Roger Schmidt leert nieuw woord en moet lachen na loting met Ajax

Zondag, 24 januari 2021 om 08:04Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 09:55

PSV boekte zaterdagavond een zwaarbevochten overwinning in de Eredivisie. De Eindhovenaren hadden het voor rust moeilijk tegen RKC Waalwijk, maar wonnen wel met 2-0. Door de overwinning komt nummer drie PSV op één punt van koplopers Vitesse, dat zaterdag met 1-0 van FC Groningen won, en Ajax, dat zondagmiddag nog een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard speelt. De rivaal uit Amsterdam is ook de eerstvolgende tegenstander in de TOTO KNVB Beker, zo werd duidelijk na de loting van zaterdagavond.

“Als je de beker wilt winnen, moet je ook grote teams verslaan”, reageerde Roger Schmidt na afloop van de zege op RKC. "Een goede loting." De trainer probeerde politiek te reageren op de zware loting met Ajax, maar kon na enkele woorden toch zijn lachen niet inhouden. PSV plaatste zich via wedstrijden tegen De Graafschap (1-2) en FC Volendam (0-2) voor de laatste acht van het bekertoernooi en speelt nu op 9, 10 of 11 februari in de Johan Cruijff ArenA.

In een eerste helft met grote kansen voor RKC tekende Eran Zahavi met een fraaie vrije trap voor de 1-0. Twintig minuten voor tijd zorgde Pablo Rosario met zijn eerste goalvan het seizoen voor de beslissing. “Niet iedereen was honderd procent en een aantal spelers kan beter. In de eerste helft hadden we onze keeper (Yvon Mvogo, red.) en een beetje geluk nodig”, werd Schmidt door het Eindhovens Dagblad geciteerd.

Schmidt gebruikte een woord dat hij nooit eerder had gebruikt. “Ik heb een nieuw woord van Ryan Thomas geleerd. Dit was volgens hem een echte working class-victoryen daar ben ik het mee eens. We hebben er hard voor moeten werken, nadat we in dertien dagen nu vijf duels hebben gespeeld en ook nog twee keer op kunstgras. Voor de spelers is het niet altijd makkelijk om het hoogste niveau elke keer te halen. Dat willen we wel, maar je moet ook de tegenstander soms respecteren. RKC heeft zich goed laten zien tegen ons.”

Domper op de overwinning was de spierblessure van Noni Madueke, die zondag wordt onderzocht. De aanvaller liep weer even het veld in omdat hij het wilde proberen, maar moest zich na 23 minuten toch laten vervangen door Donyell Malen. “Misschien was het de eerste keer dat hij dit meemaakt, dat is ook een kwestie van ervaring. Hij heeft tien meter nog gelopen ongeveer, waarin denk ik verder niks is gebeurd.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

53 reacties (laatste reactie door xstream)

Ik vind de hetze die tegen Schmidt is ontstaan hier op VZ en onder andere bij Veronica Inside vaak heel ongenuanceerd en gekleurd. En daar blijf ik bij. En ik blijf veel vertrouwen houden in Schmidt. Maar inmiddels moet Schmidt wel ophouden om in élk interview en persconferentie te benoemen dat PSV veel wedstrijden speelt, er corona is, veel blessures, wedstrijden op kunstgras etc etc. Uiteraard speelt dat allemaal een (grote) rol maar deels ook voor de rest van de teams. Dat kun je best een keer benoemen maar dat hoeft niet elke wedstrijd. Ik heb het idee dat hij koste wat kost zijn spelers naar de buitenwereld wil beschermen terwijl hij intern naar het schijnt echt wel de boel op stelten kan zetten. Beetje Mourinho stijl. Zeg dan ook gewoon een keer in een interview dat het nog niet goed genoeg is en waar dat aan ligt, zoals hij ook wel eens gedaan heeft. Dat scheelt al een hoop gezeik in de media.

24 januari 2021 om 08:53

Of die het moet benoemen is de vraag, maar het overvolle programma heeft echt wel zijn impact en PSV speelt, samen met Ajax, als enige nog Europees, beker en dus de competitie. Het speelt gewoon een grote rol voor dit team, dat zie je ook aan al die hamstringblessures bij verschillende PSV spelers. Het is al een loodzwaar jaar met intens veel wedstrijden in korte periode en ik vind dat je als coach dat best mag benoemen, want het heeft gewoon impact op je team en prestaties. En er zijn maar 4 clubs die echt een zwaar programma hebben gehad, qua aantal wedstrijden, alle andere teams hebben echt minimaal last van het drukke programma.

24 januari 2021 om 09:03

Uiteraard heeft dat impact. Maar van mij hoeft hij dat niet élke week 2x te benoemen. Natuurlijk wordt er wel eens naar gevraagd maar om daar nou elke keer over te beginnen als het over het (matige) spel gaat wordt mij onderhand wat te veel.

24 januari 2021 om 09:20

Nee maar als er weer een speler uitvalt door een spierblessure dan snap ik wel dat je het noemt. En het spel is matig, maar als je nooit met je vaste 11 kan spelen en je wil intensief voetbal spelen dan vind ik het logisch dat je de huidige situatie de schuld geeft.

24 januari 2021 om 09:00

Het scheelt een hoop in de media als je niet gaat verkondigen bij dezelfde media dat je iemand nooit weer wilt zien. Hoe volwassen ben je dan? Hij doet het allemaal zelf.

24 januari 2021 om 09:04

Dat had hij niet moeten zeggen, klopt.

24 januari 2021 om 10:28

Eergister herhaalde hij de woorden doodleuk nog effe bij de persco. Ook door zijn wedstrijd met Leverkusen, waar hij weigerde het veld te verlaten, vermoed ik dat we deze kleuter wel vaker op zijn manier aan het werk gaan zien. En dat doet ie toch echt zelf...

24 januari 2021 om 09:05

Welke trainer zegt nou dat de scheidsrechter expres tegen hem fluit, schreeuwt als een gek langs de kant en zegt na afloop als een kleuter dat hij nooit meer met de scheidsrechter wil praten. Welke trainer schreeuwt na een al dan niet overtreding op Gakpo na afloop alsof er een moordaanslag over het hoofd is gezien en haalt met een pedant toontje uit naar de media. Welke trainer klaagt steen en been en verkondigt alleen maar onzin nadat zijn team voor de zoveelste keer wegkomt? Er zijn misschien trainers die het laatste ook doen, maar een Ten Hag wordt ook keihard aangepakt nadat hij onzin uitkraamt over "een goeie wedstrijd" tegen Feyenoord. Schmidt mag een vakman zijn, daar ben ik van overtuigd, maar als mens faalt hij op alle vlakken. Het is een pedant, arrogant, vooringenomen kwal.

24 januari 2021 om 09:11

Ik heb geen idee welke trainer zegt dat een scheidsrechter expres tegen hem fluit? Schmidt in ieder geval niet. En ja, Schmidt heeft niet altijd even handig gereageerd in media optredens. Maar oke blijkbaar doet het zeer bij je gezien je laatste zin. Het is zondagochtend joh.

24 januari 2021 om 09:14

Schmidt zei toch juist dat Nijhuis expres tegen hem floot? Sorry, Schmidt is een soort allergie van me. Als je de fluwelen handschoentjes ziet waarmee hij wordt behandeld in vergelijking met een Ten Hag... Dat gaat nergens over!

24 januari 2021 om 09:17

Nee Schmidt zei dat Nijhuis zélf zei dat hij tegen PSV floot. Dat is nogal een verschil natuurlijk. Haha ik merk het inderdaad dat het een allergie is.... kan er ook nog best bij in komen hoor, zeker als het de trainer van een concurrent is. Maar ik vind het vaak wat overdreven. Net als hoe ten Hag regelmatig wordt aangepakt door de Telegraaf.

24 januari 2021 om 09:22

Potato, patato... Oke, ik snap je punt wel, ik moet dan met je meegaan. Ik vind Schmidt een goeie trainer, dat heeft hij bij Salzburg en Leverkusen al bewezen, maar ik vind het ook een engnek. Had hetzelfde met Van Bommel, tot hij na de blessuregolf ging goochelen met opstellingen en ik toch ging twijfelen aan zijn kwaliteiten als trainer.

24 januari 2021 om 09:24

Haha dat moest je even kwijt Suarez7? Ben het overigens helemaal met je eens. Hij komt vaak overspannen over en loopt veel te veel te zaniken over van alles en nog wat. Als uithangbord voor de club kan hij sommige dingen beter voor zich houden.

In het filmpje hierboven komt hij dan weer heel ontspannen over en maakt hij zelfs een grapje (wat vrij zeldzaam is voor een Duitser). Dat is toch veel beter? Ten Hag lult ook vaak uit zijn nek, maar steekt meestal wel de hand in eigen boezem als het niet goed gaat, uitzonderingen als Getafe daargelaten.

24 januari 2021 om 09:31

Haha, iedereen heeft wel een speler/trainer waarvoor hij allergisch is toch ;-) Ik vind alleen dat, in tegenstelling wat Skede zegt, er geen echte onterechte hetze is. Misschien tegen zijn kwaliteiten als trainer, maar hij presteert tot nu toe degelijk. Alleen met zijn uitlatingen roept hij alle kritiek over zichzelf af.

24 januari 2021 om 09:36

Maar het gaat mij duscniet om de kritiek op die uitlatingen he. Prima dat daar een vorm van kritiek op komt. Maar bij Schmidt heb ik wel het idee dat hij bij een hoop mensen echt níks goed kan doen. Zelfs voordat hij met deze uitspraken in het nieuws kwam. Dan was hij weer een professor, dan weer arrogant etc etc. En dan alleen omdat hij er probeerde een bepaald systeem in te slijpen waar hij eerder al redelijk succesvol mee was.

24 januari 2021 om 09:40

Nee, dan ga ik met je mee. Nog meespelen om de titel, Europees overwinterd (wat, niet om arrogant te doen ofzo, geen vanzelfsprekendheid is bij PSV de laatste jaren) en nog actief in de beker. De echte hand van Schmidt zie je misschien nog te weinig (in de pressing en het snelle counterspel), maar er staat wel een collectief. Geen los zand meer, zoals onder Van Bommel (op het eind) en Faber.

24 januari 2021 om 09:48

Suarez7 reageert altijd zo opgefokt als het om Schmidt gaat. Dat kun je niet eens serieus meer nemen. Wacht nou eerst eens gewoon het onderzoek af voordat je je conclusies trekt, die op voorhand overigens als incorrect zijn.

24 januari 2021 om 09:58

Dus ik moet het onderzoek afwachten, maar jij kan op voorhand zeggen dat mijn conclusies incorrect zijn. Klasse Benzema!

24 januari 2021 om 10:09

Ik heb niks tegen de trainer Schmidt. Dat akkefietje met Nijhuis is niet handig, maar de waarheid zal ergens in het midden liggen. Ik stoor mij daarentegen wel aan de journalisten die PSV volgen zoals een Maarten Wijffels van het AD. Die roept al maanen wat voor genie wij nou weer hebben binnengehaald. Het bloed prikken, de wissels, de cijfers, etc, etc. Of Schmidt de sport heeft uitgevonden. Kan de beste man niks aan doen, maar een tikkeltje minder mag ook wel.

24 januari 2021 om 10:16

Haha maar ik zal je zeggen: zelfs ik stoor me aan Wijffels 😂 Bij hem ligt het er zo dik bovenop dat hij niet heel veel met Ajax heeft en wat meer met PSV, dat hij het bijna niet eens meer verbergt.

24 januari 2021 om 10:33

Suarez7 je zegt dat Schmidt Nijhuis ervan beschuldigt partijdig te zijn. Dat is echter niet wat Schmidt gezegd heeft. En dus is het incorrect wat je zegt.

24 januari 2021 om 10:34

Elfrink is de enige die je moet volgen als het om PSV gaat. Echt een topper.

24 januari 2021 om 10:41

Ergens vind ik dat ook wel mooi. Gezonde rivaliteit vind ik prachtig. Ik luister zelfs graag naar de Dick voor mekaar podcast van VI met Martijn Krabbekram. Op een gezonde manier elkaar een beetje narren moet kunnen. Maar Maarten Wijffels legt het er zo vreselijk dik op of het lijkt of PSV een Messias heeft binnengehaald. Schmidt doet het vooralsnog prima, begrijp mij niet verkeerd. Maar laten we hem vooral even de tijd geven en pas aan het eind van het seizoen beoordelen of het allemaal gewerkt heeft.

24 januari 2021 om 10:43

Ik stoor mij helemaal niet aan Schmidt. Vind het prettig dat er eens een andere wind waait. Hij doet af en toe dingen die wij in NL frappant vinden. Aangezien wij als arrogante Hollanders denken dat wij het voetbal hebben uitgevonden botst dat al snel met iemand die het even anders doet. Daarnaast vind ik hem ook sterk in zijn communicatie en in de media(op het Nijhuis-akkefietje na). Als je dit bijvoorbeeld vergelijkt met een Ten Hag, als die zijn mond opentrekt hoop je toch vooral dat het niet de trainer is van jouw club haha. Voor de rest ook een uitstekend trainer natuurlijk waar Ajax hopelijk nog lang van kan genieten!

24 januari 2021 om 09:13

@Skede, je noemt het een hetze, maar de media herhalen toch alleen wat hij zegt? En ze uiten hun mening daarover. Schmidt doet precies hetzelfde: hij zegt dat hij iets heeft gehoord en uit zijn mening daarover.

24 januari 2021 om 09:24

@Kyle, met hetze doel ik met name op Veronica Inside (en hun mening wordt helaas veel te vaak en te makkelijk klakkeloos overgenomen). Die zijn letterlijk vanaf de presentatie van Schmidt bij PSV al bezig met hem naar beneden te praten, bijna nog erger dan wat de Telegraaf bij ten Hag deed/doet. En zoals ik zeg, die tendens wordt vervolgens door een groot publiek overgenomen.

24 januari 2021 om 09:34

Nou, nou, ik vind het niet in de buurt komen van de Telegraaf en Ten Hag. Die hadden kritiek op hem toen Ajax het beste seizoen in 23 jaar speelde en menen nu nog steeds dat hij niet heel veel heeft neergezet en "dat de chemie er niet was". Maar ik ben het wel met je eens dat er een hetze wordt gevoerd tegen hem als trainer. Het is een vakman en hij presteert tot nu toe degelijk, maar altijd wordt zijn wisselbeleid er weer bijgehaald terwijl hij eigenlijk nooit echt is afgestraft daarvoor. Zijn gelijk over de wissels kunnen we bovendien pas echt zien in april/mei als de prijzen worden verdeeld.

24 januari 2021 om 09:37

Het meest opvallende vind ik nog wel dat een hoop Ajacieden daar nu zelfs in meegaan haha. Die zien een van de meest succesvolle trainers bij Ajax liever vertrekken. Daar snap ik dus echt niks van, gezien wat hij heeft neergezet.

24 januari 2021 om 09:38

VI doet dat altijd zo, dingen extreem vergroten. Dan is het Ten Hag, dan Schmidt. Maar de normaal geuite kritiek op zijn woorden vind ik goed. Ik vind zelf dat hij te ver is gegaan, zeker omdat zijn eigen redenering niet klopt: na Vitesse vond hij Nijhuis nog goed fluiten tegen Heerenveen. Dat betekent niet dat ik hem een slechte trainer vind. Ik vind alleen dat hij te ver ging. Als Nijhuis dat inderdaad heeft gezegd moet hij langdurig worden geschorst. Maar hetzelfde geldt voor Schmidt.

24 januari 2021 om 09:38

Tja, Veronica Inside is nou eenmaal belachelijk. Die deden alsof PSV een nobody had aangetrokken en noemen Mvogo minder dan Zoet.

24 januari 2021 om 09:39

Ben ik met je eens Kyle 👍

24 januari 2021 om 09:40

@Skede, ik begrijp die supporters die om het vertrek van Ten Hag roepen ook niet. Maar dat is een andere discussie en we hebben het hier over PSV. :-)

24 januari 2021 om 09:46

Volgens mij waren ze in het begin juist wel enthousiast en vooral benieuwd. Daarna zijn ze de negatieve dingen eruit gaan pikken en uit gaan vergroten, want ze willen graag spraakmakend zijn. Dat is hun manier van tv maken. Toch is het zo dat als Schmidt er geen aanleiding toe gegeven had de kritiek beperkt zou zijn gebleven tot het voetbal dat Psv speelt/wil spelen. Ook zijn de meeste mensen er nu hopelijk wel achter dat de heren bij Veronica Inside regelmatig maar uit hun nek lullen en hardnekkig vasthouden aan oude stokpaardjes.

24 januari 2021 om 10:17

Mvogo begon nou ook niet echt lekker he. Laatst ook nog weer tegen Az met z'n penalty. Het is gewoon bij lange na geen Onana. Zeker geen topkeeper.

24 januari 2021 om 09:14

Ik denk juist dat die herhaling het grootste punt is waar men over valt los van die 3 incidentjes rond PSV - ADO en 2x met Nijhuis. Dat stoort fans van andere clubs wat eerder dan als het je eigen club betreft. Ik zie het ook met Ten Hag die het heeft over 'het zwaarste schema', maar er zogenaamd niet over wil zeuren. Prima dat hij niet wil zeuren of het als excuus wil gebruiken, maar begin er dan niet bij elk interview over. En ja wij kennen natuurlijk ook de omstandigheden bij PSV met corona, veel wedstrijden, etc. Dat hoeft Schmidt niet iedere wedstrijd te herhalen. Los daarvan dat je zelfs met die omstandigheden gewoon meer van PSV verwacht als ze tegen een Volendam spelen of thuis tegen Rkc. Maar goed het is ook allemaal niet dramatisch. Schmidt wint gewoon 10 van zijn laatste 12 wedstrijden of zo. Stel je voor dat hij zijn ploeg ook nog eens goed gaat laten spelen.

24 januari 2021 om 09:15

Als zoveel mensen dezelfde mening over hem hebben kan je je ook afvragen of jij niet te gekleurd naar hem kijkt. Wat hij insinueert over Nijhuis kan echt niet en niet had PSV publiekelijk tegen op moeten treden. Naast het feit dat hij ook nog zo kinderachtig is om te zeggen dat hij op basis van iets dat hij heeft van horen zeggen iemand niet meer hoeft te spreken. Dat PSVers dat gedrag goed praten zegt genoeg over wie er gekleurd naar de situatie kijkt.

24 januari 2021 om 09:21

Voor jouw informatie: ik praat zijn optredens rondom die wedstrijd tegen Sparta niet goed. Heb meerdere keren aangegeven dat hij dat niet op deze manier moet aanpakken. Verder snap ik niet waarom PSV publiekelijk zou moeten optreden over iets waar nog onderzoek naar wordt gedaan en waarvan we dus niet weten wie wat daadwerkelijk gezegd heeft. Mocht blijken dat Schmidt het volledig uit zijn duim zuigt dan verdient hij inderdaad een schorsing en mag PSV wat mij betreft met een statement komen. Maar tot die tijd moeten we eerst maar eens afwachten wat uit het onderzoek naar voren komt.

24 januari 2021 om 09:20

Weetje wat ik vind: die spelers en trainer verdienen een vermogen. Die spelers willen straks allemaal naar de absolute top. Als je dit programma al niet aan kan wat heb je dan in Engeland of Duitsland te zoeken waar het programma nog drukker er intensiever is? Als sporter moet je toch gewoon leven voor de topwedstrijden? Gewoon stoppen met zeuren en je als een topsporter/-coach gaan gedragen. Ze moeten gewoon laten zien waar ze echt goed in zijn. En wat betreft de media, neem het allemaal met een korreltje zout zal ik zeggen. Kwalitatief werk wordt daar amper nog geleverd.

24 januari 2021 om 09:32

Eens hoor, spelers moeten ook een zwaar programma kunnen draaien (al vind ik hun salaris daarin niet zo relevant). Maar ook in Engeland wordt natuurlijk volop gerouleerd door dat zware programma. Met name in die bekertoernooien, daar zie je vaak gewoon halve jeugdteams bij de topploegen.

24 januari 2021 om 09:50

@Ryan, in Engeland en Duitsland hebben de clubs veel meer spelers om te rouleren. Het maakt niet uit hoeveel geld je hebt, het lichaam moet nog steeds Top blijven presteren en als dat steeds om de drie dagen is, is dat een aanslag op het lichaam.

24 januari 2021 om 10:23

Hoezo meer spelers om te rouleren? Volgens mij hebben de meeste topclubs hier een prima opleiding. Buiten dat is de weerstand hier vele malen minder. Je moet aan het eind van het seizoen eens kijken hoeveel wedstrijden de topspelers hebben gespeeld, dat zijn er echt schrikbarend veel. De meeste spelers hier zouden eens wat gerichter met hun lichaam aan de slag moeten gaan. Er valt wat dat betreft nog heel veel winst te behalen.

24 januari 2021 om 10:39

Vergelijk de banken van Ajax en PSV eens met die van Manchester City en United. Daar zit Donny op de bank! Een onbetwiste basisspeler in Nederland.

24 januari 2021 om 14:25

Vergelijk de tegenstand ook even. Beginnen we met de spelers van Emmen.

24 januari 2021 om 09:22

Je vindt de hetze ongenuanceerd? Maar vervolgens gebruik je exact dezelfde argumenten tov Schmidt die anderen ook gebruiken. Jouw mening over die ongenuanceerde meningen is daarmee ook vrij ongenuanceerd. Maar ben het ergens wel met je eens, ze moeten niet overdrijven. Als dit is hoe Schmidt wil werken, zal dat geaccepteerd moeten worden. En tot nu toe lijkt hij redelijk te verantwoorden keuzes te maken ook al neemt hij aardig wat risico's. Maar de resultaten zijn tot op heden vrij aardig.

24 januari 2021 om 09:27

Jij vind de hetze gekleurd. Ik vind het beschermen van de heilige Schmidt wat jij als psv'er continue doet nogal gekleurd.

24 januari 2021 om 09:32

Dat mag Aad.

24 januari 2021 om 11:17

Ik vind het meer bijzonder dat er zo weinig kritiek is op de man. Het enige wat hij doet is azijnzeiken. Of het is het drukke programma, het veld, Covid, of hij zeikt ongenuanceerd en zonder enig respect op een scheidsrechter. Allemaal problemen die alle clubs hebben, niet alleen Psv. Allemaal geleuter om de wind bij z'n eigen falen weg te houden. En je trapt er nog in ook. Wisselbeleid dat je denkt, zo maak je er nooit een goed spelend team van. Spelen als een krant en doet dan nog alsof het rocket sciense is en wij er allemaal niks van begrijpen. Wat een humor die vent. Echt een kleuter eersteklas. Die hetze is terecht. Ik vond PSV normaal leuk om naar te kijken, maar sinds die Schmidt er zit heb ik er weinig sympathie meer voor. Alles wat je zegt in zijn verdediging heeft hij zelf gecreeerd. Als hij er geen onderwerp van had gemaakt, waren ze er ook niet op terug gekomen. Echt ongelooflijk die man. Met een air doen alsof 't een enorme wijsneus is, maar elke persconferentie maakt die er een potje van. En dan verbaasd zijn dat de kritiek die hij geeft terug komt. Ik snap eerlijk gezegd niet waarom je deze man verdedigd? Hij doet toch niks waar je gelukkig van wordt? Alles moeilijk, spel niet om aan te zien. Heeft naar hartelust z'n spelers kunnen halen, maar ik zie 't nog niet terug. Hij heeft ook al zoveel mazzel gehad, ze hadden zomaar nog 8 wedstrijden kunnen verliezen en dat was terecht geweest. Nee, hij doet 't lekker daaro. van Bommel had minder krediet, ondanks een man van de club te zijn, en deed daarnaast ook niet van die domme uitspraken. Dus het is maar wat je ongenuanceerd noemt ...

24 januari 2021 om 11:48

Misschien goed om voortaan niet alleen de eerste twee regels van iemands reactie te lezen voordat je je onderbuik laat leeglopen.

24 januari 2021 om 23:51

"ik vind de hetze die tegen Schmidt is ontstaan hier op VZ en onder andere bij Veronica Inside vaak heel ongenuanceerd en gekleurd. En daar blijf ik bij" Waarom dan? Wat je erna zegt klopt als een bus, daarom snap ik je punt niet van de hetze, nuance of gekleurdheid. Gewoon terechte kritiek.

Kan me nog herinneren dat deze trainer aankondigde dat PSV anders zou gaan spelen. Veel druk naar voren, doelpunten maken. Nou afgezien van een paar wedstrijden speelt PSV nog steeds zoals ze al 10 jaar doen. Omschakeling na omschakeling. Nou heb ik daar geen moeite mee maar kom er dan gewoon voor uit en lul niet zo slap.
Als je als speler al weet dat je elke week max een uur speelt dan kom je niet vrolijk naar de training toe. Raak je niet in een ritme en raak je ook niet ingespeeld met mekaar. Die Schmidt doet alsof ie het wiel opnieuw heeft uitgevonden maar uiteindelijk spelen ze gewoon op de Vbommel manier

24 januari 2021 om 10:06

Psv heeft hem aangekondigd dat ze dominant op het veld wouden zijn. Dingen die jij opnoemt zijn nooit door hem zelf gezegd.. Kan wel zijn dat die zoals van bommel speelde alleen van bommel stond 10 punten achter op ajax en AZ en was uitgeschakeld in Europa en in de beker

Ik denk dat zowel Ten Hag als Schmidt liever een minder zware tegenstander geloot hadden, het programma is moordend en zulke wedstrijden eisen veel concentratie en energie. Maar voor de supporter is Ajax - PSV altijd een topsnelheid. Ben benieuwd, ik las dat PSV tot de volgende interland periode nu 2x Feyenoord, 2x Ajax, AZ, Vitesse, 2x Olympiacos tegenkomt, worden interessante weken. Hopen dat we snel weer een aantal spelers terug hebben van blessure.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5655
2.PSV5029
3.AZ4619
4.Feyenoord4322
5.Vitesse4211
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller2214
E. ZahaviAanvaller156
R. SchmidtUnknown
J. PiroeAanvaller81
Y. VertessenAanvaller50
Y. MvogoKeeper220
M. RomeroAanvaller11
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

36 fans
Aanvaller, 26 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 PSV 15 1 0 0
2019/2020 PSV 11 2 1 1
2017/2018 PEC Zwolle 31 1 3 0
2016/2017 PEC Zwolle 31 1 1 0
2015/2016 PEC Zwolle 12 2 4 0
Laatste voetbalnieuws

Unieke prestatie deze eeuw leidt schokeffect na ontslag van Stegeman in

PEC Zwolle heeft vrijdagavond een ruime overwinning geboekt in de Eredivisie. In eigen huis waren de Zwollenaren met 4-1 te sterk voor sc Heerenveen. Het was de eerste overwinning sinds 22...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 26 februari
Roman Abramovich heeft Chelsea-manager Thomas Tuchel groen licht gegeven om Borussia Dortmund-spits Erling Haaland komende zomer te verleiden tot een overstap. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren