Derksen heeft nieuwe details over contact tussen Sneijder en FC Den Bosch

Maandag, 18 januari 2021 om 22:23Jeroen van Poppel • Laatste update: 22:25

Wesley Sneijder is bij FC Den Bosch in beeld als technisch directeur van de club, zo meldt Johan Derksen maandagavond in Veronica Inside. De oud-middenvelder heeft daarover gesproken met ondernemer Ebert Dollevoet, die de club wil overnemen. Er is echter een beer op de weg: er volgt in maart een rechtszaak, die het faillissement van de club kan betekenen, tegen Kakhi Jordania.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

18 reacties (laatste reactie door jasper.l)

Wel leuk dat Sneijder zich aan zo'n project verbindt. Lijkt me schitterend als hij zich daar onderscheidt en met Den Bosch de weg naar boven vindt. Hoorde onlangs in een podcast mensen klagen dat over Sneijder, die ook zijn medewerking verleent aan een knikkerevent. Dat onze recordinternational zulke dingen doet, terwijl Iker Cassillas bij Spanje gewoon voor het voorzitterschap van Real Madrid zou gaan. Vind ik best waardeloos Sneijder om zulke redenen af te fakkelen. Wees blij dat iemand niet te groot is zich voor FC Utrecht of FC Den Bosch beschikbaar te stellen; voorgangers als Van Basten, Van Bronckhorst, Cocu en Van Bommel konden minder geduld opbrengen om eerst op een lager niveau in de leer te gaan. Met wisselend succes, maar - hoewel Van Bommel zijn tweede kans op eerherstel nog wel krijgt - kun je ze onderhand gerust matig tot mislukt noemen. In ieder geval trainers zonder visie, rijke ervaring of uberhaupt iets bijzonders om onderscheidend voetbal op de mat te leggen.

18 januari 2021 om 23:03

Eerst maar even afwachten voor dat er conclusies getrokken worden.

19 januari 2021 om 09:07

Goh, werkelijk? Zet je dat onder elk nieuwtje?

18 januari 2021 om 23:06

Sneijder weet dat hij zich ook niet geprofileerd heeft als serieuze optie voor een topclub, in welke functie dan ook... Hij heeft geen betere opties. De andere namen hebben zich altijd keurig professioneel gedragen, een loopbaan lang eigenschappen getoond die passen bij een leider en daarmee op voorhand al meer krediet gewonnen bij de achterban van hun clubs. Sneijder heeft er zelf voor gezorgd dat hij in de vijver van clubs als Den Bosch terecht is gekomen... En ook daarbij moet je je afvragen of je hem uberhaupt wilt hebben als TD...

18 januari 2021 om 23:34

Wacht.. Mag ik je post even lenen? Mijn wc papier is op en ik moet even afvegen.. Even for real: Heeft geen betere opties? Wat weet jij van wat Sneijder nou precies wilt in zijn leven? En wat heeft hij nou precies gedaan om in de vijver van clubs als DB terecht te komen? En wat is er in godsnaam mis met beginnen bij DB? Waar denk je dat onze heilige Overmars is begonnen? Fantastische voetballer geweest, houdt van de sport en heeft er zeker veel verstand van. Heeft zowel in Nederland, Turkije, Italie als Spanje contacten opgebouwd n prijzen behaald en nu ga jij iets zeggen over het krediet dat die man heeft?

18 januari 2021 om 23:51

Gezien zijn privéleven is het al moeilijk om hem heel serieus te nemen... Hij is wat, 2x gescheiden? 1x vanwege meerdere keren vreemdgaan. Ook zijn filmpjes met op een auto staan of zijn kinderachtige reacties op supporters van Ajax. Hij komt niet over als een betrouwbare, stabiele man. Of is dit iemand die jij als boegbeeld wilt hebben? Verder lijkt hij zelf ook niet te weten wat hij wil met zijn leven. Trainer, ondernemer, td, investeerder? En over Overmars, die had een veel duidelijker profiel en begon bij zijn jeugdliefde om ervaring op te doen. Sneijder heeft niks met Den Bosch, geen profiel voor een td en heeft geen professioneel imago. Ik zou daar niet aan beginnen.

18 januari 2021 om 23:59

Hij heeft een persoonlijke connectie met de persoon die in Den Bosch wil investeren. Moest hij als nog kleiner Sneijdertje per se een Den Bosch shirt boven zijn bed hebben hangen om te mogen werken voor Fcdb dan?

19 januari 2021 om 00:10

Pik er maar uit wat je wilt. Ik vind Sneijder niet geschikt voor zo'n functie.

19 januari 2021 om 00:21

Als je goede redenen zou geven is dat prima. Maar 'hij heeft geen binding met de club en is enkel in beeld omdat hij twee keer is gescheiden' is natuurlijk een beetje een aparte reden.

19 januari 2021 om 00:30

En jij bent niet geschikt om hier te reageren. Man man man wat kraam jij een onzin uit zeg. Sneijder is een merknaam over de hele wereld. Dat hij er nu voor kiest om bij een kleinere club een project te starten met een persoon waar hij met meerdere projecten al mee samenwerkt, wat is daar mis mee. Misschien wilt hij wel onderaan de ladder beginnen om ervaring op te doen. Wilt toch niet meteen zeggen dat hij geen andere opties heeft?

19 januari 2021 om 01:05

@misseva, lees het nog eens goed door, want je schijnt mijn reactie niet goed gelezen te hebben.... Je citeert me in ieder geval totaal verkeerd..

19 januari 2021 om 01:10

@smoothey, een boegbeeld als voetballer. Niet als persoon, niet als zakenman, niet als TD. Geen boegbeeld van Den Bosch. Ik acht hem niet geschikt. Hij weet totaal niet wat hij wilt. Terugkeren als voetballer, bij Utrecht assistent worden, investeerder zijn, ondernemer met meerdere bedrijven, TD. Hij gaat van links naar rechts. Ik zie in hem niet iemand die ik serieus zou nemen.

Het zou wel heel erg verdrietig zijn als Den Bosch kopje onder gaat. Hopelijk komt het niet zo ver. Of Sneijder als technisch directeur de juiste kandidaat zou zijn om Den Bosch verder te helpen? Dat lijkt me sterk. Hopelijk gaan we het meemaken...

18 januari 2021 om 23:48

Wel een beetje een vaag verhaal dat de KNVB en de bank schijnbaar de investeringen van Jordania goed keuren en vervolgens en vervolgens de keutel terig trekken. Ja natuurlijk wil Jordania dan zijn geld terug. Of ze dan de hoofd schuldige zijn van het faillissement denk ik niet maar ze hebben dan zeker wel een dubieuze rol gespeeld

18 januari 2021 om 23:54

Het verhaal gaat dat Jordanias geld van de Krim komt, waardoor de inspecteurs de precieze origine niet verder kunnen onderzoeken. Nu zijn Europese banken in zijn algemeen niet vies van dubieuze geldstromen, waarom uitgerekend deze geldstromen genoeg zouden moeten zijn om de deal te moeten verbieden is me ook een raadsel. Het is selectief en voelt onrechtvaardig.

19 januari 2021 om 07:48

Als je een normaal bedrijf hebt is het volgens mij niet zo moeilijk om aan te tonen dat je een grote hoeveelheid geld hebt. Maar blijkbaar is dat bij sommige figuren een beetje vaag. En lijkt het erop dat er zwartgeld witgewassen moet worden. De bewijslast ligt in dit soort zaken bij Jordania. Al kan het zijn dat de KNVB procedurele fouten heeft gemaakt maar ook dat zal Jordania moeten aantonen. Overigens zie ik Sneijder ook niet zitten als TD. Zeker niet in de vijver waarin den bosch moet vissen.

Je moet als Den Bosch zijnde wel erg wanhopig zijn als je Snijder aanstelt als TD. Iemand zonder ervaring in deze functie moet er voor zorgen dat ze binnen 5 jaar naar de eredivisie gaan. Waarschijnlijk krijgt hij deze kans vanwege zijn vriendschap Dollevoet anders verzin je dit niet.

Den Bosch doet er goed aan om Sneijder te laten volgen door een filmploeg. Ik denk dat die docu meer geld gaat opleveren dan het rendement van zijn aankopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Den Bosch

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
17.Jong PSV24-17
18.Jong AZ23-33
19.FC Dordrecht18-42
20.FC Den Bosch16-30
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
K. FelidaMiddenvelder242
R. MeerveldMiddenvelder242
P. van MoorselMiddenvelder234
R. MuldersMiddenvelder220
J. HornkampAanvaller229
D. KlasMiddenvelder201
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Den Bosch.

799 fans
Middenvelder, 36 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 4 maart
RB Leipzig verhuurt Yvon Mvogo in principe tot medio 2022 aan PSV, maar heeft een optie om de verhuurperiode komende zomer al stop te zetten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren