Valentijn Driessen voorziet schorsing: ‘Als je dit toestaat, is het einde zoek’

Zondag, 17 januari 2021 om 23:22Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 11:08

Valentijn Driessen is van mening dat Roger Schmidt moet worden gestraft voor zijn uitspraken na de gewonnen wedstrijd van PSV tegen Sparta Rotterdam (3-5). De trainer van de Eindhovenaren uitte zaterdagavond een opvallende beschuldiging aan het adres van scheidsrechter Bas Nijhuis, die volgens de Duitser zou hebben gezegd dat hij bewust tegen PSV had gefloten. Nijhuis ontkende de aantijging en maandag besluit de aanklager betaald voetbal of hij actie onderneemt.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Moet Roger Schmidt worden geschorst voor zijn uitspraken over Bas Nijhuis?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door houtapp)

Voor mij hoeft schmidt niet geschorst te worden. Lijkt mij een gevalletje miscommunicatie, wat met lompe boer nijhuis niet uitzonderlijk zou zijn. Neem aan dat nijhuis dit ook wel kan hebben? Iets met incasseren en uitdelen. Lekker laten gaan dit.

17 januari 2021 om 23:46

Dit heeft helemaal niks met uitvechten te maken. Het is niet Nijhuis die hem schorst, maar de aanklager. Het is gewoon dom om dit in de media te roepen en een scheidsrechter /knvb in diskrediet te brengen, daar kan je voor geschorst worden. Hij had beter even Nijhuis na afloop kunnen spreken om te zien waar het nu mis is gegaan.

18 januari 2021 om 10:00

Bovendien vind ik dat schmidt erg veel last heeft van Trumpisme, iedereen is tegen ons, alles is rigged, En als je dit dan groot in de media gooit (in de persconferentie) ga dan ook met de billen bloot en klaag hem letterlijk aan. Maar als je zelf het al van "horen zeggen" hebt...schiet niet eens op. Maar deze zogenaamde duitse toptrainer (die ze in Duitsland overigens helemaal niet zo top vinden) moet zijn blik naar binmen richten en met al zijn gehaalde spelers zijn gelijk bewijzen ipv met wijzen naar anderen zijn eigen falen proberen te verbloemen.

17 januari 2021 om 23:51

Als het miscommunicatie betreft zou ik Schmidt zeker wel schorsen. Dan doet hij totaal verkeerde aannames, wat hij het hele seizoen al doet, en beticht hij nu iemand van het benadelen van PSV. En als dat niet waar blijkt omdat Schmidt de boel niet goed interpreteert, dan is dat pure smaad en misschien zelfs laster en dan moet je dat keihard afstraffen gezien Schmidt er met willens en wetens met gestrekt been in gaat in een persconferentie waar hij allang tot 10 had kunnen tellen.

“Nu heb ik de wedstrijd ook zitten te kijken en ik vond Bas Nijhuis op één overtreding na een prima wedstrijd fluiten. Hij liet veel gaan, de spelers respecteerden elkaar en deden geen rare dingen.” Tuurlijk Valentijn.. alsof je gaat zeggen dat je vriendje bij VI slecht heeft gefloten.

17 januari 2021 om 23:39

Op zo’n veld moet je juist de spelers beschermen en er kort op zitten ipv weer de popiejopie scheids uit te hangen: “kijk mij eens veel door laten gaan”.

17 januari 2021 om 23:42

Daar gaat het niet om. Schmidt neemt Nijhuis zijn betrouwbaarheid in twijfel. Dom

17 januari 2021 om 23:59

@ Rutgerrr, Smidt moet dit niet in de media zeggen. Maar vanuit de kant van Nijhuis zal er vast na afloop of in de rust een opmerking zijn gemaakt die wellicht verkeerd geïnterpreteerd is. We kennen allemaal Nijhuis wel die een beetje aandacht niet erg vind, hij gaat op de foto met dieren, schuift regelmatig aan op TV. Vorig jaar na Feyenoord PSV had hij ook de volgende opmerking: scoor er eerst twee en daarna kunnen we pas praten. Dat zijn ook geen opmerkingen die een scheidsrechter moet doen. Dan kunnen we allemaal naar Schmidt wijzen maar er zullen er vast twee schuld hebben. De een moet deze opmerking niet maken tegenover de media en de andere moet bijdehante opmerkingen voor zich houden

18 januari 2021 om 01:42

@PSV-Mark maar ik mag toch hopen dat Schmidt ook wel doorheeft dat wanneer iemand zegt dat hij je expres benadeelt, dat diegene dat niet serieus meent? In welk universum leeft hij dat een scheids ineens open en bloot gaat toegeven dat hij je benadeelt, omdat je ooit kritiek op hem hebt geuit. Dan heb je of 0,0 gevoel voor humor en ironie, of je bent te naief voor woorden. Daar komt bij dat Schmidt het niet eens zelf van Nijhuis heeft gehoord, maar van een derde, wat je toch nog meer zou moeten doen twijfelen over hoe serieus een dergelijke uitspraak is (want dan zie je ook niet hoe iemand die uitspraak brengt). Schijnbaar zit de haat van Schmidt jegens Nijhuis zo diep dat hij zonder het te checken meent dat 1) Nijhuis dit werkelijk heeft gezegd en 2) dat hij dat dan werkelijk meent. Buiten dat dat gegeven al vrij sneu is voor een volwassen man in deze functie, is het ook gewoon schadelijk voor Nijhuis. En daar mag je best voor gestraft worden, ongeacht of Nijhuis een irritant persoon is.

18 januari 2021 om 07:13

Ik geloof ook wel dat Nijhuis dit heeft gezegd. Hij zegt wel vaker zulke onbeschofte dingen. Een scheidsrechter hoort dat niet te zeggen. Dan is het einde zoek. Ik denk overigens niet dat Nijhuis het meende maar desalniettemin moet je dat gewoon niet zeggen als scheidsrechter. Het zijn pesterijen en een klein beetje machtsmisbruik. En waarom zou de haat bij Smidt naar Nijhuis zo diep zitten? Hij kent hem pas net?

18 januari 2021 om 10:46

@Bart4eva de haat kan diep zitten ondanks dat je iemand net kent toch? Ligt er wellicht aan welke betekenis je geeft aan die uitdrukking, maar dan duiken we in terminologie haha. Het gaat erom dat Schmidt Nijhuis wellicht twee keer heeft gezien en vervolgens in de media gaat roepen dat hij Nijhuis nooit meer in zijn hele leven wil spreken. Dat vind ik een bizar puberale uitspraak eigenlijk. Dus ja, Nijhuis is een irritante vent die het bloed onder je nagels vandaan kan balen. Maar buiten die teruggedraaide pingel heeft hij PSV echt nauwelijks benadeeld, waardoor Schmidt van een mug een olifant heeft gemaakt.

18 januari 2021 om 11:56

Misschien moeten de Nederlandse voetballers eens echte mannen worden wat dacht je daar van?

Nooit wereldkampioen, 1x een EK gewonnen en eeuwig teren op resultaten uit het verleden. Voetballers uit andere competities zijn oprechte profatleten die het uiterste uit hun lichaam halen onder andere Fysiek.

Misschien eens daar wat van overnemen in plaats van een groepen tandenstokers het veld insturen en verwachten dat die winnen van echte mannen.

Ongelofelijk daadwerkelijk hoe sommige mensen naar scheidsrechters en voetbal kijken.

Als ik op zaterdag een tik krijg sta ik op loop ik het eruit en gaan wij mooi verder. Uitdelen en incasseren en anders hadden ze maar moeten gaan schaken ofso. Een voetbalwedstrijd zonder een mooie te harde tackel op mij vind ik geen voetbalwedstrijd.

Ontbeert in de land aan echte winnaarsmentaliteit en ja dan raak je soms een speler. Nogmaals Nijhuis prima gefloten.

19 januari 2021 om 00:12

en ik geloof dat Schmidt overdrijft, en iets via via op live tv gaat roepen is gewoon ziek

17 januari 2021 om 23:39

Op zo’n veld moet je juist de spelers beschermen en er kort op zitten ipv weer de popiejopie scheids uit te hangen: “kijk mij eens veel door laten gaan”.

19 januari 2021 om 00:09

en jij heb met een gekleurde bril op zitten kijken! in deze wedstrijd was niet veel mis, en dan die dingen beweren dat Bas partijdig was en verantwoordelijk voor een blessure gast te ver, als Bas partijdig was, dan was het wel een gelijkspel geworden

19 januari 2021 om 10:25

Dan heb jij met je ogen dicht gekeken denk ik.... Op zo'n glad/gevaarlijk veld moet je gewoon kort erop zitten om nare overtredingen te voorkomen. Maar Nijhuis heeft zich een manier van fluiten aangeleerd en weigert hier ook maar concessies in te doen. Hij moet en zal in de spotlights staan met z'n: kijk mij eens lekker veel door laten gaan manier van fluiten. Er waren gewoon enkele overtredingen bij die je niet kunt maken op zo'n veld maar meneertje Nijhuis liet het gewoon weer doorgaan.

Waarom denk jij dat Nijhuis zo weinig topwedstrijden mag fluiten? Omdat hij zo'n goede scheidsrechter is? Hij heeft de publieke opinie mee en is vaak met zijn aandachtsgeile kop op tv en daarom is het lastig voor de knvb om hem aan te pakken.

Als er een trainer van de concurrentie geschorst kan worden, is de wereld te klein. We doen net alsof Schmidt iemand wat heeft aangedaan. En Nijhuis is onschendbaar.

17 januari 2021 om 23:38

Dus je geeft hierin de trainer gelijk? Als hij het verzonnen hebt mag hij best een schorsing krijgen of gewoon nog 17 wedstrijden bas krijgen haha

17 januari 2021 om 23:45

Een scheidsrechter is als een soort politieagent op het veld. Hij is de autoriteit, je moet het er maar mee doen. Tuurlijk hebben we allemaal vaak genoeg onze ergenissen als het om scheidsrechters gaat, maar Schmidt neemt nu in de integriteit van Nijhuis in twijfel, dat is alsof je zegt dat een politieagent corrupt is. Wees een man en ga met de KNVB in gesprek. Hij had zijn afkoelmoment maar bleef maar doorgaan. Nee, hij heeft niemand fysiek aangevallen maar roept wel hele domme dingen. Begint een beetje Van Bommel 2.0 te worden, ik ben nog niet onder de indruk van deze trainer. Althans, niet van zijn prestaties in Eindhoven vooralsnog.

Geen fan van Nijhuis maar dit zijn wel schadelijke uitspraken vanuit een trainer.

17 januari 2021 om 23:41

Niemand kan bewijzen of hij het wel of niet gezegd kan hebben. Stel dat het wel zo is doet Schmidt in principe niet iets verkeerd door dit te noemen. Als het niet zo is en het is bewust ingezet, kan zoiets niet. Want dit draagt een scheids nog heel lang mee. Ik vind Nijhuis overigens wel een engnek en zal er eerlijk niet raar van staan te kijken als hij zelf ook soms provoceert en vanuit zijn machtspositie op t veld wil laten zien wie de baas is.

18 januari 2021 om 05:07

Natuurlijk kan het wel worden bewezen: alle communicatie van de scheidsrechters wordt gehoord via het oortje.

Zowaar de eerste keer dat ik het met Valentijn eens ben. Als Scheidt het nou een keer heeft gezegd en het laat gaan zou ik het misschien nog met een korreltje zout nemen. Schmidt bleef echter alleen maar doorgaan en heeft er gewoon om gevraagd. Een schorsing van 2 wedstrijden lijkt mij prima, als er maar aangetoond wordt dat dit soort dingen niet geaccepteerd worden. Daarna de resterende wedstrijden van het seizoen door Nijhuis laten fluiten.

van mij hoeft er niemand geschorst te worden. ze kunnen bij de Knvb ook even die Schmidt gewoon een belletje geven en aangeven dat hij zich een beetje moet inhouden want hij heeft af en toe zijn emoties niet onder controle na een puntverlies

17 januari 2021 om 23:59

Haha, waarom moet de KNVB dat doen? Daarbij is de aanklager een onafhankelijke instantie die niets met de KNVB te maken heeft. Het bestuur van PSV kan beter even een belletje doen naar Schmidt om hem te vragen normaal te doen. Hij ontsiert een topclub, zet zichzelf voor lul en moet eens proberen eerst naar zichzelf te kijken.

18 januari 2021 om 00:26

Ik verwacht dat Toon en John altijd Schmidt zullen beschermen en ook een eventuele schorsing zullen weigeren. Ik krijg een beetje de indruk dat sommigen hier een afgunst tegen Schmidt hebben (noem jou niet) en daarom graag zien dat de KNVB hem op het matje gaat roepen. Ik vond de teksten nog wel meevallen van Schmidt en gezien de achtergrond van Nijhuis zie ik daar wel een kern van waarheid in. De woorden van Schmidt worden nu volledig uit het verband getrokken. Laten we weer doorgaan tot de orde van de dag zou ik zeggen.

18 januari 2021 om 00:39

Ik begrijp wat je bedoelt hoor, maar de weerstand die men hier een beetje krijgt wordt door Schmidt zelf opgeroepen. Als de persconferentie van gisteren de eerste was waar Schmidt zo gigantisch uit de slof schoot, dan was het misschien nog tot daar aan toe. Maar er is bijna wekelijks wel iets rondom die man gaande, waar hij ook steeds iets aanpakt wat buiten zijn macht aanpakt. Het ligt vrij vaak aan de externe factoren. Verstandig zou zijn als hij zich wat meer gaat focussen op zijn team want ondanks dat hij daar soms opvallende beslissingen neemt, wint hij wel vaak en dus lijkt hij dat best prima te doen. Je hebt als Ajacied, maar vaak ook als PSV-er of Feyenoorder vaak wel een speler die je totaal niet kan luchten bij de concurrent. PSV vind ik dit seizoen echt een leuk en sympathiek team hebben, maar dan heb je weer die kerel die de boel een beetje verpest haha. Ik hoop dat hij een beetje bijtrekt en dat kan misschien middels een schorsing of een goed gesprek.

18 januari 2021 om 05:09

@Andres, ik heb niets tegen Schmidt maar hij doet hier een ernstige beschuldiging. Als die klopt hoort Nijhuis geschorst te worden. Maar als het niet klopt, en ik denk dat het niet klopt omdat Nijhuis veel te veel professional is om zoiets stoms te zeggen, moet Schmidt worden geschorst.

18 januari 2021 om 15:03

Ookal zou het waar zijn, dan zou hij dit nooit zo naar buiten moeten brengen. Indirect zeg je hiermee dat je maling aan de scheids moeten hebben. Gewoon heel erg dom. Persoonlijk hoeft hij van mij geen schorsing te krijgen, maar ik verwacht dat de tuchtcommissie niet anders kan dan hem te schorsen.

Schmidt loopt al vanaf het begin te zeuren, dan is het de KNVB ivm speelschema, terwijl ze toen geen eens topwedstrijden hadden over de Europese wedstrijden, dan is het weer de KNVB die geen rekening houden met zijn spelers, nu is het weer Nijhuis die zijn spelers niet beschermd!, weet hij wel dat psv een topclub is??, die gewoon 3 keer in de week moet spelen als je ook Europees mee wil doen en in de beker?, loopt alleen maar te janken en iedereen is tegen hem of zijn ploeg!, wisselt el oké week zijn beste spelers na 60 minuten en nog klagen over overbelasting van zijn ploeg, Ajax heeft dat ook en hoor je niemand klagen over en bv klaassen en tadic spelen ook elke week 2 of 3 keer 90 minuten, word met de week zieliger, deze topcoach uit Duitsland

Tijd dat men ook Nijhuis tot de orde roept. Al jaren is deze man bezig met van alles en nog wat. Serieus, er zijn geen scheidsrechters die perfect fluiten, maar Nijhuis maakt het van bont tot erger. Zijn drang om in de schijnwerpers te staan heeft invloed op z'n fluiten. Kan gewoon niet dat de beste meneer z'n eigen stijl hanteert, zeker niet als je daar door te vaak grote fouten maakt. Schmidt draait nu misschien wat door, maar de Nijhuis show is ook iets wat moet stoppen.

Schmidt moet dit soort dingen gewoon niet roepen. Ik kan wel een paar momenten aanwijzen waarbij ik persoonlijk vond dat Nijhuis er naast zat. Ik zie echter week in week uit een prima scheidsrechter die van voetbal houdt en lekker laat spelen, dan liggen foutjes ook op de loer, kan me daar niet zo druk om maken.

Grappig en tragisch tegelijkertijd dat op de 3 topics hierover steeds dezelfde namen Schmidt afbranden met de vaststelling dat Schmidt gelogen zou hebben. Heeft Basje niet vaker rare dingen gezegd oa tegen spelers ? "Moet je er maar 2 scoren". "moet je maar beter voetballen" "moet je maar niet te ver voor je goal staan" Is het toevallig dat het Basje betreft?Was het wel een penalty die Sparta kreeg? Basje staat op 40 meter en fluit direct voor een lichte aanraking van Teze. De man van het mannelijke spel. Moet er geen onderzoek komen naar Basje? Het totaalplaatje van deze man is absoluut niet onomstreden. Laf en partijdig om Schmidt gelijk de als schuldig te benaderen en te bekritiseren.

Wat smidt eigenlijk zegt is dat Nijhuis wraak neemt op n vorige gefloten wedstrijd en hij dus niet objectief was. Dit moet zeker bestraft worden als je dat soort uitspraken doet en hoe zwak ben je als het van horen zeggen hebt en het niet eens tegen jezelf is gezegd, zwakke broeder die Schmidt

18 januari 2021 om 07:51

Schmidt zegt dat Nijhuis dat tegen hem heeft gezegd, dus helemaal niet via via. Het is duidelijk dat 1 van de 2 niet de waarheid spreekt, maar waarom wordt er maar blindelings van uit gegaan dat Schmidt de persoon is die niet de waarheid vertelt. Nijhuis is een heel naar mannetje, dus zou mij niets verbazen als hij inderdaad zulke dingen roept.

18 januari 2021 om 08:02

Precies dat. Het anti Schmidtleger hakt er ongenadig op los terwijl Nijhuis wel vaker bij gelijksoortige incidenten is betrokken en verre van onomstreden is. Schoppen op Gakpo fluit ie niet voor, een lichte aanraking van Teze in een duel fluit ie op 40 meter gretig op de stip. Dat mannelijke fluiten doet ie iig buitengewoon selectief. In de Kuip was het ook regelmatig raak wat dat betreft. Maar goed, das een ander verhaal.

18 januari 2021 om 10:14

Het zou mij ook niet verbazen als Nijhuis een domme, onnodige opmerking maakt maar expliciet toegeven een ploeg te benadelen met als reden een eerder wedstrijd te noemen terwijl al zijn communicatie vastgelegd dient te worden (zoals alle communicatie van arbitrage) lijkt mij op dit moment niet voor de hand liggend. Want is dat het geval dan zal Knvb hem echt geen wedstrijd meer laten fluiten op hoogste niveau, dan geef je namelijk aan dat je bewust een wedstrijd doet sturen in het voordeel van een ploeg (of tegen een andere) wat gewoon zorgt voor ongelijke kansen voor clubs.

18 januari 2021 om 11:21

Na de wedstrijd is het makkelijk om in de catacombe je stekkertje uit het apparaat te trekken en dan dit soort teksten uit te spreken. Niet alles wat in de catacombe wordt gezegd, wordt opgenomen lijkt me.

18 januari 2021 om 12:46

dan moet je het interview even terugkijken want daarin zegt hij weldegelijk dat hij het niet zelf heeft gehoord maar via een ander

Ik vind het onzin dat Schmidt moet worden bestraft. Misschien moet eerst eens even onderzocht worden of Nijhuis deze uitspraken wel of niet heeft gedaan. Hoe Nijhuis naderhand ook weer met zo'n blije jolige kop voor de camera komt en vraagt of dat de interviewer het zelf niet heeft verzonnen. Kan me heel goed voorstellen dat het fluiten van Nijhuis heel veel irritaties opwerkt bij spelers en trainers. Hij is de enige die heel ver afwijkt van de manier waarop alle andere scheidsrechters in Nederland fluiten.

Of het waar is ja of nee laat ik me niet over uit maar er is wel simpelweg te vaak controverse rondom de persoon Nijhuis om het allemaal af te doen als onzin.

Zit bij Eindhoven bij de trainersopleiding? Mark van Bommel was tijdens de wedstrijd alleen maar bezig met de 4e official en de scheids, en nu deze man ook alweer. Alles is de schuld van de scheids. Persoonlijk heb ik een hekel aan dit calimero gedrag. Wat ik heb gezien heeft hij gewoon een prima pot gefloten. 2 kleine foutjes waargenomen, maar dat komt in elke wedstrijd voor.

Wat is dit nou voor onzin? En als het waar is, dat Nijhuis dit gezegd heeft, ga je dan niet de verkeerde persoon straffen? Moet het optreden van een scheids niet eens tegen het licht worden gehouden of komen die gasten zomaar overal mee weg ??

Die Schmidt begint ook een eng mannetje te worden met zijn onzinnige uitspraken. Alsof Nijhuis dit tegen hem zou zeggen áls het zo is geweest.

18 januari 2021 om 11:05

Dat is dus het probleem in deze. Nijhuis staat er doorgaans om bekend als showbal een wedstrijd te fluiten en schroomt er niet om een dergelijke cynische opmerking te maken. Ondanks dat hij het natuurlijk niet meent, kan gebrekkig Engels makkelijk tot onenigheid leiden.

Ging niet om 1 overtreding hoor. Wat een gezwets.. Maar zulke uitspraken hoor je niet op tv te doen zonder bewijs. Dan wordt je gewoon aangepakt.

Persoonlijk vind ik het niet handig van Schmidt dat hij zich hiertoe heeft verleid. Hij schiet er niets mee op en het versterkt het imago van klaaggrage zeurkous dat hij buiten Eindhoven aan het opbouwen is. Bovendien heeft-ie de wedstrijd gewonnen, dus wat was uberhaupt het doel van zijn commentaar. Voor het openlijk betwijfelen van de partijdigheid van een scheidsrechter staat een straf voor zover ik weet, dus lijkt me een schorsing volgens de letter der wet op zijn plaats. Persoonlijk denk ik dat de partijen beter met elkaar in gesprek kunnen gaan om elkaar beter te begrijpen. Als de Knvb Gerbrands gewoon eens belt om een gesprek tussen bond, club, coach en scheidsrechter in te plannen en de kou uit de lucht te halen, staat er op het eerstvolgende treffen veel minder druk. Bij een schorsing duiken de media bovenop elke beslissing die Nijhuis voortaan in het nadeel van PSV neemt. Hoewel bekend is dat de bond geen hoge pet van Nijhuis op heeft, kan ik me niet voorstellen dat ze hun scheidsrechters die druk toewensen.

Valentijn Driessen overigens hartelijk bedankt voor het delen van je mening. Maar iedereen weet dat die in deze context sowieso niets waard is. Als Roger Schmidt in de media openlijk de holocaust afkeurt zou Driessen wel een manier vinden om naar aanleiding daarvan de coach of zijn bedoelingen te veroordelen. Wanneer Schmidt - of Ten Hag - zich zo buitenzinnig over een scheidsrechter beklaagt slijpen Driessen en Derksen gretig de messen. Doet hun lieveling Dick Advocaat hetzelfde, dan roepen de geleerden in koor: 'ah joh, Dick is 73 en dat moet je een beetje aanvoelen... laat gaan joh, die ga je toch niet schorsen?' Het is het slechtste wat je als journalist kan overkomen: subjectiviteit. En dat het hier om hun knuffelscheidsrechter Bas Nijhuis gaat, maakt de ongeloofwaardigheid helemaal compleet!

Als de aanklager dan ook de mogelijke uitspraak van Nijhuis meeneemt en onderzoekt is dat prima. Maar ja, tenzij er getuigen zijn is het nauwelijks te bewijzen denk ik.

Of Nijhuis het nu wel of niet heeft gezegd dat weet ik niet. Het is niet slim van de trainer om deze ernstige beschuldiging te uiten zonder enig voor van bewijs .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5655
2.PSV5029
3.AZ4619
4.Feyenoord4322
5.Vitesse4211
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller2214
E. ZahaviAanvaller156
R. SchmidtUnknown
J. PiroeAanvaller81
Y. VertessenAanvaller50
Y. MvogoKeeper220
M. RomeroAanvaller11
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

In de wandelgangen

Woensdag 24 februari
Morten Thorsby kan mogelijk een mooie stap omhoog zetten in de Serie A. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren