17:27

Beide heren zaten fout, maar om te zeggen 'hij trekt het iets te persoonlijk aan''
Toen ik nog op voetbal zat en er iemand iets zei over mijn moeder (idk of dit waar is zoals dumfries zei), dan zou ik ook boos worden en hem zeker een keertje flink te grazen nemen.
Familie laat je er gewoon buiten klaar!

28 februari 2021 om 17:31

Ik vind iemand provoceren rondom een penalty wel wat anders dan over iemands moeder beginnen. Dan was je bij mij ook aan de beurt hoor.

28 februari 2021 om 17:46

Alsof Tadic zijn familie kent. Op zo'n moment roep je vanalles om elkaar te kwetsen en kijk je hoe de ander erop reageert. Om zo iets persoonlijk op te vatten slaat gewoon nergens op, dan zou Tadic vanavond ook zitten huilen in een hoekje omdat hij nu twijfelt of hij wel echt een goede leider is. Beiden roepen ze dingen die ze niet moeten doen, en na de wedstrijd is het gewoon klaar.

28 februari 2021 om 17:54

@skede, wat een raar gedoe met al die overgevoelige jongetjes die iets over hun moeder horen. Alsof die andere persoon je moeder kent en daadwerkelijk iets over haar zegt, het zijn gewoon kansloze en infantiele opmerkingen. Dumfries en zijn dansgroep deden heel onsportief rond de penaltystip, Dumfries zegt allerlei dingen om Tadic uit zijn concentratie te halen. Prima, je kan soms best onsportief zijn om de overwinning binnen te slepen, zeker als je stijf van de druk staat, maar wees dan ook een kerel als de ander, die overigens heel triest reageerde, het je in de neus komt wrijven. Dat is nou eenmaal het spelletje, na de wedstrijd is het vergeten.

28 februari 2021 om 18:02

Wat een tere zieltjes die meteen piepen over moeders zeg. Ik ken mijn moeder en wat jij er over zegt lach ik enkel om. Provoceren beide kanten op, wees dan een man en neem het gewoon zeg ipv dit gehuil.

28 februari 2021 om 18:25

Ohja en stel je zegt tegen iemand 'jo je moeder is een pussy'
En vervolgens blijkt dat zijn moeder is overleden.
Wat een teer zieltje ben je dan, echt ongekend jezus.

28 februari 2021 om 18:56

Ach, het zal wellicht iets als 'go cry at your mommy'.. zijn geweest. Nou dat is ondertussen meer een gezegde dan iets persoolijks over de moeder van Dumfries. Ik kan me niet voorstellen dat het veel heftiger zou zijn geweest.

28 februari 2021 om 19:06

Verschil tussen amateur en prof. En gewoon als volwassene en IQ hebben meer dan een pepernoot. Jeetje zeg kom op

28 februari 2021 om 20:04

JEROEN b3Dan heb je toch de idiote reactie van Tadic gemist. Hij heeft het goed gedaan??? Belachelijk gedrag.

28 februari 2021 om 17:08

Ach je weet inmiddels wel hoe het loopt toch, Nederland is te klein als het Ajax een keer mee zit. Wanneer Tadic het omgekeerde gedaan zou hebben, was heel Nederland in rep en roer. Vanuit beide kanten uitermate onsportief, vooral in gedachten dat het de 2 aanvoerders zijn

28 februari 2021 om 17:11

Ik zie op dit forum ook heel veel niet-ajacieden negatief reageren op dumfries hoor. Normaal gesproken heb je zeker gelijk, maar in dit geval is het echt niet zo dat iedereen alleen maar tadic onsportief vindt handelen.

28 februari 2021 om 17:13

Inderdaad. Actie - reactie. Je weet toch dat Tadic zo is? Dan kan je het ook krijgen als je hem aanwakkert om zo te doen. Nu speelt Dumfries de onschuldige. Wees gewoon eerlijk en geef toe dat allebei zo bezig waren. Je probeert hem te frustreren, te naaien en op te fokken. Nou Dumfries, dat was gelukt en hij scoorde ook nog eens en zei wat terug. Tja....

28 februari 2021 om 17:48

Mag ik je helpen herinneren dat ook Dumfries een captain is en dat zijn gedragen net zo kinderachtig en captain onwaardig is...van beide is het sneu

28 februari 2021 om 18:22

Beide zijn aanvoerder. Dus het voorop stellen dat tadic enz. is onjuist.
Dumfries begon met een zeer kinderachtige manier om de tegenstander uit zijn concentratie te halen; niet door tegen hem aan te raten, dat mag, maar door een gat in de grind te maken. Zo kinderachtig.
Daarna gingen beide tekeer alsof er iets verschrikkelijks gebeurt was.

28 februari 2021 om 20:04

Tuurlijk moet de reactie van Tadic wel kunnen. Kom op zeg, je moet je zeker maar alles laten welgevallen om “professioneel” over te komen. Flikker maar op, gewoon voor jezelf opkomen, prima zo.

28 februari 2021 om 20:40

Oh ja want "pussy" genoemd worden is een reden om zo finaal door het lint te gaan? Hij mag blij zijn dat hij kan ballen anders had ie het niet ver geschopt in "de grote mensen wereld" ben ik bang. Man, man, man. En dan zeggen: "je moet geen mind games met mij spelen want dat win je niet". Om vervolgens zo uit je slof te schieten. Wat een grap. En dan met zijn allen wijzen "ja maar Dumfries dan". Ja, eens. Ook Super onsportief. Maar de reactie van Tadic staat natuurlijk VER buiten proportie vergeleken met iemand proberen uit zijn concentratie te halen in de 90e minuut, op 1-0, je laatste kans om aan te haken, tegen je directe rivaal.... Toch? Je kan van alles zeggen over Dumfries, maar Tadic steekt qua onsportiviteit toch echt BY FAR met kop en schouders boven iedereen uit!

28 februari 2021 om 20:58

Ver buiten proportie ja? Het is alleen bij woorden gebleven he!!! Boontje komt om z'n loontje. Als Dumfries wil uitdelen met z'n vriendjes moet hij ook kunnen incasseren, simpel zat.

1 maart 2021 om 01:31

In verhouding met wel ja. Iemand trapt een polletje gras weg en noemt je pussy en vervolgens ga je als een of andere mafkees door het lint om achteraf te claimen dat de Servische mind altijd sterker is dan die van Nlers. Nou, dat was te zien. Wat een grap. Wat Dumfries doet is zeker onsportief maar is wel gericht op het spel. Wat Tadic doet is 100% gericht op de man. Helemaal als je dan over iemands moeder gaat schelden. Dan ben je 30+ en vind je jezelf een sterke mind hebben. Dat is toch in en in triest?

1 maart 2021 om 02:09

Trapt een polletje weg... Dat is de eredivisie he, er staat een landskampioenschap op het spel en een CL deelname. Hij doet er alles aan op onsportieve wijze om Tadic uit z'n spel te halen. Strafschop stip mollen en inderdaad met woorden, pussy en geen leider zijn etc. Tja dan ga je even los achteraf en probeer je hem te raken. Dan ga je natuurlijk niet zeggen dat hij een rode neus met een puntmuts moet opzetten. Dumfries moet maar leren incasseren als hij ook zo nodig wilt uitdelen.

Ach kan allemaal gebeuren in een topper. Was gewoon een wedstrijd die op t scherpst vd sneden was. Emoties liepen hoog op. Nu afgelopen, wonden helen en weer door allemaal.

Kan niks anders zeggen dan dat ik Tadic zn reactie begrijp. Dumfries wilde m te slim af zijn en hij prikt die pingel. Niet zo gek dat ie dan tekeer gaat tegen Dumfries. Daarnaast snap ik niet waarom elke Nederlandse voetballiefhebber hierover loopt te huilen. Eindelijk eens een keer passie in een wedstrijd ipv voetballen als verwende meiden.

28 februari 2021 om 17:19

Hij kan hem toch gewoon veel beter negeren, dan laat je zien wie de betere is. Je scoort net een hele belangrijke goal die je waarschijnlijk het kampioenschap gaat opleveren. Vier dat met je teamgenoten ipv dat je iemand als dumfries, die vaak niet al te slim over komt, de aandacht geeft

28 februari 2021 om 17:21

Dankjewel! Ik heb dit zo erg gemist. Er was een tijd dat het in de klassieker elke x bonje was maar nu iedereen elkaars beste vriendje is, is dat ook een stuk minder. Deze passie is de enige wat deze wedstrijd nog een beetje kleur geeft want kwa niveau was het 3 x niks.

28 februari 2021 om 17:25

Psv heeft er de gehele tweede helft alles aan gedaan om dit soort emoties bij Ajax op te wekken. Dan moet je die emoties nog steeds in bedwang houden, en Tadic staat al terecht bekend om zijn onsportieve gedrag. Ik heb minstens 4 ballen weggetrapt zien worden door PSV. Dumfries is minstens zo'n grote engnek als Tadic. Ik zie hem bij elk duel zomaar gaan liggen, maar hij vliegt zelf wel overal als een stier in. Krijgt hij de overtreding tegen dan kijkt hij nog even heel kwaad en worden er wegwerpgebaren gemaakt. PSV had de tweede helft na 55 minuten al minstens 8 overtredingen gemaakt. Dan nog even het penaltystipje kapot trappen als een kleuter. Martinez en Tadic gaan daar totaal op de verkeerde manier mee om, maar ik begrijp het wel.

Het is alsof je een kind van 5 hoort praten. Hij zei wat en dan moet ik natuurlijk wat terug zeggen... Maar het is een man van 32...

28 februari 2021 om 17:06

Ja joh en een half uur op de grond blijven liggen, terwijl de bal op de hand kwam is wel volwassen. Had overigens nog net geen schop bij om de stip om te spitten. Gewoon beide kleuters.

28 februari 2021 om 17:09

Dit is toch een topic over het interview van Tadic toch? Over Dumfries kunnen we in het andere topic over hebben (ook zeker onsportief). Ik vond het een argument dat mijn neefje van 5 ook zou kunnen verzinnen.

28 februari 2021 om 17:15

Tadic geeft gewoon aan dat je niet met je moet laten sollen. Waarom zou Dumfries Tadic mogen uitmaken voor pussy en hem een slechte leider mogen noemen zonder dat Tadic iets terug zegt?

28 februari 2021 om 17:22

Dat heet de grotere man zijn, Jeroen. Als iemand wat vervelends tegen je zegt hoef je niet automatisch ook wat vervelends over zijn moeder terugzeggen. Dat is de mentaliteit van kleine kinderen en je zou verwachten dat tadic niet meer deze mentaliteit heeft. Niets blijkt minder waar.

28 februari 2021 om 17:26

Nee, dit is een topic over het incident tussen Tadic en Dumfries, waarbij Tadic toevallig degene is die het bespreekt.

28 februari 2021 om 17:27

Dan begrijp je niet hoe mind games werken. Hiermee maakt hij Dumfries gewoon (terecht) af. Nogmaals, Dumfries wilt spelletjes spelen en heeft duidelijk verloren deze keer.

28 februari 2021 om 17:43

'De grotere man zijn', ja misschien heb je wel gelijk. Maar heb je zelf gevoetbald? Er is toch niets lekkerder dan dat pisventje wat jou heeft lopen beledigen, eeeeven terug te pakken nadat je in de 90e minuut de gelijkmaker maakt? Als dit al niet meer mag en iedereen vanaf nu alleen nog maar binnen de lijntjes gaat kleuren, dan wordt het heel erg snel een doffe boel bij elkaar

28 februari 2021 om 17:47

Dan moet Dumfties maar de grotere man zijn, lekker makkelijk naar de ander wijzen.

28 februari 2021 om 17:49

Mooi om te zien dat het vingertje wijzen hier op VZ nog even verder gaat. Beiden zijn emotionele jongens, beide zijn echte winnaars en beide hebben hier schuld. Prima dat dit tijdens de wedstrijd in het scherpst van de snede gebeurt, maar daarna moet je wel weer door kunnen. Hoop wel dat beide spelers naast ruziemaken ook het vermogen hebben om te reflecteren en het weer bij te leggen. Spreken hier ten slotte over twee volwassen mannen die een voorbeeldfunctie hebben. Off: Kijk trouwens nu al uit naar de memes die dit interview te weeg gaat brengen

28 februari 2021 om 22:15

@RomBomCu Gemeten naar de maatstaven van ons calvinistische landje heb je ongetwijfeld gelijk maar elders in de wereld gelden ook andere maatstaven met betrekking tot trots, acceptatie enz. Niet iedereen is langs de (jouw) Nederlandse meetlat te leggen.

1 maart 2021 om 00:35

Echt? Jij denkt dat Tadic hier gewonnen heeft. Als een klein kind scheldend op tv worden tegen gehouden door je teamgenoten. Duidelijke winnaar ja......

Ik zag hier duidelijk twee verliezers, die vervolgens tijdens de interviews afgleden naar het niveau van zielige kinderen. Dat zijn dan de aanvoerders van de twee beste team in Nederland. Ik zou de beide die band in laten leveren.

28 februari 2021 om 17:06

Het is van beide toch kansloos? Iemand een pussy noemen en intimideren en daarna huilen als iemand wat over je mama zegt. Alsof je in de kleuterklas rondloopt

28 februari 2021 om 17:06

Ja want wat Dumfries deed kan allemaal wel zeker? Dumfries was gene die het allemaal begon, beide waren kinderachtig. Toch vind ik het zelf wel wat hebben beetje sensatie hoort er bij zo'n pot zeker bij.

28 februari 2021 om 17:06

Als je iemand provoceert moet je niet gaan klagen als het bij je terug komt heh. Ik keur het gedrag van beide heren af overigens, maar als Dumfries niet begint te provoceren hebben we het er hier niet over.

28 februari 2021 om 17:08

Je mag toch gewoon voor jezelf opkomen? Dat het niet slim is, oke, maar benoem dan ook Dumfries. Maar dat doe je niet omdat je voor PSV bent. Het interview van Dumfries was niet veel beter.

28 februari 2021 om 17:13

Over het interview van dumfries kunnen we het in het topic van het interview van dumfries over hebben. Ik reageer hier op de woorden van tadic, die de redenatie van een klein kind toepast in deze situatie.

28 februari 2021 om 17:23

Ja, maar in dat topic reageer je niet, omdat je weet dat Dumfries daar net zo verrot uit de discussie komt als Tadic hier. Want ja het is gewoon kleutergedrag van beiden heren. Hetgeen jij schijnbaar alleen bij Tadic veroordeeld.

28 februari 2021 om 17:40

Precies master D, daar reageert hij niet. Ook wel begrijpelijke, wij winnen een punt in de laatste minuut en zij verliezen we 2, dus frustratie viert nu hoogtij en dan ga je liever wijzen IPV de hand in eigen boezem te steken. De komende dagen zullen Malen, Dumfries en de supporters ook wel inzien dat zij zelf ook wel degelijk iets te verwijten valt. Als je met zo knullig punten verliest, is dat altijd nog wel lastig.

28 februari 2021 om 17:08

@rombomcu, Die Dumfries gedraagt zich als een kleuter. Had allang met rood van het veld gemoeten. Met al die schwalbes, tijdrekken, strafschop stip onklaar maken, met zijn allen rond Tadic staan. Hij had allang zijn 2e gele kaart moeten krijgen. En ja je zegt het goed. Dumfries begint daar allemaal mee. Dan kan je hem ook terugverwachten zeker iemand als Tadic. Die loopt daar niet voor weg.

28 februari 2021 om 17:09

Is dat zo? Dumfries en 3 andere PSVers schoppen die penalty stip weg, lekker sportief en daarna zit die Dumfries dus te provoceren. Iemand met een winnaars mentaliteit als die van Tadic reageert daar dan op. Beide horen het niet te doen maar is te begrijpen met al die spanning. Behalve die penaltystip kapotmaken trouwens, dat is gewoon smerig.

28 februari 2021 om 17:11

Kleuterbende van Ajacieden over je heen in 3 .. 2 .. 1.. kut ik ben telaat. Werkelijk walgelijk om Ajacieden constant Tadic te zien verdedigen, zal ook wel weer een kolere zooi over me heen krijgen na deze comment maar ach, wat boeit het want blijkbaar mag je je zo gedragen. Dumfries is een kleuter, Tadic is een veel grotere kleuter. Punt uit.

28 februari 2021 om 17:14

Ja en walgeijk hoe die psv ers zich gedragen. Zo een malen die tadic omver veegt en teze ook nog eens schreeuwt dat hij zich niet moet aanstellen. Beter kijk jij naar jouw eigen spelers. Als tadic een jankbal is heeft psv er nog veel meer.

28 februari 2021 om 17:17

Huil huil huil, volledig irrelevant jou reactie, ik zie namelijk niks over Teze of Malen staan, jij wel? Ga lekker op een ander topic reageren want dit gaat over Dumfries en Tadic. Of moeten we die van Ajax nu ook op gaan noemen? Daar begin ik niet eens aan want dan ben ik volgende week nog bezig.

28 februari 2021 om 17:24

Lijkt wel alsof Ajacieden het gedrag van Tadic goedpraten. Het blijkt opnieuw dat Tadic zijn emoties niet onder controle kan houden. Een doelpunt scoren en dit op zo'n manier inpeperen bij je tegenstander is enorm zielig en behoorlijk onprofessioneel. Zelf deelt hij wel uit, maar incasseren kan hij niet. Mocht hij aanvoerder zijn, dan moeten ze echt zijn band afpakken.

28 februari 2021 om 17:26

Volgens mij ben jij geen haar beter met je huil huil huil. Daarnaast als je het over Ajax wil hebben dat kan, die gaan weleens spijkerhard een duel in, daar kan de scheidsrechter een kaart voor geven en dan is het klaar. Dat zit in het spel. Probleem met die psv'ers is dat ze vreemd gedrag vertonen als het spel stil ligt en dan ook nog gaan lopen janken of "huil huil huil" roepen als je ze erop wijst. Open je ogen eens...

28 februari 2021 om 17:26

Jij bent hier degene die huilt. Mijn reactie is wel relevant. Jij bepaalt niet of het relevant is of niet. En ik bepaal zelf waarover ik reeageer en op welke topic. Wat ben jij een hypocriet ventje zeg..

28 februari 2021 om 17:34

@andres13 Help, hier valt echt niet mee te discusseren. Wat moeten we ermee? Ze gewoon laten praten of er weer op ingaan? Ik weet het namelijk niet meer. Volgens mij mag Tadic iemand doodschoppen en zelfs dan word er nog naar Dumfries gekeken. Absolute hypocriete gedrag van sommige mensen hier, lijken wel allemaal Tadic accounts.

28 februari 2021 om 17:35

Tadic stapt als winnaar van het veld, punt.

28 februari 2021 om 17:36

Hier een Ajacied die de reactie van Tadic ook totaal buitensporig vond, bah wat een kleitergedrag. Ik snap best dat je naar Dumfries toe zou lopen en lekker voor je in z'n gezicht schreeuwt nadat je de penalty zo binnen knalt, maar dit gaat gewoon een kleine 10 minuten door. 2 ontzettende kleuters, met als enig verschil dat Dumfries de strijd door dit gedrag verliest en Tadic niet. Dit is toch niet wat je wilt zien van 2 internationals

28 februari 2021 om 17:40

@agueroo Ze weten waarschijnlijk dat ze op basis van goede argumenten niet kunnen winnen want het gedrag van Tadic valt niet goed te praten. Daarom wordt gelijk maar teruggewezen op spelers van ons en dat Tadic blijkbaar een winnaar is. Lekker laten gaan zou ik zeggen. De rest van Nederland weet wel beter.

28 februari 2021 om 17:41

Aldus de PSvers die hier over tadic komen zeiken, maar niet te vinden zijn in het topic over dumfries? Pot verwijt de ketel vriend, dat zul je zelf toch ook wel inzien?

28 februari 2021 om 17:42

Het enige wat ik zie is PSV fans die het gedrag van Dumfries goedpraten. Wat een stelletje hypocrieten hier zeg.

28 februari 2021 om 17:50

Je tranen zorgen voor een dijk doorbraak inmiddels. Je weekend naar de knoppen zeker? Ik maal er niet om die kinderachtige Ajacieden hebben een prima dag verder terwijl jij je loopt op te vreten.

1 maart 2021 om 15:54

Dat je dan volgende week nog bezig ben zegt iets meer over je eigen capaciteiten.

Als hij dat in zijn argumentatie naar voren wil brengen dat doet die jongen dat toch lekker.

Dat viel nog best mee wat je aan Ajacieden over je heen gekregen hebt. Denk dat het niet moeilijk is om het met je conclusie eens te zijn.

Onnodig maar aan de andere kant een teamgenoot die alles doet voor een overwinning altijd mooi meegenomen.

28 februari 2021 om 17:17

Ja en Dumfries is net zo goed een man. Beide kinderachtig maar een beetje vuur mag wel in zo'n dode zaadpot

28 februari 2021 om 20:23

Een vreselijke zielig jochie is het. Met z'n smerige maniertjes en rollen om een vrije trap en gele kaart uit te lachen. En scheids trapt er ook altijd in. Hierdoor ontstond wel de vrije trap dat uiteindelijk een penalty werd. Erg sneu dat dit gedrag beloond wordt. Bah.

Heb me echt stukgelachen om het interview. Uitdelen en incaseren, allebei. Nou is het klaar, allebei zijn het haantjes en allebei zitten ze fout. Einde.

28 februari 2021 om 17:39

Precies, zie overal supporters over elkaar heen vallen wie er fouter was. Beiden verliezen ze het hoofd op dat moment en dan zou je kunnen zeggen dat ze beiden fout zitten. Ik vind het eigenlijk ook wel lekker dat dit weer eens gebeurt in plaats van dat geknuffel de hele wedstrijd. Hoort toch een beetje bij een topper toch?

1 maart 2021 om 17:50

Wat er op het veld gebeurt, gebeurt er op het veld. Ik heb alleen maar droevige spelers zien zeggen achteraf in een interview wat er precies is gezegd op het veld. (als het geen racisme natuurlijk)

"Daar ben ik beter in dan hij". Nee dat zagen we... allebei volledig door het lint. Volgens mij ben je dan allebei niet heel goed in mind games.

28 februari 2021 om 17:09

Hij legt hem gewoon in het netje hoor. En daarna haalt hij zijn gram, en terecht.

28 februari 2021 om 17:17

Het raak schieten zou al genoeg moeten zijn om je gram te halen. Dan hoef je niet nog even zo volledig door het lint te gaan. Voor mij laat dit zien dat Tadic er ook niet heel goed mee om kan gaan.

28 februari 2021 om 17:51

Jij zou natuurlijk de rust zelve blijven, toch meneer de paus?

28 februari 2021 om 18:02

Toevallig wel ja. Ik basketbal en ik maak regelmatig mee dat er wat wordt gezegd om vrije worpen en andere schoten te laten missen. Raak schieten en eventueel een knipoog ofzo is meer dan voldoende om de tegenstander dan voor lul te zetten.

28 februari 2021 om 20:21

Haha je snapt wel dat dat niet vergelijkbaar is toch. Bij Tadic en Dumfries kijken er miljoenen mensen mee en gaat het om miljoenen, die gozers staan wel even onder een andere druk dan jij met 3 toeschouwers in een sporthal in Renswoude.

1 maart 2021 om 00:50

Wacht even, je kunt natuurlijk niet vragen of hij zelf de rust zelve zou blijven. Om vervolgens zijn antwoord kleineren. Dat is een beetje raar.

Dat Tadic reageert snap ik maar de echte grote reageren in stijl. Schelden en tegen gehouden moeten worden door je teamgenoten valt niet in die categorie. Om maar even in de basketbal sfeer te blijven zoek de reactie van MJ maar eens op nadat hij over Mutombo heen dunkte.

Dit zijn volwassen kerels. De een gaat als een kleuter de grond wegtrappen en proberen iemand te intimideren. De ander halt iemands moeder erbij, wat kinderachtig zeg. Dat je dan beide zo dom doet en daarna beide woest gaat zijn vind ik echt zo kansloos.

28 februari 2021 om 17:13

Tja, en dan krijg ik zoveel reacties terug als ik zeg dat het overgrote deel van de voetballers niet echt heel snugger overkomt...dit soort dingen bewijst het wel. Kan er altijd wel om lachten, prima toch, zo'n ouderwetse matpartij, zie je niet zoveel meer helaas....ook wel lekker op z'n tijd.

Kan je wel zo’n grote mond hebben na de wedstrijd maar los van die penalty heeft hij werkelijk helemaal niets laten zien. Ik vind zijn gedrag ook helemaal niet passen bij Ajax. Jammer, want het is verder een prima speler die dit soort dingen helemaal niet nodig heeft.

28 februari 2021 om 17:11

Maar wie was er dan wel goed ? Tadic stond er op het moment dat het moest. Dat zijn vaak de besten !!

28 februari 2021 om 17:12

Met die penalty (overigens onder enorme druk) red hij wel weer een heel belangrijk punt voor ons. Laatste 16 pingels in de Eredivisie allemaal raak. De kritiek op zijn gezeik en gejank vind ik soms overdreven maar wel terecht. Maar zijn er hier echt mensen die denken dat ze zelf in deze situatie rustig zouden blijven? Iemand beledigt je en sloopt de penalty stip terwijl je met nog 3 minuten te gaan voor een cruciaal moment staat in de titelstrijd. Gewoon wangedrag van Dumfries die overigens altijd buiten schot lijkt te blijven met zijn schwalbes en gezeik bij de scheids.

28 februari 2021 om 17:17

Rustig blijven zeker niet, maar wel mijn frustratie op een andere manier uiten dan wat hij nu deed. Ik zou gewoon lekker doorvoetballen, hopen dat er nog een kans komt en dan die bal met 200km per uur tegen de touwen rammen. Je doelpunt vieren door tekeer te gaan tegen de tegenstander is iig niet de bedoeling.

28 februari 2021 om 17:19

Ach toe nou. Je bent een ervaren speler en aanvoerder van je club. Je pakt op het nippertje een punt. Dat je er dan een beetje frustratie uitlaat is prima maar dit was gewoon kleutergedrag. Heb je als aanvoerder van Ajax toch totaal niet nodig.

28 februari 2021 om 17:34

Eens dat het teveel was. Toch vind ik het zeer begrijpelijk dat je even je gelijk haalt, maarja ik zou dan ook een aanvoerder van niets zijn😉

Beetje zielig van Dumfries om dan te zeggen dat Tadic nare dingen heeft gezegd terwijl beide spelers dingen hebben gezegd. Het is te hopen voor Dumfries dat hij geen social media heeft, daar zie je dit soort reacties dagelijks meerdere keren voorbij komen. Van beide kanten onnodig.

28 februari 2021 om 17:17

Tadic doet toch precies hetzelfde, gewoon extreem sneu van beide heren.

28 februari 2021 om 19:04

Dat vond ik dus juist niet. Beide interviews gezien na de wedstrijd en beide relativeren het redelijk. Tadic spreekt echter ook duidelijk uit dat hij respect heeft voor Dumfries en noemt hem 1 van de beste rb van de eredivisie. Ik kan daar wel respect voor hebben.

28 februari 2021 om 22:12

Daar ben ik het wel over met je eens. Ging me er meer om dat ze allebei niet iets zeggen als ik zei iets slechts, hij zei iets slechts, zand erover, of iets in die richting. In de interviews was tadic inderdaad wel de grotere, maar ik vind het eigenlijk allebei sneue mannen na vandaag.

Hoort er gewoon bij in het heetst van de strijd. Niks mis mee. Als het na de wedstrijd allemaal maar weer over is. Dit soort gasten doen alles om een wedstrijd te winnen, een eigenschap die ik wel kan waarderen. Ben zelf ook zo met wedstrijden. Wel irritant voor de tegenpartij, maar ja, dat hoort erbij in topsport.

Een pussy ben je ook gewoon. Je ligt vaker op de grond dan dat je staat en wanneer er uitgedeeld moet worden ben je er ook als de kippen bij. Ajax moet deze man schorsen van de aanvoerdersband en deze aan Klaassen of Blind geven, wat een enge walgelijke kleuter is het zeg. Die hele interview ook, gewoon keihard zitten liegen. Ja, Ajacieden komen alweer snel met hun standaard antwoord ''dumfries dit Dumfries dat'', heel leuk. Dumfries is natuurlijk ook allesbehalve braaf maar Tadic is wel gewoon 5x erger zagen we ook vandaag weer.

28 februari 2021 om 17:09

Laat Tadic dan maar de Pussy zijn en Dumfries de winnaar. Prima, de 1-1 die telt !

28 februari 2021 om 17:10

Tadic en Dumfries zouden elkaars broers kunnen zijn met hun grappen, grollen en naaigedrag. De ene is daarin niet netter dan de ander, alhoewel jij iets anders wil doen geloven. Jij was er natuurlijk bij dat je weet dat Tadic liegt en Dumfries de waarheid spreekt. Ik geloof beiden heren, want ze spreken elkaar niet echt tegen.

28 februari 2021 om 17:10

en toch is tadic belangrijker voor ajax dan dat dumfries ooit voor een ploeg zal zijn. tadic is een bloedzuiger en zoekt de randjes soms op, maar daar tegenover is hij vaak belangrijk en was hij in de cl fenomenaal. het was van beide kanten niet goed, maar een beetje vuur mag ook wel weer eens toch? in engeland is het tussen utd en arsenal helemaal verdwenen, wel jammer toch?

28 februari 2021 om 17:13

Er zijn grenzen, iemand's moeder erbij halen ben je wel echt kinderachtig bezig. Ga elkaar lekker uitschelden, prima, hoort erbij, familieleden erbij halen? Nee, dan ben je gewoon verkeerd bezig.

28 februari 2021 om 17:18

Dat zit nou in de de aart van de mens, spel en wedstrijd. Je probeert iemand zo uit de wedstrijd te halen. Het is maar hoe je er mee omgaat. Als iemand mijn moeder een hoer noemt, ga je gang. Ik weet beter. Daarnaast is het verwijzen naar iemands zijn moeder die lichte zeden uitvoert in bepaalde culturen het normaalste om te zeggen. Kijk maar eens naar het Spaans voetbal. Zelfs als ze een bal per ongeluk uittrappen wordt dat gezegd. Dumfries kreeg gewoon de deksel op de neus.

28 februari 2021 om 17:24

Dumfries kan dan wel gaan stoppen, nu tegenstanders dit weten, kan hij elke wedstrijd van de kook zijn. Kom op zeg, dit gebeurt puur uit frustratie van het kansloze seizoen.

28 februari 2021 om 17:30

@aguerooo strafschopstippen kapot schoppen niet dan met allerlei verwensingen erbij? Denk dat die Dumfries maar eens moet leren incasseren. Prima dat je wat roept, maar raak dan niet van de leg als er dingen terug geroepen worden.

28 februari 2021 om 17:54

Niemand bedoelt dan letterlijk iemands moeder, dat weet je zelf ook wel.

28 februari 2021 om 17:14

Heb je Malen Zahavi Dumfries de hele wedstrijd niet horen gillen voor een overtreding? Met jou gedachtengang bkijft er bij PSV niemand meer over.

28 februari 2021 om 17:15

Haha, en de Psv'ers die hebben het allemaal over tadic dit tadic dat. Als iemand zichzelf zeker deze wedstrijd compleet belachelijk heeft gemaakt is het "ik kijk altijd boos dumfries'. Bij het penalty moment blijft hij als een stervende zwaan liggen, om vervolgens ook nog tadic uit te schelden en de penalty stip kapot te trappen. Ik snap dat Tadic zeker bij tegenstanders irritaties kan opwekken met zijn gedrag. Ik keur dit ook gewoon af.

28 februari 2021 om 17:32

Verrassend trouwens weer dat het alleen Ajacieden zijn wie hier negatief op reageren. Had bijna niet anders kunnen denken. Klik op het profieltje en ta-da, het is een Ajacied. Volkomen onzinnig om een discussie aan te gaan. Je hebt er Ajacieden bijzitten waar je prima met kunt discusseren en wie ook toegeven dat Tadic een onwaardige aanvoerder is (zie wedstrijd topic) maar sommige weten werkelijk elke actie goed te praten. Jullie zouden advocaat moeten worden. Nogmaals: Dumfries is absoluut niet braaf, de engnek van Psv, Tadic is erger, de absolute engnek van de Eredivisie en aanvoerder onwaardig. Ik zeg hier niks geks mee. Fijne avond voor de rest en nogmaals proficiat met het kampioenschap want die verdienen jullie zeker dit seizoen.

28 februari 2021 om 17:45

Er is geen discussie mogelijk met jou, dus ook niet janken dat je geen discussie aan kan gaan met de ajacieden hier. Aankomen met teksten zoals "huil, huil, huil". Wat ben jij zielig zeg.

28 februari 2021 om 19:06

Je moet je niet zo aanstellen. Dumfries deelt uit en wil daarna niet incasseren. En jij doet exact hetzelfde. Als je niet kunt incasseren, moet je gewoon niet uitdelen.

Waar tadic eerst elke wedstrijd in de schijnwerper stond voor zijn mooie acties en sterke optredens staat hij dat nu vanwege duikelen, ruzieen en zuigen. Word hoog tijd dat dit eens afgestraft word. Dumfries net zo. Elke keer dat gedoe om hem heen.

Kan aan mij liggen maar ik vind het wel bijzonder dat je het "niet weet" of je een opmerking over iemands moeder hebt gemaakt

28 februari 2021 om 17:19

Nou had hij wel een behoorlijk psychopatische blik in zijn ogen na die penalty. Ik kan me wel voorstellen dat hij het niet meer weet, wat een idioot.

Groot gelijk om even je gelijk te halen. Het was professioneel geweest om hem te negeren, maar goed we moeten over het verbale gedoe niet al te moeilijk doen. Voetbal is emotie, dit kan gebeuren en nu weer door tot de orde van de dag !

Een verhaal van de egotjes. Beiden laten zich uit de tent lokken. Of je dan over de moeder van Dumfries moet beginnen. Natuurlijk niet. Maar ja het is ook een beetje wie de bal kaatst. Ben niet verrast over de tegenreactie. Beiden gaan te ver onder de grote druk en spaninning die op de wedstrijd zat in die slotfase. Onprofessioneel en als je het hoofd koel houdt zou het voor de sport beter zijn, maar ja dat zit er zowel bij Tadic als bij Dumfries niet in.

Ik snap Tadic zijn reactie volledig. Die Dumfries probeert hem uit z’n concentratie te halen en zit de penaltystip te saboteren. Mooie reactie van Tadic. Dumfries is overduidelijk gepikeerd dat hij uit de EL ligt en dat hij hier zelf een penalty veroorzaakt waar de 1-1 uit valt. Ajax wordt kampioen en zit nog in de EL, dat kan Dumfries gewoon niet aan.

28 februari 2021 om 17:20

Dat Tadic een reactie geeft kan ik begrijpen, maar niet op deze manier. Was helemaal de controle kwijt over zijn emoties. Die is niet helemaal goed in zijn bovenkamer.

28 februari 2021 om 17:35

Controle kwijt? Dumfries wellicht!! Een aantal psv'ers probeert Tadic uit z'n spel te halen bij het nemen van de pingel en het veld kapot te trappen en Tadic blijft ijzig kalm en benut de pingel. Vervolgens heeft hij maar een paar woorden nodig om Dumfries volledig uit z'n plaat te krijgen. Tadic wist precies wat hij deed Overigens moet Dumfries zich niet aanstellen, hij is zelf de aggressor en Tadic reageert er slechts op. Wie uitdeelt moet ook kunnen incasseren, maar dat kan kindje Dumfries blijkbaar wat wat volwassen vent Tadic wel kan.

28 februari 2021 om 17:55

Controle kwijt over de emoties, dat was Malen, zat niet in de wedstrijd en uit pure frustratie trapt ie Tadic dom naar de grond waar uiteindelijk de penalty uit voort vloeit. Heel PSV emotioneel opgewonden, allemaal proberen Tadic van z'n stuk te blijven maar Tadic had z'n emoties juist genoeg onder controle. Getuige de wijze waarop hij die penalty onberispelijk binnenknalt. Daarna verliest ie inderdaad de controle, maar jij hebt het over wijzende Ajacieden en laat de aanleiding tot Tadic' reactie "geheel toevallig" in al je reacties volledig buiten beschouwing. Als mensen daar dan wat over zeggen, dan zeg jij dat die mensen alleen maar kunnen wijzen. Jij hebt momenteel je emoties niet onder controle en baalt, terecht, van de 2 punten die jou ploeg laat liggen. Maar van supporters als jij krijg ik nou een enorm "lekker voor je"-gevoel, dus bedankt daarvoor want verder was de wedstrijd weinig aanleiding tot vreugde.

28 februari 2021 om 18:00

Ik zeg toch dat ik een reactie van Tadic wel kan begrijpen, aangezien Dumfries ook geen heilig boontje is. Maar de manier hoe hij reageert, is gewoon te extreem en niet gezond. Iemand uitdagen nadat je een doelpunt hebt gescoord, vind ik te laag. Dat doe je gewoon niet. Maar als jij voldoening haalt uit mijn reactie, vind ik dat helemaal prima. Fijn weekend nog!

28 februari 2021 om 18:03

Haha ja jij bent het toonbeeld van relativering en hand in eigen boezem momenteel. Jij ook een fijn weekend, al zul je die misschien pas volgende week kunnen ervaren!

Dumfries is een gekkie, had natuurlijk nooit zo onsportief moeten zijn door de penaltystip te vernielen. Daarnaast constant schwalbes maken en daarbij krijsen alsof die dood gaat. Tadic had wel de volwassen persoon moeten zijn door niet te reageren, maar kan me best voorstellen dat je zo'n gekkie even op zijn plek wil zetten.

Wel weer een mooie penalty van Tadic, is toch een zekerheidje iedere keer.

Moet kunnen toch? Als je uitdeelt, moet je ook kunnen incasseren. En soms geeft het de wedstrijd juist een extra lading, vooral bij een topper. In het NBA is/was dit soort trashtalk een normale gang van zaken. Is niets persoonlijks, maar gewoon om een speler uit zijn spel te halen. Lukt het, dan is het mooi meegenomen. Lukt het niet. Pech en weer door. Als dit allemaal niet kan, ga ik wel liever hockey of cricket kijken.

Beiden zijn kleuters met vreselijk gedrag en beiden zijn aanvoerder onwaardig.

Tadic is werkelijk waar de meest walgelijke speler die er ooit op de Nederlandse velden heeft rondgelopen, constant schwalbes, constant om kaarten vragen en ook dit weer. Misselijkmakend.

28 februari 2021 om 17:55

Ja, want Dumfries doet natuurlijk niks... Tadic is geen engel en dat weet hij zelf ook, maar alleen naar hem wijzen in deze is wel triest.

28 februari 2021 om 18:47

Ben jij Lozano en Toivonen vergeten?

Lijkt wel de kleuterklas zo: ja maar hij zei het eerst. Ze zitten gewoon allebei gigantisch fout. Punt. Dat dit de aanvoerders zijn van de nr1 en 2 van de eredivisie zeg... hoop dat blind en zahavi oid volgende wedstrijd de aanvoerdersband mogen dragen.

Je hebt inderdaad maar twee opties: óf zegt "dankjewel, ik ben een pussy", óf je gaat volledig uit je plaat. Daar zit natuurlijk helemaal niks tussen.

Ik vind dat hij de aanvoerdersband van een club van het kaliber van Ajax in elk geval niet waard is (en inderdaad, Dumfries die van PSV misschien ook niet).

Wat een stelletje jankerds toch... Hij zei dit! Ja, maar hij zei dat! Boehoehoe.
Als ze nu allemaal eens wat minder op dit soort randzaken hun focus zouden leggen hadden we niet zo'n verschrikkelijke pot gezien zoals we vandaag hebben gezien. Natuurlijk, de strijdlust is leuk.. maar een topper met zo gigantisch veel balbezit kan natuurlijk niet. Geen reclame voor het Nederlandse voetbal.

Ah joh allebei gewoon vergeven en vergeten.

Actie reactie toch, waarbij Tadic aangeeft dat hij al langer meeloopt En snapt hoe het spelletje gespeeld wordt. Waarom hij zich dan nog steeds zo gedraagd is natuurlijk een raadsel...

Wat een hoop p***y's bij elkaar zeg. Waar gaat dit in godsnaam over? Gezeik man, eindsignaal, handen schudden, zand erover, op naar de volgende pot. Dat gemekker van 'hij zegt dat dus ik zeg dit' had je moeten achterlaten op het schoolplein. En dat geldt voor beide "aanvoerders".

Ik vind het van beide kanten kinderachtig, we weten allemaal dat Tadic een matennaaier is en dat Dumfries bij elke windvlaag gaat liggen. Hou het lekker op het veld en geef elkaar gewoon een hand na de wedstrijd. Respect staat voorop ook al gebeurd er een hoop in een wedstrijd zoals deze

Je zou bijna vergeten dat beide aanvoerder zijn en een voorbeeldfunctie hebben. Daar heb ik omtrent deze kwestie toch een andere invulling van. Fijn dat beide heren flink boos zijn op elkaar en zich gekrenkt voelen. Uiteindelijk is dit het temperament van beide spelers die zich alleen laten reguleren door de arbitrage. Een hele boel ophef, maar dat hoort ook bij wedstrijden tussen PSV en Ajax.

Ik vond die zien "heb veel respect voor hem, hij is een van de beste rechtsbacks van Nl" lichtelijk komisch. Ik bedoel, dat zegt toch niet heel veel als je de beste rechtsback bent van NL?

Ach materazzi werd verketterd maar tadic mag dit zeggen over iemands moeder? ! Als italiaan ben ik neutraal maar tadic is een schande

28 februari 2021 om 18:21

Waarin ben je neutraal dan, je neemt toch een standpunt in? Beetje een overbodige mededeling dat je Italiaan bent, wat jij duidelijk wil maken is dat je onpartijdig bent, maar daar heeft bij een wedstrijd Ajax-PsV je Italiaanse nationaliteit niets mee te maken. Je geeft in je reactie gewoon je eigen mening en ik deel die mening dat Tadic zich schandelijk gedroeg, maar de rest van je reactie is een hoop gewauwel om jouw mening belangrijker te maken dan dat ie is. Het is een beetje een wetenschapper die een artikel onderbouwt met dingen die ie zelf eerder heeft gezegd, niet echt een betrouwbare referentie.

Dat geschreeuw en theater na een vermeende doodschop is ongelofelijk irritant, maar in dit geval snap ik Tadic best. Als de tegenstander je dit flikt moeten ze niet gek op kijken als iemand wat terug zegt. Uitdelen en incasseren.

Waarom is iemands moeder zo'n heikel punt. Alsof ie zn moeder kent, boeie.

28 februari 2021 om 19:40

Dat is altijd een beetje een slap excuus van mannetjes die heel de tijd lopen te klieren. Of het nou die moeder is, of het woordje k*** of wat dan ook, altijd is er wel iets wat de ander gezegd heeft wat uiteindelijk de druppel was. Als Dumfries de 2-0 had gemaakt en Tadic had dat geroepen, dan had Dumfries hem in z'n gezicht uitgelachen en nu is het ineens het einde van de wereld. Dumfries zoekt een excuus om zijn emoties de vrije loop te laten. Daarna doet ie heel hard z'n best om de buitenwacht te bewijzen dat de ander een grotere vuillak is dan hij, terwijl als ze beide volwassen waren gebleven en zeggen dat hoort bij het heetst van de strijd, dan hebben wij ook niet zo'n lange nasleep van zo'n waardeloos moment van 2 "mannen" die zich waardeloos gedragen.

Wat is er eigenlijk gebeurd? Gaat nergens over.

Tadic, ik denk dat als je enkel hem had aangekeken na score en duimpje omhoog had gedaan dit de juiste reactie was en had je niet deze discussie...dan was het alleen het kinderachtige gedrag van Dumfries geweest dat overbleef. En daar blijven geen supporters op wachten na de wedstrijd.

gewoon een koel lachje en duimpje was zoveel leuker en zoveel verstandiger

Eens kijken wat Van de Sar en Overmars gaan doen om dit kinderachtige gedoe te voorkomen in de toekomst

Als aanvoerder zijnde hoor ik mensen zeggen, zowel Tadic als dumfries zijn aanvoerder. Laten we maar ophouden met hopen dat zowel hun als fans objectief reageren. Diep van binnen weten we allemaal dat ze zich ver van volwassenen of voorbeelden voordoen. We maken ons druk om dit voorval.. laten we ons eens druk maken om te voetballen in Qatar , een plek waar vele arbeidsmigranten dood zijn gegaan zodat wij ons kunnen vermaken. Helaas hoor je daar niemand over

Hahaha, Dumfriesje, nep leidertje van Psv. Mannetje gedraagt zich uitermate irritant de laatste periode. Probeert constant penalty's uit te lokken, en als een kleuter de penaltystip vernielen. Wat is dat voor zielig gedrag. En dan op zijn kleine teentjes getrapt zijn als je een weerwoord krijgt. Ook na de wedstrijd geërgerd aan hem. Eerst stuurt hij alle spelers van PSV als de grote leider naar binnen om vervolgens toch weer zelf de confrontatie op te zoeken. En dat interview. Aan wat Dumfries zei wist je dat er geen zak van klopte. Eerst was de ruzie al voor de penalty begonnen en had Tadic daar voor al iets over zijn moeder gezegd, en later toch pas na het doelpunt. Als je zo warrig overkomt dan weet iedereen dat je maar wat loopt te blaten.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax6965
2.PSV6134
3.AZ6128
4.Vitesse5618
5.Feyenoord5429
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller2714
L. TraoréAanvaller127
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper200
C. RaatsieKeeper00
K. ScherpenKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

243 fans
Middenvelder, 32 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Ajax 28 14 1 0
2019/2020 Ajax 25 11 1 0
2018/2019 Ajax 34 28 4 0
2017/2018 Southampton 36 6 4 0
2016/2017 Southampton 33 3 4 0

In de wandelgangen

Vrijdag 9 april
Sergio Agüero heeft zijn afscheid bij Manchester City aangekondigd, maar blijft mogelijk actief in de Premier League. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren