Woedende Lukaku vliegt Ibrahimovic aan in derby: ‘I fuck you and your wife!’

Woensdag, 27 januari 2021 om 12:01Jeroen van Poppel • Laatste update: 13:22

De eerste helft in de kwartfinale van de Coppa Italia tussen Internazionale en AC Milan is dinsdagavond geëindigd in een felle ruzie tussen Romelu Lukaku en Zlatan Ibrahimovic. De spitsen kregen vlak voor rust een woordenwisseling, waarbij Lukaku zijn hoofd tegen dat van Ibrahimovic aandrukte. Toen de teams de catacomben opzochten, was de Belgische spits nog altijd witheet op Ibrahimovic. De ruststand was overigens 0-1 dankzij een rake knal van laatstgenoemde.

Op de beelden is te zien dat Lukaku en Ibrahimovic eerst met elkaars hoofden tegen elkaar aan duwen. Beide spelers krijgen daarvoor van scheidsrechter Paolo Valeri een gele kaart. Als het laatste fluitsignaal heeft geklonken in de eerste helft, wil Lukaku achter Ibrahimovic aan. Eerstgenoemde moet door zijn ploeggenoten worden tegengehouden en schreeuwt: "Well let's go inside you bitch! Fuck you and your wife! You want to speak about my mother you son of a bitch? I'll shoot you in your head."

Aanvankelijk was onduidelijk wat Ibrahimovic tegen de Belgische spits had gezegd, maar op nieuwe beelden is duidelijk hoorbaar wat hij roept: "Go do your voodoo shit, you little donkey!", aldus de 39-jarige Zweed. Ibrahimovic doelde met de woorden 'go do your voodoo shit' op een affaire die rond Lukaku's transfer van Everton naar Manchester United in 2017 speelde. Everton-eigenaar Farhad Moshiri claimde destijds dat Lukaku zijn beslissing om weg te gaan bij the Toffees had genomen op basis van 'een voodoobericht' van zijn moeder, maar dat werd door Lukaku in alle toonaarden ontkend. Overigens speelden Ibrahimovic en Lukaku in het seizoen 2017/18 bij Manchester United zeven keer samen. Ibrahimovic raakte in december 2017 zwaar geblesseerd en liet in maart 2018 zijn contract ontbinden bij United.

Na rust waren de gemoederen weer enigszins bedaard en begonnen beide kemphanen aan de tweede helft. Voor Ibrahimovic duurde dat tot aan de 58ste minuut, toen de 39-jarige Zweed zijn tweede gele kaart pakte. Ibrahimovic wilde de bal onderscheppen bij Aleksandar Kolarov, maar raakte de verdediger van Internazionale daarbij van achteren en kon inrukken. Daarna maakte Lukaku er via een penalty 1-1 van. In blessuretijd won Inter dankzij een rake vrije trap van Christian Eriksen: 2-1.Gerelateerd

Meer sportnieuws

89 reacties (laatste reactie door chanfan)

Onzin, hij kust hem gewoon op het voorhoofd 😏

Wat een niveau weer zeg. Toch altijd schrijnend om dit soort taferelen te zien bij het prof voetbal.

26 januari 2021 om 22:00

Stel je niet zo aan haha, dit soort opstootjes horen nou eenmaal bij het voetbal, als je zelf voetbalt weet je dat. Liever dit dan iemand die weer huilend op de grond ligt na een duwtje

26 januari 2021 om 22:13

Dit heeft te maken met een gebrek aan bewustzijn en zelfbeheersing en een groot ego. Dat veel voetballers hiermee kampen oke, maar dat het bij voetbal hoort is natuurlijk een onzinnige opmerking.

26 januari 2021 om 22:18

Bme12, het is wel de reden dat ik ben gaan hockeyen ipv voetballen in de randstad waar net teveel types rondlopen die jouw mening delen

26 januari 2021 om 22:29

Echt bizar hoeveel mensen hiervan genieten. Edit: en dan slaat karma toe. Zlatan onterecht rood en Lukaku 1-1. Haha

26 januari 2021 om 22:56

Stel je niet zo aan joh. Bij een duwtje lekker over de grond rollen en een kaart aannaaien hoort nou eenmaal bij voetbal. Als je zelf voetbalt weet je dat. Liever dit dan iemand die je moeder loopt te beledigen bij een opstootje.

27 januari 2021 om 09:53

@BME Liever allebei gewoon niet. Op de middelbare school vond ik het nog wel eens leuk om opstandjes te zien. Nu zie ik 2 volwassen mannen die dingen roepen over elkaars moeders en er boos om worden. Hadden er racistische elementen bij gezeten dan was de hele wereld ook nog eens op zijn kop gestaan.

27 januari 2021 om 12:19

Ik moet wel lachen dat men net doet alsof dit soort uitschelden maar bij voetbal hoort obv emotie. Als je vanwege je emotie je op deze manier moet uiten dan ben je wat mij betreft een volslagen idioot die als volwassen kerel zijn emoties niet eens kan bedwingen. Hoort bij voetbal? Ik heb het in 30 jaar voetbal nog nooit voorbij horen komen zoals hier nu plaatsvindt.

Lukaku moet zich niet zo uit de tent laten lokken, dat is meer het spelletje van Zlatan. Gewoon focussen op de wedstrijd en scoren is het beste antwoord.

26 januari 2021 om 21:54

Zijn moeder is wel extreem belangrijk voor hem. Je hebt gelijk dat het niet zou mogen maar sommige mensen reageren nu eenmaal zo als het over hun dierbaren gaat.

26 januari 2021 om 22:08

Als je vervolgens reageert met "ik neuk jou en je vrouw" ben je dan niet gewoon van hetzelfde lage niveau? Of ligt dat nou aan mij?

26 januari 2021 om 22:09

Oh ik ga Lukaku niet verdedigen hoor. Moet hij ook niet zeggen natuurlijk.

27 januari 2021 om 12:50

Lukaku mag van mij ook gewoon fors geschorst worden. Dit soort dingen zeggen is abnormaal en heeft niets met emotie te maken. Lukaku declasseert zichzelf enorm met dit soort teksten, wat een triest figuur.

26 januari 2021 om 21:55

Zoals Zlatan doet dus. Ervaren rot. Ik houd hier persoonlijk niet van, maar vind het inderdaad zwak van Lukaku dat hij zich zo uit de tent laat lokken. Zlatan heeft nu precies wat hij wil en ik gok dat Lukaku geen bal meer raakt zo.

26 januari 2021 om 22:24

Verkeerd gegokt

Sneu als Zlatan over ze moeder begint,dan verdien je wel om 2de helft hard aangepakt te worden

26 januari 2021 om 22:01

Zegt idd wat over zlatan, maar dat laat je verder toch koud. Domme mensen kunnen je niet beledigen, intelligente mensen doen het niet. Lukaku zakt af naar t zelfde niveau trouwens

27 januari 2021 om 14:33

Zlatan zegt niets enorm ergs over de moeder van Lukaku. Hij zegt enkel dat Lukaku maar naar zijn moeder moet gaan. Lukaku roept dat hij sex met Zlatan's vrouw gaat hebben en dat hij hem dood gaat schieten.

Ik denk dat Lukaku ver onder het niveau van Zlatan zakt.

Wat is dit nou weer? Haha, het wordt met de dag beter en beter. Krijgen we straks weer de dooddoeners: ik zei niks. Wat gebeurt op het veld, blijft op het veld..... Man, het wordt echt steeds leuker om te kijken allemaal.

Noem me van een lage klasse, maar hier kan ik wel van genieten hoor op zo een dinsdagavond. Zo lang het zonder fysiek geweld is, is zo een ruzie in (vooral een Milaneze derby) altijd welkom! Het getuigt van weinig professionaliteit, maar het lijken net mensen he, die voetballers. Gescheld/provoceer kan dus leiden tot confrontatie.

26 januari 2021 om 21:55

Ik vind het ook wel mooi om bij een derby te zien

27 januari 2021 om 09:57

@FlackoGS Ik denk dat iedereen wel van passie en strijd kan genieten. Provoceren op basis van de wedstrijd is leuk. Maar twee volwassen mannen die dingen over elkaars moeder gaan moeder, dat slaat dan weer ergens op.

27 januari 2021 om 13:19

Ach niet zo aanstellen hoor, in de heetst van de strijd worden er nou eenmaal dingen naar elkaar geroepen. Dat gebeurd op elk niveau en in elke sport, hoort er gewoon beetje bij. Na het af stappen van het veld weer de knop om en morgen weer een nieuwe dag.

27 januari 2021 om 14:27

Het(!) heetst van de strijd. Het is ook maar net wat je goed wilt praten. Zoals Silvacity aangeeft: Twee volwassen mannen die dingen over elkaars moeder gaan roepen, dat slaat nergens op. Racisme op een voetbalveld keur je toch ook niet goed omdat het in het heetst van de strijd gebeurt?

27 januari 2021 om 16:39

@no.2 Ik weet zelf ook wel hoe het gaat. Maar dit is dan ook een normen en waarden discussie. Volwassen mannen van bijna 30 en 39 horen in mijn wereldbeleving geen dingen over elkaars vrouw of moeder naar elkaar te roepen of elkaar zelfs met de dood te bedreigen. Ik associeer dit soort gedrag met dronken pubers die ik tegenkwam toen ik op mijn 16e ging stappen. Dingen naar elkaar roepen is 1. Als ik kijk wat er naar elkaar werd geschreeuwd dan kan ik daar niet bij.

Heeft Zlatan zijn gelijke gevonden?? nahhh Lukaku is geen partij

26 januari 2021 om 21:55

Lukaku pakt hem wel denk ik, dat zwarte bandje in judo (of karate?) boeit dan niet zoveel

26 januari 2021 om 21:56

Zlatan heeft een zwarte band in Taekwando, maar dat is nou niet echt een dominante vechtsport om eerlijk te zijn. Zwarte band in BJJ of een ervaren bokser zou ik nog begrijpen, maar ik denk dat Lukaku zeker kans heeft.

26 januari 2021 om 21:57

Denk het niet . Zlatan is wel echt een beest wat dat betreft hoor. Lukaku heeft voornamelijk zich lichaamsbouw mee, that's it.

26 januari 2021 om 21:59

Nu de PR van Zlatan heeft goed gewerkt blijkbaar bij velen, laten we nu niet gaan doen alsof hij een of andere reïncarnatie is van Ares, Mayweather, the Rock en rapper Sjors

26 januari 2021 om 22:03

Taekwondo is een heel erg dominante vechtsport als je er eentje tegenover een voetballer zet natuurlijk. Denk dat een trap van Zlatan voelt als een blok beton in je nek. Wel zielig dat je op die leeftijd nog zulk gedrag vertoont maarja, Zlatan being Zlatan..

26 januari 2021 om 22:19

Haha, vind ik een bijzondere reactie van jou Lierse! Misschien heb ik wat gemist, maar Lukaku is buiten voetballer zijn niet daarmee bezig toch? Dan kun jij wel doen alsof Zlatan PR machine heeft draaien, maar hij doet er wel degelijk aan. Geeft hem toch wel een voordeeltje in mijn optiek. Niet dat het echt boeiend is, vond het puur bijzonder dat jij er zo cynisch over doet .

26 januari 2021 om 22:29

Niet zo zeer PR hoor. Maar iemand die vechtsport beoefent weet beter wat hij moet doen in een gevecht en dus de kans op winst dik vergroot. Ik zet mijn geld in op zlatan. Puur om het feit dat hij vechtsport beoefent.

27 januari 2021 om 09:48

Je vergist je erin dat een vechtsport aan allerlei regels gebonden is. Zodra Lukaku hem eenmaal beet heeft, dan heeft hij niets meer aan zijn Taekwando. Niet voor niets zijn in de die vrije kooi gevechten de worstelaars vaak de winnaar.

27 januari 2021 om 10:20

Daar zeg je wat. Als hij hem beet heeft. Zoals al gezegd is ibra een geoefende taekwondo beoefenaar. Hij heeft daarnaast het voordeel dat hij langer is en hem dus op afstand kan raken waar lukaku nog geen bereik heeft. En daarnaast kent taekwondo ook genoeg middelen om los te komen uit een greep. On topic beide mannen maar 3-5 wedstrijden schorsen, past niet echt bij de voorbeeld functie die dit soort stervoetballers hebben.

Zlatan is sterk voor een voetballer meer niet...Hij denkt echt soms dat hij Anthony Joshua of badr hari is..

26 januari 2021 om 22:31

Hij beoefent een vechtsport. Hij kan waarschijnlijk de meeste voetballers hebben in een gevecht. Badr hari en anthony enzo kan hij niet aan.

26 januari 2021 om 22:40

Tegen mensen als Lukaku over zijn moeder beginnen gaat Zlatan niet redden hoor met zijn zwarte band of iets anders

26 januari 2021 om 22:45

Ehm jawel.. als een zwarte band mij uitscheld met m'n moeder kan ik er vinden van wat ik wil, maar ook dan vouwt diegene mij gewoon dubbel.

27 januari 2021 om 12:21

Ach het hangt allemaal van de situatie af. Als ze een brawl houden in de catacombe heeft zijn Taekwondo niet zoveel van doen maar pure kracht wel.

27 januari 2021 om 12:36

Hij beoefent Taekwondo. Met alle respect voor de mensen die dat doen maar dat is toch vooral een demonstratie sport waarvan de aanvallende elementen (kicks) eerder flashy dan nuttig zijn.

27 januari 2021 om 12:58

Alsof ze echt gaan vechten daar. Ze weten allemaal dondersgoed dat dat niet gaat gebeuren

Die Lukaku heeft geen flauw idee waar ie aan begint...

26 januari 2021 om 21:59

Lukaku is ook echt een tank.

26 januari 2021 om 22:03

Zeker weten. Maar als je een gevecht overleeft met ene Oguchi Onyewu, dan heb je wel wat gezien in je leven

26 januari 2021 om 22:14

Ik denk dat Lukaku hem met z'n ogen dicht nog over de knie legt hoor 😂

26 januari 2021 om 22:54

Lukaku ligt al KO voordat hij kan knipperen. Zlatan legt zo zijn been tegen dat grote hoofd natuurlijk.

26 januari 2021 om 22:22

Rip lukaku

Haha dat ga je niet winnen hoor Lukaku, 1 op 1 tegen Zlatan..

26 januari 2021 om 22:00

Lukaku heeft een extra been he.

26 januari 2021 om 22:02

Kan ie daar ook mee slaan?

26 januari 2021 om 22:06

Slaan, nootjes oprapen, een groep duiven laten overnachten, polsstokhoogspringen.... de vraag is meer wat ie er niet mee kan?

26 januari 2021 om 22:09

Blijkbaar heel handig tijdens het skiën zo een derde been.

26 januari 2021 om 22:10

Stofzuigen?

26 januari 2021 om 22:13

Ook, soort horizontale ruitenwisser is het dan

26 januari 2021 om 22:20

Zlatan heeft extra neus

27 januari 2021 om 12:13

Zullen we weer even on topic gaan heren? Geen zin om dit hierboven allemaal te verwijderen, want het is vrij onschuldig, maar toch graag weer on topic.

Goed om te zien. Ibra altijd met zijn grote bek die even hard wegloopt van Lukaku.

26 januari 2021 om 22:26

Ibra wijst op de spelers tunnel maar lukaak blijft waar zijn teamgenootjes en de camera's zijn als een blaffende hond die niet bijt :D

Dit is al de 3de speler met wie Zlatan ruzie krijgt in 3 wedstrijden achterelkaar. Eerst met godin toen afgelopen weekend met zapata van atalanta en nu weer met Lukaku. Kan geen toeval zijn ..

Arme Romelulu... die Zlatan laat hier toch fraai zien wie hier de verstandigste is: gewoon weglopen van zo'n kansloze onruststoker.

26 januari 2021 om 22:02

Moest op het einde ook tegengehouden worden hoor... Zlatan laat vooral voor de derde week op rij zien een kwal te zijn. Ondertussen heeft Zlatan ook nog rood gepakt...

26 januari 2021 om 22:06

Wie is de onruststoker?Zlatan heeft 3 opstootjes in 3 wedstrijden.... just saying..

Wat een trieste vent die Zlatan. Op je 39e nog over iemand zijn moeder beginnen. De man heeft gewoon kinderen. Hij moet zich schamen.

26 januari 2021 om 22:40

Zlatan is getrouwd met een vrouw die zijn moeder zou kunnen zijn. De heropvoeding is duidelijk mislukt.

27 januari 2021 om 13:27

Ik weet het niet zeker hoor, maar 11 jaar leeftijdsverschil is niet wat je echt "oud genoeg om je moeder te kunnen zijn" noemt. Of er moet iets heel erg mis zijn.

Haha mooi is dit lukaku wilt achter ibra aanrennen en ibra zegt heel droog 2x come come ibra heeft schijt aan alles

26 januari 2021 om 22:10

Waarom heeft die dan net rood gepakt?

26 januari 2021 om 22:23

Omdat hij schijt heeft aan alles😂. Wat een dommerik is het ook.

26 januari 2021 om 22:26

Lukaku ook nog een goaltje gemaakt.

Die Lukaku is mentaal zo zwak. Verbaasd mij dat hij het bij Inter goed doet. Vind hem echt drie keer niks als voetballer. Maar heeft dus een positieve uitschieter nu. Zlatan is een gek, wel een goede gek. Hij zal niet zonder reden Lukaku aanvallen. Het is ook een derby, beetje provoceren hoort er bij.

26 januari 2021 om 22:47

Op basis waarvan is Lukaku mentaal zwak?

27 januari 2021 om 12:39

Lukaku die bijna nooit in opstootjes zit is mentaal zwak maar de kerel die dit seizoen al in meerdere opstootjes zat, nu rood pakt en daarmee zijn team in de steek laat is "een goede gek"?

Interessante filosofie.

27 januari 2021 om 22:00

Lukaku mentaal zwak?!?! Lukaku heeft tegen alles en iedereen moeten vechten. Tegen criticasters, tegen armoede tegen racisme. En elke keer komt Lukaku er sterker uit.

Altijd dat irritante tegenhouden van anderen. Laat Lukaku lekker zijn gang gaan en het uitzoeken met Ibra. Stelletje middelbare scholieren

27 januari 2021 om 02:10

Hij laat zich ook tegenhouden met dat grote lijf van hem. Als hij echt wil loopt ie zo door. Blaffende honden...

Heerlijk dit! Ik kan hier ook wel van genieten. Zou ook wegrennen als ik Zlatan was.. Als Lukaku begint te 'fucken', zou ik ook bang worden. De paardenstaart van Zlatan is kleiner... Ontopic: heerlijk dit op een dinsdagavond

27 januari 2021 om 02:13

Wegrennen? Rare manier van de situatie bekijken. Lukaku laat zich tegenhouden door 2 smurfen. Zlatan nodigt hem volgens eerder uit om naar de tunnel te komen.

Het kan aan mij liggen hoor, maar 'I'll shoot you in the head' lijkt mij op een doodsbedreiging. Wordt dat nog nader onderzocht? Of komt Lukaku weg met deze buitensporige reactie?

Ik hoor Ibra trouwens helemaal niet Voodoo shit zeggen (zou ik ook enorm bizar vinden dat hij een link legt met iets wat bij Everton gezegd zou zijn). Volgens mij zegt ie "go to your moedertje".

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

AC Milan

1681 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.AC Milan5218
3.Juventus4625
4.Atalanta4624
5.AS Roma4411
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
D. CalabriaVerdediger232
F. KessiéMiddenvelder238
A. SaelemaekersMiddenvelder192
G. DonnarummaKeeper230
Rafael LeãoAanvaller195
S. TonaliMiddenvelder180
Brahim DíazAanvaller161
Voor de complete selectie: Clubpagina AC Milan.

2230 fans
Aanvaller, 39 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 AC Milan 14 14 2 0
2019/2020 AC Milan 18 10 1 0
2019 Los Angeles Galaxy 31 31 8 0
2018 Los Angeles Galaxy 27 22 5 1
2017/2018 Manchester United 5 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

AC Milan overleeft spectaculair duel met drie afgekeurde doelpunten

AC Milan blijft voorlopig in het spoor van koploper Internazionale. De ploeg van trainer Stefano Pioli werkte zondagavond een spectaculair duel af met AS Roma in het Stadio Olimpico, waar Rick...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 26 februari
Roman Abramovich heeft Chelsea-manager Thomas Tuchel groen licht gegeven om Borussia Dortmund-spits Erling Haaland komende zomer te verleiden tot een overstap. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren