Ibrahim Afellay: ‘Heeft hij ons het hele jaar voor de gek gehouden of zo?’

Maandag, 18 januari 2021 om 14:16Dominic Mostert • Laatste update: 14:16

Het spel van Feyenoord in de wedstrijd tegen Ajax kan de analisten van Studio Voetbal bekoren. Behoudens de openingsfase maakte de ploeg van Dick Advocaat een goede indruk in de Klassieker, menen Pierre van Hooijdonk en Ibrahim Afellay. Feyenoord was met name in de tweede helft de bovenliggende partij, maar verloor toch met 1-0 door een doelpunt van Ryan Gravenberch in het eerste bedrijf.

Van Hooijdonk stoorde zich aan de wijze waarop Feyenoord de wedstrijd aanving, zo geeft de oud-aanvaller aan tijdens het praatprogramma. "Ze speelden met een luier aan, met angst. Ze hielden tegen en ondernamen zelf helemaal niets." Dat veranderde echter naarmate de wedstrijd vorderde, merkt Van Hooijdonk op. "Dick Advocaat probeerde ons van tevoren probeerde wijs te maken dat Feyenoord geen druk kán zetten op een tegenstander, maar het is nu toch wel bewezen dat ze dat wél kunnen? Ajax is het sterkste team van de competitie en ze leggen Ajax gewoon het vuur na aan de schenen door druk te zetten."

Giovanni van Bronckhorst, voormalig trainer van Feyenoord, roemt de defensie van Feyenoord. "Ik vond de verdediging van Feyenoord geweldig spelen, met name Tyrell Malacia en Lutsharel Geertruida, die een heel goede ontwikkeling doormaakt. De verdediging zat zo goed in de wedstrijd, was fel en won duels. Ik heb eigenlijk Antony en Dusan Tadic niet gezien en Sébastien Haller ook niet echt", somt hij op. "Het is heel knap dat Feyenoord ze uit de wedstrijd speelde. Feyenoord is verdedigend gewoon heel stabiel en dat was vandaag ook het geval. Ze creëerden veel kansen en hebben zichzelf tekortgedaan."

"Naarmate de tweede helft vorderde, kreeg je steeds meer sympathie voor Feyenoord en was je aan je het wachten tot het doelpunt viel", vult Afellay aan. Volgens de oud-middenvelder was het de uitgelezen mogelijkheid om Ajax voor het eerst sinds 2005 te verslaan in Amsterdam. "Als je ziet hoe Uros Spajic en Marcos Senesi volle bak doordekken op het middenveld, met Jens Toornstra als aanjager, dan denk je: heeft hij (Dick Advocaat, red.) ons het hele jaar voor de gek gehouden of zo? Kom op man, je bent Feyenoord, een heel grote club in Nederland. Dan moet je toch ook naar die mogelijkheden spelen? Ze hebben vandaag aangetoond dat ze een goede ploeg als Ajax de wil kunnen opleggen."Gerelateerd

Meer sportnieuws

82 reacties (laatste reactie door ijzerchef)

Het verschil is wel dat Ajax je de ruimte biedt om creatief te zijn. VVV en PEC doen dat niet en dan wordt het voor Feyenoord al snel een stuk lastiger.

18 januari 2021 om 08:46

Mensen vergeten iets volgens mij. Feyenoord hoefde gisteren het spel niet te maken.
En dat was in de eerste 20 minuten zeker te zien. Feyenoord wilde leunen en dan snel uitbreken.
Echter het leunen ging niet best.

Ajax wil altijd blijven voetballen dus kwam er voor Feyenoord veel ruimte en dat deden ze prima.
Wat je inderdaad aangeeft een zwolle of een vvv speelt niet zoals ajax dus heeft Feyenoord het daar moeilijker tegen.

18 januari 2021 om 12:45

Het zou natuurlijk ook kunnen zijn dat Feyenoord een goede dag had en Ajax een slechte. Ik blijf het altijd verbazingwekkend vinden hoe snel de meningen weer omdraaien na 1 aardige wedstrijd. Laat Feyenoord nou eerst eens proberen om twee keer op rij goed te spelen.

18 januari 2021 om 14:19

Erik,

laten we zorgen dat we eerst de punten pakken. Tuurlijk was ik blij met het spel vanaf de 30 ste minuut. Echter koop ik daar niks voor.
We hebben veel wedstrijden veel minder gespeeld en de punten gepakt.
Volgens mij zijn de punten het belangrijkste en als het kan met het spel van gisteren graag.
Alleen weten we al jaren dat Feyenoord dit niet wekelijks op de mat kan leggen.

18 januari 2021 om 14:47

Erik, waarom val je Bliek zo aan? Ik heb geen Feyenoorder zien liegen noch gisteren, noch vandaag. De grootste gedeelte van de eerste helft was voor ons, en de tweede overduidelijk voor de Rotterdammers! Wat is daar mis mee? Je kan er ook voor kiezen om ze de credits te geven, want normaal gesproken laten ze zich slachten als lammetjes in de Arena. En wanneer hebben wij 2x op rij goed gespeeld? 🤦🏾‍♂️

18 januari 2021 om 10:24

Maar tegen VVV en PEC pakken ze wel de punten en gister niet. Dus dat zegt ook niet alles.

18 januari 2021 om 11:30

Juist ja, daar hebben wij als Az ook vreselijk last van.

18 januari 2021 om 12:48

Bobiku. Dat is slechts deels waar. Wanneer Feyenoord druk zet vanaf het opbouwen (balbezit keeper) bij clubs als VVV en PEC heeft Feyenoord de bal direct weer in bezit. Dus direct al in balbezit rond het strafschopgebied van de tegenstander.

Credits naar Feyenoord maar ik zie toch wel een situatie waarin Ten Hag ze alle ruimte heeft gegeven om te voetballen in de tweede helft, door een middenveld te vormen met non-voetballers als Ekkelenkamp en Promes en trage buitenspelers als Labyad en Tadic te gebruiken. Het was een waanzinnig foutenfestijn weer van Ten Hag, waarvan Feyenoord verzuimde gebruik te maken. Ajax had geen spelers meer die zich onder de druk uit konden voetballen. Zet je hoog druk op spelers als Kudus en Gravenberch is dat gevaarlijker dan wanneer je druk zeg op Alvarez, Promes, Ekkelenkamp, Schuurs....

18 januari 2021 om 00:21

Ik denk dat Ajax in de toekomst op zoek moet naar echte rotsen in de branding in het centrum. Ik denk dat je met twee echte verdedigers in het centrum en een creatieve 6 en 8 je beter functioneert dan een centrale verdediger die veel in de opbouw doet. Kudus en Gravenberch kunnen prima opbouwen en het spel verdelen. Laat hun maar eens wat vaker uitzakken dan en de bal halen. Nu is Blind altijd aan het opbouwen en sta je in ondertal als het fout gaat. Dat kan iemand van het kaliber Schuurs, Timber of Alvarez echt niet oplossen.

18 januari 2021 om 08:02

En daar gaan we weer. Beeldvorming en realiteit. Beeldvorming Feyenoord heeft de meest stabiele verdediging van de topploegen, Ajax de minst stabiele, tegen Ajax krijg je altijd kansen want ze geven ruimte weg, Feyenoord is de minst gepasseerde verdediging. Realiteit, Vitesse, Feyenoord en Ajax hebben allen 13 tegengoals. Grote verschil is de karrenvracht aan goals die Ajax voor heeft. Ben de eerste die toegeeft dat Ajax momenteel in een mindere fase zit, maar zo dramatisch als geschetst wordt is het nu ook weer niet. Feyenoord kreeg gisteren 7 grote kansen, maar zo makkelijk als Senesi werd uitgeklapt bij de goal gebeurde werkelijk geen enkele verdediger op het veld. Senesi gebombardeerd als beste man op het veld, won al zijn duels en zorgde ervoor dat Ajax niets in te brengen had. Dat naast die goal, Nico vrij kon inkoppen en Haller ook, vergeten we ook maar gemakshalve. Dat bedoel ik dan ook gelijk met beeldvorming. Ajax moet niet zozeer op zoek naar een rots in de branding. Ajax moet opzoek naar de reden waarom er zo matig gespeelt wordt in januari en februari. Zelfs in het topseizoen onder ten Hag waren dat echt matige maanden (als ik het goed heb, sloten we die af met het pak op de broek in de kuip). Vorig seizoen ook en dit seizoen lijkt niet anders. Al dit het iets meer mee qua uitslagen en leg je in al die wedstrijden deeltjes goed voetbal op de mat (uitschieter PSV toen dacht ik echt dat we er doorheen waren, maar dan zie je het verprutsen van kansen tegen Twente en tegen Feyenoord leek het weer helemaal nergens meer op). Daarnaast verwacht ik juist niet dat je het beter doet met jou voorstel. Klaassen en Gravenberch moeten eens leren afspraken te maken. Wie gaat en wie blijft achter (waarbij mijn voorkeur uitgaat naar klaassen achterblijven). Ten Hag kan Alvarez gewoon als CV opstellen, want die wint zijn duels wel. Het voetballend gedeelte is ruk, maar daar moet maar een oplossing voor gevonden worden. (tactiek Feyenoord, vrij laten van Timber was niet al te best, die durfde wel op te stomen en speelt hem gewoon vooruit naar dezelfde kleur, dat kan Alvarez niet). Ook moet Ten Hag echt stoppen met zijn spelers multifunctioneel inzetten. Het is geen fifa. Promes als 10 kan echt niet. Komt daar voetballend veel te kort voor. Dan zou ik nog eerder blind als 10 uitproberen, aangezien die wel passes op maat kan geven, een tegenstander kan uitspelen en een pass durft uit te stellen. Dat blijft wel de grootste valkuil van Ten Hag, fifa opstellingen, met spelers op vreemde posities (al wisselde hij gisteren vooral op tactische ingrepen van advocaat, en angst is een slechte raadgever).

18 januari 2021 om 08:37

@ninjakai,

Ten Hag is helemaal geen goede trainer. Als je dit materiaal tot je beschikking heb moet je gewoon Feyenoord van de mat spelen.
Ten Hag kan het ook niet omzetten als het niet loopt maakt vaak de verkeerde beslissing met zijn wissels.

Wat ten Hag presteert met Ajax kan een John Stegeman ook. Alleen het gaat om het beetje extra brengen.

18 januari 2021 om 08:43

Zoals Arnold Bruggink in de rust zei, het gemak waarop Blind voetbalt, zo comfortabel aan de bal, altijd op de goede positie. Die moet je nooit uit je elftal halen. Je moet er alleen een goede verdediger naast zetten. Gisteren waren het vooral je aanvallers die het af lieten weten, konden zeker de 2e helft geen bal meer vast houden. Maar zeker ook credits naar de verdedigers van Feyenoord, speelden erg goed.

18 januari 2021 om 09:43

@ninjakai, misschien die goal nog maar eens terug kijken. Senesi staat bij zijn man (promes volgens mij). Diemers staat te slapen en laat Gravenbergh lopen. Senesi moet opeens uitstappen op Gravenbergh en is daardoor totaal uit positie. Vind je het dan gek dat je uitgekapt wordt?

18 januari 2021 om 11:49

Ninjakai, ik ben het volledig met jou eens. Maar helaas is dat de manier waarop vooral de media verslaggeeft. De waan van het moment regeert. Als je dan ook meeneemt dat bijvoorbeeld Studio Voetbal waar dit stukje uit komt aan tafel zitten met twee rasfeyenoorders, een psv'er en Theo Janssen die m.i. er redelijk neutraal instaat, tja dan krijg je ook eenzijdige praat en kijk op het hele plaatje. Wanneer Ajax 1 of 2 van de countermogelijkheden zou benutten en de uitslag dan dus 3-0 wordt, dan wordt er door de media heel anders gepraat. En begrijp me goed, ik ben het juist daar niet mee eens, want ook dan is (vooral de 2e helft) het knap van Feyenoord en zeer slecht van Ajax. Onze psv-supporter Jan-Joost van Gangelen heeft ook zo'n handje van scorebord-journalistiek (behalve bij zijn cluppie, want oh wat is ie toch fan van Gakpo...)

18 januari 2021 om 12:51

Zonder Diemers was Feyenoord veel dreigender geweest. Hij deed zoveel verkeerd. Te langzaam, altijd tikkie terug waar je met lef naar voren kunt spelen etc.

18 januari 2021 om 14:44

Ben het totaal niet eens met jouw tactische keuze @psvvv. Jongens als Gravenberch en Kudus wil je zo hoog mogelijk op het veld hebben staan. Die wil je bedienen op de helft van de tegenstander, daar waar ze het meeste gevaar kunnen stichten. En zo wil Ten Hag het ook. Blind moet de pass tussen de linies geven zodat een Gravenberch, maar bijvoorbeeld ook een Tadic, dichter bij de 16 van de tegenstander aan de bal komt.

18 januari 2021 om 14:52

Ten Hag heeft het uitstekend gedaan gisteren. Met minimale krachtsinspanning het maximale resultaat. Woensdag een lastige wedstrijd tegen AZ op het programma, lekker wat spelers rust kunnen geven+minuten kunnen laten maken. Allemaal leuk en aardig dat Feyenoord wat kansen kreeg, maar ze staan met lege handen. ManC speelt ook niet iedere week iedereen van de mat, hetzelfde geldt voor Bayern of Barca of welke club dan ook. Altijd makkelijk roepen dat je "met dit materiaal" zomaar iedereen even van de mat speelt.

18 januari 2021 om 00:45

Ajax heeft te veel middelmaat gehaald voor teveel geld. die Alvarez, Klaassen en Martinez bv vind ik geen bijzondere spelers en jeugdspelers als Ekkelenkamp en Timber ook niet. Kudus en Anthony kunnen denk ik wel gaan uitgroeien tot echte sterspelers. die kunnen geweldig voetballen. frappant dat Ajax juist twee talenten die juist wel heel goed zijn namelijk Botman en Noa Lang heeft weg gedaan want die zijn vele malen beter als sommige spelers die nu bij de Ajax selectie zitten en veel speeltijd krijgen

18 januari 2021 om 00:52

Dat Ajax Lang heeft laten gaan vond ik destijds al pijnlijk en dat bewijst hij nu weer wekelijks. Doet extra pijn als je wanvoetballers als Promes en Ekkelenkamp ziet ploeteren op de plekken waar Lang kan voetballen. Zou een perfecte 10 zijn in dit systeem, alhoewel ik liever een systeem zie met een 6. Niet eens met je wat betreft Botman, die heeft al zijn hele tijd in de jeugdopleiding van Ajax aangetoond erg matig te zijn met ruimte in zijn rug. Daar heeft hij het gevoel niet voor. Perfecte verdediger voor een ander soort teams dan Ajax, wat dat betreft uitstekende keuzes gemaakt met Heerenveen en Lille. Overigens denk ik dat Martinez nog wel oke onder druk uit kan spelen, in ieder geval stukken beter dan Ekkelenkamp en Alvarez. Vooral laatstgenoemde viel wat mij betreft compleet door de mand, ondanks enkele intercepties.

18 januari 2021 om 00:55

@fwr_97 ik weet het niet. Veltman en Blind waren vorig seizoen het centrum en die kunnen ook niet met ruimte in hun rug spelen. daarom denk ik dat Botman ook bij Ajax gewoon een hele goede verdediger was geweest. die is ijzersterk in de luchtduels en fysieke duels en zo iemand heb je gewoon nodig. hij heeft sowieso meer in huis als zo een Alvarez die ook niet met ruimte in zijn rug kan spelen en die je 15 miljoen heeft gekost

18 januari 2021 om 00:58

Daar gaan we weer, Ajax heeft Noa en Botman niet weg gedaan. Botman wilde zelf weg omdat hij niet wilde concurreren met Blind, hij wilde wekelijks spelen. Hetzelfde geldt voor Noa, die wilde zelf weg. Overmars wilde hem echt heel graag houden, maar er was geen zicht voor hem op een basisplaats. Nu speelt hij wekelijks. Echt voetbal is iets anders dan Fifa, je kan spelers niet tegen hun wil houden, hoe graag je ze ook op de bank had willen hebben in plaats van een Alverez, Matrinez of Labyad. Besef wel, Ajax heeft al een probleem met Neres, want wie haal je eruit als Kudus (promes uit de basis elf) terug is?

18 januari 2021 om 01:01

@speedyafc maar hadden Botman en Noa Lang het minder gedaan als Blind en Promes als ze in de basis waren gezet? ik heb daar grote twijfels bij. Blind is al 1,5 seizoen lang verdedigend onthutsend zwak en Promes voegt echt weinig tot niks toe. Blind kan dan iig nog een beetje opbouwen waardoor hij nog iets van waarde heeft voor het elftal. ik zei al voor het seizoen begon dat ik die twee in de basis zou zetten voor Blind en Promes, voordat je zegt dat is achteraf gepraat

18 januari 2021 om 01:09

Dat Lang het beter gedaan zou hebben dan Promes (zowel op linksbuiten als op 10) is een nobrainer. Ben ook zeker met je eens dat Ajax miljoenen heeft verprutst aan spelers (Alvarez, Magallan, Marin als grootste voorbeelden, was zelf destijds ook fel tegen Promes maar daar kon je toen in principe over discussiëren). Denk alleen niet dat Botman het overall beter had gedaan dan Blind. Blind was ook bijvoorbeeld vandaag erg belangrijk in de opbouw van de eerste en enige goal. Zie wel graag een atletische sloper naast Blind. Jammer dat Timber aan de kleine kant is, want hij is wel erg talentvol.

18 januari 2021 om 01:10

Je kan ze dat in de zomer toch niet beloven? Ze kregen wel de belofte dat ze bij het eerste elftal zaten. Dan is het aan de spelers om de trainer op de training en tijdens de speeltijd die ze krijgen, te overtuigen.

Blind een beetje opbouwen? Man, er is geen verdediger in Nederland die beter opbouwd. De winst vandaag op Feyenoord kwam ook uit een aanval die hij opzette.

En nogmaals, je hebt Kudus en Neres. Zijn die fit, dan speelt Promes niet. Noa wilde basisspeler zijn. Dan moeten er dus twee uit het rijtje Tadic, Anthony, Neres of Kudus uit de basis.

18 januari 2021 om 01:11

@fwr_97 dat ben ik sowieso met je eens. bij Feyenoord zijn we niet verwend maar ik zou niet eens zitten wachten op een Promes. het is een buitenspeler maar hij komt nog geen skippybal voorbij. dat zagen we al jaren in Oranje en nu Ziyech weg is bij Ajax zien we wederom dat hij eigenlijk niks toevoegt

18 januari 2021 om 01:13

@speedyafc ik ben op zich wel met je eens dat als je overtuigd bent van je eigen kunnen dat je voor een basisplaats moet vechten. ik weet alleen niet wat voor perspectieven Ten Hag heeft geschetst voor deze twee spelers. dat hij niet gecharmeerd was van Noa Lang dat weet iedereen. hoe hij verder over Botman dacht dat weet ik niet. Blind kan idd goed opbouwen, alleen hij kan totaal niet verdedigen en dat laatste is toch wel handig als je in de verdediging staat. ik vind het een beetje hetzelfde als een keeper die zelden een bal stopt opstellen, omdat hij een goede uittrap heeft en goed kan mee voetballen

18 januari 2021 om 01:25

Tsja Japie, ik zag het ook wel toen Ziyech de ballen wel panklaar op Promes zn hoofd legde. Ben nooit blij geweest met hem, want hij is gewoon ongelooflijk beperkt voor een voetballer (en voor een mens). En als 10 ben je de spil van elke aanval; bij Ajax loopt elke aanval stuk omdat Promes niet weet wat hij moet doen. Hij doet gewoon echt nagenoeg alles fout, het is ongelooflijk. Snap nooit zo dat mensen dan zeggen dat je je moet schamen als Ajacied dat je een Ajax-speler zo afvalt etc, maar het spel van Promes is gewoon beneden alle peil. Abnormaal.

18 januari 2021 om 01:39

@fwr_97 dat moet gewoon kunnen hoor. er zijn zoveel Feyenoord spelers waarvan ik denk wat hebben die te zoeken bij mijn club. waarom zou je daar niet kritisch op mogen zijn? je speelt bovendien bij Ajax waar de standaard en de ambities nog vele malen hoger liggen dus dan verwacht je ook dat je spelers goede prestaties leveren en Promes brengt gewoon veel te weinig. Neres en Anthony vind ik beiden echt een klasse beter

18 januari 2021 om 08:48

Dat jij geen fan bent van Blind is inmiddels wel bekend. Ik ben juist enorm fan van de spelers Blind. Heerlijke techniek, prima inspeelpass, staat bijna altijd goed in positie, zijn enige minpunt is zijn snelheid. Maar goed, ik ben maar een veertiger die nooit hoger heeft gespeeld dan 3e klasse bij de amateurs. Maar aangezien Blind bij al onze bondscoaches een zekerheidje is geweest (en ook bij Manchester 156 wedstrijden heeft gespeeld in 4 jaar tijd), dan ben je volgens mij geen koekenbakker.

18 januari 2021 om 09:31

@japie krekel. Worst een beetje moe van het gezeur over de roep om spelers die zelf vertrokken bij de club en als een soort van reddende engel worden gezien. Wat heeft Botman dan gepresenteerd? Ik vind het leuk voor die jongen dat hij het naar behoren doet bij Lille maar dat is geen garantie dat dat bij Ajax ook het geval zou zijn. Noa Lang had een reality check nodig en moet Ten Hag juist dankbaar zijn want nu doet hij er wel alles aan. Verder vind ik het afkraken van Martinez en Alvarez niet correct. Ze zijn beter dan Ekkelkamp en Tim er of Labyad. Ik begrijp echt niet waarom Martinez niet speelt terwijl hij aantoonbaar beter is dan Ekkelenkamp of Labyad.Verder vind ik dat Ten Hag er een potje van maakt. Structureel spelers op blijven stellen die of al een hele tijd uit vorm zijn of gewoonweg het hoge niveau dat Ajax nastreeft niet aan kunnen. Vd Sar moet met zijn gebrabbel op tv niet denken dat de mensen thuis achterlijk zijn.Die zien toch gewoon dat het niet goed gaat met Ajax!?

18 januari 2021 om 09:50

Is toch precies het gebrek aan visie dat ze bij Ajax hebben? Ajax heeft de visie om de sterren van morgen op te leiden en vervolgens gaan we kopen, kopen, kopen. Dat gaat continue mis en is de afgelopen 25 jaar ook wel vaker mis gegaan. Ajax deed het meerdere keren goed met eigen talenten en dat willen ze dan vasthouden en dan gaan ze kopen terwijl het punt met sterren van morgen is dat het soms wat beter en soms wat minder gaat. Accepteer dat en blijf niet toppers kopen. We hebben zoveel spelers gekocht de afgelopen jaren, maar geen plek voor Lang en Kluivert (promes, labyad, tadic, antony en neres gekocht) we hebben geen plek voor Botman (schuurs, alvarez, martinez, magallan gekocht).
Kap met dat kopen en accepteer dat talenten tijd nodig hebben om zich te ontwikkelen. Timber, Schuurs, Dest maar vroeger Blind, Alderweireld, Vertonghen en zelfs Ziyech heeft jaren nodig gehad om de ster te worden die hij bij Ajax was (en gedeeltelijk werd).

Dat je af en toe een gerichte aankoop doet om je eigen tekortkomingen op te lossen begrijp ik. Nu gaat misschien Brobbey weer weg en Huntelaar, je eigen held, omdat we zo nodig Haller moeten hebben.
Ik vind het prachtig dat we continue (goede) spelers kunnen kopen maar het is gewoon te vaak niet nodig.

Haller, Klaassen, Antony, Kudus, Klaiber
Promes, Alvarez, Marin, Martinez, Pierie
Blind, Tadic, Magallan,bande, Labyad
Wober, Kristensen, Taglaficio, Orejuela, de Jong, Schuurs

In 4 jaar tijd koop je 21 spelers, dat is 2 elftallen. Dat betekent zonder te kijken al dat je niks hoeft op te leiden ten opzichte van de startsituatie en dan nog 10 man op de bank hebt. Hoeveel zijn er 'gefaald'?
2020: mwah 2 (klaassen overbodig, Klaiber overbodig) Daar kunnen Haller en Kudus nog bijkomen, hoewel goede spelers
2019: allemaal geen extreme toegevoegde waarde. Dit jaar over Alvarez nog het meest te spreken
2018: Magallan, Bande en Labyad
2017 Wober, Kristensen, Orejuela en de Jong..

De misperen zijn er teveel, los daarvan bewijzen de Mazraoui's, Timber's, Gravenberch's en Dest's van de wereld dat er altijd weer een nieuw ajax talent op staat..

18 januari 2021 om 12:32

@jpl40 als je het over de Blind van twee jaar terug hebt ben ik het met je eens maar de afgelopen 1,5 jaar is Blind verdedigend echt ontzettend kwetsbaar en geen betrouwbare factor meer achterin

18 januari 2021 om 12:34

@brandkraan ik zeg ook niet dat Lang en Botman de reddende engel waren geweest. ik geef alleen aan dat ik ze veel beter vind als sommige spelers die van Ten Hag wel het volle vertrouwen krijgen zoals bv een Promes en Ekkelenkamp en Labyad die je hier noemt. ik vind Martinez idd ook beter dan deze drie spelers. Alvarez niet perse, dat vind ik eigenlijk ook pure middelmaat

18 januari 2021 om 12:38

@magikhetwete de aankoop van Klaiber snap ik ook niet. ik weet even niet meer hoe die jeugdspeler van jullie die laatst bij de selectie zat heet, die ook rechtsback kan spelen maar die lijkt me niet minder als Klaiber en die heeft nog groeipotentie ook

18 januari 2021 om 12:41

Dat is niet frappant, maar een stukje wanbeleid. Het niet herkennen van intrinsieke kwaliteit. Nooit een sterk punt van Overmars geweest, en nog minder van Ten Hag. Die laat i.p.v. de wel sterke Martinez, de fysiek ondermaatse Ekkelenkamp invallen. Oftewel, Feijenoord, hier heb je het middenveld. Klaassen kun je er best bij hebben, maar niet met ook nog eens Promes, of Labyad, of Ekkelenkamp, op het middenveld. Wie dat als coach niet ziet, is stekeblind. Als de Kudus, die we kennen van de eerste wedstrijden, ooit weer eens mag beginnen (), is het middenveld inclusief Gravenberch, sterk genoeg voor de Eredivisie. Maar de rits middelmaat, die onder onze TD is binnengehaald, toont met de week maar eens aan waar het woord falen betekenis aan geeft.

18 januari 2021 om 15:20

Milik, Sanchez, Neres, Anthony, Kudus, Taliafico, Onana, noem ze maar op. Stuk voor stuk kwaliteit, allemaal aangetrokken door Overmars.

18 januari 2021 om 18:32

Normaal staan Timber en Rensch achter Mazraoui, maar die twee raakten aan het begin van het seizoen geblesseerd. Je zoekt dus naar iemand die het niet erg vind om reserve speler te zijn en die geen talenten in de weg staat. Klaiber is opzich wel een ok noodoplossing. Met een 16 jarige jeugdspeler aankomen, kan je beter niet doen.

18 januari 2021 om 11:10

Ik ben het echt eens met Krekel en Fwr:
Sorry maar ik begrijp de kritiek op ten hag dus echt wel, wat een wisselbeleid altijd?! haalt de creatieven eruit en zet er middelmaat in en dan ook nog verdedigend wisselen. Had echt het gevoel dat ie voor het vasthouden van de 1-0 ging en dat feyenoord dan komt, is logisch. Dat er in al die programma's zo lyrisch werd gedaan over het aanvalsspel van Feyenoord vond ik zwaar overdreven want echt mooie uitgespeelde kansen waren er niet, en dat een berguis en fer tot een goed schot komen lijkt me toch het minste.
Verder wat krekel zegt: ajax heeft in zn hang naar het vasthouden van succes keihard gekocht maar dat kunnen ze niet. Niet in 1997 toen ze middelmatige spelers als Gabrich , mariano juan, rudy of kinkladze kochten en bijna failliet gingen. En nu weer voor tientallen miljoenen uitgegeven aan alvarez, martinez, magallan enz enz. Haller zal best een prima spits zijn maar laten we afwachten wat ie doet want hij loopt gewoon 1 op 2 bij ploegen als eintracht en utrecht en als ajax zn transferrecord breekt, dan moet ie ze minimaal kampioen maken en ver in europa brengen want anders is de 23 miljoen niet waard.

18 januari 2021 om 11:41

''want echt mooie uitgespeelde kansen waren er niet,'' - Ik snap echt niet hoe je tot deze zin kan komen. Want oprecht minimaal 4 kansen zijn gewoon goede aanvallen en zijn goed opgezet.

18 januari 2021 om 12:21

waren allemaal schoten van de 16 en die van fer van de rechterkant.
tis niet alsof ze op de keeper afliepen of vrij voor m stonden en m dan miste ofzo. Ook feyenoord had gewoon moeite om het aanvalsspel te maken. En dan nog he, van die 4 kansen hadden ze er minimaal 1 kunnen/moeten maken. Dus gelijkspel was verdiend geweest. Maar om nou te doen alsof feyenoord gister flitsend aanvalsspel op de mat legde en ajax mega onder druk zette? Meer de laatste 5 min beetje paniek zoals dat altijd gebeurd in zo'n wedstrijd.

18 januari 2021 om 14:50

Fouten festijn van Ten Hag? Ten Hag begon aan de wedstrijd met het eigen Ajax spel. Feyenoord koos de strategie nog meer naar achteren te lopen dan ze normaal al doen. Na dertig minuten stond het 1-0 van Ajax en had Ajax gedomineerd. Welke coach doet het dan goed? Die van Ajax of van Feyenoord?

Gisteren was Feyenoord beter dan Ajax maar toch ging Ajax er met de winst vandoor. Dan doet de coach toch kennelijk iets goeds.

Het is erg makkelijk vanaf de zijlijn of achteraf maar wederom was Ten Hag de winnende coach. Staat Ajax koen en fier bovenaan. Iets waar supporters van de andere clubs alleen maar van dromen.

Je ziet dat wel vaker met teams die defensief goed staan maar wel erg weinig creativiteit hebben. Je kunt tegen teams waat het gelijk opgaat of waarin je de underdog bent makkelijker voetballen doordat je meer ruimte krijgt. Tegen kleine clubs die je laten komen en massaal inzakken kun je vaak niks omdat je geen spelers hebt die goed zijn im de kleine ruimtes. Normaal win je dan alsnog omdat die teams de druk niet meer aankunnen en fouten maken. Dan kun je wel lekker doordekken maar dat heeft dan geen zin. Feyenoord heet de beste defensie van de eredivisie. Ze zijn stabiel en denken in tegenstelling tot clubs als Ajax en PSV vaak eerst aan verdedigen dan aan opbouwen. Dat doet Advocaat wel goed hoor, achterin stabiliteit brengen en zorgen dat je niks tegen krijgt, 1-0 winnen zijn ook 3 punten.

Heb al vaker gezegd dat Feyenoord met afstand de sterkste defensie heeft met Senesi en Spajic en ik het dan ook wel opvallend vind dat Dick niet meer durft met dit elftal (natuurlijk ook wel de speelstijl van Dickie). Juist met zo'n verdediging mag je wel wat meer durf verwachten. Met Diemers, Fer en Toornsta op het middenveld ga je gewoon geen potten breken, 3 spelers wie eigenlijk de hele wedstrijd hetzelfde doen waarbij Diemers toch echt wel de zwakste is en gewoon niet meer in de basis zou mogen staan. Zet dan bijvoorbeeld Berghuis op 10 en Sinisterra in de basis als Kokcu niet fit is. Echt jammer dat Feyenoord vandaag niet wist te winnen door met poep in de broek te beginnen dankzij Dickie. Had echt veel meer ingezeten.

Ja, natuurlijk kan Feyenoord prima druk zetten. Daar ligt het probleem ook helemaal niet. Het gaat erom dat ze het niet consequent kunnen doen zonder ruimte weg te geven. En dan zijn ze niet goed genoeg om dat te belopen. Waarom het tegen Ajax nu perfect werkte, is omdat Ajax naliet een keer of vier a vijf simpel onder de druk uit te voetballen of een bal over de laatste lijn te geven. Daarin was Ajax gewoon dramatisch vandaag. Je zag die paar andere keren dat Feyenoord druk zette tegen andere ploegen dat het hen wel lukte om die bal over de laatste linie te spelen en dan kreeg je gewoon vijf keer een snelle aanvaller die recht op de keeper af mocht (en de mazzel voor Feyenoord was dat die gasten dan vaak misten). Vandaar snap ik Advocaat wel dat hij niet standaard wil druk zetten. Het strijdplan van het eerste half uur was overigens ook niet dramatisch van Feyenoord, ware het niet dat ze iets teveel aan het afwachten waren, waardoor je wist dat die bal goed ging vallen voor Ajax. Je kan best compact staan achterin, maar op een gegeven moment moet je spelers wel aanvallen. Feyenoord stond dicht op elkaar, maar dat was alles.

18 januari 2021 om 13:57

Het is ook gewoon een momentopname. Normaliter moet Feyenoord het spel maken. Tegen Ajax hoeven ze dat niet en dat biedt mogelijkheden om meer druk te kunnen zetten. Bovendien is de motivatie tegen Ajax toch altijd beter dan tegen pakweg een middenmoter. In dat opzicht is het nogal naief dat Afellay de situatie zo zwart-wit schetst. De omstandigheden tegen Ajax zijn heel anders dan tegen bijna elke andere ploeg.

Ach het had niet veel Gescheeld of een foute pass van Geertruida had de 2-0 betekend . Desalniettemin waren ze zeker goed, ik vond spanic prima maar vooral senesi was vandaag misschien wel de beste. Die maakt haller get gewoon heel moeilijk en zette de lijnen uit achter in.

18 januari 2021 om 08:44

Tja het had niet veel gescheeld of het was 2-6. Binny das toch kul wat je zeg.
Voor de rest prima reactie.

Alle credits voor Feyenoord hoor maar nu ze weer hun wedstrijd van het jaar hebben gespeeld omdat ze zich tegen Ajax altijd wel kunnen opladen, nu weer Heracles, AZ en Heerenveen afwachten, zal mij niet verbazen als ze 2 van deze partijen verliezen maar ohhhh wat speelden we lekker tegen Ajax

18 januari 2021 om 07:40

Als jij denkt dat Ajax-uit de wedstrijd van het jaar is voor Feyenoord, dan zit je er goed naast. Een wedstrijd die je al jaren in gaat alsof je een degradatiekandidaat bent kun je nou niet echt bestempelen als wedstrijd van het jaar.

18 januari 2021 om 10:00

Wat is dan wel de wedstrijd van het jaar voor Feyenoord? Utrecht thuis?

18 januari 2021 om 11:47

Voor elke ploeg is een wedstrijd tegen een goede tegenstander een pot waarin je je makkelijk kan opladen. Gelijk weer dat 'maar voor hun is het de wedstrijd van het jaar' is zo ongelooflijk typisch en zo niet waar.

18 januari 2021 om 14:01

Het is wel deels waar. Feyenoord lijkt toch altijd wat scherper tegen Ajax. Niet vreemd natuurlijk gezien de historie, maar dat verklaart het spel van dit weekend niet. Dit Feyenoord lijkt zich comfortabeler te voelen als het reactievoetbal kan spelen. De selectie van Feyenoord leent zich niet echt voor creatief voetbal, maar omdat de ploeg meer kwaliteit heeft dan 15 a 16 andere Eredivisie-ploegen, laten die ploegen Feyenoord bewust of onbewust het spel maken. Misschien nog wel wat beter verwoord: Dit Feyenoord is beter als er ruimtes zijn en niet zo sterk in de kleine ruimtes.

Afellay echt een fantastische voetballer, maar als analist weredlkampioen open deuren in trappen.

18 januari 2021 om 08:42

Ik snap ook niet waarom hij mag aanschuiven daar. Totaal niet geschikt om op televisie een verhaal te houden. Dat is niet erg, maar ga daar dan niet zitten. Of vooral: geef hem dat podium dan niet. On: Inderdaad een goede wedstrijd van Feyenoord en een erg matige van Ajax. Maar als Ajax met dit spel alsnog de punten binnenhaalt, vrees ik het ergste voor de concurrentie...

18 januari 2021 om 14:07

Tja, dat zijn Van Halst en Mulder nog veel minder. Het niveau van Van Hooidonck ligt ook niet veel hoger. In dat opzicht heb ik veel liever Afellay dan die drie. Dat neemt niet weg dat Afellay ook niet bijster veel toevoegt aan zo'n tafel. Vooralsnog vind ik Van Basten, Boulahrouz en Kieft de beste analisten die we in Nederland hebben. Perez is vaak ook nog wel aardig.

18 januari 2021 om 15:32

Het is natuurlijk ook persoonlijk. Van Basten vind ik zelf dan weer niet zo sterk over het algemeen.
Maar ik ben met je eens, de tafel op de publieke is over het algemeen niet zo heel sterk bezet. Theo en Raffie kan ik goed hebben, de rest niet zo.

Ik hoop dat Feyenoord op de een of andere manier Spajic kan overnemen. Maar dat zal er wel niet in zitten.

18 januari 2021 om 11:45

Hij is en was goed inderdaad, maar ik hoop - en verwacht - dat Geertruida komend seizoen naar het centrum gaat en de lijn van z'n huidige ontwikkeling daar doorzet. En Spajic kost toch weer geld en raakt op leeftijd + met zijn salaris is hij een dure (maar goede) bankzitter.

18 januari 2021 om 14:10

Maar waarom zou je dat doen terwijl hij als rechtsback gewoon goed rendeert? Hij beleeft dit jaar z'n definitieve doorbraak lijkt 't en hij heeft gewoon een leuk rendement als rechtsback.

De eerste 20 minuten had Ajax de kans de wedstrijd al op.slot te gooien . Feijenoord speelde toen zo afwachtend en slordig dat Ajax toen genoeg mogelijkheden kreeg om 2 Of 3 keer te scoren. Ajax was toen slordig met de eindpass . Daardoor kwam Feijenoord ook beter in de wedstrijd en begonnen ze erin te geloven. En dan zie je als het in het koppie goed zit wat je kan bereiken

"ze hebben vandaag aangetoond dat ze een goede ploeg als Ajax de wil kunnen opleggen."

Feyenoord deed veel goed, behalve afronden, maar ze speelden niet tegen een goede ploeg.

Het Ajax wat er gisteren stond is gewoon heel matig. Je begint eerst al met Promes, vervolgens komen labyad en ekkelenkamp erbij. Dan heb je gewoon totaal geen voetballend vermogen en kun je je dus ook niet onder druk uitspelen. Promes heeft wel 10 veelbelovende aanvallend vern*ukt.

Feyenoord had het alleen pas na 25 minuten door, toen begonnen ze gas te geven.

T is echt hopen dat Neres en Kudus snel weer 100% zijn, dan heb je de basis in ieder geval voor elkaar.

Je ziet hier ook gewoon wat je bij mij meer tegenstanders van Ajax ziet. Voor bijv. FC Utrecht is de wedstrijd tegen Ajax ook DE wedstrijd van het jaar en dan steigen ze ook vaak boven zichzelf uit en kunnen ze ook van Ajax winnen (zoals vorige jaar in de beker). Het is onmogelijk om dat iedere wedstrijd op te brengen en dat zie je dat het in andere wedstrijden tegen minder aansprekende tegenstanders een stuk minder gaat. Dan is de motivatie minder en moeten ze zelf de wedstrijd maken. Ik denk niet dat Feyenoord de rest van het seizoen onder zijn niveau heeft gespeeld maar gisteren juist een stukje boven zijn normale niveau. Overigens zie je dat bij Ajax ook. Die kunnen zich in de CL ook incidenteel meten met de topclubs maar hebben dan tegen minder aansprekende tegenstanders als Atalanta Bergamo of vorige jaar in de EL tegen Getafe weer veel meer moeite.

18 januari 2021 om 14:15

Reactievoetbal is ook makkelijker dan wanneer je zelf het spel moet maken. Na een kwartier heb je vaak wel door hoe de tegenstander speelt en dan zoeken spelers de ruimtes op. Het sterke punt van Ajax is dat ze goed aan de bal zijn, maar het is ook hun valkuil. Die 0-13 tegen VVV Venlo heeft natuurlijk ook wel veel verbloemd. Ajax kan zich ondanks een aardige bankrekening weinig blessures veroorloven. Nu moet ik zeggen dat ik de vormdip niet zo snel zag aankomen, maar Ajax is op 't moment ook gewoon aardig kwetsbaar.

Ik begrijp niet waarom iedereen zo te spreken is over Feyenoord? Ajax zit in een minder fase en is zeker verdedigend erg kwetsbaar. De wedstrijd was voor mij als neutrale supporter een draak van een wedstrijd. Veel gehuil van Ajaxkant. Eerste 30 minuten liet Ajax zien een maatje te groot te zijn voor Feyenoord, daarna was zakte Ajax in en kreeg Feyenoord meer ruimte om te voetballen. Het voetbal vond ik juist van matig niveau, helemaal als je het vergelijkt met Ajax-PSV van laatst. Leuk dat Feyenoord bijna een punt pakt, maar is dat momenteel zo bijzonder?

18 januari 2021 om 10:13

De laatste jaren laat het zien dat Ajax in de maanden januari en februari minder goed presteren, vaak na de winterstop. In de maand maart staan ze weer op...

Jammer dat ongeveer alle kwaliteit van Feyenoord achterin staat. Zoals die Senesi, Malacia en Geertruida speelden in de tweede helft was mooi om te zien. Maar die moeten hem dan afgeven aan Diemers en dan weet je al dat het niks wordt.

18 januari 2021 om 10:31

Toch was Diemers niet eens zo slecht gisteren. In de kleine ruimte toch een paar x goede dingen gedaan. Het is niet de topspeler die je daar eigenlijk zou moeten hebben, maar ik denk dat Feyenoord met Diemers toch een aardige 12e man in huis heeft. Alleen dan moet hij die rol wel accepteren komend seizoen en Feyenoord moet iemand in huis hebben die aantoonbaar beter presteert.

18 januari 2021 om 14:17

Berghuis zal wel gaan vertrekken en ik denk dat Senesi zo onderhand z'n zaakwaarnemer ook wel op pad heeft gestuurd voor de zomer. Er zal in dat geval dus financieel wel het 1 en ander mogelijk zijn.

Totaal andere wedstrijd dan die tegen Psv. PSV kwam heel rap en zeer onverwacht 0-2 voor. Vervolgens niet echt meer iets kunnen creëren en het uur daarna was het louter Ajax. In deze wedstrijd kwam Feyenoord vroeg op achterstand waarna ajax er niet meer echt aan te pas kwam. Feyenoord kreeg nu de 70 minuten die volgde kans op kans en had met de overwinning van het veld moeten stappen. Dan zie je uiteindelijk toch dat er voorin te weinig mensen echt in vorm zijn om de trekker daadwerkelijk over te halen en ontbreekt het ook nog aan net dat beetje mazzel dat je dan moet hebben. Benieuwd wat de wedstrijden PSV-Ajax en Feyenoord-PSV gaan opleveren. PSV gaat het waarschijnlijk traditiegetrouw goed doen tegen Ajax en Feyenoord za wel een resultaat halen tegen PSV zoals vrijwel altijd. Spannend tot het laatst deze competitie.

18 januari 2021 om 10:53

Ik heb gisteren de fasen gevolgd dat Feyenoord dominant was. Maar ik vond ze niet echt overtuigend op zoek naar de overwinning. Er zaten wel een paar (grote) kansen tussen, maar op een gegeven moment haalde Ten Hag al zijn voorhoede spelers eruit en merkte je dat Feyenoord alsnog de lange bal ging hanteren. Zo geweldig vond ik ze dus niet ogen, terwijl ze wel die ruimte kregen van Ajax. Met name Berghuis lijkt in dit soort duels af te haken. En dan zul je zien dat ze tegen Psv ineens wel tot scoren komen.

18 januari 2021 om 10:58

Het is natuurlijk ook lastig zoeken naar de overwinning als je eerst ngo de gelijkmaker moet zien te scoren. Berghuis was een aantal keer erg gevaarlijk, maar zijn kansen misten helaas voor hem doel. Feit dat je als ploeg de kansen niet afmaakt wil niet zeggen dat je niet goed bezig bent. Ajax kwam er echt niet meer aan te pas en waar dat aan ligt is meestal een combinatie van factoren. Uiteraard ga je uiteindelijk steeds meer de lange bal hanteren, als de tijd steeds meer gaat dringen. Tegen PSV haalt Feyenoord vaak wel een resultaat en vliegen de kansen die ze gisteren kregen er vaak wel in, waar PSV datzelfde vaak flikt tegen Ajax. Blijft een opvallend fenomeen.

Heeft Afellay dan ooit wel eens sympathie voor Ajax gekoesterd? Beetje vreemde opmerking. Die jongen lult maar een eind weg met zijn gekleurde bril op. Tja, Ajax was gistermiddag niet best, en Feijenoord gaandeweg beter. Maar dat lag vooral aan het wisselbeleid van Ten Hag. Die gaf het hele middenveld cadeau. Dan krijg je als voorhoede te weinig ondersteuning, en kom je, door het verloren middenveld, in de problemen. Wat was er op tegen om ijzervreter Martinez in te brengen? Ekkelenkamp. Die moest ook zo nodig een helft tegen Midtjilland spelen omdat dat hem was beloofd. Ajax is daar ook ontsnapt. Waar een trainer toe in staat is met zijn handelen. In beide gevallen met de schrik vrij. Ondanks de falende coach....

18 januari 2021 om 11:48

Ik moet nu wel erg lachen om al die optimisten die Feyenoord de hemel in prijzen. Alsof Feyenoord gisteren zo goed was? Laat ik voorop stellen dat Ajax een enorm slechte wedstrijd speelde en dat TH zijn wissels mij nu ook verdwaald achterlaten maar ook zonder deze wissels was Ajax niet veel beter geworden gisteren. Maar om nu zeggen dat Feyenoord zo goed speelt tegen een mak en zwak Ajax. Ik verbaas me erom. Achterin was het makkelijk dicht houden met al die belachelijk slechte passes en het ontbreken van alle creativiteit.

Dat druk zetten van Feyenoord was gisteren zo makkelijk als je bij Ajax de bal al inlevert bij Feyenoord dat kunnen ze idd makkelijker omschakelen. Ik wil Feyenoord niets te kort doen en ze waren de 2e helft ook zeker wel beter maar dat is wat anders dan een goed Feyenoord zeg.

18 januari 2021 om 11:53

Precies dit. Een gied Feyenoord had er gister 3 ingeschoten. Als je tegen je rivaal speelt, die een zaadpot speelt, en je weet niet een keer te scoren met deze kansen verdien je geen enkel punt, heel simpel. Vond Fey helemaal niet goed gister, vond ze de minst slechte haha.

Maak die wedstrijd nou niet grootser dan dat hij in werkelijkheid was. De wedstrijd was slecht, Ajax speelde barslecht waardoor Feyenoord de kans kreeg in de wedstrijd te komen. Als je slecht speelt en je weet dan toch 3 punten te pakken op de nr. 2, dan heb je het goed gedaan. Deze wedstrijd word snel vergeten maar de 3 punten gaan de boeken in.

Advocaat heeft ons niet voor de gek gehouden, maar zijn spelers. Deze zijn er ook in gaan geloven. Als Feyenoord gas geeft blazen ze menig team gewoon omver. Het doelsaldo zou nog wel eens van belang kunnen zijn voor plek 2, maar iedereen denkt aan het doelsaldo voor plek 1.
Als feyenoord voor deze plek gaat zouden ze nu maar eens uit het vaatje moeten gaan tappen van de tweede helft

Bovendien wordt op de wijze geen speler veel waard. Bij transfersommen gaat het om de waarde per speler en niet de waarde van het team
Ik denk dat er bij Feyenoord geen leider is die Advocaat hierop durft te wijzen. Van Frank Arnesen kan je dat nog niet verwachten, als dit al zijn pakkie an is

Nu wel genoeg lof hoor. Verliezen en achteraf zeggen dat je goed was is meer iets voor Ajax en Oranje toch. Ja het ging leuk, uiteindelijk verloren met 1-0, heb je geen hol aan.

Het is natuurlijk altijd zo geweest dat Feyenoord de harde werkers zijn, en Ajax de verwende jochies. Maar Feyenoord mag dan ook wel eens laten zien dat het een club van de arbeiders is. Als ze zo spelen zoals ze deden tegen Ajax. Dan moet je tegen elke tegenstander dit niveau kunnen aantikken. Ik ben niet zo'n schreeuwende wzawzdb-supporter laat dat even duidelijk zijn. Maar ze spelen wel op het moment de beste Nederlandse club. Dus kom op Feyenoord toon eens je kracht in de overige wedstrijden!!! Want er zit meer in..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax6057
2.PSV5431
3.AZ4920
4.Vitesse4815
5.Feyenoord4626
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller2414
B. LinssenAanvaller227
L. SinisterraAanvaller123
J. BijlowKeeper80
L. PrattoAanvaller50
N. MarsmanKeeper170
R. ten HoveKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

259 fans
Middenvelder, 34 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 PSV 3 0 1 1
2017/2018 Stoke City 6 0 1 0
2016/2017 Stoke City U23 1 0 0 0
2016/2017 Stoke City 12 0 0 0
2015/2016 Stoke City 31 2 3 1

In de wandelgangen

Zaterdag 6 maart
Rick Karsdorp is akkoord met AS Roma over een nieuw contract. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren