De Telegraaf: Arne Slot zocht ook contact met speler van AZ

Zaterdag, 30 januari 2021 om 15:01Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 15:01

Jonas Svensson is bij Feyenoord in beeld, zo schrijft De Telegraaf op basis van ‘goed ingelichte bronnen’. Volgens het dagblad zou de rechtsback annex Noors international door Arne Slot zijn benaderd. Svensson, die momenteel geblesseerd is, beschikt over een aflopend contract met AZ, waar men allerminst blij is met de continue aandacht vanuit Rotterdam-Zuid. Het leidde vorige week zelfs tot een clash in de spelerstunnel.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

80 reacties (laatste reactie door theo uphus)

Prima speler om erbij te halen. Kan Geetruida naar het centrum. Dan hopelijk door naar vd Ven van Volendam en dan is de verdediging al aardig op orde.Overigens wel bijzonder dat de directie van AZ hier moeilijk over doet, mocht dat waar zijn. Dit valt gewoon binnen de regels.

30 januari 2021 om 15:02

Ja dit is de speler van AZ die we moeten hebben. Erg goede rechtsback!

30 januari 2021 om 15:03

@JeroenF222 vd Ven gaat denk ik naar AZ. Die zijn lang met hem bezig.

30 januari 2021 om 15:09

@mrKrillin, ik hoop dat de goede band die Feyenoord lijkt te hebben met Volendam (rondom Antonucci) nog iets kan opleveren.

30 januari 2021 om 19:10

Ik verwacht om eerlijk te zijn dat die jongen gewoon naar Ajax gaat. Daar is de CV positie nu zwak bezet en in het ergste geval kan hij dan nog altijd met Jong Ajax meespelen.

30 januari 2021 om 15:05

Het is altijd frustrerend als een speler transfervrij naar de directe concurrent verkast. Ik snap ook echt niet wat ze bij feyenoord zoeken, maar dat zal waarschijnlijk door mijn AZ-bril komen.

30 januari 2021 om 15:09

Svensson kan prima mee bij een club in de Premier League. En dan natuurlijk geen Man U maar een Leeds ofzo.

30 januari 2021 om 15:11

Grotere club, veel meer historie, veel meer fans, meer geld. Zoals je nu en in het verleden ziet/zag zien een hoop trainers/spelers Feyenoord als een stap hogerop, terwijl dat andersom niet zo is. Wil niet zeggen dat Feyenoord momenteel sportief een stap vooruit is, maar dat kan snel veranderen

30 januari 2021 om 15:13

Hij is ook nog niet binnen he, maar los daarvan kan het verhaal van Arnesen en natuurlijk het geld aanspreken. Verder wordt de volledige potentie van Feyenoord de laatste 20 jaar niet benut, maar kan goed beleid hierin wel wat veranderen...en in dat geval blijft AZ achter op Feyenoord. Niet om iets uit te lokken, maar met heel goed beleid komt AZ een Feyenoord met heel slecht beleid maar amper voorbij. Dat zegt wel iets.

30 januari 2021 om 15:16

Bij AZ pakt ie miss 2 ton en bij Feyenoord minimaal 6.

30 januari 2021 om 15:22

Staat dat Arnesen uit zijn slof schoot, is mij niet duidelijk wie er begon, lijkt mij niet dat AZ heel erg rouwig is om het vertrek van Pusic, einde contract en heeft geen nieuw contract aangeboden gekregen

30 januari 2021 om 15:35

Zeker een goede versterking voor Feyenoord! AZ baalt ervan maar dat is logisch. Midstjo ofzo die zou ook goed bij Feyenoord passen

30 januari 2021 om 16:33

@Jeroen, volgens mij valt alles wat Feyenoord, tot nu toe, gedaan heeft binnen de regels. Dan heb ik het over Slot, Pusic en nu Svensson. Dus AZ kan het hooguit vervelend vinden maar om zo te reageren als ze tot nu toe hebben gedaan is toch wel heel kinderachtig en laat zien dat het een wat omhoog gevallen provincie clubje is

Eigenlijk hoop ik dat Ajax hem nog kan aantrekken als opvolger Mazzroui die waarschijnlijk voor 20 mil naar Italie gaat. Dan Klaiber ook voor 4 mil wegdoen. Dan doen we goede zaken. +24 miljoen en Svenson/Timber/Rensch voor die positie.

Zeer onprofessioneel van Arnesen zeg.. is toch logisch dat Slot aan transfervrije speler denkt die hij kent.. het is grote mannen wereld en draait om geld.. dat Slot zelf niets gemeld heeft is hooguit niet chique van hem..

30 januari 2021 om 15:12

Ik snap vooral niet waarom Arnesen boos wordt. Hij heeft juist Slot weggehaald bij AZ. Als Eenhoorn boos zou worden snap ik het eerder (nog steeds niet handig en slap om boos te worden dan)

30 januari 2021 om 15:15

Vond het ook al vreemd, volgens mij staat het er ook verkeerd.

30 januari 2021 om 16:00

Of de huiskrant van Ajax wil stoken bij de aartsrivaal?

30 januari 2021 om 16:27

Welke huiskrant? Als er een krant is die altijd negatief over Ajax schrijft, is het wel De Telegraaf.

Ik wist gewoon dat dit ging gebeuren, is voor elk team in de eredivisie op Ajax en PSV na een toevoeging. Hopelijk laat Svensson zich niet verleiden voor het salaris en gaat hij naar het buitenland, zal vast wel terecht kunnen bij een pl of Bundesliga club.

30 januari 2021 om 15:10

@AZEverton waarom niet voor Ajax (die waarschijnlijk Mazz kwijt raakt) en PsV (die raken Dumfries kwijt)?

30 januari 2021 om 15:17

Met de gedachte dat dumfries en mazraoui blijven.

30 januari 2021 om 15:25

@AzEverton ah duidelijk! Jij hebt hem natuurlijk meer gevolgd dan ik. Ik d8 wat mankeert er dan aan hem. Vind hem altijd wel goed en nuttig spelen als ik hem zie spelen. Voor PSV zou ook ideaal zijn. Kan hij Teze die nog jong is helpen. En mooie backs dan met Svenson en Max. Maar liever zie ik hem 1 jaar bij Ajax zodat Timber/Rench kunnen overnemen.

30 januari 2021 om 15:44

Ik hoop dat hij gewoon lekker naar het buitenland gaat 😉

30 januari 2021 om 15:48

Timber en Rensch kunnen het nu al overnemen. Klaiber was al een nutteloze aankoop en laten we het daar bij houden. Rechtsback leidt Ajax al jaren zelf op. Waarom zouden we dat veranderen?

30 januari 2021 om 15:56

@ninjakai Nou ik kan me toch wel wat mislukte aankopen van rechtbacks herinneren zoals die Deen en die back uit Uruguay. Dus met dat zelf opleiden valt het wel mee.

30 januari 2021 om 16:25

@Ninjakai omdat hij gratis is, aanvallende back, kent de competitie, Europese ervaring, oudere speler. En zoals ik aangaf, om minimaal 1 jaar te overbruggen. Heel seizoen incl Europese wedstrijden is net te vroeg voor Timber/Rensch. En als Timber CV blijft sws dun bezet als Mazzroui weggaat.

30 januari 2021 om 16:28

@Nico: Mazroui? Dest?

30 januari 2021 om 15:11

Is er een reden waarom hij transfervrij wilt gaan vertrekken bij AZ? Leek best naar zijn zin te hebben in Alkmaar, maar als het langer bekend was dat hij wilde vertrekken, waarom was hij niet vorig jaar zomer vertrokken? Dan kon Sugawara eerder inpassen, wat ik tevens ook een goeie rechtsback vind. Natuurlijk minder fysiek dan Svensson en verdedigend kan hij nog wat van leren. Maar voetballend en qua techniek kan het een grote worden op rechts.

30 januari 2021 om 15:16

AZ heeft sowieso een aantal aanbiedingen aan Svensson gegeven, maar het is logisch dat hij ook een stap wilt maken. Volgensmij wilde AZ liever dat hij transfervrij vertrok dan dat hij voor een klein bedrag werd verkocht in de zomer. Sugawara is redelijke rechtsback, maar hij is nog wel een tandje minder dan Svensson.

30 januari 2021 om 15:28

Ah zo, dat zou ook kunnen natuurlijk. Suguwara is nog maar 20 though, en Svensson had al heel wat meer ervaring toen hij naar AZ kwam (bij Rosenborg al heel lang basisspeler en natuurlijk voor (jong) Noorwegen bar veel wedstrijden gespeeld). Yuki heeft nog niet eens een volledig seizoen in de benen. Dus hij komt er wel met de juiste begeleiding.

30 januari 2021 om 15:43

Daar ga ik ook van uit

En op basis waarvan maakt AZ nu een probleem? Zijn contract loopt af dus hij mag gewoon met andere clubs praten. Het lijkt alsof AZ gefrustreerd is dat Svensson zijn contract niet wil verlengen maar ook niet wil dat hij in dit geval met Feyenoord praat. Gevolg als hij echt met feyenoord praat en ook naar Feyenoord wil mag hij van Huiberts niet meer worden opgesteld.

30 januari 2021 om 15:47

Misschien moet je het artikel eens lezen en daarna een nieuwe reactie plaatsen

30 januari 2021 om 15:48

Er staar nergens dat az een probleem maakt. Volgens de tekst is het juist arnesen die een probleem van iets maakt wat totaal onduidelijk in het artikel staat.

Vanuit Feyenoord optiek begrijpelijk dat ze het proberen. Ik weet alleen niet of Svensson in de eredivisie wil blijven. Hij heeft toch al een paar keer aangegeven wel een mooie stap te willen maken naar het buitenland en ik denk dat hij het best aankan in het rechterrijtje van een topcompetitie. Hij is transfervrij, presteert constant en is toch wel op de leeftijd om een stap te maken. Wij hebben met Sugawara de opvolger in huis, al is dat wel een tandje minder dan de Viking.

30 januari 2021 om 15:40

Sugawara is wel een talent, dat zeker nog veel moet leren. Door het spelen van veel wedstrijden kan hij alleen maar beter worden. Heeft best al aardige potjes gespeeld maar moet constanter worden in zijn prestaties. Anderzijds is ie ook nog maar 20, zit al bij de Japanse selectie, dus qua potentie zit het wel goed.

Transfervrij, dus hij mag gaan en staan waar hij wil, dus ook Feyenoord.
Ze zouden daar een goede aan hebben.
Ben benieuwd waarmee ze de voorste linie gaan versterken, Berghuis is voor een habbekrats weg straks en ook Jorgensen zullen ze kwijt willen.

30 januari 2021 om 15:11

Opvolger is bij Az al binnen in de vorm van Sugawara, die speelt inmiddels ook aardig wat wedstrijden basis dit seizoen en vorig seizoen.
Nu nog wel een stapje minder, maar eenmaal als vaste basisspeler een goede vervanger..

En dan was iedereen bang dat Ajax het Bayern München van Nederland werd? Feyenoord is de topclub die concurrentie leegkoopt Als Svensson ook komt, hebben ze wel een prima defensie. Haps, Senesi, Geertruida en Svensson is echt prima tot goed.

30 januari 2021 om 15:26

@De Toekomst als Mazz weggaat, zie ik hem graag komen. Moet er niet aan denken dat ze serieuze kans aan Klaiber willen geven 😫😫😫

30 januari 2021 om 15:50

Voorlopig zie ik Mazraoui nog niet vertrekken, maar ik zie ook weinig verschil in kwaliteit tussen Klaiber en Svensson. Beiden goed voor de Eredivisie, maar ook niet meer dan dat. In de Champions League heeft Svensson ook niks te zoeken en ook in de Europa League hebben we na de winterstop denk niet veel meer aan hem. Zo bijzonder is hij ook weer niet.

30 januari 2021 om 16:15

Topclub? Al jaren niet meer. Leegkoopt? Allemaal gratis.

30 januari 2021 om 17:13

Haps was dan niet gratis maar over het algemeen is feyenoord niet zo scheutig met transfersommen. Die tijd is wel voorbij en gelukkig maar want het zou echt zonde zijn als feyenoord weer in de problemen komt.

Waarom doet AZ moeilijk over een overstap van Svensson naar Feyenoord? Die jongen is transfervrij

30 januari 2021 om 15:18

Ja dat is logisch toch? Die hele heisa al gehad omtrent Feyenoord en dan probeert Slot hem ook nog naar Feyenoord te 'lokken'.

30 januari 2021 om 15:37

Niets procedureels mis mee toch? Contract loopt af en hij mag vanaf 1-1 met andere clubs praten

30 januari 2021 om 15:45

Dat klopt, maar dan is het nog wel logisch dat iedereen weer geã¯rriteerd raakt.

30 januari 2021 om 15:19

Omdat je niet wilt dat je goede spelers naar concurrenten gaan? Lijkt me logisch dat ze daar niet blij mee zijn. Zou andersom ook niet gewaardeerd worden.

30 januari 2021 om 15:37

normaal zou ik zeggen ja misschien maar over een transfervrije speler heb je niks te zeggen want die staat straks niet meer onder contract dus die kan gaan en staan waar hij wil. dat een club die niet veel geld heeft en al jarenlang zoekt naar transfervrije spelers hem dan haalt vind ik niet zo vreemd

30 januari 2021 om 15:51

@Japie, ze doen toch niet meer dan aangeven dat ze er niet blij mee zijn? Ze weten echt wel dat ze hem niet tegen kunnen houden...

30 januari 2021 om 15:51

Het is mij op basis van dit artikel niet helemaal duidelijk dat AZ moeilijk doet over een overstap van Svensson. Waar baseer je dat op?

if you can't beat them, buy them. opzich niks mis mee zeker niet als hij toch transfer vrij is. maar waarom verlengd az zijn contract niet?

30 januari 2021 om 15:20

Omdat Svensson dat niet wilde

Gewoon tweemaal slecht gehandeld van AZ. Zowel de speler als de trainer loopt uit zijn contract. Ik zou Svensson ook transfervrij proberen te strikken. Kan bij werkelijk iedere ED club van waarde zijn.

30 januari 2021 om 15:35

In welke zin slecht gehandeld. Denk je nu werkelijk dat ze niet al lang hebben geprobeerd zijn contract te verlengen?

30 januari 2021 om 15:50

Dan moet je, vooral de spelers, verkopen.

30 januari 2021 om 15:55

Dan moet er ten eerste een goed bod binnen komen en je kan er ook voor kiezen om hem uit zijn contact te laten lopen omdat de speler dan nog wel sportieve toegevoegde waarde heeft. AZ had vorig jaar Sugawara al gehaald als opvolger en gaat er vanuit dat hij hem kan opvolgen. Dit extra jaar had Sugawara nog nodig om de nodige ontwikkeling door te maken.

Wat een gebrek aan ambitie. Kan zo mee met een middenmoter in Engeland of Duitsland, waarom wil je dan nog een paar jaar tegen Vvv, RKC en andere nietszeggende clubjes spelen. Als je naar een Engeland of Duitsland gaat heb je allemaal mooie sterke tegenstanders. En zullen ook de verdiensten een stuk hoger ligger. Als je nu op deze leeftijd voor Feyenoord kiest dan kan er wel een kruis door je verdere carrière. Er valt niets meer te winnen. De kans dat je bij Feyenoord titel pakt of CL gaat spelen is even klein als bij AZ. Als dit doorgaat, dan kiest Svensson voor veiligheid. Zegt ook wel wat.

30 januari 2021 om 22:13

Dus hij moet niet naar Feyenoord gaan want daar hij kan niets winnen (genoegen prijzen de laatste jaren) maar moet hij wel bij een MIDDENMOTER in Duitsland of Engeland gaan spelen. Dus bij Feyenoord kun je niets winnen maar bij een middenmoter wel?

31 januari 2021 om 11:21

Dan speel je wel in een veel sterkere competitie met aansprekende tegenstanders. Het gaat niet om het winnen van prijzen maar om actief te zijn in de sterkste competities van de wereld. Het is waardevoller om daarin mee te draaien dan in de Eredivisie voor de titel te spelen. Dus ja, een basisplaats bij Everton of Frankfurt is meer waard dan de ED winnen omdat in die landen zelfs de nummer laatst bovenin de ED zou meedraaien.

AZ wil niet aan de top 3 van Nederland verkopen. Dan lopen ze gratis de deur uit aan het einde van hun contract. Prima beleid toch. Trainer al naar Feijenoord en nu volgen de assistent trainer en een transfervrije speler. Gaat er toch iets niet goed bij AZ dat men de deur uit loopt

30 januari 2021 om 16:39

Mwah zie Svensson niet naar Feyenoord gaan. Die kan makkelijk bij een veel grotere club mee en CL spelen. Dus geloof niet dat die gaat. Denk wel dat Feyenoord Hatzidiakos kan kopen en BMI ook.

30 januari 2021 om 17:15

BMI is te langzaam. Dan kun je net zo goed vlaar hebben als AZ zijnde. Hatzidiakos nog te onzeker zelfs bij AZ. lijken mij geen aankopen die feyenoord uberhaupt zou moeten willen. Maar van mij mag het hoor. Hopen dat az creatief 2 goede CV uit de hoge hoed tovert want dat is toch echt een pijnpuntje aan het worden.

30 januari 2021 om 18:59

Ja hatzi en bmi moet az kwijt. Vlaar is beter dan bmi als verdediger en nauwelijks trager te noemen. Verder kan Feyenoord misschien ons stadion nog kopen of ons shirt ?

Is dit een parel uit de jeugdopleiding van Feyenoord ? Wat een geweldige jeugdopleiding hebben ze daar hé ! Klasse Feyenoord, kom maar kopiëren en kopen van de allerbeste in NL! Willen jullie hierna ons stadion ook kopen ? Ff wachten tot het dak er weer op zit hoor.

30 januari 2021 om 16:40

Hahaha geweldig! Komt dit bericht uit het nest waar ze nog geen 24 uur geleden massaal riepen dat de spelers meer kwaliteit hebben dan de AZ selectie ?? Wat een droevige club dat Feyenoord zeg mijn God !

30 januari 2021 om 17:15

Nee dat winderige stadion mag je houden want anders hebben wij er twee nodig om wekelijks mensen naar de wedstrijden te laten kijken... kan ook niet de bedoeling zijn lijkt mij. Verder proefde ik gister al heel veel frustratie bij jou. Terwijl er meer supporters vanuit Feyenoord realistischer zijn over AZ en de kwaliteit op het veld dan andersom. Bij jou is het vooral grootheidswaanzin (verwar het niet met ambitie). Ik heb geen enkele moeite om toe te geven dat AZ de betere jeugdopleiding en vooral beter beleid heeft. Het is alleen voor een deel van de AZ supporters moeilijk te verkroppen dat op het moment dat dat (eindelijk) bij Feyenoord gebeurd AZ niet zal kunnen volgen. Ik kan bij AZ geen tot weinig verbeterpunten en bij Feyenoord 12. Desondanks loopt AZ niet eens voor en dat is pijnlijk voor beide. Feyenoord die onder presteert en AZ dat een ambitie heeft die groter is dan realistisch? Voor wat betreft de kwaliteit in de selectie zijn er inderdaad maar een paar die ik bij ons zou willen zien. 3 die een directe toevoeging zijn in de vorm van Koopmeijners, Mitsjo en Svensson. De rest niet en dat kan andersom ook gewoon gelden? Wij hoeven Stengs niet en jullie geen Sinisterra. Terwijl de kwaliteit wel gewoon aanwezig is bij beide. Maarja, met iets te veel emotie is dat iets te nuchter om te bedenken denk ik.

30 januari 2021 om 17:27

Karlsson is ook gewoon een prima speler en ook boadu in vorm is een maatje te groot voor een jorgenson. Tevens is wijndal gewoon beter dan malacia (vind ik) maar is die stap minder groot dan een midtsjo of koopmeiners. Betekend verder nog niks maar vind de 3 die je noemt wel het baggetaliseren van het talent in de AZ selectie momenteel. AZ zal niet snel Feyenoord in bepaalde aspecten inhalen. De supporters, stadion en achterland bepaalt uiteindelijk voor een heel groot gedeelte de limieten van de groei van de club. Alkmaar is geen grote stad en de Noordkop van noord holland valt ook voor een groot deel in het bereik van Ajax. AZ heeft hetzelfde probleem als ADO, een grote club in de buurt die meer aantrekking heeft op supporters. Daarom zal een AZ nooit groter worden dan Feyenoord en een ADO nooit groter dan Ajax. Ik hoop persoonlijk dat Feyenoord gaat groeien en het PSV en Ajax lastiger gaat maken en dat AZ, Vitesse, Utrecht en Twente ook gewoon hier proberen aan te haken. Het gaat uiteindelijk toch om de spanning tot het eind en ik vind het misgunnen op dit forum naar andere clubs toe toch best jammerlijk. Hoop wel dat Feyenoord wat minder uit onze vijver gaat vissen maar dat zeg ik vanuit liefde voor mn club

30 januari 2021 om 18:16

Geheel begrijpelijk, ik bedoelde zelf meer m.b.t. de spelers dat ik vind dat Malacia en ook Haps kwalitatief goede spelers zijn die Feyenoord verder helpen. Wijndal kan dan misschien iets verder zijn, maar ik vind dat om het even op dit moment en het verschil voor Feyenoord zal niet significant zijn. Dus het gaat er meer om of de spelers van de andere club direct onbetwiste basisspelers zouden zijn. Ik denk dat maar weinig spelers van beide dat kunnen persoonlijk. Boadu in vorm vergelijken met een Jorgonsen uit vorm is dan natuurlijk twijfelachtig want in het kampioensjaar was hij weer fantastisch. Verder met je eens hoor dat het misgunnen hoogtij viert. Ik snap namelijk best het standpunt van AZ in deze gezien de ambities die ze hebben. Dat ik dan moet lachen om de reacties van shota en Premm staat los van het feit dat ik AZ een prima club met een bewonderenswaardig beleid vind. Vooral omdat ik daar zie gebeuren wat ik bij Feyenoord graag zou zien om onze ambities eindelijk eens waar te maken. Verder merk je dat AZ soms door het ontbreken van (soms te krankzinnige onrealistische druk) meer in staat is om spelers te laten groeien. Daar komen dan ook soms hele mooie goede spelers uit waar ik zelf erg van kan genieten.

30 januari 2021 om 19:06

Mwah je hebt gelijk dat m’n opmerking over het stadion gekscherend is bedoeld. En ik zal ook eerlijk zijn dat ik dit gestalk van Feyenoord bok irritant vind. Ik zal ook eerlijk zeggen dat ik Feyenoord nog nooit meer dan nu geen stap vooruit vind tov az. Dat wil niet zeggen dat ik Feyenoord geen grote club vind, dus ik hoef geen discussie over supporters enzo. Ik had wat sarcasme in mijn reactie omdat ik gister ook talloze reacties onder het artikel van Dick las dat Feyenoord op t veld niet minder is dan AZ. Ook dat wat bij de spelers zo zeer deed. dat ligt omgekeerd gevoelig bij Feyenoord supporters en de spelersgroep, maar hilarisch als ze nog geen 24 uur later voor een basisspeler van ons komen. Overigens vanuit alle realiteit , zeg ik opnieuw, dat AZ zeker niet ! In vorm is. En ook dat Boadu zeker niet in vorm is. Dus Azb trekt geen gekke vergelijking met Jorgensen. Jorgenson is uit vorm maar boadu is nog niet eens in vorm geweest dit seizoen (of misschien is het beste er al vanaf ).

Goed zo...Doen wat je moet doen....invulling geven aan je team voor volgend seizoen..en ja daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen! Ga zo door Arnesen...wat ben ik blij met die man....respect 💪💪💪

30 januari 2021 om 18:27

Sinds wanneer gaan fatsoensnormen en betaald voetbal samen. Het gaat gewoon om eten of gegeten worden. Vind vaak de AZ directie zich gedragen als moraalridders maar ze zijn niks anders dan de rest. Dat bewijst dit voorval maar weer. By the way wat moeten die directeuren in die tunnel tijdens de covid? En elkaar aanvliegen is echt geen 1,5 meter behouden... 😂

Dit zou echt een geweldige transfer zijn voor Feyenoord. Speler met veel kwaliteiten en nog transfervrij ook. Dan kan Geertruida mooi het centrum gaan vormen met Senesi en kan Malacia gewoon op linksback. Bijlow in de goal en je hebt een topverdediging. Achterin worden we hopelijk verlost van Marsman, Ten Hove, Nieuwkoop, Van Beek, Botteghin, Spajic en Haps. Het is echt tijd om door te selecteren. Met Troost, Koorevaar, Hall, Lewis en Hendriks hebben we best wel aardige talenten klaarstaan maar toch zou ik wat betere backups gaan halen waardoor je niet meteen een heel stuk terugvalt bij meerdere blessures of schorsingen.

Jarenlang dachten ze in Alkmaar dat de grote vijand in Amsterdam zat. Maar daar hebben ze nooit een speler transfervrij weggehaald bij Az....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8879
2.PSV7239
3.AZ7134
4.Vitesse6114
5.Feyenoord5928
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SenesiVerdediger343
J. ToornstraMiddenvelder338
S. BerghuisAanvaller3319
B. LinssenAanvaller309
N. JørgensenAanvaller255
L. SinisterraAanvaller224
N. MarsmanKeeper210
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

5 fans
Verdediger, 28 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 AZ 18 0 3 1
2019/2020 AZ 23 1 3 0
2018/2019 AZ 32 1 5 0
2017/2018 AZ 32 3 7 1
2016/2017 AZ 13 0 3 1
Laatste voetbalnieuws

Feyenoord schakelt op transfermarkt door naar Marcus Holmgren Pedersen

Feyenoord is in de zoektocht naar een nieuwe rechtsback uitgekomen bij het Noorse Molde FK. Feyenoord Transfermarkt weet maandagmiddag te melden dat de Rotterdammers interesse hebben in Marcus Holmgren Pedersen. De...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 17 juni
De club uit de Ligue 1 die belangstelling heeft voor André Onana is bekend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren