‘Wesley Sneijder is boos en twijfelt hevig over overname FC Den Bosch’

Woensdag, 10 februari 2021 om 11:12Rian Rosendaal • Laatste update: 11:43

Het is zeer de vraag of Wesley Sneijder als nieuwe eigenaar instapt bij FC Den Bosch. Voetbal International meldt woensdagochtend dat de oud-middenvelder er momenteel 'wel even klaar mee is'. Sneijder en zijn zakenpartner Ebert Dollevoet zijn er naar verluidt woedend over dat de voorgenomen plannen met de club uit de Keuken Kampioen Divisie grotendeels al op straat liggen. Een afkoelingsperiode moet

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door ikbengoed83)
10 februari 2021 om 11:23

Kom op, hier moet Den Bosch ook blij mee zijn. Als je een club symbolisch wil kopen voor 1 euro, weet je al dat er weinig van terecht gaat komen. Er moet ook geã¯nvesteerd worden. Een club kopen is 1, daarna moet je nog geld investeren in allerlei faciliteiten en spelers niet te vergeten. Het jaar met Jordania werd er gelijk 2,5 miljoen geã¯nvesteerd, die man had tenminste de intentie om iets van de club te maken. Met Wesley Sneijder moet je niet in zee gaan, die wil gewoon voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

10 februari 2021 om 11:26

Als ik de berichten goed las dan wilde Sneijder de club schuldenvrij maken en daarna de club voor 1 euro overnemen. Dan wordt er dus wel degelijk geïnvesteerd.

10 februari 2021 om 11:32

Dubbeltje op de eerste rang? Ze willen den Bosch schulden vrij maken.

Den Bosch heeft alleen al een negatief eigen vermogen van zo’n anderhalf miljoen euro.

Dus niks dubbeltje op de eerste rang.

10 februari 2021 om 11:43

Lees je toch eens fatsoenlijk in man! Duidelijk dat je haat hebt aan Sneijder maar dit slaat nergens op. Of heb jij ook zo even anderhalf miljoen om een club van de ondergang te redden?

10 februari 2021 om 13:19

665 "er moet ook geã¯nvesteerd worden. Een club kopen is 1, daarna moet je nog geld investeren in allerlei faciliteiten en spelers niet te vergeten." Tja, dat vond ik eigenloijk ook altijd. Tot die Gã¼n Fortuna Sittard overnam. Die man heeft 30 van de aandelen gekocht, voor acht ton, maar heeft daarna geen rode cent van zijn eigen geld in de club gestoken verder. Die zit dus ook voor een dubbeltje op de erste rang. Daar is niets geinvesteerd in faciliteiten, laat staan spelers. Dat moet Fortuna allemaal als club zã©lf bekostigen. Dus dan kan Den Bosch dat ook. Vergeet niet, als je schuld gesaneerd is, dan heb je gewoon weer de mogelijkheid om je geld in inkomsten te investeren in nieuwe spelers en faciliteiten.

10 februari 2021 om 14:16

@constant kante - Het gaat er wel om hoe die schuld ontstaan is. Als die club uberhaupt niet winstgevend is, wordt het toch wat lastiger. Op papier is het heel simpel om kosten te besparen, maar de praktijk wijst uit dat clubs nogal hardleers zijn. Bij Fortuna is het allemaal goed afgelopen, maar dat is ook een wat grotere club. Bovendien hebben we zo'n 4 of 5 clubs failliet zien gaan voor we een succesverhaal te zien kregen. Als enkel de schuld word kwijtgescholden, schiet je er niet veel mee op.

10 februari 2021 om 11:59

Toch denk ik dat je beter je club door sneijder kan laten overnemen dan door een investeringsmaatschappij

10 februari 2021 om 12:03

Oneens. Kijk naar Fortuna, Turkse investeerder en op 5 jaar tijd van kelder KKD naar middenmoot Eredivisie. Je moet gewoon wat geluk hebben

10 februari 2021 om 13:23

Fortuna middenmoot? Ze zijn 15e en 16e geëindigd in de eredivisie. Van die middenmoot is Fortuna nog ver verwijderd.

10 februari 2021 om 17:15

Waar staan ze nu?

10 februari 2021 om 12:20

Dit soort reacties blijft mij verbazen. In ieder ander land dan Nederland zou Sneijder op handen worden gedragen. Alleen al om hoe zeer hij zich altijd inzette met trots voor oranje. We hebben toch prachtige zomerse middagen en avonden gehad in 2008, 2010 en 2014. Ben daar zeker hem ook dankbaar voor. Mooie herrineringen. Hij heeft jou meer plezier bezorgd dan jij hem, denk ik zo. Maar hier wordt alles snel vergeten. Als je ook maar iets boven het gemiddelde uitsteekt gaat je kop eraf hier in Nederland.

10 februari 2021 om 12:47

Als voetballer werd ie hier ook gewaardeerd hoor, het zijn de dingen die ie daarna is gaan doen die afbreuk doen aan zijn imago. Bovendien is het lulkoek dat in ieder ander lang Sneijder verafgod zou worden, bekijk bijvoorbeeld eens hoe de gemiddelde Italiaan over Balotelli of Antonio Cassano denkt, om maar eens wat voorbeelden aan te halen. Zelfs Maradona kreeg van haast heel de wereld de kritiek dat ie na z'n carriere alleen nog maar een gekkie was. Als Wesley zich wat minder als hooligan gedraagd, dan zullen mensen ook weer meer naar z'n positieve kwaliteiten kijken. Altijd zo simpel om te doen alsof alleen wij Nederlanders moeite hebben met lastige figuren.

10 februari 2021 om 14:06

Ik snap dat ook niet echt. Je ziet gewoon een oud-voetballer die zoekt naar wat hij nu gaat doen en daardoor stort hij zich in verschillende projecten. Het is wellicht wat ondoordacht, maar zeker te begrijpen.

"hij heeft jou meer plezier bezorgd dan jij hem, denk ik zo."

Daar ben ik het weer niet mee eens, althans niet op grote schaal. Kijkers en supporters stelden hem in staat om miljoenen per jaar te verdienen. Reken maar dat wij Sneijder met z'n allen indirect heel erg veel plezier bezorgen. Maar goed, dat is niet eens relevant. Overigens draag ik voetballers nooit op handen en voeten. Daar is datgene wat ze doen in mijn ogen in relatieve zin te onbelangrijk voor. Voetbal is een mooie sport en goede entertainment, maar meer is het voor mij niet.

10 februari 2021 om 12:24

kan me goed voorstellen dat Sneijder een afkoelingsperiode wilt. Blijkbaar zitten er mensen met een dubbele agenda aan de bestuurstafel.

10 februari 2021 om 14:01

Die is er gewoon achter dat het allemaal niet zo goedkoop is om een club naar de Eredivisie te loodsen. Het lijkt heel aantrekkelijk; een club in moeilijkheden helpen en naar de Eredivisie loodsen. Echter is de werkelijkheid een stuk ingewikkelder en ik gok zo dat iemand Sneijder heeft verteld wat zoiets zal gaan kosten en hoe weinig rendement hij er voor terugkrijgt.

Enerzijds snap ik het wel. Anderzijds dit gebeurt zo vaak in de voetballerij, Sneijder zou toch beter moeten weten.

10 februari 2021 om 11:34

Zeker, ik denk wel dat Sneijder DE man is voor FC den Bosch.
Heeft de juiste knowhow, skills., een enorm netwerk en tevens met zijn netwerk toegang tot kapitaal om FC den Bosch structureel in de Eredivisie te krijgen. Zo'n prachtige stad verdient een club in de Ed.

10 februari 2021 om 12:01

Beste Prem, dat hij een netwerk heeft geloof ik... maar waar blijkt uit dat Sneijder de skills en know-how heeft om Fcdb in de Eredivisie te krijgen?

10 februari 2021 om 12:13

Vriend Prem, met je laatste zin ben ik het absoluut eens maar de rest ... Het doel is de club schuldenvrij te maken, daarmee zitten ze nog niet in de Eredivisie. Overname voor nop zogenaamd betekent verder weinig commitment ben ik bang. En in hoeverre biedt dat netwerk de kans op goede spelers? Hij weegt in letterlijk alles minder als het aanbod van die investeringsmaatschappij. Ik zou toch voor dat andere aanbod gaan als DB zijnde. Kijk naar Fortuna; op 5 jaar tijd van Kelder KKD naar middenmoot Eredivisie. Het kan wel maar je moet gewoon ook wat geluk hebben

10 februari 2021 om 12:37

Bedoel vanuit achtergrond en netwerk. hij verzamelt de juiste mensen om zich heen en dat zal tot resultaat leiden.

10 februari 2021 om 13:08

obv wat Prem? Sneijder heeft een geweldig talent gekregen om te kunnen voetballen, alleen qua IQ behoort hij tot de laagste regionen. Gelukkig voor hem heeft hij nog niet al zijn centen er doorheen gedraaid maar hem een verantwoordelijke functie geven in het bedrijfsleven is vragen om giga problemen. Geen school heeft hij af weten te maken en zijn eerste vrouw moest op haar 15e ook al stoppen met de Mavo omdat hij terwijl hij in de jeugd bij Ajax speelde ervoor zou zorgen dat ze niks te kort kwam. Welke club dan ook die in de problemen zit, moet uit de buurt van dit soort types blijven. Het kan ze namelijk een genadeschot opleveren. Laat Wesley lekker op tv analyses geven of een jeugdelftal gaan coachen.

10 februari 2021 om 13:13

Wat een kolder zeg. Uiteindelijk draait het om geld, niet om contacten. Om kampioen te worden in de KKD moet je dik investeren zodat je een beter elftal krijgt dan de rest. Nu is de begroting 2,9 miljoen euro. Hoe denk je die te krijgen op het niveau van Nac? Hoe ga je jaarlijks 10 miljoen euro extra omzet genereren? Of dacht je dat Sneijder jaarlijks tien miljoen eruo gaat bijlappen?

10 februari 2021 om 13:57

Know how? Wat weet Sneijder van begrotingen, het zakelijke aspect van de voetballerij en het reilen en zeilen van een club? De enigste kennis die Sneijder heeft, is wat er op het veld gebeurt. Verder zal Sneijder vast een netwerk hebben, maar daar koop je niet veel voor bij een club als Den Bosch. Verder zijn er genoeg steden die je een Eredivisie-club zou gunnen. Echter moet er ook draagvlak zijn en dat is bij Den Bosch al decennia niet het geval. Je denkt toch niet dat een Wesley Sneijder jaarlijks miljoenen gaat injecteren om Den Bosch op een Eredivisie-waardig niveau te gaan krijgen? Ik gok zo dat iemand 'm dat ook heeft verteld.

Surprise surprise. Al is dit wel enigszins Den Bosch te verwijten en niet zozeer de schuld van Sneijder. Toch is het weer typisch dat er na een hoop grote woorden weer gedoe ontstaat en de deal waarschijnlijk wordt afgeblazen, zoals ook het geval was bij FC Utrecht, zijn oude amateurcluppie hier, etc.

Haha Sneijder, waarom zak je zover af...misschien heeft hij nu goede redenen maar je hoort telkens allerlei plannen die toch weer niet door lijken te gaan. Hij zal denken: negatieve publiciteit is ook publiciteit.

10 februari 2021 om 11:29

Zonde inderdaad, terwijl dit wel een Nederlandse legende is. Maar met dit soort praktijken wordt je niet zo herinnerd. Wat je het laatst doet, is meestal hoe je herinnerd wordt. Of je moet Maradona zijn geweest.

10 februari 2021 om 13:49

Ik denk dat hij simpelweg geen idee heeft wat hij nou precies wil doen. Hij heeft met de aanwezigheid van geld eigenlijk het belangrijkste middel om iets op te kunnen zetten en heeft met z'n verleden als topspeler ook de naam en allure om een functie in de voetballerij te bekleden. Hij komt gewoon een beetje stuurloos over en dat is ook niet zo vreemd.

10 februari 2021 om 13:49

Waar heeft hij publiciteit voor nodig? Hij heeft geen eigen programma, nergens waar hij publiciteit voor nodig heeft. Denk dat hij dit gewoon graag wil, en als je met een aantal mensen om de tafel zit en allemaal een geheimhoudingsverklaring tekent, zou ik er ook sterk van balen als ineens allerlei details op tafel liggen. Dan kun je die mensen met wie je om de tafel hebt gezeten, niet echt meer serieus nemen.

Wesley verwacht te veel, te snel, lijkt het wel. Het is natuurlijk ook wel even wennen, denk ik, wanneer je na jaren als bovengemiddelde voetbalprof waarin iedereen alles meteen voor je doet wat je wil, je ineens in de 'echte' wereld terecht komt, waar het niet meer allemaal om jou draait. Dat is geen sneer naar Wesley, helemaal niet, maar ik denk dat hij wel even een reality-check nodig heeft.
Daarnaast vraag ik me af of Wesley wel moet willen zich te verbinden aan FC Den Bosch. Hij heeft immers al nauwe contacten met de beleidsbepalers bij zijn favoriete club, daar kan hij, als hij wat geduldiger te werk gaat, vast veel meer uit halen.

Wesley, in Den Bosch willen ze alleen je geld en je krijgt er 0 zeggenschap voor terug. Investeer dan in iets anders

10 februari 2021 om 12:21

Investeren in den Bosch, is sowieso geld in de oceaan gooien! Echt een onsympathieke club, altijd gedoe en gezeik, lelijk stadion, 20 jaar wanbeleid, weg ermee!

Wesley Sneijder heeft altijd in de schinwerpers gestaan en is een beetje slachtoffer geworden van zijn imago, dat doet dit soort deals pijn want de pers zit hem altijd op de hielen.

Als dit de enige reden is, vind ik dat een beetje zwak. Het voelt voor mij dat dit dan gebruikt kan worden als excuus om eronderuit te kunnen. Aan de andere kant heeft hij wel degelijk een punt. Je tekent niet voor niets een geheimhoudingsclausule. Dan kan het niet zo zijn dat mensen die zomaar schenden. Dat zijn waarschijnlijk mensen waar je straks mee verder moet werken. Dat je het daar niet in ziet zitten, begrijp ik dan ook wel weer.

Geinig man! Kuyt gepikeerd weg omdat hij geen hoofdtrainer bij Feyenoord mocht worden, ondanks ál zijn ervaring op dat gebied. Sneijder die met zijn voetjes stampt omdat iemand zonder zijn medeweten zijn mond voorbij praat. En eerder Van Bommel die in de nasleep van zijn ontslag nog even infiltreert in de spelersgroep om de verhoudingen daar te verzuren.

Het valt niet mee voor de heren om na zo'n 15 jaar op een voetstuk geleefd te hebben, weer met de normen van alledag te maken te hebben, zo lijkt het. Zo zacht als het gespreide bedje was in hun tijd als topvoetballer, zo hard is de werkelijkheid erna. Nee, je bent niet goed genoeg voor Feyenoord 1 als je een jaar een handvol talentjes in de luwte hebt getraind op momenten dat het jou goed uitkwam. Ja, er lekt weleens wat uit bij een voetbalclub, dat zou niet nieuw voor je moeten zijn. En nee, als je een jaar lang ondermaats presteert met een Nederlandse topclub, niet verder komt dan één tactisch plan en zelfs in je laatste twaalf wedstrijden slechts twee keer wint ben je gewoon geen toptrainer, mafkees! Gewoon weer onderaan de ladder beginnen, trots inslikken links en rechts en werk gewoon weer hard aan je doel zoals je als voetballer ook hebt gedaan. Met name Kuyt zou echt een voorbeeld moeten nemen aan Ruud van Nistelrooij in dat opzicht.

10 februari 2021 om 13:11

Volmondig mee eens! Overigens meen ik dat dit ook opgeld doet buiten de voetballerij: door de (zelf)verheerlijking van het individu, leidend tot narcistische trekken, accepteert niemand nog "nee", wat leidt tot verongelijkte gevoelens en protest. Pech en tegenslag is onderdeel van het leven. Niet iedereen zal je je zin geven. Accepteert dat, pas je gedrag aan en werk hard aan je doel.

10 februari 2021 om 13:52

Je hebt helemaal gelijk! Ze komen allemaal zo zielig over! en alles en iedereen moet maar naar hun pijpen dansen anders is het allemaal niet goed. Ruud is inderdaad echt een voorbeeld, tenminste een echte vent!

10 februari 2021 om 13:47

Precies dit. Niemand gaat 't ze meer voorkauwen en je hebt geen groep mensen of een zaakwaarnemer om je heen die je buiten schot houdt en zorgt dat je gewoon rustig je dingetje kunt doen. Nu gelden de regels van de maatschappij. Echter zal Sneijder zich weinig zorgen maken. Hij heeft leuk geboerd ten tijde van z'n carriere en als hij geld wil maken, kan hij gewoon het vastgoed in. Daar hoef je geen eens een goed stel hersenen voor te hebben, alleen een goed gevulde portemonnee en het vermogen om huurders of verkopers tevreden te stellen en te houden.

FC Den Bosch kopen? Gewoon FC Dordrecht kopen. 1. Dichter bij Utrecht. 2. Van de Gijp woont om de hoek van het stadion, lekker geinen met zijn 2 rond de wedstrijd. 3. Geen hangende claims of rechtszaken in de toekomst 4. Kan alleen maar beter maar stiekem heeft Dordrecht, want een van de grotere steden van Nederland, een enorme potentiële achterban maar niemand wist die te mobiliseren dus 5. enorme groeipotentie. Ik zeg; Doen, Wesley!

wesley zou toch wel inmiddels moeten weten dat de voetbalwereld een grote slangenkuil is en nu verbaasd zijn dat dit uitlekt. Daarnaast zou ik als den bosch zijnde blij zijn als hij afhaakt, deze man is niet meer serieus te nemen, nadat ie eerst zijn huwelijk naar de knoppen heeft geholpen en het ging botvieren om op auto's te gaan dansen, niet betaalde huwelijksfeest, dan weer terug wilde komen als speler maar stiekem toch maar niet op kwam dagen , dan weer trainer wil worden maar toch ook weer niet en nu als verlosser wil dienen als " investeerder " kom op zeg ! zorg eerst eens dat je een stabiel persoon wordt voordat je iets probeert, jack van gelder zei het al, deze jongen is van alle realiteit los sinds hij niet meer op het voetstuk stond als speler. Als speler alle credits maar als menspersoon een labiele jongen.

Een club kopen is meer dan alleen geld storten. Je moet een doel hebben, daaruit een stappenplan, beleid, hoe kom je hoger, maar hoe kun je de continuiteit waarborgen zonder dat je club een bodemloze put wordt. Wat voor club wil je zijn? Dit lijkt allemaal alleen maar om knaakjes en egootjes te gaan.

Ik lees wel een heleboel onderbuikgevoelens aangaande Sneijder. Hij heeft van alles niet naar de zin van iedereen gedaan. Maar als toch niemand meer geld mag investeren omdat hij een keer is gescheiden, een keer dronken is geweest of iets anders heeft gedaan waar anderen het niet helemaal mee eens kunnen zijn. Denk je dat die Jordania een lieverdje is dan ? Waar het om gaat en waar Sneijder terecht boos over is dat is iets wat je in zakendoen nooit accepteer: je spreekt tijdens de onderhandelingen af dat je voorlopig niets naar buiten brengt en dan blijkt binnen de kortste keren dat iemand zich daar al niet aan kan houden. Als dat al te moeilijk is voor je gesprekspartner bij de eerste besprekingen wat moet je dan verwachte als je eenmaal met die partij in zee bent gegaan ? Daar gaat het hier om, en dan zeg ik: Sneijder heeft hier het gelijk helemaal aan zijn zijde.

10 februari 2021 om 15:41

" Denk je dat die Jordania een lieverdje is dan ?"
En jij begint over onderbuikgevoelens aangaande Sneijder?

En wat betreft jouw conclusie dat Sneijder hier 'het gelijk helemaal aan zijn zijde' zou hebben, het is inderdaad een godspe dat als je onderhandelt en een NDA ondertekent, dat informatie op straat komt te liggen. Maar als jij hier ons kunt vertellen dat Sneijder het recht volledig aan zijn zijde heeft, dan heb jij uiteraard ook het bewijs in handen dat één en ander is gelekt door iemand die te maken heeft met het bestuur van Den Bosch! Tenminste, tenzij je je onderbuik gebruikt hebt, als je zó zeker van je zaak bent, dan heb je vast ook inzage in alle feiten. Dus deel dan maar met ons wie er gelekt heeft en hoe jij aan die informatie komt. Want dat het nou net Sneijder zélf is geweest die heeft gelekt hier, dát is, zelfs zónder onderbuik, toch gewoon een mogelijk scenario? Althans, het is onder geen beding uit te sluiten. Dus deel je informatie met ons Theo! Ik ben benieuwd.
Of het is gewoon een educated guess van jouw kant natuurlijk. Dat kán ook nog. Zet dát dan in je bijdrage!

@constant Kante Ik geef hierbij aan hoe ik tot in feite twee uitspraken kom waar jij op in gaat. Allereerst over die meneer Jordania. Ik vraag mij af of men denkt dat hij zo'n lieverdje is. Ik baseer die vraag op het feit dat de Knvb de man heeft verboden FC Den Bosch over te nemen. Dat gebeurt niet bij een persoon die solvabel en betrouwbaar is. Kennelijk is hij dat dus niet, vandaar deze niet op onderbuikgevoelens gemaakte opmerking, maar op het verbod van de Knvb gemaakte opmerking.
Dan de vraag waar het lek zou zitten. Lees nogmaals het stukje boven het fotootje van Sneijder in het artikel. Hier lees je ondubbelzinnig over de boosheid van het duo Sneijder/dollevoet en nergens de suggestie vanuit FC Den Bosch kant dat een van die twee zelf het lek zou zijn. "dollevoet meldde zich kort na die uitspraak al bij het bestuur van die uitspraak al bij het bestuur van Den Bosch met de vraag waarom VI al zo veel wist van de onderhandelingen". Die zin lijkt mij niets aan duidelijkheid over te laten Constant. Want nergens lees je een tegengeluid van het bestuur van Den Bosch. Overigens roep ik nergens dat ik Sneijder beschouw als de ideale schoonzoon. En dat wil ik ook nog wel toelichten. Volgens veel media was hij vorige maand druk bezig meteen poging zich bij FC Utrecht binnen te werken. Er van uitgaande dat de media hier niet over logen vond ik dat naar Rene Hake toe geen fraaie actie van Sneijder.

@constant Kante Ik geef hierbij aan hoe ik tot in feite twee uitspraken kom waar jij op in gaat. Allereerst over die meneer Jordania. Ik vraag mij af of men denkt dat hij zo'n lieverdje is. Ik baseer die vraag op het feit dat de Knvb de man heeft verboden FC Den Bosch over te nemen. Dat gebeurt niet bij een persoon die solvabel en betrouwbaar is. Kennelijk is hij dat dus niet, vandaar deze niet op onderbuikgevoelens gemaakte opmerking, maar op het verbod van de Knvb gemaakte opmerking.
Dan de vraag waar het lek zou zitten. Lees nogmaals het stukje boven het fotootje van Sneijder in het artikel. Hier lees je ondubbelzinnig over de boosheid van het duo Sneijder/dollevoet en nergens de suggestie vanuit FC Den Bosch kant dat een van die twee zelf het lek zou zijn. "dollevoet meldde zich kort na die uitspraak al bij het bestuur van die uitspraak al bij het bestuur van Den Bosch met de vraag waarom VI al zo veel wist van de onderhandelingen". Die zin lijkt mij niets aan duidelijkheid over te laten Constant. Want nergens lees je een tegengeluid van het bestuur van Den Bosch. Overigens roep ik nergens dat ik Sneijder beschouw als de ideale schoonzoon. En dat wil ik ook nog wel toelichten. Volgens veel media was hij vorige maand druk bezig meteen poging zich bij FC Utrecht binnen te werken. Er van uitgaande dat de media hier niet over logen vond ik dat naar Rene Hake toe geen fraaie actie van Sneijder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Den Bosch

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
16.Jong Ajax36-15
17.Jong AZ32-35
19.FC Dordrecht27-55
20.FC Den Bosch26-33
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
R. MeerveldMiddenvelder325
J. HornkampAanvaller3016
D. Moreo KlasMiddenvelder272
P. van MoorselMiddenvelder254
D. BolsiusAanvaller250
R. PostemaAanvaller237
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Den Bosch.

798 fans
Middenvelder, 36 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 23 april
Beerschot heeft de optie tot koop in het huurcontract van Zakaria Bakkali niet gelicht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren