Kappers laaiend: ‘Ik zou ze een maand lang een kapperssalaris gunnen’

Donderdag, 21 januari 2021 om 13:23 • Laatste update: 13:32

De manier waarop Quincy Promes en Zakaria Labyad woensdagavond de 0-1 vierden in de bekerwedstrijd tussen AZ en Ajax is allesbehalve goed ontvangen bij de kappersbond. Na de treffer deed Promes alsof hij het haar van Labyad knipte. De twee Ajacieden reageerden hiermee op kritiek die zij afgelopen week ontvingen vanwege een vermeend kappersbezoek ondanks de lockdown die al weken van kracht is in Nederland. Namens de kappersbond laat Gonny Eussen weten dat mogelijk de KNVB wordt ingeschakeld. “Deze voetballers staan volledig los van de realiteit”, zo klinkt het.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

273 reacties (laatste reactie door sirius)

Deze jongens lijken echt niet te snappen waar sommige mensen op dit moment mee te kampen hebben.

21 januari 2021 om 13:45

Labyad doet net zo goed mee aan dit walgelijke toneelstukje. En ja, ik weet dat dat filmpje met hem ouder was, maar dit is niet het moment om hier zo mee om te gaan. Daarnaast zou Promes er sowieso goed aan doen om zich nu even rustig te houden. Hij bezorgt zijn werkgever al genoeg kopzorgen.

21 januari 2021 om 13:46

Nee die jongens... feit dat ze het lef nog hebben om het zo te vieren zegt genoeg over de lui. Mensen die daar nog een nuance proberen aan te brengen zijn niet echt scherp van geest. Geloof mij nou, die Labyad probeerde iets recht te lullen dat krom was. Dat wist hij zelf ook wel en daar hadden die filmpjes van die maanden ervoor echt helemaal niks mee te maken. Dat is het effect van jaren lange mediatrainingen. Daar overigens wel chapeau!!

21 januari 2021 om 18:04

Dr Phil, je doet je naam eer aan, aangezien je pretendeert de zieleroerselen van Labyad te kunnen beoordelen. Wat een onzin kraam je hier uit zeg, die jongen vertelt voor de camera zijn verhaal, wat heel plausibel overkomt. Dat er vervolgens een vertegenwoordiger van de kappersbond overheen komt zegt mij meer over de lange tenen en deprimerende omstandigheden waarin we momenteel leven dan dat Labyad kwaadaardige bedoelingen had.

21 januari 2021 om 19:27

Knap van je dat je mijn talent herkend. Ik kan mij enigszins vinden in jouw reactie. Maar dan moet ik het wel een ander perspectief plaatsen. Als clubliefde je beeld vertroebeld is dat natuurlijk alleen te prijzen. Trouwene supporters nemen alles als zoete koek tot zich en stellen zich zelden kritisch op tegenover hun eigen club. Alleen had het hier op zijn plaats geweest als Ajax een duidelijk statement had gemaakt. Die jongen, Labyad vertelt natuurlijk een ijzersterk verhaal om zijn ploeggenoot niet af te vallen. Er zullen mensen zijn die dat als zoete koek slikken, Ajaciedje02 dus en mensen die het verhaal met een korreltje zout nemen en verder kijken dan een mooi verhaal. Ik zat die pot live te kijken en dacht direct die jongens zijn niet bijster slim en minachting ten top naar de maatschappij toe. Nogmaals een sterks staaltje media training is wat Labyad etaleerde. En daar echt mijn complimenten voor. Had Promes daar voor de camera gestaan dan had hij Onana ook nog “onbewust” door het slijk getrokken. Want die jongen stroomt niet over van intelligentie, nooit gedaan. Ik hoop van harte dat Ajax snel van Promes verlost is voorts Ajax meer imago schade op loopt. Want je ziet het liefde maakt blind. Zonder de knip beurt van promes waren jongens als Labyad en Onana niet in diskrediet gebracht en vervolgens nog zulke stomme celebraties uit te voeren is eigenlijk ongekend. Je kent dat verhaal wel van die Ezel en die steen.

21 januari 2021 om 13:51

Het is een essentieel onderdeel van rijk zijn. Ze leefden niet onder dezelfde regels toen dingen normaal waren, waarom zouden ze nu volgens dezelfde regels leven? Zolang ze de gezondheid van anderen niet verstoren, maakt het eigenlijk niet uit.

21 januari 2021 om 14:01

Maar die gezondheid verstoren ze dus (mogelijk) wel.
De regels zijn gemaakt om mensen zo min mogelijk in contact te brengen. En als je je daar dus niet aan houdt, neem je bewust het risico dat je het virus helpt verspreiden.

21 januari 2021 om 14:14

Wat is een essentieel onderdeel van rijk zijn?

21 januari 2021 om 14:15

Ben ik niet met je eens. De spelers krijgen die belachelijk hoge salarissen omdat er een lucratieve markt is voor wat zij doen. Maar als ze hun cliënten, het publiek, voor gek zetten dan snap je echt volgens mij echt niet dat je in feite jezelf als voetballer compleet voor schut zet. Of het nu gaat over Promes die naar de kapper gaat, Neymar die een feestje geeft, Senesi die naar Zuid Amerika afreist - er zijn tal van voorbeelden. Ik wil niet suggereren dat in alle gevallen die voetballer fout is, maar net zoals Grapperhaus publiekelijk (terecht) keihard is aangepakt, zo moeten ook voetballers zich realiseren wat het uitstralingseffect is van gedrag als Bn'er.

Al vind ik de reactie van de kappersbond persoonlijk wat overdreven, we leven in een tijd dat je van kappers/mensen heftige reacties kan verwachten omdat de impact van het Corona virus gewoon zo groot is. Overigens zijn er blijkbaar ook kappers die de regels niet naleven, niet alleen voetballers.

21 januari 2021 om 15:26

Leven tegen de regels en adviezen in met andere woorden ze dragen dus niet bij aan het bestrijden van de pandemie. Metname Promes brengt Ajax al meerdere keren met zijn puberaal en misselijk gedrag in diskrediet. Dit kan en mag Ajax niet accepteren. Leg de competitie maar stil, want waarom mag het voetbal wel gewoon doorgaan? Ik wil liever een keer naar de kapper dan dat ik naar die verwende snot apen mag kijken.

21 januari 2021 om 15:59

@mas_afca Sorry maar een kapper die langskomt is niet anders dan iemand die bij jou tegels komt leggen. Het is makkelijk om de focus te verleggen naar voetballers terwijl het de overheid is die overal in faalt. Voetballers zijn hangborden voor hun clubs en volgens mij moeten ze er gwn fatsoenlijk uitzien. De clubs en de voetballers zelf hebben genoeg geld om zichzelf en hun prive kappers te laten testen, ik zie niemand zeiken over full time modellen die hun haren laten doen.

21 januari 2021 om 16:03

Iemand die tegels komt leggen kan makkelijk op 1,5 meter afstand blijven...kappers niet, of de jouwe moet armen van 1,5 meter lang hebben.....

21 januari 2021 om 18:28

Jij snapt het echt niet hè. Voetballers zijn inderdaad uithangborden van hun clubs. Clubs die overigens bestaan bij gratie van de supporters en consumenten. Oftewel de gewone mensen onder ons.

Net als jij snappen ze niet dat ze deze mensen inclusief de kappers minachten door heel demonstratief te gaan juichen. Of het filmpje nu oud of nieuw is, door deze daad laten ze zien dat ze schijt hebben aan regels en dat men vooral niet moet zeuren als zij regels overtreden. Door zo te juichen zeggen ze jullie kritiek nemen we niet serieus. Sterker nog we maken het belachelijk.

Ajax profileert zich als een maatschappelijk betrokken club. En als zij deze spelers niet publiekelijk corrigeren zijn ze net zo ongeloofwaardig als deze asociale spelers zelf.

21 januari 2021 om 14:04

Jezus zeg.. Ja dit is vervelend voor alle kappers in Nederland. Er zullen altijd mensen zijn die zich niet aan de maatregelen houden of deze creatief proberen te omzeilen. Ik moet zelf iedere dag werken op locatie vanwege de baan die ik heb, maar stond gisteren in de fille. No way dat iedereen een vitaal beroep heeft op de snelweg om half 8 's ochtends. Ik ken zat mensen die zich nog laten knippen door langs iemand te gaan die dat toevallig doet. Ja het is inderdaad fucked up, maar al dat heilige gedoe van iedereen snap ik niet en geloof ik ook niet.

21 januari 2021 om 14:12

Ik word hier dus helemaal beroerd van... omdat andere het doen, is het goed. Nee! Ik geloof dat het kabinet heel helder is wat we wel en niet mogen. En toch doen, omdat er toch niet gecontroleerd word, is net zo fout, al dan niet nog fouter. Maar nee, iedereen trekt zijn eigen plan, en laat de rest maar verreken.

Ik werk al netjes sinds maart thuis.. ik kan wel janken, maar het is helaas niet anders.

21 januari 2021 om 14:13

Ik denk dat niemand van ons heilig is, maar als je dan op een fout gewezen wordt, moet je je plaats kennen en nederig zijn.
Ze moeten snappen dat er op dit moment mensen zijn die hun levenswerk zien instorten en daarnaast ook beseffen dat ze sowieso in een bevoorrechte positie zitten; qua financiën, maar ook omdat ze gewoon hun beroep uit kunnen oefenen.

21 januari 2021 om 14:22

Het gaat er niet eens om dat ze zich niet aan de maatregelen houden. Dat er erg genoeg als je ziet wat een enorme besmettingshaard het voetbal inmiddels is. En dat komt dan weer omdat een hoop van die leeghoofden op het veld zich nergens aan houden.

Waar men hier terecht over valt is dit misselijkmakende toneelstukje van een paar overbetaalde laagbegaafden. Zoals eerder al gezegd is de enige reden dat ze zoveel geld verdienen omdat ze redelijk tegen een bal kunnen trappen. Verder kunnen ze werkelijk helemaal niks. Promes is nog te dom om te poepen en Labyad komt over alsof hij 14 jaar over het basisonderwijs heeft gedaan en dat toen iedereen ontzettend trots op hem was dat hij geslaagd was voor groep 8.

Ik mag toch hopen dat er vanuit Ajax wat gedaan wordt aan het gedrag van deze zielepoten. Je wil als club toch ook niet geassocieerd worden met dit soort types? Die zijn het echt niet waard om het shirt van Ajax te dragen (of welke profclub dan ook).

21 januari 2021 om 14:41

Het gaat erom, dat als je buurman de zijkanten op laat scheren het je niks interesseert. Deze jongens hebben enkel een bevoorrechte positie omdat jij op woensdagavond je televisie aanzet om naar ze te kijken en juicht als ze scoren. Er zijn heel veel kappers in Nederland die thuis mensen ontvangen en langs zullen gaan om mensen te knippen.

Alles wat ze doen wordt onder een vergrootglas gelegd. Als Promes drie streepjes in zijn haar laat zetten reageert heel Nederland daar op, terwijl hij als een van de weinige Nederlanders dagelijks wordt getest op Corona. Ik zou ook gek worden als letterlijk iedere stap die ik zet word gevolgd.

21 januari 2021 om 15:01

Guandriks die onmeunige gehaktballen kunnen toch v mijlenver zien aankomen dat dit niet goed gaat vallen bij het grote publiek? Dan is een viering als deze hun reactie? Doet er niet toe of iedereen roomser is dan de paus, ik ook niet, gaat er vooral om dat deze 2 koninklijke hoogheden te dom zijn om te begrijpen dat dit kwetsend en/of provocerend is voor velen in dit land. Onvoorstelbaar de domheid v deze zgn profs.

21 januari 2021 om 15:10

Haha, twenteov, mooi verwoord. Het gaat er inderdaad minder om dat ze überhaupt naar een kapper gaan maar meer om dat ze er vervolgens lollig over lopen te doen. Bij het volgende doelpunt gaan ze aan een fictieve bar een drankje doen?? Gaan ze doen of ze een vlieftripje naar ibaza maken??

21 januari 2021 om 15:10

Maak je borst maar nat dan. Gaat nog wel een jaar duren, dus succes!

21 januari 2021 om 16:57

@guandriks,

Is die gene die knipt toevallig je vrouw? Daar je zat mensen kent die nu nog naar een kapper gaat die zwart bijknipt met het risico op een boete van € 4.000,- en de naheffingsaanslag van de belastingdienst alsmede het kunnen terugbetalen van de ontvangen covid-uitkeringen.

Mijn privé-kapster praktiseert er niet over om in deze tijd te gaan knippen. Zij vindt het het risico niet waard.

21 januari 2021 om 14:33

Als je naar wedstrijden in Duitsland, Engeland, Spanje, Frankrijk en zelfs Belgie kijkt lopen er ook frisse koppies tussen. Bij een hoop andere Nederlandse clubs ook. Maar het juichen van een paar spelers is blijkbaar de druppel. Ook tijdens de 1e lockdown liepen er een hoop frisse koppies op de velden, maar toen vond niemand het nodig om daar een mening over te hebben. Hypocriete onzin allemaal. En ik weet zeker dat meer als de helft hier niet eens deze denkwijze had tot dit stuk werd gelezen. Schaapjesgedrag noemt men dit. Bah

21 januari 2021 om 18:34

Het gaat niet zozeer om het knippen hoor. Ok, dat is inderdaad fout. Maar het gaat om het achterlijke toneelstukje waarmee ze zeggen dat ze overal schijt aan hebben. Een beetje nederigheid zou deze jongens niet misstaan.

22 januari 2021 om 04:35

Voor die juich was er al een mening over Promes zijn kapsel voor psv en voor feyenoord.. Er zijn ook genoeg kappers die gewoon knippen zonder kapperszaak die dus niks te vrezen hebben.. Ik praat het niet goed maar deze discussie gaat dit ook niet veranderen. Promes gaat gewoon naar de kapper volgende week als hij daar zin in heeft en er is niks wat je kan doen om hem of zijn kapper te stoppen. Just giving you facts.

21 januari 2021 om 14:35

De regering lijkt dat ook niet te snappen. Depressies, eenzaamheid etc. lijken hen niets te deren. Maar om deze spelers nou aan te vallen omdat ze toevallig een kennis of vriend hebben die kan knippen, dat vind ik zo'n onzin. Ik ga binnenkort weer bij mijn ouders langs, want dan kan mijn moeder even mijn haar knippen. Waarom zou dat niet mogen?

21 januari 2021 om 15:18

Als jij denkt dat de regering dat niets kan schelen, zegt dat meer over jou dan over de regering.
En "waarom zou dat niet mogen"? Nou misschien omdat je door jouw knipbeurt, je moeder doodziek kan maken, daarom.
Begrijp me goed, ik doe ook echt niet alles volgens de regels, maar om nou te vragen "waarom zou dat niet mogen" getuigt niet van bijster veel verstand.

21 januari 2021 om 18:23

Dus een vriend of familielid mag mij niet knippen? Dat mag gewoon.

21 januari 2021 om 20:21

Er wordt van je verwacht dat je anderhalve meter afstand houdt t.o.v. personen buiten jouw huishouden. Bovendien schudden we geen handen meer om het virus niet over te kunnen dragen. Het lijkt me dan dus ook niet dat een vriend of familielid jou 'gewoon' mag knippen. Tenzij die dus armen langer dan 1,5meter heeft en je kan knippen zonder je aan te raken.

21 januari 2021 om 22:46

Dat is een advies. Ik woon alleen, dan wil je mij dus vertellen dat ik al een jaar geen persoon aan heb mogen raken, want sinds maart geldt die anderhalve meter al. Dat is toch onmenselijk?

21 januari 2021 om 14:50

Ik snap ook niet waar die rare kappersbond zich druk over maakt. Ja ze verdienen niets als mensen zelf de tondeuze hanteren maar om je zo druk te maken, kom op zeg.

21 januari 2021 om 15:15

Als je niet snapt dat dit gevoelig ligt bij mensen die door deze crisis alles kwijt dreigen te raken.... ach laat ook maar....

21 januari 2021 om 15:26

Mensen reageren een beetje overtrokken. Alles kwijt raken, hoe dan? Dat iemand zelf de tondeuze pakt, kom op zeg. Daar hoeft een kappersbond zich toch niet druk over te maken?

21 januari 2021 om 16:15

Maar het is toch in deze niet zo dat iemand zelf de tondeuse heeft gepakt? Het gaat om een professionele kapper die de haren van prof voetballers knipt e daar dus inkomsten uit haalt. Dit terwijl de "normale" kapper op dit moment geen klandizie en dus geen inkomsten heeft, vanwege de lockdown.

21 januari 2021 om 17:18

Weet je zeker dat een profesionele kapper, eentje die waarschijnlijk aangesloten is bij de kappersbond, deze heren geschoren heeft? De kapsels zien er namelijk ngoal rommelig uit, meer doe het zelf kapsels.

Wat is overigens het verschil tussen een professionele kapper en een normale kapper. Beide zijn toch professionieel, het is toch hun broodwinning?

22 januari 2021 om 04:38

@jackieboy ik ken alleen al 6 kappers zonder licentie die je heeel scherp kunnen knippen...

21 januari 2021 om 16:08

Ik weet niet of het al gebeurd, maar als club zou ik wel bepaalde voorwaarden mbt presentatie opnemen in spelerscontracten. Ben je meteen verlost van al die idiote dansjes en idioot gedoe op social media.

21 januari 2021 om 16:09

Onzin
De tegemoetkoming voor deze branche is meer dan goed. Het ligt natuurlijk anders als ze heel veel zwart verdienden. De overheid komt ze ruimhartig tegemoet. In de horeca, massagesalons ed ligt dit heel anders.
Los daarvan, wat een gejank. corona is erger dan de finaciele achteruitgang (die dus reuze meevalt)
Hebben de kappers ook geklaagd over het kapsel van politici, artsen ed?
Voetballers knuffelen elkaar dood na een goal, reizen naar het buitenland, zouden ze dan geen kapper hebben die al getest is net zoals zij zelf.
Wat een overdreven gejank
,

21 januari 2021 om 16:29

Denk dat deze jongens sowieso vrij weinig snappen

21 januari 2021 om 18:53

Mensen lees de artikel door aub!!! Labyad heeft gelijk zijn video is oud!! Promes.... helaas!

21 januari 2021 om 19:24

Waar zijn toch die echte kerels van vroeger... We hebben het hier over volwassen personen, wellicht getrouwd en kinderen. Toch lachwekkend, bijna plaats vervangende schaamte krijg ik er van. Lijken wel pubers, op een zaterdag middag op een amateur veldje...

Je kunt er van vinden wat je wilt wat de kappers hier zeggen maar het is oerdom van Promes en Labyad. Zelfs al hebben ze een punt dan nog kon je van mijlenver zien aankomen dat dit alleen maar commotie teweeg zou brengen.

21 januari 2021 om 13:35

Het is enorm dom van die jongens. Maar die bond snapt toch wel dat het hun eigen leden zijn die gewoon doorgaan met knippen? Als de kappers collectief niet zouden knippen zou het beter zijn. De voetballer reageren triest, maar het probleem ligt (mede) bij deze kappers zelf.

21 januari 2021 om 13:36

Nee @meijder, deze twee heren, althans ik dacht heren.
Deze twee kinderen hebben een voorbeeldfunctie voor de samenleving, dit is ZO belangrijk!!

21 januari 2021 om 13:37

Ja op zich wel. Want zoals ik zeg, kan je letterlijk elk standpunt innemen. Maar je kan met zekerheid weten dat dit gezeik zou opleveren. En dan waarschijnlijk volgende week weer een of ander interview waarin ze mopperen dat de media hen zoekt maar dat ze het van zich af laten glijden.

21 januari 2021 om 13:49

Je hebt gelijk, maar als ik politici netjes genkipt zie lopen en kijk eens naar de gasten bij de talkshows. Alsof die niet naar de grime en kapper zijn geweest.
Niet alles op deze domme jongens afreageren.

21 januari 2021 om 14:00

Lierse , volgende juiching zal wel met vingers in de oren zijn

21 januari 2021 om 14:32

'deze twee kinderen hebben een voorbeeldfunctie voor de samenleving, dit is ZO belangrijk!!' Hoeveel van dit soort voorvallen moeten nog gebeuren, voordat men doorheeft dat voetballers Gã©ã©n voorbeeldfunctie hebben? Wellicht beperkt hun voorbeeldfunctie zich tot het voetballende aspect, maar op maatschappelijk vlak? Niet voor mijn kinderen . Voetballers worden op een hemelbed geplaatst en kijken, vanuit een bepaald perspectief, op mensen neer. Zij begeven zich in totaal andere echelon, waar andere regels etc. gelden. Zij hebben geen flauw benul wat sommige, of beter gezegd veel, mensen nu doormaken. Ze staan in bepaalde gevallen letterlijk los van de realiteit, zoals we wederom konden zien. Dus waarom jij hen als voorbeeld voor andermans kinderen ziet is mij een raadsel. Bespaar jezelf de pijn en teleurstelling...

21 januari 2021 om 16:43

@prem

Voetballers hebben geen voorbeeldfunctie, geen enkele atleet heeft/moet dat zijn.

Als de ouders dat toelaten zijn ze zelf niet goed in hun hoofd en zijn ze zelf schuldig aan het niet goed opvoeden en bijbrengen van normen en waarden van hun kinderen.

22 januari 2021 om 04:43

@prem ook zonder hun voorbeeld laten mensen zich gewoon knippen.. Elke dag weer! Dit hou je niet tegen met of zonder promes en labyad als zogenaamde voorbeeld

21 januari 2021 om 13:35

Als Ajax een grote club is worden deze twee heren gewoon aangepakt. Alllebei individueel hard straffen. Maar helaas.. dit zal niet gebeuren.

21 januari 2021 om 13:37

Natuurlijk gebeurt dat niet. Enorm overdreven dit hele gedoe.

21 januari 2021 om 13:37

Ben het volledig met je eens Prem, ik denk dat als zoiets bij AZ zou gebeuren er allang maatregelen waren genomen.

21 januari 2021 om 13:37

Tja daar moet Ajax zich niet teveel mee inlaten naar mijn idee. En hoe spelers een goal vieren is niet de verantwoordelijkheid van een club.

21 januari 2021 om 13:38

Ik kan AZ niet met Ajax vergelijken @diederikjekel,
Ajax heeft wereldwijd gewoon net wat meer bereik en daarom hebben ze een voorbeeldfunctie.

21 januari 2021 om 13:38

Nee we weten allemaal hoe Ajax reageerde op het schelden van Perez en het bijten van Suarez. Enig zelfreinigend vermogen hoeven we van die club helaas niet te verwachten.

21 januari 2021 om 13:39

Waarom Ajax alléén noemen? Spelers van andere clubs , ook Az spelers laten zich knippen in deze tijd . Ook gelijk iedereen die buiten voetballers straffen die zich laat knippen door een familielid, vriend/in of buurvrouw/man

21 januari 2021 om 13:46

Stengs en Aboukhlal zullen binnen kort wel geschorst worden voor hun knipbeurt

21 januari 2021 om 13:50

Niet zo huilen Prem, dit hele gedoe is overdreven. Het was onhandig, meer ook niet.

21 januari 2021 om 13:56

Hoe reageerde Ajax dan? Suarez kreeg gewoon een dikke schorsing en moest op gesprek komen om zich te verantwoorden over het voorval. Meer dan dat kan je ook niet doen lijkt mij, anders dan misschien een muilkorf kopen.

21 januari 2021 om 14:30

@ Child of Clay beste hoe heeft Ajax die club die geen zelfreinigend vermogen heeft, wat dat ook te betekenen heeft, dan gereageerd op Suarez of Perez of Verthongen of alle andere zaken. Graag de inside scoops en foto's en je hele sappige verhaal van deze club.

Ik wil je namelijk niet weg laten komen met deze prachtige uitspraak dat dit allemaal wel weten. Denk dat er veel zijn die deze inside info even hebben gemist en zou het erg waarderen als een zelfreinigend persoon dit even toelicht en meteen meeneemt hoe dat hele zelfreinigende proces zich voordoet en uit pakt.

On: Ja, dat voorbeeldfunctie verhaal is wel duidelijk. Dat ze dit niet moeten doen is ook wel duidelijk. Dat voetballers dit vaak doen is ook wel duidelijk. Dat de mensen die hier een punt willen maken is meer voor hun eigen gevoel. Het gaat en zal niet veranderen. Onze maatschappij heeft teveel mensen die los gaan op kleine kritische nietszeggende acties en die uitvergroten. Heerlijk om al een 4e artikel hierover te lezen. Geteste voetballers die 1 op 1 een kapper uitnodigen om bij te trimmen zijn gelukkig niet ons grootste gevaar maar wel ons grootste bron van ergernis schijnbaar.

21 januari 2021 om 15:12

Zijn we hier al beland? Mensen keihard straffen omdat ze geknipt zijn? Oh my, oh my...

21 januari 2021 om 18:11

Prem, kijk eerst even lekker in de spiegel man. Wie zonder zonde is werpe de eerste steen... Die Mr goody two shoes attitude gaat helemaal nergens over. Nee het is geen handige actie, maar van een mug een olifant maken is je niet onbekend. Overigens, dat voetballers social media blijven volgen snap ik ook de ballen van. Labyad verdedigt zich naar aanleiding van de filmpjes op Instagram. Laat die onzin lekker links liggen, men is toch alleen maar kritiek aan het spuien als je het niet goed doet. Waarom jezelf zo pijnigen denk ik dan

21 januari 2021 om 14:03

Ik denk eerlijk gezegd dat ze er hard om lachen onder elkaar maargoed. Het is wel enorm dom. Ik denk alleen dat ze er weinig van aantrekken

21 januari 2021 om 14:08

Als ze zich er weinig van aantrekken dan doen ze dit soort dingen niet lijkt me.

21 januari 2021 om 14:24

Want dat heeft iets met elkaar te maken? Misschien vinden ze het wel leuk om de rest van Nederland een beetje belachelijk te maken.

21 januari 2021 om 14:38

Inderdaad . En dan zeggen dat je je wilt focussen op het voetbal en dan zo je doelpunt vieren. Lekker tegenstrijdig dit allemaal .

21 januari 2021 om 14:52

Uiteraard heb je commotie. Mensen die zelf de tondeuze even pakken in plaats van een dure knipbeurt. Ik snap wel dat de kappersbond er niet vrolijk van wordt maar ja, wat doe je eraan. Mensen mogen nou eenmaal zelf de tondeuze hanteren. Hoeven ze geen reclame voor te maken, kappers moeten ook eten, maar goed om je er nou zo druk over te maken.

Ik denk dat jongens als Promes en Labyad een beetje wereldvreemd zijn omdat ze wel een lekker salaris verdienen en niet weten dat andere mensen kapot eraan gaan omdat ze niet normaal hun werk kunnen doen. Daarbij zijn het nou net de 2 spelers die al tijden geen pepernoot raken en zich beter kunnen focussen op het voetbal. Waarbij 1 totaal uit vorm is en de ander het lievelingetje is van de trainer. Dat je je haar laat knippen door iemand in je kring moet je zelf weten, maar zo’n statement maken nadat er is gescoord gewoon kinderachtig.

21 januari 2021 om 14:00

Volgens mij legde Labyad het prima uit. Onder andere hij werd vals beschuldigd van het bezoeken van een kapper. Dat was niet door 1 persoon, maar meerdere spelers werden aan de schandpaal genageld en dit is een, in principe, ludieke reactie daarop. Er zijn genoeg kappers die nu nog steeds knippen, 1 op 1 met hun klant, waaroor ze de grens opzoeken maar toch inkomsten hebben. De actie is uiteraard totaal niet bedoeld om kappers belachelijk te maken, maar de mensen die zo snel met een oordeel komen. Natuurlijk heb ik begrip voor het feit dat dit bij kappers verkeerd over kan komen, maar de heisa die er nu is, is totaal overtrokken.

Volledig logisch dat ze er niet blij mee zijn natuurlijk. Labyad houdt zich misschien wel aan de regels maar dat doet promes overduidelijk niet. Daarnaast is het natuurlijk erg kinderachtig en dom van hun om dit zo te doen. In maart deed die dat al niet en nu weer met die foto’s van psv en Feyenoord. Daar kom je niet onderuit en dan is het wel apart dat hij zegt tegen ten hag dat hij niet geweest is.

Man, man, wat een aandacht. Ik vind het allemaal maar enorm overdreven. Als ze perse niet willen dat er geknipt wordt moeten ze de eigen leden aanpakken. Ik ken ook een paar kappers die op dit moment gewoon door gaan. Ik keur het niet goed, maar vind dit allemaal erg overdreven. Is de drugsdealer fout of de drugsgebruikers? Imo beide.

21 januari 2021 om 14:30

Achja het is inderdaad net als het aanschaffen van drugs of wapens. Ik heb momenteel ook genoeg adresjes van (illegale) kappers die doodleuk doorknippen hoor. Alleen het feit dat het binnen je (mijn) mogelijkheden ligt, betekend natuurlijk niet automatisch dat je het moet doen. Zal de maatschappij over het algemeen ook gewoon een rotzorg zijn, maar die gasten staan zo in de spotlights, dat 'een vers geknipt kapsel' voor veel dan worden aangegrepen om te zeggen 'dan willen wij ook'.

21 januari 2021 om 14:34

Wie fout is maakt niet uit. Het gaat om het besef wat ontbreekt en de manier van juichen. Dat steekt veel mensen..

Nou nou... wat voelen ze zich weer belangrijk met hun provocerende gedrag. Wanneer gaat Promes zich eens op zijn slechte spel richten in plaats van telkens met randzaken in het nieuws komen.

21 januari 2021 om 14:01

Provocerende gedrag? Ze vieren gwn een doelpunt, daar is niet veel brainpower voor nodig. Iedereen op VZ gebruikt de grootste woorden voor 2 gasten die een doelpunt vieren, hieronder zegt iemand dat ze keihard moeten worden aangepakt. Ik vraag me eerlijk gezegd af wat de reacties zouden zijn als het een Klaasen en Huntelaar of De Ligt/Frankie waren.

21 januari 2021 om 14:54

@aycaramba, maar de spelers die jij noemt die hebben nog wel een werkend hersencelletje en zouden dit dus nooit doen.

Promes en Labyad,: wat een walgelijke vertoning. Staan dus totaal niet binnen de samenleving. Dat is het probleem bij deze jongens. Respectloos naar de samenleving, schijt aan alles. Als Ajax een echte grote club is pakken ze dit keihard aan,

21 januari 2021 om 13:36

Snap ik. Minimaal 3 maanden schorsen voor het op deze wijze vieren van een doelpunt. Of tot einde seizoen...

21 januari 2021 om 13:44

Dat zou jou wel aardig uitkomen als ten Hag ze niet meer kan opstellen

21 januari 2021 om 13:36

Was het helemaal met je eens tot dat je laatste zin aanbrak haha

Ze moeten deze jongens zeker aanspreken op hun gedrag evt zelfs een geld boete die in het potje van kappersbond komt

maar schorsen voor deze manier van juichen gaat wel een beetje te ver..

21 januari 2021 om 13:39

@ Meijer en Burwatti, ik heb het stukje schorsen ook weggehaald./ Jullie hebben gelijk date dat net too much is.
Maar ze moeten er toch van leren?

21 januari 2021 om 13:38

Kan je mij misschien uitleggen waarom het een walgelijk vertoning is??

21 januari 2021 om 13:44

als je niet snapt waarom dit een een walgelijke vertoning is dan ben je in mijn ogen een deel van het probleem..

De kappers hebben het moeilijk, mocht je het gemist hebben ze zitten momenteel zonder werk door de lockdown.

als je dan ziet dat alle voetballers er knap geschoren en en bijgekleurd rondlopen dan doet dat pijn.. schijnbaar zijn er dan voor de elite andere regels dan voor de rest.

Als je dan ook nog eens op zo'n manier gaat juichen waarmee je gaat lopen provoceren dan noemen wij dat inderdaad een walgelijke vertoning.

21 januari 2021 om 13:46

Nee, ik snap het ook oprecht niet. Ze zijn niet naar de kapper geweest, hebben zich dus aan de regels gehouden net als jij en ik en zijn vervolgens aan de schandpaal genageld met een oude video. Als ze daar dan met een glimlach en een knipoog op reageren gaat iedereen uit zijn dak. Deze jongens kunnen sowieso al niks goed doen in de media. Ik denk dat het elkaar beïnvloed: De media zet ze negatief neer, zij reageren met gevoel voor provocatie en zo gaat het door en door. Hebben wij weer wat te lezen

21 januari 2021 om 13:48

@burwatti Maar dat juichen is toch helemaal geen sneer naar die kappers?? Ik heb het in dit geval alleen over Labyad. Want vanuit hem is het gwn een sneer naar de media, dat zij onzin publiceren over dat hij naar de kapper is gegaan terwijl het niet zo is, wat duidelijk te zien is aan zijn kapsel omdat hij een knipbeurt wel kan gebruiken

21 januari 2021 om 13:52

het geval van Labyad kan ik nog inkomen, handig is het zeker niet.. Maar Promes is wel degelijk walgelijk bezig.

21 januari 2021 om 14:05

Ik ben kok en vind het belachelijk dat deze jongen laatst zn moeder heeft langs laten komen om voor hem te koken. Echt een doorn in het oog! ik heb zelf al maanden geen inkomen. En dat vind ik van jullie allemaal ook van wie onlangs bij jullie moeder is langs geweest om daar een hap te eten. Die voetballers en jullie moeten allemaal op werk geschorst worden.

21 januari 2021 om 14:49

Je ziet toch duidelijk dat voetballers naar de kapper gaan. Of groeit hun haar maar tot 2mm aan de zijkant? @mrkoel. En idd, deze jongens kunnen niks goed doen in de media. Dit komt omdat zij totaal geen realiteitsbesef hebben. Ze hebben een zwaar bevoorrechte functie waarin zij bakken met geld kunnen doen en gewoon hun werk kunnen uitoefenen. Ze zijn van niets of niemand afhankelijk. Dat begrijpen ze niet. Als ze nou gewoon een statement maken: 'joh, was niet zo'n handige actie'. En als ze het vervolgens dan ook niet meer doen, dan behouden ze hun geloofwaardigheid. Maar nu stoken ze, bewust of onbewust, het vuurtje gewoon op en lijken ze dat ook nog is leuk te vinden.

21 januari 2021 om 14:54

Ze gebruiken zelf de tondeuze en gaan dus niet naar een dure kapper om daar geknipt te worden. Dat vind de kappersvakbond ontoelaatbaar. Ze moeten hun haar laten groeien en wachten totdat de kappers weer open gaan om dan daar naar toe te gaan. Anders gaan kappers straks failliet.

Daar is de kappersbond weer haha

Superdomme actie van Labyad en Promes, die geen idee lijken te hebben hoe het er in de echte wereld voor staat.
Laat ze zich eens zo druk maken om hun eigen spel ipv hun zielige dansjes.

hopelijk worden ze door iemand binnen de club eens met de neus op de feiten gedrukt.

21 januari 2021 om 13:42

"daar is de kappersbond weer" had van mij niet gehoeven, mijn schoonzus zit al 1,5 maand thuis en heeft nog geen vooruitzicht dat haar eigen zaak weer open mag. Dus de kappersbond heeft het volledige recht hierop te reageren want dat zou ik namelijk zelf ook doen.
In mijn optiek moet Ajax dit aanpakken en een boete uitdelen aan de bewuste speler(s) die de mist in gaan, laten we het rond de 20k houden, deze zou dan aan de kappersbond moeten overgemaakt worden zodat er compensatie ontstaat.
Iedereen maakt fouten met het naleven van de Corona regels maar als je naar de kapper gaat is al een eigen keuze maar als je dan nog zo dom bent dat je er een filmpje van maakt dan ben je echt heel erg dom bezig. Labyad kan voor nu even buiten beschouwing gelaten worden omdat er geen concreet bewijs tegen hem is.

Verder is verhaal natuurlijk terecht en hoop ik ook dat er binnen de club (en de voetbalwereld) hard opgetreden worden tegen het opzichtig overtreden van de regels. Want ook straks wordt het voetbal aan banden gelegd door een paar hele domme spelers.

21 januari 2021 om 14:20

Zo zitten wij met de tattooshop. Geen idee als we nog open kunnen.

21 januari 2021 om 15:42

Precies ik heb het 'geluk' dat ik thuis kan werken, ook dit is niet ideaal met twee kids van 4 en 2 jaar. Maar ik heb nog werk en besef me maar al te goed dat dit nu zeker een aanvullend rijkdom is.
Dat mensen die sowieso al uitverkoren zijn om profvoetballer te mogen worden er op deze manier mee omgaan is natuurlijk van den zotte. Die Promes is natuurlijk al bewezen niet een hele slimme jongen (richting de media) met zijn lopende strafzaak, die man had al lang 10 stappen terug moeten doen met alles wat hij doet gezien hij onder een veel groter vergrootglas ligt dan dat hij dat al was.
Voor de 100ste keer achter zijn oren krabben maar dit wordt een lastig verhaal, want de vraag is natuurlijk weet hij waar zijn oren zitten? Maar het blijft een makkelijk iets als iedereen de hand boven zijn hoofd hangt, lekker met het tweede mee trainen en geen salaris, zullen we wedden dat hij snel luistert...

21 januari 2021 om 14:35

Nou ja net als met de fysiotherapeuten begin vorig jaar: die gasten krijgen betaald naar de behandelingen. Geen behandeling: geen geld. Dat houd je best een maandje vol, maar daarna gaan de vaste lasten toch echt wel oplopen. Dan kan je vanuit overheden uitstel krijgen van verschillende betalingen: uitstel is geen kwijtschelding. Dus ook die lasten komen op een gegeven moment weer op je bordje. Wat je dan gaat krijgen is dat de prijzen weer omhoog gaan (want je moet toch die maanden weer goedmaken), waardoor de gebruiker weer gaat miepen (want die heeft in gevallen ook weer te maken met betalingsachterstanden). Die schreeuw van de kappersbond gaat echt niet over die gasten (zal ze een rotzorg zijn wie doorgaat met knippen of niet). Maar dat gaat meer over een soort smeekbede dat zij ook dolgraag verder willen. Solidariteit zeg maar.

Ach er is weer een groep op de tenen getrapt. Labyad maakt hier helemaal geen kappers belachelijk. Hij is (wellicht wat overdreven) boos over het feit dat er onwaarheden over hem verspreid worden die in dit geval over een kappersbezoek gaan van maanden geleden. Ophef voor niets. Staat overigens los van de discussie of het moet kunnen dat voetballers wel geknipt zouden mogen worden en welk signaal zij daar mee afgeven.

21 januari 2021 om 13:39

Hij is boos over het gezeik over hem en gaat zich dan nog meer gezeik op de hals halen...

21 januari 2021 om 13:42

Daarom zeg ik ook "wellicht wat overdreven". Hij zou hier (ver) boven moeten staan en het moeten negeren maar blijkbaar is dat moeilijk voor sommige jongens.

21 januari 2021 om 14:02

Dit gezeik slaat toch nergens op? Ze doen een dom gebaar bij het vieren van een doelpunt. Alsof je er nu pas achter komt dat voetballers soms niet de slimste mensen zijn.. Zo veel snowflakes, terwijl het niet eens sneeuwt..

21 januari 2021 om 18:39

Hij was niet boos en legde na de wedstrijd keurig uit dat hij zich netjes aan de regels houd en zich beseft dat hij een voorbeeldfunctie heeft. Maar dat is niet voldoende want er zijn momenteel bijna 20 miljoen slachtoffers in Nederland die graag willen laten weten hoe zielig ze zijn. Iedereen net iets zieliger dan de ander. Als iemand zich zo druk maakt om een eventuele knipbeurt van zijn buurman dan kan die persoon beter eens kritisch naar zijn eigen persoon kijken. Natuurlijk had Labyad moeten weten dat er mensen beledigd zouden raken na het juichen, net zoals mensen hadden kunnen weten dat een videootje wat het internet opgeslingerd werd niet meteen het hele verhaal vertelt en dat hij dus netjes bij de kapper was toen het nog toegestaan was. En ook dat kul argument dat iedere voetballer zich ver verheven voelt boven ons klootjesvolk kan de prullenbak in, er zitten bij alle grote clubs in Nederland spelers die hun familie eind december voor het eerst in een jaar tijd gezien hebben (was ook al zo'n schande). Dan ben je je echt wel bewust van de situatie in de wereld.

sorry ik zal wel niet de populairiteits prijs hiermee winnen, maar daar gaat het ook niet om. Weetje wat het is de kappers moeten niet zo snel op hun teentjes getrapt voelen, de media moet beter hun werk doen en weten dat dit een video of foto was van maanden geleden en ten derde Labyad en Promes moeten niet zo kinderachtig doen en ten vierde mensen moeten het niet groter maken dan het is. afgelopen klaar we gaan weer door!

21 januari 2021 om 13:51

Inderdaar en Labyad en Promes moeten ook appart gezien worden. Labyad is niet bij de kapper geweest en promes wel. Met die viering laat Labyad op een ludieke manier zien dat hij wel een knipbeurt kan gebruiken, waar de media het over heeft dat hij naar de kapper is gegaan.

21 januari 2021 om 13:56

In tijden dat er zo weinig te doen is is het natuurlijk heerlijk voor de mensen om zich druk te maken om zulke dingen. Dan denk ik: gebruik die tijd nuttig, lees een ontspannend boek, doe wat sportiefs, maak van de nood een deugd. Wees creatief en zoek wat nog wel kan. Ipv uren te sippen over die stoute Quincy en die stoute Zakaria.

21 januari 2021 om 14:33

Inderdaad merk het vooral nu tijden corona dat mensen bij het minste of geringste al zeiken

21 januari 2021 om 14:10

Ben het met al je punten bijna eens. De kappers kunnen inderdaad iets minder wijzen. Die van Labyad is inderdaad ouder, die van Promes niet he. Dus die loopt daar weer cool te doen met Labyad, terwijl het punt van Labyad wel klopt en dat van Promes niet. Dat vind ik zonde voor de claim van Labyad.

21 januari 2021 om 14:19

Ik zou deze manier van juichen ook niet gedaan hebben puur en alleen omdat je als voetballer toch de hele tijd onder een vergrootglas staat. Dit moeten we ook echt niet groter maken dan het is, en niemand is heilig. Ik denk dat zeker 75% van de mensen hier die commentaar heeft ook niet 100% aan alle regels heeft gehouden. En wij hebben dan het geluk dat we geen publieke functie hebben.

21 januari 2021 om 15:38

Zeker! Daarom inderdaad niet zo juichen, maar gewoon je mond wijselijk houden. Kapperbezoekje aan huis kan mij niet zo veel schelen, dat gejuich en het liegen erover (promes) vind ik dommer.

Ik snap dat dit een klap is voor kappers,promes heeft et verstand van paddenstoel. Maar et zijn ook dezelfde kappers die in de boeken maar 30 knipbeurten invullen terwijl ze er 100 hebben geknipt... tja, dan zal de overheid maar voor 30 knipbeurten steunen, zoals in de boekhouding staat.. het zijn ook de kappers die nu stiekem bij mensen thuis knippen.. maar blijft respectloos van spelers

Het is al zo vaak gebleken dat voetballers zich totaal niets aantrekken van de voorbeeldfunctie die ze hebben. Spugen, schwalbes maken, beledigende liedjes inzetten ... Clubs durven de prima donna's helaas ook niet aan te pakken.

21 januari 2021 om 13:42

Het zijn net mensen he,en jij vind de reclames met sex,casino,s,alcohol wel als voorbeeld functie voor de kinderen ?

21 januari 2021 om 14:42

Nee, maar die reclames worden wel op kanalen en tijdsstippen uitgezonden dat kinderen normaliter niet naar de tv kijken.

21 januari 2021 om 14:55

Is dat zo? Reclame voor sex toys staat toch gewoon op een voetbal shirt? Goksites sponseren toch ook heel veel clubs?

21 januari 2021 om 15:41

Haha seks, gokken en alcohol zijn niet OK? Wat is dit? De reli-politie uit de zwarte kousenkerk? Seks, gokken en alcohol zijn prima, zolang je het volgens de coronaregels doet. (Ik ben niet zo groot geschapen dat 1,5 meter afstand lukt, dus ik doe het tijdelijk alleen met mn vriendin). Wat Promes heeft gedaan is een coronaregel overtreden en daarover liegen. Dat stoort. Met wie hij seks heeft, hoeveel hij drinkt en vergokt (zolang het niet op voetbalwedstrijden van hemzelf is), maakt mij niks uit.

21 januari 2021 om 17:35

@recoba de discussie gaat niet over reclame maar over het gedrag van voetballers. Natuurlijk zijn het mensen die ook fouten maken, maar wat Promes/labyad doet met zijn juichtoneeltukje is juist laten zien dat hij zich daar niets van aantrekt. In de wetenschap dat we scholen sluiten een avondklok invoeren en de Ic's vol liggen stoort mij dat.

21 januari 2021 om 14:20

Sorry ik kan er zo slecht tegen dat voetballers een voorbeeldfunctie hebben, er zijn ook zat voetballers die dat niet willen en ook niet zo voelen.

21 januari 2021 om 14:43

Dan moeten ze maar geen voetballer worden. Het hebben van een publieke voorbeeldfunctie hoort er gewoon bij als voetballer anno 2021. Zeker als je je profileert op social media, zoals bijvoorbeeld Promes dat doet.

"dat je dan nu zo’n signaal afgeeft na het maken van een doelpunt is geen blijk van enig maatschappelijk besef."

Wat voor signaal geven ze dan af volgens de kappers??

Wat een onzin die Marokkaanse en Surinaamse kappers hier in de buurt die ik spreek lachen hier gewoon om en de meeste knippen gewoon stiekem thuis,er word weer van een mug een olifant gemaakt

21 januari 2021 om 14:06

Dat er meer mensen thuisknippen maakt het nog niet goed? Na de eerste lockdown kwam ik voor het eerst in maanden weer bij de kapper. Ik zei tegen hem jullie zullen het wel druk hebben, nu iedereen tegelijk weer geknipt wilt worden. Nou niet dus. Hij was veel klanten kwijt geraakt aan 'thuisknippers'. Dus 1, die mensen blijven knippen terwijl de salons dicht zijn en 2, ze jatten de klandizie van eerlijke kapperszaken. Dan ben je gewoom een eikel in mijn ogen.

Het blijft toch vreemd dat de foto's (lees kapsels tijdens de wedstrijden) heel andere beelden laten zien dan dat hij uitspreekt.

21 januari 2021 om 13:47

Als je met hij Labyad bedoelt. Heb je zijn kapsel gezien dat ziet er niet verzorgd uit. De filmpjes waar Labyad op doelde waren die van hem en Onana hij kreeg een bak stront over zich heen (twitter etc) dat ze zich niet aan de regels hielden. Dat was bij Labyad dus niet het geval.

Wat een gezeik allemaal. Iedereen loopt te janken. Wel kapper geen kapper. Er zijn genoeg mensen die privé kunnen knippen die geen kapper zijn. Mijn neef heeft een eigen sportschool maar kan beter knippen dan een echte kapper. Dus ja mag dat dan ook niet. Ik vraag me of of een ieder zich 100% aan alle maatregelen houdt.

21 januari 2021 om 13:51

Ik vraag het me ook af Stephan, maar zo te lezen bijna alleen maar voorbeeldburgers op dit forum.

21 januari 2021 om 14:14

Dat doen we ook helemaal niet, anders was het aantal besmetting totaal niet zo hoog geweest. Het is wel natuurlijk altijd veel makkelijker om naar anderen te wijzen..

Veel gedoe om een kleinigheidje natuurlijk, maar wat is dit van Promes weer verschrikkelijk dom. Misschien moet iemand hem even uitleggen wat de uitdrukking "onder een vergrootglas liggen" betekent.

Sommige voetballers lijken maar niet te beseffen in wat voor soort setting bij zich begeven en hoe zij zich hierin moeten bewegen Deze twee hebben eigenhandig toch (wederom) een stok gegeven om mee te slaan. Ga naar de kapper en houd je bek erover dicht. Schep er niet over op en ga ook niet provoceren met het feit dat je nog steeds naar de kapper gaat of bent geweest. En instrueer je ezelkapper dat hij, in elk geval, niets van jullie afspraak op het internet upload. En de leden die hopen dat Ajax hen gaat schorsen. Hoe lang lopen jullie nou precies mee om te weten dat dit nooit gaat gebeuren? Je zou ondertussen beter moeten weten dan te hopen op scenario's die nooit tot wasdom zullen komen.

Je zou maar de reporter zijn die met de kappersbond moet praten omdat 2 voetballers een haarknip-showtje gaven na een goal. Lachwekkend verhaal dit. OT: De jongens waren pissig omdat ze afgezeken werden om iets wat ze niet pas (zoals gesuggereerd werd), maar maanden geleden hebben gedaan (fake nieuws dus). En dan krijg je de kappersvakbond op je dak. Pas op jongens!

Man man man, wat een gejank zeg. Als die kappersvereniging in Duitsland er niet over begonnen waren, hadden we het er hier ook helemaal niet over gehad. Maar oh oh, we moeten hier met z'n allen weer wekenlang over dit onderwerp gaan discussieren. Nee, het is niet heel handig. Klaar. Je kunt hier nog eeuwen over gaan discussieren met elkaar maar je weet uiteindelijk toch niet of Antony een zakkie van de Kruidvat in z'n haar heeft gegooid of stiekem bij z'n privekapper is langsgeweest. En of dat dan als vrienden onder elkaar was of tegen betaling. Gewoon lekker kappen met deze onzinnige discussie. En Zaka en Promes, ik kon er wel om lachen, maar niet meer doen. Foei.

21 januari 2021 om 13:59

Pas maar op, de moraalpolitie onder de voetbalzonegebruikers staan al klaar om jou figuurlijk een knie in de nek te leggen. Hoe durf jij deze daden tegen de mensheid van de heren Labyad en Promes zo te bagattaliseren? Deze houding is precies waarom die avondklok nodig is!

21 januari 2021 om 15:15

Haha, ja ik weet het. Dit zal me niet in dank worden afgenomen. Off: ik woon zelf in Praag en die avondklok hebben we al maanden. Twee weken geleden waren we topscoorder met 17000 nieuwe cases per dag. Mensen zoeken elkaar toch wel op. Met of zonder avondklok. Is het niet om een biertje te doen, dan knippen ze wel elkaars haar!

21 januari 2021 om 14:12

Tsja, mensen reageren nu eenmaal ietwat 'fanatieker' als zij bepaalde spelers om wat voor reden dan ook niet moeten. Vanuit Labyad begrijp ik het ergens nog wel, maar als ik Quincy was, dan zou ik mezelf op dit moment héél wat nederiger opstellen en mezelf zo stil mogelijk houden, alsof ik niet gevonden mag worden.

Of mensen nou semi-moralistisch of vanuit hun onderbuik reageren; het blijft dom dat deze twee de meute eigenhandig een stok geeft om mee te slaan.

21 januari 2021 om 15:17

Eens, Gezien z'n situatie is Promes wel de laatste die dit soort grappen moet gaan uithalen.

Labyad en promes hebben dan ook een IQ van 140. Wel bij elkaar opgeteld helaas. Als dit soort kneusjes niet konden voetballen was er werkelijk waar niks van terecht gekomen.

Waar gaat dit nou serieus over? We hebben wel wat meer problemen dan wat jongens die zo hun doelpunt vieren, maak er niet zo een ding van zeg. Als je echt een punt wil maken, dan spreek je de kapper maar aan. Zwart werken is vooralsnog verboden.

Benieuwd wat Promes er van vindt wanneer een tegenstander bij een doelpunt tegen Ajax een messteek gaat imiteren om het te vieren. Vermoed dat dan de wereld te klein is

21 januari 2021 om 14:16

Als het gewoon een grap is moet ook dat kunnen, overigens hebben wij Promes helemaal niet gehoord over de grappen die erop social media en ook op dit forum gemaakt werden over de vermeende steekpartij. Dus ik weet niet wat je nou probeert te bereiken. Overigens word er wel heel snel vergeten dat deze twee spelers hier de slachtoffers zijn. Waarbij er dus een poging is gedaan om ze in een kwaad daglicht te stellen (echt publiekelijk te beschadigen) door te doen alsof zijn spotte met alles wat er gaande is. Bekend of niet, dat zou ik ook niet pikken.

21 januari 2021 om 14:18

Nouja, stel je voor dat hij het helemaal niet gedaan heeft. Dan zou zoiets volgens ons strafrecht als laster worden aangemerkt. Lijkt me begrijpelijk dat je daar dan wel tegen optreedt?

21 januari 2021 om 14:34

'benieuwd wat Promes er van vindt wanneer een tegenstander bij een doelpunt tegen Ajax een messteek gaat imiteren om het te vieren. Vermoed dat dan de wereld te klein is'

Denk je werkelijk dat hij de type is die hierom moord en brand gaat schreeuwen?

21 januari 2021 om 14:45

Apocalyps, ja, ik denk dat het net zo'n huilertje is als Elia

21 januari 2021 om 18:49

Eljero is, net als Quincy, geen huiler, maar hij is in tegenstelling tot Quincy wel ontzettend makkelijk uit de tent te lokken. Hij reageert met name fel op zaken die gewoonweg niet waar zijn of opzettelijk compleet uit z'n verband worden getrokken, zoals dat hij zijn Bentley in de prak zou hebben gereden of zich schuldig zou maken aan (illegale) straatraces.

Wat Quincy betreft. Hij heeft wel vaker commentaar gehad op (soms onschuldige) dingen die hij buiten het veld deed, maar heeft er nooit een 'traan om gelaten', nooit fel op gereageerd o.i.d. Hem kennende zou hij er geen rat's ass om geven als iemand besluit op hem op die manier belachelijk te maken. En waarom zou hij?

21 januari 2021 om 14:41

Dat is ook ziek. En onschuldig tot tegendeel bewezen is. hé?

Nou, de kappers rijden hier anders gewoon in dure Mercedes, Tesla of andere mooie auto's. Ik zeg niet dat de kappers het niet slecht hebben hoor, maar we hoeven niet te doen alsof een kapsalon geen euro verdient buiten de crisis om. Ik denk dat ik zou tekenen voor een kapperssalaris. Overigens lijk het me geen goed idee, ik zorg ervoor dat je een zeer uniek kapsel krijgt maar ook voorlopig een pet op doet.

21 januari 2021 om 14:04

Via de nationale beroepengids:
Wat verdient een Kapper? Als Junior Stylist begint men met een salaris van maximaal €1440. Met de jaren werkervaring loopt ook het loon op, tot ongeveer €2125 per maand. Topkappers in de showbizz of andere welgestelde kringen, met een eigen clientèle verdienen natuurlijk meer.

Voor dat bedrag weet je 1 ding zeker; alle kappers werken zwart bij. Vooral in Coronatijd

Wat een aanstellerij zeg, persoonlijk heb ik er geen enkel probleem mee dat zij even hun gram haalde nadat bleek dat het oude filmpjes waren, en mensen hun dus opzettelijk probeerde te beschadigen. Het zegt ook alles dat we daar de kappersbond totaal niet over horen. Ook al zouden het wel heel recentelijk filmpjes zijn geweest dan nog pfff, denken mensen nu echt dat al het leven letterlijk stil ligt. Van arm tot rijk zullen er altijd "zaken" gedaan worden wat voor een crisis een maatschappij ook teistert. Overigens maken we doorgaans grappen over allerlei zaken die mensen zwaar kunnen treffen en nu is het opeens taboe, de censuur van de overheid begint aardig over te slaan op andere onderdelen van de maatschappij. What's next, vroedvrouwen die kwaad worden omdat een voetballer een baby wieg beweging maakt. Next.

21 januari 2021 om 14:07

Precies dat. Moet ik nu ook beledigd zijn als spelers een dansje maken en ikzelf aritmisch ben? Kom op, grow a pair. Ik denk dat mensen soms gewoon aan het zoeken zijn om beledigd door iets te worden, zodat ze hun eigen problematiek op een ander kunnen afschuiven.

21 januari 2021 om 14:30

@ Regulator

Inderdaad, deze ludieke actie was duidelijk gericht tegen de mensen en/of de poging die hen opzettelijk publiekelijk probeerde te beschadigen. Dat zou ik ook niet pikken. Hoe de kappersbond zich hierdoor aangesproken voelde is mij echt een raadsel, en ik denk ook dat jij gelijkt hebt. Naar mijn idee is dit ook niets meer dan aandachtzoekerij, in de hoop dat het zo'n grote rel wordt zodat de overheid kappers gaan compenseren ofzo. Ook dat populistische gebral van "ze zouden eens moeten weten hoe het is om van een klein salaris rond te komen" word ook te pas en te onpas als gelegenheidsexcuus gebruikt. Volgens mij zijn die jongens niet in weelde opgegroeid en zullen ze genoeg mensen kennen die het met bescheidene salarissen moeten doen.

Kei en keihard aanpakken! Naast Emmen juich ik ook voor Ajax.. Ok op dit juich ik alleen voor Ajax... Maar dit is in en in triest. Deze jongens mogen blij zijn dat ze hun dik betaalde hobby in deze tijd mogen uitoefenen waar anderen niet eens meer geld hebben omdat ze hun werk niet mogen uitoefenen. Dat wetende en je dan niet aan de regels houden en gaan provoceren is voor mij echt een grens. Ik dacht dat Promes wel wakker is geschrokken als verdachte in een steek zaak

Wat een stelletje schijnheilen hiero we moeten niet gaan doen alsof de kappers op hun gat thuis zitten en deze heren worden afgemaakt in de media, er gaan zoveel mensen naar kappers toe of kappers komen na hun toe dus aub mensen stop deze belachelijke bij elkaar in de reet kruipende vertoning bah hoe jullie mensen de situatie niet eens kennen en willen deze mannen aan een schandpaal nagelen, terwijl familieleden of vrienden die een ieder kent in deze forum nog gewoon naar een kapper gaat

21 januari 2021 om 14:13

Inside info geeft aan dat promes thuis is geknipt door een lid van het gezin en nu jullie weer bah

21 januari 2021 om 14:35

Klopt gewoon wat hij zegt. Ik ken zat kappers die gewoon doorknippen tijdens de lockdown maar dan stiekem thuis of op locatie.

Oh nu de kappers weer laaiend.... Ik denk dat we ons over andere dingen moeten druk maken dan de voetballers die zich laten knippen. Je hebt thuiskappers, nichtjes en bekenden die met een schaar overweg kunnen, iedereen zoekt zijn weg in deze tijd, al dan niet moreel verantwoord, maar kom on.... waar gaat het nou eigenlijk over.

Waar kan je je druk om maken zeg. Twee jongens die als ze niet konden voetballen waarschijnlijk uitkeringstrekkers waren gezien hun intelligentie doen iets doms. Ik ben echt geschokt zeg.

Ach het is als kopen van drugs of wapens. Mocht ik er behoefte aan hebben, dan vind ik ook op elke hoek van de straat een (illegale) kapper. Alleen het feit dat het binnen je mogelijkheid ligt, betekend niet dat je het moet doen natuurlijk. Mocht het in dit geval ook 'gewoon een kennis' zijn geweest, zie ik daar het gevaar er ook niet zozeer van in. Maar nogmaals; het feit dat het kan, moet je het dan ook doen? Je staat als voetballer zo in de belangstelling. Over elke scheet heeft men een mening. Dan moet je natuurlijk geen olie op het vuur gooien.

Wauw, de wereld is te klein geworden. Ik kom oprecht niet meer bij van het lachen waar men zich al niet druk om kan maken. Wel fijn dat alle moraal ridders united zijn.

Het is inderdaad vervelend dat de kappers niet open kunnen en er mensen zijn die stiekem alsnog gaan. Echter voetballers zullen zeer zeker niet de enige zijn. Zoals vaker aangegeven hierboven ziet meneer rutten er nog altijd fris en fruitig uit en Albert verlinde heeft er ook wel eens slechter uitgezien.

Zullen wij anders even van elke voetballer een foto maken tijdens de wedstrijd zodat wij het haar kunnen vergelijken met de laatste wedstrijd. We zijn aan het veranderen in een controle cultuur waarin het normaal word om vingertje te wijzen en wij blijkbaar andere moeten wijzen op hun fouten anders was onze dag niet compleet.

Mijn zal het werkelijk waar aan mijn reet roesten wat ze met hun haar doen, wie het doet of waar ze het doen. Mensen moeten oprecht eens ophouden met het misselijkmakende kijk mij het eens goed doen gedrag. Iedereen roept maar ja als niemand zich aan de regels houd gaat het nooit voorbij.

Reality check: Blijkbaar houd een merendeel zich niet aan de regels anders waren wij al een stukje verder met het versoepelen van de maatregelen.

Opvallend dat al die kappers nu boos zijn op de klanten en niet op de ondernemer die blijkbaar compleet schijt heeft aan zijn vakgenoten en heel asociaal blijft knippen.

21 januari 2021 om 14:53

Die ondernemer kan ik het ook niet kwalijk nemen, mensen moeten toch op een of andere manier geld verdienen om te eten en hun rekeningen te betalen. Het is algemeen bekend dat meeste mensen totaal net in staat zijn om geld op zij te leggen voor moeilijkere tijden, wat grotendeels veroorzaakt is door voorgaande crisissen en de overheid. Niet iedereen heeft een politicus met een goed salaris als familielid of een familielid die bij kan springen. Wat dat betreft krijg ik ook altijd er de kriebels van wanneer politici in crisissen roepen dat we iets "met zijn allen moeten doen", terwijl je weet dat degene die dit roepen er zelf geen boterham minder om eten.

Hoe kunnen die jongens zich laten knippen zonder medewerking van de branchegenoten zelf?

21 januari 2021 om 14:38

De illegaliteit. Mannen die op de hoek van de straat staan met een lange (kappers) jas en een zonnebril. He, psst, kapseltje kopen... Je mee lokken een steegje in en de tondeuse erin zetten. Gekapt en geschoren laten ze je dan achter. Niet-te-onderschatten

21 januari 2021 om 16:33

Hahahahaha, heb me kostelijk geamuseerd om jouw post.

De kappers zijn boos omdat de regering een maatregel heeft genomen die hun geld kost. Heel erg begrijpelijk. Draai het om en zie dit als een statement om kappers te steunen. Deze jongens worden graag en vaak geknipt, en steunen de beroepsgroep dus. Hun statement kan je ook omdraaien, namelijk "wij steunen de kappers". Tegenwoordig wordt echt van alles een probleem gemaakt.

Begrijp de commotie helemaal. De coronamaatregelen gelden net zo goed voor voetballers. Deze kleuters moeten zich even realiseren dat zij ontzettend blij mogen zijn met hun bevoorrechte en uitzonderlijke positie. Daarnaast hoeven zij zich financieel nooit en te nimmer zorgen te maken. Waar inmiddels een groot gedeelte van de Nederlandse bevolking zich nog amper iets extra's kan veroorloven. Dat besef lijkt bij voetballers volledig te zijn verdwenen en dan met name bij Promes en Labyad. Ik heb deze 2 heren al niet hoog zitten, maar nu al helemaal niet meer. Kleuters zijn het.

Wat een azijnzeikerds zeg. Straks viert iemand zijn goal door middel van een ‘broodje’ eten, gaat de horeca klagen zeker...

En in die rapliedjes maar janken hoe iedereen tegen hem is... vind je het gek? Quincy Promes is toch wel de grootste klootzak onder de zon zeg. En die Labyad is niet veel minder, staat gewoon te liegen dat het gedrukt staat. Bovenstaande beelden laten 'haarfijn' zien dat Promes wel degelijk naar de kapper is geweest deze maand. Benieuwd wat voor boete die kapperszaak zal krijgen, hoe dom ben je werkelijk dat je in deze tijd loopt te pochen met een illegale knipbeurt.

Ik snap die hele ophef niet. Ik ken genoeg kapppers die bij je thuiskomen en je haren knippen. Mensen snappen niet dat niet iedereen in aanraking komt voor die steunpakket. Moet je dan bij de pakken neer zitten en je zelf de schulden inwerken?

Gezond verstand en Quincy Promes dat is een combinatie die niet mogelijk is. Die is aantoonbaar naar de kapper geweest tijdens de lockdown dus de KNVB zou hem gewoon moeten schorsen

21 januari 2021 om 14:54

Logisch nadenken de daveke gaat ook niet altijd hand in hand toon je hier aan. De beelden zijn gemaakt tussen 10 en 17 december. De kappers gingen dicht op 14 december. Het is dus heel goed mogelijk dat Promes 11, 12 of 13 december naar de kapper is geweest. Maar het is lekker makkelijk om iemand schuldig te verklaren als je nergens iets vanaf weet he.

21 januari 2021 om 16:25

Helaas doe je het zelf dan ook weer fout PaulR_1982. De beelden van Labyad en Onana zijn van die periode inderdaad, maar die van Promes niet. Dus voor Promes geldt die verklaring niet en is hij wel degelijk geknipt tijdens de lockdown. Het enige wat je dan kunt afvragen, is of het een betaalde handeling is geweest van een professionele kapper of dat het z'n moeder was bijvoorbeeld.

Wat zijn mensen tegenwoordig toch snel op hun pikkie getrapt zeg. De beelden van Onana en Labyad zijn maanden oud, die van Promes ergens tussen 10 en 17 december, terwijl de kappers pas op 14 december dicht gingen. Er is dus niets om boos over te zijn. En als de halve wereld nou niet te veel aandacht schenkt aan de manier waarop een paar gasten een doelpunt vieren dan helpt dat voor minimaal 2 dingen. Het is goed voor de bloeddruk van heel veel mensen, en als er 0 aandacht is voor dit slechte statement dan is het ook snel gedaan met deze gekkigheid van sommige spelers.

Weet nou niet precies wat ik ervan vind dat zo'n kappersbond daar dan ineens weer iets van vind. Er is waarschijnlijk geen kapper/kapster die de wedstrijd heeft gezien, dus het is ook gewoon een beetje moeilijk doen om het moeilijk doen, vind ik.

Als ik iemand ken die mijn haren zou kunnen knippen zou ik dat ook heus wel gewon doen, wat maakt dat nou weer uit?

21 januari 2021 om 14:55

Iets met afstand houden? Of ken jij een kapper met armen of een schaar van 1,5 meter?

Het gaat helemaal nergens over. Deze jongens zijn gewoon een makkelijk doelwit. Er zijn meerder BN’ers op tv met een fris kapsel. Het gaat helemaal niet om rijk zijn of veel geld hebben. Meneer Eussen kan beter om solidariteit vragen onder de kappers. Want voor 50 euro komt de kapper gewoon naar je huis met een mondkapje en wat handgel.

21 januari 2021 om 15:37

Is toch heel anders? Als een Bn'er door de kapper wordt besmet is er niks aan de hand. Als een voetballer door de kapper (die blijkbaar veel contacten heeft) wordt besmet, heb je kans dat halve elftal wordt besmet. Zie AZ tegen Napoli.
Dan dupeer je Ajax toch, omdat je zo ijdel bent? Is toch wat anders dan dat je besmet wordt als je bijvoorbeeld een familielid opzoekt in het ziekenhuis oid.

Persoonlijk stoor ik mij meer aan de kappers die hier aan meewerken (als het daadwerkelijk tijdens de lockdown gebeurd is), dan aan quasi leuke dansjes van twee leeghoofden. Ajax moet echter wel zijn verantwoordelijkheid nemen en een signaal afgeven naar deze gasten. De betrokken kapper(s) moeten een aantekening krijgen en bij twee overtredingen een beroepsverbod.

21 januari 2021 om 15:32

Dat gaat wel erg ver, niet? Nu zeg ik natuurlijk niet dat dit van toepassing is op iedereen, maar de moraalridders laten wel weer van zich horen. Intussen houdt bijna niemand zich 100 procent van de tijd 100 procent aan de regels. Diezelfde jongen die met z'n maatjes staat te "hangen" ergens op een verlaten schoolplein of iets dergelijks, staat tevens z'n frustraties richting Labyad en Promes weg te kalken. Kijk alleen al op straat: Hoeveel mannen zie je met haar tot aan de rug? Prima dat de heren kritiek krijgen en Ajax zal ze wel een boete opleggen, maar laten we ook niet doen alsof dit het ergste is wat een mens kan doen. Onze bestuurders doen lappen de regels met regelmaat aan hun laars en maken zich direct en indirect schuldig aan criminaliteit. Ik heb vandaag meer gelezen over Promes en Labyad. Een beetje de omgekeerde wereld, niet?

21 januari 2021 om 15:54

Promes en Labyad hebben een publieke functie bij een toonaangevend bedrijf. En daar krijgen ze ook naar betaald. Ze dienen zich dus ten alle tijden zo correct mogelijk te presenteren. Vergelijken met jongens op een pleintje of andere mensen is daarom appels met peren vergelijken. Maar zoals gezegd. De betrokken kappers zijn nog veel kwalijker bezig geweest en lappen de wet aan hun laars. Dus gewoon een waarschuwing geven en bij herhaling een beroepsverbod. Corona is geen speeltuin.

22 januari 2021 om 15:44

Oke, daar heb je inderdaad een goed punt. Echter vind ik het nogal schrijnend dat mensen die het zelf waarschijnlijk ook van tijd tot tijd aan hun laars lappen, dat nu ineens op voetballers gaan projecteren. Natuurlijk hebben voetballers een voorbeeldfunctie, maar de gewone burger heeft ook de verantwoordelijkheid om het zo veilig mogelijk voor een ander te maken. Dan krijg ik dus al snel een "pot-verwijt-de-ketel-idee". Ik vind het een kwalijkere zaak dat bestuurders van het land de regels met regelmaat aan hun laars lappen dan voetballers die wellicht ook gewoon niet beter weten. Gelijke monniken, gelijke kappen wat mij betreft.

Die Promes raakt geen deuk in een pakkie boter, is betrokken bij een schiet incident en nu dit weer. Als je hem een grote bek geeft of kritiek geeft voelt hij zich gesdiscrimineerd. Laat hem lekker gratis gaan naar Rusland. Weg met die hersenloze..... Hij snapt het echt niet. Hij kan zich beter richten op voetballen. Iedere reactie en ik trap er ook weer in, is te veel en moet je die jongens niet gunnen en het lekker negeren. Ze realiseren niet dat het profvoetbal priveleges heeft en dat dat zomaar klaar kan zijn door dit soort acties. Als ik Ajax was zou ik die gasten gewoon een boete geven van 10.000 en laten doneren aan een goed doel. Daarnaast moeten ze is een keer in de maatschappij gedropt worden, kunnen ze zien dat niet alles vanzelf gaat.

21 januari 2021 om 16:48

Een schietincident nog wel... Als je gaat ranten, zorg dan dat je je bij de feiten houdt; het gaat om een steekincident. Het enige incident met een schot, was gisteren op de paal... ;-)

Verder kan ik het wel eens zijn met je betoog; die boete aan een goed doel is een goeie suggestie!

21 januari 2021 om 18:54

'die Promes raakt geen deuk in een pakkie boter, is betrokken bij een schiet incident en nu dit weer'

Wanneer is hij betrokken geweest bij een schietpartij?

'als je hem een grote bek geeft of kritiek geeft voelt hij zich gesdiscrimineerd.'

Wanneer heeft hij gezegd dat hij zich, naar aanleiding van iemands grote bek, gediscrimineerd voelde?

Toevallig weet ik dat kappers op dit moment meer geld dat ooit maken, ze vragen 3x het dubbele omdat ze “risico” nemen door klanten thuis te ontvangen.

Ach gut... Of te wel, boeiend hoe iemand juicht...

Typisch Nederlands om van een mug een olifant te maken.. "want oh wij als vakbond hebben het zo zwaar, en dan kijken we met zijn allen naar AZ-Ajax en dan juichen ze ook nog alsof ze naar de kapper gaan".......

Als Labyad en Promes zo dit doelpunt vieren is Nederland te klein maar als een cabaretier hier de draak mee steekt mag het wel. De booschap er achter is dat ze worden beschuldigd van iets wat niet of het grootste gedeelte althans onzin is. Al dat selectieve azijn zeiken gaat nergens over. Ik knip mijn haar ook zelf en Promes laat zijn vriend de bekende kapper het even bijknippen terwijl die op visite is. Big deal. Nog even en dan mag ik het ook niet zelf knippen van de kappersbond omdat het inkomsten derving is. Mensen hebben geen hobby's of vervelen zich en dus gaan ze lopen zeuren over wat een ander doet.

Ligt het aan mij of word dit gedoe wel heel erg opgeblazen? Ten eerste loopt de gemiddelde Nederlander ook niet met haar tot op de rug en ik mag toch aannemen dat de kappers en de voetballers maatregelen genomen hebben om besmetting te voorkomen. Hoe word dit in hemelsnaam zo'n mediaspektakel? Er gebeuren momenteel wel ergere dingen in Nederland. Die viering is natuurlijk wel onhandig, maar het is nou ook niet zo dat je hele verstandige dingen verwacht van de gemiddelde voetballer.daarin zijn deze twee heren (helaas) geen uitzondering.

21 januari 2021 om 15:42

Die Promes kan zich beter richten op het voetballen en extra meters maken om weer een beetje in vorm te komen. Lijkt nergens naar wat hij laat zien. In plaats daarvan houd hij zich bezig met dit soort zaken en is meneer op zijn pik getrapt als er een beetje kritiek is op hem.

21 januari 2021 om 16:36

Net of het een met het ander te maken heeft. Mag hij ook niet meer slapen, eten, autorijden en tv kijken dus? Tuurlijk speelt hij als een natte krant maar niet omdat hij een toneelstukje opvoert na een goal. Ben het met Sirius eens dat er van niets weer een hele show wordt gemaakt. Dat krijg je dus van die lockdowns met mensen die zich vervelen thuis. Gelukkig worden de frustraties online geuit op wat voetballers die dat toch niet lezen en niet thuis op vrouw of kinderen.

21 januari 2021 om 16:51

Nee hoor, iets met hoofd boven t maaiveld... In NL zijn we goed in dingen op te blazen. Deze meneer zou zijn vakgenoot moeten aanspreken ipv een paar voetballers, waarvan er eentje maanden geleden naar de kapper is gegaan. Ten Hag heeft ze gisteren al een standje gegeven, dus hij mag naar de knvb gaat wat ie wil, maar wat willen zij doen dan...

Sorry, maar ik vind alle mensen die hier zo over zeiken echt jankerds. Men zoekt gewoon een stok om mee te slaan en deze jongens zijn een makkelijk doelwit. Vooral Promes. Hij hoeft maar één voet verkeerd op straat te zetten en men staat al klaar om hem helemaal neer te sabelen. Waar alle moraalridders zich druk over kunnen maken! Mijn hemel! En dat we dan nu ook nog eens gaan proberen te achterhalen wanneer zij hun haren hebben geknipt. Hoe diep zijn we gezonken?! Ik vind de lockdown ook zwaar hoor, maar ik maak me veel liever druk om écht belangrijke dingen dan hoe deze jongens hebben gejuicht. Wat een hysterie om niets!

Het verbaast mij sowieso hoeveel voetballers al positief getest zijn op corona. In mijn directe omgeving bijna niemand en ook bij mensen in mijn omgeving die ik het vraag niet of nauwelijks.
Voetballers hebben wat dat betreft, lijkt wel, een andere levensstandaard tijdens corona. Promes gaf blijkbaar ook gewoon feesten en gaat dus bij zware lockdown rustig naar de kapper.
En is hier gewoon hard betrapt! Het gezegde: als je geschoren wordt kan je beter even blijven zitten" gaat hier dan op. Hij kan beter niks zeggen dan zo'n toneelstukje opvoeren.
Want het gaat de club wel degelijk aan. Stel hij wordt besmet en besmet daarmee zijn team genoten. Sta je komende weken met alleen maar niveautjes Labyad en Promes in het veld. Dag kampioenschap, dag CL.

21 januari 2021 om 17:21

Voetballers worden ook veel vaker getest. Meerdere keren per week, ook bij geen klachten. Dus het is logisch dat zij vaker positief testen.

Ik vind het prachtig hoe men in de media het ook wederom voor elkaar krijgt de boel compleet op te blazen. Zeker in deze tijd zie je het veel meer: we kijken massaal naar anderen die de mist in gaan en boren deze personen erna compleet de grond. Derhalve vergeten we massaal even hoe goed we als welvarend land bezig zijn in inmiddels de 2e golf. En de derde is incoming. Als we het allemaal keurig volgens de regels deden, zaten we nu te genieten van een lekker biertje op het terras. Maar ach vooral dit soort mensen de grond inboren. Dat zal de solidariteit in Nederland goed doen. Ik neem overigens aan dat deze kapper bij Promes op bezoek is geweest. Volgens mij mag je na gisteren nog 1 persoon op bezoek hebben. En ja die 1,5 meter in je eigen huis. Hoe goed is de gemiddelde Nederlander daarin t.o.v. familie en vrienden? Exact.

Kappers verdienen belachelijk goed. Ik zou kappers het salaris van afwassers en bediening gunnen. Toen kappers weer open mochten, was de horeca nog altijd dicht. Zo kan je door blijven gaan.

Wat ik niet begrijp in deze kwestie, dat er alleen commentaar komt op de voetballers. Als bond van kappers zou je toch ook de kapper (die het op zijn socials heeft gedeeld) aan moeten spreken.

Verder is dat juichen op die manier natuurlijk ook niet nodig, maar je zou kunnen zeggen dat de kappersbond dit heeft uitgelokt door de kritiek.

Als de kappers solidair zouden zijn met elkaar dan hadden we nu deze rel niet. Dus niet alleen naar de voetballers wijzen. Ik kan wel 10 kappers die zwart knippen, ook toen Corona niet bestond.

Net als in Duitsland zijn het in Nederland wel telkens bepaalde type voetballers die zich demonstratief niet aan de regels houden.

21 januari 2021 om 17:21

Welk type?

21 januari 2021 om 18:55

'net als in Duitsland zijn het in Nederland wel telkens bepaalde type voetballers die zich demonstratief niet aan de regels houden.' Hahaha, beschrijf het type voetballer eens, Falcao1984.

21 januari 2021 om 20:33

Als je de laatste weken opgelet hebt had je in de Duitse media kunnen vernemen wie zich daar ongedisciplineerd, arrogant en provocatief gedragen hebben.

22 januari 2021 om 10:17

Maar ik ben nog steeds benieuwd naar wat voor types je exact refereert?
Er zijn meerdere voetballers die de coronamaatregelen hebben overtreden en zich daarmee ongedisciplineerd, arrogant en provocatief hebben opgesteld.
Luuk de Jong is hier één van. Behoort hij ook tot die types?

Wat een drama weer!Het is een domme actie die nergens op slaat.Moeten er nu bij elke malloot een hoop commotie ontstaan.Ik word ook zo moe van het geleuter dat voetballers een voorbeeldfunctie hebben.Het zijn willekeurige mensen die goed tegen een bal kunnen trappen,net zoals een schilder kan schilderen een timmerman kan timmeren en een bouwvakker kan bouwen!Er zijn er intelligente,maar zo zijn er ook achterlijke! Overigens ik knip al jaren mijn haar zelf en zo zijn er meerdere.Moet ik mij daarvoor ook verantwoorden.

Ik vraag me oprecht af of er mensen zijn die dit totaal onverwacht vinden. Gezien het verleden van dhr promes lag dit in de lijn van verwachtingen. Iemand het filmpje op het pannaveldje vergeten?? Domme lui met schijt aan de wereld, niet meer en niet minder.

Oh ja, de kappertjes gaan klagen, we moeten allemaal even duidelijk in beeld dat we het moeilijk hebben en richten ons dan op de voetbalwereld want die mag wel doorgaan. Ja klote, kom maar in opstand dan tegen het k*tbeleid van de regering die zonder plan en doortastendheid te werk is gegaan en er nog steeds geen flikker duidelijk is. Laat je gaan tegen de mensen die je het deed aandoen en niet tegen een paar voetballers die gewoon een stukje opvoeren omdat ze wordt verweten geknipt te zijn wat niet eens waar is. Pff zielige kappertjes met hun drama verhalen.

Man man man, waar we ons in Nederland toch druk om maken. Eussen kan goed tegen een grapje? Lijkt er toch niet op.

Promes heeft het niet helemaal begrepen. Mensen vechten voor hun zaak en meneer Promes maakt er even een geintje van. Laat die gast snel oprotten naar Rusland.

Ik kan me hier echt boos over maken. Arrogante pisventjes bespotten het leed van andere mensen. Optreden graag hier Ajax!

Die jongens worden nu toch veel te hard aangepakt, al zijn ze geknipt. Misschien is die kapper wel een vriend van ze, die ff tussendoor wat bijscheert. Veel mensen die bevriend of familie zijn met een kapper doen dit toch ook, lijkt me ook normaal. We moeten niet doen of je een crimineel bent als je je haar laat knippen. Ik snap dan best dat je een plaagstootje uitdeelt.

God God god, wat hebben veel mensen hele lange tenen gekregen in corona tijd zeg. Man man man. Om je kapot te schamen.

21 januari 2021 om 18:02

Onzin, het gaat er niet zo zeer om of ze stiekem naar de kapper gaan. Boeiend, het gebeurd toch wel. Het gaat erom dat dit soort verwende ventjes willens en wetens willen provoceren en uit willen stralen: regels gelden niet voor mij, ik doe waar ik zin in heb en heb schijt aan de rest. Ik hou niet van dat soort mensen. En voor de moraalridders hier die altijd maar stellen dat je voetballers alleen maar mag beoordelen op hun voetballende kwaliteiten.. Schij toch eens uit. Het zijn mensen en van menselijk gedrag mogen we hier wat vinden!

21 januari 2021 om 18:37

Sorry hoor maar ik vind het allemaal een beetje overdreven hoe er gereageerd wordt op deze jongens. Ze maken een dolletje, nou en. Mag er niet meer gelachen worden ofzo. Ik laat me ook stiekem knippen en wat dan? Een thuis kapper mag gewoon zijn beroep uitoefenen. Of niet dan?

Jullie doen hier of deze twee mannen een moord heeft gepleegd, is dit etnische profilering vraag ik me af. Want ik zie genoeg andere mannen op tv die hun haren pas hebben geknipt en hoor daar niks over, ook niet van kappersbond. Maar omdat deze twee heren van Ajax zijn woorden zij met de grond gelijk gemaakt, aan Zakaria zijn haar te zien heeft hij al weken niet geknipt Maar Promes wel. De meeste kappers knippen wel stiekem en verdien er zo hun geld ermee. Niks mis mee toch. Ik had het wel gedaan😂😂

Deze jongens hebben gewoon het IQ van een garnaal en je kunt eigenlijk ook niet boos op ze worden ze snappen het gewoon echt niet.

En die wat die kapper zegt is natuurlijk geen kletskoek vanuit zijn brancheorganisatie volledig in zijn recht.

Hallo beste mensen Ik snap niet waarom er zo'n probleem word gemaakt van dit. Ten eerste omdat de hele wereld niet naar de kapper kan op dit moment is vervelend. Maar wie van alle reacties kent quincy promes of zakaria labyad persoonlijk en is aanwezig gwst bij hun? Er zijn meerdere mensen die kunnen knippen en opscheren. Bedoel je kan me niet zeggen dat iedereen die hier is niet door iemand anders zen haar heeft laten knippen. Ook al is die wel of niet naar de kapper gwst, waar maak je een drama om? Je beschuldigd iemand ergens van zonder de feiten te weten. Heb een beetje respect voor je medemens. En je kan altijd je maat laten langs komen en je thuis te laten knippen. Dus stop met je bullshit steeds en laat ze gwn hun werk doen. Maak minder drama en je krijgt dit soort gekloot ook niet. Kleine kinderen allemaal!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax6057
2.PSV5431
3.AZ4920
4.Vitesse4815
5.Feyenoord4626
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller2412
L. TraoréAanvaller117
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper200
C. RaatsieKeeper00
K. ScherpenKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

87 fans
Middenvelder, 29 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Spartak Moskou 2 1 0 0
2020/2021 Ajax 19 6 0 0
2019/2020 Ajax 20 12 3 0
2018/2019 Sevilla 33 2 2 0
2018/2019 Spartak Moskou 5 1 1 0
Laatste voetbalnieuws

Quincy Promes grijpt hoofdrol bij Spartak Moskou met doelpunt en assist

Spartak Moskou heeft zondagavond mede dankzij een uitstekend optreden van Quincy Promes goede zaken gedaan in de Premjer Liga. De aanvaller nam een doelpunt en een assist voor zijn rekening in...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 6 maart
Rick Karsdorp is akkoord met AS Roma over een nieuw contract. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren