Druijf beleefde onder Slot pijnlijkste moment uit zijn carrière: ‘Ik wilde weg'

Zondag, 28 februari 2021 om 10:03Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 10:32

Het loopje van de catacomben naar de reservebank kan Ferdy Druijf inmiddels dromen, net als de eindeloze opwarmrondes richting het einde van de wedstrijd. Het is het leven van een trefzekere invaller en een verbeten strijd die de rossige aanvaller al jaren voert met zichzelf. Het geduld van de spits raakte op, toen hij bij AZ geen onuitwisbare indruk wist achter te laten bij zowel John van den Brom, Arne Slot als Pascal Jansen. Bij KV Mechelen hoopt Druijf voor eens en voor altijd af te rekenen met zijn status als supersub. De rasoptimist verkoos deze winter een Belgisch avontuur boven een langer verblijf in Alkmaar en hoopt bij de zuiderburen niet alleen als invaller van waarde te zijn. “Of ik mezelf iets kwalijk neem? Daar heb ik eerlijk gezegd nooit over nagedacht.”

Door Mart Oude Nijeweeme

Voor Druijf is er in zijn eerste weken in Belgische dienst nog niet veel veranderd. Het modieuze baardje en de golvende rosse kuif zijn behouden gebleven, net als zijn status als trefzekere invaller. Twee weken geleden was het voor de zoveelste keer raak na een invalbeurt, toen Druijf op bezoek bij Beerschot diep in blessuretijd de winnende treffer maakte en daarmee zijn ploeg naar een 1-2 overwinning schoot. Het betekende voor de 23-jarige Druijf zijn eerste competitiedoelpunt in het shirt van Mechelen. “Dat was een fantastisch moment. Maar het doelpunt had eigenlijk niet mogen tellen”, erkent Druijf. “Dat wist ik al tijdens de wedstrijd. Ik liep mee in de wetenschap dat de aanval zou worden afgevlagd, maar de VAR had niet de juiste beelden. Dan voelt het extra lekker dat je zo’n wedstrijd wint.”

Het artikel gaat verder onder de video
Morgen op Voetbalzone: 'Hij was toen een kutkeeper, zo zit onze sport in elkaar'
Meer videos

Het moment werd door de Belgische voetbaljournalist Jarno Bertho direct aangegrepen om een nutteloos feitje de wereld in te slingeren. ‘Met Ferdy Druijf scoort er voor het eerst in vijf jaar weer een fonetische fruitsoort in Eerste Klasse’, luidde de uiterst creatief gevonden statistiek. Daarmee verwees Bertho naar Tomás Pina, die in 2016 namens Club Brugge voor het laatst doel trof tegen Westerlo. Het betekende voor Druijf zijn tweede treffer in Belgische dienst, nadat hij zijn ploeg eerder in het bekertoernooi vanaf de stip op sleeptouw had genomen tegen het op het tweede niveau uitkomende RWD Molenbeek (2-0 winst). “Ik had gehoopt op meer speelminuten”, blikt Druijf terug op zijn eerste weken. “Dat heeft de club ook beloofd, maar dat is tot nu toe minimaal geweest. Ik ben hier naartoe gekomen om basisspeler te worden. Ik wil belangrijk zijn voor het team en met Mechelen strijden om de play-offs.”

Ferdy Druijf hoopt bij KV Mechelen voor eens en voor altijd af te rekenen met zijn status als supersub.

Om dat laatste te bewerkstelligen, zal Malinwa dit seizoen als achtste moeten eindigen. Op dit moment staat de ploeg van trainer Wouter Vrancken negende en dat is mede te danken aan een reeks van zes wedstrijden zonder nederlaag. Daarmee is de valse start enigszins goedgemaakt. “Toen ik hier kwam stonden ze vijftiende”, weet Druijf nog. “Dat geeft wel aan hoe dicht het bij elkaar staat. Ik moet eerlijk zeggen dat ik verder weinig wist over de club. In de voorbereiding heb ik met AZ twee keer tegen Mechelen gespeeld. Misschien dat ik toen een goede indruk heb achtergelaten. Ik heb van Marco Bizot gehoord dat de competitie heel anders is dan in Nederland. Het is fysieker. Wij willen graag verzorgd voetbal spelen, maar er zijn ook ploegen die heel optimistisch spelen. Mechelen is een hele ambitieuze club. Ze hebben twee jaar geleden de beker gewonnen en willen de komende jaren stappen maken. Het is echt een grote club, hoor.”

Het vertrek van Druijf volgde enkele weken na zijn contractverlenging bij AZ. De aanvaller kreeg in zijn laatste weken in Alkmaarse dienst weliswaar meer vertrouwen – Pascal Jansen gunde hem in alle wedstrijden speeltijd - een vertrek bleek onafwendbaar. “Begin januari heb ik een gesprek gehad met AZ. Ik speelde in mijn ogen te weinig, waarop ik samen met mijn zaakwaarnemer de opties heb bekeken. Dan moet je de keuze maken tussen een aantal clubs. Ik had de mogelijkheid om in Nederland te blijven, maar wilde graag een stap wagen naar het buitenland, al voelt België niet echt als buitenland.” Mechelen voelde wel als vertrouwd voor de spits, die warm werd ontvangen en goede gesprekken voerde met de clubleiding. “Mijn gevoel is heel belangrijk voor mij, zoals ik destijds ook mijn gevoel heb laten spreken bij mijn keuze voor NEC. Dat heb ik nu weer gedaan.”

In het seizoen 2018/19 bewees Druijf in dienst van Jong AZ en NEC voor het eerst over scorend vermogen te beschikken. De spits begon het seizoen in Alkmaar en kwam na de winterstop naar Nijmegen, waarna hij 29 doelpunten liet noteren in 34 wedstrijden. Daarmee kroonde Druijf zich tot topscorer van de Keuken Kampioen Divisie en werd hij verkozen tot grootste talent. “Ik ben altijd een echte spits geweest. In de jeugd scoorde ik ook veel. Ik heb in die tijd heel veel geleerd van Martin Haar. Martin is een hele goede trainer, zowel voetballend als mentaal. Hij voelde de spelers precies aan en wist wanneer we een rustige of ontspannen training nodig hadden. Martin is van de oude stempel. Hij zegt ook altijd dat hij niet de nieuwste technieken nodig heeft om dat aan te moeten voelen.”

Ferdy Druijf werd in het seizoen 2018/19 topscorer van de Keuken Kampioen Divisie, als speler van Jong AZ en NEC Nijmegen.

Haar was tevens de trainer die Druijf geregeld meenam met het beloftenelftal, in de periode dat het minder ging met de aanvalsleider. “Ik weet nog dat ik afviel bij het eerste, terug moest naar Jong AZ en vervolgens weer bij de Onder-19 terechtkwam. Dat was een hele zware periode, waarin ik klap na klap te verwerken kreeg”, zegt Druijf. “Martin was destijds trainer bij Jong AZ en nam mij elke keer mee naar wedstrijden, terwijl hij wist dat ik in een mindere fase zat. Je hebt dieptepunten nodig om omhoog te komen en hij was iemand die mij omhoog trok.” Uiteindelijk wist Druijf door te stoten als volwaardig lid van de A-selectie, maar een onuitwisbare indruk wist hij nooit achter te laten, wie zijn trainer ook was. “Of ik mezelf iets kwalijk neem? Daar heb ik eerlijk gezegd nooit over nagedacht. Voor mijn gevoel ben ik nooit een lastige jongen geweest. Je weet nooit wat ze achteraf zeggen, maar ik was altijd iemand die voorop in de strijd ging.”

Dat uitte zich in 2019 in de Europa League-wedstrijd tegen Partizan, toen Druijf AZ eigenhandig naar de volgende ronde schoot met twee late treffers. “Dat was absoluut een hoogtepunt. Ik krijg nu nog kippenvel als ik de beelden zie. Ik kreeg zoveel reacties na die wedstrijd. Ik slaap sowieso niet veel na een wedstrijd, maar toen al helemaal niet.” Druijf kwam op die bewuste donderdagavond tien minuten na rust binnen de lijnen voor Pantelis Hatzidiakos. AZ keek op dat moment tegen een 0-2 achterstand aan, maar sloeg via Druijf twee keer toe in extremis en verzekerde zich daarmee van Europese overwintering. “Ik ben iemand die altijd keihard werkt. Ik kan niet invallen en vervolgens maar vijftig procent geven. Als je die kans krijgt, moet je hem maken. Ik denk altijd in een kans. Ik zie het niet als een nadeel dat ik vaak scoor als invaller. Misschien is het wel een kwaliteit. Zo heb ik er nooit naar gekeken, maar ik denk niet dat het een nadeel is. Ik denk dat ik mijn carrière maar moet omswitchen tot supersub.”

De Europa League-wedstrijd tegen Partizan zal Ferdy Druijf nooit vergeten. Hij maakte hoogstpersoonlijk een 0-2 achterstand goed: 2-2.

Dat Druijf in zijn tijd bij AZ nooit onomstreden was, leidde vaak tot kritiek. Hij zou alleen maar renderen in het strafschopgebied en zijn techniek zou hem te vaak in de steek laten. “Dat ik het niet van mijn techniek moet hebben, weet ik. Als ik de bal krijg in de zestien gaat hij altijd op doel. Ik ben doelgericht, dat moet een spits zijn, volgens mij. Wat die kritieken met mij doen? Dat is toch fantastisch. Ik zit daar echt niet mee. Ik vind het mooi om te lezen. Desnoods like ik het, dan zien ze het ook nog.”

Dat Druijf daardoor niet altijd in de plannen van zijn trainers voorkwam, leidde in december 2019 tot een conflict, toen hij van Slot te horen kreeg dat hij in de Europa League-wedstrijd tegen Manchester United niet vanaf het begin nodig was. En dat terwijl AZ zich al had verzekerd van een plek in de volgende ronde. Bovendien was Boadu geschorst voor het duel op Old Trafford. “Ik had in mijn hoofd dat ik zou gaan spelen”, blikt Druijf terug. “Een dag voor de wedstrijd hadden we de wedstrijdbespreking. Na afloop moest ik blijven zitten. Ik dacht: daar komt het, ik ga niet spelen. Slot vertelde dat ik niet ging spelen, maar wel zou invallen. Toen werd ik zó boos. Ik gooide de deur achter me dicht en was er helemaal klaar mee. Op dat moment wilde ik weg. Ron Vlaar kwam nog naar me toe om me te troosten, maar dat hielp niet. Op dat moment kun je mij beter alleen laten. Dan ben ik niet te genieten. Zelfs mijn vriendin hoeft mij dan niet te troosten.”

Desondanks beweert Druijf met Slot altijd een goede band te hebben gehad. Dat zijn voormalig oefenmeester komend seizoen aan het roer staat bij Feyenoord, verbaast hem dan ook niks. “Ik heb vanaf het begin geroepen dat hij tot de beste Nederlandse trainers behoort. Tactisch is hij heel sterk. Ik had alleen soms andere keuzes gemaakt, haha.” Een hereniging met Slot ziet Druijf alleen niet snel gebeuren. “Feyenoord mag altijd bellen, maar of ik opneem is een tweede. Nee, dat gaan ze niet doen.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

29 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Aaf vertelt zo nu en dan wel eens wat waar ik het mee eens ben , maar hij mag net als van gelder ook wel met pensioen. Vind zichzelf echt geweldig

Slot maakte op mij een uitstekende indruk als coach bij AZ maar nu begint het echte werk. bij Feyenoord treft hij een selectie die uit balans is en amper creativiteit en scorend vermogen heeft. gezien de verwachtingen en druk bij Feyenoord zal hij niet veel tijd krijgen. als hij het bij Feyenoord dan ook aan de praat weet te krijgen dan zie ik hem zeker uitgroeien tot een topcoach

27 februari 2021 om 01:48

Ik denk dat Slot, ondanks alle negativiteit, genoeg potentie ziet. En dat vind ik ook niet gek, met Bijlow, Malacia, Kökcü, Geertruida, Sinisterra, Bozenik. Ik ben ook benieuwd wat hij ziet in Hendriks, Azarkan, Bannis, Wehrmann en Burger. Hij heeft bovendien meer uitzicht op instroment talent dan Stam had, met grote talenten uit de 018. Je hebt nog spelers als Toornstra, Linssen, Fer, Jørgensen waar je wat mee kan. Ik denk persoonlijk niet dat Berghuis gaat vertrekken en dan heb je met hem en Sinisterra vanaf de flanken genoeg creativiteit. Scorend vermogen mag wel wat meer ja. Vanuit het middenveld scoort alleen Toornstra. Kökcü mag wat meer rendement krijgen en ook gewoon meer verantwoordelijkheid nemen in het veld. Ik vind het allemaal erg vrijblijvend bij hem. Hij is juist een creatieve man, maar dat gaat er pas echt uitkomen als hij fatsoenlijk zijn stempel gaat drukken. Dat doet hij nog niet

27 februari 2021 om 01:55

De toekomst ziet er nog niet zo slecht uit. Dat zou je bijna vergeten op een forum waar al het positieve inzake Feyenoord maar al te graag de grond in wordt geboord. Vaak ook door mensen die de club totaal niet of sporadisch volgen. Ach ja, Nederland kent niet voor niets 17 miljoen bondscoaches!!

27 februari 2021 om 10:01

Ja precies, al die onzin altijd. Geen restwaarde, geen jeugd. De mensen die Feyenoord daadwerkelijk volgen, nuanceren dat beeld dan, maar dan krijg je vooral weerstand. Ik zei vorig seizoen, toen Stam begon, dat het materiaal niet minder was dan bij PSV. Dan word je echt uitgelachen en krijg je te horen dat ze niet beter zijn dan Utrecht en Vitesse. Nou, wat heb ik me vermaakt toen Feyenoord zich eind februari gewoon mengde in de titelstrijd en PSV voorbij ging. Een enkeling confronteerde ik nog met hun 'ze zijn niet beter dan Utrecht en Vitesse', maar ze konden zich plots niet herinneren dat te hebben gezegd. En je ziet toch ook vaak dat de kwaliteiten van een speler van Feyenoord worden gebagatelliseerd. Het is een beetje populair om Feyenoord naar beneden te praten en altijd als ik dit zeg, zeg ik erbij dat het nogal calimero klinkt, maar het is wel gewoon waar.

27 februari 2021 om 11:57

Ik hoop dat je gelijk krijgt, toch zie ik het echt niet. Ik heb ook liever een gelijkwaardige top 3. Maar ik zie Feyenoord daar voorlopig niet toe behoren. Vorig jaar was er een opleving. Maar als je die realistisch bekijkt kwam dat door een reeks 'gemakkelijkere' wedstrijden die vaak nog met hakken over de sloot werden gewonnen. Ook dit seizoen zie je dat. De eerste competitie helft had Feyenoord by far het makkelijkste programma en konden ze enigszins in de buurt blijven, nu zie wat er gebeurd als het lastige gedeelte komt. Ze moeten nu echt vol aan de bak om bij de eerste 5 te komen en hebben nog steeds het zwaarste programma. Ik ben benieuwd naar Slot, hij kwam toch wel in een gespreid bedje bij AZ met een ingespeelde ploeg. Het eerste seizoen ging tot de corona geweldig. Terwijl dit seizoen hij het toch lastiger had ondanks het intact blijven van de selectie. We zullen zien volgend jaar. Ik ben echt super benieuwd.

27 februari 2021 om 13:08

Ik zie het ook niet echt. Je hebt Senesi maar en je hebt Berghuis. Dan heb je jongens met potentie als Bijlow, Sinisterra en Malacia maar op de cruciale posities heb je te weinig kwaliteit. Een Toornstra en Fer zijn geen slechte spelers maar die gaan geen voetbal in je ploeg brengen

27 februari 2021 om 15:23

Je ziet het echt niet, maar vervolgens noem je wel 4 spelers op haha. Bijzonder. Toornstra vind ik zeker wel belangrijk in de ED, Fer kijkt idd op zijn laatste benen te lopen. Nergens Zeggen bobiku en ik dat het volgend seizoen ineens top gaat draaien, we hebben het over "de toekomst", dus ook wat daarna nog gaat komen. Er zitten een paar heerlijke talenten die eraan gaan komen, bovendien zijn er echt wel spelers met kwaliteit. Tegen Psv gewoon gewonnen AZ was de nederlaag terecht, tegen Ajax hadden we een punt moeten pakken. Maar goed, wehoeven het uiteraard niet eens te worden. Maar de waan de dag of week is bizar op deze site. Zo veranderlijk als m'n vriendin in haar moeilijke periode!

27 februari 2021 om 22:04

Haha inderdaad. Geertruida ook, die moest na de wedstrijd tegen PSV bij Oranje. Na Heerenveen kon hij er niks meer van. Bij Malacia veranderen de meningen ook elke week. Sinisterra ook. Net terug van een blessure, twee goals, vier keer paal-lat: te weinig rendement. Ik begrijp daar niks van. Altijd dat zwart-witte geoordeel

28 februari 2021 om 10:42

@GluubsterTJ 4 spelers is te weinig om een totale ommekeer te maken imo. Zeker als 3 ervan achterhoede spelers zijn. We zouden bv heel goed een Brobbey en Ihattaren kunnen gebruiken nu maar goed, voor Feyenoord zijn dat soort aankopen helaas niet meer realistisch

28 februari 2021 om 12:18

Hoezo 'niet meer?' Grote talenten van Ajax en PSV, die komen sowieso nooit. Andersom ook niet, tenzij een club ver beneden zijn niveau presteert, zoals Feyenoord in 10-11. En je hebt het over een totale ommekeer, maar dat zeggen wij toch ook helemaal niet? Maar er komt talent aan, naast de huidige talenten in de selectie

28 februari 2021 om 16:33

dat klopt ook maar we missen dat talent op een aantal cruciale posities zoals op het middenveld en in de spits bv

28 februari 2021 om 17:20

Niet overal hoeft toch een talent te staan?

27 februari 2021 om 11:49

Mogelijk neemt Slot deze spits mee. Jullie hebben geen spits en deze man vindt Slot beste. Iedereen blij (behalve Feyenoord fans neem ik aan).

De camargo krijgt nog steeds de voorkeur op hem en dat is natuurlijk geen slechte spits, maar als je als huurspeler van AZ niet echt aan de bak komt bij KV door een 37-jarige veteraan dan gaat het wel moeilijk worden. Het is trouwens te hopen voor hem dat KV in de top 8 belandt want anders is het seizoen binnen 10 wedstrijden gedaan voor hem. Dat gaat wel heel spannend worden trouwens want Mechelen staat maar 3 punten van de 4de plek die toegang geeft tot de verkleinde play off 1 (er zijn ook 4 teams met evenveel punten als Mechelen) en ze staan ook maar 4 punten voor op de 13de.

27 februari 2021 om 00:56

Druijff is dan ook geen bijzondere speler, loopt altijd heel druistig als een kip zonder kop over het veld. Ideale pinchhitter als je nog iets moet forceren in de laatste 10 min meer is het niet.

27 februari 2021 om 20:51

Die jongen heeft nooit de kans gehad in de eredivisie. De kkd wel en die schoot ie aan flarden. Druijf is gewoon een groot talent, die tot op heden weinig kansen heeft gehad. (En daarin wel zijn doelpuntjes heeft meegepikt)

28 februari 2021 om 00:28

Nu ja een groot talent. Zoals gezegd is bankzitten bij een middenmoter in België ten nadele van een 37-jarige veteraan en dat op 23-jarige leeftijd.

28 februari 2021 om 02:46

KV is wel een goede ploeg om naar te kijken, proberen aanvallend voetbal te spelen. Alleen het rendement is matig, hebben te veel kansen nodig om te scoren.

28 februari 2021 om 10:50

Ja ik vind het ook wel een leuke ploeg om naar te kijken. Maar zoals je zegt missen ze toch wat teveel kansen. Ze hebben hun stadion ook wel echt mooi gemaakt tegenwoordig. Er wordt daar echt heel goed beleid gevoerd de laatste jaren (vooral in de omkadering en jeugdwerking).

Ik vind Druijf echt geen slechte spits. Deze jonge heeft vertrouwen nodig van een trainer. Ik vergelijk hem met Dirk Kuijt.Dat was een harde werker, maar technisch matig.

Waarom moeten jullie meerdere keren benoemen dat hij rossig is? Zou je dat ook doen als die bruin haar had?

27 februari 2021 om 11:31

En dan had hij ook nog Martin Haar als trainer. Die zal het er ook wel ingewreven hebben.

27 februari 2021 om 12:19

"Het modieuze baardje en de golvende rosse kuif zijn behouden gebleven, net als zijn status als trefzekere invaller." Vervang 'rosse' door 'gitzwarte' of 'lichtblonde' en het ook prima zo geschreven kunnen zijn inderdaad. Dit is puur een bijzin om wat beeldend te schrijven, de tekst wat 'mooier' te maken. Met een hele banale bruine haarkleur die niet opvalt zouden ze het misschien niet doen, maar bij een wat meer opvallende kleur of coupe is er niks mis mee om dit zo te omschrijven toch?

Het valt of staat met resultaten. Het wordt met dit materiaal moeilijk om Dick te evenaren. Als Slot aanvallend begint en een paar tikken krijgt kan het er opeens anders voor staan. Slot heeft voor een lastige club gekozen in zijn nog prille carriere.

Ik word al moe als ik dat zelfingenomen cliché in de titel al lees. Uit dezelfde categorie als 'dit nemen ze me niet meer af' of (in reactie) 'ja, wat ik zeg...' Ferdy Druijf heeft 'altijd al geroepen dat' Slot tot de beste trainers van Nederland behoort.

Nou, ten eerste: mea culpa namens ons allemaal dat we dat niet hebben gehoord, terwijl een bankzitter van AZ toch wel degelijk veel interessants vermeld zal hebben in de media de afgelopen jaar.

Ten tweede: erg verrassend dat Ferdy zijn ex-trainer publiek een veer in de reet steekt, het zal wel los staan van de kans dat de coach in de toekomst nog wel eens aan hem zou kunnen denken als ie verder in zijn carriere nog eens een spits nodig heeft.

En ten derde: Ferdy Druijf, wat weet jij nou? Het referentiekader van de spits van KV Mechelen is - binnen verder Jong AZ, AZ en NEC - achtereenvolgens Reinier Robbemond, Koen Stam, Martin Haar, John van den Brom, Michel Vonk, Jack de Gier, Ron de Groot, Arne slot, Wouter Vrancken en Pascal Jansen. 23 jaar en zoveel ervaring met zoveel toptrainers dat hij Arne Slot wel tot de beste trainers van de Eredivisie durft te scharen.

Ik zeg niet dat Slot een slechte trainer is hoor. De man heeft het goed gedaan bij AZ, maakt logische keuzes, heeft een gezonde spelopvatting en heeft met een prettige uitstraling een prima presentatie in het openbaar. Maar laat het hem eerste eens even laten zien bij een omgeving waar écht wekelijks gepresteerd moet worden en supporters en interne stakeholders echt voor druk zorgen als die uitblijven. Ik vind anderhalf jaar hoofdtrainer bij AZ, twee jaartjes assistent in Alkmaar, drie jaar assistent bij SC Cambuur en daarvoor een jaar jeugdtrainer bij PEC Zwolle nog niet zo aansprekend. Maar daar zal professor Druijff wel een andere kijk op hebben blijkbaar.

De keuze om Ferdy te banken in Manchester was de meest onbegrijpelijke keuze van dat hele seizoen. AZ had zich eigenlijk uit een onmogelijke situatie geplaatst voor overwintering 100% dankzij Druijf nadat Boadu die wedstrijd rood had gepakt. Die was dus geschorst tegen Manchester United. In de wedstrijd die er niet meer toe deed koos Slot vervolgens ervoor om De Wit in de spits te zetten (die ook echt geen betere spits is). Ik snap de woede daarbij erg goed en ook begrijpelijk dat hij toen weg wilde. Hij heeft sowieso te weinig kansen gekregen in mijn ogen. Tegen teams waar je vooral in de 16 komt en de ruimtes klein zijn is hij een uitstekende optie, zeker in de fase dat Boadu er zo slecht inzat.

27 februari 2021 om 20:52

Idd en in sommige wedstrijden heb je juist meer aan Druijf dan aan Boadu. Onbegrijpelijk dat ze hem verhuurd hebben.

De tekst in de titel beviel me niet, maar toen ik het artikel las, wordt het ineens toch anders. Je leest niet vaak dat een voetballer zelfkritisch is en niet om zich heen schopt. Dit soort artikelen lees ik veel liever dan die omhooggevallen C-garnituur talentjes die iedereen de schuld geven, behalve henzelf.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

KV Mechelen

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
H. CuypersAanvaller91
N. StormAanvaller96
F. DruijfAanvaller82
G. CouckeKeeper90
K. MrabtiAanvaller81
M. ShvedAanvaller61
S. BateauVerdediger70
Voor de complete selectie: Clubpagina KV Mechelen.

1 fan
Aanvaller, 23 jaar

In de wandelgangen

Maandag 27 september
Een afvaardiging van Ajax zat afgelopen zaterdag op de tribune voor Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren