Maandag, 25 Januari 2021

Ajax vraagt dertig miljoen euro van AC Milan

Real Betis heeft een eerste bod van zeven miljoen euro van Torino op Antonio Sanabria afgewezen. De Spaanse club vraagt minstens twaalf miljoen euro voor de aanvaller uit Paraguay. (Mundo Deportivo)
Mocht Steve Bruce worden ontslagen door Newcastle United, dan is Eddie Howe een topkandidaat om hem op te volgen. De voormalig manager van Bournemouth wordt tevens gezien als opvolger van Neil Lennon bij Celtic. (The Sun)
/
AC Milan wil Lisandro Martínez op huurbasis overnemen van Ajax. Dat zien de Amsterdammers echter niet zitten en de Argentijnse verdediger, eveneens begeerd door Valencia, mag alleen vertrekken voor dertig miljoen euro. (Todofichajes)
Crystal Palace heeft zijn pijlen gericht op Demarai Gray. De aanvaller van Leicester City, die komende zomer uit zijn contract loopt, geniet ook interesse van Bayer Leverkusen. (Daily Mail)
Ernesto Valverde moet de nieuwe hoofdtrainer worden van Olympique Marseille. De voormalig oefenmeester van Barcelona wordt gezien als opvolger van André Villas-Boas, die dit seizoen teleurstelt met een zesde plek in de Ligue 1. (Movistar)
FC Porto bereidt een bod van tien miljoen euro voor op Jesse Lingard. De middenvelder komt bij Manchester United niet aan spelen toe en kan ook rekenen op interesse van Newcastle United, West Bromwich Albion en Sheffield United. (Todofichajes)Poll

Zie jij Lisandro Martínez op korte termijn vertrekken bij Ajax?


40 reacties (laatste reactie door hendrik123)

30 miljoen voor een speler die maar.af en toe in de basis staat. Ik begrijp niet waarom hij niet vaker speelt.

30 miljoen voor een bankzitter van Ajax? Dat gaat nergens over.

25 januari 2021 om 10:23

Dus zou je het beter kunnen interpreteren dat Ajax absoluut niet van plan is om hem te laten gaan. Martinez is zelf ook niet erg happig op een vertrek, die wil gewoon vechten voor z'n basisplaats.

25 januari 2021 om 11:14

Denk dat het eerder is omdat spelers als Blind en Tagliafico regelmatig met andere clubs in verband worden gebracht. En dan is Martinez de eerst volgende in de pickorde. Ook een Alvarez heeft nog tijd genoeg om belangrijk te worden voor Ajax.

25 januari 2021 om 12:09

Ik heb juist het idee dat het aardig stil is rond Tagliafico. De betere clubs hebben al wel gezien dat hij niet aan gewenste niveau voldoet en dat het succesjaar in de champions league een uitzondering was. Voor Blind heb ik helemaal geen belangstelling gelezen, maar ik lees dan ook niet alles

25 januari 2021 om 11:14

hij is bankzitter door Ten Hag, niet omdat hij op de bank hoort te zitten..

25 januari 2021 om 12:27

Bankzitters zijn altijd bankzitters door de trainer.

25 januari 2021 om 13:21

Op welke positie zou hij dan in de basis moeten staan vind jij? En ten koste van wie?

25 januari 2021 om 15:57

Blind, schuurs of als verdedigende middenvelder, waarbij je labyad eruit doet en Klaassen of Gravenberg doorschuift. Bij alle 3 de opties is hij beter dan wat er staat. Alvarez idem dito. Denk dat beiden zelfs beter zijn dan Klaassen. Magoed dat zijn al 4 spelers.

25 januari 2021 om 16:27

Hahah een paar weken geleden was de algemene opinie nog 'Alvarez komt zwaar tekort voor het middenveld van Ajax'. Nu is hij ineens beter dan Klaassen. Het kan hard gaan

25 januari 2021 om 17:14

Alvarez komt nog steeds zwaar te kort voetballend. Verdedigend echter zorgt jij wel voor een enorme balans. Dat valt niet te ontkennen. Als ajax snel scoort en vervolgens Alvarez erbij gooit op het middenveld begint de tegenstander aan een kansloze middag. Werd echt zeer duidelijk in de beker, maar ook tegen Fortuna. Van 3, 4 goede kansen in de 1e helft naar geen enkele fatsoenlijke kans na inbreng Martinez en Alvarez. Probleem voor Alvarez is snelheid. Met meer snelheid stond die basis naast blind en probleem voor Martinez is voetballend vermogen. Blind is op dat gebied te belangrijk anders stond Martinez naast schuurs.

25 januari 2021 om 20:08

Wat interesseert mij de algemene opinie. Ik ben hier om mijn eigen mening te geven Overigens heb ik meer het idee dat vorig seizoen dat de algemene opinie was en niet een paar weken geleden. Hoe dan ook vind ik hem erg sterk ogen dit seizoen in de minuten die ik hem heb zien spelen en lijkt het een andere Alvarez te zijn. Zowel hij als Martinez zijn ook nog relatief jong en kunnen mijn inziens erg belangrijk worden voor Ajax, mits Ten Hag ze het vertrouwen geeft. Al ben ik bang dat ze straks weg willen door het gebrek aan speelminuten. Zou echt doodzonde zijn.

30 miljoen? Ik ben echt Martinez fan en vind dat ie echt een kans verdient, zeker zijn felheid in duels is iets waar velen wat van kunnen leren. Maar voor 30 miljoen mag je hem nu weg doen, want dat krijg je er nooit meer voor. Klopt vast niks van.

25 januari 2021 om 10:01

Ajax hoeft hem natuurlijk niet te verkopen, al helemaal niet midden in het seizoen. Als er dan interesse komt is het redelijk logisch om het dubbele van de hoofdprijs te vragen. Betalen ze dan heeft Ajax een topdeal. Betalen ze niet heb je hem nog tot je beschikking.

25 januari 2021 om 10:01

Bij 20 miljoen+ lekker verkopen en Bazoer terughalen. Blind zal nog wel even op LCV spelen en op die positie is hij wel echt het beste. Vind het echt een uitstekende speler, maar dit zal op termijn wel de beste oplossing zijn denk ik. Bazoer lijkt me echt een geweldige toevoeging voor Ajax, zowel op als RCV als op de positie van Klaassen. Brengt enorm veel voetbal in combinatie met duelkracht en lijkt een stuk volwassener.

25 januari 2021 om 10:10

Heb zelf liever Martinez dan Bazoer. Van de Bazoers hebben we er al veel meer rondlopen bij Ajax: (zeer) goede voetballers die denken dat ze alles zijn. Martinez heeft juist iets wat juist Ajax heel erg mist: Positieve felheid. Alleen onze beide Argentijnen hebben dat echt. Dat stralen ze ook in alles uit. En bij Bazoer gaat misschien snel weer het koppie hangen of de verkeerde felheid komt naar boven. Als alles goed gaat is Bazoer top. Als het wat minder gaat, heeft ie nog heel veel te leren. Bij een club als Vitesse, met een coach die hem vrijheden en vertrouwen geeft, zit ie prima op zijn plek. Heeft ook iets van revanchegevoelens lijkt het. Nou, als ie dan op zijn best wordt, blijf dan maar bij een club spelen met dezelfde omstandigheden. Maakt het beste los in hem.

25 januari 2021 om 10:57

Zeker waar, alleen puur positioneel is het gewoon lastig met Martinez. Hij speelt het beste op de plek van Blind, alleen zal hij die er nooit uitspelen. Zo'n goede voetballer als Martinez kun je niet heel lang nog op de bank houden. Met Bazoer heb je een meer veelzijdige speler die ook op andere posities uit de voeten kan.

25 januari 2021 om 11:55

Blind vind ik niet zo denderend op het moment dus waarom kan hij die er niet uitspelen. Ik vind hem zelf beter op het middenveld. Hij heeft een goede pass voor op t middenveld, in de verdediging heeft hij soms iets meer moeite om een goede lange bal te geven

25 januari 2021 om 12:49

Bazoer als rcv in viermansverdediging is kamikaze. Verdedigend niks bijzonders, maar speelt nu in een soort vrije rol. Als mandekker zal het niks zijn.

25 januari 2021 om 13:19

@ajaxnl Heeft meer met de status van Blind te maken binnen Ajax. Die zal niet zo makkelijk gepasseerd worden vrees ik. Gravenberch staat nu goed op het middenveld als LCM dus ik denk dat hij daar niet snel tussen gaat komen. @lunny Ik denk met name Europees. In de eredivisie kun je denk ik prima met Bazoer centraal achterin spelen.

Beter dan direct heel veel vragen voor een wisselspeler

Lijkt me totaal niet realistisch, miljoen of 10 kan je er wel voor krijgen (zou hem persoonlijk gezien leeftijd en gebrek aan alternatieven op linksback en lcv erbij houden) maar als een club er significant meer voor wilt betalen is afscheid nemen geen gek idee. Prima speler voor Ajax momenteel, mag van mij zeker meer minuten gaan maken.

25 januari 2021 om 10:42

Misschien vragen ze daarom 30 miljoen voor hem. Omdat ze hem er ook graag bij houden. Als er dan toch een gek is die er 30 miljoen voor geeft dan ben je spekkoper toch :-)

25 januari 2021 om 11:01

Haha zeker, maar dit is gerucht wat laatste weken al paar keer langs is gekomen. Weinig noemenswaardig lijkt me dit en staat terecht in wandelgangen.

Lisandro Martínez voor 30 mil??? Die blijft nog wel even!

Hoewel het een mooi bedrag is op het moment, ben ik toch van mening dat Ajax deze jongen echt weer een kans moet geven! Hij was een van de beste spelers van Ajax vond ik in het seizoen dat hij vast op 6 stond en dat deed hij uitstekend! Ook nu hij zo nu en dan centraal achterin staat, doet hij het in mijn ogen gewoon heel goed.

Blijf het een raadsel vinden waarom deze jongen geen basisspeler is bij Ajax. Hij kan Ajax zowel sportief als financieel nog veel meer bieden, maar door de keuze van Ten Hag komt het er maar niet uit.

Heeft redelijke snelheid, uiterst fel en giftig in duels, goede techniek en ook vind ik zijn passing bij vlagen heel goed.

Hij moet gewoon spelen.

25 januari 2021 om 09:54

haha bijna exact de zelfde reactie als die ik net onder jouw plaats

ben het helemaal met jou eens!

Martinez verdiend minuten, net zoals Alvarez op de plek van Schuurs!

25 januari 2021 om 10:08

Ohh wauw, wij mogen weer alinea's maken.

Wauw, het werkt gewoon.

Ah, dat was toch niet zo moeilijk @vz! Ik klaag daar al jaren over....

Verder ben ik met je eens. Martinez is gewoon een topper. Brengt echt heel veel op het veld wanneer hij wel mag spelen. Zeker nu, halverwege het seizoen, zou ik hem niet zomaar laten gaan.

30 miljoen voor martinez zou niet slecht zijn..
Maar Martinez is echt een van mijn favoriete spelers in deze selectie, kan op zoveel verschillende posities uit de voeten dat het mij echt een raadsel is dat hij zo weinig aan spelen toe komt..

Martinez is de bijter die we nodig hebben op het middenveld, speelt in tegenstelling tot wat er bij V.I altijd gezegd word bijna altijd naar voren, heeft inzicht en een prima pass.

Tuurlijk ging het tegen AZ een aantal x mis met de passing maar deze jongen zou met meer speel minuten uit kunnen groeien tot een van de sterkhouders van Ajax, jammer dat Ten Hag dit niet ziet zitten.

Wat een onzinbedrag. Goede speler , maar met 15 mil zou Ajax al in de handjes moeten knijpen. Ik snap niet dat ze een speler kennelijk zó hoog inschatten en toch vaak laten banken. Je zou denken dat de rest dan véél beter moet zijn, maar dat vind ik eigenlijk niet. Als het vraagbedrag echt waar is zou ik zeggen: droom maar verder!

Leuk bedrag, maar deze speler is wel het beste alternatief voor Blind. Blind is nu echt wel over de top en kan nog wel mee in de eredivisie en zelfs in Oranje, maar het eind is wel in zicht voor hem. Er moet echt een volwaardige verdediger achter hem klaar staan. Uiteindelijk zal het Rensch wel worden, maar nu is het nog te vroeg om Martinez te laten gaan....

Op basis waarvan denkt Ajax de Martinez meer waard is dan Senesi? Martinez speelt nooit en Senesi speelt wekelijks

25 januari 2021 om 10:37

1.Dit zijn de wandelgangen. Het meeste wat hier staat is onzin. 2. Ajax wil Martinez niet kwijt, behalve bij een hoog bod. Mocht de vraagprijs van 30 miljoen toch juist zijn, dan zal het door onderhandelingen wel lager uitvallen. 3. Spelers van Ajax zijn over het algemeen duurder dan die van Feyenoord.

Martinez is zwaar onderschat. Dit zie je ook in de CL. Dat hij na wat fouten vorig jaar gelijk is afgestraft, is aan de ene kant topsport. Aan de andere kant heel oneerlijk als je Labyad en Promes zag schutteren in topwedstrijden. Dan vind ik het niet gek dat hij nu af en toe fouten maakt. Gebrek aan spelritme. Maar als je je zo kan profileren tegen Chelsea, Lille, Valencia en Liverpool dan kan je echt heel wat. Zelfde geldt voor Alvarez. Hij is ontzettend kopsterk en verdedigend erg goed. Kan wat minder goed dribbelen, maar dit is de fout van Eth. Hij is wat mij betreft de missing link rechtsachter. Je kan niet 2 verdedigers achterin hebben die én niet kopsterk zijn én niet puur kunnen verdedigen. Jammer voor Schuurs, maar hij moet even aan de kant geschoven worden tbv Alvarez. Heb er wel alle vertrouwen in dat Schuurs het uiteindelijk wel red, maar nu heb je gewoon een betere optie achter de hand.

wat komt Martinez doen bij het mooie Milan dan? want vanuit gaande dat hij centrale middenvelder gaat spelen, zal hij Bennacer en Kessie er nooit uit spelen. daarnaast hebben ze met Tonali en Meite al iemand die de Serie A kent en italiaans spreken, en zullen ook sneller beroep doen op hun. ik denk wel dat hij van waarde kan zijn, maar niet voor n half jaartje

De zoveelste topspeler die van Ten Hag geen kans krijgt. Ook nog eens na een prima eerste seizoen. Kunnen we de trainer niet richting welke club dan ook duwen??

Ten Hag moet de ogen los doen, Blind speelt al vele wedstrijden slecht, Martinez erin, zul je zien dat hij wedstrijd na wedstrijd beter wordt en een goede vervangen voor Blind.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Woensdag 24 februari
Morten Thorsby kan mogelijk een mooie stap omhoog zetten in de Serie A. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren