Blamage Real Madrid in Copa del Rey tegen tien man Alcoyano

Woensdag, 20 januari 2021 om 23:28Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 23:41

Real Madrid is na woensdagavond al klaar in de Copa del Rey. Het team van Zinédine Zidane blameerde zich in de zestiende finales op bezoek bij Alcoyano, dat tien minuten voor het einde een 0-1 achterstand wegpoetste en een verlenging in El Callao afdwong. De derdeklasser kwam na 109 minuten met tien man te staan, maar toch slaagde de thuisploeg erin om te scoren en de regerend landskampioen van Spanje op de knieën te krijgen: 2-1.

Real Madrid had in de eerste helft 77 procent balbezit en was duidelijk de bovenliggende partij. Toch slaagde het team van Zidane er de eerste 44 minuten van de wedstrijd niet in om de compacte defensie van Alcoyano te slechten. Op slag van rust sloeg de Koninklijke toch toe. Na een indraaiende voorzet van Marcelo vanaf links kopte Militao de bal achter José Juan Figueras, de 41-jarige doelman van Alcoyano.

Alcoyano kwam in de eerste 45 minuten amper in de buurt van het doelgebied van Andriy Lunin, die alleen in de 33e minuut moest ingrijpen. De scheidsrechter floot echter voor buitenspel. Voor Lunin was het zijn eerste officiële duel voor Real Madrid. De sluitpost werd op 23 juni 2018 voor 8,5 miljoen euro overgenomen van Zorya Luhansk en vertrok sindsdien driemaal op huurbasis. Liefst 942 dagen na zijn komst verdedigde de Oekraïner voor het eerst het doel van de negentienvoudig winnaar van de Spaanse beker.

Ook na de onderbreking maakte Alcoyano het de bezoekers niet makkelijk. Real Madrid had moeite om ruimtes te vinden en Figueras bleek een sta-in-de-weg bij de sporadische kansen die men kreeg. De veteraan reageerde enkele minuten na rust goed op een schot van Lucas Vázquez en in de 78e minuut kwam hij als winnaar uit een één-tegen-één-duel met Vinicius Junior. Een cruciale redding, daar Alcoyano twee minuten later de 1-1 maakte. Een corner van Juli werd bij de eerste paal verlengd en de vrijgelopen José Solbes kon het leer bij de tweede paal achter Lunin werken en daarmee een verlenging afdwingen.

Zidane bracht met Marco Asensio, Eden Hazard en Toni Kroos vers bloed, maar overtuigend was het niet wat Real Madrid liet zien. Alleen Asensio was dicht bij een goal; Figueras was goed bij de les en keerde de inzet van dichtbij. Real Madrid oogde in de tweede helft van de verlenging sterker en tot overmaat van ramp voor Alcoyano kreeg Ramón López Olivan zijn tweede gele kaart voor een overtreding op Casemiro. Vijf minuten later kreeg Alcoyano het toch voor elkaar om als winnaar van het veld te stappen. Na een snelle counter was het Juanan Casanova die bij de eerste paal de 2-1 achter Lunin werkte.Gerelateerd

Meer sportnieuws

97 reacties (laatste reactie door msn10)

Alcoyanazo! Een briljante actie bij die 2-1. Ze vochten echt als leeuwen, met 10 man nota bene.

20 januari 2021 om 23:40

Ja vond de actie prachtig maar wel een grote keepers fout.

21 januari 2021 om 12:28

De fout begon bij Vazquez die gewoon bleef stilstaan toen hij voorbijgegaan was, en hij die jongen die de voorzet gaf vrij liet lopen en combineren aan de zijkant. Tenminste, de fout die de winnende goal inleidde. De fout van onze algehele situatie ligt natuurlijk veel dieper.

21 januari 2021 om 00:29

Ja, echt bizar hoe ze niet besloten om na de rode kaart gewoon met 10 man gelijkspelresultaat verdedigden. Tank was ook totaal niet leeg en besloten gewoon de winnende goal te zoeken.

21 januari 2021 om 08:39

Ze wilden als enige echt winnen. Bizar resultaat voor een ploeg met een budget van 700,000 Euro. Gelijk aan een weeksalaris van Hazard.

Januari en het seizoen is al klaar. Maar hey, 3 jaar geleden wonnen we de CL dus gewoon wachten op Mbappe en Haaland. Zoals ik al eerder zei: roteren betekent niet 80 procent van je ploeg omgooien. Je zit namelijk met wisselspelers die nul chemistry hebben en totaal geen vertrouwen. Hoe verwacht je dat die zich nu gaan bewijzen? Weer het bewijs dat de ploeg veel te veel leunt op individuele klasse, en geen automatismen heeft om terug te vallen.

20 januari 2021 om 23:36

Slechtste Real Madrid sinds Luxemburgo. Dramatisch.

20 januari 2021 om 23:36

Een x aantal maanden geleden won je La liga en de super cup. Snap dus niet waarom jij de CL erbij haalt van 3 jaar geleden.....

20 januari 2021 om 23:44

Weet je wat het is tenminste wat ik er zelf van vind. Wanneer je als grote club zoiets meemaakt en je komt achter of het staat nog gelijk gewoon je kop erbij houden blijven voetballen en de kans is vele male groter dat je die goal erin prikt, maar nee er wordt te haastig naar de goal gezocht en zo gaat er veel fout. Ik vind het persoonlijk echt jammer want had echt een hoop voor een Clasico ergens in de kwart halve of finale. Dit komt wel super hard aan vooral voor Zidane.

20 januari 2021 om 23:47

Tja met voetbal dat niet om aan te gluren was. Ik kijk uiteindelijk voetbal als entertainment, en Madrid stond daar toch lange tijd garant voor. 1-0 winnen met een penalty of stilstaande fase, dan kan ik even goed naar Atletico kijken. En uiteraard was ik blij met de titel, aangezien het lang geleden was. Maar er mag wel meer verwacht worden van Real. Zeker toen bij zijn aanstelling Zidane zei voor een revolutie te zorgen. Weinig/niks van gezien.

20 januari 2021 om 23:51

Revolutie. Tja, 6 spelers gehaald waarvan maar 1 doorbrak: Mendy. De rest faalde hopeloos en moest Zidane weer grijpen naar de oude garde.

20 januari 2021 om 23:56

Maar dat is toch ook de verantwoordelijkheid van de coach? Voor mij is het niet of de speler of de coach. Jovic was zijn aankoop. Hoeveel echte kansen heeft die gehad? Vertrouwen doet zoveel met een speler. Kijk naar Vinicius onder Scolari. Die nam het hele team op zijn schouders, ook al was zijn afwerking belabberd. Maar elke bal wel door Modric, Kroos,.. naar hem gespeeld omdat die zo dreigend was. Odegaard is echt wel klaar voor Real. Die heeft gewoon minuten nodig (niet zozeer basisplek). Enja Modric was fenomenaal bezig, maar rond de 70ste minuut kan die toch afgelost worden?

21 januari 2021 om 00:02

Welk verantwoordelijkheid man? Zidane heeft zelfs niks te zeggen over de contract verlengingen van Modric, Ramos en Vaz. Praat dan geen onzin, please! Perez denkt enkel aan de bouw. Lope, Solari waren toennde dupe en nu lijkt Zidane dat te worden. Ronaldo en de prima Bale zijn nooit fatsoenlijk opgevangen. Tsja.

21 januari 2021 om 00:09

Jammere is dat je Zidane net zo goed kan laten zitten tot het einde van het jaar. Pochetino heeft net getekend weet niet wie je anders moet halen. Schandalig dit natuurlijk met b opstelling of c moet je van een 3e klasser gewoon winnen. Hij zal ook wel weer een heeelee gebrekkige verklaring hebben over het resultaat. Ben ondertussen helemaal klaar met dit madrid. Onbegrijpelijk dat isco minuten maakt wat kan ik me irriteren aan die vent. De stats van marcelo beginnen onderhand ook wel sneu te worden. Gaan nog een paar lange maanden worden op deze manier. Als madridista die geen wedstrijd mist en veel naar de wedstrijden ging, is er zoo weinig in dit madrid waar je blij van wordt, waar je voor gaat zitten. Het voetbal is al bijna 3 jaar niet om aan te zien

21 januari 2021 om 00:10

Jammere is dat je Zidane net zo goed kan laten zitten tot het einde van het jaar. Pochetino heeft net getekend weet niet wie je anders moet halen. Schandalig dit natuurlijk met b opstelling of c moet je van een 3e klasser gewoon winnen. Hij zal ook wel weer een heeelee gebrekkige verklaring hebben over het resultaat. Ben ondertussen helemaal klaar met dit madrid. Onbegrijpelijk dat isco minuten maakt wat kan ik me irriteren aan die vent. De stats van marcelo beginnen onderhand ook wel sneu te worden. Gaan nog een paar lange maanden worden op deze manier. Als madridista die geen wedstrijd mist en veel naar de wedstrijden ging, is er zoo weinig in dit madrid waar je blij van wordt, waar je voor gaat zitten. Het voetbal is al bijna 3 jaar niet om aan te zien

21 januari 2021 om 00:13

Tuurlijk wel. Hij zegt dat ze verlengd moeten worden en dus probeert perez dat. Alleen moet het wel haalbaar zijn. Het is geven en nemen. Zidane zegt wat ie wil en perez probeert het rond te krijgen voor zover mogelijk is. Zelfde met jovic. Zidane wou hem en het bleek mogelijk dus Perez levert

21 januari 2021 om 12:32

Gelukkig heeft Pochetino net getekend. Die wil je toch niet voor je ploeg hebben staan? Die man is, althans in zijn Spurs tijd alleen maar een dromer met waanvoorstellingen gebleken

20 januari 2021 om 23:37

Altijd die makkelijke praatjes mbappe Haaland alaba hoe wil real dat allemaal betalen... denk na voor je zomaar iets roept.

20 januari 2021 om 23:44

Als je de sarcastische ondertoon hier niet uit kan halen... Los daarvan: James is weg, straks Marcelo en Isco dus Alaba zijn loon is meer dan gecovered. Als Mbappe gratis komt volgend jaar, neemt die het loon over van Bale en eventueel Ramos. Dan resteert er enkel Haaland aan te schaffen, dus zo ondenkbaar is het niet. Ik zie presidentskandidaten van Barcelona hetzelfde roepen, terwijl er amper euries zijn om Messi zijn contract te verlengen. Zal ze een DM sturen dat ze ook eerst beter nadenken.

21 januari 2021 om 00:11

Zidane gaat toch niet met Haaaland spelen. Die blijft koppig benzema opstellen

23 januari 2021 om 20:25

Ik weet niet wat jij gebruikt mbappe die gratis komt, zul je zien die gaat verlengen, maakt met Psg de komende jaren meer kans dan met Madrid momenteel.

20 januari 2021 om 23:39

Het seizoen was helaas al klaar voordat het begon en dat zagen vele al aankomen.
Hoe we onder Zidane de afgelopen seizoenen spelen is een schande.
Dat we vorige jaar de titel hebben gewonnen, komt echt omdat de concurrenten super slecht waren en dat was het! Daarbij heeft Corona geholpen dat er geen publiek aanwezig was.

Jawel Zidane doet alleen aan extreem! Of extreem vasthouden aan zn koppige basis elf of de hele team omgooien en dan met spelers spelen die 0 ritme hebben, al het hele seizoen niet eens tegen een bal hebben getrapt en dan denken dat ze wel gaan toveren!

Zidane is goed op weg om ontslagen te worden of zelf een ontslag in te dienen, als de CL tegen Atlanta word verloren is het exit voor hem en dat verdient hij ook!

20 januari 2021 om 23:41

Hoezo seizoen al klaar, ze staan op korte afstand tweede in La Liga en de CL ligt ook nog voor het grijpen.

20 januari 2021 om 23:51

Potentieel 10 punten achter in Laliga, waarbij Atletico 6 doelpunten in een half seizoen heeft tegengekregen. Ook al verliest Atletico nog wat punten, Madrid gaat echt niet alles winnen. En de CL kan, maar dan moeten er echt vreemde dingen gebeuren of moet je veel geluk hebben met de loting.

21 januari 2021 om 00:07

Korte afstand? Ze staan 4 punten achter op Altetico met 2 meer gespeelde wedstrijden, dat betekend in theorie 10 punten.
Atletico geeft Niks weg en scoren en winnen hun wedstrijden gewoon, al zou Atletico hier en daar punten laten liggen, dat doet Real ook continue dus het is jezelf voor de gek houden als je denkt oke Altetico zal wel 3 wedstrijden achter elkaar verliezen en Real wint zijn resterende wedstrijden allemaal. Wij verliezen en spelen gelijk tegen hekkensluiters en teams die net zijn gepromoveerd......
In de CL met de vorm die wij momenteel hebben zullen wij volle bak tegen Atlanta moeten die echt niet te onderschatten zijn en sorry maar tegen een City/liverpool/bayern zie ik ons gewoon kansloos onderuit gaan, dan moeten we alle geluk van de wereld hebben dat wij in een god mode vorm zitten en de teams in de slechtste vorm zijn.

21 januari 2021 om 08:41

7 wedstrijden doorkomen mogelijk tegen de absolute toppploegen van europa, vind ik niet "voor het grijpen". Het is niet alsof je alleen nog een finale moet spelen tegen RKC ofzo. En als 10 punten verschil op de nr 1 op korte afstand betekent, dan sta je ook op korte afstand van Real Soiciedad en kan je dus ook nog 6de worden. Ik snap de positieve gedachtegang hoor en ik hou ervan. Maar realistisch gezien, het spel doet totaal niet vermoeden dat er verbetering aan zit te komen. Er lopen 8 toppers in de selectie en dan zit er een heel groot gat. Zonder Ramos is het hele team los zand. Het is gewoon niet best en hetzelfde geldt voor barcelona dit jaar. het is gewoon niet genoeg. Atletico heeft 8 jongens die het werk doen en dan hebben ze er 3 die een wedstrijd beslissen. Maar daar is de voorwaarde simpel, geen goal tegen krijgen en dan valt die vanzelf. Bij real en barcelona is voorwaarde 1 er niet en lopen ze veel te vaak tegen problemen aan.

20 januari 2021 om 23:45

Wuahahaha wat praat jij nou weer ConchaEspina 3 jaar geleden CL gewonnen dus nu wachten op Mpabbe en Haaland want ja dan win je wel van een 3e klasser. Ga toch fietsen man.madrid heeft ze gewoon onderschat kan gebeuren komt wel goed met ze ooit

20 januari 2021 om 23:49

Aanrader van een goed boek: sarcasme voor dummies.

21 januari 2021 om 00:09

Echt. Dit lijkt er haast op alsof Zidane ze expres zo het veld in stuurt met de kennis dat ze op deze manier gaan falen om te tonen van ‘kijk, zie je dat ik niet met deze lui kan werken?’

21 januari 2021 om 00:18

Dont hate on Zidane, think what you want. Sommige zijn gewoon weg schandalig bezig. En dat het zover is gekomen, komt meer door Perez die vooral aan de bouw denkt. Lope en Solari waren al de dupe van de ongebalanceerde selectie. Zidane heeft er vorig jaar nog wat uitgeperst maar het is nu wel echt klaar! Meer valt er niet te halen! Maar blijf lekker denken dat Zidane alles verpest man, triest.

21 januari 2021 om 07:53

Dat is een slecht excuus. Als je 11 willekeurige profs uit LA Liga, die nog nooit samen hebben gespeeld, tegen zo'n tegenstander laat voetballen dan winnen ze ook makkelijk. Ik snap dat de tegenstander en locatie niet heel erg uitdaagt, maar het zijn profs die miljoenen verdienen. Je moet er alles aan doen om dit soort wedstrijden te winnen al is het maar met 1 doelpunt verschil.

Alweer een veel te vroege domme bekeruitschakeling…….. Zidane moet nu echt opstappen
Insiderealmadrid zal wel weer iets roepen van ‘’ik ben blij dat eruit zijn want nu kunnen we ons vol focussen op de competitie’’ feit is dat het nu Januari is en het gaat ( ja dat kan je nu al zien) een seizoen met 0,0 prijzen worden. Zidane maakt de jonkies niet alleen niet beter, hij maakt ze zelfs gewoon belachelijk(zie situatie Ödegard)
We carry fucking on madridstas , hele zware tijden zijn het

20 januari 2021 om 23:36

Terwijl je net nu gebruik moet maken van een Barcelona in heropbouw en de nationale prijzen aaneen kan rijgen.

20 januari 2021 om 23:40

Mee eens. Juist nu kan je een paar jaar goedmaken wat Barcelona binnenhaalde de afgelopen 15 jaar, maar het wordt gewoon verzuimd.

20 januari 2021 om 23:42

Nee nee we well be back stronger, Mbappe/alaba, Machtige Bernabeu gewoon zinnen die hij op de sneltoets heeft.
Zidane is een ziekte en giftig voor talentjes en i.p.v. dat er stappen zijn gemaakt door een Odegaard en co geleidelijk in te brengen en wedstrijd ritme op te laten doen laat hij ze verpletteren op de bank en hebben we geen B-leuzes meer omdat het niveau belachelijk groot is met iemand die Alles speelt en iemand die bijna geen minuten maakt.

20 januari 2021 om 23:48

Madrid moet juist ook gaan opbouwen lijkt me in plaats van blijven aanmodderen met de oudjes. Odegaard laten gaan zou contra-productief zijn. Ik zou die deal met Real Sociedad parkeren. Een nieuwe trainer zou hem heel goed uit kunnen komen.

20 januari 2021 om 23:59

Barca in heropbouw? Ohh wij zijn klaar voor de strijd toch en zitten niet in een heropbouw? Zitten nog met de oude garde. En ernaast niet goes genoeg spelertjes. Verloren Ronaldo en een prime Bale, nooit wat voor terug gekomen. Enkel Hazard die steeds geblesseerd is. Zitten met spelers als Ramos, Benz, Vaz die ons moesten redden toen het nodig was vorig maand. Zijn wij wel klaar dan? Zidane kan nauwelijks iemand halen, Perez denkt enkel aan de bouw e.d. na Lope, Solari lijkt ook Zidane van dat alles de pineut te worden!

21 januari 2021 om 00:12

Zidane kan dat niet en dat heeft hij al bewezen, geen 1 goede aankoop gedaan van zijn kant (please begin niet over Mendy..) en talentjes maken geen progressie onder hem, maar gaan juist achteruit.
Zidane is de allerbeste peoples manager in de wereld, zet hem voor een groep sterren a-la PSG en hij zal ze de CL wellicht bezorgen, maar iets opbouwen nu na 2 jaar en daarvoor 1,5 jaar is gebleken dat hij dit gewoon niet kan.
Het spel/hand van Zidane is nergens te bekennen en bestaat alleen uit de zijkanten opzoeken , balletje terug en 1000 voorzetten per wedstrijd en leunen en hopen op een bevlieging van 1-2 spelers, meer niet.

Odegaard moet per direct en z.s.m. weg daar en minuten gaan maken want 6e keuze zijn nadat je vorige jaar een van de beste middenvelders in La Liga was is gewoon schandalig!

21 januari 2021 om 00:17

Maar wij waren in theorie al begonnen aan de heropbouw in het seizoen dat Zidane terug aangesteld werd. Hij sprak zelf over een revolutie. Florentino kocht toen al enkele van de meest gewilde talenten. En de bittere realiteit is effectief dat we 3 jaar later, nog steeds even ver staan en eigenlijk in de schaal liggen met Barcelona. Terwijl wij hier al 2-3 seizoenen op had kunnen anticiperen.

21 januari 2021 om 00:30

Precies dit Concha, alleen de harde realiteit is dat we zelfs achteruit zijn gegaan door dat we al die talenten zijn kwijtgeraakt, Kovecic, Llorrente, Hakimi , Reguillon en de resterende talenten als Odegaard, Militao, Kubo en co gewoon niet genoeg minuten hebben gekregen en met 0 zelfvertrouwen en ritme zitten.
Het word een hele moeilijke en lastige periode voor ons Madridistas , aangezien ik geen idee heb hoe we hier uit gaan komen....of Perez moet zijn chequeboek opentrekken en 400 miljoen gaan uitgeven aankomende zomer en dat zie ik echt niet gebeuren en dan alsnog zit je nog steeds met een probleem, omdat zoals iedereen weet voetballers hebben tijd nodig om te wennen aan een nieuw team, nieuwe omgeving etc dus een Mbappe die ik niet realistisch acht zou echt niks veranderen....onze middenveld is dood (behalve Modric die ook echt niet meer de benen heeft voor zoveel minuten) en onze verdediging is ook passe (behalve Ramos).
Varane is een klungel, Mendy lijkt zijn tweelingbroertje wel en Carvajal sukkelt nu al 3 seizoenen met zoveel blessures die heeft dit seizoen welgeteld 4-5 wedstrijden achter elkaar gespeeld en ligt na 2 wedstrijden weer in de lappenmand.

Wat een afgaan dit. Schaam je kapot. 10 amateurs en daar nog niet van kunnen winnen. Veld was een knollenveld maar dat mag geen excuus zijn.. dit word een seizoen zonder prijzen. Laatste overwinning is alweer 5 wedstrijden geleden .. loopt voor geen meter. Geen enkele speler haalt zijn niveau.

Gadverdamme wat schaam ik me, een Real Madrid kan niet eens winnen tegen een amateur team, zo ver kunnen we niet zakken.Het is tijd voor een schoonmaak, Isco, Marcelo, Mariano, Vinicius mogen mij betreft per direct weg, Zidane het is ook een einde voor jou.

Triestig, simpelweg triestig. Als grote Zidane liefhebber, hij is mijn favoriete coach maar hij moet ontslag nemen. Dit kan niet meer, zowel de A als B spelers zijn compleet uitvorm en brengen niks. Totaal niks meer. 0 creativiteit, 0 voetbal, 0 acties. Het is blindelingse voorzetten geven. Nee Zidane kreeg niet de spelers die hij wou, had pech met Hazard. En corona en plannen van Bernabeu kwam in de weg.

Ennnn nu is het WEER januari en nu ben jij eigenlijk weer zo goed als klaar met het seizoen. Bedankt Zidane. Tijd voor een frisse wind door de staf en ploeg.

Wat schandalig echt te schandalig voor woorden. Niet eens kunnen winnen van een 3e klasser. Zelfs na het inbrengen van Hazard, Kroos etc. Het is logisch dat je wissels zo zwak zijn als je ze nooit minuten geeft en ze moeten opeens opdraven. Maar goed had ook niet verwacht dat Marcelo, Isco en Vazquez zo slecht zouden zijn. Ze kunnen nog niet eens goed spelen tegen een 3e klasser. Daarnaast gaan talenten zoals Jovic en Odegaard weg. En Odriozola en Militao gaan daar zeker bij horen. Man man begin steeds meer vertrouwen te verliezen in Zidane.

Weer een grote verassing in de Spaanse beker. vorige ronde Atletico naar huis, en nu Real dat is toch de charme van het beker voetbal. Real Madrid moet zichzelf echt schamen maar wel leuk voor Alcoyano. Ze hebben geknokt voor elke meter.

20 januari 2021 om 23:52

Daarom snap ik ook niet dat sommige bekers returns hebben. De kans dat zo’n team over 2 wedstrijden wint is nóg veel kleiner dus lekker houden zo. Dit soort stunts zijn in mijn ogen echt de schoonheid van het voetbal. Doodzonde voor de fans van Alcoyano dat ze er niet bij konden zijn, die maken dit nooit meer mee.

Woow woow woow Real toch waar ben je mee bezig. Dat je verliest van Bilbao oke.. maar van een 3e divisionist? En nog wel in de 2e helft meet veel a spelers. Phoee

Dit is wel echt heel triest. Eruit geknikkerd door een club waar vele de naam niet eens van wistte. Tijd voor een grondige renovatie daar in Madrid. Ook in de competitie is scoren een enorme handicap

Drama, drama en nog eens drama. Kunnen scoren is een enorme wonder geworden. Dit resultaat weerspiegelt gewoon het sneue teloorgang van een Marcelo. Zo zuur. Wat moet je hier van zeggen. We hadden al moeite maar de bank spelers zijn helemaal zuur helaas.

20 januari 2021 om 23:37

Toch stond er genoeg kwaliteit op het veld en kwamen er ook nog A-spelers in.. of vond jij dat niet?

20 januari 2021 om 23:53

Tuurlijk, dit moet je met ogen dicht zelfs winnen. Mentaal zijn sommige gewoon over. En dan heb je steeds weer voorin van, oke wie wordt er gezocht, wie gaat die goal maken. Er zijn killers in deze selectie. Benz is helaas zelf niet constant en Mariano is dramatisch helaas. Tsja. Maar goed het moet geen excuus zijn voor dit drama maar toch is er iets goed mis in dit team.

Niet te geloven dit. Na Atletico nu weer een wereldse prestatie van een derdeklasser. Grote afgang van jewelste voor Real Madrid. Je vraagt jezelf toch af hoe dit in hemelsnaam mogelijk is he.

hahah komedie op z'n top! Dit had ik dus vorige week bij de uitschakeling van Real in de Supercopa al voorspelt! Dat het me helemaal niet zou verbazen als we worden uitgeschakeld in de Copa, en rarara hoe komt dat ? Alle jongens die Nooit spelen met geen enkele wedstrijd ritme of heel weinig moeten in eens gaan vlammen? En waarom zou je? Voor zo een coach als Zidane wil je toch niet strijden, omdat je toch nooit/geen kansen krijgt. Nu ga je weer Inside of Socia deludded fans krijgen die hun gelijk gaan halen met zie je wel, daarom speelt Zidane niet met die jongens omdat ze een bar slechte niveau hebben, maar nogmaals rarara hoe komt dat dan? Als een wereldspeler nooit speelt dan zal die ook zo slecht spelen en die hebben geen knopje dat ze in eens GOD-MODE aan kunnen zetten. Rationeel nadenken of kritisch zijn bestaat niet bij deze nep fans, want nogmaals Zidane kan Niks verkeerds doen! En dan gaan ze ook hun gelijk proberen te halen om aan te geven dat daarom de A-keuze altijd spelen, nou Benzema, Kroos, Casemiro, Asensio en Vasquez hebben ruim bij elkaar genoeg tijd gehad om iets te forceren, maar ook die hebben niks gedaan! De echte fans vragen enkel om mensen een "kans" te geven, een Odegaard een Kubo een Valverde meer met de A-selectie te laten spelen zodat zij rijper worden, niemand vraagt hier om een basis 11 alleen met talenten, maar zelfs dat kan Zidane niet en deze clini-clowns proberen dat dan goed te praten. Welke positieve (carpe diem onzin) komt er nu uit de hoge hoed van Inside? Ik ben blij dat we uitgeschakeld zijn voor de Copa, omdat we nu geen blessures zullen oplopen, meer tijd en kracht kunnen bewaren voor de kansloze La Liga en de CL waar we tegen Atlanta vol bak moeten. Heey maar ik ga afsluiten met iets positiefs! De jongens hebben nu heel veel tijd om met hun gezin te zijn, die hebben ze ontzettend veel gemist in die 4 dagen, dat heeft een traumatische ervaring achter gelaten bij ze en hier door komen ze sterker van terug!! Mbappe en Alaba incoming en de Machtige Bernabeu uitverkocht zal ons weer helemaal naar de top brengen met Zidane aan ons zijde YES YES Yes!!

21 januari 2021 om 04:41

Ik lag me helemaal rot om je toon maar ik moet zeggen dat ik het volledig met je eens ben. Zoals wel vaker eigenlijk. Zidane maakt geen spelers beter en geeft de talenten veel te weinig speelminuten waardoor ze niet in ritme komen. Moet wel zeggen dat dit Real sowieso veel te weinig scorend vermogen in de selectie heeft. Bijvoorbeeld een transfervrije Cavani binnen halen was geen overbodige luxe geweest.

Nu ben ik toch heel erg nieuwsgierig wat er nu verzonnen gaat worden om positief te blijven. Wat een schande, tegen 10 man van de amateurs verliezen. Morgen bij de koffie in de fabriek vertellen ze doodleuk hoe zij een rondo hielde langs de zijlijn in de 117ste min en dat ze de middenvelders van Real die viervoudig cl hebben gepakt lekker scheel tikten. Maar hey ze waren wel even bij hun gezin

20 januari 2021 om 23:56

De echte Real fans zijn verre van positief! Genoeg gesproken die kritisch zijn en helemaal depri worden van het spel wat we voorgeschoteld krijgen de afgelopen 2 jaar onder Zidane.
Kijk mijn posts zelfs tijdens de Corona tijden waar onder andere ik en vele hier om een exit hoopte van Zidane, omdat ondanks de gewonnen titel het spel dramatisch was en je van de 50 wedstrijden die ze in het jaar speelde welgeteld 4-5 wedstrijden had waarbij je kon genieten, de rest was allemaal billenknijpen, oersaai, super traag en zonder tactiek.
De keuzes om jong talent eruit te knikkeren, Hakimi, Reguillon, Llorrente, Kovacic, Kubo,
(odegaard voor een 2e keer), talenten of spelers geen kansen geven, Rodrygo (die goed speelde en dan vervolgens uit het niets op de bank terecht komt en dan gezellig 6 wedstrijden niet speelt), Militao en Jovic die geen kans kregen, de wisselbeleid om gek van te worden, gecombineerd met tactisch onbenul van Zidane heeft ons nu in een situatie gebracht wat levensgevaarlijk is, want hoe nu verder ? Wat gaat er gebeuren? We hebben een selectie vol met bejaarden, er is geen 1 talent momenteel die echt aan het groeien is, en het geld om 5 wereld spelers te halen hebben we niet.

Grappig hoe het kan gaan, 1/1,5 jaar geleden zat iedereen hier te dromen over een aanval Vini- Mbappe- Rodrygo/kubo
met een middenveld Odegaard, Caminvinga- Valverde met daarachter
Hakimi, Militao en leuke spelertjes voor op de bank/basis als Llorrente en co en werden Barca fans onnodig door sommige leden hier uitgelachen en voor kansloos uitgemaakt en dat Real een 10 jarige rooskleurige toekomst voor zich heeft en nu 1/1,5 jaar verder en de rollen zijn compleet omgedraaid waarbij Barca geforceerd heeft doorgeselecteerd en wij nog steeds met de zelfde oudjes zitten die al 3 jaar geleden over de hill waren.

Topnieuws dit. Zo kan de hele wereld zien wat voor lachertje dit Real Madrid is onder Zidane. Van een derdedivisionist verliezen. Toppertje. Tijd om te gaan Zidane. Zovaak verdedigd, zovaak gezegd en eerder op de dag ook dat ik denk dat Zidane nog altijd de juiste trainer is van dit Real Madrid. Maar ook ben ik er klaar mee. Pure schande naar waar ik heb zitten te kijken vanavond. Gasten scoren ook nog is met 10 man. Geen kans gehad toen de tegenstander met 10 man kwam te zitten. Hoe Benzema ook die bal zelf uit dribbelt op het eind, zegt al genoeg over dit Real Madrid. Of wat dacht je van die waardeloze Marcelo. Oud verrotte saaie team. Allemaal te danken aan Perez & Zidane en de rest achter Real Madrid. Zegt al genoeg dat die waardeloze Vazquez al 19 keer op rij in de basis stond. Status van de club dat zo speler die niet eens opvalt in de Eredivisie basisspeler is van Real. Kapot schamen iedereen. Zo gigantisch klaar mee dit seizoen. Wat een wonder is het toch ook dat er 2 prijzen zijn gewonnen vorig jaar met exact dezelfde selectie. Zidane, toedeloe. Ga jij maar ergens anders talenten kapot maken. Breng ook Vazquez mee.

21 januari 2021 om 00:00

Zidane was de perfecte coach toen het vol spelers zat op de top van hun kunnen. Managede dat team subliem. Nu moet er doorgeselecteerd worden, jongeren moeten tactisch bijgestuurd worden/groeien,... en daar is Zidane helaas niet de beste optie voor. Pochettino is helaas bij Psg, en Raul vind ik een veel te grote gok. Nagelsmann zou fantastisch zijn, maar lijkt mij niet dat ze bij hem uitkomen.

het is gelukkig alleen maar de Beker maar het blijft natuurlijk een enorme blamage. zou een mooi statement zijn als de Real spelers die in deze wedstrijd speelden hun weeksalaris aan goede doelen Schenken. want zelf verdienen ze het niet om deze week betaald te krijgen

Sorry, maar dit is een blamage van jewelste. De prijzen liggen in principe voor het oprapen in Spanje, want Barcelona is in heropbouw en Atletico is de beker al uitgevlogen. Real is minstens net zo slecht als Barca op dit moment. Vreselijk zeg, wat een wanprestatie. Overigens vind ik niet dat Zidane nog de juiste man is voor dit Real. Hij weet nieuwe aanwinsten en wisselspelers totaal niet te motiveren of aan de praat te krijgen, de basis overigens ook niet. In de absolute top kan dit gewoon niet.

Was Zidane niet degene die zei dat hij geen versterkingen nodig heeft. Geeft Odegaard geen speeltijd, Isco mag vertrekken. Hij speelt al jaren met dezelfde spelers en selecteerd amper door. Zidane is af. Deze ploeg komt inmiddels duidelijk kwaliteit tekort

20 januari 2021 om 23:49

Uhh ja en je denkt dat hij dat letterlijk bedoeld? Tuurlijk heeft hij van alles nodig maar intern is er anders besloten. Maar om het team niet neer te halen en vertrouwennte geven zegt hij zulke zaken.

Het is gewoon dat al die talenten daar gewoonweg het niveau van Real niet hebben dus iedereen kan zeiken op Zidane maar als hij wilt winnen zal hij dat gewoon met de oude garde moeten doen. Hij krijgt spelers door zijn strot geduwd die geen real potentie hebben zoals vini of rodry of er zijn zelfs spelers gehaald op zijn aanraden die het real niveau/potentie niet hebben zoals mendy/jovic. We hebben een technische directeur nodig die buiten Zidane en Perez (met zijn marketingstrategien) puur zelf bepaalt welke spelers real nodig heeft en wie wordt gehaald.

20 januari 2021 om 23:52

Brooo dit is een 3e klasser en geloof me atletico en barca kunnen ook gewoon zo verliezen. Die jongens moeten gewoon hun best doen klaar

Om heel eerlijk te zeggen, als Barca fan hoop ik dat Real het binnenkort oppakt. Dit is dramatisch voor La Liga. Geen een sterspeler gaat binnenkort richting Spanje.

21 januari 2021 om 00:01

Nou ik hou mijn hart vast en zowel Barca als Real hebben die aantrekkingskracht niet meer.
Als Messi vertrekt zal dat echt het einde zijn van een gouden tijdperk. Dat was ook een van redenen waarom La Liga aan de kant stond van Barca en Messi niet wou laten gaan.

21 januari 2021 om 08:34

Toensie hier ben ik het niet mee eens. Real en Barca zullen altijd die aantrekkingskracht blijven houden, daarvoor zijn de clubs te groot. Alaba en Mbappe willen richting Real gaan en bij Barca kan het met een nieuwe president zo weer de andere kant op waaien. Daarnaast waren allebei de club voor corona richting de miljard omzet aan het gaan. Wanneer corona niet meer ons leven bepaalt en de stadions weer verkocht kunnen worden dan zullen die clubs weer veel geld vrij hebben om spelers te halen en zijn het gewoon weer een van de rijkste clubs. Real en Barca zijn groter dan wie dan ook, United kan je er nog bij noemen maar voor de rest is qua grote geen club groter. Real zal weer gewoon sterren als Mbappe en Alaba halen die weer vers bloed brengen. Bij barca ontwikkelen talenten zich als Fati, Pedri, Puig, Araujo en Frenkie. Geef het even wat tijd komt op gegeven moment weer goed.

Zidane heeft nog nooit een finale verloren. Als hij zo doorgaat hoeft hij geen zorgen te maken dat die prestatie verloren gaat.

En zo verlies je op een week tijd de twee troostprijzen waar je nog zicht op had. Seizoen afgelopen helaas. Hopen dat we nu wat meer jong talent aan het werk te zien krijgen. Prijzen pak je toch niet en wat is het verschil tussen plek twee en plek vier? Dan liever plek vier en jongens als Valverde, vini, kubo, militao een half jaartje laten rijpen

21 januari 2021 om 00:24

Rodrygo, niet kubo.

21 januari 2021 om 00:50

Helaas was onze seizoen al afgelopen voordat dit begon....ik zag dit al aankomen. Een prachtige quote van Einstein: "the definition of insanity is doing the same thing over and over again, but expecting different results"

Dit is Zidane in een notendop en ik verwachtte helemaal niks! Omdat hij dit al 1,5 seizoen deed en toen was iedereen in zijn prime, en daarnaast ook de afgelopen seizoen hetzelfde trucje over deed.

Als jij verwacht dat Zidane nu in eens met Valverde, Vini, Militao gaat spelen dan kan ik je alvast vertellen, don't hope want dat zal niet gebeuren.

Kubo en Odegaard als je die twee gasten zag spelen vorige jaar die zouden toch met speelsgemak in dit team basis kunnen staan en zelfs genoeg minuten moeten krijgen. Kubo heeft zelfs tegen Mallorca vorige jaar 2x in de wedstrijd Kroos de bos ingestuurd en deed echt niet onder van het niveau wat wij momenteel hebben.

Zou je zeggen Real 3-4 jaar geleden, dan had ik gezegd jaa hij is nog jong en mag hier en daar minuten maken.

Maar dan zie je een Vasquez op Rechtsbuiten die alleen maar 20 scharen kan doen en vervolgens de bal verliest, Asensio die bijna een hele jaar zwaar uit vorm is en gewoon Jese 2.0 is geworden, geen snelheid meer, geen dribbels meer , helemaal niks , Casemiro die met de wedstrijd slechter word en letterlijk geen toegevoegde waarde meer heeft, want ballen afpakken dat doet het hele team al want we staan met 10 spelers in onze eigen helft te verdedigen alsof we een freaking alaves zijn. Kroos die niks anders kan dan een cross pass geven, maar indribbelen, een steekpass geven of tussen de linies spelen is te moeilijk voor hem geworden en bij balverlies is het een zak aardappelen. Varane die een klungel first class is en 8 van 10 wedstrijden dramatisch speelt en je kan toch concluderen dat Odegaard/valverde/kubo/militao op zn minst minuten mochten maken en gewoon basis verdienen om zich op zn minst te bewijzen, want slechter kan het niet.

Maar nope Zidane heeft geen plan en krijgt het warm als hij alleen maar denkt om hier en daar aanpassingen in te zetten.

De laatste keer dat Alcoyano (1951) tegen Real Madrid speelde in La Liga wonnen ze 2-1.

Jose Juan stond toen ook op doel.

Het is echt tijd voor nieuw bloed, nieuwe coach, Zidane heeft zoveel gegeven zowel als speler en als trainer maar denk dat het nu klaar is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4266 fans
Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
3.Barcelona7947
4.Sevilla7720
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
L. ModrićMiddenvelder355
AsensioAanvaller355
Vinícius JúniorAanvaller353
K. BenzemaAanvaller3423
T. CourtoisKeeper380
F. ValverdeMiddenvelder243
Lucas VázquezMiddenvelder242
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

313 fans
Verdediger, 33 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 12 juni
Joachim Löw is door Barcelona benaderd om na het EK met Duitsland de nieuwe hoofdtrainer van de club te worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren