Antony aangepakt bij Studio Voetbal: ‘Dit is niet uit te leggen'

Maandag, 25 januari 2021 om 00:10Yanick Vos • Laatste update: 00:19

Ajax-aanvaller Antony is zondagavond stevig bekritiseerd bij Studio Voetbal. De Braziliaanse aanvaller maakte in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard (1-2) op slag van rust een natrappende beweging en raakte daarbij tegenstander Mickaël Tirpan. De actie van de Ajacied bleef onbestraft. Pierre van Hooijdonk vindt dat Antony met rood van het veld gestuurd had moeten worden.

“Snap jij dat Antony niet met rood van het veld gaat?”, vraagt Van Hooijdonk in het televisieprogramma aan Rafael van der Vaart. “Hij heeft al een paar keer gehad dat hij tegenstanders natrapt.” Als de beelden worden getoond van het moment in de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Ajax waarin Antony zichtbaar gefrustreerd natrapt, zegt Van der Vaart: “Ik kreeg hier een keer vijf wedstrijden voor.”

Het is niet de eerste keer dat Antony natrapt naar een tegenstander. Eerder dit seizoen maakte hij een natrappende beweging in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle (4-0 winst). Bij een 3-0 voorsprong werd hij naar de grond gewerkt door Dean Huiberts, waarna Antony natrapte zonder de PEC-middenvelder te raken. Eind december trapte Antony ook al na in de uitwedstrijd tegen Willem II. Waar hij tegen PEC Zwolle niet bestraft werd, kreeg hij in Tilburg wel een gele kaart voor zijn actie jegens Willem II-spits Kwasi Wriedt.

Arno Vermeulen merkt op dat sinds dit seizoen de spelregel met betrekking tot natrappen veranderd is. “Die regel kan wel veranderd zijn, maar dit kan je toch niet uitleggen aan kleine kinderen of het amateurvoetbal? Het slaat nergens op”, reageert Van Hooijdonk verontwaardigd. Volgens Vermeulen zijn de spelregels goed toegepast door scheidsrechter Dennis Higler door Antony geen rode kaart te geven. “Als je een natrappende beweging maakt, dan word je er niet met rood afgestuurd. Wel als je echt doortrapt. Ze hebben daar onderscheid in gemaakt, terwijl dat vroeger niet zo was. Sinds dit seizoen is dat veranderd. Dus in die geest fluiten ze. Een jaar geleden was het wel zo en nu niet.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

53 reacties (laatste reactie door binny)

Het begint toch wel storend te worden hoe slecht de meeste mensen aan dat soort tafels de regels wel niet kennen. Antonys gedrag is niet goed te praten, maar zoals Vermeulen zegt is dit sinds kort geen rood meer waard. Kom op man, het is toch niet te veel gevraagd voor professionele analisten om de spelregels te kennen?

25 januari 2021 om 00:23

Maar dan is die regel toch belachelijk? Dan kan je hier altijd mee wegkomen. Het heeft niks met voetbal te maken en is vooral gewoon een hele smerige actie. Als je, zoals Tagliafico 2 minuten daarvoor, opkomt voor je team kan ik het begrijpen. Maar dit was echt nergens voor nodig.

25 januari 2021 om 04:26

Nou ik vind dat de hele actie ook wel erg overdreven wordt zeg. Die spits van Fortuna plant z'n noppen in de knieholte van Alvarez en daar hebben we dan allemaal maar medelijden mee, want dat is zijn 'motoriek'. En Antony haakt een pootje, want meer doet ie niet, en oh oh hij had rood moeten hebben. Grow up, meer dan terecht dat de regels wat veranderd zijn. Een lichte tik hoeft nog echt geen rood te zijn hoor.

25 januari 2021 om 06:44

Silverfront, dit vind ik echt een voorbeeld waar het gaat om de intentie. Zijn intentie is om een trap(je) na te geven. Dat is zo fout. Dat moet ie gewoon echt afleren. Dat de regel veranderd is, is in mijn ogen heel raar.

25 januari 2021 om 07:31

Grow up zegt Silvefront. Misschien moet Antony dat eens doen. Wat een belachelijk voorbeeld voor de jeugd. Lekker dan, als iedereen voortaan iedere wedstrijd onsportief kan natrappen zonder consequenties. En misschien zijn de mensen die dit daarna goed proberen te praten veel erger. En dat voorbeeld over die spits van Fortuna.......ook gewoon rood. Maar dat kreeg hij ook, dus waarom je dat aanhaalt als argument om dat van Antony goed te praten is me een compleet raadsel

25 januari 2021 om 07:37

Heb je ooit gevoetbald? If so. Kijk naar het gezicht van Polter. Hij heeft Alvarez nooit gezien. Hij wilt de bal halen terwijl Alvarez er opeens voorspringt. Dat is zoveel anders dan bewust natrappen.

25 januari 2021 om 09:57

Ik heb het ook nergens over Polter, want dat vind ik ook rood. Domme en onhandige actie, maar wel een waarmee je je tegenstander zwaar kan blesseren. Het gaat er mij meer om dat ik het gedrag van Anthony smerig en geniepig vindt. Daarnaast is het absoluut, maar dan ook absoluut, een slecht voorbeeld voor de jeugd.

25 januari 2021 om 12:01

@andrevidigoal, nonsens. Ultee claimde op Trumpiaanse wijze dat Polter Alvarez niet zag, maar dat betekent niet dat dat waar is. De bal was daar helemaal niet, hij ging duideliujk niet voor de bal, dan is er maar een conclusie en dat is dat hij bewust voor de man ging. Sjors lulde wel meer uit zijn nek in de interviews vlak na de wedstrijd, simpelweg omdat hij verloren had; daar heb ik ook alle begrip voor. Hoe dan ook, gebruik je eigen ogen, je hebt een zicht van ongeveer 140 graden, je ziet prima wat er naast je gebeurt. Wat Antony betreft, dat moet hij niet doen, dit hoort niet op een voetbalveld thuis, maar we moeten ook niet doen alsof dit natrappen is, want hij schopt helemaal niet. Hij doet dit bijna elke wedstrijd wel een keer, maar hij heeft helemaal niemand bezeerd.

25 januari 2021 om 00:32

Dat het niet hard is betekent niet dat het maar oke is. Volgens de nieuwe regels zijn dit soort incidenten pas strafbaar wanneer er duidelijk agressie in zit. Kan ik me ergens in vinden, absoluut, want ik kan me voorstellen dat een klein tikje als een klein duwtje kan worden gezien, zogezegd dan. Betekent niet dat ik het oke vind, maar ik kan me het idee erachter voorstellen. Echter moeten voetballers zo professioneel zijn om te weten dat hoewel het toegestaan is, het onnodig is. Alsof je de bal 90 minuten lang achterin gaat rond tikken, het mag wel, maar wordt niet op prijs gesteld.

25 januari 2021 om 08:50

Echter denk ik juist wel dat er enige agressie in zit. Niet dat het zichtbaar is in de actie, en ook ik ben een ajax supporter. Ik denk namelijk dat heel deze actie van Antony niet gebeurd was, als Higler voor deze actie de 'so called' overtreding van Tagliafico correct had beoordeeld. Dit was namelijk een prachtige ingreep, fel op de bal! En toevallig was de natrappende beweging bij dezelfde speler als degene die schreeuwde of hij een dubbele beenbreuk had opgelopen. Ik denk persoonlijk dat als Higler hier goed had geoordeeld en gewoon had door laten spelen, de frustratie van Antony er niet was geweest.
Natrappen praat ik dus niet goed, want ik denk juist wel dat er intentie was om die speler van Fortuna op bovenstaande actie ook even terug te pakken met een klein tikje (dus wel zeker de intentie om hem zo na te trappen).

On a side note.. Ik heb voor een vergelijkbare tik (in een amateurwedstrijd) 7 wedstrijden schorsing gehad (eat your hearth out Rafael) en ik vond mijn natrappen nog logischer/beter te verdedigen dan bij Antony, neemt niet weg dat het dus niet mag, en die les heb ik toen ook wel geleerd haha.

25 januari 2021 om 00:38

Volgens mij begrijp jij de ondertoon van Van Hooijdonk hier even niet. De man bedoelde niet dat Anthony hier volgens de regels niet rood zou moeten hebben, maar dat die regels dus niet deugen. Hij probeerde met zijn onbegrip over Anthony's aanblijven in de wedstrijd te zeggen dat het nergens op slaat, omdat de regel niet uit te leggen is. En terecht.

25 januari 2021 om 06:46

Maar hij moet gewoon veel meer de nadruk leggen op de regel! Hij legde teveel nadruk op Anthony en toen werd de regel door ik meen Vertellen erbij gehaald en toen ging Van Hooijdonck er pas op in.

25 januari 2021 om 08:21

Vermeulen bedoelde ik (zonder autocorrect natuurlijk)

25 januari 2021 om 09:09

Klopt, maar dan is niet de kennis van de regels die hem nekt. Maar zijn manier van uitleggen. Dat dat niet goed lukt bij Vermeulen komt door de geldingsdrang die hij heeft. Die wil zo graag scoren, zo graag een mening hebben die er toe doet dat hij quasi-verontwaardigd oordeel de studie in briest dat het soms lachwekkend, warrig en veel te geforceerd overkomt. Ik denk dat die man vroeger serieus gepest is en regelmatig nadien huilend met een rood hoofd, een beslagen bril en een verontruste scheiding in de zandbak heeft zitten broeden 'wacht maar tot ik chef Voetbal ben bij de NOS en Sjoerd van Ramshorst me een keer het woord geeft...'

25 januari 2021 om 00:42

Het gaat mij eerlijk gezegd niet eens om een kaart, meer om het feit dat hij gewoon een trekje heeft meteen na te trappen na een duel wat hij verliest, daar moet hij gewoon vanaf. Hij heeft geluk gehad dat het tot nu toe geen lelijke blessures heeft opgeleverd bij zijn tegenstanders.

25 januari 2021 om 01:28

Is niet zijn enige trekje helaas. Zo'n heerlijke speler maar dat verongelijkte bakkes ben ik ondertussen wel spoegzat. Hopelijk kweekt hij snel wat mentale weerbaarheid zodat we het wekelijks over zijn voetbalkwaliteiten kunnen hebben.

25 januari 2021 om 02:45

@TVL11Het incident gebeurde niet kort na dat Higler zelf de boel even niet onder controle had. Antony zat fout, maar grotere spelers dan de jonge Braziliaan beheersen zich ook niet. Neem bijvoorbeeld Neymar...Misschien zal Antony in de toekomst het leren, misschien ook niet. Zou de jonge Braziliaan dit gedrag niet veranderen dan is dat vooral pech voor hem en de clubs waar hij speelt. Als Ajacied wil ik dit niet zien, maar Antony is echt niet de enigste die dit doet...Andere teams hebben ook spelers met een te kort lontje. Ook in de eredivisie...

25 januari 2021 om 06:48

Maar dat vergoelijken helemaal niks voor mij en veel anderen. Neymar is ondertussen voor velen de grootste engel op de voetbalvelden. Ondanks zijn surplus aan kwaliteiten.

25 januari 2021 om 07:37

Denk even terug aan de duw in de bekerstrijd met Utrecht. Ook onnodige duw waar een keeper al anderhalve maand geblesseerd door is Het is een viespeuk bah

25 januari 2021 om 09:18

Zucht! Ze kennen de regels wel maar spreken zich uit over hoe belachelijk deze regel wel niet is. Zoals van Hooijdonk terecht zegt: dit is aan kinderen toch niet uit te leggen? Zo een agressie, zo een nare actie, zo iets laags als natrappen moet je direct fors begrenzen zoals dat ook ooit terecht bij Rafael is gebeurd: minstens 5 wedstrijden schorsing. Dit had de knvb na de eerste ervaring al terug moeten draaien. Belachelijk!!

Vraag me dan af wat er precies veranderd is betreft het natrappen? Als de natrap regel echt is veranderd dan vind ik dit wel kwalijk, wat heeft natrappen nou met voetbal te maken dan? Ongeacht of je hier een speler mee geblesseerd raakt of je hem uberhaupt raakt, het gaat dan toch om de intentie wat bij mij wel duidelijk is; Je tegenstander natrappen. Dit heeft gewoon niks met voetbal te maken. Valt me ook wel op dat dezelfde mensen wie moord en brand riepen om Dumfries Zaterdag nu hier helemaal niks over zeggen terwijl het bij Dumfries meer ongelukkig was dan echt opzet. Bij Anthony was de opzet wel duidelijk. Dan kijk ik naar een Willem2 waar Wriedt wel rood kreeg maar de intentie er helemaal niet was om deze jongen vol op z'n been te trappen.

De scheidsrechters en VAR blijven wat dat betreft onduidelijk. Die rode kaart van Polter valt natuurlijk niet over te discusseren, dat is gewoon donkerrood.

25 januari 2021 om 00:53

Tja als de regels veranderd zijn heeft de var goed gehandeld. Neemt niet weg dat Antony gewoon zijn poten thuis moet houden. Ik vind het wel goed dat er onderscheid gemaakt wordt. Een licht tikje uit irritatie moet je wel veroordelen, maar niet te zwaar aan tillen. Gele kaart misschien. Als je iemand moedwillig het ziekenhuis in probeert te schoppen zonder dat de bal in de buurt is moet je gewoon een zware schorsing opleggen.

25 januari 2021 om 01:16

Maar een licht tikje uit irritatie is natrappen, dit is in mijn ogen altijd rood want dit heeft gewoon niks met voetbal te maken. Je kunt er dan wel niemand mee het ziekenhuis in trappen maar dat kun je ook niet wanneer je een speler vol voor z'n bakkes slaat met vlakke hand zal ik maar zeggen. Het is ook niet de eerste keer dat Anthony dit doet, en als dit elke keer maar onbestraft blijft dan blijft hij dit ook gewoon doen he, tot het een keer echt mis gaat en hij wel iemand het ziekenhuis in trapt, ja dan ben je te laat.

25 januari 2021 om 04:30

Sommige spelers gaan uit frustratie een veel te harde tackle inzetten, met het risico daarbij dat de andere speler zich blesseert. En dat wordt ook dan afgedaan met enkel een vrije trap of gele kaart. Antony moet dit niet doen, maar laten we het ook niet groter maken dan het is. Een lichte tik uit frustratie, of eigenlijk zelfs een pootje haken, erg overdreven als je hier rood voor geeft. Zo was de regel vroeger ja, maar wat mij betreft terecht dat hij is gewijzigd. Antony had natuurlijk wel gewoon een gele kaart moeten krijgen.

25 januari 2021 om 07:12

Ik vind het helemaal niet overdreven als je rood krijgt ervoor.als jij een te harde sliding aangaat dan heb je nog steeds de intentie ook de bal te spelen.de bal is hier helemaal niet in de buurt en Willens en wetens geef je iemand een schop en zou gewoon ten alle tijde rood moeten zijn.

25 januari 2021 om 08:32

@Aguerooo, nul maar dan ook nul verstand van het menselijk lichaam en vooral van zelfverdediging. Je kan iemand namelijk uitstekend het ziekenhuis in meppen met een vlakke hand. Sterker nog je met iemand nog sneller het ziekenhuis in met een vlakke hand ipv een vuist door het simpele feit dat de kans op jezelf blesseren drastisch afneemt als je met een vlakke hand gaat meppen. Daarom is het dus wel goed dat naast intentie hardheid wordt meegenomen. Gebeurd namelijk ook bij overtredingen. Sterker nog tackels op de bal worden zelfs afgefloten als ze te hard zijn. Wat ook grappig is, Antony wordt vol belaagd natrappen, met geen blessure gevaar, kan niet zwaar rood enz. Vlak daarvoor trekt Ian Daley aan zijn shirtje van achteren naar de grond, echt mega grote kans op blessures. Hoort totaal niet op een voetbalveld thuis en was ook echt de intentie om dit te bewerkstelligen aangezien hij zelf al op de grond lag en Daley koste wat kost wilde tegenhouden. Zegt helemaal niemand wat over bij de analisten. Maar om die manier ten val worden gebracht is van soort gelijk niveau als uitglijden op een gladde vloer waarbij je vol op je rug terecht komt.....

25 januari 2021 om 09:50

Laten wij het vooral niet kleiner maken dan dat het is. Natrappen uit frustratie kan volgens mij maar op 1 manier bestraf worden. Dat is een rode kaart. Het is belachelijk dat deze man dit al zo vaak gedaan heeft zonder daar ook echt voor bestraft is.

25 januari 2021 om 11:25

@ninjakai vind wel grappig dat je zomaar even suggereert dat ik nul verstand van het menselijk lichaam heb na het maken van een simpele vergelijking. Niet heel aardig van je want je kent mij niet eens. Overigens probeer je nu die misselijke acties van Anthony goed te praten. Volkomen onnodig want het was gewoon rood, punt.

25 januari 2021 om 01:12

Hey, bij Studio Voetbal spreken ze toch schande van Anthony's herhaaldelijke natrapacties? Wat heeft Dumfries er dan nog mee te maken? Die is ook geschoren voor zijn vervelende gedrag.

25 januari 2021 om 07:39

Ik zie eigenlijk bij beide veel ophef. Het één sluit het ander niet uit. Persoonlijk vind ik dat van Anthony erger dan Dumfries. Maar beide gevallen horen niet op het veld

25 januari 2021 om 07:41

Als je de vertraagde beelden kijkt is het idd donker rood. Maar dat is met al die overtredingen en geeft een vertekend beeld. Kijk de situatie nog eens terug. Zelf ooit gevoetbald? Kijk wat Polter doet. Kijk waar hij naar kijkt. Hij probeert de bal te halen, is te laat en Alvarez springt er snel voor. Polter heeft die hele Alvarez nooit gezien. Als dat dan donkerrood is volgens jou, wat is bewust natrappen dan? Polter rood is en blijft een belachelijke beslissing. Waarbij de VAR zijn incompetentie laat zien door niet verder te kunnen kijken dan naar wat vertraagde beelden. De context wordt volledig weggelaten. Maar net zoals met nieuws en beeldvorming kunnen oogkleppen op je alleen laten zien wat je wilt.

25 januari 2021 om 08:33

Andrevidigoal, als je inderdaad zelf hebt gevoetbald dan weet je gewoon dat jouw uitleg zo krom is als een banaan. Polter volgt namelijk niet de bal, maar plant zijn volledig gestrekte been links van hem. Er is letterlijk maar 1 reden om dat te doen en dat is om te voorkomen dat een andere speler naar de bal kan. Ik wil daarbij nog meegaan in het verhaal dat hij daarmee niet moedwillig zijn noppen plant in de knieholte van Alvarez, maar hij neemt wel het risico dat dit gebeurd. Sterker nog, als je zelf gevoetbald hebt, dan voel je ook direct dat dit het gevolg is van je actie, want als hij zijn voet gewoon naast zich had geplaatst dan was er niks aan de hand. Ik durf verder te stellen dat hij heel veel geluk heeft dat Alvarez hier zonder al teveel kleerscheuren lijkt af te komen, want dit had ook een fikse blessure kunnen worden en dan vertel ik jou dat de heer Polter een wedstrijdje of 6 had gekregen. Ik denk dat ie er nu met 2 afkomt. En het was niet de eerste overtreding in de wedstrijd, want de heer Polter heeft wel meer rare acties gehad deze wedstrijd.

25 januari 2021 om 08:36

Jij ziet met jouw oogkleppen ook alleen maar wat je wilt zien en vergelijkt 2 onvergelijkbare zaken met elkaar. Natrappen moet je natuurlijk nooit doen. Echter als ze die regel veranderd dat dit van Antony tegenwoordig geen rood meer is, dan is daar terecht geen rood voor gegeven. Regel mag overigens van mij worden teruggedraaid dat het wel weer rood is hoor. Polter trapt iemand vol in de knieholte omdat ie veel te laat is. Gewoon terecht rood. Enkel het feit dat je iemand die voor jou de bal wegtikt niet ziet aankomen maakt nog niet dat je geen verantwoordelijkheid draagt voor de te late actie die je inzet. Ik zie ook geen intentie dat hij het bewust doet, maar dat maakt ook niet uit voor die rode kaart. In jouw motivering draai je heel mooi de rollen om. Polter is het slachtoffer want hij probeert de bal te halen en heeft Alvarez nooit gezien. De dader Alvarez springt er snel voor de schoft.

Dus natrappen zolang je hem niet raakt blijft onbestraft, maar een schwalbe is wel geel.

25 januari 2021 om 06:16

Ik dacht dat natrappen ook geel is. Schwalbe vind ik persoonlijk wel erger. Daar naai je je tegenstander mee. Ajax moet Antony gewoon aanspreken op zijn gedrag. Evenals psv dat bijvoorbeeld bij Dumfries moet doen. Dit hoort niet.

Dit is een engerdje hoor. Vind hem wel vaker snel gefrusteerd ogen als iets niet lukt. Hele nare actie.

25 januari 2021 om 04:46

Dat zit hem in het feit dat het temperament volle gasten zijn allemaal. Lukt het dan doen ze malle dansjes of gekkies bewegingen en worden ze bijvoorbeeld gepoort ofzo iets dan gaat er een rode lap voor de oogjes. Daar mag best rood voor getrokken worden want dat hoort niet thuis op de velden.

Van Basten heeft gelijk is al weken heel kritisch als het om Antony gaat. Ook vandaag weer. Liep er echt met een hoofd bij dat op ontploffen stond. Is ook niet de eerste keer dat hij natrapt. Er komt een scheidsrechter die hem wel rood gaat geven. Ten hag moet een stevig woordje gaan spreken met Antony.

25 januari 2021 om 09:36

Het leuke is dat je geen kritiek mag hebben op Ajax volgens enkele. Ik zei 2 weken geleden dat Antony mentaal moest opgroeien om het geld waard te zijn, toen werd ik als een idioot weggezet. Ik blijf erbij Antony is een goede voetballer, maar met zijn mentale kwaliteiten op dit moment komt hij er niet!

Verandering van de spelregel is niet zo belangrijk, Ajax moet hem hierop aanspreken. Dit is gedrag die niet op de velden thuis hoort. Ze (Ajax) mogen hem van mij ook voor 2 a 3 wedstrijden schorsen. Het zal mij een worst zijn dat het bij andere clubs ook gebeurt, hij speelt bij Ajax. Eigenlijk zou het bestuur alle spelers bij elkaar moeten roepen en duidelijk maken dat er de laatste tijd teveel randzaken gebeuren wat gestopt moet worden, bijvoorbeeld zeuren om kaarten, theatraal gedrag, tijdrekken en te harde acties op de tegenstander. En door aan te tonen dat het menens is, Antony eventjes op de tribune zetten.

Goede voetballer die Anthony, als was hij gisteren niet zo in vorm, maar wat een verwerpelijk gedrag vertoont hij toch steeds. Al voor de derde keer natrappen dit seizoen. Uiteindelijk zal hij hiervoor een keer flink bestraft worden en dan is het weer huilen. Die rode kaart van Pölter is te begrijpen maar Pölter kijkt geen moment naar de speler die hij raakt. Dus van een bewuste actie is in mijn ogen geen sprake, dat terwijl Anthony gewoon bewust zijn tegenstander natrapt en niet pootje haken zoals sommige hier ons willen doen geloven. Net als de vorige week in de beker zonder VAR nu in de competitie met VAR veel dubieuze en soms onbegrijpelijke beslissingen o.a. de rode kaart van Willem 2, bal wordt gespeeld en tegenstander zet zijn voet daarna voor de neerkomende voet van de Willem 2 speler. Verder gisteren het niet geven van penalty aan AZ na de overduidelijke handsbal van Feyenoord in de eigen 16 meter.

Van hooijdonck heeft wel gelijk dat natrappen niet uit te leggen is aan kinderen maar zo ken ik er nog wel een paar. Die profs die continu op de grond liggen aan te stellen. Ja aanstellen. Ze hebben zelden echt pijn. Om te kotsen. Die kleintjes gaan dat allemaal na doen. Verschrikkelijk gewoon. En dan sportiviteit.... ver te zoeken.... gaan ze bij fortuna lopen zeiken dat ajax de bal niet uittrapt. Ze doen het zelf niet eens... maar buiten dat... voetbal bestaat uit het elkaar aannaaien van kaarten.... schwalbes etcetera.. alles is geoorloofd om resultaat te halen... maar dan wel achteraf zeuren dat iets niet eerlijk is.... elke wedstrijd weer... bij elke club. Er is geen club die er niet aan mee doet en geen coach die tegen zijn spelers roept : hey, sta is op... er is niks aan de hand!!! Alleen Andries Jonkers die zijn speler afmaakt na een belachelijke overtreding in een oefenpotje... maar doet hij dat ook als het om de knikkers gaat... Nee voetbal wordt er niet leuker op. Mietjes vind ik het allemaal

Antony moet hier mee op houden en is een paar keer goed weggekomen. Enige wat nog in zijn voordeel heeft gesproken is dat het meestal in een val gebeurde, maar dan nog, het is vragen om rood.

Hij kan zich beter focussen op sportieve revanche door een tegenstander zijn hielen te laten zien, ik vind dat hij meer moet durven, hij kapt heel vaak terug, dan verliest hij maar een keer een duel. Voor mijn gevoel zien we aan de bal nog maar 60-70 % van wat Antony kan, bij vlagen zie je exceptionele kwaliteit.

Er is bijna elke wedstrijd wel een ajax-speler die natrapt, het lijkt bijna wel of er wordt op getraind onder Ten Hag.

Heb mij hier ook aan zitten ergeren, tis ook niet de eerste keer. Die jongen kan zo goed voetballen, spreek dan zo met je poten en ga niet wedstrijden verknallen omdat je je rust niet kan bewaren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5655
2.PSV5029
3.AZ4619
4.Feyenoord4322
5.Vitesse4211
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller2210
L. TraoréAanvaller117
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper200
K. ScherpenKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Vrijdag 26 februari
Roman Abramovich heeft Chelsea-manager Thomas Tuchel groen licht gegeven om Borussia Dortmund-spits Erling Haaland komende zomer te verleiden tot een overstap. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren