Van Hooijdonk drijft de spot met ‘voorzitter Advocaat-fanclub’ Derksen

Maandag, 22 februari 2021 om 11:29Rian Rosendaal • Laatste update: 12:04

Pierre van Hooijdonk heeft zondagavond in Studio Voetbal op enigszins cynische wijze zijn gram gehaald, nadat Johan Derksen vorige week een vernietigend oordeel over hem velde. Collega-analisten Theo Janssen en Ibrahim Afellay velden een hard oordeel over Feyenoord in het uitduel met FC Twente (2-2), waarop de oud-aanvaller met een kwinkslag kwam. Van Hooijdonk waarschuwde het tweetal voor kritiek van Derksen in Veronica Inside in de uitzending van maandagavond.

"Kijk uit wat je zegt over de trainer (Dick Advocaat), red.), want de voorzitter van de fanclub die op maandagavond op de hamer slaat, die zaagt je helemaal doormidden", verwees Van Hooijdonk zondagavond enigszins spottend naar Derksen, vaste analist in Veronica Inside op maandag- en vrijdagavond. De voormalig spits van Feyenoord moest zelf hard lachen om zijn opmerking, om vervolgens Janssen de ruimte te geven om zijn analyse over de voorhoede van de Rotterdamse club te vervolgen.

Het artikel gaat verder onder de video
Diemers benadrukt nogmaals: 'Bij Feyenoord is iedereen gek met Advocaat'
Meer videos

Derksen is sinds de aanstelling van Advocaat in oktober 2019 overwegend positief geweest over de oefenmeester van Feyenoord. De analist vindt dat de ervaren coach meestal het optimale rendement uit de spelersgroep haalt en Derksen vindt dat Advocaat ondanks de beperkingen in financieel opzicht goed werk levert in De Kuip. Vorige week maandag echter was hij een stuk minder te spreken over Van Hooijdonk, die zelfs 'een vervelende jongen' werd genoemd.

Johan Derksen haalt hard uit naar ‘vervelende zeurpiet’ van Studio Voetbal

De analist is in Veronica Inside niet mild voor de analyses van Pierre van Hooijdonk.Lees artikel

"Nu heeft hij dus wat jongetjes die hun ongenoegens bij Feyenoord bij hem neerleggen", beweerde Derksen in Veronica Inside over Van Hooijdonk. "Dan kan hij dat een beetje ventileren op tv. Dick Advocaat is nu de lul. Die heeft iets gepresteerd, dat had niemand hem nagedaan, maar hij is (volgens Van Hooijdonk, red.) een old school trainer, en hij moet véél meer videoanalyses doen", aldus Derksen, die vervolgens de stelling poneerde dat Steven Berghuis mogelijk lekt richting Van Hooijdonk. De aanvoerder gaf onlangs aan dat hij vaker gebruik zou willen maken van videoanalyses, terwijl de voormalig aanvaller juist beweerde dat die hulpmiddelen niet of nauwelijks worden gebruikt door Advocaat.

"Ik heb de indruk dat hij vooral zeurt bij Pierre, en dat Pierre dan de man is die het daar op tafel leg", ging Derksen verder. ""Ik vind het gewoon een vervelende jongen, terwijl als je hem privé meemaakt, is het helemaal niet zo'n onaardige gozer. Maar als hij daar zit: het gaat allemaal héél traag. Ik vind het meninkjes van niks." Derksen liet verder weten dat hij doorgaans wél geniet van de analyses van Janssen en Rafael van der Vaart in Studio Voetbal. "Hij (Van Hooijdonk, red.) heeft ook helemaal geen humor. Ik begrijp niet wat er aantrekkelijk aan is dat die man aan tafel zit."Gerelateerd

Meer sportnieuws

109 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Vind wel dat Piere een punt heeft. Er mag niets negatiefs over Advocaat worden gezegd, terwijl er echt genoeg op hem aan te merken valt.

22 februari 2021 om 11:54

Precies, nu Pierre een anonieme ingang heeft bij Feyenoord, vind Derksen het maar vervelend. Toen destijds via de assistent trainer van alles uit de kleedkamer naar de Telegraaf, en daarmee naar hem gelekt werd, was dat geweldig.

22 februari 2021 om 12:24

Natuurlijk mag er wel kritiek zijn op Advocaat en die is momenteel wel begrijpelijk ook. De tendens die ik alleen wel merk bij Feyenoord is dat de coaches altijd onder vuur liggen maar dat de beleidsbepalers op de een of andere manier altijd buiten schot blijven. Als je kijkt naar het aankoopbeleid bij Feyenoord is dat natuurlijk ook al jaren een drama. Wat staat er nou voor bijzonders op het veld? Haal Berghuis en Senesi eruit en je bent niveau FC Utrecht

22 februari 2021 om 12:40

Japie, geen kritiek op de beleidsbepalers.. volg jij Feyenoord? Haha. Er is chronische kritiek op Mark Koevermans, Van Geel is met pek en veren weggejaagd, Gudde lag altijd onder vuur, Jan de Jonge was vanaf minuut één ongewenst, Jan van Merwijk krijgt al jaren kritiek, Sjaak Troost heeft de wind van voren gehad. Er is nog véél meer kritiek op de beleidsbepalers dan op Advocaat

22 februari 2021 om 12:41

@japie: Ik kijk niet elke week FC Utrecht, maar in welke speler zou Feyenoord momenteel interesse hebben van Utrecht? Andersom denk ik dat Utrecht graag wat spelers van Feyenoord over zou nemen als versterking... kortom: overdrijven is ook een vak.

22 februari 2021 om 12:50

@Bobiku29 Van Geel heeft toch aardig lang mogen aanmodderen voordat er kritiek kwam en wat Arnesen tot nu toe heeft binnen gehaald is ook niet best

22 februari 2021 om 12:52

@Ijsmuts wie dan? Bijlow dan nog die ik vergat te noemen maar er zit toch verder niemand tussen die FC Utrecht naar een hoger niveau gaat tillen?

22 februari 2021 om 12:57

Tuurlijk wel Japie. Ten eerste noem je er zelf al drie, daarbij denk ik dat Utrecht een gat in de lucht zou springen als ze Toornstra, Haps, Sinisterra, Geertruida en ook Botteghin/Spajić zouden kunnen krijgen. En aangezien ze geen echte spits hebben, ook nog Linssen en Jørgensen. Je maakt het wel erg negatief

22 februari 2021 om 12:59

Utrecht zou niet ontevreden zijn met de komst van Fer, Toornstra, Sinisterra, Haps/malacia. Dat zijn spelers die in normale doen daar (met alle respect) het niveau omhoog kunnen tillen. Als je die optelt bij de 3 die jij al aanvinkt komt ik in ieder geval tot een aanzienlijk langer lijstje dan ik andersom zou kunnen maken.

22 februari 2021 om 13:01

Japie ik heb geen zin om voor de honderdste keer een Van Geel discussie met je aan te gaan, maar na de titel (wat vrij succesvol is) heeft het twee jaar geduurd voordat Van Geel werd weggehoond. Zo lang is dat niet. Bovendien is Van Geel één man, kijk even hoeveel namen ik noem. En: nu al oordelen over Arnesen?

22 februari 2021 om 13:05

Waarom zou ik niet mogen oordelen over Arnesen? Hij heeft al aardig wat transfers gedaan met Bozenik, Diemers, Linssen, Texeira, Bernardo Silva, Pratto, Conte, Spajic en Antonucci. We rekenen Advocaat toch ook af op zijn prestaties dus waarom een TD niet?

22 februari 2021 om 13:10

@Bobiku29 Sinisterra scoort gemiddeld maar 1 keer in de 5 wedstrijden maar die hebben we zowat gebombardeerd tot supertalent. Als buitenspeler in de Eredivisie moet je er toch minaal wel een stuk of 12 in een seizoen maken. Toornstra is een nuttige teamspeler maar ook niet heel speciaal. Geertruida kreeg tegen Heerenveen alle hoeken van het veld te zien, Botteghin heeft zijn beste tijd gehad en Spajic vind ik een matige verdediger die tegen Heerenveen een tijdje terug ook al door de mand is gevallen. Jorgensen scoort er geloof ik net 5 per seizoen en Linssen is leuk op de counter maar speel je op balbezit heb je daar verder weinig aan

22 februari 2021 om 13:35

Japie, ga je Sinisterra echt op statistieken afrekenen? Eerst moest hij wennen, toen begon hij te draaien en te scoren en werd hij belangrijk, maar toen kwam zijn blessure. Logisch dat hij nog niet op dat niveau zit. En dan nog zeg ik dat we vooral weinig scoren doordat we zover inzakken. De aanvallen als wel druk zetten zien er vaak behoorlijk goed uit.

22 februari 2021 om 13:53

Waar moet ik een aanvaller anders op afrekenen? Het gaat toch grotendeels om het rendement? Wie weet gaat dat beter worden in de toekomst maar vooralsnog zijn dat wel de cijfers. Berghuis speelt ook in hetzelfde systeem en haalt wel een hoog rendement

22 februari 2021 om 13:58

Maar het rendement van Berghuis had vele malen hoger kunnen zijn als de backs en het middenveld van Dick ook in de eerste helft (of voor een 2 0 achterstand) over de middenlijn mogen komen.

22 februari 2021 om 14:05

Dat mocht een tijdje terug tegen Heerenveen en toen werden we volledig weg gespeeld. Dit Feyenoord materiaal rendeert veel beter op de counter want we hebben niet de creativiteit om onze tegenstanders de wil op te leggen

22 februari 2021 om 14:28

Coaches en aanvallers. Keepers, verdedigers en verdedigende middenvelders worden een stuk minder bekritiseerd want die werken zogenaamd hard.

22 februari 2021 om 15:37

Ja en Linssen doet het naar verwachting, Diemers is een breedtespeler die door blessures alles speelt, Teixeira is geblesseerd, Bozenik heeft duidelijk potentie, over Silva, Conteh en Baldé valt nog niets te zeggen. Spajic heeft het zeer degelijk gedaan en is de laatste weken slecht. Antonucci is voor de toekomst, iets waar jij zei hard om riep. Wat doet Arnesen zo verkeerd?

22 februari 2021 om 15:42

Japie, net als Advocaat benadruk jij alleen het negatieve, nooit het positieve. Iedereen ziet dat Sinisterra een groot talent is, maar jij staart je blind op doelpunten. Dat Botteghin zijn beste tijd gehad heeft, wil niet zeggen dat hij bij Utrecht niet in de basis zou staan. En jij rekent Geertruida af op één wedstrijd. Lachwekkend. Toornstra is niet beter dan Van Overeem en Van de Streek? St. Jago is beter dan Botteghin?

22 februari 2021 om 18:09

wij hebben dan een andere maatstaf. wat maakt een talentvolle keeper een goede keeper? het tegenhouden van ballen naar mijn mening. zo kijk ik ook naar aanvallers. je staat erin om goals en assists te leveren. wat betreft die spelers weet ik niet of ze beter zijn. Toornstra vond ik twee seizoenen geleden erg goed maar nu al heel lang niet indrukwekkend meer. met Geertruida moet ik het nog zien. meestal valt hij in positieve zin op in aanvallend opzicht maar toen hij laatst een keer echt moest verdedigen als back omdat de wedstrijd daarom vroeg, werd hij een aantal keer afgetroefd als een A Junior. en wat is negatief? je kan het ook omdraaien en zeggen dat Advocaat negatief beoordeeld wordt, maar op een coach mag je wel kritiek hebben, maar op een TD of spelers niet?

22 februari 2021 om 18:14

@boniku29 als Linssen het naar verwachting doet dan zegt dat alles over de ambities van Feyenoord en dan mogen we sowieso niet meer verwachten als wat we nu zien. imo is dat pure middelmaat. Texeira heeft meerder wedstrijden gespeeld en dat vond ik ook niks. ik vind dat Arnesen echt heel slecht heeft ingekocht. welke van deze spelers tilt Feyenoord naar een hoger niveau en gaat straks voor de hoofdprijs naar het buitenland? op deze manier komen we nooit uit de financiele ellende want deze spelers kosten je weer aardig wat geld bij elkaar opgeteld.

22 februari 2021 om 19:06

Dat linssen het naar verwachting doet, zegt iets over het budget van Feyenoord. Niet over de ambities. En Arnesen heeft Bozenik, Antonucci, Silva, Conteh en Baldé gehaald. We moeten afwachten hoe het uitpakt, maar je schreeuwt al jaren moord en brand om gescoute spelers. Hier zijn ze, maar dan geef je ze geen tijd. Net als Sinisterra, daar zeur je alleen over rendement. Zijn rendement gaat vanzelf toenemen. Je blijft me verbazen.. non stop je mond vol over scouting en onbekende spelers halen, en als ze komen klaag je alsnog.

22 februari 2021 om 19:08

Nou ook prima Japie. Dan vind jij Van Overeem en Van de Streek even goed als Toornstra. Gelukkig ben jij geen TD dan. Jij vindt het materiaal van Utrecht kennelijk even goed, ik vind dat lachwekkend.

22 februari 2021 om 19:20

@bobiku29 ik hoop idd dat het rendement van Sinisterra gaat toenemen, want dat is nu wel extreem pover voor een aanvaller die in de Eredivisie speelt. aan de bal ziet het er allemaal attractief uit, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk ook om het eindproduct. we rekenen Advocaat af op de resultaten maar die is toch ook afhankelijk van de productiviteit van zijn spelers? als je allemaal spelers hebt die geen neusje voor de goal hebben dan wordt het ook lastiger om je wedstrijden te winnen. ik schreeuw idd al jaren om goed gescoute spelers, maar niet om middelmaat uit het buitenland. je moet er natuurlijk wel de pareltjes uit proberen te pikken en niet zo een Texeira die al overal was geflopt of een Pratto die in heel zijn carriere nooit een doelpuntenmachine is geweest en niet eens wedstrijdfit was. kan best dat Toornstra iets beter is maar zoals ik al zei, haal Berghuis en Senesi eruit en je ontstijgt het niveau van FC Utrecht niet imo. dan speel je naar mijn mening ergens om plek 6 of 7, de posities waar we FC Utrecht ook om zien strijden. wie gaat bij Feyenoord wekelijks het verschil maken dan als je een Berghuis eruit haalt? we hebben het dan ook steeds over budget maar Bozenik was geloof ik 4 miljoen euro, maar als ik kijk naar zijn eerste aanname en techniek dan lees ik het er niet aan af. laten we dan maar hopen dat het dan iig een doelpuntenmachine blijkt te zijn want dan kan het een belangrijke speler worden, maar ik zie de potentie die jij in hem ziet er nog niet in

22 februari 2021 om 12:30

Pierre heeft volledig gelijk naar mijn mening. Ik ben groot fan van het programma en de kantinesetting, maar het ligt er wel erg dik op dat Derksen niks negatiefs over advocaat wil zeggen. Als Feyenoord wint is advocaat een toptrainer want die spelers kunnen er stuk voor stuk niks van, als Feyenoord verliest zijn het allemaal vervelende types en voerden ze de tactiek niet goed uit.

22 februari 2021 om 13:02

Pierre was ook altijd heel objectief wat betreft Van Persie bv. De pot verwijt de ketel

22 februari 2021 om 13:09

Ja, met een groot verschil Japie, dat Derksen vanaf de zijlijn toekijkt en Van Hooiijdonk toen altijd met Van Persie werkte, dus een vergelijking die nergens over gaat.

22 februari 2021 om 13:16

Ik zie het verschil niet. Van Hooijdonk kan met hem gewerkt hebben en hem niet mogen maar dat wil niet zeggen dat Van Persie vervgens geen goede wedstrijden meer kan spelen, iets wat Pierre ons wel altijd wilde laten geloven in een analist na een goede wedstrijd van Van Persie. Die is dus ook totaal niet objectief en laat het ik mag je gehalte ook de boventoon voeren in de beoordeling van spelers

22 februari 2021 om 13:20

Ah, ik dacht dat je bedoelde in de tijd dat ze samenwerkten. Maar je bedoelt Pierre als analist over van Persie.

22 februari 2021 om 13:23

Ja precies. Toen kon hij geen positief woord over Van Persie uit zijn mond krijgen maar ook als speler vond ik Pierre een rare snuiter qua gedrag richting medespelers. Als je op je 35e een petje van De Guzman door midden gast knippen omdat hij in de basis staat en jij niet dan gedraag je je imo niet als een ervaren prof. Je moet die jonkies bij de hand nemen en niet je frustraties op ze botvieren

22 februari 2021 om 13:28

Je hebt zeker een punt, maar dat betekent niet dat Pierre hier ongelijk heeft.

22 februari 2021 om 13:43

@japie, wat wil je nu doen? Ouwe koeien uit de sloot halen tijden zijn voetbal carriere om zijn mening als analist te bagataliseren of onderuit te halen? Die zaken staan toch los van elkaar? Of is Advocaat nog steeds de slechtste coach na de wissel van Robben? Rare redenatie. Ga gewoon in op wat hij nu zegt vanuit de huidige situatie en haal niet elke keer situaties uit het verleden erbij om je punt te maken.

22 februari 2021 om 13:52

@japie: overdrijven is ook een vak he? vhooijdonk en vpersie hebben lange tijd 'ruzie' gehad maar inmiddels is wel duidelijk dat die onderlinge haat een stuk minder heftig is. van Hooijdonk heeft in eerste instantie zijn twijfels uitgesproken over de terugkeer van van Persie naar Feyenoord, maar die twijfels lijken mij logisch. Op het moment dat van Persie begon te presteren was ook van Hooijdonk lovend: - "het was genieten van Van Persie", zegt oud-Feyenoorder Pierre van Hooijdonk. "van ogenschijnlijk simpele dingen, maar zo moeilijk en belangrijk. Hij gaf het elftal lucht als aanspeelpunt. Hij was ijzersterk." - "Nu zijn afscheid nadert, spreekt ook Pierre van Hooijdonk zich lovend uit over de spits. "we gaan deze stilist, die alles op gevoel en niets op kracht doet, enorm missen", aldus Van Hooijdonk, die in het verleden regelmatig in de clinch lag met Van Persie." - Robin van Persie bleeft in de verloren topper tegen PSV (1-3) negentig minuten lang op de reservebank van Feyenoord zitten. Dat zorgt voor vraagtekens bij Pierre van Hooijdonk. "er zijn 45.000 mensen voor de gek gehouden", zei de oud-spits van Feyenoord in Studio Voetbal." en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

22 februari 2021 om 13:55

@Ijsmuts klopt maar het heeft wel jaren moet duren voordat Pierre eindelijk eens een keer iets positiefs kon zeggen over RvP

22 februari 2021 om 13:57

@Thamike en als bv Vd Gijp kritiek heeft op een speler dan gaan mensen nog langer terug en zeggen hij leefde niet eens als een prof. Dan hoor ik je echter niet over oude koeien uit de sloot halen. Feit blijft dat Van Hooijdonk zelf ook niet objectief is gebleken als analist net zoals een Van Basten en Perez dat niet zijn als je kijkt naar de anilisrs van Ajax. Als Ziyech MOTM werd dan noemden die twee hem niet eens in hun analyse en deden ze net of hij niet had mee gedaan

22 februari 2021 om 14:03

@japie: maar het ontkracht wel volledig jouw tegenargument. van Hooijdonk kan dus wel objectief zijn. Nu weer terug naar Derksen. Is hij nog objectief over Advocaat? Want daar ging de discussie over.

22 februari 2021 om 14:08

Dat weet ik niet. Je weet hoe ik over onze selectie denk dus ik denk sowieso dat er niet meer in zit als plek 3 t/m 5. Zit het een beetje mee worden we derde, zit het niet mee allemaal kunnen we ook makkelijk achter AZ en Vitesse eindigen want die hebben imo geen mindere selecties staan. Natuurlijk zal Advocaat niet alles goed doen maar een vierde plek vind ik vrij normaal met dit materiaal

22 februari 2021 om 14:13

Gek antwoord. Je bent heel stellig dat van Hooijdonk niet objectief was over van Persie, maar hebt geen idee of Derksen wel of niet objectief is tegenover Advocaat?

22 februari 2021 om 14:53

Simpelweg omdat ik niet weet of Derksen ongelijk heeft. Feyenoord staat imo wel een beetje waar het ook hoort te staan gezien het materiaal. Hiermee kan je gewoon een keer van clubs als Heerenveen verliezen. Als we dat soort mindere wedstrijden niet hadden zouden we meedoen om de titel of CL voorrondes en dat lijkt me niet reeel met dit materiaal

22 februari 2021 om 15:08

@ijsmuts.

Natuurlijk kan van Hooijdonk objecties zijn, maar ontkracht het zijn argument volledig? Ik vind van niet namelijk. Het heeft moeten duren tot Van Persie terug kwam bij Feyenoord, tot Van Hooijdonk weer iets normaals over hem kon roepen als analist zijnde.. In al die jaren ertussen, waarin Van Hooijdonk analist was en Van Persie nog speelde, kon Van Hooijdonk geen positie woord over zijn lippen verkrijgen omtrent Van Persie.

Het heeft dus van 2007 tot ongeveer 2018 geduurd, voordat Van Hooijdonk ''objectief'' kon zijn omtrent Van Persie. Dat is 11 jaar.... Dan heeft Derksen dus nog wel een aantal jaren te gaan om nog niet objectief te zijn over Advocaat .

Overigens maakt mij dit allemaal niets uit, ik ben namelijk niet echt een fervent Eredivisie volger. Het ging mij vooral om de Van Hooijdonk versus Van Persie discussie.

22 februari 2021 om 15:14

Het ontkracht het wel want de stelling van Japie was dat Pierre (sarcasm on) "altijd heel objectief was"... blijkt dus dat dat wel meevalt. Ik vind het een heel onzinnig en niet relevant argument ook in de vraag of Derksen objectief is over Advocaat. Blijkbaar wil Japie zich in de discussie mengen door de aandacht van het vraagstuk af te leiden. Een discussie waar hij zelf geen deel aan wil nemen. Sneu vind ik dat.

22 februari 2021 om 19:15

ik zeg alleen dat ik Pierre vrij hypocriet vind wat betreft deze stelling omdat hij er zelf ook een handje van heeft een speler te beoordelen op het "ik mag je gehalte". verder kan het best zijn dat Derksen niet objectief is wat betreft Advocaat en dat wil ik ook best geloven, maar ik zou het ook kunnen begrijpen als hij net zoals ik denkt dat er niet meer in zit met dit materiaal. het echte probleem bij Feyenoord zit hem naar mijn mening in het aankoopbeleid. dat is al jaren een drama, vooralsnog ook nu onder Arnesen weer

En toch heeft Derksen wat Feyenoord betreft helemaal gelijk vind ik. Advocaat haalt er gewoon het beste uit, maar het zijn allemaal verwende spelertjes die "net-niet" zijn en denken het wel te zijn. Daarnaast heeft Van Hooijdonk ook erg veel nare trekjes.

22 februari 2021 om 11:59

Ik vind het juist helemaal geen vervelende spelertjes. Wie is dan vervelend? Gertruida, Botteghin, Malacia, Toornstra etc?
Dat het kwalitatief niet overhoudt is een ander verhaal.

Van Hooijdonk heeft nare trekjes, vind je maar dat zegt niets over wat hij inhoudelijk over Derksen zegt. En van Derksen vind je niet dat hij vervelend is e/o nare trekjes heeft?

22 februari 2021 om 12:00

Hij haalt helemaal het beste er niet uit. Vorig jaar deed hij dat qua resultaten, maar dit jaar is het tenenkrommend slecht. Laf spel, onbegrijpelijk wissels en spelers waarvan het zelfvertrouwen onder 0 is gedaald omdat ze wekelijks worden afgefakkeld door hun eigen trainer, want het kan nooit aan Dick liggen.

22 februari 2021 om 12:06

@feyenoorddelft maar zo'n wedstrijd als gister win je toch gewoon niet met een achterhoede en keeper die soms als idioten de bal inlevert. Hoe kan een trainer daar wat aan doen. En dan kom je nog met geluk weg dat Narsingh zo'n kan mist. Ik snap soms de opstelling ook niet maar dat mensen hier doen alsof Advocaat niet wilt winnen is ook onzin. Heb je die man niet geã£â¯rriteerd aan de lijn zien staan gister. Die zit nog vol vuur! We kunnen niet ontkennen dat hij het beste uit deze selectie haalt.

22 februari 2021 om 12:13

Vorig jaar haalde die toch veel meer punten dan dit jaar? Hoe kan hij nu dan het beste eruit halen als die het vorig jaar beter deed?

22 februari 2021 om 12:18

Ik kan me niet aan de indruk ontrekken dat het gehele gebrek aan zelfvertrouwen mede komt doordat Dick op zijn zachtst gezegd niet heel erg complimenteus is naar zijn spelers toe. Dat Feyenoord niet de allerbeste spelers heeft is waar, maar ik heb gisteren spelers dingen zien doen die je niet alleen toe kan schrijven aan gebrek aan kwaliteit...

22 februari 2021 om 12:26

@mrsamosa helemaal mee eens hoor, als spelers op vijf meter afstand geen bal in de voeten kunnen spelen dan kan je er als trainer niks aan doen. Maar een trainer kan natuurlijk wel wisselen en als je dit na 30 minuten moet aanschouwen, moet je gewoon wisselen wat mij betreft. Botteggin speelde gewoon aardig laatste wedstrijden, wordt dan opgeofferd voor de slechtste speler in de verdediging Spajic. Die gozer raakt echt geen knikker goed. Dan heb je nog Diemers die eeuwig krediet heeft en nog langer mag blijven staan dacht ik dan Kokcu. Linssen krijgt werkelijk geen bal aangespeeld, werkt zich een slag in de rondte maar wordt toch altijd afgemaakt door mijn collega supporters. Zoals bijvoorbeeld Berghuis er gisteren weer bij liep, mag hij ook wel een keer besluiten hem te wisselen. Aanvoerdersband naar Toornstra die nooit verzaakt, maar gisteren ook eindelijk eens met gebaren duidelijk maakte dat het zo niet langer gaat.

22 februari 2021 om 12:59

@FeyenoordDelft maar Advocaat kan toch moeilijk zeggen dat als heel Nederland ziet dat iemand een zaadpartij speelt hij niet slecht was? Dat is ook nogal ongeloofwaardig. Bovendien heeft een Berghuis bv ook met regelmaat kritiek op Advocaat. Het enige wat je wel kan zeggen is dat Advocaat ook wat vaker de hand in eigen boezem mag steken maar met terechte kritiek op spelers vind ik weinig mis

22 februari 2021 om 13:01

Dat is het probleem MR Samosa, ik zag hem langs de zijlijn staan, maar hij verdomde het om in te grijpen. 2-2....3 centrumspitsen op de bank.....wissel: Linksback voor een linksbuiten. Met andere woorden....dick vindt een gelijkspel uit bij Twente voldoende. Daar ben ik als supporter klaar mee. Ga gewoon voor de winst, liever strijdend ten onder dan blij zijn met een punt tegen een middenmoter.
Hij start ook iedere wedstrijd met het idee dat 0 0 een goede uitslag is....zelfs tegen degradatiekandidaten. Het spel ziet er niet uit, laffe tactiek, spelers worden niet beter, vertrouwen haalt hij weg bij spelers. etc. etc.

22 februari 2021 om 13:07

@japie, terechte kritiek kan ook binnenskamers, maar goed, mag ooit ook publiekelijk gezegd worden,maar Dick doet net of hij 4e staat met FC Emmen en dat we blij moeten zijn met ieder punt dat hij sprokkelt met deze selectie. Ik weet dat jij niet blij bent met de selectie, maar met een elftal: Bijlow, Nieuwkoop, Geertruida, Senesi, Malacia, Fer, en Toornstra, met daarvoor (niet ernaast) Kokcu op 10, Sinisterra, Jorgensen en Berghuis, moet je bij 90% van de wedstrijden op eigen kracht aanvallend kunnen winnen.
En vooral de kritiek op een Bozenik, die daarvoor prima wat goaltjes had meegepikt en kei hard werkt (en niet voor niets jeugdinternational is)is gewoon niet goed. Hij heeft die jongen met de grond gelijk gemaakt om een politiek spel te winnen van Arnesen.

22 februari 2021 om 13:09

Benoemen dat iets niet goed was is helemaal niet erg.het cynische toontje als hij over zijn spitsen praat vind ik wel storend en die worden daar echt niet beter van. Die Bozenik had hij publiekelijk al afgeserveerd na 4 trainingen geloof ik.

22 februari 2021 om 13:17

@FR010FRDAM waarom uit Berghuis zijn kritiek op Advocaat dan ook niet binnenskamers?

22 februari 2021 om 13:18

@FeyenoordDelft dat was misschien niet goed idd maar ik had ook meer verwacht van een spits van 4 miljoen

22 februari 2021 om 13:22

Japie, ik kan me herinneren dat jij vooraf wel tevreden was met een speler die niet via 'boord op de schoot-scouting' naar binnen werd gehaald en die potentie en groeiwaarde zou vertegenwoordigen. Achteraf kijk je een koe in de kont.

22 februari 2021 om 13:25

@Japie, maakt me eigenlijk niet uit. Ik ben ook van mening dat Berghuis dat beter niet kan doen. Dus van beiden valt wat te zeggen, maar als je toch een antwoord wil: misschien omdat Berghuis klaar was met Dick nadat hij voor de zoveelste keer hoorde dat ze volgens Advocaat niks voorstelden...en omdat hij gefrustreerd is over de spelopvatting van Advocaat. Ik kan prima begrijpen dat deze manier van voetballen het plezier volledig bij een liefhebber als Berghuis weghaalt. Bij mij in ieder geval wel

22 februari 2021 om 13:33

Hij maakte zijn goals, was misschien voetballend niet op het niveau wat je mag verwachten van een spits van 4 miljoen. Dan verwacht ik van een trainer dat hij ermee aan de slag gaat in plaats van hem na 4 trainingen publiekelijk te laten vallen. Maar goed lange termijn dat is niet in Dick zijn belang

22 februari 2021 om 13:59

@NJfromVOL en welke spelers met potentie en groeiwaarde heeft Arnesen dan gehaald? Ik zie ze niet

22 februari 2021 om 14:00

@FR010FRDAM dat kan maar dan mag Advocaat toch af en toe ook wel gefrustreerd zijn van de keuzes die zijn spelers in het veld maken?

22 februari 2021 om 14:30

Verschil tussen Advocaat en Berghuis is toch wel iets van 40 jaar aan ervaring. Je zou toch juist van zo'n ervaren trainer kunnen verwachten dat hij dit beter managed?

Overigens zie ik wel degelijk potentie in Bozenik. Laat hem nou juist iets hebben dat Jorgensen niet kan. Al zet je Jorgensen als een schaduwspits en Bozenik ervoor. Al breng je Bozenik op het moment dat je moet forceren. Gast krijgt totaal geen kans en ja dan is 4 mil weggegooid.

22 februari 2021 om 14:40

Ik had het over Bozenik

22 februari 2021 om 12:01

Tja is dat nog steeds zo?
Dat deed hij een lange rijd zeker echter heb ik mijn twijfels daarbij de laatste maand. en misschien al wat langer

22 februari 2021 om 12:01

Daar ben ik het grotendeels mee eens. Maar toch ben ik het ook met Pierre eens. Ik denk echt dat Advocaat eruit haalt wat erin zit, maar denk dat hij nu ook wel steekjes laat vallen. Ik vind de manier hoe Pierre het bracht tevens best grappig. Een beetje dollen met elkaar kan prima.

22 februari 2021 om 12:17

Onzin. Als je in de laatste 12 wedstrijden 9 keer op achterstand komt zit er gewoon iets niet goed mentaal in de voorbereiding. Advocaat zit daarnaast alleen maar te brommen. Haalt er absoluut niet uit wat er in zit.

22 februari 2021 om 12:21

Derksen heeft ook nare trekjes. Als je bij hem in het programma komt, kan je niet meer stuk. Maar als hij je niet mag, ben je de sigaar.

Hoe vaak heeft Derksen het er wel niet over dat voetballers elkaar geen kaarten aan mogen smeren, dat het geen 'matennaaiers' mogen zijn? Vergelijk dat eens met hoe vaak Derksen zijn collega's bij andere voetbal programma's afbrand.

22 februari 2021 om 13:42

De laatste tijd wordt bij lange na niet het beste uit de selectie gehaald. Ben het er mee eens hoor dat er enorm veel middelmaat rondloopt. Maar ook met dit team zouden o.a. Herenveen en Twente gewoon te kloppen zijn. Het spel van Feyenoord is al een aantal weken dramatisch. Vervolgens zie ik Advocaat dit continu afschuiven op een ander. Dan is het de scheids, dan weer de KNVB die een wedstrijd heeft moeten verplaatsen. Maar oh wee als je ook maar een beetje kritiek leverd op Advocaat. Dan staat Derksen vooraan om fli k tegengas te geven zodat hij zijn grote vriend weer eens in bescherming kan nemen. Het is gewoon lachwekkend waar ze bij VI de laatste tijd mee bezig zijn, ongeacht wat Pierre de avond ervoor loopt te brabbelen.

Niks mis mee. Ik vind VI leuk, maar die verheerlijking van Advocaat begint lachwekkende vormen aan te nemen.

Nou, de uitzending van VI vanavond kunnen we ook weer van A tot Z uittekenen. Pierre is vanavond de lul en zal het zwaar te verduren krijgen van de mannen die claimen zo onafhankelijk te zijn en goed zouden kunnen incasseren.

22 februari 2021 om 12:03

Dat lokt Piere ook uit, wees wijzer en reageer er niet op. Blijkbaar zit er toch een kern van waarheid in het verhaal van Derksen anders reageer je er niet zo ingestudeerd op.

22 februari 2021 om 12:27

Dat doet Pierre helemaal zelf. Niet laten gaan nee als een klein kind ook een sneer willen uitdelen.

22 februari 2021 om 13:01

En terecht. Pierre is namelijk hetzelfde. Hij mocht Van Persie niet dus als die een geweldige match speelde dan vind Pierre het niet veel bijzonders. Een tijdje had je hetzelfde met Van Basten en Perez toch Ziyech. Al die analisten hebben blijkbaar voorkeuren

22 februari 2021 om 14:42

Op dat soort momenten is het aan de kijker om daar doorheen te prikken en de mening van de 'analist' als niet objectief te beschouwen. De verheerlijking van Advocaat bij VI is net zo lachwekkend als de kritiek van Pierre des tijds op Van Persie.

22 februari 2021 om 15:30

Kunnen ze die Derksen ook niet gewoon vervangen zoals Ziggo dat gaat doen met Jack? Of hanteren ze bij dat VI een dictatorische systeem. Het gaat vaak nergens meer over. Vervang Derksen voor vdVaart ofso en je kan weer fris en fruitig verder.

22 februari 2021 om 15:45

Zeker niet, hoewel ik het vaak niet met Derksen eens ben en me geregeld aan hem erger is hij voor het programma onmisbaar. Ik zou niet meer kijken zonder hem.

Advocaat perstte het er in het eerste halve jaar wel uit bij deze beperkte selectie. Menig coach had toch veel minder hoog gestaan met dit materiaal. Ondanks de onlogische keuzes die hij soms maakt. Je kunt niet stellen dat hij het superslecht doet. Daarentegen was het eerste half jaar niet om aan te gluren en kwam je er vaak mee weg, nu bij Heerenveen en Twente een paar keer niet, dus ergens hebben de heren ook wel weer gelijk. Lastige situatie in Rotterdam, een crisis lijkt aanstaande.

Haha, Hooidonk heeft helemaal gelijk. Als je Derkzen een pluim geeft ben je z'n vriendje
Gerbrandts doet het ook en Derkzen trapt er volledig in.
Maar ach, derkzen is en oude zielige man geworden. Laten we het hem niet al te kwalijk nemen.
Advocaat heeft het qua punten goed gedaan, maar het spel is bedroevend en niet om aan te zien.
Feyenoord onwaardig
Als je ziet hoe
Heerenveen, Fortuna Groningen Az om maar wat te noemen spelen veel mooier voetbal en je kan er nog over praten, maar wat Dick presteert is lelijk voetbal

22 februari 2021 om 12:31

Weet je wat ik zo grappig vind... Alles wat men hier over derksen loopt te zeiken dat doen jullie zelf ook allemaal. Zeiken zeiken zeiken maar dat mag allemaal maar derksen mag zn mening niet uiten? Doe niet zo hypocriet zeg. Wees blij dat er iemand in media land is die zegt wat hij vindt. De rest is te nep voor woorden met Genee voorop.
Derksen een oude zielige man noemen. Weet je wat ik pas zielig vind. Als een klein kind lopen miepen over Derksen omdat hij hij niet zegt wat JIJ van hem wil horen. Kinderachtig.

22 februari 2021 om 12:38

Maar het meest zielige van allemaal zijn de mensen die vinden dat ze het voor Derksen moeten opnemen want ow wee als je kritiek hebt op de voetbal koning van televisie dan komt de Derksen fanclub in actie.

22 februari 2021 om 12:59

In 1980 had ik een abonnement op VI. Iedere woensdag keek ik uit om het blad te lezen. Ik studeerde in die tijd nog.
Joop Niezen was hoofdredacteur. Ik las alles, zelf de ingezonden brieven
Ergens op pagina 5 of 7 stond een hel klein stukje geschreven door ene Derkzen
Ik heb ook zijn stukjes gelezen, maar na vele stukjes hield ik het voor gezien. Ik dacht deze jongen is ziek. wat een negativiteit straalt er van hem af.

Op een gegeven moment kwam er op tv een programma met Genee en Derkzen; Begon leuk, hij had als hij ging voorlezen nieuws, nieuws dat we nog niet kenden. Afkomstig van VI, hij was nog adviseur van dit blad geloof ik.
Maar hij begon zich groot te wanen en hekelde mensen die oa op tv hun brood kwamen verdienen. Zelf nam hij een spotje op en verdiende €50.000 volgens eigen zeggen. maar wel afgeven op anderen die dit deden.
Het programma mocht geen Voetbal International meer heten en werd Voetbal Inside of zoiets. Derkzen (en Gijp) dede alles voor geld, Medemensen, waaronder voeytballers en trainers afmaken, behalve als je vriendje was, zoals bas nijhuis en dickie.
Ik heb een Ongelooflijk hekel aan mensen die ten koste van andere mensen schijtlollig willen doen en andere, je medemens persoonlijk wil beschadigen. Je bent voor mij dan een ongelooflijke oetlul
Dat is Derkzen
Op een ander forum werd dit programma de Muppets genoemd met Waldorff en Stattler.
mag je raden wie dat waren en wie kermit was

(minder vond ik wie Miss Piggy was)

ik loop en praat dus niemand na.

22 februari 2021 om 15:33

@Soccerfan_1 Hou toch op. Blij zijn met iemand die zegt wat hij vind? Agh dat is altijd zo'n kulargument. Alsof wanneer iemand onfatsoenlijk bezig is, dan is het iemand eerlijk is en sterk. Alsof anderen niet gewoon zeggen wat ze vinden. Agh, hou op.

22 februari 2021 om 13:01

Net zoals Pierre heel objectief kon oordelen over wedstrijden van Van Persie zeker?

Ach, het is gewoon simpel. Derksen heeft er geen moeite mee om iemand een beetje te schofferen en de mensen die dat overkomt zijn daar niet blij mee, vooral omdat Derksen er geen enkele moeite mee heeft als men hem schoffeert. Overigens, juist die meningen van Derksen zorgen er voor dat hij al jaar in jaar uit mag roepen wat hij wil op de treurbuis, waar doorgaans iedereen uitblink tin nietszeggende teksten.

22 februari 2021 om 12:35

Hij heeft een mening en is niet bang om die te zeggen. Mensen die het niet met hem eens zijn die zeiken hem af en noemen hem zielig. Daar heeft derksen op zijn beurt weer helemaak terecht complete schijt aan.
Ik ben het ook niet altijd met hem eens maar ik ben blij met iemand die roept wat hij wil. Medialand loopt vol met neppe mensen die iedereen te vriend willen houden. Derksen niet en als iemand daar niet tegen kan ( Zoals nietszeggende van Hooijdonk ) dan is dat niet zijn probleem.

Als ik trouwens aan van Hooijdonk denk dan denk ik aan de TV kantine waar Alain Clark op hele duidelijke manier liet zien hoe men over van Hooijdonk denkt. Daar komt echt alleen maar lucht uit.

In rotterdam zouden ze advocaat op handen moetend dragen.. spelers materiaal is echt van zeer lage kwaliteit. Ik zou dus niet weten wie er betere resultaten uit zou halen?

22 februari 2021 om 12:23

Het is een trade off, Advocaat is een resultaat trainer maar jonge spelers worden bij hem niet beter. Hij stelt ze ook liever niet op. Dus korte termijn resultaten versus lange termijn oplossingen om weer aan te haken bij de Nedelandse top.

22 februari 2021 om 12:35

Die jonge spelers moeten natuurlijk wel goed genoeg zijn. Wat laten al die verhuurde Feyenoord talenten die nu zijn verhuurd bij hun clubs zien? Bijna allemaal niet veel

22 februari 2021 om 12:38

Ik weet niet genoeg af van de jeugd van Feyenoord om daar een oordeel over te geven. Tot en met zestien jaar doen ze het in ieder geval uitstekend en winnen ze ook regelmatig van o.a. de jeugd teams van Ajax. Het kan ook zomaar zijn dat ze gewoon moeten groeien en dat men een tussen jaar moet accepteren om daarna er sterker uit te komen. Onder Koeman moest men terugvallen op de jeugd en dat is destijds prima gegaan.

22 februari 2021 om 13:31

Maar ze hebben door Advocaat ook vrijwel een jaar stilgestaan in hun ontwikkeling. Goede invalbeurt werd niet beloond met meer minuten. Wehrmann en Azarkan en eerder Bozenik zijn een aantal keren prima ingevallen. Dan kan je ze echt wel meer minuten geven als het totaal niet loopt.

22 februari 2021 om 14:02

@SpeedyAFC misschien was de lichting die Koeman onder zijn hoede had aan jeugdspelers ook veel beter. Dat Feyenoord onder 16 goed bezig is is mooi maar Advocaat kan niet een speler van 15 jaar gaan opstellen

22 februari 2021 om 14:03

@FR010FRDAM over die Bannis werd dat ook gezegd maar die heb ik zien spelen en dat vond ik niet veel bijzonders. Zelfde verhaal met Vente. Ik denk niet dat als Advocaat ziet dat die talenten beter zijn als wat er in staat hij ze gaat passeren. ook hij zal gewoon willen winnen en weten dat hij daar de beste spelers voor moet opstellen

22 februari 2021 om 14:27

@japie_krekel Je mist mijn punt. Als een paar jaar geleden de onder 16 jeugd van Feyenoord weet te winnen van de jeugd van Ajax dan verwacht je nu dat er wel talenten instromen in het eerste elftal. Ik heb het niet over de huidige 15 jarige spelers maar die van een paar jaar geleden.

22 februari 2021 om 14:55

Maar dan is de vraag waar maken al die jeugdspelers nu furore als ze echt zo goed zijn? Macro Rigters werd ook ooit topscorer op een jeugd EK en waar speelt die nu?

22 februari 2021 om 15:13

@japie_krekel Je weet nooit zeker hoe het uitpakt met jeugd. Er zijn voorbeelden van grote talenten die faalde (castaignos, Schuurman) en van kleinere talenten (bruno Martins Indi, Clasie, de Vrij) waar we wel veel aan gehad hebben. Nu werd Haps regelmatig gebruikt als linksbuiten, waarom pak je dan niet een Azarkan of een andere buitenspeler? Een Malacia werd ook als nood in de basis tegen Napoli gegooid en speelde erg goed en blijft zich ontwikkelen. Misschien was hij ook niet boven komen drijven als hij was uitgeleend aan een KKD club.

22 februari 2021 om 16:48

@japie_krekel De onder 17 lichting 15/16 bracht Chong, Vente en Geertruida. 16/17 bracht Kocku en Zierkzee voort.

Van de lichting 17/18 zie ik alleen Burger en verder niemand. Van de lichting 18/19 zie ik ook niemand. Dus van twee jaargangen heeft alleen Burger eens een keertje bij de A selectie meegedaan. Er moet toch wel meer talent zitten dan alleen Burger in twee grote lichtingen?

Maar als niemand ooit de kans krijgt te trainen en wat minuten maken bij het eerste, dan stopt de groei. Advocaat wil die jongens er niet bij hebben omdat ze nu nog niet goed genoeg zijn. Dat is waar ik het over heb.

22 februari 2021 om 19:18

ik zie ook liever jeugd als de aankopen van Arnesen die niks toevoegen, maar de coach beslist dat natuurlijk niet in zijn eentje. als Arnesen Advocaat helpt aan die aankopen ipv hem het te laten doen met de jeugd dan kunnen we dit probleem eerder op het bestuur afschuiven. een coach heeft het liefst 50 nieuwe aankopen als het zou kunnen en die denkt vaak in eerste instantie aan zijn eigen hachje als eindverantwoordelijke

Advocaat die werkte voor en met veronica inside op de champions league avonden. Moet altijd denken aan dat Derksen Hans Kraay jr een veeg uit de pan gaf met, je hoeft hier niet financieel onafhankelijk te zijn maar wel geestelijk onafhankelijk. Berghuis heeft wat kritiek over bepaalde zaken, Advocaat word beschermd en Berghuis word dubbel terug gepakt. Dat ze vinden dat Feyenoord staat waar het hoort te staan, prima hoor. Maar geen enkele kritiek puntje op het schofferen van eigen spelers en de armoedige tactiek waar niemand blij van word.

Geintje van van Hooijdonk... moet kunnen toch? En derksen is best ook kritisch op dickie hoor, zet hem ook vaak in de zeik.. zou wel fijn zijn als van Hooijdonk iets meer tempo in zijn verhaal houdt. Dreigt nogal eens stil te vallen. Afellay voegt niet zo heel veel toe vind ik en Theo zegt best wel zinnige dingen.. vanavond weer eens kijken wat derksen en vooral Jan boskamp er over te zeggen hebben!

22 februari 2021 om 12:37

Ze zien niet hoe vaak ze Advocaat al niet in de zeik hebben genomen. Het leuke is dat Advocaat wel die humor heeft om dat leuk te vinden. Mensen als van Hooijdonk nemen zichzelf te serieus. Ik kijk ook nooit meer naar Studio voetbal. Wat een saai, zoutloos programma is dat geworden zeg.

22 februari 2021 om 12:42

Dat vindt ik nou van vi. Gaat echt nergens over. Totaal geen inhoud en gaat maar hooguit 20 minuten over voetbal. Van Hooidonk afzeiken is ook wel een beetje simpel eerlijk gezegd

Advocaat maakt meer kapot dan je lief is. Met zijn halfdode spelopvatting en kritiek op jonge spelers heeft hij de marktwaarde van het team misschien wel gehalveerd. Het draait allemaal om Dick en nu blijkt dat spelen om te verliezen zorgt dat je nooit iets zal winnen ligt het niet aan zijn tactiek, maar aan de kwaliteit van de spelers. Het liefst haalt hij er nog wat jongens bij. Alles om ervoor te zorgen dat zijn blazoen vlak voor zijn pensioen nog even opgepoetst blijft en dat gaat ten koste van de club.

Denk ook dat er veel meer in zou moeten zitten, geloof bij de jongens lijkt inderdaad tot onder het 0-punt weggezakt. Verdedigend stond het relatief lang goed, maar aanvallend slaan we al 1,5 geen deuk in een pakje boter behalve als de tegenstander (bv Willem II) zich gewillig naar de slachtbank laat drijven.

Advocaat straalt zelf inmiddels ook al even uit dat hij er geen zin meer in heeft. Belachelijke wissels, aan elke tegenstander aanpassen, altijd vanuit het verdedigende denken. Heb het idee dat er enkel zonder bal wordt getraind. 9 van de 10 keer ziet het er aardig uit tot de 16 en dan volgt er bijna altijd een fantasieloze bal voor het doel.

Hoewel ik meer dan happy ben dat Berghuis bij ons rondloopt is dat ook gewoon geen captain. Meestal de eerste die zijn kop laat hangen en ik heb hem volgens mij nog nooit een ploeggenoot zien oppeppen.

Kijk al een maand of 2 reikhalzend uit naar einde competitie, hoop inmiddels gevestigd op de derde plaats. Denk dat de voorrondes volgens jaar anders te zwaar zullen zijn om door te stoten tot het eindtoernooi.

Ik moet wel weer even denken aan hansie hansie.. die zei dat senesi laatst 30 a 35 miljoen waard was... als ze dat bod binnenkrijgen zou ik hem op de brommer overal heenbrengen! 30 a 35 miljoen yen misschien....

22 februari 2021 om 12:24

Wat dat betreft is het natuurlijk ook niet handig dat bekend geworden is dat Senesi verkocht moet worden.

Door iets of iemand anders aan te wijzen voor je falen haal je de aandacht van jezelf of je selectie weg. Zo werkt het in de voetballerij. Je gaat mij niet vertellen dat Dick zelf niet weet dat die 2 gele kaarten voor berghuis terecht waren, dat de penal overgenomen had moet worden en dat die scheids(beter of slechter dan Kuipers maakt niet uit) er niets aan kon doen dat Feyenoord de 1-3 weg gaf. Maar je gaat als coach ook niet op tv zeggen dat je eigen team kut met peren heeft gespeeld. Lastig om de hand in eigen boezem te steken voor velen....

Ik vind Van Hooijdonk een kwal van een vent, maar hij heeft hier wel gelijk en ik vind dat hij het hier wel op een leuke manier mee brengt. Net als Bas Nijhuis staat Dick Advocaat ongenaakbaar op een voetstuk bij Veronica Inside. Idiote reacties en foute beslissingen van Dick worden gebagatelliseerd met reacties als 'ach ja, dat is Dick toch...' en iedereen die anders denkt of praat wordt publiekelijk gekielhaald. Maar roepen Ten Hag of Schmidt iets wat tegen hun denkwijze of de publieke opinie ingaat, dan is er nul begrip, want die gasten mag Derksen gewoon niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5755
2.PSV5129
3.AZ4921
4.Vitesse4514
5.Feyenoord4320
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller2313
B. LinssenAanvaller216
L. SinisterraAanvaller113
J. BijlowKeeper80
L. PrattoAanvaller50
N. MarsmanKeeper160
R. ten HoveKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

93 fans
Coach, 73 jaar
SeizoenClub
2019- Feyenoord
2018-2019 FC Utrecht
2018-2018 Sparta Rotterdam
2017-2017 Nederland
2016-2017 Fenerbahçe
Laatste voetbalnieuws

Coronacrisis kan vertrek bij Feyenoord bespoedigen: ‘Situatie is veranderd’

Orkun Kökçü had vorig jaar zomer de clubs voor het uitkiezen. Onder meer Arsenal, Chelsea, Valencia en Napoli hengelden naar de diensten van de middenvelder van Feyenoord. De Rotterdamse club toonde...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 3 maart
Rangers maakt zich zorgen over de situatie van Jürgen Klopp bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren