Bazoer niet bezig met terugkeer: ‘Dat hij het liefst naar Ajax wil klopt niet’

Maandag, 25 januari 2021 om 14:36

Riechedly Bazoer denkt niet aan een terugkeer naar Ajax, zo verzekert zijn broer en zaakwaarnemer Irchandly Bazoer. De Telegraaf meldde maandag dat het een publiek geheim is dat de speler van Vitesse het liefst wil terugkeren naar Ajax, de club waar hij zijn doorbraak beleefde en in 2017 vertrok. “Maar daar is hij totaal niet mee bezig, dat hij het liefst naar Ajax wil klopt niet”, aldus zijn begeleider tegen Voetbal International.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

37 reacties (laatste reactie door cas1)

los van het feit dat ik het ook totaal niet geloof, is het nu natuurlijk ook niet verstandig om dit wel te zeggen mocht het waar zijn.. Driessen heeft weer even zijn moment of fame gehad, hopelijk houd ie zich nu weer ff rustig

25 januari 2021 om 14:59

Kijk Burwatti, zoiets dacht ik dus al. En het liefste zien we hem nog wat jaren in Arnhem, daar heeft hij zijn voetbalgeluk weer gevonden!!

25 januari 2021 om 15:03

Bij Vitesse blijven (wel met een jaar verlengen) zou in mijn ogen ook de beste keuzen zijn.
hij word bij jullie gewaardeerd en is weer helemaal opgebloeid, het zou jammer zijn als hij nu vertrekt nu die lekker in vorm is gekomen.

Mocht Bazoer niet willen verlengen moet je hem wel verkopen om er nog wat geld aan over te houden aankomende zomer.

25 januari 2021 om 16:42

Hij kan het beste gewoon blijven, maar gelet op zijn karakter ben ik er bang voor dat hij het opnieuw snel te hoog in de bol krijgt en wil vertrekken. Vervolgens flopt hij weer in het buitenland en probeert hij het nog een keer bij pakweg Club Brugge of een Turkse club en wordt het een soort zwerfkat. Zo'n scenario lijkt me niet onlogisch.

Jammer dat hij nu bij Vitesse speelt. Paar jaar geleden dacht ik dat hij in de toekomst bij een topclub zou spelen.

25 januari 2021 om 15:21

Jammer? Juist door Vitesse krijgt hij een nieuwe kans om straks weer naar de (sub-)top te gaan. Hoop dat hij zijn contract bij Vitesse verlengt en op die manier ervoor zorgt dat Vitesse meer geld voor hem kan vragen.. Zie dat alleen niet gebeuren. Hopelijk lukt het wel om gewoon 15m voor Bazoer te vangen. Zou mooi zijn!

25 januari 2021 om 18:35

Hij zou anders mooi passen op de plek van Schuursel. Gaan we er voetballend wel enorm op vooruit. Verdedigend misschien ook wel iets (behalve in de lucht) maar ook weer zonde om het project Schuurs af te breken. Dan zou ik Bazoer misschien toch nog even in Arnhem laten.

Even serieus het wordt toch steeds erger en erger met die riooljournalist. Wie neemt die driessen uberhaupt nog serieus?? De man heeft de afgelopen jaren enkel onzin uitgekraamd en is alleen maar bezig met persoonlijke vetes uitvechten en zijn bronnen in een goed daglicht zetten (vdb bijv).

25 januari 2021 om 15:00

Driessen wilt gewoon zoveel mogelijk aandacht, gooit meerdere malen per week een onzin berichtje in de wereld en iedereen heeft het weer over de Telegraaf en Driessen.
Mission accomplished, vind het toch altijd wel grappig om te zien wat hij nu weer verzint en eerlijk is eerlijk zijn dat vaak wel de leukste discussies hier op voetbalzone haha

Borussia Dortmund zou hem goed kunnen gebruiken. Met betere voetballers om hem heen wordt hij ook beter. Nog 6 dagen te gaan. Zijn zaakwaarnemer moet het ijzer nu smeden, immers het ijzer is nu heet

25 januari 2021 om 16:45

Neem aan dat ze de persoonlijkheid van een speler ook meewegen. Wanneer hij met concurrentie te maken krijgt gaat hij zichzelf overschatten en rebelleren / saboteren. Daar zit Dortmund niet op te wachten.

25 januari 2021 om 22:52

Dortmund? Bij Wolfsburg wist hij ook nauwelijks potten te breken. Bazoer kan leuk voetballen, maar z'n handelingssnelheid ligt te laag voor dat niveau. Dat heeft hij bij Vitesse in de Eredivisie echt niet ineens aanzienlijk verbeterd, hoor.

25 januari 2021 om 23:01

Wat kan ik slecht tegen dit soort reacties. Dus omdat hij als 18 of 19 jarige in zijn eerste buitenlandse avontuur mislukt is kan hij het gelijk niet meer? Er zijn genoeg voetballers die niet meteen een succes waren in het buitenland en naarmate de tijd vorderde zij zich ontwikkelde. Waarom hij niet?

25 januari 2021 om 23:08

Begrijpend lezen voor je conclusies trekt waar ik het helemaal niet over heb. Ik heb het niet over z'n jeugdigheid of over z'n grillen. Ik heb het ook niet over z'n voetballende kwaliteiten, maar over z'n handelingssnelheid. Die was destijds te langzaam en het is zeer onwaarschijnlijk dat dat bij FC Porto B, Utrecht en nu Vitesse ineens aanzienlijk is verbeterd. Verder was Bazoer bijna 21 jaar toen hij naar Wolfsburg vertrok. Daar zit je er dus ook gewoon feitelijk naast. Het is wel zaak dat je zelf geen onwaarheden schrijft als je een betoog begint met: "wat kan ik slecht tegen dit soort reacties."

26 januari 2021 om 15:26

Dortmund is minder en Bazoer is beter. Hij kan echt wel goed ballen hor. Toen hij net in Ajax1 speelde vond ik hem fantastisch, hij overzag alles. Maar op een of andere reden ging het ineens een stuk slechter. Misschien komt de oude Bazoer terug

Alsof hij het zou hebben toegegeven als hij wel het liefst naar Ajax terug zou willen. Natuurlijk zegt hij dat het niet klopt. Stel dat Ajax niet komt, maar Feyenoord wel, dan nemen die fans je dit soort uitspraken niet in dank af. Het enige wat je kan doen is ontkennen, zodat je al je opties kan open houden voor de toekomst.

Asjeblieft niet zeg, hou even op. Zo als meneer zich dit seizoen gedroeg in de Arena, na afloop en zijn misselijkmakende provocerende gejuich na zijn doelpunt. Onruststoker die niet helemaal lekker in zijn paasei is. Heel ver weg blijven bij Ajax.

25 januari 2021 om 18:18

Ajaxclub, alsof wij geen spelers hebben die nogal eens over de schreef gaan, kijk eens naar Tadic, Antony en Tagliafico. Ben je die ook liever kwijt? Moeten die ook ver weg blijven van Ajax? Een speler met de kwaliteiten van Bazoer is natuurlijk altijd welkom.

25 januari 2021 om 18:44

Maar zij doen dat vóór Ajax, niet tégen Ajax, hoe durft Bazoer?! Vind het mooi om te zien dat je zo realistisch ernaar kijkt Meneer Daniel, maar ik hoop wel dat Bazoer nog eventjes bij ons blijft haha

Hoe Bazoer en tannane spelen verdienen ze een kans bij topclubs. tannane is een pracht speler om te zien Maar denk toch dat dit zijn plafond is En daar is niks.mis mee..Bazoer daar in tegen is een jongen die verkeerde keuzes heeft gemaakt maar van wie ik nog steeds verwacht dat hij minimaal bij een topclub in Nederland zou moeten kunnen spelen. Weet eerlijk gezegd niet hoe oud tannane is.

25 januari 2021 om 15:44

Beide hebben zowel bij Ajax als PSV hun kans gehad. Dat ze als jeugdspeler zo eigenwijs en onhandelbaar zijn is ze natuurlijk te vergeven, maar die grilligheid zijn ze na zoveel schade en schande nog steeds niet kwijt. Je weet gewoon met deze twee vroeg of laat weer een streek uit halen, er iets in de bovenkamer ontsteekt en je weer een rode kaart, rel of schorsing binnen je selectie hebt. Je moet je afvragen hoe groot hun meerwaarde voor je team is wil je dat risico accepteren en erop vertrouwen dat ze stabiel genoeg blijven. In mijn ogen is Feyenoord zo'n team. Met de compacte stijl van Advocaat maken ze er wat van in Rotterdam momenteel, maar buiten Sinisterra, Berghuis en Kokcu loopt er niemand met een verfijnde techniek en een creatief brein rond die regie kan geven aan het spel van Feyenoord. In dat licht vind ik Tannane en Bazoer, ook gezien hun waarschijnlijk geringe prijs, wél een optie. Ajax en Psv, die beide een nare nasmaak hebben van met name Bazoer, peinzen er niet over en kunnen elders in de markt wel in vergelijkbare kwaliteiten investeren, maar die luxe heeft Feyenoord niet.

Fijn dat die flauwekul ook weer is opgehelderd. En als de verantwoordelijke in kwestie (driessen) dan met zijn onzin wordt geconfronteerd komt er vast weer het volgende lulverhaal.

Bazoer komt nu terug van heel ver en dat is erg knap en het zegt ook veel over zijn mentaliteit. Maar wat moet hij bij Ajax? Op zijn plek loopt Gravenberch rond. Daar kan hij niet tegen op. Ryen is nog maar 18, maar hij is nu al veel verder in zijn ontwikkeling dan Bazoer.

Al zou die terug willen naar Ajax, zou ik niet weten waarom Ajax hier aan zou beginnen...
Behalve zijn, op z'n zachtst gezegd, aparte maniertjes heeft deze bij lange na niet het niveau dat een Ajax zou moeten nastreven.

Maar ik sta ook nergens meer van te kijken. Klaassen heeft ook het niveau niet dat Ajax nastreeft maar toch wordt daar ook een klein fortuin aan uitgegeven om terug te halen.

Valentijn die iets verzinnen en het heeft te maken met Ajax, wauw wat een shock. T lijkt mij duidelijk dat Ajax en Bazoer op dit moment niet met elkaar in zee zullen gaan. Bazoer heeft zich al meerdere malen keren idioot gedragen tegen Ajax, en t verhaaltje is nu wel klaar. SWS zou ik lekker bij Vitesse blijven, daar ben je de man. Verder vind ik dat Bazoer het echt goed doet op dit moment, maar dit soort jongetjes halen is wat je opbreekt, tis gewoon niet t niveau.

Oranje? Bazoer? Geen goede combi. Zou hem nooit meenemen. Is te egocentrisch. Bij Vitesse draait alles om hem en het andere haantje, Tannane. Maar bij Oranje zou hij zich als een dienende speler moeten opstellen en dat kan hij niet. Meerdere keren mislukt bij de subtop in Europa en dat ging juist om zijn gedrag en niet om zijn voetballende kwaliteiten.

25 januari 2021 om 22:51

Nou ja, ook wel. In voetballend opzicht wist hij geen moment indruk te maken bij Wolfsburg. Hij heeft misschien drie goede wedstrijden gespeeld in dat shirt. In Oranje kwam ook pijnlijk aan het licht dat dat niveau voor Bazoer te hoog gegrepen is. Z'n handelingssnelheid was echt te laag.

Wat mij betreft is hij de missing link op 6 bij Ajax. Een middenveld met Bazoer 6- Gravenberch 8 - Kudus 10 is erg compleet.

Dat ze bij zowel Psv, Ajax, Porto als Wolfsburg goed gezien hebben dat Bazoer goed kan voetballen mag duidelijk zijn. Het was Bazoer zelf die er tot nu toe met de pet naar gooide waardoor hij al een aantal jaren heeft weggegooid. Ik kan mij niet voorstellen dat Ajax zich nogmaals met hem in gaat laten. Net wat zijn broer zegt, rustig afwachten wat er komende zomer op je af komt.

Die aandacht rond Bazoer vind ik sowieso nogal overdreven. Dat hij de Eredivisie wel aankon, dat wisten we toch allang? Ik geloof namelijk geen moment dat Bazoer bij Vitesse een veel betere speler is geworden. Ik heb het idee dat hij er gewoon weer in vorm is gekomen en dan moet hij in de Eredivisie indruk kunnen maken. Echter zie ik in 'm geen potentiele topspeler.

Had PSV uiteindelijk toch gelijk. Hij wilde daar weg omdat ze hem zagen als CV vervolgens gekozen om te verkassen naar Ajax als middenvelder (wat hij best goed deed)echter zie je nu wel echt dat hij als meevoetballende CV op z'n ideale positie staat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5655
2.PSV5029
3.AZ4619
4.Feyenoord4322
5.Vitesse4211
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. PasveerKeeper230
D. DoekhiVerdediger221
M. WittekVerdediger220
O. DarfalouAanvaller226
L. OpendaAanvaller226
R. BazoerMiddenvelder213
O. TannaneAanvaller205
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Vitesse.

103 fans
Middenvelder, 24 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Vitesse 21 3 4 1
2019/2020 Vitesse 22 3 6 1
2018/2019 Porto II 2 0 1 0
2018/2019 FC Utrecht 14 3 2 1
2017/2018 VfL Wolfsburg 13 0 2 0

In de wandelgangen

Woensdag 24 februari
Morten Thorsby kan mogelijk een mooie stap omhoog zetten in de Serie A. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren