Sander van de Streek stuit opmars van AZ met geweldige uithaal

Woensdag, 27 januari 2021 om 20:34Dominic Mostert

Na acht competitiewedstrijden zonder nederlaag weet AZ weer wat verliezen is. De ploeg van trainer Pascal Jansen, die eerder deze maand won van onder meer PSV en AZ, ging woensdagavond met 0-1 onderuit tegen FC Utrecht na een fraai doelpunt van Sander van de Streek. Daardoor kan Feyenoord bij een zege op sc Heerenveen de vierde plek overnemen, later op de woensdagavond. Utrecht boekte de derde opeenvolgende zege en vestigt zich steviger op de achtste plek.

AZ trad aan met dezelfde opstelling als zondag tegen Feyenoord (2-3 zege); bij Utrecht was één wijziging te ontwaren. Na het maken van het winnende doelpunt als invaller tegen Sparta Rotterdam (1-0) kreeg Othman Boussaid een basisplek, ten koste van Adrián Dalmau. Eric Oelschlägel, de keeper van Utrecht, werd in de derde minuut voor het eerst getest door Myron Boadu en bokste de bal weg. Na een klein kwartier volgde het eerste speldenprikje van Utrecht: op aangeven van Django Warmerdam kopte Van de Streek ver naast.

Vervolgens kende Marco Bizot weinig moeite met een poging van Gyrano Kerk, waarna de mee opgekomen Hidde ter Avest over schoot. AZ had zichtbaar moeite om op gang te komen, maar meldde zich in het laatste kwartier van de eerste helft iets nadrukkelijker. Een inzet van Owen Wijndal werd van richting veranderd en zeilde naast; een kopbal van Albert Gudmundsson belandde in de handen van Oelschlägel. Over het geheel viel de eerste helft tegen: de amusementswaarde was laag, omdat beide ploegen moeite hadden een gaatje te vinden.

De eerste écht grote kans om de score te openen was na een klein uur voor Boadu. Na een lage en harde voorzet van Wijndal ontstond een schietkans in het strafschopgebied voor de spits, wiens inzet werd gekeerd door Oelschlägel. Het ogenschijnlijk onmachtige Utrecht meldde zich halverwege de tweede helft, toen Kerk na een goede pass van Boussaid koos voor een laag schot, dat Bizot met de voet keerde. Het bleek een voorbode voor het openingsdoelpunt. Ruim twintig minuten voor tijd verraste Van de Streek met een prachtige uithaal van circa twintig meter in de rechterbovenhoek: 0-1. Omdat Boadu een grote mogelijkheid in de slotfase onbenut liet, pakte AZ geen punt.


Poll

Verdiende FC Utrecht de overwinning op AZ?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

94 reacties (laatste reactie door tinus45)

Ik wil geen hetze ‘opzetten’ tegen hem, maar wat is die Leo Driessen een belachelijk slechte commentator zeg.. zonder publiek is het al niks aan, maar hij weet de stemming er he-le-maal af te halen. Ik lees ook alleen maar geïrriteerde supporters op dit forum. Een ESPN kan toch ook niet blij zijn met zo’n man? Als AZ om het kampioenschap mee wil doen, dan telt zondag alleen winst, 13 punten (als Ajax 2x wint dus) lijkt me te veel.

27 januari 2021 om 20:38

Eerst dacht ik dat hij anti-Ajax was. Toen dacht ik dat hij anti-topploeg was toen ik hem bij Feyenoord hoorde. Maar uiteindelijk blijkt het een diep bedroefde bittere vent, die alle lol uit het spelletje lult met enkel negatieve uitingen. Noem het neutraal negatief.

27 januari 2021 om 20:39

Exact.. is gewoon bar en boos wat meneer Driessen doet..

27 januari 2021 om 22:27

Driessen is toch ook gewoon een ajacied of niet? Zo komt hij tenminste altijd op mij over in dat praat programma op Fox/Espn; als een kritische fan. Maakt ook niet zoveel uit natuurlijk, als het tijdens het commentaar maar niet merkbaar is.

27 januari 2021 om 20:39

Als Ajax 2 keer wint zijn het 13 punten.

27 januari 2021 om 20:41

Zie het nu ook, verkeerd gekeken. Thanks!

27 januari 2021 om 20:42

Helemaal mee eens. Het lijkt alsof Driessen voor zijn gevoel alles wel eens gezien heeft. Niks kan hem oprecht meer euforie of opwinding brengen lijkt het wel. Als er dan opwinding in zijn stem is na een goal, dan voel je gewoon dat het ontzettend geforceerd heeft. Tijd voor de nieuwe garde.

27 januari 2021 om 20:49

Gewoon een vervelende commentator. Doe het geluid liever uit maar anders is er helemaal niks om de "sfeer" te creëeren. Kan me niet voorstellen dat er geen opvolgers voor hem klaarstaan.

27 januari 2021 om 20:51

Inderdaad. Alleen maar negatief en alles doodpraten. Zit ook totaal geen sprankje enthouiasme in zijn stem.

27 januari 2021 om 20:52

Het is werkelijk waar verschrikkelijk die kerel. Die man beleeft echt totaal geen plezier aan voetbal en zit alles af te zeiken met een opmerking als 'tja' of 'er lukt niet veel'. Voor m'n gevoel doet hij ook verslag van zo'n beetje elke wedstrijd van AZ, maar misschien is het ook wel omdat ik mij er echt mateloos aan irriteer.

27 januari 2021 om 21:00

Verwacht je überhaupt iets van ESPN? Ze hebben slechte commentatoren, saaie analisten en saaie verslaggevers.

27 januari 2021 om 21:09

Wie of wat vind jij dan wel leuk?

27 januari 2021 om 21:38

Ze hebben gewoon iedereen van Fox over genomen? Ik vind de meesten echt prima. Leo is wel dodelijk saai.

27 januari 2021 om 21:02

Je neemt me de woorden uit de mond, samen met Koert Westerman voor eens en altijd vanachter de microfoon verbannen. Wat een vreselijke verslaggevers zeg. Het is voor mij in ieder geval een reden om minder te gaan kijken, ook bij Leo heb ik dat gevoel.

27 januari 2021 om 21:39

Wat is er met met Koert behalve dat ie af en toe hele slechte grappen maakt? Die man is tenminste enthousiast.

27 januari 2021 om 21:52

Dat is het hem juist Ruiz, daar zit die man niet voor. Die vindt zichzelf wel zo overdreven grappig, ook bij rtl darts vind ik die man om te kotsen. Doe mij maar Wytse van der Goot. Die heeft de kennis, enthousiasme, en is gewoon objectief zoals het hoort.

27 januari 2021 om 21:56

Haha oke, smaken verschillen, ik kan Koert wel hebben. Over Leo Driessen lijken we op dit forum wel eensgezind te zijn. Van der Goot vind ik ook prima.

28 januari 2021 om 13:35

Ik kan me weinig dingen verzinnen die ik niet irritant vind aan Koert. Ten eerste betuttelt hij de kijker en doet hij alsof hij tegen de kleuterklas zit te praten. Hij heeft voor mij de hele hervatting van de Europa League na de coronastop verpest. Iedere keer dat kinderachtige, kolderieke commentaar van die man... vreselijk. Samen met Joep Schreuder voor eens en voor altijd vanachter de microfoon verbannen.

28 januari 2021 om 00:42

Doe maar wel....stel een brief op en mijn hele huishouden tekend hem. Die gast heeft de gave om zelfs een spectaculaire wedstrijd een begravenissfeer mee te geven. Laat hem gewoon lekker liedjes schrijven en voor de rest niets.

Zal je zien zondag spelen ze weer top tegen Ajax...

27 januari 2021 om 20:40

Ja iedereen speelt alleen tegen Ajax top ,rest van het seizoen doen ze maar wat alleen tegen Ajax ...😭😭😭

27 januari 2021 om 20:55

Ik durf halverwege VVV - Vitesse toch als Ajacied voorzichtig te stellen dat VVV tegen ons misschien niet zijn beste wedstrijd speelde

27 januari 2021 om 20:56

Neehoor tegen Psv en Feyenoord. Speelde ze toch ook top ?

27 januari 2021 om 21:04

Gelukkig maar die Griekse spits doet het best aardig daar🤣

On: Jammer AZ, was niet zo best helaas. Had wel gehoopt dat Boadu de lijn door zou zetten.

27 januari 2021 om 20:40

Kans is vrij groot inderdaad

27 januari 2021 om 20:58

Doordeweekse wedstrijden kan Az er niet zoveel van . Alleen tegen Psv, Feyenoord en Ajax zijn ze echt top . Heel apart maarja wat doe je eraan

27 januari 2021 om 21:13

Maakt niet uit. Januari is bijna ten einde, iedereen denkt de sleutel tegen Ajax gevonden te hebben, maar zodra Ajax de helft van de kansen afmaakt gaan de wedstrijden weer een stuk makkelijker.

Erg jammer AZ.. konden we eindelijk aanhaken. Niet top 3 waardig dit!

27 januari 2021 om 20:39

Dat is dan wel weer realistisch van je!

27 januari 2021 om 20:40

En als ze zondag winnen, zijn ze dan wel weer top 3? Wat vind je nou eigenlijk 😅

27 januari 2021 om 20:42

Dat noemen we opportunisme.. daar heeft elke voetbalfan natuurlijk wel een beetje last van.

27 januari 2021 om 20:43

Best kans dat AZ zondag wint, want dan staan de schijnwerpers weer op onze diva's. Ik maak mij meer zorgen om Emmen uit de week erna. Voor dat soort ploegen doet Stengs zijn balletschoentjes niet aan.

27 januari 2021 om 20:48

@Allmaar54, Is dat het denk je, het opladen voor de kleinere wedstrijden? Ik denk dat ze gewoon niet heel goed het spel kunnen maken en beter zijn op de counter. Stengs en Boadu zijn gebaat bij ruimte.

27 januari 2021 om 21:20

Het is wel duidelijk dat dit AZ beter rendeert tegen teams waar ruimte ligt op de omschakeling, maar toch vind ik het gek dat het tegen de mindere goden totaal niet lukt. Vorig seizoen zijn teams als Emmen, Sparta, Rkc, Ado, Pec, Twente en Fortuna wel overtuigend verslagen met vrijwel dezelfde selectie. Het ging allemaal op een hoger tempo en een stuk vloeiender toen. Nu is het een inspiratieloos zooitje.

27 januari 2021 om 21:32

Azchelsea, maar leefde AZ vorig jaar niet op een te roze wolk en waren ze toen niet gewoon verrassend? Nu is de flow weg én weten tegenstanders AZ te bespelen, ze kennen hun kracht: geen ruimte geven om te voetballen/counteren.

Knap hoor VZ. Voor het laatste fluitsignaal alweer een topic! Dramatisch az. Matige scheids. Geen inzet. Geen voetbal. Utrecht feller en beter en ook gewoon veel meer strijd. Hopelijk zondag beter. Gefeliciteerd utrecht

27 januari 2021 om 20:47

Kun je eens uitleggen waarom de scheids matig was? Heeft geen fouten gemaakt volgens mij?

27 januari 2021 om 20:50

Mee eens

27 januari 2021 om 21:00

Ik zag het topic pas echt na het laatste fluitsignaal hoor. Lijkt me ook logisch dat ze tijdens de wedstrijd het verslag al aan het typen zijn om zo na de wedstrijd zo snel mogelijk een topic te hebben. ON: AZ was erg slecht, lijkt zich alleen op te kunnen laten voor grote wedstrijden. Er mist structureel scherpte in de wedstrijd tegen de kleinere tegenstanders.

27 januari 2021 om 21:41

Werkelijk elke journalist die een wedstrijdverag schrijft doet dit al tijdens de wedstrijd. Iedereen verwacht ook het topic meteen na het laatste fluitsignaal al een topic dus dit doen ze prima bij vz.

AZ blinkt uit in topwedstrijden, maar dat zijn er slechts een aantal per jaar. Tegen de 'kleintjes' laten ze het liggen en daarom doet AZ ook dit jaar niet mee. Zo hard is de realiteit. Ik zie ze hoogstens 5e worden, met alle respect, maar een Stengs en Boadu die van de week nog uitblonken, lieten het nu weer afweten!

Win je van Feyenoord uit en pak je 3 hele goeie punten om het een paar dagen later weer uit handen te geven. Dit is waarom AZ geen kampioen kan worden terwijl ze wel aardige spelers hebben.

28 januari 2021 om 00:45

Precies en daarom zijn de verwachtingen bij ons als supporters ook nooit hoger dan de top 5, alles beter is mooi meegenomen. Eerst waren de toppers het struikelblok maar nu de "kleintjes". De manier van voetballen tegen A, is overigens wel veranderd door de rechter rij, Az moet zich daartegen wapenen. Volgend seizoen maar proberen om dat ook te kunnen, of gewoon de tweede seizoens helft.

28 januari 2021 om 09:11

"precies en daarom zijn de verwachtingen bij ons als supporters ook nooit hoger dan de top 5"

Ik had dit seizoen toch echt wel meer verwacht van ons AZ. Als je nu ziet dat bv ook een Feyenoord, en Vitesse hebben verloren, dan had je gewoon goede stappen kunnen zetten naar de top 3. Het elftal is niet extreem veel veranderd ten opzichte van vorig seizoen. Ik had echt wel meer verwacht, zeker als je ziet hoe, en tegen wie we de punten hebben laten liggen.

28 januari 2021 om 15:11

Eens, als je die eerste wedstrijden "gewoon" gewonnen had, wat echt niet onmogelijk was bad je nu zelfs bovenaan gestaan.
Echter de verwachting is niet dat je elk jaar zomaar even voor de titel kan gaan.
Vergeet ook niet dat Az naast langdurig geblesseerde ook nog even een Corona aanval heeft gehad in de selectie.
Je had gisteren een mooie grote stap kunnen zetten inderdaad, maar je ziet dat de kleinere clubs anders zijn gaan voetballen tegen Az, die nu ook door de media als 4e club van Nederland word bestempeld, winnen of gelijk spelen tegen Az zijn opeens bonuspunten geworden voor vele clubs, die dus niet komen om te voetballen tegen Az wat in eerdere jaargangen wél zo was.
De ambitie en verwachting is elk jaar top 5 te spelen met 1x in de5jaar een flinkeuitschieter naar boven.
Dat was dus vorig seizoen, die we helaas niet af hebben kunnen maken.
Dit seizoen hebben we ten op zichtte van afgelopen seizoen veel meer blessures (vlaar, Clasie, Svensson, De Wit,) en rode kaarten/schorsingen en ook hebben we het debacle rondom Slot moeten meemaken.
Tel daarbij op een blunderende Bizot in de eerst partijen en je ziet het verschil met vorig seizoen.
Dat Az desondanks op de de plaats staat en nog altijd die 2e plek vol in zicht heeft vind ik alleen maar knap te noemen.
Overigens was gisteren pas de tweede verliespartij deze competitie dus ik vind het allemaal zo gek nog niet.
Ik en vele supporters met mij hopen gewoon dat Az deze lijn doortrekt en we wellicht nog een plek of 2 kunnen stijgen, dan pakken we geheel onverwachts toch nog CL aan het einde van het seizoen.

Hele matige wedstrijd van AZ. En man wat is die Stengs een slapjanus in de duels zeg, zoveel balverlies..

Matige pot, zelf weinig gebracht, daarom terecht verloren. Deze wedstrijd verdiende eigenlijk geen winnaar want was niet om aan te gluren, de wereldgoal van van der Streek was het enige lichtpuntje. Midsjo en de 2 centralen matig, Stengs en Boadu waren redelijk tot goed (in tegenstelling tot wat anderen makkelijk roepen) Stengs zorgde voor de weinige aanvallende impulsen en Boadu was gevaarlijk met de weinige balletjes die hij kreeg. Al met al veel te matig!

27 januari 2021 om 20:58

Die twee zijn echt de makkelijkste slachtoffers om over te zeiken als het fout gaat is me opgemerkt...

27 januari 2021 om 21:03

Absoluut, Stengs heeft dit seizoen ook echt mindere wedstrijden gespeeld maar vandaag vond ik hem prima spelen(ten opzichte van de rest zeker)

Terechte zege voor een ploeg die laat zien de wil te hebben om te winnen. Spelen naar je kwaliteit is wat FC Utrecht doet en dat hebben ze goed gedaan. Ik wilde zeggen dat AZ lering moet trekken hieruit. Maar dat is een overbodige stelling aangezien dat toch niet gebeurt met deze selectie. Gudmonsson heeft weer een paar pirouettejes kunnen maken, Aboukhlal heeft zichzelf weer kunnen overtuigen toch echt een hele goede speler te zijn en Boadu heeft zoals gebruikelijk zijn schaatsen weer onder. Ik heb dit seizoen nog maar 1x rustig in mijn stoel kunnen genieten van AZ. Dat was tegen Heerenveen uit. De rest was of spannend tot de laatste minuut, een frustrerende zaadpartij of een combinatie van beide. Co Adriaanse had ze allang vanuit Kerkrade naar Alkmaar laten lopen.

27 januari 2021 om 20:46

Precies dit... Vind het overigens ook een schande van Janssen dat hij Aboukhal inbrengt en dan Boadu naar de linkerflank dirigeert, daar heeft hij niks te zoeken. Boadu blijft vlijmscherp, dat liet hij van het weekend wel weer zien, dus die moet je in de 16 hebben, zeker omdat je andere spits nu in Belgie op de bank zit.

27 januari 2021 om 21:24

En Aboukhlal trots zeggen nadat hij per ongeluk 2 keer scoort tegen ADO dat hij vindt dat hij elke week hoort te spelen, wat een zelfkennis heb je dan. Die gast heb ik bijna letterlijk nog geen mannetje voorbij zien komen dit seizoen.

27 januari 2021 om 21:27

Ik wel, hij is alleen vandaag zichzelf al 3x voorbijgelopen;;

Je suis Prem.... Kan je aanhaken en doe je dit. Nu moet AZ helemaal aankomende zondag.

Nou AZ weer met de voeten op de grond, na de positieve berichten na zondag. Instelling is ook een kwaliteit en als je het niet kan opbrengen tegen Utrecht (2x), Zwolle, Groningen dan verdien je ook niets. Kan je zondag eventueel winnen van Ajax, maar de top 3 ga je zo niet halen.

Wat een schande weer. 2 centrale verdedigers die niet kunnen verdedigen, maar al helemaal niet kunnen voetballen. Boadu en stengs die denken dat ze een trainingspartijtje spelen. Tenslotte nog een trainer die absoluut geen plan B heeft en vervolgens Clasie Reijnders en aboukhlal brengt als er gescoord moet worden. Nee, AZ heeft maar weer eens bewezen waarom het niet serieus mee zou kunnen doen. Wat een zooitje.

27 januari 2021 om 20:52

Lekker makkelijk om alleen Stengs en Boadu te roepen hoor... het hele team speelde vreselijk matig niet alleen hun 2.

Slechte pot van AZ. Blijft toch altijd lastig voor dit type clubs om na een topprestatie de volgende wedstrijd tegen een minder aansprekende tegenstander er weer te staan of tenminste die zege te pakken. Het is te grillig.

Toch niet te geloven dit. Dan win je in de Kuip, speel je best goed voetbal, en dan verlies je thuis van Utrecht. Met alle respect voor AZ maar zelfs als ze 5-0 van Ajax winnen zullen ze geen titelkandidaat zijn. De sleutelwedstrijden zijn juist tegen de mindere tegenstanders, daar heeft AZ al het hele seizoen grote problemen mee.

Gufstafson 2 wedstrijden op rij niet basis en gelijk 2 keer gewonnen. Hopelijk komt hij er ook niet meer in, en houden we middenveld gewoon met Overeem en Boussaid/ramselaar en Streek . Edit: Zelfs 3 wedstrijden al.

27 januari 2021 om 20:54

Nu alleen Maher er nog uit, vandaag was redelijk maar zie hem liever op de bank

Klasse pot van Utrecht. Gefeliciteerd.

Het begint eindelijk ergens op te lijken bij ons. Weliswaar naar onze kwaliteiten gespeeld vandaag maar daardoor pak je wel gewoon 3 bonuspunten. Op Kerk na iedereen een ruim voldoende met Streek en Boussaid als uitblinkers. Maher haalde ook weer eens een keer z'n niveau. Oelslachel mat van mij op doel blijven staan ipv Paes. Doet het uitstekend.

27 januari 2021 om 21:01

Ben ik met je oneens, Paes was lekker bezig vorig seizoen. Iedereen zag zijn potentie maar het kwam er niet uit begin dit seizoen.

Toen hij eindelijk zijn plek had terugveroverd van Nijhuis en in vorm begon te komen werd hij geraakt door Warmerdam door Anthony en moest hij overnieuw beginnen. We weten wat hij kan en dat hij meer potentie heeft dan Oelschlagel dus ik denk dat hij basis moet

Kryptonite van AZ lijkt wel gevonden: Zet druk op de voetballend matige achterhoede (behalve Wijndal) en sluit de paas lijnen af richting Koopmeiners. Stengs en Boadu ook weer matig. Spelen ze een keer goed tegen Feyenoord om vervolgens weer slap en afwezig te zijn in deze wedstrijd. Utrecht lijkt zijn formatie gevonden te hebben. Willem Janssen blijft toch heel belangrijk voor die ploeg. Voetballend nog steeds wel heel pover overigens.

27 januari 2021 om 21:26

Stijn Wuytens wordt toch meer gemist dan gedacht. Die was aardig sterk aan de bal. Daarom hoop ik dat Micky van de Ven gehaald kan worden. Dan heb je tenminste nog een centrale verdediger die ook in durft te dribbelen in plaats van altijd maar de lange bal te gooien.

27 januari 2021 om 21:59

Ik vond het probleem deze wedstrijd juist dat we niet de lange bal gooiden. We bleven maar die bal in de ploeg proberen te houden met te veel risico, waar ook de tegengoal uit voortvloeit.

27 januari 2021 om 22:52

Lange ballen gooien kan als alternatief als het niet loopt, maar dan hadden we niet Druijf moeten verhuren. Het heeft ook niet zoveel zin om lange ballen op Boadu te gooien in mijn ogen.

27 januari 2021 om 23:03

Micky van de Ven zou echt de ideale aankoop voor jullie zijn. Heel veel potentie en voetballend sterk.

Hake lijkt het tactisch goed voor elkaar te hebben. Met Jansen en st Jago in de verdediging geeft Utrecht bijna geen kansen weg. Nu drie wedstrijden achter elkaar gewonnen en de nul gehouden.

Fijn dat Az verliest, als ik dit zo zie vind ik ze ook echt niet zo goed. Alleen spelen wij veel te afwachtend!!! Mochten wij vanavond winnen dan doen we gelukkig gewoon nog mee om de 1ste drie plekken, want Vitesse gaat vanavond gaat ook verliezen vanavond

Ik begrijp de onvrede over de commentator even niet. Geeft redelijk weer wat er op het veld gebeurt. Ik begreep de wissels bij 0-1 van Jansen niet helemaal. Maar ik had ook het gevoel dat AZ met of zonder wissels toch niet had gescoord. Het leek of het de spelers van AZ de gedachte hadden dit wedstrijdje even op 80/90% te kunnen winnen...

Word voor AZ nog heel hard knokken voor die 2e plek want anders wordt het 3e divisie Europacup.

Utrecht speelde heel goed voor wat ik gezien heb, echt een prestatie van een top 3 ploeg! Als ze zo doorgaan zie ik nog wel dat ze 3e worden, Ajax en PSV zijn net wat te goed. Wat een speler trouwens van der Streek, kan denk ik wel eens opgeroepen worden voor Oranje.

AZ lijkt nu, net als Feyenoord, wel langzaam achterop te gaan raken in de titelstrijd. Als er tegen Ajax verloren wordt, is het einde verhaal voor ze. Verder is dat natuurlijk geen schande, want het geweld van Ajax en PSV is gewoon nauwelijks bij te houden. Voor wie overigens dacht dat Boadu en vooral Stengs zichzelf hervonden hadden tegen Feyenoord: nee dus.

@voetbalzone: Na acht competitiewedstrijden zonder nederlaag weet AZ weer wat verliezen is. De ploeg van trainer Pascal Jansen, die eerder deze maand won van onder meer PSV en AZ, ging woensdagavond met 0-1 onderuit tegen FC Utrecht na een fraai doelpunt van Sander van de Streek.

Volgens mij gaat daar iets niet helemaal goed, want er wordt geschreven dat AZ van zichzelf wint

Het wordt weer bewezen. Kampioen wordt je tegen de kleintjes. Daarnaast verlies je het kampioenschap nooit door 1 wedstrijd. Er is geen nog enkele ploeg echt oppermachtig, Ajax komt er nog het dichtste bij. Ik zie Vitesse nog punten verliezen. Alleen als PSV bij Feijenoord wint zie ik ze nog hoog eindigen. Maar dan moeten ze daarna wwl alle wedstrijden winnen van de kleintjes. Feijenoord zie ik ook punten verliezen.

Als liefhebber is een kinderhand gauw gevuld ,toen FC Utrecht zag. Spirit knokke voor iedere meter! Dit zou standaard moeten zijn. Nu was zelfs Maher aardig . Een team prestatie!

zowaar een keer een goed spelend utrecht gezien, zou het er dan toch nog inzitten? st jago en janssen waren goed, met ramselaar, boussaid en van overheem heb je lekker storende metersmakende middenvelders en onze backs waren goed bezig, zeker ter avest deed mee alsof hij al jaren in deze ploeg speelt, jammer dat Kerk een beetje een offday had vandaag maar al met al erg tevreden met de 3 puntjes, we kunnen weer wat omhoog kijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Utrecht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Vitesse4211
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. KerkAanvaller224
M. MahiAanvaller166
M. SyllaAanvaller140
M. MallahiAanvaller00
J. HouwelingKeeper00
M. PaesKeeper80
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Utrecht.

9 fans
Middenvelder, 27 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 26 februari
Roman Abramovich heeft Chelsea-manager Thomas Tuchel groen licht gegeven om Borussia Dortmund-spits Erling Haaland komende zomer te verleiden tot een overstap. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren