PSV trekt aan het langste eind in merkwaardig sneeuwduel met acht goals

Zaterdag, 16 januari 2021 om 20:39Jeroen van Poppel • Laatste update: 20:41

PSV heeft zaterdagavond in de sneeuw geen fout gemaakt in de strijd om het kampioenschap. De Eindhovenaren dachten de zege tegen Sparta Rotterdam bij een 1-3 voorsprong in de 49ste minuut in de tas te hebben, maar zagen de thuisploeg uiteindelijk nog akelig dichtbij komen: 3-5. De sneeuwwedstrijd begon aanvankelijk met een witte bal: beide ploegen prefereerden die omdat de oranje bal kleiner zou zijn. Dat bleek uiteindelijk niet het geval, en de witte bal leidde tot klachten bij de tv-kijkers, waardoor na rust overgeschakeld werd op een oranje bal.

Schmidt baarde voorafgaand opzien door Denzel Dumfries, Donyell Malen en Eran Zahavi op de bank te laten starten. De Eindhovenaren kwamen in de sneeuw al in de vierde minuut op achterstand. Pablo Rosario liet zich diep op eigen helft de bal ontfutselen door Bryan Smeets, die door dribbelde en vanaf de rand van de zestien verwoestend de kruising raakte: 0-1. PSV had daarna een licht overwicht en wist in de 24ste minuut bij zijn eerste kans direct terug te komen.

Noni Madueke haalde op de rechterflank in grote vrijheid de achterlijn. De voorzet van de aanvaller van PSV kwam bij de tweede paal terecht bij Mauro Júnior, die eveneens in alle vrijheid beheerst tegendraads binnenkopte: 1-1. Het veld op Het Kasteel was spekglad en dat leidde tot verschillende glijpartijen. Een daarvan werd Smeets fataal: de doelpuntenmaker van Sparta moest zich na een ongelukkige val laten vervangen. Bij PSV viel Cody Gakpo in de eerste helft uit, ogenschijnlijk met een voetblessure.

Zoals gezegd maakte PSV in de tweede helft in vier minuten een eind aan alle illusies voor Sparta. Eerst werd invaller Malen diep gestuurd door een slim passje van Rosario, waarna de aanvaller met een laag schot de uiterste verre hoek vond: 1-2. Twee minuten later scoorde PSV opnieuw. Jordan Teze wipte de bal vanaf de rechterflank de zestien in, waar Noni Madueke de bal knap controleerde, een aantal keer meenam en van dichtbij rustig langs doelman Maduka Okoye schoof: 1-3.

Sparta kreeg verderop in de tweede helft een uitstekende kans om terug te komen, toen invaller Reda Kharchouch na een dieptebal van Tom Beugelsdijk vrij voor doelman Yvon Mvogo kwam. De spits plaatste de bal echter rechter op de goalie van PSV. Twintig minuten voor tijd was het wél raak voor Philipp Max, die vanaf links naar binnen kwam en met rechts de zwak optredende Okoye verraste: 1-4. Sparta deed snel wat terug, toen invaller Danzell Gravenberch zich fraai vrijspeelde op de rand van de zestien en de bal hard in de verre hoek knalde: 2-4.

Even later kwam Malen één-op-één met Oyoke, maar de breedtepass van de spits van PSV richting Max was niet goed genoeg. Aan de overzijde brak Gravenberch door, die de bal gehaast een ver stuk naast het doel plaatste. Sparta kwam nog wel dichterbij, omdat Teze in de zestien een overtreding maakte op Mario Engels. Kharchouch schoot de penalty binnen: 3-4. PSV besliste het duel definitief in blessuretijd, toen Ibrahim Sangaré met een lage pass bij de tweede paal een intikker bood aan Malen: 3-5.Gerelateerd

Meer sportnieuws

81 reacties (laatste reactie door sir. jba)

Denk dat we de schuld bij onszelf moeten zoeken. In de 2de helft hebben we zat mogelijkheden gehad om goals te maken, met een beetje geluk speel je hier nog 4-4. PSV wint hier omdat Sparta de 2de helft slapend begon. Jammer, volgende keer beter!

16 januari 2021 om 20:44

Heel veel geluk dan nodig. PSV hard er 6 of 7 kunnen scoren.

16 januari 2021 om 20:45

Het is wel belachelijk hoe je in de eerste vier minuten na rust twee goals op deze manier weggeeft. Het waren echt extreme dekkingsfouten, vooral bij de 2-1 schrik je van het feit dat Malen in het midden van het veld echt helemaal vrijstaat. Voor de rest vond ik Sparta, zoals het hele seizoen, oerdegelijk. Jammer dat Smeets uitviel!

Pfff gelukkig 3 punten maar man man wat een wedstrijd

Die kans voor Gravenberch... Hoe kan je die zo belachelijk slecht inschieten?! Dan stond het 3-4 met nog iets meer minuten te gaan dan nu na de penalty van Kharkouch.

Uitstekende invalbeurt van Malen.

16 januari 2021 om 21:15

Ik heb bij Malen echt steeds meer het idee dat hij de wereldtop kan bereiken. Heeft echt alles voor een spits om te slagen. Nu is het alleen nog zijn kwaliteiten blijven verbeteren, dan zie ik in hem gewoon een top 10 spits van zijn generatie. Ik zeg niet dat die het haalt hoor, maar het zou mij niks verbazen. Hopelijk is zijn volgende stap een stap waar die veel blijft spelen.

16 januari 2021 om 21:34

Echt een heerlijke speler.

16 januari 2021 om 22:24

Mocht ook wel na Woensdag, wat was hij slecht tegen AZ zeg.. Maar tegen Ajax wel weer top. Hopelijk kan hij constanter worden, dan kan hij de top wel halen.

Vijf keer scoren en toch houd ik er geen goed gevoel aan over. Drie tegengoals tegen Sparta is gewoon slecht. Bedenk daarbij dat Sparta nog twee keer moederziel alleen op Mvogo mag afkomen, dan had je er net zo goed vijf!!! tegen kunnen krijgen. Door zo nu en dan een plotselinge bevlieging scoort je dan zelf vijf keer, maar het spel is over het algemeen zó moeizaam. Nooit zie ik een dominant PSV. Het blijft vooral reactievoetbal wat PSV speelt.

Teze was echt een verademing op rechtsback, was goed aan de bal en had goeie voorzetten, kan Dumfries gewoon niet centraal want ik denk dat die twee het hele seizoen op elkaars positie spelen..

Spannende pot, leuk om naar te kijken. Wel weer dood geërgerd aan Nijhuis. Mijn god weer de grote Bas show

16 januari 2021 om 20:46

Ja ik kan echt helemaal niks met Nijhuis. Kuipers floot ook weinig afgelopen wedstrijd tegen Ajax, maar daar zat een duidelijke lijn in. En Kuipers floot niet voor zichzelf maar voor de wedstrijd. Nijhuis laat de hele wedstrijd álles doorgaan, en dan opeens bij dat penaltymoment beslist hij in 0,2 seconde vanaf een meter of 25 dat dat een penalty is. En maar gele kaarten geven voor commentaar. Bluh.

16 januari 2021 om 21:42

Exact dit

16 januari 2021 om 20:46

Weinig nieuws onder de zon toch. Rosario die blunder, basje die alles door laat gaan totdat hij het podium kan pakken door in een spannende fase een pingel te geven. Eng ventje, bah.

16 januari 2021 om 20:52

Inderdaad ik erger me niet snel aan scheidsrechters maar op zon gevaarlijk veld zo fluiten kan niet. Niemand weet bij Nijhuis wanneer iets een overtreding is. Als ik zie waar de penalty voor wordt gegeven en waar niet voor wordt gefloten.

16 januari 2021 om 21:16

Niet alleen aan Nijhuis, ook aan Leo Driessen, die man is zo vreselijk irritant en kan niet objectief commentaar geven. Lijkt altijd tegen PSV te zijn, afschuwelijke commentator.

17 januari 2021 om 00:38

Maar zelfs Leo vond dat het opmerkelijk dat Nijhuis niet floot bij bepaalde overtredingen begaan op PSV spelers. Als zelfs die het aankaart weet je dat het aardige aanslagen waren op zo'n eredivisie omwaardig veld.

17 januari 2021 om 12:05

Grappig haha. Dat van leo driessen ervaar ik ook zo alleen tegen ajax. Hij heeft altijd zo een kritisch toontje alsof ajax altijd 100‰ balbezit moet hebben en elke wedstrijd 10 goals moet maken en er geen mag tegenkrijgen. Maar wel meegaan in de hosanna als ajax ver reikte in de CL. Altijd dat denigrerende ondertoontje.. Walgelijke commentator. Als ik espn kijk irriteer ik me aan 3 mensen.. Driessen, Nijhuis en van Gangelen(met zijn overdreven kijk mij is leuk zijn op tv act altijd "clout" .

Rosario en Sangare die Hugo waarschijnlijk van te voren hebben gehoord. Wat een vage wedstrijd, vaag veld, witte bal, lekker glijden, blessures door de sneeuw. Maar goed ik ben vermaakt met al die doelpunten en we winnen deze wedstrijd die niet heel makkelijk was. Rosario, Ihattaren en Malen speelden een goede 2e helft. Dumfries zo slecht ingevallen en vind hem na Ajax wel echt matig. Moet weer focus op.

16 januari 2021 om 21:27

Misschien heeft Dumfries zelfvertrouwen wel een knauw gekregen tegen Ajax, want Tadic was hem echt de baas. De media bespraken alleen maar Anthony, maar volgens mij waren ze verblind door dat ene trucje die hij deed waarin hij de bal opwipte. Tadic was de echte kwelgeest van PSV, en dat vooral omdat Dumfries geen vat op hem had.

16 januari 2021 om 23:17

Lol dat ene trucje? Antony is max echt een stuk of 8 keer voorbij gegaan, dat was wel even iets meer als “dat ene trucje”

16 januari 2021 om 23:41

Ja, maar dat leidde vervolgens tot niets. Tadic maakte de acties in onze zestien! Ik zeg ook niet dat Antony slecht speelde, ik zeg alleen dat Tadic vs Dumfries de wedstrijd bepaalde.

17 januari 2021 om 12:09

Tadic heeft hem inderdaad wel geslacht in die wedstrijd.. Al denk ik niet dat dat de reden is van de vorm van Denzel de afgelopen 2 wedstrijden. Je bent een prof, het kan gebeuren dat je een offday hebt maar daarna moet je door. Of denk je dat jerome boateng nog steeds nachtmerries heeft van Messi 🤭

Dit Psv is zo onwijs slecht!!! Je moet toch veel beter kunnen met deze selectie? Er zit wel voetbal in alleen je laat ze niet zo spelen, ook zo zonde om eerlijk te zijn. Kunnen wel zeggen dat schmidt het gewoon goed doet! Je krijgt het gewoon onnodig moeilijk. Kwestie van tijd dat ze weer punten gaan verspelen.

16 januari 2021 om 20:48

zo is het. tegen een sterke tegenstander hebben ze niks te vertellen dat hebben we tegen AZ wel gezien. als je het tegen sparta al moeilijk hebt dan hoor je niet tot de top in nederland. over een maand staan ze gewoon 5de want zelfs vitesse en feyenoord zijn beter dan dit psv. morgen gaan we eindelijk eens echt voetbal want dan spelen de enige 2 topclubs in nederland tegen elkaar. Ajax - Feyenoord!!!!

16 januari 2021 om 20:54

Feyenoord heeft het ook moeilijk tegen PEC, is precies hetzelfde. Als Ajax hun niveau haalt wordt het morgen 3-0 voor Ajax. Kan me niet voorstellen dat het morgen zon leuke wedstrijd wordt als Ajax-PSV.

16 januari 2021 om 20:58

ja denk ik ook. als ajax er vanaf het begin staat heeft feyenoord geen kans. ik denk 4-0. hattrick haller en tadic 1x

16 januari 2021 om 21:04

Haha clown. eerst wordt het echt voetbal tussen de 2 top clubs van Nederland en nu wordt het 4-0

16 januari 2021 om 21:08

Hier lijkt de Graafschap uit nog steeds dwars te zitten. Man man man.

16 januari 2021 om 22:13

Feyenoord heeft natuurlijk bij lange na niet de kwaliteit van een PSV

16 januari 2021 om 22:27

Maarten moet caberatier worden zeg. Prima ongeloofwaardige humor.

17 januari 2021 om 12:59

Pfoeh, behalve de eerste 20 minuten en de laatste 10 is PSV oppermachtig geweest en had t gewoon kunnen uitlopen naar 1-5 (minstens). Tegen AZ was het aan de bal weliswaar niet goed, maar ze hebben AZ de hele tweede helft vastgezet op eigen helft (AZ had eigenlijk niets te vertellen in de tweede helft) en in grote delen van de eerste helft was het gewoon gelijkwaardig. Tegen Ajax ook goed weerstand geboden, een terecht gelijkspel. Moet nog maar zien wat Feyenoord klaar gaat spelen tegen Ajax en AZ, denk dat dat niet veel soeps is...

Rare wedstrijd, waarin PSV uiteindelijk wel verdiende te winnen. Ontzettend zwak begin, daarna tot de 80e minuut eigenlijk oppermachtig met enkele mooie goals, waar Malen gewoon zelf die 5e goal moet maken en op de een of andere manier krijgen we het dan toch weer voor elkaar om twee knullige tegendoelpunten te krijgen. Enkele pluspunten: Baumgartl speelde behoorlijk, Teze en Ihattaren ook goed. Ook even genieten dat Rosario een paar heerlijke ballen een assist geeft, en hetzelfde geldt voor Sangarã©, nadat Hugo Borst even voor de wedstrijd en in de rust zei dat die twee niet kunnen voetballen. Drie punten binnen, 60 minuten lang goed gespeeld, raar begin, raar einde, hiervan leren en op naar dinsdag. Hopen dat de blessure van Gakpo meevalt

Rare wedstrijd, wel verdiend voor PSV, maar hield niet over.

Psv speelt zelf niet goed in het begin en op het eind. Ook door het veld denk ik. Maar wat heb ik me zitten ergeren aan Nijhuis. Nerges fluit hij voor. Je mag aanvallers gewoon van achteren neerschoppen. Geeft nooit een kaart. En dan wel een penalty geven voor zon ligt contact

16 januari 2021 om 20:50

Maar echt hoor, voor de meest duidelijke overtredingen niet fluiten... Als je op die manier fluit, doe het dan consistent. De penalty was wel terecht, maar valt gewoon niet te rijmen met hoe hij voor de rest fluit, er is geen maat op te trekken. Ik heb wel duidelijker overtredingen gezien, maar dan fluit hij voor deze...

Psv speelt zelf niet goed. Ook door het veld denk ik. Maar wat heb ik me zitten ergeren aan Nijhuis. Nerges fluit hij voor. Je mag aanvallers gewoon van achteren neerschoppen. Geeft nooit een kaart. En dan wel een penalty geven voor zon ligt contact

Nijhuis een echte aanfluiting. Mannenvoetbal is prima, maar er worden z'n overduidelijke overtredingen over het hoofd gezien. Die aanslag op Boscagli op het laatst is randje rood en wordt niet eens geel voor gegeven.

Ik moest van mede psvfans geloven dat we ineens twee geweldige centrale verdedigers hebben omdat ze het goed deden tegen Emmen, ado en Sparta thuis. Feit blijft dat het allebei gewoon middelmatige verdedigers. Echt ongekend hoe onstabiel het achterin oogt.

16 januari 2021 om 20:50

Baumgartl stond vandaag centraal ipv Teze, dus alleen Boscagli stond op zijn normale plek en die heeft prima gevoetbald. Het was juist vooral Dumfries en de switch naar 5 verdedigers die voor de tegengoals zorgde .

16 januari 2021 om 21:14

Boscagli prima gevoetbald ok, maar ik heb toch liever dat mijn cv prima kan verdedigen. Als je ziet hoe hij af en toe uit positie loopt en hoe vaak hij na een persoonlijk duel op de grond ligt. Beschamend.

16 januari 2021 om 21:23

De fouten bij de 2-4 en 3-4 waren van teze. Ik vind persoonlijk boscagli zich een stuk beter ontwikkelen dan teze op cv. Psv moet in de zomer gwn een beest halen voor naast boscagli.

16 januari 2021 om 21:49

Oneens. Teze vind ik minder slecht dan Boscagli. Ik vind Teze ook absoluut niet goed genoeg. Over Baumgartl hoeven we het helemaal niet te hebben want dat is helemaal een verschrikking.

Toch fijn dat we deze slechte week konden afsluiten met een doelpunten voorstelling. Alleen die penalty was gewoon onnodig, we waren heel de tijd de beste van t veld. Ik had even t gevoel dat we ook weer punten gingen verliezen vanwege mijn en PSV zijn rot week (Opa overleden). Maar toch knap hoe Malen er weer staat als hij invalt. Daar gaat PSV nog veel geld aan verdienen. Ook Zahavi heel belangrijk bij de 3-5. Ik ben tevreden. Op naar Volendam, en doorbekeren maar!Oh en Madueke voortaan altijd basis Roger. Wat een talent zeg! En ook nog iets positief over de spartanen. Jullie Gravenberch heeft alles om een top spits te worden. Fysiek heel sterk, goed schot. Alleen nog leren afmaken, komt goed met die jongen!

16 januari 2021 om 21:31

Gecondoleerd met je opa Gianny. Mooi om dan je positieve reactie over je clubje te lezen. PSV heeft gewoon een heel sterk team. Het komt er niet altijd uit helaas, maar af en toe zie je wel hoe godsgruwelijk veel talent er in met name die voorhoede zit. Malen is echt fantastisch. Wordt sowieso een spannend seizoen bovenin!

Rosario zal wel weer verdedigd worden op basis van zijn assist, maar zijn rol bij de eerste tegengoal en de megakans van Kharchouch is zo kwalijk. Kan gewoon niet op dit niveau

16 januari 2021 om 21:13

Ik denk dat beiden mag. Die fout bij de tegengoal is kinderlijk, zo zwak inspelen op je eigen veld onder druk. Daarentegen heeft hij zich daarna uitstekend gepakt en eerlijk gezegd een goede pot gespeeld, met als hoogtepunten die assist en perfecte voorassist. Zo heeft hij eigenlijk twee kanten van zichzelf laten zien, als hij te makkelijk denkt is het het eerste, als hij vol in concentratie en vertrouwen zit kan hij uitstekend voetballen en 'Koopmeiners'-achtige passjes versturen (ook enkele uitstekende ballen over de hele gegeven).

16 januari 2021 om 21:15

Rosario moest weer eerst een enorme concentratiefout maken om wakker te worden. Moet je eens op letten, hij valt ook steeds in slaap tijdens de wedstrijden. Het is belachelijk, maar eigenlijk heeft hij een middenvelder naast zich nodig die hem continu bij de les houdt. Dat moet natuurlijk uit hemzelf komen. Maar(!) als hij 'aan' staat speelt hij, zoals vandaag, best goed.

Nijhuis haalde weer eens de woorden arbiter en arbitrair door elkaar. Kuipers gaf in de wedstrijd tegen Ajax het perfecte voorbeeld hoe je gewoon een lijn kunt inzetten en dan consequent fluitend veel door kunt laten spelen. Bij Bas weet je gewoon niet waar je aan toe bent. Hij naait spelers alleen maar op door hun rechtvaardigheidsgevoel te tergen. Zo zorg je er dus voor dat het uit de klauwen loopt. En als je dan wat zegt is meneer op zijn teentjes getrapt. Slecht fluiten is één ding, maar inconsequent fluiten is het irritantste wat een scheids kan doen. Dat mag gezegd worden. Nijhuis heeft even gepiekt, maar zo langzamerhand hoort hij echt bij de rode lantaarndragers van het scheidsrechtersgilde. Hij is al lang niet meer die nuchtere tukker van weleer.

16 januari 2021 om 21:59

Die man is veel teveel in zichzelf gaan geloven. Loopt over het veld met een houding van kijk mij even de beste scheids op aarde zijn. Ik ben er nooit gerust op als hij een wedstrijd van mijn club fluit. Onvoorwaardelijk gesteund door het publiek (lees: Johan Derksen en co.) begint die man zo goed als nergens voor te fluiten. Ze praten een Makkelie altijd kapot maar die is echt niet slechter.

Leuke pot wel, alleen een beetje jammer van die witte bal in de eerste helft. Paar prachtige doelpunten, veel kansen en op het eind nog een beetje spannend ook toen de 3-4 viel.
Wel een dik verdiende overwinning voor Psv, spelen dit soort wedstrijden prima uit.

16 januari 2021 om 21:26

Ja maar we zijn zo wisselvallig, denk zelfs ergen dan az. Az speelt goed maar heeft dan een minder kwartier of een mindere pot, maar verder sterk spel. Wij spelen zoals vandaag eerst afgrijzelijk dan redelijk. 2e helft echt goed en een fase dat we door Sparta snijden met 1x raken om daarna weer een fase te hebben dat elke pass en aanname tot balverlies lijdt. Om gek van te worden.

Gotze en Zahavi, toch geen onervaren voetballers, kenden Schmidt al goed. Ze verdienden allebei tot vorig seizoen tien miljoen per jaar. En allebei kregen ze de vraag of ze voor twee miljoen in de eredivisie wilden gaan ballen. Het antwoord was twee keer: "onder Schmidt? Jazeker!" Conclusie: Schmidt moet wel een toptrainer zijn.

Intussen heeft PSV een prachtig elftal. Het barst van het aanvallende talent, er zit ook genoeg ervaring in de selectie, de backs gooien aan de lopende band bruikbare ballen voor de goal en de cv's doen niet al te veel gekke dingen.

En toch wil het maar niet echt gaan lopen. Er zitten nog te weinig automatismes in het spel. Veel te veel passes komen niet aan, de spelers lijken nog altijd niet te weten wat ze van elkaar kunnen te verwachten. Als je kijkt naar wat er aan kwaliteit voorin loopt, dan wordt er nog te weinig gescoord. Je ziet regelmatig dat veel spelers al op driekwart van de wedstrijd uitgeput zijn en opvallend vaak moet de complete aanval gewisseld worden. En de wedstrijd gecontroleerd uitspelen lukt ook al niet.

Schmidt zal dus best een toptrainer zijn. Maar ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat hij gewoon niet past bij Psv.

16 januari 2021 om 21:33

Er wordt door de spelersgroep geklaagd over zijn trainingsopbouw.
Geen of nauwelijks interval training en vooral krachttraining wat ten koste gaat van het duurvermogen.
Dat gevoel wat jij hebt, heb ik ook.

16 januari 2021 om 21:54

Mee eens. In de media snap ik Schmidt eigenlijk ook altijd. Logische uitleg en er schijnt echt een idee achter te zitten. Ik geef hem mee dat hij, itt Van Bommel, spelers ook echt beter kan maken. Zie Boscagli en Teze. Maar wat ik verder apart vind is dat we van het geggenpressen weinig zien. We zouden tegenstanders overrompelen met hoge druk en met de mes tussen de tanden spelen maar in werkelijkheid is dat niet tot weinig terug te zien. En dat na een halfjaar. Zijn leraar (Wormuth) en de coach van Vitesse (Letch?) zijn ook Duitsers en hebben een minder grote naam maar beide hebben Schmidt tactisch overklast en ze doen het beide minimaal even goed. Ik had hogere verwachting maar vraag mij ondertussen ook af of dit niet gewoon door de overvolle kalender kan komen. Zoveel wedstrijden in korte tijd spelen betekent wel dat je minder kan in trainingsdagen. Corona en blessuregevallen helpen daarin ook niet mee. Ik ben iig benieuwd waar we aan het eind van het seizoen staan. Mischien was het ook beter geweest om meer winnaarsmentaliteit en ervaring aan deze selectie toe te voegen. Er zitten veel spelers tussen waarvan hun loopbaan eigenlijk nu pas begint en/of spelers die nauwelijks prijzen hebben gepakt.

16 januari 2021 om 22:16

Dat is leuk en aardig maar als je dit soort randzaken erbij moet halen om te zeggen dat Schmidt een goede coach is zegt dat toch wel heel veel. Normaal maken het spel en de resultaten duidelijk waarom iemand een goede coach is

Madeuke en Malen zijn echt grote talenten vooral Madueke komt wel bij een topclub terecht Ihattaren is ook een groot talent alleen fysiek zwak en heeft een zwakke instelling. hij komt tekort voor de absolute top. en heeft minder talent dan bijvoorbeeld Sneijder en Van der Vaart

16 januari 2021 om 23:09

Madueke gaat veel geld opleveren aangezien hij een Engelse jeugdproduct is

PSV barst van het talent, maar is het ook o zo kwetsbaar. 8 tegengoals in de laatste 3 wedstrijden. Dat kan gewoon niet. Ik blijf het duo Sangare - Rosario ook echt niks vinden. Rosario zal wel verdedigend worden omdat die in de tweede helft zich herpakt, maar die kerel is echt een gevaar voor je eigen ploeg. Ik zou zo graag daar een type Davy Propper willen zien. Dat raar wisselen van Schmidt weer door Mauro eruit te halen en Dumfries erin te brengen en weer met 3 verdedigers spelen achterin, was wederom weer vragen om moeilijkheden en die kreeg je ook. Verder is het een zege als Pipo de Clown Nijhuis stopt met fluiten. Verschrikkelijk, echt verschrikkelijk. Iedere week is het wel raak met hem. En dan bij VI weer de popie jopie uit te hangen en beetje leuk doen. Wat een clown is dat zeg.

Bas Nijhhuis heeft vandaag wederom weer laten zien dat hij totaal niet spoort. Een scheidsrechter moet niet opvallen, hij doet zijn best om zo veel mogelijk op te vallen.

17 januari 2021 om 09:23

Lierske is een zuur ventje maar dit vind wel ver gaan.

Een moeilijk bespeelbaar veld, een stugge ploeg als Sparta dat 8e staat, een scheids die voornamelijk dwars zit. 3 punten in de tas en weer naar huis. Niet meer, niet minder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5755
2.PSV5129
3.AZ4619
4.Vitesse4514
5.Feyenoord4322
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller2314
E. ZahaviAanvaller167
R. SchmidtUnknown
J. PiroeAanvaller81
Y. VertessenAanvaller50
Y. MvogoKeeper230
M. RomeroAanvaller11
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

8 fans
Aanvaller, 22 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 PSV 23 14 0 0
2019/2020 PSV 14 11 1 0
2018/2019 PSV 31 10 4 0
2017/2018 PSV 4 0 1 0
2017/2018 Jong PSV 22 13 2 0

In de wandelgangen

Vrijdag 26 februari
Roman Abramovich heeft Chelsea-manager Thomas Tuchel groen licht gegeven om Borussia Dortmund-spits Erling Haaland komende zomer te verleiden tot een overstap. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren