Premier League willigt wens van met dood bedreigde arbiter Mike Dean in

Dinsdag, 9 februari 2021 om 16:20Rian Rosendaal • Laatste update: 16:21

De Premier League heeft de wens van Mike Dean om komend weekeinde geen wedstrijd te fluiten ingewilligd. Dean en zijn familie ontvingen afgelopen weekeinde doodsbedreigingen nadat de arbiter tijdens de Londense derby tussen Fulham en West Ham United enorm veel kritiek kreeg vanwege de rode kaart voor Tomas Soucek, middenvelder van the Hammers. Dean fluit woensdagavond nog wel het duel tussen Leicester City en Brighton & Hove Albion in de strijd om de FA Cup, maar komt komend weekeinde niet in actie. Ook Lee Mason, die als VAR betrokken was bij het duel tussen Fulham en West Ham, is vrijgesteld van werkzaamheden.

In de blessuretijd van de ontmoeting op Craven Cottage was de middenvelder van West Ham op de rand van het strafschopgebied in afwachting van een vrije trap. De Tsjech probeerde er wat beter voor te staan, maar kreeg geen ruimte van Fulham-aanvaller Aleksandar Mitrovic. Soucek raakte vervolgens ogenschijnlijk onbewust met zijn elleboog licht het gelaat van de aanvaller, die kermend naar de grond ging. Volgens Soucek was het een ongelukkige actie, maar op advies van de VAR trok Mike Dean direct de rode kaart. Volgens West Ham-manager David Moyes was het een 'ongelukkige samenloop van omstandigheden'.

"Het is een schandalige beslissing om hier iemand een rode kaart voor te geven", foeterde de Schotse manager na afloop van het gelijkspel tegen Fulham. "Ik vind het schandalig dat de VAR de scheidsrechter heeft gevraagd om nog eens goed naar het moment te kijken. Het was een simpel ongelukje en de wedstrijd had gewoon hervat moeten worden. Ik ben teleurgesteld”, zo benadrukte de woedende Moyes. "De scheidsrechters kunnen dit makkelijk stoppen door te zeggen dat ze niet meer zullen reageren op geschreeuw, maar het lijkt erop dat ze te bang zijn om ‘nee’ te zeggen." Onder meer Gary Lineker en Jamie Carragher waren eveens verbijsterd over de rode kaart voor Soucek. Dean kreeg er met name op de sociale media flink van langs.

Scheidsrechter Mike Dean ligt ernstig onder vuur vanwege deze krankzinnige rode kaart voor Tomas Soucek... ??

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 6 februari 2021

Volgens berichtgeving van The Times heeft de Engelse toparbiter zelfs doodsbedreigingen ontvangen en Dean zou de Premier League inmiddels hebben verzocht om hem vrij te stellen voor de volgende speelronde van aankomend weekeinde. De stortvloed van kritiek is hem even teveel geworden, zo klinkt het vanuit Engeland. Dean is aankomende woensdag wél gewoon de scheidsrechter bij het duel tussen Leicester City en Brighton & Hove Albion in de vijfde ronde van de FA Cup. De Engelse voetbalbond staat in ieder geval voor honderd procent achter Dean, zo blijkt uit een verklaring die maandag is afgegeven.

De FA vindt het schandalig dat de familie van Dean bij het voorval rondom de rode kaart voor Soucek wordt betrokken. "Dergelijke bedreigingen zijn uiteraard volstrekt onacceptabel", laat scheidsrechtersbaas Mike Riley maandagmiddag in duidelijke bewoordingen weten in het statement van de voetbalbond. "We steunen Mike dan ook volledig in zijn aangifte bij de politie. Niemand mag hiervan het slachtoffer worden."

Soucek zelf liet na het tumulueus verlopen duel met Fulham ook nog van zich horen. "Ik heb na afloop met Mitrovic gesproken en hij gaf aan dat ons duel fair was”, zo bracht Soucek naar voren op de sociale media. “Ik ben hem daar dankbaar voor. Helaas had de arbiter een andere mening. Iedereen die mij kent, weet dat ik een tegenstander nooit bewust pijn wil doen. Ik betreur dit moment in een verder geweldig seizoen. Een stukje fair play van Mitrovic.” Inmiddels is duidelijk geworden dat de rode kaart van Soucek is geschrapt, waardoor de middenvelder dinsdagavond gewoon kan uitkomen tegen Manchester United in de achtste finale van het Engelse bekertoernooi.Gerelateerd

Meer sportnieuws

50 reacties (laatste reactie door jackieboy10)

Wat een rare mensen zijn er toch... Ik vervloek sommige arbiters ook regelmatig, met Dean voorop, maar doodsbedreigingen? Wat een mafkezen.

8 februari 2021 om 13:07

Doodsbedreigingen zijn echt triest inderdaad. Ik snap ook niet dat er mensen zijn die zoiets kunnen. Het komt niet eens in mij op om dat te doen..

Dat gezegd hebbende: los van dit alles is het wel echt een tijd dat het hele scheidsrechterskorps in Engeland onder de loep genomen wordt. Het is één samenhangend zooitje van onkunde, wat elkaar allemaal indekt. De scheidsrechters ondervinden nooit consequenties van grote fouten, terwijl dat in mijn optiek er wel bij hoort. Zo'n Mike Dean is al jaren een dramatische scheids. Wanneer heeft dat eens consequenties voor hem?

8 februari 2021 om 13:14

Absoluut, scheidsrechters zijn zowat onaantastbaar in Engeland en dat frustreert iedereen wel eens als ze weer een foute beslissing nemen.

8 februari 2021 om 13:17

Precies Samcro. Met name die onaantastbaarheid is verschrikkelijk. Ze worden altijd gedekt. Persoonlijk vind ik overigens ook dat ze compleet de verkeerde kant uit gaan qua regels nu, maar dat is een andere discussie.

8 februari 2021 om 13:20

Nee hoor, laten we die discussie ook vooral openlijk voeren want ook daar vind ik genoeg van

8 februari 2021 om 14:18

Haha, ook weer waar . Het gaat mij vooral om de regels in het strafschop gebied. Die zijn nu zo, dat je als verdediger/keeper eigenlijk niets meer kan en mag doen. Je armen moeten op je rug, want anders maak je per ongeluk hands. Je mag niemand meer aanraken, want dan wordt dat gezien als shirtje trekken. En je kan ook je voet niet meer uitsteken, want elke aanraking zorgt voor een penalty. Daar komt het haast op neer..

En daar heb je gewoon aanvallers die daar ''slim'' gebruik van maken. Een Vardy haakt altijd zijn eigen voet achter een tegenstander en lokt zo continu penalty's uit. Sterling ook zo'n iemand. Het is veel te makkelijk om een penalty te krijgen nu. Ook de regels omtrent de situatie met Luiz vorige week. Ik vond het extreem dom van Luiz en blijf het nog steeds wel typisch vinden dat het hem gebeurd. Maar dat die oud-scheidsrechter bij BT sport doodleuk verkondigt dat als Luiz de aanvaller met een sliding had gestopt, hij slechts geel had gehad. Dan snap ik het echt niet meer.. Hoe kun je de regels zo maken, dat als je iemand bewust neersabelt je geel krijgt en als je hem niet probeert te raken rood?

En qua buitenspel vind ik ook dat er iets meer voordeel aan de aanvallende partij gegeven mag worden. Die situaties waarbij een speler met 1 teennagel buitenspel staat, vind ik simpelweg onzin.

8 februari 2021 om 15:06

Daarom was ik ook niet zo fel op Luiz al verdient hij natuurlijk alle kritiek die hij krijgt. Over het buitenspel had Wenger een mooie, pas buitenspel als er ruimte tussen de aanvaller en de verdediger is, dus als hij er helemaal voorbij is. Maar ja, Wenger en FA zijn sws geen gelukkige combinatie omdat hij als 1 van de weinigen zich uit durfde te spreken dat ze een bepaalde onaantastbare status hebben....al decennia lang. Ik wil het moment van Saka er ook nog wel bij halen, want toen Xhaka (even geleden) en Arteta (langer geleden) hetzelfde rond de middellijn deden (xhaka zelfs op de helft van de tegenstander....) kregen ze wel een rode kaart. Waarom wordt hier dan geel voor gegeven? De inconsistentie is zo f#ing frustrerend en lijkt (let op, ik zeg lijkt) altijd in ons nadeel uit te pakken, want ipv een pingel mee kregen we een vrije trap tegen..

8 februari 2021 om 17:31

Ja dat snap ik uiteindelijk ook wel idd Samcro . Was vooral gefrustreerd omdat het altijd hem ''overkomt''. En uiteindelijk die 3 rode kaarten en 6 veroorzaakte penalty's in 1,5 jaar is wel echt dramatisch.

Haha, tja. Wenger heeft überhaupt vaak wel goede ideeën over voetbal. Dit is er ook zo eentje inderdaad. Ik zou zelf ook met iets van marge werken inderdaad, al misschien iets minder dan wat Wenger zegt. Maar dat bijvoorbeeld 1 been of een volledige voet ertussen moet zitten voordat het buitenspel is.
En inderdaad, Wenger leefde standaard op gespannen voet met de FA. En vaak werd hij dan als ouwe zeurkous weg gezet, maar zijn punten waren vaak wel valide.

Verder met jou eens wat betreft de inconsistentie. Persoonlijk vind ik het in al die gevallen geen rood en is het dus meer zo dat wij in het verleden daar vaak het nadeel van hebben ondervonden. Maar in dat geval met Saka werd niet eens geel gegeven volgens mij? In ieder geval lijken wij vaak aan het verkeerde einde te trekken inderdaad. Dat varieert overigens wel per jaar. Maar volgens mij staan wij elk jaar hoog in het lijstje met 'foute beslissingen tegen gehad'. Dat is inderdaad frustrerend.

8 februari 2021 om 13:13

Inderdaad vreemd volk, maar ik vind dat er tegenwoordig wel heel verontwaardigd wordt gereageerd als mensen doodsbedreigingen ontvangen. Het is altijd weer hetzelfde liedje: mensen reageren afkeurend en gaan weer over tot de orde van de dag. Er lopen, net zoals 100 jaar geleden' nog steeds gekken rond. Vroeger moest je echt een brief sturen, maar nou is de drempel zo laag dat iedere gek gewoon zijn onzin kan verkondigen. 100% van deze doodsbedreiging hoef je niet serieus nemen, want dit soort types zeiden dit vroeger langs de lijn en nou kunnen zij het persoonlijk versturen via social media. Zijn gewoon zwakbegaafde en moeten zeker geholpen worden, maar dit soort sensatiejournalistiek kan alleen maar contraproductief. Het lost niks op, maar maakt het alleen maar erger. Dit soort figuren geilen op dit soort aandacht en vinden het maar al te leuk om met dit soort dingen te pronken binnen hun eigen bubbel van zwakbegaafde.

8 februari 2021 om 13:19

Zolang sociale platforms er niets aan doen zal het zo blijven. Als de mensen die de bedreigingen uiten opgespoord worden en daar consequenties van ondervinden zal het ook snel minder worden. Hetzelfde met racisme.

8 februari 2021 om 13:28

Ach als jij ook maar enige illusie hebt dat (doods)bedreigingen, racisme, discriminatie, stalking, enz... Ook maar zal verdwijnen door op te sporen en consequenties? Dit zijn dingen die er al zijn zins mensen heugenis en altijd zal blijven. Minder? Misschien. Maar weg? Nooit. Daarvoor zijn er gewoon teveel meningen op deze wereld.

8 februari 2021 om 13:32

Weg zal het nooit gaan, dat zit in ons DNA maar als het een beetje minder wordt wordt de wereld ook een beetje mooier. Als we maar denken dat er niets aan te doen is schiet het sowieso niet op.

8 februari 2021 om 13:43

Er is zeker wel iets aan te doen hoor, dat hoor je mij ook niet zeggen, maar bedoel meer dat het overdreven reageren door de media er niet aan bijdraagt. Ik denk als jij 99% van de scheidrechters spreekt zij allemaal wel te maken hebben gehad met doodsbedreigingen. Zelfde geldt voor veel bekende mensen. Hoeveel zijn er uiteindelijk omgelegd naar zo'n bedreiging? Ik denk 0. Soms kan je inderdaad beter je schouders ophalen, om de zenders uiteindelijk niet te voeden. Daar leven zij van, van dat soort aandacht. Er moet veel meer ingezet worden op opvoeding/voorlichting. Wanneer social media kanalen hier actief in gaan bannen enz, ben je alleen meer bezig met symptoombestrijding, het echte probleem los je niet op. Hier op het forum vindt ook moderatie plaats, maar denk jij dat ook maar enig persoon er door gaat veranderen? Van mij zijn er ook wel eens berichten verwijderd, maar heeft mij dat veranderd? Nee. Gekken blijven gewoon gekken. Door moderatie ben je juist meer bezig om je ogen te sluiten voor dat soort mensen en verdwijnen zij van de radar, wat alleen maar zorgwekkender is.

8 februari 2021 om 13:45

Dat laatste is een heel goed punt en ben ik het volledig mee eens. Het begint idd met opvoeding.

8 februari 2021 om 14:10

Er is geen grijsgebied meer in onze huidige maatschappij. Of je ontvangt een lofzang, zo niet, dan ontvang je doodsbedreigingen. Kritiek/feedback is de tussenweg, maar blijkbaar komen die mensen er niet op, dus gaan ze bedreigen/beledigen via social media, post of zelfs fysiek. Men zegt steeds dat het een kleine groep is die dat doen, maar ik denk dat het best een groot groepje mensen zijn die geen "gezond verstand" hebben. Laat die mensen ook alsjeblieft niet meedenken bij discussies.

8 februari 2021 om 14:14

Die lopen er in Nederland ook genoeg rond en helaas hebben die mensen ook gewoon stemrecht in onze democratie

8 februari 2021 om 14:30

Yep I know, word ik persoonlijk niet heel blij van, maar ja het is zoals het is. Gewoon via "feesboek" verschillende communities beginnen en doodsbedreigingen sturen. Goed dat de kaart van Soucek is geseponeerd uiteindelijk en ondanks dat Dean echt een scheidsrechter is die beter in de lower leagues mag fluiten, gewoon uiteindelijk zijn werk mag blijven doen.

8 februari 2021 om 15:08

FB mogen ze van mij sws opdoeken, dat draagt echt helemaal niets bij anders dan nuttig zijn voor Qanon aanhangers en andere gekkies.

8 februari 2021 om 15:11

Ik heb het moment net bekeken en ik snap zelfs dat er rood gegeven werd. Geen opzet,dat geloof ik wel,maar blijft elleboog.

Mike Dean is veruit de slechtste scheidsrechter in de PL. Hij maakt elke wedstrijd fout op fout. Maar ondanks dat, hoort niemand ooit bedreigt te worden. Laten we hopen dat ze de bedreigers spoedig vinden en straffen.

8 februari 2021 om 13:36

Jij en ik weten beiden dat je een scheidsrechter z'n familie er altijd buiten moet laten, dat je een scheids uitscheldt is tot daaraan toe. Maar weet je waarom mensen dit doen? Ze zitten thuis, kunnen op de tribunes niet schreeuwen en zien bijna geen mensen. Momenteel kijk ik amper voetbal omdat ik al kwaad ben op Van Dissel en z'n avondklok en mijn favo teams dramatisch spelen, kan ik er gewoon niet bijhebben. Kans op echt flippen is gewoon te groot

8 februari 2021 om 13:43

Ik snap je punt Erwin, maar dit is iets dat al jaren speelt, het is alleen wellicht erger geworden door Corona maar dat is niet de oorzaak.

8 februari 2021 om 13:58

Minder stressen broertje mediteer en vind je innerlijke rust

8 februari 2021 om 14:10

Nee die gasten die dit doen leven voor voetbal omdat ze niks anders hebben. Elkaar ook beetje opjutten enzo. Maargoed dat rutte er niet over gaat, die zou toch niet naar de oorzaken willen kijken

Ondanks dat je sowieso nooit iemands familie moet bedreigen, is het toch ook niet gek dat die hier rood voor geeft... En heel leuk dat Mitrovic erna zegt dat het een 'fair duel' is als die eerst zo kermend naar de grond gaat...

8 februari 2021 om 13:30

Zijn arm werd vastgepakt en hij draait zich om en trekt zijn arm in een omhooggaande beweging los. Niks vreemds aan. Als voetballers eens zouden stoppen met dat vasthouden van elkaar dan is het al een stuk makkelijker voor scheidsrechters. Ooit gaf Kuipers barca in de CL 2 pingels voor het vasthouden van de aanvallers in de 16.

Ook hier vind ik het niks, en dan gaat de verdediger nog een potje aanstellen showen. Zolang de VAR door mensen bemand wordt zal het niks worden.

En doodsbedreigingen: ik vind het te zielig voor worden dat je iemand, politici, sporters, scheidsrechters of andere bekende mensen een doodsbedreiging stuurt. Ik zou zeggen: opspeuren via het ip adres en een jaar of 5 geven. Net zoals ik dat schoftentuig dat gereld heeft 2 weken geleden het liefst voor 10 jaar opgeruimd zie worden. Lafaard!!!

8 februari 2021 om 13:37

Precies wat ik dacht. Beetje triest van Mitrovic om te zeggen dat het een fair duel was, maar toch de scheidsrechter proberen te manipuleren door gillend als een stervende zwaan naar de rond te gaan.

Ik begrijp eigenlijk vooral niet waarom Soucek bij deze actie zijn arm naar boven trekt? Ik zit vaak in zelfde duels maar voordat de bal boven je hoofd hangt is er echt geen reden om je arm naar boven te trekken.

Vind het oprecht ee rare situatie. Natuurlijk vooral gemiep van Mitrovic, maar een normale beweging vind ik het ook allerminst

8 februari 2021 om 14:14

Vind het lijken op een beweging die je maakt om jezelf los te maken van iemand die dicht bij je staat. Dan kun je ook een omhoog draaiende beweging met je arm maken. In dit geval raakt hij midden in die beweging het gezicht van Mitrovic met zn elleboog. Het lastige is alleen dat zijn arm niet overduidelijk werd vastgepakt, waardoor je eerder vermoed dat hij hem bewust een tikje geeft. Aan de andere kant lijkt-ie echt verrast en flabbergasted door de situatie, waardoor opzet juist weer onlogisch wordt.

8 februari 2021 om 14:29

Het is inderdaad een rare reactie, je wilt je losrukken dat is begrijpelijk maar om dan zo'n beweging te maken met je elleboog omhoog dat brengt wel de schijn naar voren en dan is het niet super raar dat ze die beslissing nemen om er rood voor te geven. Je hoeft die beweging niet te maken en natuurlijk is Mitrovic hier een mattennaaier maar daar lopen er meer van rond.

Doe toch eens normaal mensen. Iemand met de dood bedreigen voor een rode kaart... Uiteindelijk is het maar een spelletje.

8 februari 2021 om 14:04

Engelse voetbalfans zijn echt vervelend. Zodra hun clubje een paar leuke wedstrijden speelt en het goed doet, denken ze gelijk de beste club aller tijden te zijn. Aston Villa dit jaar, Sheffield vorig jaar. En dan gaan ze rare dingen zoals dit doen (in plaats van genieten van het tijdelijke succes). Want hun team dat nu ff de wind in de rug heeft, wordt heel erg benadeeld (terwijl de rest van het seizoen het geluk aan hun kant is).

8 februari 2021 om 14:13

niet alleen engelse voetbalfans. ik ben bijna 60, heb vanaf midden jaren 70 wedstrijden bezocht van Feyenoord en andere clubs, maar je wilt niet mee maken wat je soms hoort en ziet om je heen. Feit is dat er nu eenmaal veel tokkies/wappies vrij in de samenleving mogen rondlopen.

Zie die volwassen man die een agent een karatetrap geeft omdat hij het niet eens is met het coronabeleid, stond op alle kranten op de voorpagina. eerst de held uithangen door beetje onherkenbaar er heen te gaan en karatetrap geven, dan snel in de anonimiteit verdwijnen maar gelukkig is hij toch gepakt. En dan zielig doen bij de rechter dat het zo'n moeilijke tijd is voor zijn kinderen, voor hem, hij kan niet rondkomen van zijn loon ach ach etc etc maar ondertussen kun je je wel misdragen. Keihard aanpakken en opsluiten voior een jaar of 5.

Ik zie hier ook niet de 100% onschuld van in. Iemand met de dood bedreigen om een beslissing van een scheidsrechter is echt te idioot voor woorden.

Dit is toch gewoon rood? Zwaaiende beweging met z'n arm in het gezicht van de verdediger.

8 februari 2021 om 14:26

Ik dacht precies hetzelfde. Of mijn telefoon is te klein en ik zie het niet goed.

9 februari 2021 om 05:16

Verdediger ja. Het was Mitrovic dat is een aanvaller en je ziet toch duidelijk dat het per ongeluk ging. Hij zei zelf ook dat het geen rode kaart was.

Schandalig. Het helpt ook niet mee dat de scheidsrechters in Engeland geen fouten mogen maken. Naast het feit dat ze genoeg vuil over zich heen krijgen na de wedstrijd, wordt het ook nog eens met een of andere vage reden goedgepraat door de FA. Dit zorgt alleen maar voor meer verontwaardiging, verwarring en frustratie bij fans. Ze lijken gewoon niet te mogen zeggen dat ze een fout gemaakt hebben. Hierdoor krijg je natuurlijk ook het hele probleem met inconsistentie. Omdat je niet mag zeggen dat iets een foutje was, en je de volgende keer (terecht) niet hetzelfde straft, krijg je nã³g meer frustraties.

Doodsbedreigingen zijn uiteraard , not done en verwerpelijk. Dat neemt niet weg dat deze ref Mike Dean met zijn impulsief gedrag dikwijls een blunder slaat en al jaren heel controversieel overkomt. Zijn reacties en zijn gezichtsuitdrukking geven te veel aanleiding tot woede bij mensen terwijl een goede ref net heel rustig moet overkomen en zeker een heel neutrale houding moet aannemen....toch grotendeels zijn eigen schuld dat hij in het UK zo ter discussie staat.

Verscholen achter een keyboard durven ze van alles te roepen natuurlijk. De anonimiteit geeft hen vleugels. Dean is een slechte scheids, maar dit is toch wel erg triest.

8 februari 2021 om 14:55

Lullige is dat ze niet verscholen zijn. Ze vergeten dat ze gewoon te traceren zijn. Hele domme mensen.

8 februari 2021 om 15:12

Klopt, maar nog lulliger is dat ze niet getraceerd worden. Autoriteiten doen daar veel te weinig mee omdat vaak de wet er ook niet op ingericht is.

Begrijp Dean nog steeds niet, mitrovic ging nog naar hem toe en zei er is niks aan de hand maar Dean is zo’n ongelofelijke aandachtzoeker dat die toch weer de rode kaart moet geven. Elke wedstrijd heeft die wel een paar momentjes dat het een Mike Dean show is, walgelijk

Ik vind dit vooral een hele smerige actie van Mitrovic. Hij naait hem gewoon een rode kaart aan en achteraf huichelachtig zeggen dat het een fair duel was. Er zou sowieso wel wat meer gedaan mogen worden tegen al die spelers die kermend en schreeuwend naar de grond gaan. In 95% van de gevallen staan ze een paar seconden later zonder problemen weer op.

De Green Street Elite blijft toch gek he! Zonder gekkigheid, compleet idioot natuurlijk.

Ik kan me goed voorstellen dat de emoties hoog oplopen wanneer een scheids een onterechte rode kaart geeft. Of je je nou opwindt over de onkunde van de scheids, het geld dat je mogelijk verliest omdat je iets bij de bookies hebt ingezet of omdat je als fan jouw club benadeeld ziet worden. Maar dat is nooit, maar dan ook nooit reden om een scheidsrechter of diens naaste familie te bedreigen.
Ik hoop dat de lokale autoriteiten deze bedreigingen serieus nemen, de daders opsporen en ze voldoende straffen.

Mensen die doodsbedreigingen uiten zijn vaak pubers en jong volwassenen zonder enige vorm van intelligentie, die zich vervelen en denken anoniem van alles te kunnen roepen. Dit zijn vaak gewoon toetsenbord bedreigingen maar zullen nooit serieus worden. Tijd dat daar ook eens harde straffen voor komen. Je bent gewoon te traceren via internet dus hoezo ben je zo dom om dat soort dingen te doen.

Doodsbedreigingen slaat natuurlijk nergens op. Los van dat ik vind het niet eens zo gek hier rood voor te geven, of zie ik het gewoon verkeerd bij dit filmpje? Heb de wedstrijd namelijk niet op tv gezien

Het wordt tijd dat we de "kermende" spelers aanpakken. Na de tijd aangeven dat het een fair duel was. Dan had Mitrovic moeten blijven staan en niet gaan liggen schreeuwend van de pijn. Ik erger me daar al heel lang aan. Wellicht dat de VAR daar zijn tijd aan kan spenderen want met deze actie heeft de VAR de scheids ook niet geholpen.

Blijft het verder triest dat men doodsbedreigingen gaat sturen na een rode kaart. Inderdaad opsporen en aan de schandpaal nagelen.

Terechte rode kaart ja. Gewoon een domme elleboog in het gezicht; hij hoeft die arm beweging helemaal niet te maken.

Over die trieste figuren die dan de scheidsrechter gaan bedreigen wil ik het niet eens hebben. Die mogen opgepakt worden en even flink bestraft worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

West Ham United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Chelsea6722
8.Arsenal6116
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
T. SoučekMiddenvelder3810
J. BowenAanvaller388
A. YarmolenkoAanvaller150
M. EmmanuelAanvaller00
D. RandolphKeeper30
N. TrottKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina West Ham United.

0 fans
Middenvelder, 26 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 23 juni
Genoa heeft met Olympique Marseille gesproken over een langer verblijf van huurling Kevin Strootman. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren