Verbeek verbaasd door woordkeuze van Dumfries: ‘Ajax heeft toch meer geld...’

Woensdag, 13 januari 2021 om 21:14Dominic Mostert • Laatste update: 21:26

Denzel Dumfries heeft geen goed woord over voor het optreden van PSV in de verloren wedstrijd tegen AZ (1-3). Voor de camera van ESPN spreekt de aanvoerder van een 'PSV-onwaardig' optreden. Hij beaamt dat zijn club met dergelijk spel geen aanspraak maakt op de landstitel; PSV is nu een punt verwijderd van Ajax, dat donderdag aantreedt tegen FC Twente en de voorsprong kan uitbreiden tot vier punten.

"Hoe is het mogelijk? Echt een slechte wedstrijd. Een verdiende nederlaag. Dit mogen we onszelf verwijten", foetert de rechtsback van PSV. "We leggen veel te weinig energie in de wedstrijd. Komen te weinig in duels. Dan roep je het over jezelf af." Dumfries wil niet klagen over vermoeidheid als gevolg van het zware programma; zondag speelde PSV nog tegen Ajax (2-2) in Amsterdam. "Iedereen heeft een zwaar programma. We begonnen gewoon niet goed, niet scherp, niet met volle overgave."

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"AZ heeft dan de kwaliteiten om dat af te straffen. Je weet dat AZ tactisch sterk is, maar je moet naar jezelf kijken. Als je zo weinig energie geeft, roep je het echt over jezelf af. Dit was PSV-onwaardig en dit mag ons niet overkomen", vervolgt Dumfries, die deze week zijn vertrekwens aankondigde en het liefst afscheid neemt met een landstitel. "Die ambitie hebben we met zijn allen, maar op deze manier lukt dat niet. We moeten analyseren wat er fout ging."

De woordkeuze van Dumfries in die laatste zin wekt verbazing bij Gertjan Verbeek, die als analist aanwezig was in het Philips Stadion. "Ambitie? Je moet als PSV toch als doel hebben om kampioen te worden?", vraagt Verbeek zich af. "Dat is veel specifieker dan een ambitie. 'Ambitie' wekt de indruk: 'Ajax heeft toch meer geld dan wij, dus als we kampioen worden, zou het wel heel knap zijn'. Zo geeft hij het een beetje weer en zo hebben ze vandaag ook gevoetbald. Niet met de volle overtuiging om voor het kampioenschap te gaan. Dit is doping voor Ajax voor morgen."


Poll

Ben je het eens met de kritiek van Gertjan Verbeek?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

54 reacties (laatste reactie door yelle)

Tja het is een enorme open deur van Dumfries, iets wat Graydon-mannetje zou kunnen zeggen.

13 januari 2021 om 21:52

hij heeft toch gelijk? PSV heeft toch aardig veel geinvesteerd afgelopen zomer en Schmidt kwam als de grote verlosser. ik weet hoe lang zo een zogenaamd "proces" moet duren, maar ik vind PSV niet overtuigend voetballen dit jaar en de resultaten zijn ook niet je van het. die Letsch had het bij Vitesse sneller op de rit iig met ook een hele lading aan nieuwe spelers die aan elkaar en aan een nieuw systeem moesten wennen

13 januari 2021 om 22:09

Bij ajax duurde het ook 2 jaar voordat er een landstitel werd behaald met Ten Hag. Tussendoor hadden ze met Bosz wel een goede Europese campagne, maar die kan PSV ook nog hebben.

Ik blijf erbij dat als een Fein naast Sangaré gaat spelen het bij PSV al een stuk soepeler gaat lopen. Rosario kan echt niet.

Waar ik me ook aan stoor is hoe hoog Dumfries steeds op het veld staat. Die gast heeft genoeg kwaliteiten maar techniek en handelingssnelheid horen daar niet bij. Hij is veel gevaarlijker als die de bal op snelheid meekrijgt ipv uit stilstand.

Vandaag ook de complimenten aan AZ, die zelf ook niet heel goed speelde ofzo, maar wel de linies gesloten hield.

13 januari 2021 om 22:11

laten we het hopen voor de Nederlandse punten inderdaad dat PSV hoge ogen gaat gooien in de EL. vooralsnog vind ik het allemaal niet zo bijzonder wat ze laten zien en als Feyenoord je vandaag voorbij gaat dan mag je jezelf toch wel achter de oren gaan krabben als je kijkt naar het verschil in kwaliteit en investeringen

13 januari 2021 om 22:24

@Japie Ik snap dat je graag kritisch wil zijn over andere clubs, maar je kan ook vreselijk overdrijven en totaal onrealistisch zijn. Schmidt is geen verlosser, maar gewoon een goede trainer waarmee ze een nieuwe weg zijn ingeslagen. Een weg in Coronatijd die nog geen half jaar onderweg is. Natuurlijk is er geïnvesteerd in spelers, maar dat maakt het nog niet direct een goed draaiend team. Vitesse vergelijken met PSV slaat nergens op, andere druk en andere doelstellingen. We roepen maar, maar tot nu toe is er nog geen club die overtuigend voetbal speelt en boven de rest uitsteekt. Waar we het wel over eens kunnen zijn is dat vanavond waardeloos was en dat het niet in de lijn past waar ze mee bezig zijn in Eindhoven, dus dan kloppen de woorden van Dumfries.

13 januari 2021 om 22:32

wat is er onrealistisch aan om te stellen dat PSV teleurstellend speelt dit seizoen? als het Van Bommel was die dit had gepresteerd was hij nu al met pek en veren Eindhoven uitgejaagd maar Schmidt is nu al een soort van heilig verklaard. PSV is dan misschien een nieuwe weg ingeslagen maar ondanks een lading aan geweldige spelers zie ik het niet terug op het veld. ze hebben nog geen enkele wedstrijd een hele wedstrijd weten te overtuigen. AZ, Ajax, Feyenoord, Vitesse etc. hebben ook te maken met de Corona crisis dus dat vind ik een beetje een slap excuus want niet alleen PSV heeft daar last van maar heel de Eredivisie heeft daar mee te maken

13 januari 2021 om 23:00

@Japie, echt waar héb je het over zeg? Ik heb bij jou vaak een beetje hetzelfde idee als bij Johan Derksen: gewoon maar wat roepen om het roepen om maar een mening vast te kunnen houden. Eerst al over Schmidt dat hij niet goed met Ihattaren om zou gaan, en nu weer dat hij zogenaamd als 'heilige' en 'verlosser' werd binnen gehaald. Er is werkelijk niemand die dat gezegd heeft. Het was alleen bijzonder dat PSV met een relatief grote naam aan het seizoen zou beginnen en dan ook nog eens met een speelstijl die we niet gewend zijn in Nederland. Natuurlijk zijn dan de verwachtingen dan hoog maar jij verzint er zelf weer eens bij dat hij zogenaamd heilig is. En dan die zin dat van Bommel er met pek en veren uitgejaagd zou zijn: klinkklare onzin. Van bommel werd ontslagen na 10 (!!!) keer puntverlies in 12 wedstrijden achter elkaar in de Eredivisie en Europa League. Nog een keer: 10 keer puntverlies in 12 wedstrijden achter elkaar. Schmidt heeft PSV voor het eerst in 5 jaar laten overwinteren in Europa, zit nog in de beker, en staat 3 punten achter een Ajax dat simpelweg beter is. En dat wil je vergelijken met de periode van Bommel? Hou nou toch op met die onzin van je man, en pas je mening aan als de situatie daar om vraagt. Het is niet de eerste keer dat je dit soort ongefundeerde bullshit verkoopt hier namelijk.

13 januari 2021 om 23:02

Jezus hoe wil je weer woorden verdraaien zeg? Jij verkoopt toch altijd een hoop onzin. Niemand heeft Schmidt de verlosser genoemd. Wel heeft elke PSVer God op zn blote knieën bedankt dat er een fatsoenlijke, bewezen en talentvolle coach is aangetrokken. Overigens heeft PSV hier zn eerste echte slippertje en overwinteren ze keurig in de EL. Het spel van PSV is met vlagen prima, al zijn de wissels soms wel raadselachtig. Als Van Ginkel of Fein in vorm komt en wordt ingezien dat Rosario in de G2 hoort en cruciale spelers fit blijven, gaan ze iedereen helemaal ondersteboven spelen.

13 januari 2021 om 23:02

Japie jij bent vaak wel de gene die altijd dingen zo overdrijft. Dan weer roepen dat Schmidt als verlosser wordt gehaald dan weer roepen dat Puig als verlosser gezien door de barcafans. Je vormt zelf je verhaaltjes en verkondigd het hier alsof het zo is. Wie heeft Schmidt ls verlosser neer gezet dan? PSV heeft toch gewoon een nieuwe goede coach aangesteld met een bepaalde filosofie. Niemand sprak van een verlosser of wat dan ook dat maak jij er van en dat doe je wel vaker. Weet niet of je het doet om te provoceren of omdat je gewoon lekker in je eigen wereldje leeft. Blijkbaar ben ik zo te zien niet de enige die het vindt. Stop met onzin verkondigen en stop met doen alsof mensen bepaalde dingen roepen terwijl het eigenlijk allemaal uit jouw hoofdje komt.

13 januari 2021 om 23:05

@skede ik pas mijn mening zeker aan als de situatie daarom vraagt maar op dit moment is daar geen sprake van natuurlijk. Feyenoord staat momenteel zelfs boven PSV en die hebben alleen wat transfervrije meuk gehaald waar PSV volop geld heeft gepompt in de selectie afgelopen zomer. Vitesse trouwens ook. daarom vind ik dat Schmidt vooralsnog een armoedige prestatie levert

13 januari 2021 om 23:12

Japie geef even antwoord dan. Hoe kom je er bij dat Schmidt een verlosser is? Daarnaast de enige reden dat jouw club 2e staat is omdat ze nog geen serieuze tegenstanders hebben gehad. Alle tegenstander van formaat hebben jullie punten tegen verspeeld. Het scheelt 1 punt dus hoezo zou je nu al willen wijzen naar de standen ook. ''daarom vind ik dat Schmidt vooralsnog een armoedige prestatie levert'' Besef je dat hij nog in de race is voor 3 competities? Ondanks alle corona gevallen in het begin en de blessures, je mist vandaag ook 2 basis spelers dus wat praat je nou slap.

13 januari 2021 om 23:13

@Japie Ja knap om de brei heen gedraaid inderdaad. Het gaat er helemaal niet om of PSV beter moet kunnen dan dit. Het gaat er om dat je eerst weken/maanden loopt te roepen dat Schmidt Ihattaren verpest. Vervolgens blijkt feitelijk (!) dat juist het tegenovergestelde waar was, maar je bleef het noemen. Nu roep je al wekenlang dat van Bommel minder krediet had dan Schmidt, want het is volgens jou dus schandalig wat Schmidt presteert. 4 (waarschijnlijk) puntjes achter een te sterk Ajax, grote kans op plek 2, sinds 5 jaar overwintert in Europa en goede kansen in de beker. Stuk beter dan van Bommel die, ik herhaal het maar even want je gaat er vakkundig niet op in, pas ontslagen werd nadat hij 10 keer puntverlies leed in 12 wedstrijden en daarnaast intern de boel op stelten zette. Maar oh oh wat werd hij snel ontslagen he?

13 januari 2021 om 23:18

@skede Let maar op hier reageert hij natuurlijk niet op maar over een dag of twee zien we gewoon weer dezelfde onzin verschijnen onder een artikel.

13 januari 2021 om 23:19

@barcalover123 PSV heeft 4 keer gelijk gespeeld en 2 keer verloren, dat vind ik niet best met die uitgaves en dat materiaal maar jij mag daar anders over denken. Feyenoord en Vitesse hebben ook wel eens basisspelers gemist en Ajax zal dat ook wel eens gebeurd zijn. als PSV het heel goed gaat doen kan ik ook niet meer dezelfde "onzin" typen maar we gaan het weer zien de aankomende tijd

13 januari 2021 om 23:22

@skede hoeveel beter is Ihatarren dan door Schmidt zijn maatregelen geworden t.o.v. onder Van Bommel? ik zie het niet namelijk. dat Van Bommel meer krediet verdiend had heb ik nooit gezegd. ik heb alleen gezegd dat Schmidt imo ook ondermaats presteert maar dat als je daar terecht wat kritisch over zegt mensen gelijk getriggerd zijn. de hype om Schmidt is heel groot maar ik zie iig niet terug wat er dan zo speciaal aan is als ik PSV zie voetballen. wie weet komt dat nog een keer maar ik zie op dit moment niet de hand van een speciale trainer terug in het spel van PSV en de resultaten vind ik ook erg mager

13 januari 2021 om 23:28

''als het Van Bommel was die dit had gepresteerd was hij nu al met pek en veren Eindhoven uitgejaagd maar Schmidt is nu al een soort van heilig verklaard.'' Dit is wat jij zegt Japie, jij denkt dus dat als van Bommel in Januari nog mee deed voor 3 prijzen dat hij dan ontslagen was geweest na een verlies partij tegen AZ? Bijzonder. Voor de rest als jij niet de hand van Schmidt in PSV ziet dan ligt het denk ik echt aan jou kerel. Ik geef toe dat PSV niet 90 minuten goed speelt maar er is zijn dit seizoen aardig wat wedstrijden waar leuk voetbal werd laten zien. Misschien voor 1 helft of half uur maar het werd wel met vlagen laten zien. Je ziet duidelijk wat Schmidt van zijn ploeg verwacht. Dat jij dat dan niet ziet is je eigen probleem maar stop met gewoon maar wat roepen om het roepen om maar een mening vast te kunnen houden zoals Skede mooi zegt.

13 januari 2021 om 23:32

@Japie, nee dat heb je dus helemaal niet gezegd. Nu verdraai je het weer om je eigen onzin goed te praten. Jij hebt letterlijk maandenlang geroepen dat Schmidt het grote toptalent Ihattaren aan het verpesten was door hem af en toe op de bank te zetten. Destijds was allang duidelijk dat dat met de fitheid, overgewicht en vormverlies van Ihattaren te maken had. Iets wat Ihattaren zelf achteraf heeft toegegeven en waarvan hij zelfs zei dat hij Schmidt dankbaar is voor zijn hulp. Het ging er toen en nu dus helemaal niet om of Schmidt Ihattaren beter heeft gemaakt dan in zijn topperiode, het gaat erom dat hij fitter en professioneler moest worden. Dat heeft Schmidt gedaan en daar is hij nu nog mee bezig. Doe nou niet alsof de huidige vormdip van Ihattaren aan Schmidt te wijten is want dat is (wederom) feitelijk (!) onzin. Feitelijk. En nee, niemand is getriggered als je zegt dat Schmidt ondermaats presteert. Niemand. Want het kan en het moet namelijk ook alsnog beter. Jij geeft echter aan, en laten we het dan wederom eens voor de verandering bij de feiten houden Japie, dat (en ik citeer jou): "van Bommel met deze prestaties allang met pek en veren Eindhoven was uitgejaagd". Nou, nee dus. Van Bommel is (ik herhaal het nog maar even Japie want je bent vrij hardleers) ontslagen na 10 (!!) keer puntverlies in 12 wedstrijden. 10 keer. Oke? Hoe wil je dat in vredesnaam vergelijken met de huidige situatie bij PSV? Toen van Bommel ontslagen werd was PSV al bijna kansloos voor plek 2 en lag het uit Europa. Nu is PSV de favoriet voor plek 2 mogen we stellen, is het door in Europa en is het nog actief in de beker. Echt, waar héb je het over?

14 januari 2021 om 10:10

Wat @bootsjungen zegt klopt. Geen energie in de wedstrijd leggen en dergelijke cliches uitten is generieke nonsens, er komt inhoudelijk geen zinng woord uit Dumfries. PSV kwam er niet aan te pas door het type voetbal dat PSV speelt, dat alleen werkt als de tegenstander het spel wil maken en AZ werkt daar gewoon niet aan mee. Sommigen claimen dan dat het duel tegen Ajax zwaar was, maar tegen Ajax werkt het omdat Ajax het spel naar zich toe wil trekken. Al moet ik zeggen dat het erg mee zat dat die hakbal van Malen in de 2e minuut precies paste en dat uitgerekend de geroutineerde Davy Klaassen bij de 0-2 als een pupil vergat om onder Antony te komen en eroverheen ging. Maar goed, hoe die 0-2 viel is precies waarom Schmidt speelt zoals hij speelt. Een schoolvoorbeeld hoe Schmidt het wil zien. De opbouw van de tegenstander via de backs laten gaan, omdat de afspeelmogelijkheden klein zijn aan de zijkant. vervolgs zet je vol druk, verover je de bal, denkt de tegenstander vooruit en is uit positie en de afstand naar de goal klein. Maar dat werkte niet tegen AZ, want AZ werkt daar zoals gezegd niet aan mee. Overigens creerde AZ ook niets, dus dit had net zo goed 0-0 kunnen worden, maar dan zal je altijd zien dat een keeper een blunder maakt, een hakbal er fabuleus in gaat en een vrije trap wordt binnengeschoten. Hoe dan ook, een club kan best kampioen worden met deze taktiek, maar dan moet een trainer wel de allerbeste spelers hebben, zoals Schmidt bij Salzburg Soriano, Kampl, Sane en Alan had, waar hij overigens ook zijn eerste seizoen faalde. Hier bij PSV ik het niet gebeuren dat zijn manier van werken een landstitel oplevert.

14 januari 2021 om 12:04

Ik ben met je eens dat Mvogo ook weer opzichtig blunderde maar Schmidt wilde deze keeper perse hebben omdat hij voetballend gezien dan zo geweldig schijnt te zijn, dus Schmidt is verantwoordelijk voor deze aankoop

14 januari 2021 om 12:06

@Skede het valt me uit op dat Van Bommel, waar ik overigens ook geen fan van was toch heel anders beoordeeld wordt. Daar hoorde ik oog niet allerlei excuses over een zogenaamd proces na een half jaar tijd. Het voetbal was toen ook niet goed en er wordt nu wel gedaan of het voetbal onder Schmidt geweldig is maar ik zie het niet

Meer dan ambitie kun je toch ook niet hebben... De verschillen in financieel en kwalitatief opzicht zijn daarvoor te groot

13 januari 2021 om 21:30

Dit snap ik dan weer niet. Na zondag moet driekwart van Nederland nog maar zien of Ajax zoveel beter is en na vandaag is het verschil weer levensgroot. Het zijn maximaal! 4 punten na morgen. Je hebt nog alle kans. Dit Ajax wint ook niet alles.

13 januari 2021 om 21:45

Driekwart van Nederland 😂. Als je normaal naar de wedstrijd keek en niet naar de 2 snelle goals van Psv dan zag je dat Ajax de eerst helft al veel en veel beter was dan Psv. Psv en Az zijn counterploegen die heel af en toe tegen de mindere tegenstanders het spel kunnen maken. En ja counteren is ook kwaliteit. Daarom kan het zomaar zijn dat Ajax het morgen weer lastig krijgt. Maar voetballend gezien steekt Ajax momenteel met kop en schouders boven de rest uit.

13 januari 2021 om 22:44

AZ is alles behalve een counterploeg. Dan volg je AZ niet zo goed. Was AZ maar een counterploeg, dan had AZ niet al 7x gelijkgespeeld waarvan 6x vlak voor tijd een voorsprong weggeven.

13 januari 2021 om 21:50

Ach, ik betrap Verbeek zelden op een zinnige uitspraak eerlijk gezegd. Het is vaak een beetje roepen om het roepen, laat staan als het over PSV gaat. Maakt verder niet uit, maar ik neem Verbeek als analist niet zo serieus. Bruggink en Perez vind ik dan wel weer goede. Dat heeft ESPN goed voor elkaar. Al forceert Perez af en toe ook wel.

13 januari 2021 om 22:42

Een beetje schuren mag ook wel qua opmerkingen. Het moet ook niet saai en voorspelbaar worden. En ik heb ook niet het idee dat het een show is van Peter, zoals wel bij bijvoorbeeld Hansie Hansie.

13 januari 2021 om 23:18

Nouja, saai en voorspelbaar is wat anders dan gewoon maar wat roepen om het maar spannend te houden. Je kunt ook een normale mening hebben maar dat even net wat anders brengen, dan schuurt het ook maar forceer je geen bijzondere mening. Verbeek speelt altijd de kritische alwetende trainer terwijl hij overal ontslagen is. En met name over PSV zegt hij echt zelden iets zinnigs valt me op. Van mij hoef je als analist niet met elke club wat te hebben natuurlijk maar als je bij voorbaat tegen iets bent dan heeft een analyse weinig zin. Zoals de telegraaf bij ten hag of derksen bij Schmidt.

13 januari 2021 om 21:51

Natuurlijk wel. Als 1 van de 2 grootste clubs in Nederland met ook nog eens de beste spelers, dan mag je wat mij betreft niet spelen met als doel 2e te worden en de ambitie te hebben eerste te worden. Ambitie is zo vrijblijvend. Ook Helmond Sport heeft de ambitie de Eredivisie te winnen. Je kunt niet alle doelen halen, zo simpel is het. Als PSV zijnde is het reëel om als doel te hebben kampioen te worden, voor Ajax ook. Daarbij zal Ajax als grootste club van Nederland ook het doel hebben te overwinteren in de Champions League en de ambitie deze te winnen.

13 januari 2021 om 23:04

Met deze selectie heb je maar 1 doel; kampioen worden. Dit gaat het sterkste PSV zijn van de komende zoveel jaar zijn. Of ze moeten op onmogelijke wijze Max Dumfries Gotze Gakpo Ihattaren en Malen behouden. Overigens kan Van Ginkel ook nog een cruciale rol gaan spelen; de vervanger van Rosario.

14 januari 2021 om 10:23

Dat vind ik niet. Ajax heeft jarenlang (van 1980 tot 1995) financieel ver achter gelopen en heeft nationaal en internationaal toen gewoon netjes zijn prijzen gepakt, vooral door een goede opleiding. Philips heeft toen direct en indirect veel geld in psv gestopt (niet voor niets kon Romario aangetrokken worden en was hij alleen voor een beperkt aantal clubs zoals Barcelona betaalbaar). Het is te makkelijk om geld als excuus te gebruiken. Kijk maar naar az die met minder middelen afgelopen seizoen ook boven psv eindigden.

Knap hoor dat VZ er weer zo'n draai aan weet te geven dat het lijkt alsof Dumfries hier een uitspraak doet over Ajax. Verder moeten we eerlijk zijn; kampioenschap is totaal onrealistisch. Spelen al vier maanden lang beroerd voetbal. Af en toe een goede helft zoals tegen Twente of Heerenveen maar dat is het dan ook wel. Nu in de topwedstrijden komt het pas echt aan de oppervlakte. Vanavond gewoon geen kans gecreëerd. Ik schaam me diep.

"dit is doping voor Ajax voor morgen." Ja Gert Jan dat heb ik vaker gehoord en vervolgens het meest lamlendige elftal mogen aanschouwen. Vind het wel zorgwekkend hoe snel de tank leeg is bij Psv, in de eerste helft was het na 20 minuten klaar en in de 2e helft zetten ze wel aan maar dan kon je geen 100% noemen.

14 januari 2021 om 09:56

Echt waar, Gertjan? Wat een onzin dit, zeg. Juist een ervaren coach als hij - die er evengoed aan meedoet in die rol - zou moeten weten dat al dat voetbalvolk tijdens die perspraatjes verstrikt raakt in de nodeloze cliché's, nietszeggende uitleg en versprekingen. Dumfries had evengoed 'doel' als 'ambitie' kunnen stamelen. Hoe serieus neem je uberhaupt iemands reactie als-ie aangeeft dat dit 'PSV-onwaardig was' en 'we moeten analyseren wat er fout ging' als je precies 90 minuten eerder de kans hebt gehad om iets PSV-waardigs te doen? Inhoudelijk moet je er niet teveel waarde aan hechten. Dat Verbeek hem nu pakt op één woordje en direct concludeert dat Ajax dit als doping zal gebruiken is regelrechte onzin. Maar ja, Verbeek legt in zijn rol als analist ook wel erg graag aan iedereen uit hoe de wereld in elkaar zit.

Ik ben het wel met hem eens dat "doel" daadkrachtiger klinkt dan "ambitie", maar dat is gewoon de taal. Ik neem aan dat PSV ook kampioen wil worden.

Pfff de titel ook echt misleidend zeg.... Maar dumfries zegt volgens mij helemaal niks verkeerd... zelf was hij ook echt waardeloos. Hij heeft zo'n slechte eind pass niet normaal... ik zou niet weten welke club hem zou willen... werkt zgn heel hard.. maar bijna geen rendement.... wat is psv een shit ploeg zeg.... zit totaal niks in... altijd afwachtend...

Dit is vooral zeuren door Verbeek hoor. Een beetje een ongelukkige woordkeuze van Dumfries maar zijn intenties zijn helder.

Ach wat een gigantische onzin man, we weten heel goed wat Denzel bedoelt. Alsof hij en PSV niet elk jaar zeggen we pakken t kampioenschap. Het kan zo snel verkeren in het voetbal. Op zondag waren de eerste 25 minuten voor PSV en was Ajax arrogant en PSV beter, nu is Ajax weer te rijk en te groot lees ik hier boven. Natuurlijk heeft Ajax meer geld, maar PSV heeft op eigenlijk elke plek een betere speler dan de andere 16 clubs en dan nog wat op de bank, wat een onzin.

Echt wat een dom gezeik van Verbeek man. Dumfries zit 1 minuut na de wedstrijd en moet gelijk een interview geven. Gebruikt het woord ambitie en Verbeek zelf geeft daar een compleet andere draai aan. Ook wel grappig dat het bij Verbeek altijd hier op aankomt in zijn analyses. Inhoudelijk over voetbal praten kan hij helaas niet. En dat is dan wel analist..

14 januari 2021 om 03:12

Ik vraag me oprecht af wie er zit te wachten op de analyses van Gert-Jan de grote boze wolf.

Och jee, één woord anders en Verbeek wordt weer zuur.

Oke Gert Jan, lekker moeilijk doen over een woordje waar hij wellicht een andere term voor had kunnen gebruiken. Iedereen weet wat Dumfries hier bedoelt.

Ajax kennende zullen ze wel weer punten verliezen, meestal is dit juist geen doping voor Ajax maar verliezen ze juist punten als concurrentie ook morst

Het is maar wat voor conclusies je kan trekken uit een (mogelijk) verkeerde woordkeuze.. ik vond Verbeek enkele jaren terug een fijn persoon als analyticus, tegenwoordig heb ik het idee dat zijn glas altijd half leeg is..

Nou nou, ik denk dat PSV Dumfries zou moeten ontslaan hoor, om zich zo ongenuanceerd uit te laten in een interview. Zomaar ambitie zeggen waar het woord doelstelling wellicht meer op z'n plaats was. Het is me wat, dat 'ie zo lichtzinnig het verkeerde woord kiest. Schande!

Wat is dit nou weer voor een storm in een glas water. Man man man. Het is geen pers-statement ofzo dat Dumfries naar buiten brengt waar de hele marketing afdeling drie keer naar heeft gekeken... en dan toch zo zwaar aan 1 woordje tillen. Verbeek had ook gewoon kunnen zeggen dat hij het een goede, eerlijke, harde reactie vond. Maar goed, dan kunnen ze mij er net zo goed neer zetten en heeft VZ niets om over te schrijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax7972
2.PSV6535
3.AZ6428
4.Vitesse6019
5.Feyenoord5528
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller3017
E. ZahaviAanvaller2310
R. SchmidtUnknown
Y. VertessenAanvaller121
J. PiroeAanvaller81
Y. MvogoKeeper300
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

6 fans
Verdediger, 25 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 PSV 28 2 5 0
2019/2020 PSV 25 7 6 0
2018/2019 PSV 34 4 4 0
2017/2018 sc Heerenveen 35 4 8 0
2017 sc Heerenveen 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

PSV ziet AZ naderen door duur puntverlies tegen Heerenveen

PSV heeft zondag op eigen veld niet kunnen winnen van sc Heerenveen: 2-2. De nummer twee van de Eredivisie ging rusten met een 0-1 achterstand, waarna Roger Schmidt hard ingreep met...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 6 mei
Mocht Stefano Pioli er niet in slagen om zich met AC Milan te plaatsen voor de Champions League, dan wordt Maurizio Sarri gezien als zijn opvolger. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren