‘Als er dan niks is voor Giakoumakis, trekken we misschien zelf stekker eruit'

Vrijdag, 29 januari 2021 om 12:06Rian Rosendaal • Laatste update: 11:27

De toekomst van Giorgios Giakoumakis ligt wellicht buiten Nederland, nu de topschutter van VVV-Venlo volop de schijnwerpers op zich weet gericht. De Griekse aanvaller tekende midweeks voor maar liefst vier doelpunten tegen Vitesse (4-1), waardoor zijn seizoenstotaal op twintig doelpunten staat. Manager voetbalzaken Stan Valckx heeft echter goede hoop dat Giakoumakis voorlopig nog bij VVV is te bewonderen.

"Steeds minder", antwoordt Valckx vrijdagochtend op de vraag van Radio Veronica-presentator Jan Joost van Gangelen of hij bang is dat Giakoumakis vóór 31 januari alsnog bij VVV vertrekt. "We willen hem natuurlijk ook graag behouden en en het lijkt er in ieder geval ook op dat we hem kunnen behouden. Maar we willen ook niet wachten op zondag of maandag, want dan hebben we ook geen tijd meer om een vervanger te halen. Misschien als er morgen (zaterdag, red.) of overmorgen (zondag, red.) niks is, dat we zelf de stekker eruit trekken." Volgens Van Gangelelen kan VVV echter een bod van bijvoorbeeld vijf miljoen euro op de topscorer niet zomaar weigeren.

Giakoumakis passeert Mbappé en Haaland en evenaart Cristiano Ronaldo

De topschutter van VVV-Venlo kan zich meten met de allerbeste spitsen in Europa.Lees artikel

"Wij vinden het belangrijker om in de Eredivisie te blijven", verwijst Valckx naar de huidige dertiende plaats van VVV, met een voorsprong van twaalf punten op de degradatieplaatsen. "En in de zomer, want Giakoumakis zal echt nog wel een paar doelpunten maken, zal er veel meer interesse zijn. Het gaat er ook om wat hij wil. Er kan wel een club uit Saudi-Arabië vijf miljoen euro bieden, maar het moet ook voor de speler interessant zijn. Ik denk dat voor zowel de speler als de club in de zomer veel meer mogelijkheden zijn dan nu." Van Gangelen noemt vervolgens Keisuke Honda en Ahmed Musa, die in het verleden voor miljoenen werden verkocht door VVV. De presentator denkt dat Giakoumakis deze spelers zelfs gaat overtreffen qua transfersom.

"Qua geld weet ik niet", houdt Valckx een slag om de arm. "Maar die anderen waren natuurlijk ook wel wat duurder. Onze Griekse spits was toch behoorlijk goedkoper dan de andere kandidaten die jij opsomt. Maar nogmaals, we zijn nu ruim ruim over de helft van de competitie en we hopen dat hij bij ons blijft in ieder geval", aldus de VVV-directeur, die ook lovend is over de mens Giakoumakis. "Hij deelt het succes ook met de ploeg, en terecht ook natuurlijk. Alleen kun je maar weinig uitrichten. Hij gaat er goed mee om en heeft alles op orde in zijn bovenkamer." Giakoumakis beschikt bij VVV over een doorlopend contract tot medio 2022.


Poll

Zie jij Giorgos Giakoumakis na 31 januari nog bij VVV-Venlo spelen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

61 reacties (laatste reactie door gomes1psv)

Denk dat hij naar buitenland gaat of ergens binnenlandse subtop. Denk bv aan Feyenoord of Vitesse. Kan hij echt een meerwaarde zijn.

29 januari 2021 om 12:37

Hij zou zeker niet misstaan bij Feyenoord, maar waar moeten ze het geld vandaan halen? Vitesse heeft al spitsen genoeg met Darfalou, Openda en Broja. Ze hebben Buitink niet voor niets verhuurd. Ik denk dat hij zijn goals nog gewoon tot het eind van het seizoen voor VVV blijft maken.

29 januari 2021 om 12:59

Vitesse heeft Openda en Broja gehuurd. Die zijn dus binnenkort weer weg

29 januari 2021 om 13:12

Valt wel mee hoor hoe erg ze daar bij Ajax vanaf zijn gestapt als je de selectie er bij pakt heb je al Labyad, Klaiber, Scherpen en Schuurs. Neem daarbij dat ze Ziyech ook bij Twente hebben opgepikt klopt je verhaal niet helemaal.

Daarnaast heeft PSV er ook genoeg met Dumfries, Unnerstall, Viergever, Thomas en ook Doan staat nog onder contract.

Dus je punt is niet helemaal juist zullen we maar zeggen. Feyenoord maakt de verkeerde keuzes te vaak met dit soort spelers maar elke club doet het. Het is ook lastiger met een lege portemonnee.

29 januari 2021 om 14:03

Vwatcher , ze staan inderdaad onder contract bij die clubs , maar maken ze het elftal beter?
Labyad , Klaiber hoor ik alleen maar gezeik over.
Schuurs schuttert wekelijks.
Scherpen komt nog niet in aanmerking voor een basisplaats.

Bij Psv staan Thomas en Viergever ook niet in de basis.
Doan is verhuurd omdat hij (nog) niet goed genoeg geacht wordt.
Unnerstall is geblesseerd volgens mij of niet? Of is ie gepasseerd?
Alleen Dumfries lijkt dus echt impact te hebben op het elftal.

29 januari 2021 om 14:12

Goed lezen is niet lastig voor V-Watcher hoor, want je schrijft letterlijk 'ajax en psv zijn hier vanaf gestapt,', wat dus niet klopt zoals V-Watcher al aangeeft (nergens heeft hij het over de kwaliteit van de spelers).

29 januari 2021 om 16:37

Gilau , met uitzondering van Klaiber zijn ze allemaal een aantal jaar geleden aangetrokken toch? (weet niet precies wanneer scherpen en schuurs zijn aangetrokken)
Dan klopt het toch (een beetje) wat Gunnerbarca zegt.

29 januari 2021 om 20:12

Ehm, met name Ajax ligt mijlenver voor sinds ze vnl (deels) eigen opgeleide spelers goed hebben verkocht. PSV kent haar meest succesvolle periodes door, ook deels, uit de eredivisie afkomstige spelers als kern te hanteren. Welke uit het buitenland gehaalde spelers waren succesvol en leg dat eens af tegen de NL spelers.

29 januari 2021 om 12:40

Je wou hem gisteren toch nog naar AZ zien gaan Prem?

29 januari 2021 om 12:49

Klopt, maar ik weet dat AZ op dit moment geen spelers gaat halen (geen budget). Dan hout het helaas op. Zou hem graag zien komen maar is niet realistisch. @ Hafcahaas

29 januari 2021 om 18:12

Jammer, want hij zou zeker een aanvulling zijn voor subtopper AZ!

29 januari 2021 om 12:42

Hopelijk niet bij Feyenoord. VVV zal veel voor hem vragen en hij is ook geen 20 jarig talent waar nog veel groeimarge op zit. Ik denk dat VVV aan bedragen denkt die Nederlandse (sub)top clubs niet willen of kunnen neertellen voor iemand die net zijn eerste echt productieve seizoen beleeft.

29 januari 2021 om 12:52

Prem93, jij bent me er ook eentje. AZ een top 3 waardige club noemen om Feyenoord en Vitesse dan vervolgens als "subtop" neer te zetten. En dan zijn wij Ajacieden arrogant...

29 januari 2021 om 12:54

Prem ik kijk zo nu en dan nog naar Voetbalzone maar het is echt bizar dat ik jou gewoon bent gaan herkennen. Elke kans die jij krijgt om Feyenoord naar beneden te halen pak je met beide handen aan en is er geen kans verzin je zelf wel iets. Het lijkt wel bijna een obsessie voor je. Je denkt dat je hiermee met succes Feyenoord kleiner maakt maar eigenlijk kom je alleen maar zelf kleiner over. Nu kom ik niet objectief over met me Feyenoord logo maar laat ik dan maar eerlijk erbij zeggen dat ik hetzelfde kan zeggen over een paar van me mede supporters die altijd de link naar Ajax moeten leggen. Doe uiteraard waar je vrolijk van word maar ik vertel alleen hoe het over komt. M.v.g.

29 januari 2021 om 13:01

Prem heeft onderhand wel door dat Az gewoon geen topclub is, en dat feyenoord gewoon nog in ( bijna) alles beter is. Hij hoopt op deze manier az omhoog te praten

29 januari 2021 om 13:14

Az doet het fantastisch met hun midellen alleen is het onnodig al die beledigingen. Giakoumakis heeft trouwens niks bij Feyenoord te zoeken. Niet omdat hij niet goed is maar omdat hij net als Jorgensen op een eiland komt te staan. Geen aansluiting van het middenveld en de voorzetten zijn ook niet best dit jaar. Tegen Vitesse kreeg die me een paar wereldballen op maat van die Machach geloof ik en dat zien we dit jaar te weinig bij Feyenoord.

29 januari 2021 om 13:43

Sorry maar ik begrijp het niet, waar noem ik AZ in mijn eerste reactie?
Het is toch niet gek? Giakomakis kan de stap omhoog zeker wel aan.

29 januari 2021 om 16:04

@ wolkje, er zijn ook meer dan genoeg Feyenoorders die het nodige op AZ hebben aan te merken om me maar eens voorzichtig uit te drukken. Het zou je sieren als je dan ook eens op zou staan om je mede supporters te vermanen maar het is niet zo heel verrassend dat we je dan niet zien.

29 januari 2021 om 13:10

Binnenland gaat nooit de som geld geven die hij nu waard is. Clubs als Braga, Eibar, West Brom, Mainz etc zijn allemaal clubs die veel gemakkelijker 3 tot 5 miljoen neerleggen. En daarnaast ook hogere salarissen bieden dan Vitesse (Feyenoord gok ik een beetje gelijk). Dus zelfs al zou Feyenoord hem willen dan gaat dat nooit gebeuren. Verder is Giakkoumakis ook al de 25 gepasseerd. Als er een aanbod uit Portugal, Spanje, Frankrijk, Engeland, Duitsland of Italië langs komt zal hij wel naar die competities willen lijkt me. Alleen al voor zijn carrière een mooiere stap.

29 januari 2021 om 13:30

@Prem, waarom provoceer je weer door Feyenoord subtop te noemen? Je bent hier al zo vaak op aangesproken en toch ga je er maar mee door. Vind je het fijn om onwaarheden te uiten?

29 januari 2021 om 13:41

Hoezo? Fey AZ Vitesse zijn toch subtop @kyle666?
Ik vind dat er maar twee topclubs zijn: Ajax en Psv. Waarom zo'n reatie.
Jij vindt Feyenoord dus een topclub? Leg eens uit waaroom?

29 januari 2021 om 13:43

Dat is je al meerdere keren uitgelegd: Feyenoord beschikt over een groter budget, heeft veel meer supporters en een veel grotere bekendheid in het buitenland. Een veel grotere naam dus. Om nog maar te zwijgen over het aantal gewonnen prijzen. Dus waarom blijf je provoceren?

29 januari 2021 om 13:44

@kyle, prima. Maar ze zijn geen topclub meer. Ajax en Psv, DAT zijn de twee topclubs van Nederland.

29 januari 2021 om 13:56

Dus in jou inziens in Arsenal nog een topclub? Vele prijzen en een goede achterban. Ik ben ook fan van Arsenal maar topclub zijn ze op het moment niet meer. Als Ajacied zie ik PSV ook meer als topclub dan Feyenoord, dus wat Prem zegt is niet gek.

29 januari 2021 om 14:00

Heb je in andere topics over een top 3 in Nederland zien praten dus als er maar 2 topclubs zijn wie behoort dan nog meer tot de top 3?

29 januari 2021 om 14:20

@Ajax Loempia, Nederland heeft drie traditionele topclubs en daar valt AZ niet onder, hoe graag Prem dat ook zou willen. Het gaat niet om de vergelijking tussen PSV en Feyenoord of Ajax en Feyenoord maar om AZ. En ja, ik vind dat Feyenoord in vergelijking met AZ veel meer een topclub is. Jij niet?

29 januari 2021 om 14:33

Dat is het 'm ook inderdaad. Die jongen heeft inmiddels door dat hij de discussies over AZ en de term 'topclub' voor geen meter gaat winnen en richt zich nu nog meer op het neerhalen van Feyenoord door in elk Feyenoord-gerelateerd topic te verkondigen dat Feyenoord geen topclub is (volgens hem). Echt een zeer irritant mannetje.

29 januari 2021 om 14:33

Maar dan nog hoef je de term subtop er niet bij te melden. Je kan ook prima zeggen hij kan een mooie stap omhoog naar Vitesse, AZ en (misschien ook) Feyenoord.
Dan kom je niet over als wiens leven lijkt te draaien om provoceren. Ik ben je gaan herkennen op dit forum en zag hierboven ook al iemand die het zei. Best pijnlijk want het herkennen is niet omdat je input nou echt van positieve toegevoegde waarde is, voor mij ben je meer een irritatiefactor die er op uit is om andere te raken. Geen toegevoegde waarde voor dit forum.

On: Ik zou het wel mooi vinden als die blijft en topscoorder wordt met meer dan 30 goals, lijkt me echt prachtig voor VVV en dan zal die ze er ook wel in houden toch?!

29 januari 2021 om 15:03

@Kyle, is het fenomeen traditionele topclubs misschien niet een beetje achterhaald? In veel aspecten is Feyenoord een topclub, maar sportief gezien leggen ze het, op het kampioensjaar na, structureel af tegen Ajax en PSV. Dus is het zo vreemd dat iemand Ajax en PSV als de topclubs van Nederland ziet? Ik vind dat er wel wat voor valt te zeggen eerlijk gezegd.

29 januari 2021 om 16:17

@ Sirius, je kan wel een grote mond hebben over Prem maar jij bent zelf geen haar beter. Je laat geen gelegenheid voorbij gaan om de spelers van AZ of een andere club neer te sabelen. Als er iemand AZ een topclub noemt dan ben jij er steevast als een van de eerste bij om te zeggen dat AZ geen topclub is. Gister zat je te muiten over die Griek van Vvv. Prima als je kritiek wil leveren op de reacties van een ander maar begin dan aub bij jezelf. Ik zie de provocatie bij Prem ook wel maar in deze heeft hij helemaal gelijk, Feyenoord is subtop.

29 januari 2021 om 16:42

@DieGelbeReds, qua prijzen zou je dat kunnen beredeneren maar dat is niet mijn criterium voor een topclub. En in andere opzichten is Feyenoord dat wel. En zeker in vergelijking met AZ.

29 januari 2021 om 20:17

Eens gelbe. Op basis van prestaties zweeft Feyenoord op een subtop plek. Vind overigens de prestaties van AZ beduidend beter dan die van Vitesse over een langere periode, kun je ook niet met elkaar vergelijken.

Mooi verkopen voor 7 miljoen komend zomer. Kan me niet voorstellen dat een Duitse of Franse middenmotor zich niet meldt voor hem. Of misschien de een club uit de Belgische top?

29 januari 2021 om 13:00

@gomes1psv "of misschien de een club uit de Belgische top?" PSV is een soort halve Belgische topclub, dus misschien even bellen met Jdj... Weet niet of jullie koppel Malen-Zahvani na dit seizoen nog spelen bij Psv. Zet je Doan Rechtsbuiten, deze man spits en achter hem Thomas .. Lijkt me ideaal

29 januari 2021 om 13:12

Doan doet het dus echt heel erg goed hè in Duitsland. Dat vind ik bijna net zo bijzonder als Giakkoumakis. Gaan nu al bedragen van 7 tot 10 miljoen de ronde in Duitse media. Met onder anderen Hoffenheim en Wolfsburg als geïnteresseerden. Giakkoumakis naar PSV gaat natuurlijk niet gebeuren. Ik vind het wel echt een hele leuke gozer overigens. En hoop echt voor hem dat er een mooie club uit Spanje, Portugal of Italië gaat komen. Ik zie hem nog wel slagen bij een Braga bijvoorbeeld

29 januari 2021 om 13:24

@zidane zo netjes van Doan. Heb hem helemaal niet gevolgd. Hoop dat jullie zak vol geld krijgen. Ik weet ook dat die speler niet naar PSV zal komen hoor .. Als fan van jullie grootste concurent in NL, begrijp je wel waarom ik het liefst zulke spelers zie in de basis ... Ik zie hem eigenlijk ook wel slagen bij een Feyenoord of een AZ. Denk - vooral wat ik nu gezien heb - dat hij dat niveau best aankan. Hoe heet die spits van Willen 2 ook alweer die naar Rusland gegaan is, Sol? Vind ik nog steeds zonde want had goed bij AZ gepast ipv die bonkige spits die ze gehaald hadden bij Ado (donkere Noor).

29 januari 2021 om 13:46

Hoezo is PSV een halve Belgische topclub dan? De enige Belgen die PSV in de selectie heeft zijn twee jongens uit de beloften. Snap de rest van de reactie ook niet helemaal. Waarom zou je Doan en Thomas in de basis zetten als je Gakpo, Madueke, Ihattaren en Gotze hebt. Erg veel verstand van voetbal lijk je niet te hebben.

29 januari 2021 om 17:20

@gomes1psv voor ons is onder de rivieren Belgie .... Waarom zou ik als Ajax supporter zulke spelers in de basis willen bij Psv

29 januari 2021 om 19:24

Zucht... jij bent wel de grappenmaker van de bingoclub...

29 januari 2021 om 14:01

Ik gun VVV Venlo die zeven miljoen hoor, maar is dit voor een dergelijke club niet iets teveel gevraagd? Ik weet niet wat hun transferrecord is, maar gevoelsmatig ligt het gemiddelde op ongeveer 2 miljoen?

30 januari 2021 om 11:12

Honda meer dan 10 miljoen

Voor alle partijen beter als hij blijft. Hij zal waarschijnlijk nog wel wat meer scoren wat zijn marktwaarde niets slechts zal doen. Dan in de zomer kijken wat er langskomt. Heeft VVV meer tijd voor het zoeken naar een vervanger. Halsoverkop vertrekken heeft geen zin, in de zomer heb je meer tijd om te bekijken wat je precies wil en komt er hoogstwaarschijnlijk meer voorbij. En VVV kan met deze spits een goede kans maken op lijfsbehoud.

Ik weet het niet hoor. Ik heb een beetje het voorgevoel dat hij (en daar hebben we er in het verleden meer van gehad) 1 fantastisch seizoen draait en er daarna niets meer van horen.

We moeten ook niet doen alsof hij maar een eendagsvlieg zal zijn. Als je zijn geschiedenis eens bekijkt dan heeft hij al eerder wel tekenen van scorend vermogen laten zien. Dat is ook de reden dat een Griekse topclub als AEK hem destijds kocht. Grazianno Pelle heeft toch ook een hele rits aan clubs versleten zonder ook maar echt indruk te maken. Tot natuurlijk het moment dat hij tegen alle verwachtingen in bij Feyenoord helemaal loskwam. Ik hoop dus echt dat deze Giakoumakis de stap naar de Nederlandse subtop weet te maken. Een ploeg als Az zou wel mooi zijn. Al betwijfel ik wel of de subtop in Nederland bereid is om meer dan 3 miljoen te betalen, laat staan 5 miljoen.

29 januari 2021 om 13:05

@ajaxbarca Naast AZ zou Feyenoord ook ideaal zijn. Iemand die makkelijk scoort om die Jorgenson af te lossen. Als die Afrikaanse speler echt zo goed is hebben ze straks met hem en Sinestera 2 snelle buitenspelers die hem kunnen bedienen met assists. Nog een creatieve 10 erachter en staat zo een leukploeg. Berghuis zal wel weggaan, dus met dat geld gelijk deze spits halen.

Het gaat vaak over de top van Europa en de top van Nederland, wat ik best kan begrijpen. Maar ik kan eigenlijk veel meer genieten van dergelijke verhalen. Zo'n onbekende spits die in de Eredivisie volledig ontploft bij nota bene VVV, ik vind het prachtig.

Als er overmorgen (zondag) niks is dan trekken ze zelf de stekker er uit? De transfermarkt sluit dan al dus dan hoef je dat zelf niet meer te doen toch?

Giakoumakis speelt waarschijnlijk het seizoen van zijn leven. Achteraf straks zuur dat hij zijn heldendaden verrichtte voor het oog van 0 publiek. Stel je voor dat er geen corona was. Dan kon hij niet over straat in Venlo en was hij ereburger. Hij heeft de échte liefde van het publiek niet mogen voelen. Over 20 jaar komt er een boek/tijdschrift uit met als titel 'coronavoetballers'. Hij zou er dan zeker tussen staan. Zou er een deel van de voetballers zijn voor wie het onbewust fijner is om bij minder druk (geen publiek) te voetballen?

Ik snap niet dat Valcx zo laag inzet en de prijs van de Griek nogmaals laat dalen door te zeggen dat hij goedkoper was dan Honda e.d. Een goede verkoper had dit heel anders gespeeld.

29 januari 2021 om 12:49

@BK, als je een beetje je weg weet te vinden op internet, dan kan elke simpele ziel de conclusie trekken dat Musa en Honda duurder waren. Heeft dus helemaal niets met de verkoopskills van de heer Valckx te maken.

29 januari 2021 om 12:56

Er zijn niet zoveel gegadigde met een grote beurs. We hebben in de eredivisie al veel van dit soort spelers gehad. Na een transfer valt het ineens zwaar tegen. Hij is al 26. Jaar geleden scoorde hij in totaal 3 goals in 28 wedstrijden, jaar daarvoor 4 goals in 23 wedstrijden. En daarvoor 2 goals in 21 wedstrijden. Dus leuk dat ie nu een top jaar heeft bij een eredivisie laagvlieger maar clubs zijn niet gek, die kijken ook na de jaren ervoor.

Zo af en toe heeft VVV goud in handen,de Jackpot!
Wat is wijsheid, handhaving eredivisie is ook een prijs.
Het blijft altijd een beslissing uit verschillende keuze's.
Wat als hij zwaar geblesseerd raakt?
Wat,als hij ineens geen knikker meer raakt?
Kijk naar Jòrgensen die dit momenteel overkomt.
Voor een club als VVV is belangrijk om een verstandige keuze te maken.
Dat is in het verleden wel gelukt, met Musa en Honda lijkt mij.

Giakoumakis is toch wel een klein wondertje hoor. Hij is 26 en had voor dit seizoen amper 20 goals gemaakt in z’n carrière (in niet al te bijzondere competities) en heeft er nu al 20 in liggen. Echt een fenomeen. Hoop voor VVV dat ze het maximale eruit slepen, denk zo’n 5-8 miljoen, afhankelijk van de 2e seizoenshelft.

Kan de redactie van Voetbalzone misschien eens een mooi artikel maken van Ahmed Musa ?
Genoemd in dit artikel, maar sinds Oktober clubloos. Ben benieuwd hoe zijn voetbalreis eruit heeft gezien.

Wellicht een koopje voor Vvv? Van Hupperts moeten ze het ook niet hebben tot nu toe.

Check zijn historie en je ziet dat dit zijn 1e productieve seizoen is. Knappe prestatie en seizoen mooi afmaken in Venlo...in de zomer kunnen club en speler beide cashen!

Jamie Vardy tekende op zijn 25e pas een contract bij Leicester City in het Championship, na jaren bij Fleetwood Town op het 5e niveau te hebben gespeeld.
Hij had daarna nog een paar jaar nodig om op zijn 28e pas echt door te breken, met niet alleen een Kampioenschap tot gevolg, maar ook spelen voor het Engelse nationale elftal.

Leeftijd zegt dus geen ene moer.
Het voetbal kent voortdurend megatalenten die mislukken, maar ook eenvoudige voetballers die als laatbloeiers nog een mooie carrière weten te bewerkstelligen.

Giorgios Giakoumakis is 26 en begint nu kennelijk tot bloei te komen en hopelijk weet hij dit door te trekken.
Ik heb althans goede hoop dat dat gebeurt.
Bij een club als Feyenoord zou zo'n speler een goede kans hebben om door te groeien.
Maar ja, de centjes liggen niet voor het oprapen daar.

Venlo heeft echt interessante spelers gehad. Keisuke Honda, Ahmed Musa en nu Giakoumakis. Chapeau

Ik zou toch oppassen als club, want het zou zo maar kunnen dat Giakoumakis na dit seizoen weer in de annoniemiteit terugkeert. Hij heeft in dit seizoen al bijna net zo vaak gescoord als in al z'n voorgaande 11 seizoenen bij elkaar. Een soort Pelle verhaal. Ik zou vooral voorzichtig zijn als club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

VVV-Venlo

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.RKC Waalwijk27-20
15.Willem II25-30
16.FC Emmen24-30
17.VVV-Venlo23-42
18.ADO Den Haag19-44
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. GiakoumakisAanvaller2925
V. van CrooijAanvaller293
J. JohnAanvaller242
T. KirschbaumKeeper280
T. HunteAanvaller212
Y. RoemerAanvaller130
Voor de complete selectie: Clubpagina VVV-Venlo.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina VVV-Venlo.

0 fans
Aanvaller, 26 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 8 mei
De naam van Mohamed Salah prijkt op het verlanglijstje van Chelsea en Thomas Tuchel. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren