Willem II ontslaat trainer Adrie Koster: ‘Toch voelen we ons nu genoodzaakt’

Dinsdag, 26 januari 2021 om 10:14Chris Meijer • Laatste update: 12:57

Willem II heeft afscheid genomen van Adrie Koster, zo maken de Tilburgers via de officiële kanalen bekend. De huidige nummer zeventien van de Eredivisie meldt dat de tegenvallende sportieve resultaten de aanleiding zijn om afscheid te nemen van de 66-jarige oefenmeester. Koster had bij Willem II nog een doorlopend contract tot de zomer van 2022 en is na Aleksandar Rankovic (ADO Den Haag), Kevin Hofland (Fortuna Sittard) en Arne Slot (AZ) de vierde Eredivisie-trainer die dit seizoen zijn congé krijgt.

“Wij zijn Adrie erg dankbaar voor de mooie prestaties die we samen met hem bereikt hebben. Gedurende ruim tweeënhalf jaar hebben we erg prettig met Adrie samengewerkt. Toch voelen we ons nu genoodzaakt om gezien de tegenvallende resultaten van dit seizoen in het belang van de club dit zeer moeilijke besluit te nemen”, zo laat technisch directeur Joris Mathijsen weten. Het besluit van Willem II om afscheid te nemen van Koster komt twee dagen voor de uitwedstrijd tegen Ajax.

Tijdens het duel met de Amsterdammers zullen Gery Vink, Chima Onyeike en Harald Wapenaar de leiding hebben bij Willem II. Volgens het communiqué gaan de Tilburgers op zoek naar een nieuwe trainer. “Ik heb bij Willem II fantastische jaren gehad en erg fijn kunnen werken”, zo laat Koster zelf na zijn ontslag weten. “Door verschillende omstandigheden is het dit seizoen niet gelukt om in lijn met de afgelopen jaren goed te presteren. Dat is doodzonde en het is spijtig dat het zo gelopen is.”

Koster stond sinds de zomer van 2018 aan het roer bij Willem II. In zijn eerste seizoen eindigde de club als tiende en werd de bekerfinale gehaald (en met 0-4 verloren tegen Ajax). Vorig seizoen werden de Tilburgers zelfs vijfde en bereikten daarmee voor het eerst sinds 2005 Europees voetbal. Dit seizoen verloopt aanzienlijk moeizamer, aangezien de laatste tien wedstrijden niet gewonnen werden en er nu een degradatieplaats wordt bezet. De 1-3 thuisnederlaag tegen PEC Zwolle blijkt de druppel te zijn geweest voor de clubleiding van Willem II. Koster werkte eerder als trainer voor onder meer Roda JC Kerkrade, Helmond Sport, TOP Oss, Excelsior, VVV-Venlo, RKC Waalwijk, Jong Ajax en Beerschot.


Poll

Snap jij dit besluit van Willem II?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

80 reacties (laatste reactie door jeron)

Qua resultaten terecht. Maar zag het toch niet aankomen. Jammer, leuke man.

26 januari 2021 om 11:07

Een van die trainers die je in mijn opinie gewoon niet kan haten. Een beetje in het straatje Ron Jans en Foppe de Haan. Maargoed dat er in Tilburg iets moet veranderen lijkt me duidelijk.

26 januari 2021 om 16:00

Ik ben het volledig met je eens. Het bestuur had eerder moeten ingrijpen en Koster niet alleen moeten laten staan. Met ingrijpen bedoel ik niet ontslaan, maar met de gehele selectie of een afvaardiging van de selectie moeten gaan praten. Natuurlijk hadden ze Koster dit moeten vertellen, maar hem er niet bij uitnodigen. Misschien dat spelers dan niet vrij uit durven te praten.
Ze hadden ook al in een eerder stadium Koster moeten hebben gevraagd/gezegd dat ze tijdelijk een ervaren mannetje erbij zouden plaatsen. Iemand die of veel ervaring heeft of tegen wie de spelers opkijken
Jammer voor de aimabele Koster

Heeft een paar jaar fantastisch gepresteerd. Nu lijkt het helemaal nergens meer op, logisch besluit.

Deze zag ik niet aankomen. Heeft tijd terug nog bijgetekend toch? Ik zie het als paniek.

26 januari 2021 om 11:34

Exact twee maanden geleden. Als reden werd gegeven dat ze graag continuiteit wensen.

26 januari 2021 om 11:38

Bijtekenen destijds kan ook een teken zijn van vertrouwen geven en daarmee hopen dat de slechte prestaties tot een einde komen. Echter is er geen verbetering te zien, je kan helaas niet de hele spelersgroep ontslaan, dat is je vermogen. Jammer maar een logische stap.

26 januari 2021 om 17:03

Het is natuurlijk ook de schuld van van Geel en Matthijssen, ze hadden vorig jaar een hele goede linksback gehuurd, nu als vervanger Nelom gehaald. Lachwekkend slecht maar een vriendje van deze ex Feyenoorders.

Jammer voor Adrie Koster, heeft vorig jaar fantastische gepresteerd..
Nu slaat de paniek toch een beetje toe bij Willem 2 en moet de trainer er uit jammer.

Vorige wedstrijd ongelofelijk veel pech gehad met de arbitrale dwalingen, dat kost Adrie uit eindelijk zijn baan.
Pijnlijk.

26 januari 2021 om 10:20

Vind de timing ook erg ongelukkig.

26 januari 2021 om 10:27

Andries jonker lijkt me geschikte vervanger

26 januari 2021 om 10:41

Andries Jonker zou inderdaad een aardige coach zijn voor Willem 2, ben hoe vervelend ik trainers ontslagen ook vind, altijd wel heel benieuwd in wie de clubs het dan wel zien zitten.

26 januari 2021 om 10:41

Jurgen Streppel of Alfons Groenendijk..

26 januari 2021 om 10:56

Jurgen Streppel is onlangs aan het werk gegaan bij Roda JC

26 januari 2021 om 13:06

@voetbalfreak: Streppel juich ik zeker toe, maar vooral omdat ik geen fan van Willem II ben. Als ik wel fan zou zijn, dan zou mijn tekst er iets anders uitzien denk ik

26 januari 2021 om 15:40

Andries Jonker zit bij Telstar tegenwoordig...

26 januari 2021 om 11:40

Klopt burwatti, want na 1 nederlaag sta je ook al het hele seizoen onderaan...🤔

26 januari 2021 om 11:44

Nee dat sta je niet na 1 wedstrijd, maar als ze afgelopen wedstrijd hadden gewonnen (wat er gewoon in zat voor die rare dwalingen) dan boven ADO gestaan en slechts 1 punt achter Rkc.

Dat maakt toch wel degelijk een heel groot verschil

Ontzettend jammer, maar daarentegen begrijpelijk als je eind januari nog steeds onder de streep staat. Er is nu wat anders nodig dan frivool voetbal. Heel erg benieuwd wie deze selectie dit bij gaat brengen.

Trainer/coach is nou echt een vak waar je het ijzer moet smeden als het heet is. Je bent zo afhankelijk van je spelersgroep dat je het ene jaar op handen wordt gedragen en je gelinkt wordt aan andere (top)clubs en het andere jaar word je na een half seizoen ontslagen. Ik zou als coach echt nooit blijven, ook al is het nog zo leuk bij je club. Gewoon zo snel mogelijk wegwezen en je zakken vullen. Zet deze Adrie Koster bij bijvoorbeeld PSV of Ajax neer en dan doet die ook gewoon mee voor de knikkers.

Poh, toch pijnlijk. Heb je het zo goed gedaan en heb je alles al meegemaakt. Wordt je vervolgens de deur gewezen door 'lulletje' Joris Mathijsen. Ik weet het, de man heeft interlands gespeeld. Maar ik kan hem niet serieus nemen, gebochelde freggel die het is. Enfin, meestal heeft zo'n ontslag totaal geen zin. We zullen zien wat dit brengt...

26 januari 2021 om 10:28

Slaat nergens op wat je zegt. Omdat jij hem niet serieus kan nemen en hem ziet als 'lulletje' is het ontslag niet terecht? Een karakter van een technisch directeur staat hier toch buiten? Als iemand niet presteert dan is de kans dat hij ontslagen wordt groot. Of het nou door mathijssen is of door een wie dan ook.

26 januari 2021 om 13:08

Dat zeg ik niet, dacht ik. Ik zeg dat het pijnlijk is dat door hem de deur wordt gewezen. Ik zeg nergens dat ik het er mee oneens ben.
Overigens werken ontslagen vaker niet dan wel, dus wat dat betreft ben ik best kritisch...

26 januari 2021 om 10:39

Die ‘gebochelde freggel’ heeft wel ontzettend goed werk verricht afgelopen jaren door out of the box spelers te scouten. Mede daardoor heeft Willem II zulke stappen gemaakt en Europees voetbal behaald. De 17e plek kan ook echt niet met deze selectie (ondanks de nodige pech), dus dit ontslag valt te rechtvaardigen. Had overigens ook wel verwacht dat Koster het had gered met Willem II, maar de directie blijkbaar niet.

Zeer onterecht. Presteerde boven verwachting, dan kun je daarna een dip verwachten.

26 januari 2021 om 11:41

Een dip? Je staat op de laagste plek in de afgelopen 7 jaar, verleden jaar was een uitzondering uiteraard maar je dreigt nu te degraderen. Logisch dat ze er alles aan doen om dat te vermijden.

Ik vind dit best lachwekkend. Afgelopen weekend werd de wedstrijd als het ware door de Knvb de nek omgedraaid. Als dat niet gebeurd was had Adrie er nog gewoon gezeten. Zo typisch is deze wereld. Maar goed schijnbaar hebben ze er geen vertrouwen in dat Adrie dit nog kan omkeren.

26 januari 2021 om 10:41

dat is ook mijn eerste gedachte. Wanneer Willem 2 na de wanprestatie van afgelopen weekend geen basis meer ziet om met Koster verder te gaan dan maakt zij naar mijn indruk een knieval voor ongefundeerde angst. We kunnen toch allemaal concluderen dat vrijdag niet een verloren wedstrijd was door Koster zijn onkunde, maar door met name de VAR die die scheidsrechter niet corrigeerde bij al zijn fouten? Waarom Koster dan wegsturen, ipv nog een wedstrijd aankijken of juist voor vrijdag ontslaan?

Zoals verwacht maar weer zo slechte beslissing om de trainer er uit te gooien .
Koster heeft bewezen een goede trainer te zijn voor W2.
Jammer maar zo zijn blijkbaar de voetbal wetten.
Ik hoop dat Adri snel een club weer gaat vinden

Echt heel erg jammer. Koster heeft ons echt een aantal super jaren bezorgd. Helaas is hij nu door een opeenstapeling van ongelukkige gebeurtenissen kind van de rekening. A3 Bedankt!

Tja dit is te verwachten maar je snapt het niet, op het moment dat hij bijtekende voor een langer verblijf toen ging het ineens berg afwaarts.. Dit team moet makkelijk 10e worden.. Pavlidis, Llonch, Wriedt, Tresor, Nunnely.. Keepers positie is erg zwak..

Niet heel verrassend gezien de stand op de ranglijst en weinig punten kunnen halen afgelopen weken tegen directe concurrenten (zoals vvv en Zwolle). Maar wel zuur dat een wedstrijd die je normaal altijd had gewonnen (afgelopen weekend) je enorm genaaid wordt door scheids & VAR en dat dan de druppel is

26 januari 2021 om 10:41

Normaal altijd gewonnen had? Eens dat de Var/scheids een rol gespeeld heeft hoor, maar ook voor de rode kaart heeft Zwolle meerdere kansen gehad om minimaal op gelijke hoogte te komen. Willem II was echt niet per se beter. Zuur hoe het gelopen is, maar een beetje objectiviteit is wel gewenst.

26 januari 2021 om 10:45

Ja misschien wat overdreven van mij (stond geen 3-0 ofzo), ik heb gewoon niet zo'n hoge pet op van Zwolle

26 januari 2021 om 10:49

Dat kan ik dit seizoen helemaal begrijpen.

26 januari 2021 om 12:03

Voor de rode kaart hebben jullie idd een paar kansjes gehad. Echter is het toch echt wel dankzij Zetterer die goed keepte dat jullie niet 3-0 achterstonden bij rust. De rode kaart was echt wel allesbepalend daarin. Denk dat we het de tweede helft anders wel hadden beslist.

Jammer om dit te lezen. Wat mij betreft is Koster een uitstekende trainer voor Willem II. Vorig seizoen presteerden ze boven hun kunnen en zat het vaak mee (met wel uiteraard prima voetbal op veel momenten). Nu liep het stroef, zit alles een beetje tegen en presteren ze onder hun kunnen. Ik geloof niet dat dit alleen aan Koster ligt.

Laat maar naar Zwolle komen! Sympathieke man die over het algemeen zijn teams leuk voetbal kan laten spelen. En laten we eerlijk zijn, op dit moment is vrijwel iedereen een verbetering t.o.v. Stegeman.

26 januari 2021 om 11:02

Daar zat ik ook aan te denken,lijkt me een goede trainer voor pec

Verkeerde man ontslagen, Geri vink is daar de onruststoker. Althans, een aantal Willem ll supporters die ik ken, noemen allemaal onafhankelijk van elkaar die naam.

26 januari 2021 om 11:27

Is ook zo.. Vink is het probleem en Adrie allesbehalve. Respectloze beslissing en het laat gelijk zien dat Joris totaal ongeschikt is voor deze functie..

Toch een vreemde timing voor ontslag. Het lijkt daarnaast meer paniekvoetbal te zijn. Het team is kwalitatief veel minder dan afgelopen seizoen. Er zijn ook voldoende wedstrijden geweest waar het kwartje de verkeerde kant uit viel. Maar goed, dit is kenmerkend voor de voetbalwereld. Kijken wie nu de tussenpaus of nieuwe trainer wordt.

Gertjan Verbeek zal ook wel genoemd worden nu, hoewel ik niet weet of hij matcht met Van Geel en Mathijsen.

66 jaar....mooi moment om te stoppen zou ik denken. Alleen de manier waarop gun je niemand natuurlijk. Sympathieke man.

Kan me niet voorstellen dat het aan hem ligt. Snap dit besluit dan ook niet helemaal. Natuurlijk wel als je kijkt naar resultaten, maar denk dat het toch echt meer aan de spelers ligt. Bovendien heeft WII qua arbitrage ook wel echt pech gehad. Die gaan er echt wel in blijven (ook als Koster mocht aanblijven).

Ondertussen haalt zowat iedere concurrent spelers en doet Willem II niks. Waren de aankopen afgelopen zomer op een paar na echt dramatisch en mag de technische staf dus blijven zitten (buiten Adrie). Een paar weken/maanden geleden nog trots zitten vertellen hoe blij ze zijn met het verlengen van zijn contract en dan nu dit. Koster heeft ook genoeg fouten gemaakt maar steek dan ook je hand in eigen boezem Joris want deze puinhoop is ook grotendeels jouw schuld. Of dacht je dat het binnenhalen van Jan Arie en Romeney genoeg was op het eind van de transferperiode? En dan heb ik het nog niet eens gehad over bijvoorbeeld het verkopen van Dankerlui en het aantrekken van Owusu. Wat een dramatische scouting. Al met al wanbeleid van boven af en Adrie krijgt daar nu de schuld van.. En iedereen binnen Willem II weet trouwens dat Vink de stoorzender is maar die mag blijven zitten.

Zonde.... Zo gooit hij ze in principe Europa in en zo ligt hij er uit...
Misschien moet Mathijssen en van Geel eens reflecteren.

Maar ja de trainer is schuldig.

Wij blijven erin met Dick of vliegen eruit met Dick

26 januari 2021 om 11:54

Ja denk je dat echt? Als Emmen over 5 potjes nog steeds stijf onderaan staat, is er dan werkelijk niemand die in paniek raakt op wat supporters na? Zou me oprecht verbazen. Het is overigens nooit de schuld van Luckien dat Emmen laatste staat, maar van degene die deze waardeloze selectie hebben samengesteld.

26 januari 2021 om 11:59

Ik weet het niet hoor. Zowel Emmen als Willem 2 draaiden een voorbereiding op lagere intensiviteit vanwege corona. Lijkt me dan niet geheel ontoevallig dat die clubs nu onderaan staan, en dan kan je het zeker de trainer verwijten.

26 januari 2021 om 12:01

Wat bedoel je precies met een lagere intensiviteit. Dat vind ik nogal een vaag begrip.

26 januari 2021 om 12:45

Emmen heeft de spelers nou niet echt voor het uitkiezen. Als je zo'n laag budget hebt, is het vaak een kwestie van tijd voor je gaat degraderen.

26 januari 2021 om 21:12

Ik heb het niet voor het zeggen, maar 95% van Emmenaren zegt gewoon... Met Dick erin, Met Dick eruit

We hebben een team genoemd campingelftal door Lukkien de eredivisie in laten krijgen.
Die benaming hebben we 1,5 jaar gedragen waarin Lukkien heeft bewezen het goed te doen met een team wat gedoemd was te mislukken.

Hij heeft afgelopen seizoen Fc Twente afgewezen omdat hij loyaal aan Emmen was.

Er is gewoon slecht ingekocht en de aankopen die kwamen pakten niet goed uit (van Rhijn en Tibbling)

Moeten we dan Lukkien eruit mieteren?!?
Nee.... Lukkien verdient bij ons eerder een standbeeld voor wat hij voor Emmen en eigenlijk Drenthe heeft betekent

26 januari 2021 om 21:15

Ik ben het volledig met jou eens en ik hoop voor jullie dat ze er bij de club ook zo over denken. Het zou een uitzondering zijn op de regel dat ze bij elke club in het nauw rare sprongen maken.

Kwalijk om te zien hoeveel clubs zich laten leiden door de waan van de dag. Koster heeft het fantastisch gedaan bij deze club en verdient meer dan dit.

Onbegrijpelijk beleid. Twee maanden geleden hebben ze zijn contract nog verlengd in het kader van de continuïteit. In ieder geval gunstig voor de ontslagvergoeding van Adrie Koster.

Velen roepen nu dat Koster uit paniek is weggestuurd. Het is maar wat je paniek noemt. Het is namelijk overal hetzelfde. De trainer die te laag op de ranglijst staat komt eerst onder druk te staan, Aansluitend spreekt het bestuur haar vertrouwen uit in de man en als het dan nog niet begint te lopen gebeurt gewoon wat met Koster is gebeurd. Dat is overal hetzelfde zo heeft bijvoorbeeld Frank Lampard in Londen ook ondervonden. In Londen schijnen ze ondertussen met Tuchel verder te gaan en komende week is er ook vast weer een nieuwe trainer in Tilburg. En dan gaan ze daar weer gewoon verder met voetballen met een trainer die "frisse wind" meebrengt. zoals dat zo mooi wordt genoemd..

Tja, Willem II heeft best wel wat op het veld lopen zou je zeggen. We hebben vorig seizoen gezien waar dat kan eindigen als alles mee zit. Dan kan er een jaar veel tegen zitten, maar het verval is wel heel erg groot dit seizoen. Dat ze rond de 13/14e plek hadden gebungeld oké, maar op een degradatieplek eindigen gaat wel erg ver hoor. Er moet iets gebeuren dus vanuit daar geredeneerd is het een logische keuze.

26 januari 2021 om 12:44

Zoveel staat er toch ook weer niet op het veld? Dit is nou eenmaal hoe de Eredivisie momenteel werkt. De onderkant van het linker rijtje en het rechter rijtje ontloopt elkaar niet veel op basis van kwaliteit. Het heeft vaak meer te maken met zelfvertrouwen en die ene speler met niveau of zelfvertrouwen. Als ik dan naar de selectie van Willem II kijk, schat ik ze echt niet rond plaats 5 in, eerder rond plaats 11-14. Vorig jaar ver boven verwachting gepresteerd, dit seizoen redelijk ver daaronder gezien het puntenaantal. Dan zie je ook gelijk hoe belangrijk in een ploeg is.

26 januari 2021 om 13:06

Nou ja met Pavlidis, Trã©sor en Nunnely hebben ze een behoorlijke aanval wat mij betreft. Ruiter is normaliter een aardige keeper voor dit niveau, maar die laat nogal wat steken vallen dit seizoen. Al met al is de selectie van Willem II toch wel wat sterker dan een Rkc, VVV en Ado. Presteren wel heel erg ondermaats. Dat het geen top 5 materiaal is ben ik met je eens, maar je kunt toch niet ontkennen dat tussen plek 5 en plek 17 nog veel mogelijkheden zijn om je te nestelen.

26 januari 2021 om 13:09

Klopt wat je zegt, Sirius, en ondanks dat ik vind dat Koster wel iets meer krediet had verdiend, vermoed ik dat de 17e (en daarmee degradatie) stek maakt dat de directie van Willem II nu inschatten dat het team een andere coach nodig heeft die wat meer op resultaat halen en wat minder op voetbal zit. Jammer, want ondanks de prestaties laat Willem II best leuke dingen zien. Maar dat is voetbal anno nu.

26 januari 2021 om 17:32

Maar zoals ik zelf ook al schreef, schaar ik ze zo rond plaats 11 tot 14. Dan lijkt het me duidelijk dat ik ze hoger inschat dan Rkc, VVV en Ado. Zo goed als ze vorig jaar presteerden, zo slecht presteren ze nu.

Jammer. Sympathieke man met veel voetbalervaring. Volgens mij lag hij goed in de groep

Een logisch besluit. Zo zit de voetbalwereld nu eenmaal in elkaar. Je kunt nu eenmaal niet een hele selectie wegsturen, ook nog eens in aanmerking genomen dat een groot deel daarvan vorig seizoen uitstekend presteerde. Soms is het gewoon zo dat voor beide partijen - trainer/club - het beter is uit elkaar te gaan. Al is dat geen garantie dat het dan automatisch beter wordt. Maar dit gebeurt ook bij meerdere clubs bij wie de verwachtingen hoger zijn/waren dan de plek op de ranglijst weergeeft. Chelsea stuurt Lampard weg. Niet de eerste de beste. Maar toch ook wel begrijpelijk. Even los van de menselijke maat...

Wel een beetje hoe de voetballerij tegenwoordig in elkaar steekt. Hoe goed je als coach ook presteert, je word bijna altijd afgerekend op dat moment wanneer het allemaal niet goed gaat. Vorig seizoen ver boven verwachting gepresteerd en naar mijn mening beduidend hoger geeindigd dan de kwaliteit van het spelersmateriaal en dit seizoen wordt je ontslagen zo rond eind januari omdat het kwartje dit seizoen de andere kant opvalt en je slechter presteert dan de kwaliteit van het spelersmateriaal.

Dit noemt men nu een brevet van onvermogen. Geef een trainer een elftal zonder een eredivisiewaardige verdediging en reken hem daarna af op tegenvallende resultaten.
Een korte analyse van dit seizoen. Een aantal eredivisie spelers weggedaan (oa. Dankerlui) Verder wel wat aangekocht maar pech met Coronagevallen en blessures van Heerkens en Llong.
Echter het belangrijkste is wel de matige verdediging. Holman oke, Heerkens oke. En dan houdt het zo,n beetje op. Jordens Peeters en van der Heijden zijn beiden veel te traag, zowel pure snelheid als in de opbouw, hebben geen duelkracht , zijn zeker niet meer eredivisieniveau. Een verdediger als Joris moet dat toch al lang hebben gezien. En daar moet je dan als trainer mee op pad. Wat centjes op de bank van Fran Sol en Frenkie maar helaas te weinig goede investeringen gedaan. En als je dan nog de pech hebt dat je wordt opgezadeld met een matige scheids dan ben je als trainer, geheel ten onrechte , gezien.
Waarom niet in november al ingegrepen door op zoek te gaan naar twee echte verdedigers?
Sorry Joris en Martin, jullie hebben zitten slapen.
Ik wens jullie veel succes, hopelijk snel een paar verdedigers erbij en zorgen dat je boven de streep uit komt. Voetballen op zaterdag of zondag is toch net wat lekkerder als op vrijdag naar Jong AZ.

Ik ben niet zo van het ontslaan van trainers. Zeker Koster niet die bij mij krediet heeft opgebouwd de afgelopen 2 jaar. Vergeet niet onder VDL hebben we echt dramatisch voetbal gehad waarbij je als supporter de binding met het geen wat op het veld gebeurt verliest. Dat heeft Koster helemaal terug gebracht en zo erg dat ik zelfs met trots naar mijn clubje kan kijken. Dit jaar gaat het echt dramatisch slecht en daar zij. Verschillende redenen voor. Ook verschillende personen zijn hier verantwoordelijk....spelers zelf inzet is in okt en nov echt dramatisch geweest, Mathijsen die teveel mooi weer voetballers heeft aangetrokken die geweldig kunnen spelen als het goed gaat maar niet de mouwen opstropen wanneer er gebikkeld moet worden. En ja de trainer is ook altijd verantwoordelijk wat er op het veld gebeurt en had naar mijn mening veel eerder het systeem moeten ombouwen naar 442 zoals we tegen Zwolle speelde. Nu wordt Adrie geslachtofferd en hopen we op een shockeffect zoals we direct na van de Looi hadden. Maar Joris en vooral de spelers zelf moet eens heel goed achter de oren krabben.... ik hou warme gevoellens over aan het tijdperk Koster jammer dat het zo eindigd laten we hopen dat dit niet voor niets is geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Willem II

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV1211
2.Ajax1012
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. SaddikiMiddenvelder40
G. SağlamMiddenvelder41
M. KöhlertAanvaller40
C. NunnelyAanvaller41
M. SvenssonAanvaller40
K. WriedtAanvaller41
W. SpieringhsMiddenvelder31
Voor de complete selectie: Clubpagina Willem II.

Nederland
3 fans
Coach, 66 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren