Kenneth Perez: ‘Hij loopt weg op een manier van: je weet toch, ik ben de man’

Zondag, 21 februari 2021 om 22:52Dominic Mostert • Laatste update: 22:55

Kenneth Perez vindt Luciano Narsingh niet zelfkritisch genoeg. De analist van ESPN heeft zich zondagmiddag 'vermaakt' met de aanvaller van FC Twente, die een hoofdrol speelde in de wedstrijd tegen Feyenoord (2-2). Tegen zijn eigenlijke werkgever speelde Narsingh een positieve hoofdrol in de aanloop naar de doelpunten van Twente, maar in de tweede helft liet hij twee grote kansen onbenut om zijn ploeg nog dichter bij de overwinning te brengen.

"Daar heb ik me ook om vermaakt. Na zijn assist bij de 2-0 loopt hij weg op een manier van: je weet toch, ik ben toch de man. Hij wil zich bewijzen”, zegt Perez zondagavond bij Dit was het Weekend, waarna ESPN beelden toont van een gemiste kans van de aanvaller in de vijftigste minuut. Na een foute pass van Uros Spajic en de mislukte controle van Marcos Senesi kreeg Narsingh een vrije doortocht richting Marsman, die als winnaar uit de strijd kwam. “Nou, dit is dan dan ook de Narsingh die we kennen, en de reden dat hij waarschijnlijk niet de absolute top haalt. Snelheid heeft hij wel.”

Het artikel gaat verder onder de video
Ten Hag blijft hopen op Brobbey: 'Ajax vecht voor zijn spelers'
Meer videos

Het was niet de enige grote kans die Narsingh miste. Na 57 minuten verloor de ver uitgekomen doelman Nick Marsman de bal aan Danilo, die Narsingh in stelling bracht aan de rand van het zestienmetergebied. Hij hoefde alleen nog Senesi te passeren, maar kreeg de bal niet langs de verdediger. “Net stond er wel een keeper, maar hier staat er niet eens een keeper”, lacht Perez. “Dan lukt het ook niet. Ik zou er als teamgenoot of trainer gek van worden.”

Narsingh gaf na de wedstrijd toe dat hij het gevoel heeft dat Twente door hem twee punten verloor. Wel bleek hij tevreden over zijn optreden in de eerste helft. “Of ik mijn punt heb gemaakt? Ik heb laten zien dat ik gewoon heel dreigend kan zijn en dat ik gewoon een gevaarlijke speler ben. Dus ik denk dat ik mezelf wel heb laten zien”, zei de rechtsbuiten. “De vraag is: waar leg je de lat? Narsingh vindt eigenlijk dat hij heeft laten zien dat hij echt een goede speler is”, reageert Perez op het interview. “Ik zou toch echt zeggen: ‘Ik heb me zó verschrikkelijk níét laten zien vandaag.’”.

“In de topsport gaat het om winnen en verliezen en goals maken", vult hij aan. "Joël Drommel zei na afloop dat hij trots was op het team. Waar leg je de lat dan? Waar ben je trots op? Je speelt tegen zo’n zwak Feyenoord, je staat 2-0 voor en je pakt één punt.” Narsingh speelde een hoofdrol bij de goals van Twente. Na twaalf minuten kwam hij in balbezit na geklungel van Spajic en werd hij dwarsgezeten door Senesi, wat resulteerde in een (benutte) penalty van Danilo. Een minuut later was het opnieuw raak voor Twente. Door een hakje van Queensy Menig dook Narsingh vrij op aan de linkerkant van het strafschopgebied. Zijn voorzet werd bij de tweede paal tegen de touwen gewerkt door Tyronne Ebuehi.


Poll

Ben je het eens met de kritiek van Kenneth Perez op Luciano Narsingh en Joël Drommel?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

26 reacties (laatste reactie door afcfokke)

Buiten de inhoud van wat perez heeft gezegd, ik vind hem veelste negatief in de programma's waar hij zit

21 februari 2021 om 23:01

Waarin is hij veel te negatief hier dan?

21 februari 2021 om 23:17

Als je net gekeken hebt weet je wel waar ik het over heb, heeft hij op alles en iedereen kritiek. Ik heb op de helft de tv maar uitgezet

21 februari 2021 om 23:32

Ik heb het gezien.

22 februari 2021 om 10:16

Ik vnd de reactie van Perez op Narsingh ook zwaar overdreven. Natuurlijk is het topsport, maar die jongen is toch geen Michael Jordan ofzo? Hij mag en is allang blij dat hij weer kan spelen bij een mooie club zoals FC Twente, dat hij dan als huurling tegen zijn broodgever bij 2 goals betrokken is en daar in het veld blij om is, is gewoon prima, hij is ook nog kritisch op zichzelf dat hij de ploeg 2 punten heeft gekost. Ik zie niet in waar Narsingh hier iets verkeerds doet. Ik stoorde me veel meer aan dat dansje van Danilo na die vreselijke penalty, dat vond ik Persoonlijk dan weer ongepast! 1e goal in 2021, doe lekker normaal denk ik dan.

22 februari 2021 om 11:59

Perez maakt eenzelfde punt als gisteren aan tafel bij Studio Voetbal werd gemaakt. Beoordeel je Narsingh als een Twente speler of als Feyenoord speler? Hartstikke leuk dat je een assist geeft en een penalty mee krijgt, maar hij moet die wedstrijd gewoon op slot gooien en minimaal één goal scoren. Perez stelde dat er in zijn tijd misschien te hard naar elkaar werd gepraat, maar dat hij het idee heeft dat men nu te lief is voor elkaar en daar kan ik me wel in vinden. Het is allemaal erg lief en soft.
Als je door twee 100% kansen om zeep helpen twee punten weg gooit vind ik het opmerkelijk dat hij wel zegt dat hij blij is dat hij zichzelf heeft kunnen laten zien. Kom op man.

22 februari 2021 om 00:02

Ben het vaak wel met hem eens, hij bekijkt het anders als de meeste mensen denk ik en het kan altijd beter het is immers topsport wat we willen dan horen er juist kritische feedbacks bij naar mijn mening. Denk dat narsingh van twente ook nog wel een kritische feedback krijgt om aan te werken want deze kansen moesten er wel echt in...

Marciano Vink is in mijn optiek veruit de beste analist momenteel , zegt veelal zinnige dingen en is realistisch. Daarnaast is er eindelijk iemand die Kenneth Perez zo af en toe is op zijn plek zet.

21 februari 2021 om 23:07

Hou op. Wat een verschrikking om naar die man te luisteren.

22 februari 2021 om 00:13

Hou op man. Ik erger me al maandenlang aan die Vink. We noemden Pieter Vink vaak een vlinke vink, dat mag je over die Marciano ook zeggen. Het enigste waarin hij vanavond gelijk had mbt Perez is dat Graafschap en topsport gevalletje. Voor de rest is hij ontzettend irritant om naar te kijken en luisteren. Vooral als hij langs het veld staat! In de studio kan hij op zijn minst wat open deuren intrappen.

Wat is er met hem aan de hand??? Vond hem altijd wel goed... Maar hij lacht iedereen een beetje cynisch uit. Heeft zelden nog positieve woorden over Ajax, psv of Feyenoord spelers... stengs en boadu krijgen er ook wekelijks van langs. Laat hem lekker op ziggo barca real of city gaan analyseren als het hier allemaal zo slecht is... zwaar irritante gozer geworden het laatste half jaar met dat sarcastische lachje om de 10 minuten!

21 februari 2021 om 23:04

De pot verwijt de ketel. Je zou eerder van hem kunnen zeggen dat hij ‘ik ben de man’ over zichzelf denkt. Jammer, want ik vond hem altijd erg goed en zinnige dingen uitslaan..

21 februari 2021 om 23:04

Ik vind kritisch zijn helemaal niet erg, zeker niet als dat terecht is. Ik mag soms graag naar hem luisteren heeft in ieder geval een eigen mening, alleen slaat hij af en toe wel volledig door en dat maakt hem een karikatuur van zichzelf. Zonde !

21 februari 2021 om 23:08

Ik ook niet. Vond hem zelfs de beste analyticus tot een half jaar geleden... maar er is iets met hem aan de hand!? Het is allemaal slecht in zijn ogen. Ik weet niet hoe concurrerend die wereld is, maar het is voor mijn gevoel een beetje sinds op opkomst van Rafaël van der vaart, want ineens roepen best veel mensen dat hij verfrissend is, waar voorheen perez best wel wat schouderklopjes heeft gehad!

22 februari 2021 om 09:49

Misschien krijgt hij dat opgedragen vanuit zn werkgever? Valt me ook op dat ie veel negatiever is dan voorheen.

Aan God daar hebben we Perez weer, ik denk dat die man het vreselijk vindt om naar voetballers te kijken, het is dat hij daarmee geld verdient anders deed hij het niet denk ik!

ze zijn al snel trots tegenwoordig , je kan toch verkomen met snelheid alleen dat zie je wel , ik mis de feyenoord vs twente s met spelers als ruiz , nkufo, assaidi , arnautovic , en aan feyenoord kant, dan wijnaldum, fer , de vrij, jammer dat het zo slecht is tegenwoordig , we stellen europees echt niks voor , op ajax na dan . jammer dat er niet nog 2/3 clubs zijn met een mooi project ( talenten etc ) die ajax echt kunnen uit dagen wel jammer want er liggen zeker mogelijkheden bij een aantal clubs in nederland .

22 februari 2021 om 15:42

als je nou zou zeggen dat je terugverlangt het Feijenoord van Cruz, Bosvelt en van Gastel had ik me er nog iets bij voor kunnen stellen..

Perez is normaal gesproken wel een prima analist, maar de laatste tijd komt er alleen maar negativeit uit zijn mond. Begint een beetje irritant te worden. Kritisch zijn is prima, maar hij slaat nog al ver door.

Nársing staat juist bekend dat hij vaak kansen mist

Narsingh was in mijn optiek ook behoorlijk waardeloos gisteren. Heeft er hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat het bij een gelijkspel is gebleven. Drommel mag wat mij betreft wel trots zijn op zn team, zo slecht was het allemaal echt niet.

Sinds Narsingh vertrok bij Heerenveen is het een speler geworden die gewoon 20 minuten bij de versafdeling staat waar hij een keuze probeert te maken tussen optimel aardbei en framboos. Waarna hij framboos pakt en ziet dat er ook de smaak bosbessen is. Hij dendert altijd naar voren en weet dan niet of hij hem moet afpassen of zelf moet gaan tot hij zich vastloopt en de verkeerde keuze maakt.

Ik ben het volledig eens met Perez. De assist die door een Feyenoord speler nog getoucheerd wordt, het was gewoon nog een slechte voorzet ook. Om dan in je eentje bij de cornervlag de lieve heer te bedanken, ging mij ook wat ver. Ik vond dat van Toornstra geen pingel, maar de eerste van Twente zet ik dan ook mijn vraagtekens bij. De eerste levensgrote kans doet Marsman goed zijn werk, maar hij kan de bal daar ook breed geven op Danillo. De tweede grote kans, hoef je alleen maar hoog in te schieten. Wat mij betreft een dikke onvoldoende. Je kunt je afvragen of je niet liever een jeugdspeler daar neer zet. Je bent nagenoeg veilig, lekker de tijd in van Leeuwen steken, vlieguren laten maken. Daar zit voor onze Fc op langere termijn de winst en niet in Narsingh die met al zijn ervaring dit soort kansen verprutst. Het is topsport en door Narsingh verlies je hier gewoon 2 punten. Wat Feyenoord gisteren liet zien had hard afgestraft moeten worden. Als je er zoals nu voor staat moet je je doel omhoog bijstellen. Wetende dat Feyenoord en Groningen tegen elkaar moeten op woensdag, had je naar de volgende speelronde beide in het vizier kunnen hebben. Ron Jans goede trainer, maar geniet soms iets teveel lijkt het. Het lijkt wel of we alleen maar naar onder aan het kijken zijn, door de situatie begrijpelijk, maar zo'n Drommel die dan tevreden is, omdat je er vooraf voor getekend zou hebben. Iedereen ziet vooraf toch dat dit Feyenoord aangeschoten wild is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Feyenoord4320
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. DrommelKeeper240
DaniloAanvaller2413
T. EbuehiVerdediger231
J. BoschMiddenvelder231
G. RoemeratoeMiddenvelder220
Q. MenigAanvaller228
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

163 fans
Aanvaller, 30 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 FC Twente 7 0 0 0
2020/2021 Feyenoord 9 1 0 0
2019/2020 Feyenoord 15 2 0 0
2018/2019 Swansea City U23 2 0 0 0
2018/2019 Swansea City 2 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Cadeautje Hélène Hendriks bezorgt Heracles geen winst in Twentse derby

De Twentse derby tussen Heracles Almelo en FC Twente heeft zaterdagavond geen winnaar opgeleverd. De ontmoeting in Erve Asito eindigde in 2-2 en daar schieten beide teams op de ranglijst relatief...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 3 maart
Rangers maakt zich zorgen over de situatie van Jürgen Klopp bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren