West Ham-ster onthult bizarre taferelen na crash met peperdure Lamborghini

Donderdag, 21 januari 2021 om 11:04Rian Rosendaal • Laatste update: 11:16

Het auto-ongeluk tijdens Kerst 2019 heeft een vervelend staartje gekregen voor Michail Antonio. De aanvaller van West Ham United verloor ruim een jaar geleden de macht over het stuur en kwam met zijn peperdure Lamborghini Huracan in de voortuin van een gezinswoning in Zuid-Londen terecht. Antonio, die verkleed als sneeuwpop in de auto zat, kwam er zonder kleerscheuren vanaf. Op financieel gebied echter is hij op de nodige problemen gestuit in de afgelopen periode.

Antonio heeft de Lamborghini, waarvoor de aanvaller ruim 200.000 euro had neergelegd, inmiddels ingeruild voor een Mercedes-Benz G63. Dit alles had nogal wat voeten in de aarde, want de meeste verzekeringsmaatschappijen voelen er niets voor om voor hem een autoverzekering af te sluiten. "Dat heeft mij heel veel moeite gekost", verzucht Antonio in de On the Judy Podcast. "Niemand wilde voor mij namelijk een verzekering afsluiten! Ik ben uiteindelijk bij een speciaal verzekeringsbureau terechtgekomen. Mijn autoverzekering voor dit jaar is echt een drama."

"Ze boden mij een verzekering van ruim 10.000 euro voor een Audi, of 20.000 euro als ik in een G63 zou gaan rijden. Die heb ik dus ook gekozen. Ik betaal liever dat bedrag voor een Mercedes-Benz dan dat ik in een Audi rijd die jaarlijks de helft kost", aldus Antonio, die de dag van het ongeluk niet snel zal vergeten. "Ik weet nog dat het zeer glad was. Ik had de auto onder controle, totdat ik de bocht omging. De auto raakte in een slip terecht, terwijl ik uit alle macht probeerde te remmen. Hierdoor werd het er alleen maar erger op. Ik kwam met de auto op de stoep terecht, al kan ik me er niet veel van herinneren, het ging allemaal zo snel ook."

"Er kwam rook uit de auto en ik dacht echt dat hij zou gaan ontploffen. Ik sprong via de passagierstoel uit de auto, echt gekkenwerk. En ik was verkleed als sneeuwpop, wat het allemaal nog een stukje erger maakte. Ik snap niet waarom ik dat pak eerder heb uitgetrokken, om er maar vanaf te zijn." Antonio deed er alles aan om het incident buiten de pers te houden. De aanvaller vroeg de toegesnelde omstanders om geen foto's te nemen. Hij kreeg echter geen medewerking van de eigenaar van het huis waar de Lamborghini in de voortuin terechtkwam. "Zij heeft het verhaal aan de media verkocht en dit jaar heeft ze dat opnieuw gedaan."Gerelateerd

Meer sportnieuws

14 reacties (laatste reactie door jackieboy10)

een ongeluk kan natuurlijk altijd gebeuren, dat hij verkleed als kerstman? achter het stuur zit maakt het er niet beter op natuurlijk haha..

Logische dat Antonio het uit de pers wou houden, ookal weet je dat dit tegenwoordig met alle social media behoorlijk kansloos is.

geluk bij een ongeluk dat het zonder fysieke slachtoffers is afgelopen.

21 januari 2021 om 11:18

Een Lamborghini die iemands voortuin/voorgevel is ingereden trekt sowieso al veel bekijks. Al helemaal als er een sneeuwpop achter het stuur vandaan komt. Wel triest dat Antonio het uit de media wilde houden maar dat de bewoners van het huis er een extra zakcentje mee willen verdienen.

21 januari 2021 om 11:27

Tja, Engelse media he. Die hebben wel wat geld over voor een relletje. Maar daar vraagt deze speler natuurlijk ook zelf een beetje om, wanneer je verkleed in je auto zit en een ongeluk veroorzaakt.

Tja, is het nou de bedoeling dat mensen medelijden met hem moeten hebben? Ik snap nooit zo goed wat voetballers hiermee willen. Het is toch niet meer dan logisch dat een verzekeringsmaatschappij hem niet zomaar een verzekering wil aanbieden? Dat is voor elke normale burger ook het geval. En hij dan dat stukje over de Audi.. alsof het de ergste zaak van de wereld is voor hem...

Verder weet ik de details niet van het ongeluk, dus daarover speculeren is wat lastig. Ik vraag mij echter wel af hoe groot de kans is dat je een dergelijke crash hebt als je ''normaal'' hebt gereden. Maar dat is pure speculatie natuurlijk.

Verder vind ik het overigens wel ook deels schandalig dat de eigenaren van het huis het verhaal aan de media verkopen. Die wilden dus ook hun slaatje eruit slaan.. Aangezien ik aanneem dat Antonio alle schade gewoon zal hebben vergoedt.

21 januari 2021 om 11:19

Hij komt in een podcast daar ben je 1,5 uur aan het praten. De interviewer zal dan graag dit verhaal willen weten. Ik zie het gewoon als een verhaal die hij dan vertelt ipv dat hij medelijden wilt. Ik denk dat als je de podcast hoort vaak meer door hebt wat de bedoeling is omdat je dan de intonatie hoort en mimiek ziet van de betreffende speler. zo in een artikel kan je dat vaak anders interpreteren.

21 januari 2021 om 11:38

Daar heb je zeker gelijk in. Die heb ik in dit geval niet geluisterd. Probeer vaak wel ook de bron te bekijken. Maar als platte tekst vond ik dit een nogal zwak verhaal, vandaar mijn reactie. Maar goed punt van jou .

21 januari 2021 om 13:38

Als het glad is (wat in die tijd van het jaar wel voor kan komen), dan kan een slippertje zo voor komen. En niet iedereen heeft een slipcursus gehad. Ik ben weleens met 40 kilometer per uur weg geslipt, dus je hoeft niet per se te hard te rijden.

21 januari 2021 om 16:31

Dat snap ik zeker wel Nijogeth, vandaar ook dat het slechts een vraag vanuit mijn kant was. Ik keek vooral naar de bovenstaande foto, wat toch wel redelijk wat schade lijkt te zijn. Vandaar mijn reactie. Maar dan weet ik nog niet of het binnen of buiten de bebouwde kom was en bijvoorbeeld hoe ver dat huis van de weg af staat. Dus inderdaad, het kan ook gewoon echt ongelukkig zijn.

21 januari 2021 om 22:51

Dan kan ik je gerust stellen. Google maar eens naar de foto's van die crash. Hij is denk nog geen 2 meter van de weg verwijderd. Erbij rekening houdend dat ze in Engeland links rijden en hij aan de linkerkant van de weg is geraakt, dan heeft ie echt niet extreem hard gereden. Het lijkt zelfs dat ie vooral door het stoeprandje zo hoog in die tuin staat. Die foto's zijn heel erg verhelderend.

Dit is toch een fantastisch verhaal?! Crasht er een Lambo in je voortuin, komt er een als sneeuwpop verklede vent uit gevlucht haha prachtig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

West Ham United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Liverpool4537
3.Chelsea4428
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
J. BowenAanvaller236
D. ChestersAanvaller00
D. MoyesUnknown
A. AreolaKeeper10
D. MartinKeeper00
D. RandolphKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina West Ham United.

0 fans
Middenvelder, 31 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 22 januari
Ajax laat Nicolás Tagliafico onder geen beding op huurbasis naar Napoli vertrekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren