Luciano Narsingh verlaat Feyenoord en wordt herenigd met Ron Jans

Vrijdag, 22 januari 2021 om 12:30 • Laatste update: 12:41

FC Twente heeft zich versterkt met Luciano Narsingh. De aanvaller doorstond vrijdag de medische keuring in De Grolsch Veste en wordt tot het eind van het seizoen gehuurd van Feyenoord. Narsingh hoopt onder de vleugels van zijn oude trainer Ron Jans op meer speeltijd dan bij Feyenoord, waarvoor hij dit seizoen slechts 391 minuten uitkwam in de Eredivisie. Narsingh staat zaterdag voor het eerst op het trainingsveld van FC Twente. Het is nog onbekend of hij zondag tegen VVV-Venlo al zijn debuut kan maken.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk je dat Luciano Narsingh een basisplaats afdwingt bij FC Twente?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

85 reacties (laatste reactie door ruiz_fct)

Nemen ze ook zijn salaris over (deels)? Scheelt een slok op de borrel namelijk..

22 januari 2021 om 12:40

Ik las dat Narsingh open stond voor een vertrek naar Twente maar dat hij flink zou moeten gaan inleveren. Ik denk het wel dus.

22 januari 2021 om 12:42

Ze betalen of een huurprijs of ze nemen een deel van het salaris over, zal wel liggen aan wat belasting en begroting technisch het beste is voor Feyenoord. Hoop wel dat v Leeuwen nu de voorkeur krijgt

Mooi voor Feyenoord.
Of dit voor Twente ook mooi is zullen we later zien.
Deze man heeft een flink salaris.
Ik ben benieuwd of Twente hele salaris heeft overgenomen.

Succes met hem Twente

22 januari 2021 om 12:42

Verwacht niet dat Twente het hele salaris overneemt. Want Narsingh verdient ongeveer 9 ton à 1 mil volgens de verhalen en geruchten. En dat lijkt me niet echt een bedrag dat Twente zomaar betaald aan een speler.

22 januari 2021 om 12:42

Zie de reactie hierboven van Ruiz. Had ik gisteren ook gelezen.
Komt weer wat geld vrij, want deze man heeft het natuurlijk niet gebracht.

22 januari 2021 om 12:47

Inderdaad.
Toch nog maar weer een fitte spits zoeken .

22 januari 2021 om 13:21

Ik lees net dat ze George Johnston ook gaan verhuren.
Arnesen is de puinhopen van Troost aardig aan het opruimen.

22 januari 2021 om 13:54

Twente heeft een salarisplafond waar ze niet aan tornen. Max. 250.000 volgens mij. Dat zullen ze waarschijnlijk betalen + nog wat huurpenningen. En dat omgerekend naar een periode van 6 maanden. De rest blijft voor Feyenoord.

22 januari 2021 om 14:10

Iets te makkelijk ... Ook Narsingh is een partij in dezen en heeft een belang. Ook hij kan dus inleveren, zoals ik gisteren al had begrepen.

22 januari 2021 om 15:16

Zeker

22 januari 2021 om 14:07

Dat antwoord is nee. FC Twente gaat geen halve ton neertellen voor een halfjaar. Ik denk dat we dat wel kunnen concluderen, want anders hadden hadden ze niet zoveel huurspelers.

22 januari 2021 om 14:10

Duidelijk. Uiteindelijk blijft er voor Feyenoord dus weinig over. Maar ja alle beetjes helpen..

22 januari 2021 om 16:40

Dat is het 'm denk ik ook. Feyenoord wil van 'm af en er word nog wat gecompenseerd.

Ik weet het niet. Narsingh vind ik echt zo'n countervoetballer. Dat spelen we niet echt (behalve als Drommel uittrapt). Het is vooral hoog drukzetten als team wat we nu doen en ik vraag me af of hij dat ook kan of dat hij meer een 'komende' speler moet zijn. Verder vraag ik me af hoe wedstrijdfit hij is. Ik ben sceptisch en niet erg positief over deze 'aanwinst'.

22 januari 2021 om 12:44

We zetten niet perse hoog druk toch. Ja, af en toe wordt de keeper afgejaagd, maar het is ook vaak ietsje terug zakken en dan op het middenveld toeslaan (zoals Zerrouki twee keer deed tegen Emmen) en dan met veel snelheid counteren. Narsingh heeft daarnaast altijd bij redelijk aanvallende teams gespeeld en is uiteindelijk toch bij mooie clubs en het Nederlandse elftal uitgekomen. Laten we hem in ieder geval het voordeel van de twijfel geven en meer dan één wedstrijd om zich te laten zien.

22 januari 2021 om 13:03

Ruiz_fct hoog druk zetten zie ik het wel, maar dat kan een verschil in inzicht zijn tussen jou en mij. Counteren is mijns inziens als je heel verdedigend en gesloten speelt en bij verovering bal direct diep met snelle buitenspelers. Zo verdedigend zie ik ons niet. Wel zie ik 3 voorhoedespelers die bij balbezit tegenstander beginnen te jagen en een middenveld wat aansluit. Dat vind ik hoog druk zetten. Hoe dan ook krijgt Narsingh de kans, eigen spelers uitfluiten is het meest kansloze dat er is.

22 januari 2021 om 13:12

Dan zijn we het wel eens denk ik, het is maar net hoe je counteren definieert. Zoals ik in een reactie hieronder ook al zeg, ik denk (en hoop) dat Narsingh een beetje vergelijkbaar is met Menig die voor dit seizoen ook werd bestempeld als iemand die alleen maar kon rennen en in dit systeem toch kan excelleren. Die heeft mij in ieder geval erg positief verrast.

22 januari 2021 om 12:46

Narsingh kan eigenlijk alleen maar hard rennen.

22 januari 2021 om 12:50

Grappig dat mensen nog steeds denken dat ie hard kan rennen... dat kan die ook niet meer namelijk. Hij heeft letterlijk geen kwaliteiten. Als hij niet de beste zaakwaarnemer ter wereld heeft dan weet ik het ook niet.

22 januari 2021 om 12:53

Dit heb je nu al een aantal keren gezegd Vegitosan en ik begin er wel een beetje bang van te worden. Ik hoop toch echt dat je ongelijk hebt.

22 januari 2021 om 12:59

Narsingh heeft nog wel snelheid. Niet zo flitsend als bij Heerenveen, maar hij is echt nog wel rap. Bij Feyenoord speelde hij nooit op rechts en daarom kón hij nooit snelheid maken. Meer een gebrek aan een linkerbeen dan aan snelheid

22 januari 2021 om 13:23

Bij Heerenveen was hij echt fantastisch in combinatie met Dost, toen kon hij nog een goede voorzet geven..

22 januari 2021 om 13:27

Bobiku en Ruiz, hij komt op mij heel erg zwaarvoetig over , denk dat ie het gwn niet meer heeft. Hard rennen moet je op beide flanken kunnen doen. Ook als hij in de spits de diepte in werd gestuurd (vorig seizoen) viel het allemaal reuze met met zn snelheid. Hij wordt vrij eenvoudig bijgehouden.

22 januari 2021 om 12:46

Als je de bal snel probeert te heroveren heb je op het middenveld veel spelers dicht op elkaar. Dan kan het juist ook zeer nuttig zijn om vanuit die verovering meteen diepte in je spel te hebben, aangezien je buitenspelers de enigen zijn die in zo'n situatie breedte bewaren. Ook dan kunnen ze veel ruimte hebben. Kortom, vanuit hoge druk kun je ook snel omschakelen en dan heb je aan Narsingh een goede. Van Leeuwen scoorde tegen Groningen eigenlijk ook op deze manier. Vanuit pressie de zijkanten zoeken

22 januari 2021 om 12:52

Juist Bobiku29. In de huidige speelstijl van Twente zal Narsingh vaak veel ruimte krijgen en dan is alleen maar hard rennen eigenlijk nog best handig. Ook niet voor niets dat Menig zijn beste seizoen ooit beleefd, van hem werd altijd hetzelfde gezegd (ook door mij trouwens).

22 januari 2021 om 13:10

Bobiku29 het is op meerdere manieren uit te leggen, echter is de afstand van middenveld/middenlijn tot doel tegenstander niet zo groot als van eigen helft naar doel tegenstander, als je bijv. heel verdedigend als team speelt met een handbalverdediging. Mijns inziens zou Narsingh bij een heel verdedigende ploeg die dicht bij eigen goal alleen maar tegenhoudt en vervolgens countert, juist goed tot zijn recht komen. En ik denk niet dat wij die ploeg zijn omdat wij al vrij hoog staan waardoor afstand tot doel niet groot genoeg meer is voor hem om op snelheid te komen. Ik zie hem nl. niet als speler die lekker met Danilo kan combineren en voetballend echt goed is, zoals Cerny. Maar het is gewoon afwachten en ik hoop dat ik het compleet mis heb.

22 januari 2021 om 13:27

Hoe je het ook uitlegt, er ligt bij Twente ruimte op de vleugels als ze de bal veroveren. Zoals Ruiz ook zegt: Menig functioneert uitstekend. Dat is ook niet de combinatiespeler bij uitstek

Hoop voor Twente dat dit een goeie vervanger is voor Cerny. Mag gaan strijden met Bosch en van Leeuwen om de rechtsbuiten positie

22 januari 2021 om 12:49

Bosch heeft nog nooit rechtsbuiten gespeeld. Ilic heeft er wel eens gestaan, al zijn Ilic en Van Leeuwen eigenlijk beide ook geen vleugelspelers maar aanvallende middenvelders. Als Narsingh een beetje rendeert verwacht ik wel dat hij meestal gaat spelen.

22 januari 2021 om 13:02

@ruiz, Bosch is centrale middenvelder toch? Ik maakte de opmerking van rechtsbuiten over hem vooral op uit het artikel eigenlijk, waar aangegeven wordt dat Jans beschikt over Danilo, Queensy Menig, Thijs van Leeuwen, Issah Abass en Jesse Bosch. Daarna wordt nog aangegeven dat Ilic officieel '10' is maar ook daar kan spelen. Dacht dan zou Bosch van origine misschien toch wel aanvaller zijn? Bijzonder van VZ dus..

22 januari 2021 om 13:09

Goed gelezen! Dat is inderdaad vreemd. Bosch heeft dit seizoen door gebrek aan beter vaak op '10' gestaan maar die heeft eigenlijk te weinig rendement voor die positie. Ik weet zeker dat hij al helemaal nooit rechtsbuiten zal worden.

22 januari 2021 om 13:56

Bosch is eigenlijk een "8".

Dat deze man überhaupt nog aan de bak komt is onvoorstelbaar. Heeft al jaren niks laten zien. Zijn enige kwaliteit was voorheen om er langs te sprinten en een strakke voorzet te geven. Ook dit lukt al tijden niet meer.

22 januari 2021 om 13:06

Jou reactie in onvoorstelbaar. Dat hij voetballend niet meekomt dat klopt. Maar als hij speelt weet hij toch wel vaak kansen te creëren. Dit seizoen in beperkte speeltijd 1 doelpunt en 2 assists. En vorig jaar 4 doelpunten en 1 assist. Voor een backup speler zijn dat prima statistieken als je ook weet dat hij ook altijd veel kansen krijgt.als het jans lukt hem deze te laten scoren is het echt een prima aankoop voor twente.

22 januari 2021 om 14:04

Laten we het niet gaan overdrijven. We hebben het hier wel over een speler die het bij Heerenveen en PSV uitstekend gedaan heeft en daarmee een transfer naar de Premier League afdwong. Als je daar niet slaagt, ben je niet per definitie een slechte voetballer die alleen kan sprinten en kan voorzetten. Voor Feyenoord is hij geen aanwinst meer, maar voor een ploeg als FC Twente kan hij gewoon van waarde zijn. Ik hoopte stiekem ook op een buitenkansje, maar die zijn voor alle clubs zeldzaam. Ik kan me wel vinden in het huren van Narsingh.

Ben zo blij, mn dag kan niet meer stuk!

22 januari 2021 om 12:44

Dat kan alleen maar betekenen dat je Feyenoorder bent?

22 januari 2021 om 12:52

Nee Twente supporter , het Twente shirt heeft nog nooit iemand zo goed gestaan als bij Narsingh. Daar wordt ik gewoon enthousiast van 😜

Bij Twente kan hij gelukkig gewoon op rechts spelen. Bij Feyenoord was het of in de spits, of op links en dan had je er niet veel aan. Altijd terugkappen naar rechts waardoor hij geen snelheid kon maken, terwijl dat juist zijn wapen is. Wel echt een goede gast, loopt zich het snot voor de ogen en klaagt nooit. Ben benieuwd of hij onder Jans weer opleeft

Prima aanwinst voor Twente. Loeren toch met name op de counter en spelen ook attractief voetbal. DIt is overigens geen negatieve comment, maar ze doen het gewoon naar het materiaal die ze hebben. Iets wat perfect past bij de snelheid van Narsingh.

22 januari 2021 om 12:43

Meen je dit of ben je sarcastisch? Als er een ploeg is die juist geen countervoetbal speelt vanuit balbezit is het Twente. Als er dit jaar een ploeg is die attractief speelt is het Twente. Kijk jij überhaupt wel eens naar Twente?

Tuurlijk schakelt een ploeg als Twente ook wel eens om en vooral tegen de iets betere tegenstanders maar het liefst vanuit de opbouw met de technische spelers die ze hebben. Snelheid op de flanken bij Twente is dit jaar echt heel goed waarbij Cerny en Menig vaak naar binnen trekken en Danilo er mooi omheen beweegt of combineert met de aansluitende middenvelders.

Zoveel nieuwe spelers en toch al zo goed spelen en juist attractief. Ik weet niet waar jij naar kijkt maar ik heb een hele andere definitie.

22 januari 2021 om 12:44

Jazeker daarom bedoel ik het ook niet negatief he, ze hebben zoveel snelheid voorin en dat is alleen maar mooi zowel op countergebied als pressie./

22 januari 2021 om 12:50

Vatte het ook niet perse als negatief op maar jij geeft aan dat ze op de counter spelen en niet attractief. Daar heb ik alleen een ander mening over en snap ik je in deze niet zo goed.

22 januari 2021 om 13:04

Thanks Tamike, dan begrijp ik het ook vanuit jouw kant. Daar is dit forum voor he.
Klopt ook zeker deels ben ik het met je eens, en bovendien, twente doet het qua resultaat erg goed.

22 januari 2021 om 14:00

Het is niet zozeer countervoetbal, maar het is wel een mengelmoes van reactievoetbal en opbouw. In de loop van het seizoen zijn ze wel gaan proberen meer initiatief te nemen in de opbouw. Wellicht omdat de automatismen er beter in zijn geslepen of omdat ze wat meer vertrouwen hebben. Echter; tegen ploegen die wat sterker zijn wachten ze af en laten ze het spel weleens aan de tegenstander, maar dat doet elke ploeg.

22 januari 2021 om 12:43

Wat een onzin dat Twente geen attractief voetbal speelt..het is niet zo dat we de bus parkeren, we loeren op fouten van de tegenstander en zetten constant druk.

22 januari 2021 om 12:43

Ben jij een trol ofso? Altijd die rare reacties wat nergens op slaat. FCT speelt helemaal geen reactievoetbal. Gaan gewoon van eigen kracht uit en zetten hoog druk.

22 januari 2021 om 12:48

Helaas is Prem geen trol. Hij denkt deze dingen oprecht. Misschien is Prem wel een pathologische leugenaar. Hij roept in ieder geval heel vaak dingen die totaal niet kloppen. Ga er ook maar van uit dat hij alleen AZ kijkt en in ieder geval niet naar Twente. Misschien maakt hij dit op puur uit de goals van Menig die hij tegen Ajax heeft gemaakt?

22 januari 2021 om 12:45

Prem, Twente speelt geen countervoetbal... bedankt voor je inbreng

22 januari 2021 om 13:05

Volgens mij probeert Twente druk op de tegenstander te zetten en van daaruit gevaarlijk te worden. Je mening is niet negatief maar raakt kant nog wal...

22 januari 2021 om 17:11

Zit me als Twente-supporter te verbazen over voorgaande zure reacties van medesupporters. We laten inderdaad de tegenstander het spel maken en zetten hoog druk om fouten af te dwingen en kunnen vervolgens snel omschakelen. Ik zou dat scharen onder countervoetbal. Door de voetballende kwaliteiten en hoge handelingssnelheid van de spelers aan de zijkanten + de spits, is er toch sprake van een attractief spelbeeld. Ik vind niet dat je je daar voor hoeft te schamen en het dus al helemaal niet hoeft te ontkennen. De oude Narsingh zou daar inderdaad goed in passen, het is afwachten wat hij op dit moment toe kan voegen.

22 januari 2021 om 17:34

Thanks, kan je eerlijkheid alleen maar waarderen!

Narsingh naar Twente. Mooie deal. Voor Feyenoord. Heeft Twente niets aan.

Ben benieuwd hoeveel Feyenoord aan Twente betaald om een half jaartje van hem af te zijn.

Als Narsingh het goed doet onder Jans dan kan Twente hem misschien nog wel transfervrij binnenhalen na dit seizoen, maar of hij echt goed genoeg is voor Twente en belangrijk kan zijn is lastig in te schatten met hoe weinig hij gespeeld heeft de laatste tijd.

Prima tussenoplossing van Twente, Narsingh is nog steeds wel een prima voetballer en heeft ook vertrouwen nodig. Iedere vervanger die ze hadden gehaald was minder geweest dan Cerny, nu heb je in ieder geval een ervaren speler op zijn favoriete rechterflank.

Hopen dat we deze speler ook op kunnen poetsen. Verwacht het eigenlijk niet, deze jongen heeft al jaren niet meer gepresteerd en ook al in de 30. Narsingh zijn enige wapen is zijn snelheid en dat wordt toch minder wanneer je ouder word. kww.

22 januari 2021 om 12:48

Los van zijn leeftijd ben ik bang dat je hem het scoren nooit zult leren. Scorend vermogen heeft hij nog nooit gehad.

22 januari 2021 om 12:52

Uiteindelijk blijft het de Eredivisie. Spelers die nog nooit een bal op doel hebben geschoten, schieten er hier onder bepaalde omstandigheden ineens meer dan 10 in. Buiten dat vind ik Narsingh niet zo'n vreemde 'aankoop'. We worden dit seizoen verwend als je naar de ranglijst kijkt, maar als je ziet hoe weinig deze selectie kost, moet een speler als Narsingh nog wel van waarde kunnen zijn.

22 januari 2021 om 13:30

Als je naar de statistieken van Narsingh kijkt zul je zien dat hij niet echt veel scoort. Als je daarnaast ook naar zijn wedstrijden kijkt zul je zien dat hij in paniek schiet als hij een doelman ziet en dat hij heel veel kansen nodig heeft om een goal te maken. Ik vind het een leuke speler, maar zijn rendement is gewoon echt heel slecht. (zowel in de voorzetten als ook als doelpuntenmaker).

Het enige wat hij kan is rennen meer niet, is toch vast wel een betere vervanger voor Cerny, hier gaat Twente niet op vooruit

22 januari 2021 om 12:49

Een speler die 6 doelpunten en 7 assists maakt in 16 wedstrijden, ga je niet zomaar vinden met een lege portemonnee. FC Twente doet het misschien uitstekend als je naar de situatie deze zomer kijkt, maar er is nog steeds geen geld en er is nog relatief weinig zekerheid. Dan kun je niet verwachten dat je wel even een vervanger voor een Cerny in vorm gaat halen. Narsingh moet nog wel wat aan FC Twente toe kunnen voegen. FC Twente moet nog een paar jaren overbruggen voor ze een Narsingh in z'n huidige doen ontgroeid zijn.

Ik vind dit niet zo'n verkeerde beslissing. Je hoopt natuurlijk altijd op dat buitenkansje, maar ik vind Narsingh ook niet zo'n gekke huurtransfer. Die moet nog wel iets aan FC Twente toe kunnen voegen.

22 januari 2021 om 12:52

Helemaal mee eens. En misschien krijgt Jans 'm wel weer aan de praat. Van Leeuwen heeft nog niet de inhoud om 90 minuten te spelen. Dus dit is prima.

22 januari 2021 om 12:55

Hopelijk doet ''vertrouwen'' dan wat met hem, want de laatste jaren was het toch wel echt kommer en kwel. Op papier geen slechte huur inderdaad, alleen ben ik nog wel sceptisch voor de praktijk. Zijn beste jaar was toch bij Heerenveen, wat al aardig lang geleden is. Zijn scorend vermogen is matig en zijn assists haalt hij niet uit steekpasses. Dat is niet erg natuurlijk, maar daar moet je wel rekening mee houden. Zijn voorzetten waren in zijn beste jaar goed voor Dost, maar bij Twente heb je toch niet iemand a la Dost die ze er in zal knikken.. En de voorzetten van Narsingh de afgelopen jaren zijn niet bepaald beter geworden om eerlijk te zijn.

22 januari 2021 om 13:37

je hebt 18 punten voorsprong op de degradatie plaatsen. Heb je dan niemand in de selectie die deze positie op kan vullen zodat je ook in tijden van corona aan je centen kunt denken ?

22 januari 2021 om 13:43

Janssen, je hebt ook te maken met tv gelden. Als Twente de weg omhoog weer wil vinden zul je in de eerste plaats toch structureel hoog moeten eindigen. Daarnaast is Narsingh geen risico, zijn contract loopt eind dit seizoen af bij Feyenoord dacht ik, wie weet kan je hem dan gratis krijgen.

22 januari 2021 om 15:58

maar hoeveel extra kost het hem te huren, en hoeveel extra geld gaat hij dan opleveren ?

22 januari 2021 om 17:23

Geen idee maar de leiding van Twente zal deze afweging ongetwijfeld gemaakt hebben.

Voor twente gewoon een prima speler, nu Cerny geblesseerd is moeten ze eigenlijk wel wat erbij hebben.
ben ervan overtuigd dat Narsingh zeker zijn waarde gaat bewijzen voor de Fc Twente

Zou me niets verbazen dat Narsingh bij Twente helemaal opleeft. Ook Cerny en Danilo presteren boven verwachting onder Jans. We zullen zien wat het wordt.

22 januari 2021 om 12:58

Twente heeft een van de beste coaches in de eredivisie. Zou mij dus niks verbazen.

Ze moesten natuurlijk wel wat na het wegvallen van Cerny. Met Narsingh ga je er natuurlijk een stuk op achteruit gezien de prestaties van Cerny tot nu toe. Narsingh is niet echt snel meer, komt geen lantaarnpaal voorbij en mist veel simpele kansen. Vraag me echt af of hij überhaupt in de basis zal staan de komende tijd.

22 januari 2021 om 13:03

Met 19 interlands heft hij in het verleden wel bewezen te kunnen voetballen. Vertouwen doet ook veel met een voetballer.

22 januari 2021 om 13:08

Hij moest het altijd puur van z'n snelheid hebben en had ooit ergens een redelijk jaar bij Psv. Van z'n snelheid is niks meer over en voor de rest is het wel erg beperkt bij Narsingh.

Mooi voor deze jongen en Twente. Ik denk dat Jans deze jongen weer aan de praat krijgt en dan is hij een heel gevaarlijk wapen.

Van Cerny naar Narsingh, tja... ik zou echter ook niet weten wat een andere valide optie zou zijn geweest (als het gaat om het huren van een overbodige eredivisiespeler). Het is een heel ander type speler dan de speler die moet worden vervangen, hopelijk blijft het spelbeeld bij Twente wel hetzelfde.

22 januari 2021 om 13:40

Ik denk dat het spelbeeld met hem ongewijzigd kan blijven, echter als Danillo in zijn vorm dip blijft en je hebt nu Narsingh ipv Cerny wordt het scorend vermogen wel echt veel minder. Twente was voor de winterstop vooral heel dodelijk (en vaak al binnen een paar minuten), waarna ze echt in hun spel kwamen.

Komende zomer Cerny de andere kant op.. maar nu alvast de beste deal van 2021 voor Feyenoord! Bedankt voor je inzet enzo, maar echt niet wat Feyenoord na moet streven.

Wel leuk voor die jongen alleen moeten we wel even door de regels heen lezen en begrijpen dat hij nooit bij Twente had gekomen als Cerny zichzelf niet blesseerde. Heel jammer voor Vaclav die eindelijk zijn talent een beetje waar aan het maken was.

22 januari 2021 om 16:00

Een beetje aan het waar maken was ? Ik vond hem de belangrijkste aanvaller van Twente. Nog veel belangrijker dan Danillo of Menig. Ik vond dat hij het gewoon goed deed, en te weinig aandacht nog kreeg.

Als dit waar is ben ik bereid mijn café te openen en een boete te accepteren om dit groots te vieren. En jullie zijn allemaal uitgenodigd

Speelt altijd als een natte krant, je hebt er niets aan....... en dan is het 21 februari, Fc Twente tegen Feyenoord.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Feyenoord4322
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. DrommelKeeper240
DaniloAanvaller2412
T. EbuehiVerdediger231
J. BoschMiddenvelder231
G. RoemeratoeMiddenvelder220
Q. MenigAanvaller227
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

163 fans
Aanvaller, 30 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 FC Twente 7 0 0 0
2020/2021 Feyenoord 9 1 0 0
2019/2020 Feyenoord 15 2 0 0
2018/2019 Swansea City U23 2 0 0 0
2018/2019 Swansea City 2 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Cadeautje Hélène Hendriks bezorgt Heracles geen winst in Twentse derby

De Twentse derby tussen Heracles Almelo en FC Twente heeft zaterdagavond geen winnaar opgeleverd. De ontmoeting in Erve Asito eindigde in 2-2 en daar schieten beide teams op de ranglijst relatief...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 26 februari
Roman Abramovich heeft Chelsea-manager Thomas Tuchel groen licht gegeven om Borussia Dortmund-spits Erling Haaland komende zomer te verleiden tot een overstap. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren