Genee valt met deur in huis bij Janssen: ‘Wanneer stap je over, Theo?’

Donderdag, 18 februari 2021 om 15:37Rian Rosendaal • Laatste update: 15:37

Wilfred Genee blijft hopen op een toekomstige samenwerking met Rafael van der Vaart en Theo Janssen in de voetbaltalkshow Veronica Inside. De televisiepresentator annex radiomaker sprak donderdagochtend alvast met Janssen over een eventuele overstap van de analist, die op zondagavond regelmatig aanschuift in Studio Voetbal en bij RTL7 voor analyses van Europa League-wedstrijden.

"Wanneer maak je de overstap, Theo?", vraagt Genee donderdag in het ochtendprogramma van Radio Veronica. Het antwoord van Janssen is duidelijk: "Ik heb nog steeds niks gehoord, hè", aldus de oud-middenvelder van onder meer Ajax en Vitesse. "Meen je dat nou?", zegt de verbaasde Genee op zijn beurt. "Marco Louwerens (directeur van Talpa, red.) regelt dat allemaal. Ik heb het ook bij hem neergelegd, zo van: 'Van der Vaart en Theo Janssen moeten we hebben, dat zijn de twee toppers op het moment'. Maar ik ga weer even met hem bellen dan."

Janssen verwijst vervolgens met een kwinkslag naar John de Mol, de zenderbaas van Talpa. "Als John aan mijn telefoonnummer wil komen, dan komt hij daar sowieso wel aan, denk ik. Mijn contract loopt tot de zomer, tot na het EK", aldus Janssen, die daarmee antwoord geeft op de vraag van Genee over zijn huidige contractsituatie bij RTL7. Voor Genee reden om gelijk een belofte te doen aan Janssen. "Ik ga gewoon weer bellen, dat moet gewoon geregeld worden."

Genee is elke maandag en vrijdag de presentator van Veronica Inside, met René van der Gijp en Johan Derksen als vaste gasten. Afwisselend schuiven Hans Kraay junior, Valentijn Driessen en Jan Boskamp aan om terug te blikken op het voetbalweekeinde of juist vooruit te blikken. Daarnaast worden de analisten regelmatig ingezet bij de duels in de Champions League. Janssen was in het verleden al eens te gast in de populaire voetbaltalkshow, al was dat wel tijdens een speciale EK-uitzending.


Poll

Denk jij dat Theo Janssen een aanwinst zou zijn voor Veronica Inside?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

43 reacties (laatste reactie door janta)

Ik ben juist weer studio voetbal gaan kijken omdat Rafael en Theo het daar zo leuk doen en niet zo lopen te zeuren en af te geven als sommige anderen.

18 februari 2021 om 15:49

Zij doen het daar zeker leuk. Alleen ik kan niet om mensen zoals youri mulder en jack van gelder heen. En met name youri mulder kan ik bijna boos van worden als ik hem er slap in hoor lullen. Wat een verschrikkelijke analist is dat.

18 februari 2021 om 15:54

Weet je wat het knappe is, in het voetbal spel Fifa 20 en Fifa 21 is het commentaar van Mulder net zo slecht! Als in het echt ze zijn daar bij Fifa erg consistent in, een van de redenen dat ik met fantastisch Engels commentaar speel.

18 februari 2021 om 16:01

Jack en Youri zijn al jaren niet meer te zien bij Studio Voetbal, die zitten bij Rondo op Ziggo. Dat is trouwens pas echt een verschrikkelijk programma. VI blijft het leukst, hoeveel onzin ze daar soms ook vertellen.

18 februari 2021 om 16:03

Dat is knap , aangezien sinds fifa 20 het commemtaar van Fifa gedaan word door Sierd de Vos en Jeroen Grueter. Je hebt verder wel gelijk dat het altijd drama is geweest en het overigene ook nog steeds drama is.

18 februari 2021 om 16:03

Misschien toch eens updaten dan, want naar mijn weten is hij geen commentator meer.

18 februari 2021 om 16:03

Dat is knap , aangezien sinds fifa 20 het commemtaar van Fifa gedaan word door Sierd de Vos en Jeroen Grueter. Je hebt verder wel gelijk dat het altijd drama is geweest en het overigene ook nog steeds drama is.

18 februari 2021 om 16:06

Aaah pardon. Blijkt wel weer hoe weinig ik het eigenlijk kijk haha. Ik kijk eigenlijk alleen vi. Ben het vaak totaal niet eens met derksen, maar de amusements waarde is gewoon veel hoger.

18 februari 2021 om 16:36

Feynec haha, thanks voor de correctie! Sierd de Vos vind ik met afstand de vreselijkste, die man praat over alles behalve de wedstrijd en vind zichzelf zo geweldig! Engels commentaar is echt een aanrader!

18 februari 2021 om 16:17

Hun toevoegen aan VI zou juist voor het evenwicht heel goed zijn.

18 februari 2021 om 16:26

Alleen als Boskamp aan de andere kant van de tafel zit 😉

Zouden goede toevoegingen zijn en de tafel van nieuwe energie voorzien. Heb jarenlang veel gekeken, maar vind het dit seizoen vrij voorspelbaar allemaal. Nieuwe tafelgasten kan hopelijk weer voor een nieuwe impuls zorgen.

Beide heren zou ik graag bij Vi zien, het is best wel grappig. Studio voetbal vond ik veel te saai, dus ik keek sporadisch. Maar sinds Affellay, Jansen en Van der Vaart er zitten kijk ik veel vaker, eindelijk wat leven in de brouwerij en het trio doet het leuk op hun eigen manier.

18 februari 2021 om 16:02

Afellay hoor ik ook graag, heerlijk hoe hij zijn ouwe clubje af kan zeiken tegenwoordig .

18 februari 2021 om 16:17

Daar hoor je Psv fans vaak over, maar ik vind dat onzin! Het pleit juist in zijn voordeel, dat hij ook over zijn eigen club in tegenstelling tot onze Sjaak Swart kritisch en de waarheid over zijn eigen club kan zijn! Dat valt slecht in het Eindhovense, en dat zou "wraak" zijn. Nou nee, daar geloof ik niks van. Hij is gewoon een objectieve analist, die net pas begint maar snel zijn plekje aan tafel aan het claimen is. Ik had het nooit verwacht, Afellay als analist maar net als die andere heren doen ze het leuk.

18 februari 2021 om 16:50

Als PSV fan wil ik even delen dat het mij iig niks uitmaakt als hij kritisch is over PSV. En velen zijn het denk ik met mij eens. Prima zo.

18 februari 2021 om 17:04

Afellay heeft er ook wel echt verstand van. Nu kijk ik daar niet van op, maar hij weet het beter onder woorden te brengen dan ik had verwacht. Tijdens zijn carrière had ik dat beeld niet zo van hem. Het leukst blijf ik Nordin Amrabat vinden. Ik hoop dat die snel uit de zandbak komt en Studio Voetbal verder op komt fleuren

18 februari 2021 om 16:14

Afellay vind ik zelf wat minder. Hij zegt best vaak wat zinnigs, maar hij praat zo zachtjes dat ik gewoon moeite heb om hem te verstaan (ik ben nooit de enige in de huiskamer) en hijzelf ook lang niet altijd boven de rest uitkomt...

18 februari 2021 om 16:18

Poetry neem wel in ogenschouw, dat Afellay net pas begonnen is. Dus het zal nog wat onwennig zijn, maar hij ontwikkelt zich goed en snel vind ik.

18 februari 2021 om 17:13

Ik moet eerlijk zeggen dat ik m in het begin ook matig vond, open deuren intrappen en het klonk gewoon niet zo lekker. Was waarschijnlijk gewoon wennen, want ik vind 'm eigenlijk wel een prima aanwinst voor de tafel. Zegt over het algemeen zinnige dingen en weet dat ook goed onder woorden te brengen.

Theo samen met René en vaste tafelgasten Wim Kieft en Jantje Boskamp zal zeker hilarische tv opleveren.

18 februari 2021 om 16:55

En zo nu en dan Kuyt erbij? Zal vast gezellig worden als Johan dan nog vaste tafelgast is.

Theo en Rafael zijn te goed voor dit soort afzeik programmas.

18 februari 2021 om 17:05

En daarom juist geschikt. Het zijn twee van de weinigen die de ballen hebben om tegen Derksen in te gaan

19 februari 2021 om 15:37

Die 2 zeggen tenminste wat zinnigs maar dat hoor je niet vaak bij Derksen en Co.

Ik hoop dat deze mannen een overstap nar Veronica Inside zien zitten, ik denk dat Theo dit eerder zal doen dan Van der Vaart. Ik kijk nog steeds met plezier naar VI, echter kan ik mij voorstellen dat men wat negatiever wordt over wat er allemaal wordt besproken. Derksen z'n mening is steeds vaker wat verschillend dan bij de rest van de heren aan tafel. Hij wordt steeds vaker uitgelachen door de andere tafelgasten. Anderzijds geloof ik niet dat ze Derksen zomaar op straat zetten. Het programma kan zeker wat nieuw elan gebruiken.

18 februari 2021 om 16:17

Maar een vervanger voor Driessen zal bijna elke kijker wel zien zitten! Ook Rafael heeft onlangs gezegd op de radio dat hij het wel ziet zitten om met de heren aan tafel te zitten. Hij heeft ook smakelijk gelachen toen ze grappen maakten over dat hij dikker was geworden. Altijd fijn om weer eens iemand op tv te zien met zelfspot en een 'dikke huid'.

18 februari 2021 om 16:19

Van der Vaart is ook wat vrijer geworden en is niet vies van een grap over zijn eigen lichaam bijvoorbeeld. Die zou daar denk ik ook wel goed mee kunnen.

Als dit gebeurt dan zal de kwaliteit omhoog schieten. Zijn we eindelijk af van Gijp en derkzen,
Laatstgenoemde is mediageil en de eerste denkt dat als hij daar aan tafel is hij "lolig" moet zijn.
Zit hij bij CL wedstrijden dan valt het wel mee
Vaart en Jansen zijn mannen die gewoon zeggen wat ze vinden zonder de schijtbakken humor

18 februari 2021 om 16:18

Ze zouden komen als aanvulling he, niet als vervanging van Gijp en Derksen.

18 februari 2021 om 16:28

Dat zeggen ze. Derkzen loopt op zijn laatste benen en Gijp zei altijd als Derkzen stopt dan stop ik ook. Hopelijk houdt hij woord, maar ja het geld he
Trouwens Derkzen zal het niet kunnen verkroppen als hij minder aandacht krijgt

18 februari 2021 om 18:22

Het is Derksen Cas, en niet Derkzen. Wanneer je iemand zijn naam niet weet is google je beste vriend. Op deze manier komt je reactie niet heel snugger over.

Ik zou het enorm zonde vinden als Janssen en Van der Vaart gaan aanschuiven bij Veronica. Ze praten op een prettige manier over het spelletje en laten we eerlijk zijn: voor voetbalinhoudelijke gesprekken heeft het geen zin om nog bij Derksen (en ook Gijp in mindere mate) aan tafel te zitten.

18 februari 2021 om 16:19

Idd ja. Bedoel vervang Derksen en Driessen/Kieft voor Janssen en vdVaart dan is het top, nieuw weg inslaan. Nee maar dat zou de programma pas een boost geven. Je ziet al bij Studio voetbal dat het veel leuker en aangenamer is geworden.

18 februari 2021 om 16:30

Ik heb liever dat ze rustig blijven zitten waar ze zitten, al zou het wel aangenaam zijn als Derkzen en Gijp iets anders gingen doen.niet alles hoeft naar de Mol
Var of zo

Rafael en Theo passen wel in de geest van Veronica Inside en praten op een lekker luchtige manier over voetbal en zijn wat gezelliger dan Henry Schut of Arno Vermeulen. Hopelijk komt deze match tot stand, lijkt mij een goede combinatie.

Passen daar prima. Vd Vaart ook. Die moest alleen maar lachen dat Gijp hem een dikzak noemde en zei, ja he ik lust wel eens een kroket.

Dat zou een goede toevoeging zijn, alleen gaat helaas niet gebeuren denk ik. Deze twee heren zijn inhoudelijk wel een toevoeging, alleen krijg je daar de kans niet voor in dit programma.

Zo vindt ik Hans Kraay inhoudelijk ook heel goed, wil niet zeggen dat ik het altijd eens ben. Maar ook die wordt elke keer afgekapt.

DE kijkcijfers blijven maar dalen. Als ze het programma willen behouden moet er nieuw leven ingeblazen worden in de vorm van nieuwe mensen. Het viel me op dat Voetbal Insite zover achterloopt op de rest. Sinds het programma naar Veronica is gegaan kijk ik amper nog. Het is echt tergend slecht geworden. Elk jaar zeggen ze dat ze stoppen, dus raar zal het niet zijn.

Raf, Theo!...Alsjeblieft niet doen! Lekker inhoudelijk over voetbal blijven praten zonder je wordt afgekapt omdat er een 'grappig' fragment weer moet worden ingestart.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

457 fans
Middenvelder, 38 jaar

In de wandelgangen

Zondag 18 april
Sergio Agüero kondigde onlangs zijn vertrek bij Manchester City aan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren