‘Het is uitgewerkt tussen Ten Hag en Ajax, is er überhaupt ooit chemie geweest?’

Vrijdag, 22 januari 2021 om 18:53Jeroen van Poppel • Laatste update: 00:14

Valentijn Driessen denkt dat het voor beide partijen het best is als Erik ten Hag en Ajax aan het eind van het seizoen uit elkaar gaan. Vrijdag maakte BILD bekend dat Borussia Mönchengladbach al een eerste gesprek met de huidige trainer van Ajax heeft gevoerd en Driessen twijfelt niet aan die berichtgeving. "We hebben BILD vorige week gezien, op zondagochtend, met: 'Huntelaar tekent na Ajax - Feyenoord bij Schalke 04', dat klopte", aldus de journalist in een video-item voor De Telegraaf.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

81 reacties (laatste reactie door lucas1913)

Ik denk zeker dat het tijd is voor een frisse uitdaging, voor zowel de coach als de club. Daarentegen mag hij wat mij betreft zelf kiezen wanneer hij gaat (al word ik bij vlagen helemaal gek van zijn wisselbeleid).

22 januari 2021 om 19:07

Voor de club? Ik ben echt geen Ten Hag fan, maar er zijn weinig die beter voetbal hebben laten zien.

22 januari 2021 om 19:13

Er zijn er ook weinig die met zulke selecties hebben mogen trainen. Ik ben als supporter nou ook niet bepaald onder de indruk van het veldspel. Persoonlijk vind ik er weinig lijn in te bekennen en ook staat het verdedigend al een jaar uitermate droevig. Daarnaast zijn de aankopen uit zijn koker matig en blijft hij continu vasthouden aan falende spelers.

22 januari 2021 om 19:38

Oké, eens qua selectie en aankopen. Die selectie is heel goed. Al mist hij al tijden een goede spits. En de aankopen zijn matig. Van Marin tot Klaiber. Maar het veldspel. Eh? Hoezo dan? Ik vind het meestal echt wel aanvallend, met overwicht. Zoals tegen AZ in de beker, dat was maar 1 goal, maar wel goed gespeeld. Natuurlijk was het tegen Feyenoord minder. Maar bijvoorbeeld in de CL waar er stom uitvliegen, hebben we echt wel goed gespeeld tegen Liverpool en Midgetland. Alleen Atalanta was toen lastig, maar daar hebben we ook kansen tegen gekregen. Verdedigend staat het toch niet droevig? Kom op, dat is gewoon niet waar. Het kan wel echt veel beter.

22 januari 2021 om 21:09

Zo'n selectie zegt helemaal niks. Ik heb het al vaker gezegd. In de tijd van Frank de Boer werd er steeds geroepen ja hij had ook een matige selectie. Dat sloeg nergens op aangezien je met beperkte middelen ook leuk en goed voetbal kan laten zien. Als je toen zag hoe Cambuur voetbalde dan was dat 10 keer aantrekkelijker dan Ajax toen dus wat zegt de selectie. Het gaat om je manier van spelen. En die manier is bij Ten hag gewoon leuk en aanvallend. Maar dit seizoen slaat ie wat door met rare fratsen. Overmars heeft duidelijk gezegd dat dit een tussenjaar is dus waarom Ten hag nu zou moeten gaan van Valentijn snap ik niet.

23 januari 2021 om 00:39

En cambuur doet mee om het kampioenschap? Daar gaat het om, resultaat halen met matige selecties en dan meerdere haren achter elkaar. Voor ten Hag ligt die stap dan weer hoger. En zo goed doet Ten Hag het niet. Sterker nog zijn B keuze geeft minder kansen weg dan zijn A keuze en qua veld bezetting was zijn b keus middenveld vele malen beter. Dan gaan bij mij alle alarmbellen af, omdat duw wedstrijd aantoonde dat je beter met Klaassen, Alvarez en Gravenberch had kunnen opdraven de afgelopen weken ipv dan gekloot met Promes en Labyad op 10. Of het opstellen van Timber en Rensch als rechtsback ipv klaiber. Dat soort keuzes doen mij echt sterk twijfelen aan het beoordelingsvermogen van Ten Hag. Die heeft wel vaker hele vreemde keuzes gemaakt qua positie van spelers.

23 januari 2021 om 02:19

Zo leuk en aanvallend vind ik het niet. Soms worden er amper kansen gecreã«erd . Dat noem ik niet bepaald goed. Dan staat ook vaak het middenveld verkeerd, waardoor men daar makkelijk doorheen voetbalt en krijgen Blind en Schuurs kritiek terwijl de fout veelal op het middenveld is begaan. Het is dat we nu Gravenberch hebben, maar anders hadden we al veel meer verliespunten gehad met die rare opstellingen van Eth. Ik denk dat hij een geweldige trainer is, maar ik twijfel over zijn coaching.

23 januari 2021 om 10:21

Ik twijfel eigenlijk niet over zijn coaching. Denk dat de spelers hem wel waarderen en veel van hem leren. Ik twijfel soms over zijn tactische keuzes in opstellingen (labyad en Promes wel, Alvarez en Martinez niet) en over zijn wissels (te laat en soms vreemd). Hij is niet zo mediageniek natuurlijk, dat helpt ook niet. Ik vind hem in interviews te vaak nukkig en niet kritisch genoeg op het vertoonde spel. Maar zoals ik al zei, vind het voetbal echt wel goed meestal!

Zucht. Beste trainer in tijden bij Ajax, winnen over t algemeen makkelijker dan ooit in de eredivisie, doelpuntenrecords, europese successen behaald, prijzen gewonnen... ook nog vaak met aantrekkelijk spel en alle spelers lopen met m weg of komen zelfs speciaal voor hem terug. "Geen chemie" pff

22 januari 2021 om 19:05

Achja zolang er geen poppetje zit wat De Telegraaf van exclusieve quotes voorziet blijven dit soort mensen zagen. Ajax toonde dat seizoen waarop Ten Hag zogenaamd maar blijft teren, met 1 van de kleinste begrotingen in de Cl het beste voetbal in de Cl en koppelde dat bovendien aan resultaat. Dan zet je jezelf keihard voor schut als je durft te beweren dat er geen chemie is geweest. Ik vind zelf trouwens naar BMG gaan een redelijk rare stap. Zo groot is die club nou ook weer niet , zou een stap naar BvB veel logischer vinden inderdaad.

22 januari 2021 om 19:07

Zo met je eens. Enige waar al dat gezeik van komt is omdat hij niet heel soepel over kwam in de media, maar zelfs dat vind ik steeds beter gaan. Ik zou nu geen enkele vervanger kunnen noemen, die haalbaar en beter is. Maar laat me graag verrassen met het lijstje mooie namen.

22 januari 2021 om 19:18

Welke eredivisie heeft hij makelijk gewonnen dan?hij heeft 1 titel gewonnen in 3 jaar tijd en het jaar dat hij kampioen werd stond PSV langer op plek 1 dan ajax,zo makelijk was dat ook weer niet...

22 januari 2021 om 19:40

Tsja zelf overdrijf je ook wel enorm hoor. Eerste seizoen kwam hij pas halverwege. Tweede seizoen kampioen en nu al anderhalf jaar bovenaan. Ik raak gewend aan de ongefundeerde kritieken hier maar als je hem de schuld gaat geven van Covid dan is dat wel een nieuw dieptepunt.

22 januari 2021 om 20:41

2x keer verloren van az,die net zo veel punten had,mijn vraag is hoe komt hij bij dat het makkelijker dan ooit was?,zelfs onder frank de boer werden ze makkelijker kampioen...

22 januari 2021 om 20:56

Lekker makkelijk eromheen lullen zo. Feit is gewoon dat ze 1e stonden, volgens mij zelfs sinds de 1e speelronde. Of gaan we voortaan kampioenschappen uitdelen op basis van een tweeluik..

22 januari 2021 om 21:01

Marieke90, 1x in 3 jaar tijd kampioen? Wat een rare opmerking. Eerste seizoen was een halve, eerste volledige seizoen kampioen, vorig seizoen eerste maar niet afgemaakt en nu weer eerste.... Dus in zijn enige volledige seizoen eerste. Erna ook nog steeds. Dus je opmerking is echt volledig onjuist. Of de opmerking van yajax nou juist is (ik interpreteer hem als: winnen de wedstrijden in de eredivisie makkelijker dan ooit, niet: worden makkelijker dan ooit kampioen, want je concurrent kan ook heel veel winnen) of niet, dat haal je niet onderuit met 1 titel in 3 jaar tijd, want dat is echt volledig onjuist.

22 januari 2021 om 21:10

Onder Frank de Boer liet de concurrentie elke kans liggen om uit te lopen.

23 januari 2021 om 11:37

Hij zegt ook helemaal niet dat Ajax de eredivisie makkelijk wint. Dat zal ook nooit gaan gebeuren, daar het gros van de competitie gewoon te slecht is om weerstand te bieden. Een PSV bijvoorbeeld zal ook altijd zijn potjes blijven winnen. Hij zegt dat Ajax de ED wedstrijden makkelijker wint dan ooit. Dat kun je (helaas) niet ontkennen (al beginnen ze het al wel wat lastiger te krijgen). Kijk maar naar het doelsaldo, dat zegt genoeg...

22 januari 2021 om 19:19

Makkelijker dan ooit? Misschien kijk je met de televisie uit. Negen nederlagen in 21 duels Net voor het uitbreken van de coronacrisis zette Ajax in februari en maart de slechtste serie neer sinds 2000. Mede door het recente verlies bij FC Groningen is het aantal nederlagen in de laatste 21 partijen op negen gekomen. Eind vorig jaar vloog Ajax uit de Champions League (Valencia-thuis), begin dit jaar volgde uitschakeling in de Europa League (getafe) en haakte FC Utrecht de Amsterdammers pootje in het KNVB-bekertoernooi. * Uitgeschakeld CL-poulefase 2019 * Uitgeschakeld CL-poulefase 2020 * Gedeeld eerste - seizoen 2019/2020

22 januari 2021 om 19:25

de CL halve finale was een fenomenale prestatie, maar gezien de uitgaven van Ajax ben je sowieso verplicht om de Eredivisie te domineren en kampioen te worden. daar is verder weinig bijzonders aan

22 januari 2021 om 19:47

Dus Ajax is toch wel het Bayern van Nederland? Ik vind dat vooral PSV van zo'n grootte is dat het Ajax ieder jaar kan uitdagen voor de titel. Dus dan is het alles behalve normaal dat je zo dominant bent nationaal en zelfs doelpunten records breekt die er al decennia staan. Ik vind het zo krom dat een Ajacied die (onterecht natuurlijk) ons het Bayern van Nederland noemt voor arrogant word uitgemaakt terwijl wanneer we de recente prestaties benoemen het ineens de normaalste zaak is omdat we zo groot en rijk zijn. Kies dan een kant en blijf erbij denk ik dan..

22 januari 2021 om 19:50

dat zouden ze wel moeten zijn als ze veel meer geld uit hebben gegeven als een Psv, Feyenoord en AZ en anders moet het beleid een keer onder de loep worden genomen

22 januari 2021 om 19:54

Japie, waarom kijk je voetbal als je denkt dat het alleen maar om geld gaat? Geld speelt een rol, is iedereen het over eens. Maar voetbal is ook zoveel toeval, passie, emotie. Als je in termen van geld denkt dan verdwijnt dat. Waarom blijf je vast houden aan geld? Op de lange termijn (10 jaar?) zul je zien dat als alle clubs goed beleid voeren inderdaad de uitgaven bepalen op welke plaats je staat. Maar jij kijkt toch ook wel genoeg voetbal om te zien dat er elk jaar verrassingen zijn? Dat heeft dus niets met geld te maken maar wel met toeval. Bij voetbal stijgen teams soms boven de kwaliteit van de individuele spelers uit.

22 januari 2021 om 19:57

@Japie Hoe hou je rekening met transferinkomsten? Want als je voor 50 miljoen verkoopt en daarna voor 50 miljoen koopt ben je er niet op vooruit gegaan maar heb je wel meer uitgegeven

22 januari 2021 om 19:57

Er moet helemaal niks onder de loep genomen worden. We hebben vele miljoenen meer binnen gekregen dan uitgegeven. We staan bovenaan, zitten nog in de beker ondanks 2 lastige uitwedstrijden en we hebben tal van blessures gehad de eerste seizoenshelft. (neres, Antony, Kudus, Blind, Traore) En dan laat ik nog buiten beschouwing dat met Ziyech, Donnie, Dest en Veltman er een aantal bepalende spelers zijn vertrokken.

22 januari 2021 om 19:58

Je lijkt niet te willen begrijpen dat zelfs als Ajax een selectie van 3 miljard euro heeft ze nog steeds tegen dezelfde ploegen spelen als PSV. Dus als PSV goed beleid voert (waar ze toch over het algemeen wel om bekend staan) dan hebben ze een selectie die sowieso in 32 van de 34 wedstrijden de favoriet is. Dan is kampioen worden gewoon op geen enkele manier vanzelfsprekend.

22 januari 2021 om 20:24

@sanmarcos ik ben het daar niet helemaal mee eens! Bayern, Juve en PSG hebben ook te maken met concurrentie van grote clubs maar toch worden ze elk jaar kampioen omdat ze het meeste geld uitgeven. het ligt er ook aan. je kan ook een speler verkopen voor 50 miljoen en er 2 of 3 kwalitatief hele goede spelers voor terug halen. ben je dan op dat moment dan echt heel veel zwakker geworden?

22 januari 2021 om 20:26

@origineel je kan het dan ook zo bekijken dat Ajax op dat moment minder punten hoort te morsen als een PSV

22 januari 2021 om 20:27

@nl_modric Dest zat voornamelijk op de bank en Veltman maakte er net zo een foutenfestijn van als Schuurs dus ik vind niet echt dat die dan gemist worden. Ziyech en Vd Beek waren idd belangrijke spelers maar het ligt ook wel een beetje aan Ajax zelf. na twee wedstrijden hoort zo een scout toch al te zien dat dure aankopen als bv zo een Magallan en Alvarez er weinig van kunnen?

22 januari 2021 om 20:42

Dest was gewoon basisspeler Japie..

22 januari 2021 om 23:07

Maar toch verliest Ajax van een Willem 2 en Twente. Dat zijn clubs waar je als Ajax zijnde gewoon altijd moet winnen. 2e keer tegen Twente ook al met pijn en moeite gewonnen. Het is onzin om te zeggen dat er nooit chemie is geweest, maar buiten de CL heeft ten Hag niets bijzonders geflikt met Ajax.

22 januari 2021 om 23:21

Is gewoon aantoonbaar onjuist. Ze hebben onder hem het record doelpunten in een seizoen verbeterd en dit seizoen nog de grootste overwinning ooit genoteerd. En voor je met drogredenen komt dat de tegenstanders zo slecht zijn of Ajax meer geld heeft, dat is al meer dan een eeuw zo en toch zijn die records onder Ten Hag neergezet. Het Ajax van Van Gaal verloor ook weleens van kleine clubs en ook het Barcelona van Guardiola ging weleens onderuit tegen de kleintjes. Dat maakt hen geen prutsers.

22 januari 2021 om 20:11

@yajax:

Helemaal nergens op gebaseerd, juist heel veel moeite met linkerrijtje eredivisie, met Groningen, Twente, Feijenoord. En dat met zoveel uitgegeven te hebben.

Kansloze trainer. Heeft ook 5-6 maanden nodig een logische opstelling te vinden, blijft daarna maar aanpassen en puzzelen, vreemde wissels, rare opstellingen, matig voetbal met alleen maar voorztten, etc.

22 januari 2021 om 21:22

Zucht. Beste selectie in tijden bij Ajax. Waren Mathijs de Ligt en Frenkie de Jong ten tijde van Frank de Boer en had hem Ziyech, Tadic, Blind en Tagliafico gegeven dan had onze bondscoach - die met de troep die hij tot zijn beschikking had alsnog een wonderprestatie leverde met Ajax - ook wel hogere ogen gegooid. Ten Hag is geen slechte trainer, maar net als de rest gewoon zo goed als zijn materiaal. Bij Monchengladbach kan hij zich verder bewijzen. En ik denk dat de chemie met spelers bij Ten Hag sowieso beperkt is. Dat is niet lullig bedoeld, maar de man komt zo stuntelig, soms bijna autistisch over, dat connectie maken hem gewoon niet gemakkelijk afgaat. Zeker in een andere taal wordt het dan lastig als je geen people manager bent.

22 januari 2021 om 21:29

Absurd. Dit bedoel ik, die man denkt dat hij boven de club staat. Zulke types denken dat ze het wel even voor het zeggen hebben. Alsof ze invloed hebben op de beslissingen. Ze kennen hun plek niet meer. Wordt echt tijd dat zulke media types op hun plek worden gezet, echt belachelijk dit!

22 januari 2021 om 23:19

Waarom zijn zoveel supporters ontevreden over hem? Denk daar eens over na.

23 januari 2021 om 03:09

Slechtste trainer in tijden ja. Alle records die je noemt eerder ondanks dan dankzij ten Hag. Je zou wel een gigantische randdebiel zijn als je met dit spelersmateriaal geen eerste wordt in de eredivisie.

23 januari 2021 om 08:23

Tja, en hij begon zo positief over Ajax.. en dan met deze onzin eindigen. Ten Hag lekker laten zitten waar hij zit. Elke club heeft elk seizoen wel een periode dat het minder gaat, maar over het algemeen vermaak ik me prima met de wedstrijden, ze staan bovenaan en doen ook nog eens voor 3 prijzen mee tot nu toe.

Wat een verrassing, meneer Driessen vindt dat Ajax en Ten Hag moeten scheiden...

22 januari 2021 om 19:21

Ik vind het vooral verrassend.

22 januari 2021 om 20:07

Driessen zou hem misschien graag verassen, maar dat is dan weer heel wat anders

22 januari 2021 om 21:09

Driessen is hier inderdaad weer lekker bezig, maar om hem gelijk te willen verassen gaat wel een beetje ver

22 januari 2021 om 21:31

Wordt tijd dat ze die man op zijn plek zetten. Die denkt gewoon dat hij boven de club en bestuurders van Ajax staat. Bizar. En wel respect eisen bij spelers e.d. maar zelf zijn ze de misselijkste personen in de voetbalwereld maar het gaat helemaal fout dat ze denken dat zij helemaal wat zijn met hun nietszeggende functies. Ze moeten niet denken dat ze belangrijker zijn dan hun functie. Wat een onzin zeg.

Doorgaans overleven trainers bij Ajax geen 3 jaar als er nooit chemie is geweest meneer Driessen. Er valt genoeg op Ten Hag af te dingen, maar hij heeft ook genoeg goeie dingen gedaan, maar daar krijgt hij vanuit Driessen en Verweij nooit credits voor. Dat trainers teren op historische prestaties lijkt mij logisch. Het was ook heel bijzonder ondanks de investeringen. Ja, nationaal moet hij meer winnen, maar ja vorig seizoen heeft ie het hele jaar op kop gestaan en werd de competitie afgebroken. Kan hij niet zo veel aan doen. Dit seizoen staat hij ook al het hele jaar op kop. Zo heel veel meer prijzen dan dit zat er vooralsnog ook niet in.

Het lijkt mij ook een vrij normale zaak dat een trainer na een paar jaar opstapt. Vooral als het een buitenlandse club betreft die met een beter salaris aankomt. Maar Bild schreef ook ( heb ik gehoord) dat Valentijn Driessen aan het eind van dit seizoen naar Libelle overstapt. Er schijnt al een gesprek geweest te zijn.

22 januari 2021 om 19:31

Hahaha, geweldig!!! Is er ooit chemie geweest tussen de Telegraaf en Valentijn?

22 januari 2021 om 19:34

Libelle ziet af van Valentijn Driessen. Hij kan inhoudelijk niet hetgeen brengen wat de Libelle zou wensen.

23 januari 2021 om 00:31

Las ergens dat het campagneteam van Trump hadden in Driessen. Waren voornamelijk onder indruk van zijn fantasie.

Ik geloof best heel goed dat Monchengladbach interesse heeft in ETH en als ik hem was zou ik eigenlijk ook die stap pakken. Verder vind ik dingen over een chemie een gigantische onzin. Waar je ook komt alle spelers prijzen de kwaliteiten van ETH hoe hij spelers beter maakt en tactisch na denkt, maar ja what else is new met Valenazijn.

22 januari 2021 om 23:17

Moet hij echt niet doen. Die club speelt aan zijn plafond nu en Bayern haalt dadelijk de beste spelers op.

Komische dat één van de meest ongeloofwaardige journalisten ons moet overtuigen dat Bild geloofwaardig is... Ten Hag mag toch wel wat meer krediet krijgen, ook al hoef je dat niet van Valentijn te verwachten. Prima trainer, alleen zijn uitstraling en communicatie is soms wat matig, maar voor Gladbach zou het een buitenkansje zijn. Of de chemie weg is kan ik niet beoordelen, ik blijf deze selectie een stuk minder vinden dan vorig seizoen en toch presteer hij weer. En dan is CL nooit geen zekerheidje.

Driessen heeft een punt. Of Dordmund beter zou passen weet ik niet. Dat dachten we met Bosz ook en dat liep ook anders af. Bij Gladbach heeft hij misschien iets meer tijd en kan hij iets meer in de luwte werken. Dat de chemie uitgewerkt zou zijn, dat zou zo maar kunnen. In het succes jaar zat Schreuder naast hem en daar liepen de spelers mee weg. Het laatste jaar is gewoon niet al te best geweest. Ook al kijk je hoe hij met spelers om gaat en waar hij ze opstelt. Het is af en toe gewoon raar. Hij kan na 3,5 jaar door de voordeur naar buiten, en ik denk dat beide partijen dat willen. Zou nu alleen niet weten wie hem op moet volgen. Slot was de perfecte oplossing denk ik. Misschien van der Gaag doorschuiven, of Letsch? Bosz terug halen zou fenomenaal zijn, is een echte Ajax trainer.

Die Driessen moet onderhand wel een kamertje thuis hebben met allemaal krantenknipsels en artikelen van EtH van de afgelopen drie jaar. Dit is gewoon haast een ongezonde obsessie te noemen. Valentijn zal geloof ik niet rusten tot Ten Hag weg is bij Ajax. Nog zeggen dat hij teveel teert op die halve finale van anderhalf jaar geleden. Als een NL'se club in deze tijden met het mooiste voetbal zo ver komt, dan moet je ongeacht jouw clubvoorkeur daar gewoon respect voor hebben. Tuurlijk, daarna is het Europees matig geweest, maar Ajax staat sinds die tijd nog steeds bovenaan in de competitie.

22 januari 2021 om 19:17

Dat vind ik nog het ergste. De resultaten, zeker in Nederland zijn niet minder geworden. Ten Hag moet zeker niet heilig verklaard worden maar om te stellen dat er misschien nooit een chemie was tussen de trainer en de spelers dan ben je niet serieus te noemen.

Nee, er is nooit chemie geweest tussen Ten Hag en de spelersgroep. Echt nooit. Vraag maar aan Ziyech of Tadic. Die haten de Ajax trainer....Serieus, geloofd Driessen nog in z'n eigen ziekelijke obsessie? Ik zou graag een deal met de Telegraaf man willen sluiten. Ten Hag weg = Driessen weg.

En wie moet hem opvolgen dan?

22 januari 2021 om 19:49

Iemand die inside informatie naar ze doorspeelt natuurlijk. Niet voor niets dat ze Schreuder op een voetstuk plaatsten.

22 januari 2021 om 23:24

Frank Rijkaard

Is er ooit chemie geweest tussen mij als lezer en Driessen als schrijver van al die onzin ? Denk het niet. Lekker doorsturen naar het clubblad van FC Wamel.

Als het aan Driessen lag dan was Ten Hag al na zijn eerste training bij Ajax de laan uitgestuurd, deze man is nooit positief geweest over Eric, de beste coach in Nederland in jaren.

22 januari 2021 om 19:46

Ik vraag me wel eens af of Ten Hag ook zo zou worden behandeld als hij uit Amsterdam en omstreken kwam en niet uit het oosten van het land. Ik denk zelf van niet.

Ik pleit voor Wim Jonk als opvolger maar of de directie dat ook wil, denk t niet 🙈

22 januari 2021 om 19:47

Met Bergkamp als assistent zeker. Die kans is klein.

22 januari 2021 om 19:52

Naja in principe zou het moeten kunnen als trainer aangezien hun botsing om andere dingen ging. Jonk als trainer verantwoordelijk voor het eerste elftal en Overmars verantwoordelijk voor het samenstellen van de selectie. Maar over je ego geen stappen is voor een aantal van ze moeilijk gebleken.

Voor een club als Ajax is ten hag echt niet de juiste plaatje, geen style, ze spel is echt matig en zelfs bij slecht spel laat hij het veeel beter klinken dan het spel zichzelf vertoont nee er moet echt een andere trainer komen ten hag is echt een goede trainer maar niet goed genoeg voor een top club zo speler zo trainer

Ik wist bij het lezen van de titel al dat Driessen dit gezegd had. Wat wordt ik kotsmisselijk van die man zeg. ALs Ten Hag precies dezelfde resultaten had gehaald met hetzelfde soort voetbal en hij had kwam uit Amsterdan, dan liepen veel meer mensen met hem weg. Zo in en in triest. Ik denk dat TEn hag een affaire heeft gehad met de vrouw van Driessen, die blinde haat van die gast is niet normaal

22 januari 2021 om 21:28

Ach, die Driessen moet je ook niet serieus nemen. Als Ten Hag volgend jaar naar Gladbach gaat en Ajax speelt een mindere wedstrijd in de voorbereiding met de 3e/4e keuze tegen FC Balophetdak dan zal Driessen de eerste zijn om te melden dat Ajax Ten Hag niet zo makkelijk had moeten laten gaan omdat het de ideale trainer was. Dit is gewoon een figuur die zichzelf voornamelijk wil horen praten en het verder totaal niet boeit of het klopt wat hij dan zegt.

Erik Ten Hag is beste Ajax-trainer na velen jaren!

Kotsmisselijk wordt je van die Valentijn Driessen. Wat een hater is dat zeg. Hij bekritiseerd Ten Hag al vanaf de eerste werkdag bij Ajax. Hij doet zo overdreven zijn best om Ten Hag weg te krijgen bij Ajax. Dit heeft niks meer met voetbal te maken. Valentijn maakt gewoon misbruik van zijn positie om een ander zijn goede imago te beschadigen. Een echte engerd die Valentijn. Laat die Ten Hag een keer met rust man. Hij doet het uitstekend en is de beste Ajax-trainer na vele jaren. Hopelijk blijft hij nog langer bij de club, dan is Ajax gegarandeerd kampioen de komende jaren. Een betere trainer dan Ten Hag zal Ajax (vooral) op korte termijn nooit krijgen...!!!

Wat een onzin! Ten Hag heeft het fantastisch gedaan en ik ben hem dankbaar. Dankzij hem heeft Ajax een top seizoen gedraaid en zijn logischerwijs de beste spelers weggaan. Tuurlijk wordt het daarna iets minder maar dat is logisch. Driessen is een zeur.

Wanneer Ajax het Bayern van Nederland zou zijn hadden ze nu Stengs, Boadu, Koopmeiners, Gakpo en Malen via allerlei handige trucjes reeds gehaald. Is dus gewoon niet zo.

Wat een gezeur. Natuurlijk verliezen ze af en toe. Alsof Barca, Real, Bayern, Liverpool nooit verliezen.... En in vergelijking met de europese top zijn ze financieel een kleintje. Zoals altijd debtelegraaf verslaat niet het nieuws maar maakt zelf het nieuws. En welke trainer gaat het beter doen?

Of ik het er mee eens ben of niet vind ik niet belangrijk. Ik denk dat driessen een ander vak moet gaan zoeken, want volgens mijnis iedereen hem al jaren zat.

Gezeur gezeur, wordt soms gek van het gekke gewissel van hem. Maar we winnen en het kan niet altijd met een mooie voetbal of met veel goals en daar draait het toch om.

Wordt tijd dat ze die Driessen is gaan fact checken. En al zijn fake news verwijderen. Dan blijft er niet veel over volgens mij. Zijn hetze tegen Ten Hag is wel heel extreem. Hij mag hem gewoon niet, dat is allang duidelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5755
2.PSV5129
3.AZ4921
4.Vitesse4514
5.Feyenoord4320
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller2311
L. TraoréAanvaller117
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper200
C. RaatsieKeeper00
K. ScherpenKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

42 fans
Coach, 51 jaar
SeizoenClub
2018- Ajax
2015-2017 FC Utrecht
2013-2015 Bayern München II
2012-2013 Go Ahead Eagles
Laatste voetbalnieuws

Ajax ontsnapt aan ‘100%’ rode kaart: ‘Hij speelt de vermoorde onschuld’

Ajax ontsnapte zondag in de slotfase van de topper tegen PSV (1-1) aan een ondertalsituatie. Natrappen van Lisandro Martínez jegens Eran Zahavi werd niet door de scheidsrechterlijke leiding opgemerkt en ook...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 26 februari
Roman Abramovich heeft Chelsea-manager Thomas Tuchel groen licht gegeven om Borussia Dortmund-spits Erling Haaland komende zomer te verleiden tot een overstap. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren