Timmer verwacht recordbedrag voor Senesi: ‘Want dat is hij wel waard’

Donderdag, 21 januari 2021 om 14:35Yanick Vos • Laatste update: 15:41

Henk Timmer verwacht dat Marcos Senesi voor een recordbedrag verkocht zal worden door Feyenoord. De oud-keeper en tegenwoordig zaakwaarnemer speelde een belangrijke rol bij de transfer van de Argentijnse verdediger van San Lorenzo naar De Kuip. Op verzoek van Wilfred Genee gaat Timmer in op de huidige marktwaarde van de 23-jarige centrumverdediger.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

67 reacties (laatste reactie door mozias)

Heeft zich Europees niet bewezen. Denk dat 25 miljoen realistisch is. Het blijft, helaas voor Feyenoord, een speler van Feyenoord en dus zonder enige Champions League ervaring. Ze gaan hier geen Ajax-bedragen voor krijgen.

21 januari 2021 om 15:03

Sinds wanneer doet de voetballerij aan realistische bedragen?

21 januari 2021 om 15:07

Sinds er marktwerking is.

21 januari 2021 om 15:32

Ja we zullen wel zien wat het word. Ik zie hier overal berekeningen voorbij komen waar Feyenoord zich aan moet houden lijkt het wel. Dat het echt niet de bedoeling is als Feyenoord meer zou durven vragen.

21 januari 2021 om 15:57

Daarom wachten ze ook het liefst tot hij bij het Argentijns elftal zit, agglomeratie

Mwa als ik eerlijk mag zijn dan vangen ze in Rotterdam toch stukken minder voor gelijkwaardige spelers bij bijvoorbeeld PSV en Ajax, ook de talenten van AZ brengen doorgaans net wat meer op.
Ik denk dat Feyenoord wel de goede weg is ingeslagen met een mix van talent en ervaring en dat gaat zich straks vanzelf uitbetalen op allerlei fronten.

21 januari 2021 om 15:08

Daar hoef je niet eerlijk voor te zijn, dat weet iedereen. Ik vraag mij af wat Senesi nou waard is. Hij kan verdomd goed verdedigen en ik geloof ook best dat hij een hoger niveau kan halen. Echter heeft hij Europees niets laten zien, waar de grotere clubs toch vaak wel naar kijken. Bovendien speelt hij inderdaad voor Feyenoord. Als Senesi voor Ajax had gespeeld had hij sowieso al 30 miljoen opgebracht.

Ik denk dat 20 miljoen voor Senesi niet eens te gek is. Je kan op meer hopen en dat is mooi meegenomen hoor. Maar Feyenoord-spelers hebben niet de Ajax-stempel waarmee je al 10 miljoen hoger zit. Daarnaast kan Feyenoord met 20 miljoen een hoop doen en wellicht sterker voor de dag komen.

21 januari 2021 om 15:14

Het schijnt maar ja tis maar net of waar is of niet uiteraard maar dat er meerdere clubs intresse hebben.
Ik praat dan over Napoli, Milaan en pas werd real genoemd. Wat ik zeg voor wat het waard is.
Al volgt Napoli hem al wel een tijdje.
Weet je wat het is hoe meer clubs hoe beter uiteraard.

Feyenoord kan voor 20 mil een hoop doen maar voor 30 nog veel meer. Ik weet echt niet voor wat hij weggaat hoor ben er ook zeer benieuwd naar. Ik ben wel blij dat Arnessen er zit en niet van Geel zeg maar.

21 januari 2021 om 15:18

Maar Feyenoord moet af van dat stempel dat ze uitverkoop houden, alleen daarom al moet je nu niet blij zijn met 20 miljoen.

21 januari 2021 om 15:22

Daarom ben ik ook blij dat Arnessen er zit die het roer zachtjes aan het omgooien is.

21 januari 2021 om 16:00

No way dat Feyenoord hem voor minder dan 30 gaat verkopen. Genoeg topclubs met interesse en het zit er dik in dat hij straks Argentijns international is, met ook een Italiaans paspoort, wat ideaal is

21 januari 2021 om 16:15

Hij heeft Europees weldegelijk wat laten zien. Speelde waanzinnig goed tegen Dinamo Zagreb en CSKA.

21 januari 2021 om 17:12

Groepsfase Europa League telt niet. Kijk wat voor clubs daarin zitten. En als je je en dan ook nog niet eens kwalificeert voor de volgende ronde, dan ben je echt niet op de radar. Pas vanaf de kwartfinales wordt het voor de scouts interessant.

21 januari 2021 om 18:39

bliek. Met Pratto-Diemers-Linsse???? De eerste is totaal niet overtuigend. De andere 2 zijn misschien ivoor de breedte maar die maken je niet sterker.

21 januari 2021 om 20:30

Ach ja, 17miljoen voor Jorgensen had je achteraf wel moeten pakken. Laten we maar hopen dat Feyenoord een mooi bedrag pakt én Senesi het goed gaat doen bij zijn volgende club. Dan laat Feyenoord zien een springplank te kunnen zijn.

21 januari 2021 om 21:57

Dat vind ik onzin. Zolang hij het laat zien tegen goede clubs, telt het. CSKA en Zagreb zijn dat

21 januari 2021 om 16:23

Als. Ik het goed heb moet feyenoord nog een deel afstaan aan ze oude club

21 januari 2021 om 16:26

Ik vind het eigenlijk wel meevallen met de bedragen waar Feyenoord spelers voor vertrekken. het zegt vooral iets over de spelers die ze hebben en die de afgelopen jaren zijn vertrokken en over de prestaties van Feyenoord zelf. Als Feyenoord een de Ligt of Lozano had gehad dan waren die ook echt wel voor leuke bedragen weg gegaan.

deze jongen moet ook niet vertrekken voor minder dan 20 miljoen, als er een speler rondloopt die dit bedrag dubbel en dwars waard is dan is het Senesi wel!

Tja, de slager die zijn eigen vlees het aller lekkerst en het aller beste vind. Heel relevante info weer. Je kunt allemaal bedragen gaan noemen wat Senesi waard is, maar clubs gaan dadelijk bepalen wat ze voor hem over hebben.

Ik word beetje moe van deze berichten, hij heeft in de klassieker 1 leuke helft (2e) gespeeld en die andere dramatisch (1ste), en er komen gelijk allemaal bedragen tevoorschijn. Ja ik vind het een goeie speler, maar we mogen toch ook wel dimmen? Dat Heracles krijgt gister toch ff een paar grote kansen die ze volledig zelf omzeep helpen. Mag wel even weer met beide benen op de grond gestaan worden

21 januari 2021 om 15:08

Hij zegt er zelf helemaal niks over. Met beide benen op de grond zetten zou je doen als hij zelf arrogant doet. De media heeft het er over....en ik vind ook dat we in herhaling vallen, maar goed er moeten nog 50 berichten van hem verschijnen voordat het in de buurt van de berichtgeving van de transfer van Haller komt en nog 500 voordat hij bij Donny, Frenkie en Matthijs in de buurt komt....dus we hebben nog even te gaan.

21 januari 2021 om 15:15

Ik zie hier allemaal reacties van 20-25 of zelfs 30 mil, en dat was in vorige topics ook zo. Dat zou hij waard moeten zijn omdat hij 1 leuke helft tegen ajax voetbalde? Feyenoord had bijv. er gister ook zomaar uit kunnen liggen want de verdediging sloeg nergens op en dan is er natuurlijk niemand die 25 miljoen voor Senesi gaat betalen.

21 januari 2021 om 15:16

Ja, want je wordt afgerekend op 1 wedstrijd. (Waarin vooral Spajic slecht was, niet Senesi). Als dat zo zou zijn was Frenkie na de 6 2 tegen Feyenoord ook niks meer waard.

21 januari 2021 om 15:21

Feyenoord heeft precies hoeveel serieuze tegenstanders gehad sinds hij speelt? Vitesse en ajax en die hebben ze alle twee verloren. Hij heeft ook amper wat in Europa gespeeld en ook geen international. En verder is het voetbal van Feyenoord alles behalve overtuigend, waaronder de verdediging dat konden we gister zien. Ik moet nog maar zien of er iemand 20 mil voor hem gaat betalen.

21 januari 2021 om 15:25

Dus als je geen Europees heb gevoetbald kan je er geen hout van.
Je kan als club een jaar wachten tot hij europees speelt maar dan is hij misschien wel 3 dubbele waard.\
Als een scout er wat in ziet en de club wil hem graag dan is de rekensom zo gemaakt.

21 januari 2021 om 16:12

Krovikan, hij heeft zeer goed gespeeld tegen Dinamo Zagreb, CSKA, twee keer tegen PSV vorig jaar. Bovendien is het een kwestie van tijd voordat hij Argentijns international is. Als jij de verdediging van Feyenoord niet overtuigend vindt, vraag ik me af of je kijkt. Gisteren was Spajic minder, niet Senesi, en over het algemeen staat de organisatie als een huis.

21 januari 2021 om 16:46

En op basis van wat denk je dat deze waarde puur is gebaseerd op zijn wedstrijd tegen ajax? Je zal het misschien niet geloven maar feyenoord speelt wel wat meer wedstrijden in een seizoen dan die 2 of 3 klassiekers.

Timmer: Honderd miljoen kan je vragen maar ik denk niet dat ze dat krijgen. Nee dat denk ik ook niet Timmer. Zou je wel willen als zaakwaarnemer. Geen international. Weinig europese wedstrijden. Tussen 20 en 25 miljoen zou mogelijk zijn maar ook niet meer. En zijn er ook nog " aandeelhouders" in deze speler?

21 januari 2021 om 15:22

Lees het stukje nog eens over die 100 mil in wel contex hij staat

Maar ik hoop nu toch wel dat Feyenoord slim is en Senesi komende zomer voor de hoofdprijs verkoopt. Of ze moeten CL voetbal halen en hij kan zich daar dan in de kijker spelen. Maar anders loop je weer het risico op een Jorgensen scenario, terwijl Feyenoord absoluut het geld goed kan gebruiken om te investeren in nieuwe, jonge talenten.

21 januari 2021 om 15:15

Laten we er vanuit gaan dat Arnesen verstandig is, maar bij een bod van laag in de 20 miljoen zou ik ook twijfelen om hem te houden. Dat van Jorgensen noemt iedereen als voorbeeld, maar eigenlijk was het helemaal niet zo gek om hem aan te houden met een EK en CL in aantocht. Een blessure en zijn terugval zorgde ervoor dat het nu wordt gezien als mismanagement, maar met de informatie van toen was het helemaal zo gek nog niet.

21 januari 2021 om 16:33

Nouja, je had een spits die 1 seizoen heel goed presteerde en weg kon voor een bedrag dat voor Feyenoord enorm goed uitkwam. Ze behielden hem met de gedachte dat Feyenoord weer constant kon concurreren met Ajax en PSV en dus kon doorgroeien door spelers als Jorgensen te houden. Dat vond en vind ik mismanagement, omdat Feyenoord - zonder te willen bashen, provoceren, noem maar op - gewoon niet zo ver is. Als Feyenoord drie of vier keer een Senesi kan verkopen in de komende jaren, dan kun je wellicht die aansluiting vinden. Maar tot die tijd moet je gewoon alle klappers pakken die je kunt pakken. Je eindigt toch wel top 4 al Feyenoord zijnde, dus vang gewoon zoveel mogelijk geld, in plaats van je topspelers behouden onder het mom: we willen Ajax en PSV aanvallen. Dat is vooralsnog gewoon niet realistisch ieder jaar lang. Ook onder Advocaat presteert Feyenoord een stuk beter dan je verwacht als je naar de selectie kijkt en vooral als je naar het spel kijkt. En daarom ook in dit geval: met Senesi erbij haal je wellicht 6 punten extra en win je een extra potje in Europa. Ik zou dan liever kiezen voor cashen nu hij hot is en investeren in jeugd. Bij Jorgensen kun je idd zeggen: CL en een EK. Maar zou hij dan het dubbele hebben opgeleverd? Was het realistisch dat Feyenoord heel veel ging betekenen in de CL en Jorgensen op het EK? Als je zoveel kan vangen na een succesjaar: altijd doen, in plaats van nog meer te willen vangen een jaar later.

21 januari 2021 om 15:16

Martijn er zit wel een verschil in Senesi en Jorgensen.
Voordat Jorgensen kwam presteerde hij eigenlijk nergens. Niemand had ook verwacht dat hij na het top jaar zo slecht zou worden toch.

Senesi is een stuk jonger en heeft zich heel even aan moeten passen maar ik zie het verval bij Senesi minder snel gebeuren dan dat er bij Jorgensen is gebeurd.

21 januari 2021 om 16:03

Niet helemaal waar Bliek. Jørgensen was bij Kopenhagen een uitstekende speler. Het verval komt door een bizar aantal blessures

21 januari 2021 om 17:20

is niet echt te vergelijken ook. voor spitsen wordt normaliter veel meer betaald als voor verdedigers

21 januari 2021 om 16:06

Hoe groot is de kans dat Senesi zo vaak geblesseerd gaat raken? Je moet geen beleid maken dat gebaseerd is op angst

21 januari 2021 om 16:40

Ik doel eigenlijk vooral op de beslissing om Jorgensen te houden om door te groeien als topclub. In de situatie van Feyenoord wil je jonge spelers halen tussen de 5 en 10 miljoen. Heel veel meer is er niet mogelijk. Ook dit jaar: er is nooit geld volgens Advocaat. Dan denk ik: wat levert het behouden van spelers je op vs wat kun je met een transfersom? Jorgensen verkopen had Feyenoord flink wat ademruimte gegeven. Dat hij vervolgens constant geblesseerd raakte was een deksel op de neus. Maar ook: Jorgensen houden, en dan? Weer kampioen worden? Doorstoten in de CL? Wat ik een beetje voelde wat jaren terug is dat Feyenoord bij een klein succes, of een kleine aanval op Ajax en PSV, bestuursmatig direct dacht: en nu gaan we doorpakken! Gewoon niet realistisch. Net zoals het nergens op slaat dat Ajax ineens verkondigde dat het Europese succesjaar de aanloop was naar het bestormen van de top. Met dat in het achterhoofd denk ik dat Feyenoord er slim aan doet het beleid van AZ te volgen: je topspelers altijd voor de hoofdprijs verkopen en dat geld weer investeren in jonge spelers. Zo kun je groeien. En als Feyenoord Senesi houdt: wat dan? Dan verkoop je hem volgend jaar voor twee miljoen meer of minder, maar hij maakt je geen kampioen. Dus verkoop hem voor de hoofdprijs en doe dat nog een aantal jaar totdat je in een situatie zit dat het verstandig is om dat soort gasten gewoon te houden een extra jaar, zoals Ajax met de jongens uit het succesjaar heeft gedaan en PSV met bijvoorbeeld Wijnaldum en Memphis.

21 januari 2021 om 16:56

Ik snap wat je bedoelt en ben het gedeeltelijk met je eens. Ik herinner me echter de kop van VI, toen Feyenoord aan het begin van het seizoen na de titel tegen PSV had gespeeld: 'Feyenoord is PSV op alle fronten voorbij.' Goed, het bleek iets te voorbarig, maar mogelijk is het wel. Ajax staat op grote afstand, maar PSV is voor Feyenoord echt bij te benen. Daar is niet eens een bijzonder beleid voor nodig, maar gewoon een niet- slecht beleid. Blijkt ook uit het onderzoek van VI dat recent werd gepubliceerd, aangaande de inkomsten van clubs. Doorpakken en PSV inhalen is geen onrealistisch streven. Jørgensen werd eigenlijk behouden met het idee om te cashen na het EK. Newcastle bleef sowieso geïnteresseerd, dus dat was zo'n slecht idee nog niet. De kans was heel klein dat hij minder waard zou worden. Feyenoord investeerde verder na de titel bijvoorbeeld ook in Amrabat en St. Juste, met het oog op de toekomst. Na het kampioensjaar leek het overigens niet heel gek dat ze wederom voor de titel zouden spelen. Wat betreft je vergelijking met AZ: dat gaat niet helemaal op omdat je bij Feyenoord veel meer prestatiedruk hebt. Het verschil qua clubs merk je in mijn ogen dan ook op de momenten waar het ertoe doet. Feyenoord heeft immers een leuk aantal prijzen gepakt de laatste vijf jaar, AZ niks. Senesi kan behouden worden omdat de kans levensgroot is dat hij binnen afzienbare tijd international is. En dat gaat zijn waarde omhoog krikken

21 januari 2021 om 17:48

Oke, kan ik mee inkomen. In potentie kan Feyenoord prima richting Ajax groeien of in ieder geval PSV voorbij. Maar als je ook ziet op welk niveau qua aankopen PSV zich nu bevindt: daar heeft Feyenoord nog wel wat jaartjes voor nodig. En daar hebben ze eigenlijk vooral voor nodig dat ze weer jeugdlichtingen krijgen die richting Oranje international gaan. Vervolgens wat Europees succes en je zal echt groeien als club. Tot die tijd is Feyenoord denk ik een club die hoger wil slaan dan wat ze aankunnen, zonder dat dat overigens betekent dat ze geen kampioen kunnen worden o.i.d. En betreffende Senesi: als ze hem behouden, hij wordt international en Feyenoord reikt ineens ver in Europa volgend jaar, en Senesi levert 35 miljoen op: prima, ik zat mis, goed beleid. Ik vind de risicoafweging, of eigenlijk beter de opbrengst van blijven vs de opbrengst qua transfer in het voordeel van de transfer uitslaan gezien Feyenoords situatie. Nu er goede bestuurders zitten, kun je wellicht twee of drie nieuwe Senesis halen met een transfersom van 20/25 miljoen

21 januari 2021 om 19:13

Zeker. Voor Feyenoord was het bijvoorbeeld onmogelijk geweest om Lozano aan te trekken. PSV doet dat heel slim. Feyenoord is dat nu gelukkig ook aan het opbouwen. Sinisterra was nog een incident eigenlijk, voordat er echt een nieuwe koers werd ingezet. Nu is Arnesen bezig in Scandinavië, zijn er goede relaties in Argentinië en blijkt Feyenoord met die Balde (uiteraard afwachten of het ook wat is) veel clubs uit de Ligue 1 te hebben afgetroefd. Neemt overigens allemaal niet weg dat ik vind dat Van Geel zijn werk goed heeft gedaan. Hij is zich gaan richten op een herkenbaar elftal en dat heeft zich echt uitbetaald. Het heeft Feyenoord uit de shit geholpen en de Champions League ingeholpen, waardoor er nu bijvoorbeeld een prachtig trainingscomplex staat. Hij had te weinig budget om te gokken op spelers en hield het daarom vaak bij spelers waarvan je in ieder geval wist dat ze in Nederland kunnen aarden, dat ze een bepaald niveau hebben waar je minimaal Europees voetbal kunt halen. Niet dat jij hem hier bekritiseert, maar wilde het toch even toevoegen, want velen bekritiseren hem wel. Persoonlijk vind ik het een groter risico om drie nieuwe spelers te kopen van het geld van Senesi, omdat dat nu nog mis kan gaan. Liever echt een financieel vangnet opbouwen, zoals Ajax heeft gedaan. Die kunnen het verlies op Cassiera en Orejuela lachend pakken en zich dat risico verantwoorden. Feyenoord nog wat minder. Nu je leest dat Napoli, Real Madrid, Atlético Madrid etc. interesse hebben, ben je bijna verzekerd dat zijn waarde toe zal nemen. Een risico houd je altijd en ik begrijp best dat jij er anders over denkt. Verder ziet het er allemaal best wel rooskleurig uit, ondanks dat veel mensen elkaar napraten en zeggen dat Feyenoord geen waarde op het veld heeft staan. Idealiter verkoop je Haps deze zomer, waar ondanks zijn blessures altijd veel belangstelling voor is, en heb je gewoon Malacia die het uitstekend doet. Bijlow en Geertruida ontwikkelen zich heel sterk, Sinisterra is een groot talent. Ik ben zelf minder gecharmeerd van Kökcü, maar ook hij vertegenwoordigt een goede waarde. De hogere jeugdelftallen zijn niet heel sterk nu, maar beschikken wel over nét die paar grote talenten (Milambo, 't Zand). En laten we wel zien, als er twee doorkomen uit een jeugdteam is dat al prima. Daaronder heb je wel zeer sterke teams, met ook indrukwekkende individuen. Het klinkt als calimerogezeur, maar ik vind oprecht dat de negatieve teneur vanuit de buitenwereld over Feyenoord buiten alle proporties is. Ik en met mij volgens mij vele andere Feyenoorders zien de toekomst positief tegemoet, terwijl we als geen ander weten dat je daar bij Feyenoord heel voorzichtig mee moet zijn 😉. Lang betoog is dit geworden, haha. Maar weleens leuk om dit een Ajacied uit te kunnen leggen zonder dat diegene bij voorbaat al in de 'ja maar bij Feyenoord is alles slecht en minder dan bij Ajax' modus staat. Helaas gebeurt dat namelijk bij elk Feyenoord gerelateerd topic wel vaak, haha

gezien het record op dit moment op 18 miljoen staat moet dit record inderdaad makkelijk gebroken kunnen worden.

Lastig hoor. Senesi is echt prima bezig, maar op Europees niveau zich nog niet echt kunnen laten zien. Vraag me dan af of er een club snel 20 miljoen plus gaat neerleggen. Daarnaast is Timmer hier niet bepaald objectief in, die houdt het logischerwijs lekker actueel.

21 januari 2021 om 15:58

Vind juist dat Timmer een prima reactie geeft over wat hij waard is.
Zegt gewoon wat een gek ervoor wilt geven en dat is uiteindelijk ook het verhaal.

We zullen het zien ik denk dat hij boven de 20 uit gaat komen maar ja dat is mijn gevoel.
Voor vele topclubs een schrijntje natuurlijk.

21 januari 2021 om 16:46

20 miljoen is voor de grotere clubs in Europa inderdaad een schijntje. Moet maar wel zien hoe de komende transferwindow gaat verlopen, omdat nu met de Brexit Engelse clubs niet meer alles kunnen kopen buiten het VK wat los en vast zit. Dat kan wellicht voor heel veel transfers betekenen dat de prijzen omlaag gaan omdat gemiddeld de hoogste transfersommen door Engelse clubs worden betaald.

21 januari 2021 om 16:31

Oké, dan...andere vraag: zou je Senesi voor 20 miljoen weg doen? Je zou toch gek zijn als Feyenoord....dan laat hem maar mooi hier

21 januari 2021 om 16:44

Dat ben ik helemaal met je eens Jeroen, tenzij de Corona-crisis er hard in hangt en die 20 miljoen meer dan nodig zijn (maar dat weet ik niet).

Zoals elke zaakwaarnemer heeft ook Henk Timmer belang bijeen zo hoog mogelijke marktwaarde van zijn klanten. Senesi was begin dit seizoen nog geen 7 miljoen waard. Twee prachtige doelpunten later is dat nog maar 20 % van zijn huidige marktwaarde ? Wat een opportunisme !

Het blijft natuurlijk afwachten wat een gek er voor wil betalen. Maar ik gok niet dat er clubs komen die boven de 30-35 miljoen gaan komen. De eredivisie wordt wel bekeken, maar niet als belangrijke maatstaaf genomen, wat resulteert in minder hogere biedingen. Hij heeft zich nog niet kunnen laten zien in de CL en in de Europa League heeft hij ook geen onuitwisbare indruk achter gelaten. Zn goede optreden tegen Ajax helpt wel mee, maar veel clubs gaan niet op basis van 1 wedstrijdje een hoog bod op een speler bieden. Toch moet 20-25 miljoen wel lukken en dat is voor Feyenoord natuurlijk een mooi bedrag waar je op verder kan bouwen. Wel moet Feyenoord bij een goed bod gewoon verkopen. Het is eens belangrijk dat Feyenoord winst gaat maken op bepaalde spelers. Jorgensen was een gemiste kans toen. Ik vind Feyenoord nog niet echt in een positie waar ze hoge biedingen kunnen weigeren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5655
2.PSV5029
3.AZ4619
4.Feyenoord4322
5.Vitesse4211
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller2213
B. LinssenAanvaller206
L. SinisterraAanvaller102
J. BijlowKeeper70
L. PrattoAanvaller50
N. MarsmanKeeper160
R. ten HoveKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

3 fans
Verdediger, 23 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 24 februari
Morten Thorsby kan mogelijk een mooie stap omhoog zetten in de Serie A. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren