Danilo reageert teleurgesteld op aantrekken van Haller door Ajax

Woensdag, 13 januari 2021 om 15:27

Het voelde voor Danilo Pereira als een teleurstelling dat Ajax zich vorige week besloot te versterken met Sébastien Haller. De 21-jarige Braziliaanse spits is dit seizoen door de Amsterdammers verhuurd aan FC Twente, waar hij met elf Eredivisie-treffers voorlopig een uitstekende indruk achterlaat. Danilo vertelt tegenover ESPN dat er voorafgaand aan die huurperiode is verteld dat bij volgend seizoen bij Ajax eerste spits zou kunnen worden, mits hij in Enschede een goede indruk zou achterlaten.

“Ajax is een topclub en is altijd op zoek naar de beste spelers. Ze leggen veel geld op tafel voor zo’n transfer, maar ik wens hem en Ajax het beste”, zo begint Danilo als de transfer van Haller naar Ajax ter sprake komt. De Amsterdammers maakte 22,5 miljoen euro over naar West Ham United voor de spits. Er wordt aan Danilo voorgelegd dat zijn perspectief bij Ajax er nu niet bepaald rooskleuriger op geworden is.

“Ja, het is wel wat ingewikkelder geworden. Daar ben ik ook niet blij mee, omdat ik daardoor toch wel een beetje de hoop ben verloren. Mij is verteld dat wanneer ik het hier goed zou doen, dat ik dan eerste spits zou kunnen worden. Ik ben hier topscorer en speel goed, daar ben ik trots op. Dat is ook mijn taak. Ajax is altijd op zoek naar goede spelers, en kopen die dan ook”, zo luidt het antwoord van de spits. “Ik werk hard en doe wat ik het leukst vind, dat is voetballen. Het team helpen en doelpunten maken.”

Voor Danilo wacht donderdagavond een weerzien met Ajax, als de Amsterdammers op bezoek komen in Enschede. Er wordt de spits gevraagd naar zijn landgenoot David Neres, die eerder deze week een foto op social media plaatste van zijn opvallende nieuwe kapsel. “Ja, over zijn nieuwe kapsel”, lacht Danilo als gevraagd wordt waarover hij het afgelopen dagen gehad heeft met Neres. “Ik zei tegen hem: je bent de gekste jongen die ik ken. Je weet nooit waar hij mee komt. Zijn haar, dansjes, dat soort dingen. Hij is gek.”

Ron Jans
FC Twente-trainer Ron Jans verwacht dat Ajax met revanchegevoelens zal afreizen naar Enschede, aangezien zijn ploeg eerder dit seizoen in de Johan Cruijff ArenA met 1-2 won. “Maar ik denk dat ze ook respect voor ons hebben gekregen. Niet alleen door dat duel, maar ook door andere wedstrijden die we gespeeld hebben. Ajax speelde die wedstrijd tegen ons onder hun niveau, terwijl wij het heel goed deden. Zoals we die wedstrijd in de tweede helft speelden, dat zouden we ook graag morgen zien.”

“Wij moeten van onze eigen principes uit gaan en heel veel energie brengen”, vervolgt de trainer van FC Twente op de website van zijn club. Hij noemt de 1-4 zege op FC Emmen van zaterdagavond een ‘goede voorbode’. “Ajax is een van de topteams in Nederland, wanneer je als voetballer daartegen speelt ben je hartstikke gemotiveerd en gedreven. Wij hoeven geen enkele angst te hebben, we hoeven niet naar beneden te kijken. We willen dit vasthouden. Zonder angst er gewoon invliegen.”

Danilo vastberaden: 'Ik wil bij Ajax de opvolger van Zlatan en Suarez zijn'
Meer video's

Poll

Zie jij Danilo op termijn basisspeler worden bij Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

118 reacties (laatste reactie door 29er)

Natuurlijk zeggen ze tegen die jongen dat hij eerste spits kan worden. En dat klopt ook, maar de kans is erg, erg klein. Hij doet het prima in Enschede, maar ook dit lijkt mij niet de spits die Ajax verder helpt. Dat is Haller in potentie wel, dus Ajax handelt in mijn ogen vrij logisch.
Danilo moet zijn onvrede morgenavond maar laten zien.

13 januari 2021 om 15:35

Zelfs als Haller geen pepernoot raakt dit jaar zal hij, gezien de transfersom en salaris, eerste keus zijn.

13 januari 2021 om 15:46

Ja? Want miljoenenaankopen zoals Edson Alvarez, Razvan Marin, Quincy Promes etc spelen natuurlijk week in, week uit 90 minuten.

13 januari 2021 om 15:49

Duurste aankoop en best betaalde speler van de competitie is toch wel van een iets andere orde dan bij de namen die jij noemt

13 januari 2021 om 15:52

Bovendien, op de plekken van de genoemde spelers heeft Ajax stevige en sterke alternatieven in de selectie. Dat is in het geval Haller niet het geval.

13 januari 2021 om 15:58

@ilmaestro21 maar als iemand anders er beter presteert levert dat uiteindelijk meer geld op. Dus dan zit Haller gewoon op de bank

13 januari 2021 om 15:58

@IlMaestro Correct. Al zijn Alvarez en Promes met transfersommen van om en nabij de 15 miljoen ook vrij fors. Denk wel dat Ten Hag een trainer is die zijn eigen plan trekt en zich niets aantrekt van transfersommen en salarissen.

13 januari 2021 om 16:07

@constant, Aan Danilo (zelfde verhaal als Brobbey) om het Ten Heg moeilijk te maken. Als 2e spits bij Ajax krijg je genoeg minuten. Spelen rond de 50 wedstrijden per jaar..

13 januari 2021 om 16:11

Haller is natuurlijk wel een flinke aankoop onder de vlag van Ten Hag. Mocht hij totaal niet presteren, dan zal de toekomst van Ten Hag wel samenvallen met de toekomst van Haller. Je kan als Ajax (en trainer van Ajax) zijnde simpelweg niet doodleuk alle transferrecords breken en hem vervolgens niet opstellen. Dat zou OF slecht vallen voor Ten Hag of slecht vallen bij het bestuur. Zo werkt dat in de voetballerij nu eenmaal. Met een flink prijskaartje koop je uiteindelijk ook behoorlijk wat krediet. Mocht het na een jaar nog steeds niks zijn, dan is het een ander verhaal. Maar dan vrees ik ook dat er iemand op zal stappen.

De reden dat Promes niet speelt heeft niet alleen met zijn vorm te maken schat ik zo in, maar ook met alle randzaken. Daarnaast heeft Promes zich in ieder geval al wel een seizoen bewezen en op de kaart gezet.

En Alvarez, tsja die transfer snap ik niet helemaal.

13 januari 2021 om 21:18

@MesdiBazoer voordeel van Danilo is dat ook op de flanken kan spelen tov Brobbery. Dus zou ideale speler zijn om erbij te hebben. Hij kan dan nog meer minuten maken als je hem belofte doet 1e backup voor alle 3 posities voorin.

13 januari 2021 om 15:47

De kans is echter immens dat hij volgend seizoen 2e spits is en dat had ik bij de start van het seizoen niet verwacht. Dat is een enorme vooruitgang voor die jongen.

Nou dat wordt een mooi weerzien. Vraag me af in hoeverre Danilo accepteert dat hij volgend jaar tweede keus is acchter Haller. Ik vrees een beetje dat het kapitaalvernietiging is geweest als je Danilo zo hoort. Misschien een leuke spits (en sneer) voor Feyenoord

13 januari 2021 om 15:47

Juist geen kapitaalvernietiging. Als ie niet in de plannen van Ajax voor komt dan verkopen ze een spits uit de topscorers top 3 voor véél meer dan de 2 miljoen die voor hem neergelegd is.

13 januari 2021 om 16:17

Ja dat is ook wel weer zo. Ik zat met mn hoofd al bij een potentiele transfersom in plaats van de huidige (en betaalde). Al met al is die 2 miljoen dan een habbekrats (wat raar klinkt als je het over miljoenen hebt).

13 januari 2021 om 15:50

Hij is waarschijnlijk verhuurt met hetzelfde plan als o.a. Botman, een jaar goed presteren en vervolgens voor een mooi bedrag verkopen. Ik zie hem zelf ook niet als potentiële eerste spits van Ajax, maar wellicht dat hij zich volgend jaar nog kan schikken in een rol als tweede spits. Hij kan daarnaast eventueel ook op de flanken spelen wat natuurlijk voor de breedte in de selectie handig is.

13 januari 2021 om 16:18

Opleiden voor verkoop? Klinkt wel een beetje als de strategie van veel andere topclubs. Maar doet Ajax dat tegenwoordig ook dan?

13 januari 2021 om 16:26

Hoofddoel blijft uiteraard spelers opleiden voor het eerste spelers. Alleen spelers die waarschijnlijk net goed genoeg zijn, of in ieder geval zo worden ingeschat, wil je toch voor een zo'n hoog mogelijk bedrag verkopen? Lijkt me niet meer dan logisch.

13 januari 2021 om 16:30

Bij Botman was dat niet een bewuste strategie maar op basis van zijn verhuurperiode. Ajax was niet overtuigd van zijn meevoetballende kwaliteiten en de ruimte in zijn rug. Buiten of dit juist is of niet maar als je dan een goed bod krijgt maak je een keuze. Bij Danilo kan dat ook gebeuren maar lijkt mij sterk. Ajax heeft een type Danilo ook gewoon nodig. Is veel meer een voetballende spits dan bv een Haller die een afmaker is. Ajax speelt zoveel wedstrijden dat je als 2e spits genoeg speeltijd kan krijgen als je goed genoeg bent. Ik zelf ben nog niet overtuigd van Danilo. Zijn cijfers zijn goed maar de vele rebound goals en het spel komt niet in de buurt van een top spits in Nederland.

13 januari 2021 om 17:08

Heerenveen kreeg niet voor niets een percentage van het verkoopbedrag, zelfde geldt nu voor Danilo. Voor Botman was het gewoon zo dat hij met Blind en Martinez twee zware concurrenten voor zich had. Twente heeft er baat bij dat Danilo het goed doet en eventueel voor een mooi bedrag verkocht wordt.

13 januari 2021 om 15:54

@Westend, Waarom? Ajax heeft dan een uitstekende 2e spits volgend jaar, wat een ander type is dan je 1e. Buiten dat kan hij met zijn snelheid ook nog wel op de flanken spelen. Wat is daar mis mee?

13 januari 2021 om 16:04

Vanuit Ajax is daar niks mis mee, maar je proef een beetje van Danilo dat hij geen genoegen neemt met een plek als tweede keus.

13 januari 2021 om 16:40

Ik vrees dat Danilo weinig te eisen heeft. Als het m niet bevalt, moet hij zich weer laten verhuren of vertrekken. Klinkt hard, maar zo is topsport.

13 januari 2021 om 16:55

Nou ja daar komt het dan toch ook op neer

13 januari 2021 om 16:59

Wanneer Feyenoord Jorgensen kan verkopen is het wellicht een optie. Echter, eerst kijken hoe constant deze speler is voordat Feyenoord weer een one day fly koopt, zoals ene Griek lang geleden.

Wat voor Brobbey geldt, geldt ook voor Danilo: laat het zien! Je bent profvoetballer, er zijn geen garanties. De beste speelt, dus laat zien dat je de beste bent. Danilo is nog jong, net als Brobbey en Traore. Ga eerst eens die strijd winnen. Dan komen de minuten vanzelf wel.

13 januari 2021 om 15:38

Precies dit. Als je goed genoeg bent speel je gewoon. Daarnaast kan Danilo ook op de vleugels uit de voeten, en ik heb het al vaker gezegd, Haller speelt het beste met nog een spits naast hem.

13 januari 2021 om 15:41

Al laat Danilo het nu ook wel zien. Ik heb zelf mijn twijfels of hij de toekomstige ajax spits zal worden, maar ik snap vanuit zijn oogpunt ook wel dat hij denkt "wat moet ik nog meer doen?". Want zowel qua spel als qua doelpunten had je eigenlijk niet meer van hem kunnen vragen.

13 januari 2021 om 15:44

Ze hebben Haller nu en Danilo pas in de zomer bij zich. Laat ze het maar lekker uitvechten. Daarnaast heeft een team als Ajax baat bij meerdere goede spelers voor één positie.

13 januari 2021 om 15:42

je hebt inderdaad geen garanties, maar je moet wel weten welke battles je kiest. Het zou naief zijn van Danilo om te denken dat hij een eerlijke kans krijgt tegen Haller. Beter is om te vertrekken bij Ajax en je via andere clubs laten zien, om zo wellicht over paar jaar weer in beeld te komen bij Ajax. Minuten moet je toch maken

13 januari 2021 om 15:59

Nou ja, de strijd aangaan met Traore en Brobbey om achter Haller in de pikorde te komen. Met het programma van Ajax heb je toch meer dan 1 spits nodig en Huntelaar zwaait af na dit jaar. Al die gasten willen meteen in de basis.

13 januari 2021 om 16:20

ik zou als Danilo zijnde verzoeken nog een jaartje verhuurd te worden. Heb je meer aan dan achter Haller plaats te nemen, ook al heb je Traore en Brobbey verslagen. Die spaarzame wedstrijden of minuten in wedstrijden die al gespeeld zijn schiet je weinig mee op

13 januari 2021 om 16:22

Waarom is een basisplek altijd de enige juiste oplossing? Zoals Dnsdkr al aangeeft, een tweede spits bij Ajax maakt ook genoeg minuten. Voor een speler als Danilo (geen uitzonderlijk talent naar mijn mening) toch een uitstekend vooruitzicht? En zoals iemand anders hier al aangeeft, er zijn genoeg lessen te leren uit de houding van Schone. Die is 10 keer de basis uit gespeeld bij Ajax, door een talent of nieuwe aankoop, maar elke keer kwam hij weer terug de basis in, op verschillende posities op het veld. Dat is karakter. Wordt een beetje moe van die 'opgevers' zoals Brobbey en Noa Lang. Beetje lange adem zou niet verkeerd zijn.

13 januari 2021 om 16:42

29er: als je je laat verhuren kan je ook niet in de training laten zien hoe goed je bent. Nog los van de speelminuten die hij echt wel zal krijgen

13 januari 2021 om 17:01

Nee, dat klopt. Je kan wel gedurende wedstrijden laten zien dat je het niveau van de eredivisie aan kan

13 januari 2021 om 15:47

Haller is de recordaankoop van Ajax. Die gaan ze er natuurlijk nooit uithalen tenzij hij er echt niks van bakt. Die gaat er minimaal 15 maken per seizoen en Danilo weet dan ook wel dat hij daarom geen basisspeler wordt. Dan zou het goed zijn als hij bijvoorbeeld na dit seizoen bij Twente blijft want daar kan hij elke wedstrijd spelen

13 januari 2021 om 15:51

Kan Twente nooit betalen. Als hij de lijn van de 1e seizoenshelft doortrekt kan geen club hem in Nederland betalen anders dan de club waar hij al eigendom van is. Hoeveel denk je dat een van de topscoorders van de eredivisie moet kosten. Helemaal als die onder contract staat bij een kapitaalkrachtige club en ook al een Europees doelpunt te pakken heeft...

13 januari 2021 om 15:58

Als je ziet wie de afgelopen jaren topscoorder van de Eredivisie zijn geworden, weet ik niet of dat iets waard is. Spelers als Janssen, Jahanbasksh, Finnbogasson en Vleminckx zijn een aantal voorbeeld hiervan en die hebben het niet bepaald gemaakt in het buitenland. En dat Danilo een Europees doelpunt heeft gemaakt, kan je ook van heel veel spelers in Nederland zeggen. Daarnaast heeft Danilo een contract tot 2022, dus met nog een 1-jarig contract kun je ook niet veel geld vangen.

13 januari 2021 om 16:26

Wel met een Ajax stempel. En je kan vinden van Ajax wat je wil, die gasten krijgen (jaloersmakend) altijd het onderste uit de kan als het gaat om transfersommen. Daar kan je als PSV of Feyenoord zijnde (want dat zijn mijn clubs) alleen maar jaloers op zijn.

13 januari 2021 om 17:30

Het is nieteens alleen de stempel, Ajax is verder een heel gezond bedrijf met een geweldig scoutingsmechanisme. Bij Feyenoord verdampt al het geld door het terughalen van bekende of geflopte Nederlanders zonder restwaarde. Overigens is het centrale duo heel goed gescout.

13 januari 2021 om 15:49

Ach al dit scenario zich bij een ex-jeugdspeler van Ajax zich had voltrokken bij een buitenlandse topclub was de beste jongen een geldwolf en heeft die zijn carrière verpest. Nou, in hoeverre heeft deze Danilo zijn kans gehad? Er wordt gewoon even een blik met geld opengetrokken om de best betaalde speler van de eredivisie te creëeren. Overigens snap ik Ajax wel hoor, aangezien zij kampioen willen worden en de kans met Haller een stuk groter is. Maar daarnaast snap ik de topclubs ook. Uiteindelijk heb je bijna geen tijd voor talentontwikkeling om je hoge broek aan te kunnen bijven houden.

13 januari 2021 om 15:52

Toch vind ik daar een verschil in zitten DNSDKR. Danilo is naar Twente gegaan om zich te laten zien in de Eredivisie, zodat hij met meer ervaring en een andere status kon terugkeren bij Ajax en daar kon strijden voor 1e spits. Dat doet hij alleraardigst bij Twente tot nu toe. Maar een half seizoen later koopt Ajax een ervaren spits van 20 miljoen voor een hoog salaris. Vanuit Ajax gezien geen gekke move, maar dat is toch geen fijn perspectief voor Danilo? Want Tadic stond voor hem in de spits (ervaren, hoog salaris), Traore en Huntelaar (ervaren) en nu dan nog Haller erbij (ervaren, grote aankoop, hoog salaris). En dan had je ook nog Brobbey. Nou kan hij door zich te laten zien een streepje voor krijgen op Brobbey en in mindere mate Traore. Maar t.o.v. Tadic en Haller is dat toch wel echt opeens een heel stuk lastiger. Ondanks dat je inderdaad voor je kans zou moeten gaan, moet je ook realistisch blijven vind ik. Tadic staat sowieso basis, maar kan nog op een andere positie. Maar qua kansen krijgen t.o.v. Haller, dat zal gewoon een stuk minder zijn. Haller heeft gezien zijn transfersom, status en salaris automatisch meer kansen. Ongeacht of hij niet direct presteert. Hij zal dus langer mogen aanmodderen als het slecht gaat, terwijl Danilo misschien maar 1 of 2 kansen krijgt om wat te laten zien. Je bent dus sterk in het nadeel.

13 januari 2021 om 16:03

Goede reactie, Jackieboy. Maar Danilo is 20 of 21 en verwacht bij Ajax 1e spits te worden, dat kan, maar dan moet ie geduld hebben. Eerst moet hij de strijd winnen van Traore en Brobbey. Als je dat niet kunt, dan verdien je het ook niet om eerste spits te worden. En met het programma van Ajax zal Haller ook blessures, schorsingen of rust krijgen. En als Haller het goed doet, zal Ajax hem met 2-3 jaar wel weer doorverkopen, dan is Danilo ook nog maar 23 jaar. Dus om nu al zwaar teleurgesteld te zijn is wellicht een beetje aan de vroege kant.

13 januari 2021 om 16:12

Zeker waar Dnsdkr. Zwaar teleurgesteld is dan ook wel een beetje een overdreven reactie van zijn kant inderdaad. Maar ik vind het wel terecht dat hij in de basis teleurgesteld is. Hij moet inderdaad de strijd winnen van Traore en Brobbey in 1e instantie. Maar gaat hij daar de kans voor krijgen? Dat is dus een beetje waar ik dan over twijfel. Traore heeft sowieso een streepje voor denk ik, omdat hij al redelijk wat heeft gespeeld voor Ajax 1. Brobbey kan dit seizoen nog meer minuten maken, mits hij blijft. En dat is dan om de plek achter Tadic en Haller in te nemen. Dus dan ben je 3e spits toch?

Uiteindelijk is 2-3 jaar voor zijn ontwikkeling wel veel, als hij dan nauwelijks speeltijd zal krijgen. Want laten we wel wezen, zelfs als hij de concurrentiestrijd van Brobbey en Traore zou winnen, dan betekent dat nog steeds niet dat hij per sé veel wedstrijden zou krijgen. Als je het op dit moment dan bekijkt he. Als er spelers weg gaan veranderd de situatie misschien voor hem.

Van die kant snap ik dus wel dat hij teleurgesteld is, zeker omdat hij goed presteert bij Twente.

13 januari 2021 om 16:13

Danilo laat nu toch bij Twente zien dat het een veel betere spits is dan Traore en Brobbey? Ik zie veel als in je bericht en dat is het hem nou juist. Tegen Danilo is dus gezegd (zijn woorden) 'als je het goed doet bij twente dan kan je eerste spits worden bij ons'. Nu doet Danilo het voortreffelijk bij twente en dan haalt Ajax midden in het seizoen een spits die een godsvermogen verdient en gekost heeft. Dan snap ik de teleurstelling van Danilo heel goed, als hij nu geen pepernoot had geraakt het afgelopen half jaar dan had hij misschien meer begrip gehad voor Ajax maar ik snap dat dit als een klap in zijn gezicht voelt. Danilo kan toch niet 3 jaar tweede viool gaan spelen achter Haller? Hij is jong en moet juist nu veel spelen om zich te ontwikkelen en niet alleen invallen tijdens bekerwedstrijden. Dus wachten totdat Ajax Haller verkoopt lijkt me geen hele slimme zet van Danilo.

13 januari 2021 om 17:01

Danilo heeft het nog laten zien om een hele simpele reden. Een spits bij Ajax moet anders spelen als bij bijvoorbeeld twente. Niet alleen om de tactiek die akax hanteert, maar ook hoe tegenstanders zich tegen ajax wapenen. Hiermee zeg ik niet dat hij slechter is als de andere 2 jonkies, maar die zekerheid is er ook niet. Kortom, hij doet ervaring op en moet zich volgend jaar bewijzen op de training en in de invalbeurten die hij 100% gaat krijgen.

13 januari 2021 om 16:01

Nou geef ze de kans zou ik zeggen, alleen Traore lijkt die te krijgen.

13 januari 2021 om 16:44

Het gevaar van het nieuwe beleid van Ajax is dat talenten geen toekomst meer zien en voor andere clubs gaan kiezen. Dat gebeurde eerder PSV. Tegenwoordig heb je als talent meer kans om door te breken bij PSV of AZ dan bij Ajax.

13 januari 2021 om 17:03

Talent krijgt nog steeds ontzettend veel kans, maar veel talenten verwachten op hun 18e al een basisplaats te hebben.

13 januari 2021 om 17:30

Naarmate het niveau stijgt en de club meer geld investeert in aankopen wordt het moeilijker om door te breken. Er wordt ook vaak gezegd dat spelers juist op deze leeftijd veel wedstrijden moeten spelen.

13 januari 2021 om 16:59

Hij mag toch best zeggen dat ie teleurgesteld is? Volgens mij werkt ie hard en laat ie zien dat ie zeker een prima spits is. Of hij goed genoeg voor Ajax is betwijfel ik ook maar we gaan het zien. Ben al lang blij dat Twente een constructie ala Botman heeft en nog een beetje mee krijgt als hij verkocht wordt. Iets wat in dit geval ook terecht is, aangezien zijn spel in Enschede zijn waarde wel extreem opgeschroefd heeft.

Tja, dan ben je toch lichtelijk bij de neus genomen. Ik vind zo'n toezegging ook nogal wat van Ajax. Of hadden ze totaal niet verwacht dat hij het zo goed zou doen?!

13 januari 2021 om 15:45

Kans om eerste spits te worden is nauwelijks een toezegging. Die kans heeft hij ook nu nog. Stel: goede voorbereiding, blessure Haller, en hij staat er zo in.

Tja, het komt ook door de blessures van de ander Ajax-spitsen. Dat bracht een acuut spitsenprobleem met zich mee en derhalve was Haller dé noodoplossing. Een transfer uit nood geboren zo gezegd.

13 januari 2021 om 15:56

Dat is deels waar. Maar aan de andere kant: als Ajax het volste vertrouwen heeft in Brobbey en Traoré kopen ze niet een spits van het formaat Haller voor veel geld. Je weet als club dat zo'n jongen die twee in de weg gaat zitten en als je vol op hun talent en potentie vertrouwt laat je dat niet gebeuren. Terecht trouwens, zowel Traoré als Brobbey vind ik niet van het vereiste niveau. Danilo dicht ik meer potentie toe. Ook al zal hij volgend jaar geen basisspeler zijn, denk ik dat hij aan genoeg speelminuten zou moeten komen om voor Ajax van waarde te zijn.

13 januari 2021 om 16:20

Ajax had drie geblesseerde spitsen: Traoré, Brobbey en Huntelaar. Vandaar dat er haast gemaakt werd met Haller. Ja, hij stond al eerder op de radar van Overmars maar er was nu opeens haast geboden. Danillo zou ook kunnen denken dat dit een uitdaging is om nog beter te worden.

13 januari 2021 om 16:23

Alleen met Traore had je een potentiele eerste keus gehad, maar ook daarbij wist je van tevoren dat hij met zijn minimale ervaring niet een heel jaar lang constant zou presteren. Van het fysiek van Huntelaar mag je dat ook niet verwachten en Brobbery is denk voor de basis niet het niveau dat je wil nastreven. Als dat niveau nog steeds champions league is. Haller was gewoon een transfer die ook aan het begin van het seizoen met een volle fitte selectie niet onlogisch was geweest.

13 januari 2021 om 16:36

Blessures zijn de verklaring waarom je op korte termijn een oplossing wil. Maar als Brobbey en Traoré werkelijk van het kaliber Kluivert, Van Nistelrooij, Huntelaar of Van Persie waren geweest hadden ze echt wel voor een huuroplossing gekozen om hen daarna vrij baan te geven. Maar dat ze maar liefst 22,5 miljoen trekken om even hun clubrecord te breken geeft genoeg weer hoeveel vertrouwen ze hebben in de alternatieven. Inclusief Danilo, voor wie ik wel een tweede viool achter Anthony voorzie. Overigens moet Danilo niet gaan liggen miepen natuurlijk. Had hij vorig jaar in de spaarzame optredens en op de training iedereen verbaast dan had-ie nu gewoon gespeeld. Ajax haalt Anthony echt niet als Danilo bewijst van hetzelfde kaliber te zijn; een topspeler stelt zichzelf op.

13 januari 2021 om 16:49

@gomes
Ik denk dat ze Tadic als beoogt spits hadden, niet Traoré. Door de blessure van Neres is een streep door die rekening gegaan en is Tadic het beste op links.
En wat je zegt klopt ook. Traoré komt te kort (is niks mis mee, die komt er uiteindelijk wel) en Brobbey komt noodgedwongen over uit de jeugd.
Als ik dan een bericht lees waarin staat dat Brobbey Haaland moet gaan vervangen, dan vraag ik me af of de realiteit zoek is.

13 januari 2021 om 16:20

22,5 miljoen betalen voor een noodoplossing ga je natuurlijk nooit doen. Dan had je beter een veteraan kunnen kopen waar je veel minder voor hoeft neer te leggen. Haller had in theorie van de zomer natuurlijk al gehaald moeten worden, want er heeft volgens mij heel het jaar nog geen 9 bij gelopen. Genoeg aanvoer, maar niemand die er staat om aangespeeld te worden. Met andere woorden: welke 9 is momenteel geblesseerd dan?

13 januari 2021 om 16:37

Alle drie volgens mij.

13 januari 2021 om 16:45

Tadic. Die speelt in de spits als Neres beschikbaar is. Door de blessure van Neres staat Tadic op links. Traoré is back-up van Tadic, Huntelaar stormram en Brobbey noodgedwongen overgehaald uit de jeugd. Dus je beoogde #1 is weg (tadic door Neres) en #2 (traoré is geblesseerd) is weg.
Aangezien de spoeling op de flanken ook dun is, is Haller geen overbodige luxe. En ja, als je 15 mln voor een CV neerlegt (alvares) dan is 22,5 voor een spits niet véél meer toch?

13 januari 2021 om 16:59

Tadic is geen spits. Dat is alleen een noodgeboren spits. De rest had het echt niet gered als eerste keus (zie bovenstaande). Haller was sowieso van de zomer al geen slechte transfer geweest. Wat de hoogte van de prijs betreft. Dit is het nieuwe beleid. Ajax kan het betalen dus er is niks mis mee. Neemt niet weg dat ik het niet gewend ben, dus het klinkt als absurd hoog. Daar heb ik het niet eens over. Maar wel in het kader van: als je dat uitgeeft, dan koop je daarmee wel wat 'credit' en dat geef je niet uit voor de bank.

Ik begrijp zulke reacties niet helemaal. Waarom beschouwen deze spelers het niet als een uitdaging om nog beter te worden, zodat een trainer niet om ze heen kan? Ik kan me een interview met Schöne herinneren waarin hij zei dat elke keer als hij op de bank moest gaan zitten, hij bij zichzelf dacht: ik moet ervoor zorgen dat de trainer niet om me heen kan.

13 januari 2021 om 16:38

Omdat een speler die voor 25 miljoen gehaald is toch wel een streepje heeft op een andere goedkope speler over het algemeen. Als ze gelijkwaardig zijn is de kans groot dat Haller gewoon blijft spelen. Daarnaast wordt geen speler natuurlijk blij van meer concurrentie.

13 januari 2021 om 16:59

22,5 miljoen. Ik weet het, sommigen zouden zeggen dat het verschil niet veel is, maar ik heb het niet in mijn portemonnee. ;-). Dan moet Danilo ervoor zorgen dat hij beter dan Haller wordt. Ajax heeft er geen problemen mee om een dure aankoop op de bank te zetten als het alternatief beter is.

13 januari 2021 om 17:04

Ik betwijfel het! Als je ziet hoeveel kansen Promes maar blijft krijgen en hoe weinig kansen Noa Lang kreeg, dan denk ik dat dat zeker met het prijskaartje te maken heeft. Het is ook moeilijk aan te tonen dat je echt beter bent dan je concurrent als je de kansen niet krijgt. Over dat bedrag heb je gelijk natuurlijk, 2,5 miljoen is nog wel een verschilletje .

13 januari 2021 om 17:32

Het is moeilijk om iemand kansen te geven die een garantie op speeltijd wil.

13 januari 2021 om 17:50

Misschien bij een normale aankoop wel, maar Haller is de duurste speler van Ajax en de gehele Eredivisie. Die gaan ze echt niet zomaar banken, omdat Danilo leuke dingen bij Twente doet.

Wat mij betreft kunnen er 2 dingen gebeurd zijn: Ajax heeft dit vooraf niet met Danilo besproken, of ze hebben hem wel ingelicht maar het heeft geen effect gehad. We tasten natuurlijk in het duister, maar ik kan me toch niet voorstellen dat Ajax de aankoop van Haller niet bespreekt met spelers op dezelfde positie. Als in: "danilo, moet je horen, we hebben veel vertrouwen in je en je doet het goed bij Twente, maar we zitten met een acuut probleem. Geen zorgen, als je zo door gaat is er plek voor je in de selectie van het 1e volgend jaar, misschien niet direct als eerste spits, maar je komt er wel. Alleen we moeten nu snel schakelen. Blijf hard werken jongen, dan liggen er volgend jaar heus kansen!". Zoiets. Lijkt me verstandig.

13 januari 2021 om 15:46

Ik kan me totaal niet voorstellen dat een Danilo betrokken wordt in de transfers van spitsen bij Ajax. Danilo heeft het maar te accepteren en voor hem 10 anderen. Het gaat om Ajax hier, niet om het opleidingsprogramma en de gemoedstoestand van Danilo.
Wel kan ik mij voorstellen dat het aantrekken van een spits besproken wordt met spelers a la Blind en Tadic, maar daarna houdt het snel op

13 januari 2021 om 15:57

Dat vind ik nou juist niet wat bij Ajax zou passen en ook veelzeggend over hoe de huidige leiding over de jeugdspelers denkt. Waarom zou je dat niet doen? Op deze manier loop je een hoop talent mis die niet precies de juiste instelling heeft, juist jeugdspelers hebben soms even een zetje in de goede richting nodig.

13 januari 2021 om 16:47

Er wordt hier wel eens geklaagd over de begeleiding van (jeugd)spelers. Dit hoort daar wat mij betreft ook bij. Heus, ik ben ook van mening dat Danilo het zelf moet laten zien en zo goed moet spelen dat Ten Hag niet om hem heen kan. Dat doet hij overigens wat mij betreft de afgelopen seizoenshelft ook in het eerste van Twente en daarvoor speelde hij in Jong Ajax volgens mij ook heel behoorlijk. Ik zeg niet dat Ajax de 'goedkeuring' van Danilo moet hebben voor zo'n transfer, maar je kunt op je vingers natellen dat zo'n jongen teleurgesteld gaat zijn. Om dan te voorkomen dat je met een ontevreden speler zit - wat nog erger is als hij zoals Danilo op afstand zit omdat hij verhuurd is en je hem dus al niet vaak ziet en spreekt - die mogelijk aan een vertrek gaat denken, moet je dit beter (bij gebrek aan een goed Nederlands woord) managen.

13 januari 2021 om 16:48

Waarom zou je dat niet doen? Omdat het topsport is en geen kleuterschool. Ajax hoeft geen enkele verantwoording af te leggen aan Danilo. Juist van dit soort concurrentie worden ze sterk. Kunnen ze dat niet aan? Dan maar naar een andere club.

13 januari 2021 om 17:02

Juist! Het lijkt wel de maatschappij waarin alle kinderen een medaille krijgen zodat niemand teleurgesteld is. Als ze hier niet sterker van worden, beschikken ze niet over de juiste mentaliteit.

Huntelaar met pensioen straks Brobbey aflopend contract Liassina traore krijgt interesse uit het buitenland Zo raar is het niet. Volgend jaar kan hij terug naar Ajax en dan concurrentie aangaan met een goede spits. Is pas 21 jaar, komt vanzelf aan de beurt

Tja, dit is de keerzijde van het nieuwe beleid van Ajax. Toptalenten keren de club de rug toe en kapitaal wordt vernietigd.
Danilo is van harte welkom bij AZ! :D

13 januari 2021 om 15:42

Echte toptalenten komen echt wel bovendrijven. De lat ligt alleen hoger

13 januari 2021 om 16:00

Met alle respect maar als ik vanuit de ogen van een jeugdspeler kijk zie ik wekelijks Labyad in de basis verschijnen en regelmatig Klaiber invallen. Als dat soort spelers als voor gaan dan zakt je de moed wel een beetje in de schoenen.

Was positief verrast dat Rensch erin mocht komen tegen Psv, dat zou ik graag vaker zien en zou het juiste signaal afgeven.

De kunst is om de lat niet te hoog te leggen, zelfs de grootste talenten zoals de Ligt hebben ook een paar foutjes moeten maken door een kans te krijgen.

13 januari 2021 om 16:08

Wat zeg jij nou? Kapitaal vernietigt!? Botman en Lang werden ruim boven de waarde verkocht die ze op dat moment vertegenwoordigen, de koopsom die Ajax en Crotone in geval van geslaagde verhuur (magallan speelt bijna alles in Italie) hebben opgenomen is bijna even groot als het aankoopbedrag, op miskoop Marin heeft Overmars maar drie miljoen verlies geleden. Naar het schijnt heeft Fiorentina belangstelling voor Traoré en je hoeft je er niet meer over te verbazen als Overmars de Afrikaan ondanks dat-ie overduidelijk geen toekomst bij Ajax heeft toch voor 9 miljoen weet te slijten.

Sowieso: welke toptalenten keren Ajax de rug toe? Botman? Die jongen verrast vriend en vijand en waarschijnlijk ook zichzelf; hij heeft nooit á la Mathijs de Ligt of Donny van de Beek als toptalent te boek gestaan. Gezien die status was de 9 miljoen euro die Ajax opstreek een uitstekende verkoop; achteraf is het dan gemakkelijk oordelen wanneer die jongen de pannen van het dak speelt bij Lille en Ajax centraal achterin net problemen heeft. En Lang? Doet het ook verrassend bij Brugge, maar laten we niet doen alsof dat Ajax' toptalent was. De werkelijke toptalenten die Ajax voortbrengt of aantrekt staan volgens mij gewoon op het wedstrijdformulier. Gravenberch, Anthony en in goede doen Neres.

13 januari 2021 om 16:35

Ik vind 6 miljoen voor Lang niet veel geld, zeker als je bedenkt dat hij van Ajax komt. Die jongen gaat echt heel goed worden.

13 januari 2021 om 16:46

Dat laatste denk jij, maar ik zie in hem niet meer dan pakweg Justin Kluivert indertijd. Dus zeg het maar, wie krijgt er gelijk. Vorig seizoen deed Lang mee in 12 Eredivisiewedstrijden. Vijf daarvan voor Ajax, voor wie hij tijdens zijn enige basisplaats er op een goede dag tegen Twente drie inschoot. Het overige doelpunt dat hij maakte was in een van de zeven wedstrijden als huurling van datzelfde Twente, toen hij in de laatste minuut tegen Sparta de eindstand bepaalde. Hij wist dus in slechts twee wedstrijden te scoren en geen enkele een assist te geven, En van een track record van mijlpalen vóór dat seizoen was evenmin sprake. Dan is het wel erg verwend om snobby te doen over 'maar' 6 miljoen voor een speler met zo'n profiel, of ie nou van Ajax komt of niet. Als die jongen niet in je plannen voorkomt is dat echt een meer dan goede prijs.

13 januari 2021 om 17:01

Je praat alsof Justin Kluivert inmiddels al met pensioen is. Die knul is 21 en staat nog steeds bekend als een groot talent, net als de even oude Noa Lang. Lang draaide dit seizoen volgens vele supporters zo'n beetje de beste voorbereiding van alle Ajacieden met enorm veel doelpunten en assists, maar kreeg vervolgens geen enkele kans. Als ik nu regelmatig Promes zie stuntelen op die positie, of Tadic, die te sloom is geworden voor de flank, dan denk ik dat Lang zeker niet had misstaan. Dus nee, ik vind 6 miljoen voor Noa Lang niet veel, ook al vind jij dat verwend en snobby om te zeggen.

13 januari 2021 om 17:05

Lang wilde een garantie op speeltijd en die kon hij logischerwijs niet krijgen. Daarom wilde hij weg. Dat gezeur maar dat Ajax hem had moeten houden, wordt steeds triester. Wat had Ajax moeten doen: hem vastbinden op de bank en hem losmaken als hij in mocht vallen? Ten Hag koos in het begin ervoor om Labyad een kans te geven nadat die jaren zonder te klagen op de bank had gezeten. Lang klaagde vanaf het begin. En niemand weet of Lang nu meer gescoord zou hebben dan Labyad. En ja, ik weet dat Labyad niet op dezelfde positie speelt, maar met Neres en Anthony zou Lang op de vleugels niet in de basis staan.

Ik vind Twente echt een leuke ploeg hebben met Drommel Oosterwolde die jongen met die moeilijke naam op het middenveld 😋 en dan Cerny en Danilo nog echt een leuke ploeg die ik zomaar de play offs zie halen. Enige nadeel is soms de wisselvaligheid tegen Rkc dacht ik maar zulke potjes hou je er tussen met een jonge selectie. Misschien kan Cerny komende zomer meteen Jans meenemen naar Utrecht dat zou een aanwinst zijn haha. Ik verwacht wel dat Ajax wint maar hoop wel een leuke spannende wedstrijd.

13 januari 2021 om 15:45

Bedoel je Roemeratoe? Die doet het dit jaar ook zeker naar behoren. De wisselvalligheid zit hem ook in het feit dat Twente in die wedstrijden het spel moet maken. Dat hoeven ze morgenavond natuurlijk niet, dus kunnen ze de boel weer lekker afjagen voorin. Ik verwacht een leuke open wedstrijd, maar ben bang dat kwaliteit dit keer toch wel in het voordeel van Ajax gaat werken. Jans is van ons haha, Cerny zullen we wel weer uit moeten zwaaien eind van het seizoen.

Zou zo maar kunnen dat 'ie er een paar inlegt morgen, dat zou wat zijn zeg

Zorg als speler er voor dat de trainer niet om je heen kan. Zo maak je kans dat je eerste spits wordt.

13 januari 2021 om 16:00

precies. In theorie harstikke makkelijk. Nu de praktijk nog...

13 januari 2021 om 19:44

Als je strijd niet aan durft te gaan met Haller ga je er al vanuit dat je slechter bent.

13 januari 2021 om 20:51

klopt. Is dat onrealistisch?

In het voetbal dat Ajax speelt zou hij denk ik sowieso meer van de vleugel komen. Daar mocht hij vorig seizoen als ik me niet vergis ook een paar keer aan het eerste ruiken. Als 'Ajax-spits' komt hij tekort, hoe goed hij het ook bij Twente doet.

13 januari 2021 om 16:25

En daar is altijd plek als Neres en antony weer zo vaak gebleseerd raken.

13 januari 2021 om 16:33

Zou een beetje een verspilling van zijn grootste kwaliteit zijn: zijn neusje voor de goal. Hij is daarnaast niet heel snel en zal niet snel een enorme actie bouwen langs 3 of 4 spelers maar kan wel weer gewoon lekker meevoetballen in snel combinatiespel. Nee, Danilo kan echt maar op 1 positie spelen en dat is in de spits.

Haller is de beste optie voor de korte 3n lange termijn. Danilo weet nu waar hij aan toe , anders had hij het pas later geweten. Dus wat dat betreft is dit weer een voordeel voor hem

Wel een beetje het slachtoffer van de situatie. EtH dacht met Tadic in de Cl/el en in NL met Huntelaar, Traore en Brobbey genoeg te hebben. Nu dat Huntelaar stopt, Traore niet goed genoeg blijkt en Brobbey niet bijtekent en dus een blok aan je been is kan je moeilijk met Labyad daar blijven spelen. Danilo moet gewoon nog anderhalf jaar daar spelen en dan terugkomen om Haller uit de basis te spelen. Je kan op topniveau niet met twee kinderen voorin spelen of ze moeten overgetalenteerd zijn a la Messi of Haaland en dat is geen van onze spelers. Maar wel een goede motivatie voor morgen voor hem, hopelijk houd hij zich rustig.

Ik vind hem ook nog niet goed genoeg voor het eerste van Ajax. Hij heeft een neusje voor de goal, maar is soms ook wel onzichtbaar. Gewoon je stinkende best blijven doen dit jaar en (hopelijk) topscorer worden en duur verkocht worden aan een Duitse, Franse of Engelse middenmoot. Houdt Twente er ook nog een leuke cent aan over.

Gewoon nog anderhalf seizoen bij Twente laten voetballen, voor alle partijen het beste!

Als Traore, Brobbey en Huntelaar niet gebleseerd waren geraakt dan had Ajax ook niks gehaald is er duidelijk gemeld. Ze moeten wel. Ajax is groter dan Danilo. Ze moeten kampioen worden. Dat lukt niet als Ten Hag Labyad continu in de spits zet in plaats van tadic. Kwaliteit is nodig. Danilo moet gewoon blijven presteren en kan dan gewoon vast bij het eerste komen als Huntelaar en Brobbey weg zijn. Traore zit je dan nog mee maar als hij zo doorgaat dan gaat hij die wel voorbij.

13 januari 2021 om 16:49

Als het louter om de blessures te doen was zou Ajax geen recordaankoop hebben gedaan. Deze transfer is natuurlijk gedaan meg het oog op de komende jaren, niet om een blessuregolf te overbruggen. Het is volkoem logisch dat Brobbey en Danilo hun toekomst bij Ajax heroverwegen nu ze weten dat Ajax met 20 miljoen heeft gesmeten voor een speler op hun positie in de komende jaren.

13 januari 2021 om 16:49

Als het louter om de blessures te doen was zou Ajax geen recordaankoop hebben gedaan. Deze transfer is natuurlijk gedaan meg het oog op de komende jaren, niet om een blessuregolf te overbruggen. Het is volkoem logisch dat Brobbey en Danilo hun toekomst bij Ajax heroverwegen nu ze weten dat Ajax met 20 miljoen heeft gesmeten voor een speler op hun positie in de komende jaren.

13 januari 2021 om 17:08

@HijNiet!, Overmars heeft letterlijk gezegd dat Haller weliswaar al lang op de radar stond bij Overmars, hij nu haast heeft gemaakt vanwege de vele blessures en de belangrijke wedstrijden die er nu aan komen.

13 januari 2021 om 17:09

Daarnaast is Ajax al tien maanden in onderhandeling met Brobbey over zijn contract. Haller heeft daar niets mee te maken.

13 januari 2021 om 17:20

Als Haller zoals je zegt al lang op de radar stond - wat ongetwijfeld zo zal zijn, zo'n aankoop gaat niet over één nacht ijs -, waarom ben je dan zo zeker dat het niet bijtekenen van Brobbey daar niets mee te maken heeft?

13 januari 2021 om 17:34

Omdat Overmars zei dat ze hem al in de zomer wilden halen. Dat was toen niet mogelijk. De onderhandelingen met Brobbey begonnen al in maart....

13 januari 2021 om 18:41

OK, dus Ajax probeerde al om Haller te halen terwijl men vlak daarvoor de onderhandelingen met Brobbey was gestart? Dat maakt de gedachte dat Brobbey weinig vertrouwen voelt bij Ajax toch alleen maar meer plausibel?

Snap de teleurstelling, maar ik zou niet te veel hoop verliezen nu. Ik heb eigenlijk, net als bij de meeste aankomen van Ajax van de afgelopen tijd, weinig vertrouwen in Haller. Zeker in Europees verband gaat hij het niet waarmaken gok ik. Danilio (en ook de andere Spitsen) moeten het gewoon even rustig afwachten.

Ik begrijp de teleurstelling bij Danilo heel goed, echter denk ik dat hij hoe dan ook geen eerste spits zou zijn geworden bij Ajax. Ik denk dat het echt een speler is die perfect past bij een ploeg die in de omschakeling gevaarlijk wil worden. Bij Ajax worden hele andere eisen gesteld aan een spits. Desalniettemin zou ik hem het succes enorm gunnen.

Als het om Feyenoord of PSV gaat wordt in zulke gevallen al snel gezegd dat die clubs de jeugd geen kans geven en dat die jonge talenten maar beter snel een andere club zouden moeten zoeken. Doet Ajax echter een recordaankoop op een positie waar ze al 2 goede jonge talenten hebben lopen hoor je ineens dat die jongens zich maar in hun rol moeten schikken. Erg opmerkelijk. Het is natuurlijk volkomen logisch dat Danilo en Brobbey hun toekomst bij Ajax heroverwegen nu Ajax voor hun positie een speler voor de komende jaren heeft gekocht.

13 januari 2021 om 17:11

Ook hier geldt: Ajax is al tien maanden in onderhandeling met brobbey. De komst van Haller staat daar los van.

Voeten laten spreken vriend, te beginnen met morgenavond. Kan je heel Ajax oprollen en ze laten zien dat men er naast zat

Voor zowel Danilo, Traoré als Brobbey geldt dat niet hun kwaliteiten, maar die van Haller zo ongeveer de norm zijn voor Ajax. Als zij dus willen slagen zullen ze daar naar toe moeten werken. Wie dat niet wil of kan valt vanzelf af.

Brobbey vertrekt, Huntelaar stopt. Komt er voor Danilo ook weer meer ruimte, maar hopelijk verhuren we hem iig nog 1 seizoen aan Twente. Leuk hoe hij het daar doet.

Spelers die bang zijn voor concurrentie zullen nooit de top halen!! Dag Danilo

Snap zijn gevoel wel, maar in het profvoetbal word je keihard beoordeeld en dus is er maar één die iets aan zijn situatie kan dienen dat is Danilo zelf. En mochten Traoré en Brobbey vertrekken nemen zijn kansen automatisch toe. Dus knul geef nooit op.

Er komen genoeg wedstrijden komend seizoen. Haller zal niet alle wedstrijden spelen door kaarten of misschien blessures en in sommige wedstrijden kan je met Danilo, Anthony en Neres "samba" voetbal spelen en heb je met haller een bal vaste spits. Daarbij kan Danilo ook op de flanken spelen. Of als spits naast of 10 achter Haller. Zijn minuten kome echt wel als hij zo door blijft gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Feyenoord3518
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. DrommelKeeper180
Julio PleguezueloVerdediger181
DaniloAanvaller1811
Q. MenigAanvaller166
D. RotsAanvaller20
D. DumićVerdediger91
T. EbuehiVerdediger170
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

31 fans
Aanvaller, 26 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Ajax 4 2 0 0
2020/2021 West Ham United 16 3 0 0
2019/2020 Eintracht Frankfurt 0 0 0 0
2019/2020 West Ham United 32 7 1 0
2018/2019 Eintracht Frankfurt 29 15 3 0
Laatste voetbalnieuws

‘Jesse Lingard staat voor overstap binnen Premier League’

West Ham United bereidt een transfer van Jesse Lingard naar Londen voor, zo meldt de London Evening Standard. De 28-jarige buitenspeler annex aanvallende middenvelder, die bij Manchester United niet in de...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 26 januari
Juventus en Sassuolo naderen een akkoord over de transfer van Gianluca Scamacca. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren