Narsingh kan bank van Feyenoord verlaten voor binnenlandse transfer

Dinsdag, 19 januari 2021 om 18:02Jeroen van Poppel • Laatste update: 18:23

Luciano Narsingh kan het seizoen afmaken bij FC Twente, zo meldt Voetbal International dinsdagavond. De dertigjarige aanvaller komt bij Feyenoord niet in aanmerking voor veel speelminuten en mag uitkijken naar een nieuwe werkgever. FC Twente zet in op een huurperiode om het gemis van de zwaargeblesseerde Václav Cerny op te vangen. Het contract van Narsingh bij Feyenoord loopt overigens aan het einde van het seizoen af.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

84 reacties (laatste reactie door billyashcroft)

Wat een prachtig nieuws! Hopen dat het waar is.

19 januari 2021 om 18:09

Ja nooit begrepen dat ze hem hebben aangetrokken. Volgens mij is het echt een goede jongen. Hij zeurt nooit en werkt zich kapot, maar buiten hard rennen kan hij niet zoveel.

19 januari 2021 om 18:36

Inderdaad een goede mentaliteit. Hard werken, nooit klagen. Ik begreep op zich wel dat ze hem haalden. Feyenoord had destijds totaal geen diepte, Sinisterra had nog weinig laten zien. Leek me qua type speler een nuttige toevoeging, alleen dat salaris bleek vrij bizar te zijn

19 januari 2021 om 19:50

Maar waarom zou Narsingh moeten klagen? Die gast kan er werkelijk waar niets van. Hij was ooit razendsnel en kon ze toen op Dost voorzetten. Daarna geblesseerd geweest en de snelheid werd wat minder en toen was het gewoon helemaal niets meer. Die gast komt nog geen lantaarnpaal voorbij. dat die gast uberhaupt nog prof is, is al een wonder dus die gaat echt niet klagen nee.

19 januari 2021 om 21:47

Goede mentaliteit? Die vent eet me een partijtje fastfood waar je u tegen zegt als profvoetballer. Meneer was ook gwn buiten te vinden terwijl die corona had. Hij heeft weinig te klagen , krijgt minuten terwijl die niet kan voetballen, dan kan je maar beter stil zijn, heeft niks met goede mentaliteit te maken. Dit zou het beste nieuws in jaren zijn voor Feyenoord! Ik help Twente betalen zelfs!!

20 januari 2021 om 07:18

Dus dat Jeroen. Hij rent zich kapot maar voor de rest geen rendement.

19 januari 2021 om 18:13

Hahaha dit is niet best voor ons he?

19 januari 2021 om 18:15

Haha dat denk ik ook niet. Twente kan beter eigen jeugd gebruiken dan Narsingh

19 januari 2021 om 18:18

Die Thijs van Leeuwen is toch wel een aardig talent? Van wat ik gezien heb dan. Die zou je nu best voor de leeuwen (no pun intended) kunnen gooien met de blessure van Cerny

19 januari 2021 om 18:24

Nouja, Narsingh kan in ieder geval hard rennen. Harder dan Van Leeuwen. Dat ziet Jans graag.

19 januari 2021 om 18:27

Denk dat hij het leeuwendeel nog wel gaat spelen hoor

19 januari 2021 om 18:33

Inderdaad. Die Van Leeuwen maakte wel echt een goede indruk op me, lekker laten staan die gozer. Zou voor Narsingh zuur zijn als hij daar ook wissel wordt

19 januari 2021 om 18:36

Met de voetballende kwaliteiten van Van Leeuwen starten en Narsingh later inbrengen, is wat mij betreft ook een optie. Altijd goed om snelheid te kunnen brengen wanneer vermoeidheid bij de tegenstander toeslaat. Weet niet of Narsingh daarvoor naar Enschede wil komen, maar soit.

19 januari 2021 om 19:00

Het is wel best voor Twente, we moeten nou niet denken dat Twente te goed is voor deze speler. Twente heeft nog veel schulden en wordt in stand gehouden enkel door huurspelers en een goede trainer. Bij Twente heeft die vijf keer zo veel ruimte en kan daardoor met zijn snelheid van waarde zijn.

19 januari 2021 om 19:40

Op dit moment staan er twee of maximaal drie huurlingen in de basis bij Twente dus zoals zovaak lul je weer gigantisch uit je nek El Fenomeno. Feyenoord kan alleen maar dromen van zoveel eigen jeugd in het eerste elftal.

19 januari 2021 om 20:10

een compliment van Jansen Joenite. Het Twente kliekje heeft elkaar weer gevonden hoor...
Leuke het aantal basisspelers tellen, maar een selectie is breder dan de eerste 11. Dat er deze zomer al 3(!) huurlingen konden vertrekken zegt genoeg. Wat mij betreft prima. Als het aan mij ligt wanen ze zich veilig voor dit seizoen en gaan ze zich richten op volgend seizoen. Zoveel mogelijk speelminuten voor eigen spelers zodat zij zich ontwikkelen. Heb je geen Narsingh voor nodig

19 januari 2021 om 20:17

Twente heeft Ebuehi, Danilo, Pieri, Illic en Cerny gehuurd die allen basisspelers zijn, Cerny is nu dan geblesseerd maar was ook een uitblinker, en tot de beste spelers van Twente behoren samen met die keeper. Dus daar zit je alweer fout. Afgelopen wedstrijd begon Twente met vier spelers uit de eigen jeugd en wellicht is die linksback normaal gesproken de vijfde, maar alle vijf spelen ze enkel omdat Twente geen geld heeft. Bij Feyenoord spelen als iedereen fit is altijd vijf spelers uit de eigen jeugd in de basis. Ik zou geen enkele van die jonge spelers van Twente bij Feyenoord wilen zien. En als er een club in Nederland is die de afgelopen jaren heel veel spelers uit de eigen jeugd heeft is het Feyenoord wel. Dus over dromen gesproken wat een hypocrisie. Over uit je nek lullen gesproken Ruiz_fct en Jansen Joelite.

19 januari 2021 om 20:18

Pierie, Ebuehi, Ilic en Danilo stonden afgelopen week allemaal in de basis en worden volgens mij alle vier gehuurd of niet?

Daarnaast heeft Cerny (huurspeler) ook een grote bijdrage geleverd aan het succes toch? Daarmee tel ik toch echt 5 gehuurde basisspelers die allemaal voor een belangrijk deel verantwoordelijk zijn voor het huidige succes.

Volgens je eigen logica lul je dus zelf ook gigantisch uit je nek.

19 januari 2021 om 20:49

Pierie en Ilic zijn bij een fitte Dumic en Brama ook geen basismateriaal. Bij Ebuehi is er een optie tot koop. Ondertussen hebben spelers uit eigen jeugd (brama, Roemeratoe, Oosterwolde, Zerrouki, Bosch, Rots, Van Leeuwen en Staring) samen toch heel wat meer minuutjes in het eerste dan de Feyenoord jeugd. Die "minuten uit eigen jeugd" zijn dan ook meer dan de "huur-minuten" bij Twente, en dan neem ik de minuten van Drommel die erg jong is overgekomen nog niet mee. Geheel terecht dus van Ruiz_fct.

19 januari 2021 om 21:01

@El Fenomeno - De waarheid zal ergens in het midden liggen. FC Twente moet inderdaad huren omdat kopen te duur is, maar laten we het allemaal niet te mooi maken in beide situaties. De reden dat er de laatste jaren veel jeugd is doorgebroken bij Feyenoord, is dezelfde reden waarom nu zoveel jongens bij FC Twente hun kansen krijgen, namelijk schuldenlast en een gebrek aan financiele middelen. Dan kun je hier elkaar de vliegen af gaan vangen, maar beide clubs staan de laatste jaren niet bepaald bekend om hun geweldige beleid en het is ook niet zo dat beide clubs nou veel toptalenten hebben opgeleid in het afgelopen decennium. Ik snap dus niet echt waar die borstklopperij hier dan voor nodig is.

19 januari 2021 om 21:05

Wat snap je niet aan "op dit moment"? Ebuehi is geblesseerd. Cerny is geblesseerd en Pierie wordt hoogstwaarschijnlijk gepasseerd aankomende wedstrijden dus het zullen de komende tijd hoogstwaarschijnlijk 2 huurlingen worden. Als bij Twente iedereen fit is spelen wij ook met 5 of 6 eigen jeugd spelers. Ik vind het knap als Feyenoord dat ook doet, al is het volgensmij lang geleden dat ze voor het laatst echt gecasht hebben met zo'n eigen jeugd speler. Maar goed, deze discussie heeft helemaal geen zin want als het over Twente gaat ben je toch altijd alleen maar aan het provoceren.

19 januari 2021 om 21:08

Je hebt gelijk Sirius, het is allemaal uit nood geboren natuurlijk en geen gevolg van goed beleid. Desondanks ben ik blij met de huidige gang van zaken dus dan verdedig ik graag mijn club, maar ik moet me niet uit de tent laten lokken door die Fenomeno ...

19 januari 2021 om 21:24

@ruiz_fct - Daar sluit ik me bij aan. Ik heb lang niet zoveel plezier gehad als het FC Twente betreft en dat had ik pakweg 6 maanden terug niet verwacht. Als deze lijn doorgetrokken kan worden naar volgend seizoen en je gewoon veilig buiten degradatievoetbal blijft, komt financieel herstel ineens aardig dichtbij. Zolang corona niet te veel roet in het eten gaat gooien, is dan de zware periode in ieder geval overbrugd.

19 januari 2021 om 21:42

Mijn punt blijft legitiem, de huurlingen hebben Twente tot nu toe gedragen. Dat is te zien aan de cijfers en gewoon tijdens de wedstrijden. Volkomen nietszeggend argument van Ruiz_fct dat er nu net toevallig éã©n wedstrijd twee à drie huurlingen in de basis staan omdat Cerny net een week geblesseerd is en Pieri ook in de lappenmand zit. Dat doet niets van af van hun waarde ten opzichte van het hele seizoen tot nu toe. Dat is blijkbaar hogere wiskunde voor Ruiz_fct en Jansen Joelite. Bovendien heb ik Twente ook de credits gegevens dat ze met minimale middelen zo'n prima eltal op de been hebben weten te brengen. En Ruiz_fct, volgens mag begon jij met een aanval richting mij met betrekking tot jeugdspelers.

19 januari 2021 om 21:48

Narsingh kan allang al niet meer hard rennen. Zn reet is hem voorbij gegroeid. Gozer heeft werkelijk waar géén kwaliteiten.

19 januari 2021 om 22:11

Als jij uit het niets zegt dat Twente gedragen wordt door huurspelers ben je toch gewoon aan het stoken? Die credits heb ik ook gemist denk ik. Wat betreft Feyenoord: ik zei dat omdat ik me niet herinner wanneer ze voor het laatst lekker verdiend hebben aan een transfer van zo'n eigen talentje (moet Karsdorp of Kongolo zijn geweest?), maar als ze echt met 5 jeugdspelers spelen zoals jij zegt vind ik dat knap en neem ik mijn woorden terug. Van mij mogen ze kampioen worden en dat zit er ook best in als ik ze afgelopen zondag zag spelen.

19 januari 2021 om 20:39

En wie zal dat salaris betalen??? Was volgens mij een miljoen per jaar.

19 januari 2021 om 21:03

FC Twente in ieder geval niet, want als ze dat te spenderen hadden, kom je niet op het huren van Narsingh uit.

ik ga vast de fiets onder het stof vandaan halen.. Eindelijk, al nemen ze maar 20% van het salaris over, mijn dag kan niet meer stuk !

19 januari 2021 om 18:12

20% toe ja! Man wat hoop ik dat hij niet komt...

19 januari 2021 om 18:14

Sorry Friets305, ik wens je echt veel sterkte. De Heerenveen-Narsingh ligt ver, ver, heel ver achter ons...

19 januari 2021 om 18:13

Kinderzitje voorop voor een package deal met baby Diemers, gratis en voor niets! Dan zou het echt een top dag zijn, voor de rest zijn er maar weinig spelers die van mij echt weg móéten.

Wonderen zijn de wereld nog niet uit. Hopem dat ze zn salaris overnemen. Prima speler voor Twente overigens

Heerlijk! Gefeliciteerd Twente!

19 januari 2021 om 18:12

Waar staat de duim omlaag?? Hahaha

19 januari 2021 om 18:18

Als Twente fan, ben ik hier zeker tevreden mee. Toch meer ruimte dan bij fey, waardoor die zijn snelheid beter kan gebruiken. Het is nog geen Cerny, maar heb er zeker vertrouwen in.
Hopen dat de clubs eruit komen!

19 januari 2021 om 19:30

Mensen hebben ook wel een korte termijn geheugen. Mede omdat Narsingh onder Jans best goed speelde en samen met Dost en Assaidi toen een super voorhoede had van de Eredivisie, waar Narsingh toen assistkoning werd en een transfer naar Psv verzilverde. Echter na die grote blessure heeft hij het niet helemaal op de rit. Maar ik denk dat Jans hem wel uit de slop kan halen, want die kent Narsingh wel.

19 januari 2021 om 21:51

Narsingh is niet meer snel heren, je zal helemaal niks aan hem hebben...

19 januari 2021 om 22:11

Je kunt veel op- of aanmerkingen over de speler Narsingh hebben, maar Narsingh is nog steeds een stukje sneller dan de gemiddelde Eredivisie-speler.

19 januari 2021 om 22:51

Sirius , nee hoor, let maar op. Hij komt nooit een speler op snelheid voorbij en als ie de ruimte in wordt gestuurd wordt ie vrij eenvoudig bijgehouden.

20 januari 2021 om 17:48

Vegositan heeft hier wel gelijk. Narsingh is al zijn snelheid verloren. Vraag me niet hoe of waarom, maar die snelheid en doeltreffendheid die hij jaren geleden had is gewoon weg. Hij is opgebrand en al z'n wapens (en motivatie heb ik vaak het idee) bestaan niet meer.

Prima voor beide lijkt mij. Narsingh kan vooral hard lopen en niet zo heel goed voetballen. Misschien dat hij bij Twente als hij vaker aan spelen toe komt wel van waarde kan zijn. Bij Feyenoord wekte hij voornamelijk ergenis op.

Past goed bij Twente, bij Twente weten ze goed hoe ze ondergewaardeerde spelers laten opbloeien. Ik zeg doen. De meeste spelers mislukken bij Feyenoord, dus het ligt niet altijd aan de speler.

19 januari 2021 om 18:14

Ja precies. Er staan er nu ook 11 in de basis die allemaal zullen mislukken. Wat een constatering en niveau.

19 januari 2021 om 21:06

Nou ja, die spelers laten het doorgaans elders ook niet zien. Het enigste wat je Feyenoord dan kunt verwijten, is dat ze spelers hebben gehaald die niet goed genoeg bleken of simpelweg niet genoeg toevoegden. Het ligt niet altijd aan de speler, maar ook zeker niet altijd aan Feyenoord.

Ben alleen benieuwd in hoeverre FC Twente in staat is om het salaris over te nemen. Al nemen ze 5% over, gelijk doen!

Beter dan niets voor Twente natuurlijk. Past met zijn snelheid wel goed bij het druk zetten van de tegenstander. Is helaas niet de versterking waar je op hoopt, maar ik denk dat Twente met hun middelen ook niet veel meer kan dat dit.

meteen doen en dan een optie tot koop van 1 miljoen. als ze hem niet kopen dan bespaar je minimaal een half jaar op zijn salaris.

19 januari 2021 om 18:13

Zijn contract loopt af in de zomer.

19 januari 2021 om 18:16

dan kunnen ze hem beter verkopen misschien wil Twente wel 250 duizend bieden. dan heb je toch nog een klein bedrag en bespaar je op zijn salaris

19 januari 2021 om 18:24

Echt grappig, Twente die inclusief salaris een kleine half miljoen voor Narsingh gaat betalen, mag toch hopen dat Streuer niet zo dom is

Na het verlies van Cerny, heeft Twente een nieuwe vleugelspeler nodig. Het zal me benieuwen of Jans deze jongen aan de praat krijgt, maar bij Feyenoord is het in ieder geval uitzichtloos. Prima deal voor beide partijen dus.

19 januari 2021 om 21:08

Dit is wel een andere situatie. Cerny is met 23 jaar nog jong en heeft meerdere eigenschappen. Narsingh heeft eigenlijk alleen snelheid en een niet al te beste voorzet. Anderzijds rendeert Menig ook prima en die loopt nou ook niet bepaald over van de kwaliteit. Bij FC Twente krijgt hij doorgaans wel meer ruimte dan bij Feyenoord. Maar goed, ik kan niet zeggen dat ik heel enthousiast ben. Ik besef alleen ook dat dit wel zo'n beetje de vijver is waar je uit moet vissen als je geen geld hebt en wel iemand nodig hebt met ervaring en snelheid.

19 januari 2021 om 21:30

Nee okee. Ik heb ook liever dat Twente een betere dan Narsingh aantrekt, want ik vind het een prachtclub, maar je krijgt hier wel de kans om een vervanger voor Cerny op te halen. Ja, hij is weliswaar minder, maar alsnog. Hij heeft de ervaring en blijft enorm snel. Hij kan Danilo best wel bedienen.

19 januari 2021 om 22:10

Ja, het is een beetje aanzien wat 't gaat worden. Ik had ook niet verwacht dat Cerny min of meer vanaf de eerste wedstrijd in bloedvorm zou gaan steken en ik had ook niet verwacht dat een Lamprou minder zou toevoegen dan debutant jeugdtalent Thijs van Leeuwen. Voetbal is zeer onvoorspelbaar in dat opzicht. Iedere speler kan renderen onder de juiste omstandigheden. Dat zien we nu ook bij die spits van Vvv.

Prima club voor Narsingh. Nu cherny daar is weg gevallen gaat hij daar zijn minuten wel maken. Feyenoord heeft zich net ook versterkt met een nieuwe vleugelaanvaller

Niet goed genoeg voor Twente, maar nu Cerny eruit ligt de rest van het seizoen kan het een oke noodoplossing zijn. Maar Feyenoord zal willen dat Twente een significant deel van het salaris overneemt en denk niet dat Twente hier meer dan 100k voor over moet hebben, dan kan je nog beter een jeugdspeler brengen.

Is natuurlijk al een behoorlijke tijd uit vorm, maar past met zijn snelheid misschien wel goed in het spel dat Twente op het moment speelt. Als Ron ook hem weer terug kan krijgen naar een goed niveau kan dit zeker een aanwinst zijn. Zijn contract bij Feyenoord loopt in de zomer af, dus het lijkt me eventueel ook mogelijk dat hij langer bij de club blijft. Erg belangrijk bijkomend voordeel, als je het mij vraagt.

Narsing vrij. Iedereen blij Hij kan ballen Feyenoord kan een jeugdspeler op de bank zetten Als het toch niet doorgaat dan Linssen proberen. Die speelt niet meer dit jaar

Met menig en narsingh toch aardig wat snelheid zonder voetballend vermogen. Toch doet menig het volgens mij niet heel slecht, dus je weet het maar nooit!

Ik vind dit niet eens zo heel gek. Het zou mij niets verbazen dat hij het goed gaat doen wanneer Jans en de staf hem het volledige vertrouwen gaan geven. Abass is geen basismateriaal en Rots en van Leeuwen hebben het vermogen nog niet om 90 minuten te gaan. Luciano kan gaan zorgen voor dreiging en neemt natuurlijk ervaring met zich mee. Dat laatste is zeker niet verkeerd wanneer je kijkt naar de gemiddelde leeftijd van de selectie.

19 januari 2021 om 18:47

Gewoon een slimme aankoop. Jans is een trainer die zo'n jongen aan de praat krijgt. Verder past omschakelingsvoetbal hem beter. Ruimte voor hem zodat hij z'n snelheid kan benutten.

Ik weet niet wat erger is. Het feit dat Narsingh interlands voor oranje heeft gespeeld of dat Feyenoord zo idioot was om hem aan te trekken voor een jaarsalaris van een miljoen? Deze Narsingh zal toch altijd wel bekendstaan als een schlemiel. Ook tekenend dat hij weer die penalty tegen Atletico moest missen waardoor PSV de kwartfinale niet wist te bereiken na een enorme prestatie om de Madrilenen tot penalty's te hebben gedwongen.

Wie bij FC Twente komt in vredesnaam op het onzalige en onbegrijpelijke idee om Luciano Narsingh te willen huren?. Degene die dat bedenkt moet zich met voorrang laten behandelen op de IZ (intensieve Zorg). Hier kan maar een partij dolgelukkig mee zijn: Feyenoord. Je zou haast gaan denken dat FC Twente geld toe krijgt.....

19 januari 2021 om 21:16

Maar wat moet je dan? Schijnbaar kunnen ze 'm goedkoop huren en Narsingh is in ieder geval direct inzetbaar. Dan kun je wel ergens een transfervrije speler weghalen die al een halfjaar geen wedstrijd gespeeld heeft of zich nog niet eens op een niveau als de Eredivisie heeft laten zien, maar dan kun je net zo goed Van Leeuwen gewoon op blijven stellen. Ze zochten iemand met snelheid en ervaring. Dit is gewoon de vijver waaruit je moet vissen als er geen geld is en je hebt in de winterstop een aanvaller nodig die direct inzetbaar is. Dan zie ik liever een Narsingh die je even voor een half jaartje huurt en direct aan kan sluiten dan jongens als Tighadouini, Boere, Vuckic, Slagveer, Assaidi, El Hamdaoui e.d. die veel meer hebben gekost dan dat ze hebben toegevoegd.

Dit zou een zeer mooie uitkomst zijn! Voor die jongen fijn dat hij weer aan spelen toekomt en voor ons maar wat fijn dat we van hem af zijn. Hij heeft in zijn periode bij Feyenoord, de club echt niks gebracht. Hij staat de ontwikkeling van talenten in de weg en met de komst van Aliou Baldé hebben wij een leuke verrassing uit de hoge hoed. Slechter dan Narsingh kan hij het al niet doen!

Zou wel mooie oplossing zijn voor het wegvallen van Czerny natuurlijk. En kan hij ook weer elke week spelen, zonder te veel kuip druk.

Zeer benieuwd of Narsingh bij Twente een rol van betekenis kan gaan spelen. Van Leeuwen is een talent, maar met Narsingh haal je toch wat ervaring in huis. Goed om achter de hand te hebben of af te wisselen. Daarnaast kent Ron Jans Narsingh goed vanuit zijn periode bij SC Heerenveen. Assaidi-Dost-Narsingh was destijds een aanval om van te smullen. Jans kent de gebruiksaanwijzing van Narsingh als geen ander, en als hij Narsingh net zo aan de gang kan krijgen als Menig en Cerny lijkt me dit zeker een aanwinst voor Twente.

Denk een goede keuze. Zie in de winterstop maar is goede spelers te vinden. En eerlijk is eerlijk. Prachtig dat de jeugd het goed doet, maar die gaan als t er echt om gaat het verschil in mijn ogen niet maken.

Gooi de talenten er voor ipv dit. Nagenoeg veilig, laat ze vlieguren maken ook met het oog op volgend seizoen.

19 januari 2021 om 21:19

Anderzijds kan Europees voetbal financieel enorm veel lucht geven. De kans is natuurlijk niet groot dat het zover komt, maar zolang ze in die top 8 staan en er perspectief is, doe je mee. Dat hadden we voor het seizoen nooit kunnen denken, maar nu die kans er nog steeds is moet je in ieder geval een poging doen die kans te pakken. Op die manier hou je zo'n ploeg ook scherp.

19 januari 2021 om 22:24

Die paar wedstrijdjes in Europa leveren niet zoveel op. Die kosten alleen maar geld, want we zullen best wat voorrondes moeten spelen in Albanië en Andorra. Het enige dat interessant is, is de play-offs, hopelijk in een volle Veste.

We komen van ver en zijn er nog lang niet, maar dit is toch niet het niveau dat FC Twente moet nastreven? Geef dan van Leeuwen een kans...

Niet aan beginnen. Centjes lekker bewaren voor volgend seizoen. Van leeuwen lekker laten staan. Goed voor zijn ontwikkeling.

Speelde erg goed in de tijd van Jans! Hopen op een nieuwe goede samenwerking!

Dit is absoluut geen goed nieuws! Wat is de toegevoegde waarde van deze speler? Nul komma nul! Het enige dat Narsingh kan is als een blind paard naar voren rennen en vervolgens bakt hij er geen pepernoot van: scoort niet, komt zijn man niet voorbij en kan absoluut geen pass geven. Dit zou 1 van de domste wintertransfer zijn als Fc Twente hem zou aantrekken.

Hahaha miskoop van jewelste. Twente verlost Feyenoord! Succes ermee!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5655
2.PSV5029
3.AZ4619
4.Vitesse4514
5.Feyenoord4322
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller2213
B. LinssenAanvaller206
L. SinisterraAanvaller102
J. BijlowKeeper70
L. PrattoAanvaller50
N. MarsmanKeeper160
R. ten HoveKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

163 fans
Aanvaller, 30 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 FC Twente 7 0 0 0
2020/2021 Feyenoord 9 1 0 0
2019/2020 Feyenoord 15 2 0 0
2018/2019 Swansea City U23 2 0 0 0
2018/2019 Swansea City 2 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Kenneth Perez: ‘Hij loopt weg op een manier van: je weet toch, ik ben de man’

Kenneth Perez vindt Luciano Narsingh niet zelfkritisch genoeg. De analist van ESPN heeft zich zondagmiddag 'vermaakt' met de aanvaller van FC Twente, die een hoofdrol speelde in de wedstrijd tegen Feyenoord...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 26 februari
Roman Abramovich heeft Chelsea-manager Thomas Tuchel groen licht gegeven om Borussia Dortmund-spits Erling Haaland komende zomer te verleiden tot een overstap. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren