Henrico Drost uitgelachen bij Veronica Inside om huilbui: ‘Ik was radeloos’

Donderdag, 4 februari 2021 om 21:19Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 22:02

Het afscheid van Henrico Drost bij NAC Breda was niet het afscheid dat hij zelf voor ogen had. De verdediger degradeerde in 2015 met de Bredanaars via de play-offs naar de Keuken Kampioen Divisie en zag zijn contract bij NAC niet verlengd worden. Drost verscheen, kort nadat de degradatie een feit was, al huilend voor de camera van Omroep Brabant. De grappen die daarover werden gemaakt, gingen Drost niet in de koude kleren zitten.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

26 reacties (laatste reactie door liersei997)

Af en toe kan ik wel lachen om VI als ik op Youtube clipjes tegenkom, maar dit was wel heel erg goedkoop. Prima als je het een keer laat zien, maar om ten koste van die jongen dat filmpje een paar keer achter elkaar af te spelen vond ik gewoon enorm triest. Al had ik wel het idee dat dit vooral uit de hoek van Genee/redactie kwam, al kan ik het mishebben.

4 februari 2021 om 21:33

Het zegt vooral veel over de heren aan tafel. Zeer goedkoop gedrag. Drost toont gewoon echte emoties. Waarom zou je dat niet mogen laten zien?

4 februari 2021 om 21:52

Sorry, ik neem het toch even op voor de heren van VI. Dit gaat om een fragment uit 2015...dat VZ het als titel plaatst is gewoon zeer goedkoop. Zij weten ook wel dat VI in de titel scoort en clicks genereert. Gaan we nu echt hier iets over zeggen, uit 2015?

Heb alleen maar respect voor Drost. Toont gewoon emoties ook om te vertellen dat er meer komt kijken bij een voetballer in de eerste divisie. Beter dan dat neppe macho gedrag van de heren bij VI.

4 februari 2021 om 21:47

Emoties overkomen je gewoon en an je niets aan doen. Respect daarvoor vind ik overdreven.
Maar om er de draak mee te steken is een ander verhaal.

Vooral die Rene Van der Gijp altijd lachen om andere maar als die zelfs aan de beurt is lult die erover heen.

4 februari 2021 om 21:45

Of wat te denken van Genee. Die dan schijnheilig zegt: "eigenlijk mag je er niet om lachen, toch?". Maar wel de beelden herhaalt en de reactie wel weet. Typisch opnaaien van zijn kant.

4 februari 2021 om 23:34

Precies, geweldig. Genee lekker stoken, René zegt iets grofs en grappigs en Johan zegt iets dat nog grover en nog grappiger is. En Jan dan de hele tijd stiekem gniffelen. Lekker hoor. Ik lach me altijd de ballen uit de broek als ik die compilaties zie op YouTube.

4 februari 2021 om 23:35

Ik besef nu dat mijn reactie wellicht als cynisch over kan komen, maar dat is niet het geval. Ik vind VI daadwerkelijk fantastisch. En lachen ten koste van een ander in dit geval ook, zo deden we dat ook in de voetbalkantine, jankerds

5 februari 2021 om 13:54

Derksen zegt het ook wel in iemands gezicht aan tafel wat hij vindt. Maar vd Gijp durft dat niet maar houdt er wel van om mensen achter hun rug voor lul te zetten. Al is dat niet eens zo heel erg maar het moet niet tot in den treure doorgaan waardoor je mensen kan beschadigen. Al denk ik wel dat ze dat tegenwoordig minder doen, of ze pakken een Huub Stevens met zijn fragment of Boskamp in de zee. Maar die kunnen dat wel hebben.

Ik hou er wel van , leedvermaak. Drost doet er ook niet heel moeilijk over zo te horen. Ze draven weleens te ver door bij Veronica Inside, maar over het algemeen stoor ik me er niet aan.

Gaat VI soms een beetje ver? Jazeker, is erg plat en soms gaat een grap te ver. Is dit 1 van die momenten? Zeker weten!!! Maar wat is dit voor gekke journalistiek het is 5 jaar geleden! Mis ik iets dat dit nu op VZ besproken moet worden. Want het komt bij mij over dat er getracht word om VI simpelweg naar beneden te halen.

4 februari 2021 om 22:16

100% met je eens, wat is dit voor een vreemd artikel. Daarbij vind ik ook dat meneer Drost ook een deel van zijn veel te riante salaris in had kunnen leveren had hij gewoon bij NAC kunnen blijven.

4 februari 2021 om 22:31

Aangezien je zo goed weet dat het een riant salaris was, hoeveel verdiende die man dan volgens jou?

5 februari 2021 om 07:48

Ja je nist dat het komkommertijd is. Transferperiode in de neeste competities gestopt. Dus ze hebben niks noemenswaardigs te vermelden. Echter moeten ze wel artikelen online gooien anders verdienen nieuwssites niks.

Als ik zo lees en deze viseo bekijk kan je toch maar enkel concluderen dat dit in en in triest is van dit programma. Deze gast verdiende ongetwijfeld wel 4x modaal, maar daarmee voetbalde hij zichzelf echt niet financieel onafhankelijk. Aan de andere kant kan je als H. Drost zijnde, voormalig jeugdinternational met veel ervaring op het hoogste Nederlandse voetbalniveau toch best een club vinden op je 30e? So what als dat Kazachstan is. Je doet hwt voor jouw gezin toch..

Wat een shock dat Valentijn erbij zit, nee dit hoort natuurlijk bij t programma en een grapje mag, maar wat mij stoort is dat ze iemand met oprechte emoties en intenties zitten uitlachen, terwijl je ook van al die nepventjes als een Neymar hebt die stoer doen en met praatjes komen en zo. Ik houd van echte emoties, t zijn ook maar mensen he.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NAC Breda

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
M. El AllouchiMiddenvelder328
T. HayeMiddenvelder290
D. MaloneMiddenvelder281
N. VenemaAanvaller275
L. ImmersMiddenvelder266
N. OlijKeeper310
M. BilateAanvaller258
Voor de complete selectie: Clubpagina NAC Breda.

6 fans
Verdediger, 34 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 13 april
Sergio Peña wordt gevolgd door clubs uit België, Spanje en Mexico. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren