Martin Ödegaard hakt knoop door en ruilt Real Madrid in voor Arsenal

Zondag, 24 januari 2021 om 17:52Yanick Vos • Laatste update: 18:09

Martin Ödegaard verlaat Real Madrid op huurbasis voor Arsenal, zo meldt Sky Sports. De Noorse aanvallende middenvelder annex buitenspeler maakt het seizoen af in Londen. Volgens transferexpert Fabrizio Romano kon Ödegaard ook naar Ajax en Real Sociedad, maar geeft hij de voorkeur aan een overstap naar de Premier League. In de huurovereenkomst is naar verluidt geen optie tot koop opgenomen, maar praten beide clubs aan het einde van het seizoen wel verder. Volgens The Times betaalt Arsenal een huursom van ongeveer tweeënhalf miljoen euro.

Ödegaard komt dit seizoen nauwelijks in de plannen van trainer Zinédine Zidane voor en diende daarom een transferverzoek in. Real Sociedad, de club waar hij vorig seizoen nog op huurbasis speelde, wilde hem graag terughalen. Volgens diverse media heeft ook Ajax geïnformeerd naar de 22-jarige Ödegaard, maar kiest hij voor een tijdelijke overstap naar the Gunners. De medische keuring wordt op korte termijn uitgevoerd, waarna hij zich bij de selectie van manager Mikel Arteta voegt. De aanwezigheid van Arteta bij Arsenal zou van doorslaggevende rol zijn geweest bij de keuze van de ex-speler van onder meer sc Heerenveen en Vitesse om voor de Premier League-club te kiezen.

Real Madrid leende Ödegaard vier seizoenen lang uit aan respectievelijk sc Heerenveen (twee jaar), Vitesse en Real Sociedad. Deze zomer keerde hij vol verwachtingen terug in de Spaanse hoofdstad. De Noor kreeg van trainer Zinédine Zidane dit seizoen echter slechts 367 speelminuten, verdeeld over negen officiële wedstrijden. Daarin wist Ödegaard geen goals of assists af te leveren. Hij werd niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor het Copa del Rey-duel van woensdag tegen Alcoyano uit de Segunda División B. Dat zou de druppel zijn geweest voor de aanvallende middenvelder om een transferverzoek in te dienen.Gerelateerd

Meer sportnieuws

68 reacties (laatste reactie door hangover96)

Broodnodig. Gisteren zag je weer dat we er totaal niet doorheen komen wanneer we ESR erbuiten laten.

24 januari 2021 om 18:00

Eens, maar gisteren was vooral kansen geven aan de spelers die normaal niet mee mogen doen. En zowat allemaal hebben ze hopeloos gefaald. Erg blij met de speler Ode, maar hopelijk geen flashbacks naar D. Suarez...

24 januari 2021 om 19:08

Sorry hoor, ik zie dat de helft van alle reacties over hem gaat, maar wie is ESR?

24 januari 2021 om 19:22

@Bert4eva - Emile Smith Rowe

Mooie transfer voor zowel Odegaard, Real Madrid als Arsenal. Als Zidane volgend jaar nog aan het hoofd staat bij Real Madrid en Odegaard doet het goed bij Arsenal, moeten we hem in de zomer gewoon proberen te halen. Anders 100 procent voor Jack Grealish gaan in de zomer. De speler die Arsenal kan omtoveren tot een ploeg die meestrijdt voor een top 4 plaats. Nu snel nog een linksback en we zijn klaar voor het tweede seizoenshelft.

24 januari 2021 om 18:00

Ik zou liever Maddison hebben omdat die toch vaker centraal staat. Grealish komt eigk bijna altijd van de flank naar binnen.

24 januari 2021 om 18:02

1 van die 2 is een droom. En dat Grealish bij Villa van de flank komt wil niet zeggen dat hij bij Arsenal ook zo moet spelen, wellicht kan hij ook prima centraal uit de voeten.

24 januari 2021 om 18:03

Had recent met Samcro ook een discussie hierover. Maddison is geweldig maar Leicester speelt geweldig op dit moment. Ze zijn gewoon de betere ploeg. Hoewel Aston Villa nu op dit moment hoger staat dan ons, zijn ze gewoon de mindere ploeg. De kans acht ik bij Grealish gewoon hoger dat vanuit zijn kant, er interesse zou zijn om naar Arsenal te komen. Maddison is natuurlijk ook een geweldenaar.

24 januari 2021 om 18:12

Buiten dat is Grealish op Instagram ook erg close met de Arsenal spelers. Zou wel een aankoop zijn die ambitie toont. Overigens wel tevreden met Odegaard tot de zomer.

24 januari 2021 om 19:16

Op papier heeft Arsenal momenteel gewoon spelers ter beschikking waarmee je Champions League zou moeten halen. Leno, Salibra, Gabriel, Tierney, Bellerin, Guendoeuzi, Torreira, Partey, Xhaka, Saka, Odegaard, Ceballos, Nketiah, Martinelli, Pepe, Aubamayang, Lacazette. Vind dit niet onder doen aan de selectie van de huidige nummer 1 in de PL: Manchester United. Er moet gewoon iemand voor de ploeg staan die met deze spelers kan presteren. Gealisch en Maddison zouden alleen maar parels als Saka, Nketiah, Martinelli in de weg staan, die hebben de potentie om net zo goed te worden. Alleen een buitencategorie zoals De Bruyne, Bruno Fernandes, Neymar, Mbappe, Haaland moet je uiteraard altijd halen.

24 januari 2021 om 22:14

Partey en Aubameyang zouden wel basis staan, maar voor de rest heeft United toch wel op negen posities betere spelers lopen, en om over de bank maar niet te beginnen. Idem met City, Chelsea en Liverpool overigens. Als je het hebt over Spurs, Leicester of Everton, dat is een ander verhaal.

24 januari 2021 om 22:24

Tierney en Gabriel Magalhaes starten ook voor United. Tierney is beduidend beter dan zowel Telles als Shaw. Daar zou zelf geen discussie over mogen zijn. Garbiel was 3 keer speler van het maand bij Arsenal en laat nu United net daar problemen hebben. United heeft niets voor niets over heel het seizoen 4 goals meer tegen gekregen dan Arsenal. Dus 7. Bon, United blijft kwalitatief gewoon sterker dan Arsenal. Zowel bij de eerste 11, als in de breedte.

24 januari 2021 om 23:28

De verdediging van United staat ook veel hoger dan bij Arsenal. In die wedstrijden waarin Arsenal maar niet wist te scoren stonden ze defensief met een vijf man verdediging. De verdediging van United staat veel hoger en ze vallen als team meer aan.

24 januari 2021 om 23:33

Ieder zijn mening, maar ik denk dat je maar weinig non-Arsenal fans kan vinden die Shaw en Maguire zouden willen inruilen voor Tierney en Gabriel. Ik ben helemaal met je eens dat de Arsenal selectie best goed is en prima voor hogere posities kan strijden (ik bedoel, Leicester en Everton bewijzen dat het kan) maar zo sterk is het allemaal ook weer niet. Odegaard is een topaanwinst, en als hij zich thuis voelt en aangeeft dat hij wil blijven is het vaak niet eens zo’n probleem dat er geen koopoptie is, Real wil ook geen speler met tegenzin terug.

25 januari 2021 om 09:22

Ik heb United fans al horen zeggen dat Tierney beter is. City fans horen zeggen ze Tierney moeten proberen te halen. Liverpool fans horen zeggen dat Tierney na Robertson de beste linksback van de competitie is. Er is oprecht geen twijfel over wie de betere back is. Je gaat geen miljoenen uitgeven aan Telles als Shaw zo goed was. En neen, hij werd in eerste instantie niet gehaald als back-up voor de Engelsman. En ik heb ook nergens gezegd dat Gabriel in de plaats van Maguire zou staan. Eerder er naast. Veelzeggend dat je ook maar 1 centrale verdediger heb opgenoemd. Zeker wat betreft Tierney was er geen haar op mijn hoofd die dacht dat je Tierney's naam niet gewoon vergeten was.

25 januari 2021 om 09:26

Hoh El Fenome, jij daar weer. Je hebt een United verdediging die achter een geweldig middenveld staat. United die wedstrijden weet te domineren. Wat was de beste manier van verdedigen ook al weer. De aanval? Arsenal heeft de in de huidige jaargang de meeste van zijn wedstrijden zonder ESR en Partey moeten spelen. Een middenveld met drie van de volgende gozers: Elneny, Willock, Willian, Xhaka en Ceballos. Ja vind jij het dan vreemd dat de verdediging veel lager gepositioneerd staat. Wat een verschil met United's middenveld.

24 januari 2021 om 18:01

Helemaal mee eens. Het probleem is wel als je Grealish moet halen dat je minimaal 70m moet neerleggen en dat hij dan ook nog eens keuze heeft uit United en City

24 januari 2021 om 18:04

United en City hebben hem niet echt nodig heb ik het gevoel. Rashford (linksvoor) en Bruno (10) spelen op zijn positie bij United, bij City is dat Sterling (linksvoor) en Kevin (10). Beide ploegen zullen eerder de spitspositie proberen te versterken. Maar natuurlijk als zij interesse tonen, wordt het stukken moeilijker. En die 70 miljoen. Tja dat is veel, maar hij zou gewoon het Bruno-effect kunnen hebben bij ons. Dat tikkeltje wereldklasse dat we missen op het middenveld.

24 januari 2021 om 18:04

Themagic / Wat bedoel je precies met als Zidane volgend jaar nog aan het hoofd staat dan moet Arsenal Odegaard kopen? Zidane heeft geen probleem met Odegaard, het is alleen een murders row op het middenveld bij Real, verreweg onze sterkste linie is dat. We liggen al uit de Copa dus er blijven zo heel weinig wedstrijden over voor Odegaard, de club wil hem gewoon aan het spelen hebben zodat hij in de zomer weer kan aansluiten bij ons om belangrijk te zijn

24 januari 2021 om 18:09

Hij kon ook gewoon rechtsvoor spelen bij Real toch? Deed hij dat ook niet bij Sociedad? En ik dacht dat er een algemene consensus was dat Zidane geen fan was van Odegaard. Heeft maar iets meer dan 200 minuten gemaakt bij Real. Volg een aantal Real Madrid accounts en kreeg dat gevoel. Of niet alleen dat gevoel: dat werd me expliciet op verschillende momenten gezegd.

24 januari 2021 om 18:28

ach nou, je hebt welgeteld 5 middenvelders nu waarvan er eentje liefst deze maand nog vertrekt (isco). Dus zometeen hou je 4 namen over voor 3 posities... Sterkste linie. Kwalitatief gezien misschien ja, maar niemand zegt dat Odegaard moest starten elke wedstrijd. Gewoon wat minuten hier en daar. Dat vertikt Zidane gewoon duidelijk dus ja, als Zizou blijft kan Odegaard best gewoon vertrekken

24 januari 2021 om 18:47

Zelfs Fede komt er amper aan te pas bij ons, die heeft na zijn blessure ook amper gespeeld, maar 1 keer in de basis en dat was in de Copa del Rey. Het is gewoon een murderers row op ons middenveld, en het straalt ook veel uit dat Real zo een jongen als deze niet eens een kans kan bieden omdat wat er al staat gewoon fenomenaal speelt.

24 januari 2021 om 18:53

Op mij komt het meer over alsof Zidane zijn vaste kern heeft en daar pas van afwijkt als er 1 niet kan spelen door een blessure. Ceballos was ook voor een half jaartje, laat Ode ook maar langer blijven.

24 januari 2021 om 19:01

Lees nu ook overal dat Odegaard echt stabiliteit wilt. Noorse journalisten achten dat er zeker een kans is dat Odegaard op het einde van zijn huurperiode, definitief zou willen vertrekken.

24 januari 2021 om 19:13

Ach ik denk niet dat Zidane er of zit na zijn huurperiode. Dan is er gewoon stabiliteit bij Madrid voor odegaard. Hoort ook zo imo, alleen vergooit Zidane liever al het talent lijkt het

24 januari 2021 om 19:18

Ja dan ligt het natuurlijk anders. Real is de grootste ploeg ter wereld, natuurlijk ligt zijn prioriteiten bij Real. Maar als het daar niet lukt en dat lijkt zo te zijn met Zidane, zou Arsenal geen verkeerde keuze zijn.

24 januari 2021 om 18:10

Grealish kan je echt zsm vergeten, kans is net iets groter dan de kans dat je Harry Kane vastlegt. Nieuw contract ondertekend, kind van de club, totaal geen geluiden over dat ie wilt vertrekken.

24 januari 2021 om 18:25

Overdrijven is ook een kunst. Grealish is gewoon de type speler waarvoor we moeten gaan. Meer zeg ik niet. Iedereen heeft zijn prijs. Iedereen heeft ambities. Ook Jack. De vraag of hij dat bij Arsenal wel gaat kunnen verwezenlijken, is een andere kwestie.

24 januari 2021 om 18:59

Wat is overdreven eraan? De kans op Jack Grealish is gewoon vrijwel nihil. Dan kan ik ook praten over dat we "een type Van Dijk"-nodig hebben. Het verhaal over ambities is leuk en aardig, maar dan gaat ie eerder naar een Liverpool ofzo dan naar een Arsenal.

24 januari 2021 om 19:07

Stel geen vragen waarvan je het antwoord zelf weet. Je weet zelf hoe je aan het overdrijven was. Je hebt een speler die bij Aston Villa speelt en die bij de meeste andere topploegen niet nodig is. Inzover je Arsenal nog een topploeg kan noemen. Liverpool is helemaal niet op zoek naar een type Grealish, Arsenal wel. Arsenal moet het proberen. Meer wordt er niet gezegd. Het enige wat je doet is zagen. Als we straks interesse hebben in iemand minder dan Grealish, ga je weer zagen.

24 januari 2021 om 23:46

Inderdaad, zoveel opties heeft Grealish ook weer niet. City heeft keus genoeg op het middenveld/links, United ook, en Chelsea ook. Blijft Liverpool, Spurs en Arsenal over, en zoals je zegt, hij past niet echt in het Klopp spelletje.

25 januari 2021 om 00:37

"Stel geen vragen waarvan je het antwoord zelf weet. Je weet zelf hoe je aan het overdrijven was."Dat weet ik dus niet, want ik was serieus. Grealish is belachelijk duur en lijkt allesbehalve bereid een vertrek te forceren. Dus geef een normale reactie of ga bij iemand anders opgefokt doen."Het enige wat je doet is zagen. Als we straks interesse hebben in iemand minder dan Grealish, ga je weer zagen."Je kan niet inzien dat Grealish een brug te ver is, maar je kan wel in de toekomst kijken, knap. En dit is helemaal een kleuterreactie trouwens. Omdat ik zeg dat Grealish niet realistisch is, gedraag je. Je kan dan zeggen dat Arsenal het moet proberen, ja top, je kan het proberen bij elke speler in de wereld. Bij een hoop daarvan zou het verspilling van tijd zijn. Weet niet of je door hebt wat de verhoudingen zijn, maar ondertussen is Grealish daar een van. Hij hoeft namelijk niet weg bij Villa. Villa hoeft hem niet te verkopen. Ze hebben steenrijke eigenaren. Als hij vertrekt, dan gaat hij echt niet naar Arsenal, dat hem sportief en financieel niet genoeg kan bieden.

25 januari 2021 om 09:41

Je zegt dat de kans groter is dat Harry Kane komt. Als je nu nog niet snapt dat dat 'goed overdreven' is dan tja weet ik niet wat ik moet doen. En Villa moet natuurlijk niet verkopen. Maar als een speler zoals Grealish vraagt aan de cub om te vertrekken. Een speler die zoveel voor Villa heeft gedaan, dan zijn er niet veel die dat zomaar gaan weigeren. Zeker als er clubs zijn die 70 miljoen willen bieden. Waarmee een club als Aston Villa echt veel kan doen. Opnieuw het enige wat ik zeg dat we het moeten proberen. Zowel Partey als Aouar waren in de zomer bereid om naar de club te komen. Twee toppers op hun positie. Het zou niet zo vreemd zijn om te zeggen dat Grealish ook bereid zou zijn om de club te verlaten. Financieel zal hij meer verdienen dan bij Villa. Sportief behoort hij normaal gezien bij betere clubs maar hij is al 25 en moet toch echt de keuze maken als, en dat is een grote als, hij ooit die stap hogerop moet maken. Ik zeg niet dat hij sowieso wilt komen, ik zeg niet dat we sowieso het geld hebben om hem te kopen. Arteta en Edu moeten hem gewoon overtuigen, om de in jouw ogen, verkeerde keuze te maken. Maar Ornstein had het over een top aanvallende middenvelder in de zomer. Dan is Grealish geen vreemde gedachte.

26 januari 2021 om 17:37

"Je zegt dat de kans groter is dat Harry Kane komt." Waar dan? "kans is net iets groter dan de kans dat je Harry Kane vastlegt." Ik ga ervan uit dat je doorhebt dat "groter dan" aangeeft dat de kans op het eerst genoemde (Grealish) groter is dan de kans op het laatstgenoemde (Kane). Dus jij leest iets verkeerds. Meerdere keren. En komt stoer doen tegen mij erover. Goed gedaan. Over de rest: je zegt dat Grealish zou kunnen vragen om te vertrekken, dat kan, maar gezien zijn nieuwe contract acht ik die kans klein. Aston Villa kan veel doen met 70m? Dat kan. Maar ze zijn zoals gezegd stom rijk, dus ze kunnen ook denken, wij verkopen hem niet omdat we de achterban boos maken wanneer we dat wel doen. Financieel voordeliger bij een topclub? Misschien bij een Man U. Die kunnen makkelijk zijn salaris verdubbelen. Arsenal moet creatief zijn daarvoor, ervanuitgaande dat ze ertoe in staat zijn. Grealish verdient 135k. Wat zou hij moeten verdienen om te denken aan een overstap? 200k? 300k? Geen idee. Natuurlijk, het is aan Arteta en Edu om hem te overtuigen en ik wil hem graag bij Arsenal zien, maar mijn enige punt is gewoon dat het vooral een droom is vanwege de extreme omstandigheden en dat erover praten daarom niet echt veel zin heeft. Iedereen heeft een lijstje van spelers waarbij je denkt, als ie zou komen, maar ja gebeurt toch niet, Grealish is zo'n speler in mijn ogen. Maar ja, ze halen Odegaard nu ook wel op huurbasis, wie weet, misschien zijn wonderen toch niet de deur uit.

Nou dat wordt elke week smullen. Geweldige speler. Iedereen die Sociedad heeft gezien vorig jaar heeft het kunnen zien.

Mooie transfer voor de Gunners. Als je hem vertrouwen geeft kan hij echt voor de benodigde creativiteit zorgen. Hopen dat ze hem na de huurovereenkomst definitief kunnen inlijven.

Jammer. Ik begreep dat Ajax er ook interesse in had. Niet gelukt dus helaas. Was een grote aanwinst geweest denk ik. Helemaal als je Klaassen en Labyad/Promes al weken ziet ploeteren.

Prima voor nu. Held Modric speel je gewoonweg ook even niet uit de basis dus dan blijf je in zijn schaduw. En mooie stap voor Ode. Van Vitesse naar Sociedad en nu Arsenal. Lekker hopelijk vlammen daar. Hopen dat Ode en Jovic er sterk uit komen.

24 januari 2021 om 18:01

Jovic heeft gewoon al drie keer gescoord bij Eintracht haha echt bizar. Jovic komt er zeker sterker uit maar zal denk ik wel verkocht worden om ruimte te maken voor Mbappe. Onze Noorse vriend Odegaard keert in de zomer weer lekker terug, precies wat jij zegt Sociofan : Modric speel je er nu niet ff uit, die speelt echt heel goed en we hebben ook geen blessures op het middenveld (behalve van Fede dan). Ik vind het tof dat Real zoveel spelers verhuurd, daardoor zie ik opeens een stuk meer wedstrijden van clubs waar ik normaal niet echt naar zou kijken

Mooie versterking! Hopelijk wordt dit een permanente deal volgend seizoen.

Mja, gaat hij dan de voorkeur krijgen boven Esr? Beetje raar signaal naar hem toe, die vooralsnog een missing link is gebleken.
Tuurlijk is hij jong en kan hij mogelijk geblesseerd raken/uit vorm raken, maar beiden zullen niet willen banken natuurlijk. Nu ben je ook nog eens uit de FA cup, waardoor er alweer wat wedstrijden afvallen

24 januari 2021 om 18:16

We hebben gewoonweg meer opties nodig, zoals je zag in zo'n wedstrijd waarin ESR (onder andere) dan rust krijgt. Er is meteen totaal geen creativiteit meer, niemand die iets kan forceren. Bij een ploeg als Arsenal moet je toch meer opties hebben en ook sterke spelers vanaf de bank kunnen brengen wanneer dat nodig is. Een sterke brede selectie is een must om het goed te doen in de EL en Premier League en we weten beiden dat Arteta & Arsenal hier hun handen aan vol hebben met de selectie die er nu staat.

Erg blij mee, als ESR wegvalt blijft er weinig over. Hopelijk bevalt het allemaal goed voor Odegaard zodat we hem in de zomer definitief kunnen inlijven.

Gefeliciteerd Arsenal fans, dit is echt een hele goede speler, daar gaan jullie zeker van genieten. Bij Real Madrid had Odegaard de pech dat Zidane opeens niet meer roteert, voorheen deed hij dit juist heel vaak. De club is nog altijd overtuigd van Odegaard voor in de toekomst, maar voor nu moet hij gewoon aan spelen toe komen.

Ik vind het jammer dat hij weg is uit Spanje, maar Arsenal heeft er in ieder geval een leuke speler bij. Als Ceballos zijn vorm uit zijn tijd bij Betis en het Spaanse elftal weer weet te vinden hebben ze daar een schitterend middenveld met Partey er bij.

Jammer dat Arsenal slechts huurt. Dat betekent toch dat als het een succes wordt je de waarde van de speler alleen maar voor een andere club hebt opgekrikt. Het wordt tijd dat Odegaard zijn belofte in gaat lossen. Hij is zeker een mooie speler met talent, maar ook bij Sociedad was hij niet altijd basisspeler .het wordt nu aanhaken of afhaken.

Jammer dat ze geen optie tot koop hebben kunnen krijgen, want over een half jaar kunnen ze weer gaan zoeken.

24 januari 2021 om 18:06

Dan ben je wel een halfjaar verder, misschien dankzij Odegaard een plekje bij de eerste 4 (wordt heel lastig maar goed), en na een halfjaar kan je weer verder kijken met je krankzinnige tv-gelden die je uitgekeerd krijgt. Prima oplossing voor Arsenal lijkt me

Dit is behoorlijk next level. Ik zei laatst dat ze Odegaard moesten halen, maar dan als geintje. Kan niet wachten om hem in actie te zien.

Jammer, huren voor een halfjaar heeft totaal geen zin. Dit soort spelers heeft Arsenal nodig om verder te groeien, maar de komende 5 maanden gaat hij Arsenal niet in de top 5 brengen ben ik bang. Mag hopen voor ze dat er in de zomer meer gebeurt.

24 januari 2021 om 18:18

En wat als Odegaard de winnende binnenschiet in de EL-finale? Het is simpelweg een overbrugging tot de zomer en een verdomd goede imo.

24 januari 2021 om 18:30

Ja als je het zo bekijkt.. ik zeg ook niet dat het geen goede zet is, maar stel dat hij die winnende in de EL erin schiet en hij vertrekt weer, hebben ze volgend jaar nog steeds een k-elftal.

24 januari 2021 om 20:16

Ik hoop dat ze in de zomer vol voor Aouar gaan, we zullen t zien.

Beter voor alle partijen. Odegaard dient te spelen en ik vind het bizar dat Zidane hem niet inpast. Real komt creativiteit tekort en hij heeft vorig jaar bij Sociedad laten zien La Liga aan te kunnen. Arsenal kan zijn creativiteit goed gebruiken, top!

Goede aanwinst, we hebben geen back-up om te rouleren met ESR, dus deze was broodnodig. Kan ook rechtsvoor als Saka rust nodig heeft en zal zeker genoeg minuten maken in de roulatie. Top!

Nice. Ik hoop alleen niet dat hij net als Ceballos erg wisselvallig wordt.

24 januari 2021 om 19:34

Ceballos heeft een veel te lage handelingssnelheid voor de Epl, dat heeft Odegaard niet, die heeft zijn waarde straks wel.

24 januari 2021 om 22:15

Nou dan belooft het iig wat goeds. Wij moeten het wel nog afwachten

Ik houd er aan vast dat huren zonder koopoptie weggegooid geld kan/zal zijn. Als Arsenal niks wint, en die kans is al groot, dan heeft het alleen Odegaard en Real wijzer gemaakt.

Ik gun die Odegaard wel een club waar hij zijn talent voor de ploeg kan inzetten. Arsenal kan zijn dribbels, heerlijke passing en doelgerichtheid wel gebruiken. Een lichtpuntje ook voor de Arsenal-supporters.

24 januari 2021 om 19:43

Het is zonde voor die jongen dat hij niet een andere trainer trof. Het vervelende is nu ook dat hij nog steeds een speelbal is van Real Madrid. Als hij het goed doet dan halen ze hem weer op. Komt hij niet aan spelen toe dan plaatsen ze hem ergens anders zoals met Kubo gebeurde.

Jammer dat ze dan geen optie tot koop hebben. Maar misschien kunnen ze in de zomer nog onderhandelen mocht die van waarde zij

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Arsenal387
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
A. LacazetteAanvaller239
N. PépéAanvaller195
B. LenoKeeper260
E. NketiahAanvaller141
MartinelliAanvaller50
Cédric SoaresVerdediger80
BellerínVerdediger221
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

27 fans
Aanvaller, 22 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 6 maart
Rick Karsdorp is akkoord met AS Roma over een nieuw contract. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren