Van Gelder: ‘Welke wedstrijd zenden wij uit? Ach, sodemieter op! Belachelijk!’

Zaterdag, 16 januari 2021 om 20:08Jeroen van Poppel • Laatste update: 20:08

Jack van Gelder begrijpt niet dat zijn eigen zender Ziggo Sport er zondagavond voor kiest om de Supercopa-finale tussen Barcelona en Athletic Club uit te zenden op het hoofdkanaal. De presentator van de zender reageerde vrijdagavond hoogst verbaasd op de 'belachelijke keuze' en had liever het Serie A-duel tussen Internazionale en Juventus uitgezonden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

102 reacties (laatste reactie door thamike)

Voetbaltechnisch voor Juventus kiezen? Niet dat Barca momenteel heel goed voetbal speelt maar Juventus is toch ook niet om aan te gluren?Maar Allebei leuke wedstrijden natuurlijk, ik kijk liever naar Barca mits Messi fit is.

15 januari 2021 om 23:55

Kijk je liever naar zo'n nietzeggende cup die was opgericht als excuus om wedstrijden in Saudi Arabie te spelen dan naar 2 titelkandidaten in Italie? Mij niet gezien, alsof Messi die cup serieus neemt als ie speelt

16 januari 2021 om 01:03

Wat is het probleem? Dan schakel je toch over? lekker belangrijk of het uitgezonden wordt op Ziggo sport 1 of 2.

16 januari 2021 om 08:50

Daar kijk ik liever naar ja. Tevens kijk ik liever naar Frenkie en Koeman dan naar een Juventus zonder de Ligt. Dat inter kan me helemaal niet boeien. En als ik de halve finale zag dan neemt Barca en ook zeker Messi deze cup heel serieus.

16 januari 2021 om 09:53

GdonCabalitto, probeer er mee te zeggen dat smaken verschillen. Zolang ze allebei te wedstrijden uitzenden maakt het mij niet uit wie op 1 uitgezonden wordt.

16 januari 2021 om 11:31

Hendrik, als je Nederlanders wilt zien voetballen kun je beter KKD kijken.

16 januari 2021 om 12:31

Veel Ziggo abonnees hebben geen Sport abonnement maar enkel de gratis eerste zender. Die kun je beter een topwedstrijd uit Italië aanbieden dan een nietszeggende bekerwedstrijd van Barcelona. De echte voetbalfan switch inderdaad gewoon naar het tweede kanaal.

16 januari 2021 om 20:56

Dat is inderdaad jou mening. Ik vind persoonlijk op dit moment het voetbal van Barcelona leuker om naar te kijken dan Juventus. Pas met Juventus Ac Milan gaven ze wel de voorkeur over Barcelona, dus niet zo zeuren Jack.

16 januari 2021 om 23:18

Ik snap echt wel dat ze een wedstrijd om eenprijs verkiezen boven een competitie wedstrijd. Daarnaast is het toch gewoon een commerciële zender die Van Gelderland betaalt en afwegingen maakt obv kijkcijfers?

Tja, uiteindelijk heeft hij wel gelijk natuurlijk. Ziggo is ontzettend Barca gericht. En als je de neutrale kijker vraagt zal denk ik het merendeel liever naar Inter - Juventus kijken dan naar Barca - Athletic. Overigens is Inter Juventus gelukkig wel gewoon op Ziggo Voetbal te zien. Open kanaal zendt Barca uit.

15 januari 2021 om 23:50

Betwijfel echt of het merendeel naar Juventus kijkt, Barcelona speelt niet geweldig, maar Juventus is echt niet leuker om te zien, die maken er ook een zooitje van. En wat erop het eind al bevestigd wordt, naar Barcelona kijken veel meer mensen

16 januari 2021 om 00:04

Nouja, als ik een afweging maak welke wedstrijd ik ga kijken dan is dat niet alleen puur voetbaltechnisch eerlijk gezegd. Los van wat je terecht zelf ook zegt: Barcelona is ook niet in grootse doen. Juventus ook niet maar ook daar lopen genoeg spelers rond die alsnog het kijken wel waard zijn. En dan spelen ze ook nog eens tegen Inter, dat maakt het helemaal aantrekkelijker dan Barca-Athletic.

16 januari 2021 om 11:40

Zoals wie dan?

16 januari 2021 om 12:06

Precies dit. Lieve Jack, als je kritiek hebt houdt dat lekker binnenskamers. Anders heeft Voetbalzone weer een extra excuus voor een sappige titel waar wij weer met z'n allen opduiken Italiaans voetbal is echt zoooo boring. Mogen ze de 'koningen van het verdedigen zijn', maar als kijker is het een drama. Iedere bal in de 16 wordt op de arm geschoten om een pingel te verdienen.... Wat is er nu mis met een Super Copa finale uitzenden?

17 januari 2021 om 09:52

Juventus - AC Milan was anders een zeer vermakelijke wedstrijd. Daarnaast is het sowieso een kwestie van smaak. Echter is de wedstrijd Juve tegen Inter veel belangrijker dan een 3de rangs prijsje die Barca en Athletic kunnen winnen.

15 januari 2021 om 23:53

Het grote probleem is dat er onder de voetbalfans in Nederland veel meer Barcelona fans zijn dan Inter en Juventus fans bij elkaar. Voor de neutrale kijker is dit dus niet de beste wedstrijd, maar er zijn gewoon minder neutrale kijkers die het de moeite waard vinden om Juventus-Inter te kijken dan er Barcelona fans zijn die het de moeite waard vinden om die wedstrijd te kijken.

16 januari 2021 om 00:02

Hahaha Barcelona heeft duidelijk meer animo voor kijkcijfers dan welke italiaanse wedstrijd dan ook. Dat zijn gewoon cijfers die je kunt opzoeken. Ziggo bepaald dit als bedrijf die wedstrijden uitzend voor de kijker en niet voor Jack van Gelder. Tuurlijk zullen er ook mensen zijn die liever naar Juve Inter kijken maar je bediend niet op onderbuik maar op cijfers en dus voor de meerderheid. Als we hier al een discussie over hebben dan weet ik het ook niet.

16 januari 2021 om 00:06

Kun je wellicht best een punt in hebben hoor, dat Barcelona meer animo heeft. Zijn wel veel 'fanboys' in Nederland moet ik zeggen. Qua affiche is Juventus tegen Inter natuurlijk veel en veel interessanter. Los van dat het echt ergens om gaat in die competitie in plaats van de finale van een nietszeggend toernooitje.

16 januari 2021 om 00:14

Maar als je Juve inter wilt zien dan kan dat gewoon op Ziggo sport select. 22:10 hele wedstrijd te zien. Dat is ook het principe van Ziggo volgens mij. Zijn meerdere zenders zodat ze wel alles kunnen uitzenden.

17 januari 2021 om 09:58

En zonder het extra pakket moet je dus naar Barca kijken... Omdat ze er telkens een Barca feestje van maken wordt ik nog niet echt warm om een extra pakket te nemen.

17 januari 2021 om 13:07

Ja, als je het echt wilt zien mag je er ook wat voor over hebben toch?

16 januari 2021 om 00:18

Manchester city crystal palace is op ziggo sport voetbal zag ik

16 januari 2021 om 00:34

Veronica heeft er met de CL ook een handje van moet ik zeggen. Dan zenden ze bijvoorbeeld Barcelona - Dynamo Kiev uit i.p.v. Manchester United - PSG. Ik kan dat dus echt niet begrijpen.

16 januari 2021 om 02:01

Voor de echte voetballiefhebbers is dat onbegrijpelijk, echter zijn er te veel wannabe nep Barcelonafans. Dat is goed voor de kijkcijfers. En degene die de meeste kijkcijfers (dus geld) aantrekt zal door de zender uitgezonden worden.

16 januari 2021 om 10:31

Teveel wannabe nep Barcelonafans? Wat is een wannabe Barcelonafan dan? Als je ergens naar kijkt kan je daar toch fan van zijn? Maakt niet uit of die club nou 10 of 1500 km verderop is.

16 januari 2021 om 11:00

Hahaha vanaf camping Torremelinos een keer Camp Nou bezocht, Messi shirtje gehaald en nu diehard fan op fora. Nee gekheid, er hebben natuurlijk veel NL voetballers gespeeld vandaar de voorliefde, en dan is de keuze van tv zenders best te begrijpen. Als niet Barca fan vind ik het bijzonder irritant dat niet gewoon de grootste ploegen en belangrijkste affiches worden uitgezonden.

16 januari 2021 om 11:28

@martijnsoulier

Support your local!

17 januari 2021 om 00:23

Torremolinos ligt aan de andere kant van Spanje. Humor dat jij dat zegt overigens als Nederlandse Arsenal fan...

17 januari 2021 om 09:40

Lunny, wannabe nep fans? Oprechte fans dus? Je gebruikt een dubbele negatie...

16 januari 2021 om 05:52

Doe mij maar alles van Barcelona, Messis laatste jaren en de meeste unieke Nederlandse voetballer in De Jong.

16 januari 2021 om 10:58

Nou ik kijk bijna niks van Barcelona, met Xavi en Iniesta was het heerlijk om te zien. Tegenwoordig is het spel niet meer leuk en is de beste druk die ze zetten op de scheidsrechter wanneer ze een beslissing tegen krijgen.

16 januari 2021 om 14:41

Hup van de donk: ik vind Virgil(of de Ligt) unieker. Dan zijn spelers die eens in de 30/40 jaar langskomen, wij hebben de mazzel dat ze er tegelijk zijn. Frenkie is een heerlijke voetballer en heeft inderdaad ook redelijk unieke kwaliteiten, maar vind ik toch minder uniek dan een Virgil bijvoorbeeld. Neem bijvoorbeeld de weg die Virgil ten opzichte van Frenkie bewandeld. Geen NL topclub maar Groningen, Celtic, Southampton. Niemand had dat in eerste instantie verwacht. Frenkie heeft de Ajax-Barca route genomen, prachtige route natuurlijk, maar verre van een unieke.

16 januari 2021 om 21:03

Dan moet je toch maar weer eens gaan kijken. Sinds dat Messi er weer zin heeft samen met een aanvallende de Jong en een fantastische Pedri vind ik het weer heerlijk om naar te kijken. Uiteraard is het niet meer hetzelfde als het Xavi Iniesta tijdperk, maar als dat je benchmark is kan waarschijnlijk nergens meer naar kijken.

16 januari 2021 om 09:19

Ziggo is niet Barca gericht, Ziggo is inkomsten gericht. Als Apoel Nicosia het Barca van Europa geweest was hadden ze de Cypriotische Supercup uitgezonden bij wijze van.

17 januari 2021 om 10:04

Tja, want het hoofdkanaal is gratis en het tweede kanaal moet je voor betalen. Natuurlijk is het hoofdkanaal dan weer gratis om meer Ziggo abonnees te trekken. Het is maar net wat meer geld oplevert. Tegelijkertijd moeten ze ook niet vergeten dat ze mensen die niet van Barca houden 'wegpesten'. Ikzelf overweeg een overstap omdat al die Barca wedstrijden mij niks kunnen boeien. De competitie is saai, Barca slecht en toch een arrogantie uitstralen van hier tot Tokyo.

16 januari 2021 om 11:05

Ziggo is ontzettend kijkcijfer gericht. Er zit waarschijnlijk een team van analytici die precies weten welke wedstrijd de meeste kijkcijfers trekt. Het draait allemaal om de centjes.

17 januari 2021 om 10:07

Zoals ik hier boven aangeef, het kan ook geld opleveren om zo af en roe een Barca wedstrijd op het tweede kanaal te zetten om zo extra pakket gelden binnen te halen.

16 januari 2021 om 20:31

Ziggo is ook enorm Nederlands gericht. Zenden destijds het Crystal Palaca van De Boer een paar keer uit in plaats van subtoppers en zelfs topclubs. Puur en alleen omdat De Boer daar zit wat niemand iets kan schelen.

Jack lult maar weer eens wat. Dit is een finale. Athletic gaat echt wel op 200 procent spelen tegen een gehavend Barca. Vorige supercopa wonnen de Basken zelfs nog met 4-0 van ons. Daarnaast spelen er ook nog eens twee Nederlanders bij Barca en is er ook nog eens een Nederlandse coach die zijn eerste prijs met de club kan gaan pakken na een moeizame seizoenstart. Is het dan zo gek dat er voor die finale wordt gekozen?

15 januari 2021 om 23:56

Eens dat Dest nog steeds ook een Nederlander is, maar hij speelt natuurlijk wel voor de VS. Dus als je naar internationals kijkt, dan is het alleen De Jong VS De Ligt. Of mag De Ligt nog niet meespelen vanwege corona?

16 januari 2021 om 10:37

De Vrij?

"maar Barcelona trekt altijd meer kijkers dan wat dan ook."

Dan is de keuze toch sowieso al niet "be-la-che-lijk", maar logisch. Het is bovendien ook gewoon een finale en ja ik weet dat het niet de meest belangrijke prijs ooit is.

Dit gaat toch om een prijs,frenkie een Nederlander en ronald Koeman een Nederlander kunnen hun eerste prijs met barcelona pakken als voetballer/trainer,zo belachelijk is dat toch niet Barcelona en Bilbao zijn de enige ploegen met real die nooit zijn gedegradeerd in Spanje,dus twee traditionele clubs tegen elkaar..

16 januari 2021 om 00:35

En dan werkt het ook nog tegen dat de super copa redelijk nieuw is. Als we nu een league cup finale hebben van United tegen Everton dan zitten ze te zeuren waarom ze die niet zouden uitzenden. Wat de boer niet kent vreet hij niet, zo denkt Jack op dit moment ook.

16 januari 2021 om 02:36

Zo nieuw is het toch niet alleen het format is wat anders en het is niet meer in het begin van het seizoen

16 januari 2021 om 07:07

Nu barca in de finale staat is het een prijs. Als ieder andere club in de finale zou staan. Hadden Barca fans gezegd, og stelt toch niks voor die super cup!

Bij Ziggo kijken ze vooral naar de Nederlandse inbreng in wedstrijden. Dat Frenkie de populariteitswedstrijd wint van De Vrij is natuurlijk geen nieuws. Laatstgenoemde wordt in Nederland al jaren onderbelicht, terwijl iedere scheet van Frenkie breed wordt uitgemeten in de media. Waarschijnlijk hadden ze bij Ziggo wel voor de wedstrijd van Juve gekozen als De Ligt had meegedaan (heeft corona), want een wedstrijd tussen de nummer 1 en 3 van de Serie A is objectief bezien interessanter dan een finale van een vrij nietszeggende supercup.

16 januari 2021 om 00:04

Dit gaat voor een zender nooit om spelers maar om kijkers Davilla. Dus hoe leuk ook je slachtofferrol voor andere spelers dit heeft alles te maken met vraag en aanbod. En als je de Vrij wilt zien kun je dat en heb je dat altijd kunnen doen aangezien Ziggo ook de rechten heeft voor Italiaans voetbal. Maar als het geld kost dan laat maar zeker?

16 januari 2021 om 00:20

Dat zeg ik toch ook? Frenkie is bij het Nederlandse publiek populairder dan De Vrij, wat dus een van de redenen is waarom Ziggo voor Barca kiest (lever meer kijkers op inderdaad). Op je laatste zin zal ik maar niet ingaan, kennelijk ben je gefrustreerd?

16 januari 2021 om 00:40

Ik ben zeker niet gefrustreerd en geef aan dat je italiaans voetbal gewoon kan zien. Ik geef aan dat het om kijkcijfers gaat en niet perse om spelers dus Frenke of een andere speler. Barca was zonder Frenkie ook al uitermate populair bij de Nederlandse kijkers.

16 januari 2021 om 00:48

Tja het zijn natuurlijk de spelers die de club populair maken. Of denk jij dat als Frenkie voor Inter of Juve zou spelen, ze morgen nog steeds voor Barca zouden kiezen bij Ziggo?

16 januari 2021 om 01:20

Ja dat denk ik wel. Barca heeft echt veel kijkers in Nederland.

Italiaans voetbal is echt niet om aan te zien. Echt niet. Ook Inter - Juve niet. Ik heb er vaak zat klaar voorgezeten en atlijd teleurgesteld geweest.

16 januari 2021 om 10:19

Nu ben ik wel benieuwd; Jij kijkt dus niet vanavond?

En die nutteloze oefenwedstrijden van ajax dan in de zomer. Die krijgen ook de voorkeur boven andere wedstrijden maar daar hoor je hem niet over

16 januari 2021 om 00:05

Loze opmerking, die nutteloze oefenwedstrijden van Ajax zijn vaak op Ajax TV en alleen bij Ziggo als er verder geen competitie voetbal wordt gespeeld. Nogal wiedes als sponsor ook he.

16 januari 2021 om 08:31

Er heeft nog nooit een oefenwedstrijd van Ajax de voorkeur gehad boven een andere wedstrijd. Die potten zijn in de voorbereiding, dan worden er verder geen officiële duels gespeeld. Ziggo zendt dan enkele keren een oefenduel uit van de club die zij sponsort. Zo gek of moeilijk is het allemaal niet.

Tuurlijk kiezen ze voor wat de meeste kijkers trekt. Waarom denkje dat je salaris zoveel nullen heeft Jack.

Hij is presentator, hij hoort geen mening te hebben. Wat boeit mij nou een potje in Italië tussen de nummer 2 en 4

16 januari 2021 om 00:26

Natuurlijk mag hij een mening hebben , wat is dat nou weer voor iets vreemds. En zijn redenatie valt ook prima te verdedigen net als dat andersom ook zo is, dat heb je wel eens met meningen.

17 januari 2021 om 10:15

Ben ik niet geheel met je eens RamonDiaz, als presentator van z'n programma moet je het gesprek leiden maar niet invullen. Dat is gewoon amateuristisch journalistiek. Dat is ook precies de reden waarom ik alle progeamma's met Jack probeer te vermijden. Die gast is zo overrated met zijn geschreew als commentator.

16 januari 2021 om 02:30

@nederland79 dat is natuurlijk subjectief. de wedstrijd Barca - Bilbao boeit mij dan weer totaal niet maar ik ben wel met je eens dat die Van Gelder de laatste tijd wel al te graag zijn meningen naar voren brengt

Ziggo heeft smaak en weet exact wat de kijker wil. Italiaans voetbal is voor de n eutrale toeschouwer vaak niet te pruimen. Totaal overgewaardeerd.

Persoonlijk neig ik ook meer naar Inter Juve. Dat is toch een leukere clash met meerdere topspelers. Kijken als de Ligt speelt (weet namelijk niet of hij geblesseerd is) hoe hij het tegen L &L gaat uithouden. Ook een goed meetmoment voor Inter om te laten zien of ze echt de serie a kunnen pakken. Aan de andere kant, als een club kan verassen tegen Barca in een supercup, dan is het Athletic. Ik kan me nog een tijdje terug een 4-1 herinneren dus wie weet. Misschien een penalty eindronde erbij. Kijken of de Jong dan wel scoort. Een belachelijke keuze is het zeker niet.

16 januari 2021 om 01:12

De Ligt had corona (lichte klachten) en speelde daardoor niet. Volgens mij zei Kieft afgelopen maandag bij Veronica Inside dat hij Inter ws wel zou halen, de verplichte quarantaine inachthoudend.

Ik pik tegenwoordig regelmatig een wedstrijd van Juve mee vanwege De Ligt, omdat ik fan van hem ben. En Barca uit pure lockdown verveling. Ik heb geen affiniteit met beide clubs, maar als ik dan toch moet kiezen dan liever de wedstrijd waar ze op het einde een beker omhoog houden.

Kijk liever naar Barca, dan naar Juve..

Jack begint wat rare trekjes te vertonen tegenwoordig..Barcelona supercup tegenover competitiewedstrijd in Italië?Dan zeg ik Barca, ook omdat veel Nederlanders het willen zien. Wat is daar mis mee Jack?

16 januari 2021 om 03:51

Bovendien worden alle wedstrijden uit Italië uitgezonden zonder publiek geluid... dat is net alsof je naar Jong Ajax kijkt, met zo'n leeg stadion vol met echo's.. Trainingspartijtje lijkt het wel

16 januari 2021 om 03:59

Misschien kan Jack zich meer inspannen voor wat achtergrond geluid bij Italiaanse wedstrijden? Kom op Jack maak jee eens nuttig

17 januari 2021 om 10:19

Het leuke daarbij is wel dat je alle communicatie tussen spelers kan horen. Dat vind ik best interessant.

16 januari 2021 om 10:15

Ze zenden bijna altijd Engelse wedstrijden uit in plaats van Spaanse en Italiaanse (sub) toppers. Bovendien kun je mensen zo dwingen een abonnement te nemen als je een wedstrijd niet op een open kanaal uitzendt. Jack werk nou eenmaal bij een commerciële omroep, dat moet hij toch aan zijn salarisstrookje kunnen afzien.

Ach dat is altijd al geweest toch... en eerlijk gezegd Juventus is ook niet aan te gluren.
Dus was vorig jaar nog al die Juve CL wedstrijden die uitgezonden werden in de groepsfase, want de Ligt speelt er... (ten koste van top wedstrijden) waarbij de ene pot nog saaier was dan de ander.

Haha één was het wel mooi waren ManCity-Liverpool en Barca-Roma gelijktijdig in de CL, besloten ze gewoon Barca-Roma uit te zenden! Iedereen boos en terrecht... terugwedstrijd hadden ze het omgedraaid was het uitgerekend die wedstrijd waarin Roma met 3-0 won!

Valt best wat voor te zeggen, maar mijns inziens is het nog belachelijker om twee halve finales in een week te laten zien en de finale dan weer niet. Het is een toernooi en als kijkers dat volgen is het niet te verkopen dat je de finale dan niet uitzendt.

Ik kijk überhaupt al geen Italiaans voetbal, zeker niet met Schelvis als commentator.

Nee Jack, hele logische keuze. Juve-Inter is leuk, maar op een enkeling na gaat niemand daarnaar zitten gluren. Zet je Barcelona op met Koeman aan het roer en de Jong binnen de lijnen, ben ik ineens veel meer geïnteresseerd. Jack wil ineens even de roomse jongen uithangen door heel duidelijk aan te geven dat het toch echt niet kan, als je Barcelona zo vaak uitzendt. Feitelijk is hij het er gewoon roerend mee eens.

Ach het is de mening van Jack en dat is prima. Maar persoonlijk heb ik niets met Italiaans schaakvoetbal . Ik vind het ontzettend saai. Dus heeft mij maar Barca. Spaans voetbal vind ik technisch avontuurlijker dus leuk om naar te kijken. Maar dit is slechts mijn mening.

Nou gelukkig heeft hij geen zeggingschap dan want ik vind de Serie A bijzonder saai om naar te kijken met Juve hun kampioensabonnement en zie veel liever Barca ondanks dat die het zwaar hebben... Wat hier ook niet bij helpt is dat 9 van de 10 keer Emile Schelvis commentaar geeft... Die man vind ik toch wel echt het rioolputje van commentatoren hoor... Dus laat die Serie A maar ver van het hoofdkanaal!

Terecht van Jack. Juventus heeft weer de vorm te pakken in de Serie A en pakken steeds weer overwinningen. Ze hijgen AC Milan bijna in de nek, dus het is razend spannend de match Internazionale - Juventus.

16 januari 2021 om 11:00

Match tussen Glasgow Rangers en Celtic was ook erg spannend maar boeit ook niemand. In Nederland zijn er simpelweg niet zoveel Serie A fans als Barcelona fans...

Iedereen weet dat Feyenoord de meeste kijkcijfers en de meeste supporters heeft.

16 januari 2021 om 10:00

Dat is ook zo'n claim altijd van Feyenoord fans. Ajax heeft simpelweg meer fans.

Ik heb hem nooit horen klagen als Ziggo een wedstrijd tussen de nummer 10 en 11 van de Premier League uitzendt in plaats van een Italiaanse of Spaanse topper. Het draait om de kijkcijfers, daarom zit "jack" toch ook bij een commerciële omroep.

Je kan toch gewoon kijken op een van de anderr kanalen van ziggo.

Ik heb dit programma nog nooit gezien, maar ik denk niet dat ik wat mis. Gelder is nou niet bepaald een topper Eerder het rechterrijtje Nasr Barcelona wil ik wel kijken, maar naar 2 Itsliaanse ploegen zeker niet. Zelf niet als ik op de laptop zit en de tv op de achtergrond. Hoe komt die man aan deze onzin?

Is toch logisch? Als je meer wilt zien moet je abonnee worden.

Als Inter maar wint. Zolang Coronaldo bij Juve zit, hoop ik op malaise bij die club.

Wat mij part stopt Jack als presentator. Hij is iets teveel in zichzelf gaan geloven, een fenomeen waar meer succesvolle presentatoren jammergenoeg last van hebben (Humberto Tan, Matthijs van Nieuwkerk).Maar als hij presentator blijft moet Jack zich focussen op presenteren ipv de tafelgast constant uit te hangen. Het is een logische keuze om Barcelona uit te zenden over Juventus omdat er simpelweg praktisch niemand naar de Serie A kijkt.

De Serie A interesseert mij vrij weinig, heb ook helemaal niets met Juve. Ben ook geen super Barca fan, maar daar kijk ik echt liever naar.

16 januari 2021 om 11:05

Precies dat. Als ik al naar de Serie A kijk dan liever nog naar AC - Inter, das de enige waarbij het affiche me erg aanspreekt (door historie, derby etc)

Ik weet niet op welk moment bepaald moet worden welke wedstrijd je op het open of betaalde kanaal uitzend, maar als Ziggo er vanuit ging dat het zondag Real-Barca was is het prima te verantwoorden. Daarnaast een prima commerciele instelling, de interessantste wedstrijden achter de betaalmuur om abonnees te trekken

Die van Gelder gaat steeds gekker doen, alsof Juve en Inter de sterren van de hemel spelen. Beide zijn dit seizoen niet om aan te gluren. Atletic - Barca was laatst een razend spannende wedstrijd die eindigde in 2-3, Jack doet of ze VVV-Sparta kiezen.

Van Gelder doet steeds meer overdreven, ik kan die man bijna niet meer aanzien.
Die halve finales waren toch mooi om te zien!

Als je de halve finales hebt uitgezonden (2 thrillers) dan moet je ook de finale (ontknoping) uitzenden toch....

17 januari 2021 om 00:24

En ongetwijfeld hadden ze een clasico verwacht. Maar ze hebben meerdere zenders.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2217 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
M. BizotKeeper
T. KrulKeeper
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
S. BotmanVerdediger
F. de BoerVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

In de wandelgangen

Zaterdag 6 maart
Rick Karsdorp is akkoord met AS Roma over een nieuw contract. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren