'AZ had Lasse Schöne moeten halen, maar dat heeft nu geen nut meer’

Woensdag, 13 januari 2021 om 09:24 • Laatste update: 09:24

AZ-icoon Barry van Galen vindt het jammer dat de Alkmaarders geen werk hebben gemaakt van de komst van Lasse Schöne. De oud-voetballer had graag gezien dat de nummer vijf van de Eredivisie zich deze maand had versterkt met de transfervrije middenvelder. “Alleen heeft dat geen nut meer, want je doet niet meer mee om de titel”, aldus Van Galen in een podcast van Voetbal International.

Schöne raakte het onlangs eens met Genoa over de ontbinding van zijn contract. De Deense middenvelder was dit seizoen door de club niet ingeschreven voor de Serie A en speelde daardoor al bijna een halfjaar geen wedstrijd meer in competitieverband. Van Galen denkt dat de ex-Ajacied van toegevoegde waarde was geweest voor de ploeg van trainer Pascal Jansen, maar volgens de oud-speler is AZ afgehaakt voor het kampioenschap en heeft zijn komst geen zin meer.

AZ verloor dit seizoen pas eenmaal, maar speelde al zeven keer gelijk in totaal vijftien wedstrijden. De achterstand op koploper Ajax bedraagt zeven punten, al hebben de Amsterdammers nog wel een wedstrijd tegoed. “Het was perfect geweest voor de laatste maand richting de titel. Dan had je de ervaring van Ron Vlaar gehad en Schöne zijn trap. Nu je niet meer meedoet om de titel, kun je beter de jongere spelers een kans geven, zoals Tijjani Reijnders”, aldus Van Galen in de Retteketet Podcast.

Van Galen wijst naar de tactiek van Ajax op de transfermarkt. Hij ziet dat directeur voetbalzaken ‘gearriveerde spelers’ terughaalt naar Nederland. “Dat werkt veel beter. Die focussen zich op de eigen jeugd en halen alles terug uit het buitenland. Dat is veel beter dan uit de Nederlandse competitie. Die zijn lang niet zo ver. Ik vind Haller bijvoorbeeld een geweldige aankoop”, aldus Van Galen.Gerelateerd

Meer sportnieuws

34 reacties (laatste reactie door bowser101)

Het zou voor AZ inderdaad een leuke speler zijn geweest om erbij te hebben, alleen op mentaliteit al. Met hem op het veld acht ik de kans een stuk kleiner dat ze al die zekere overwinningen weggaven in het begin van het seizoen. Overigens wil ik even melden dat in diverse Italiaanse media wordt gezegd dat Schöne en Ajax de puntjes op de I aan’t zetten zijn kwa contract. Dus Schöne lijkt zo goed als zeker terug te keren op het oude nest.

Lasse schone is echt vergane glorie. Kon bij Ajax toen hij ging al niet meer mee en is nu bijna 35.

13 januari 2021 om 09:38

Europees gezien ben ik het zeker met je eens, maar voor de ED is Schöne zeker nog een toegevoegde waarde voor Ajax. Misschien niet voor de topwedstrijden, maar meer voor tegen de sub-toppers of als er een wedstrijd opengebroken moet worden d.m.v. vrijetrappen etc. Het is toch heerlijk dat je iemand het veld in kan sturen met een trap ala Schöne.

13 januari 2021 om 09:50

Hoor jezelf praten. Terughalen voor de wedstrijdjes tegen Emmen etc. Dan spuug je echt je hele jeugdopleiding in het gezicht.

13 januari 2021 om 10:57

Hoor je mij praten dat hij in de basis moet starten of zo? Beetje voorbarige conclusie van jezelf vind je niet? Hij zal tenslotte genoegen moeten nemen met een reserverol. En een Lasse Schöne heeft een betere trap dan ieder talent wat er nu op dit moment bij Ajax 1 rondloopt, dusja alsnog zou ik Schöne graag zien komen omdat hij bepaalde dingen bezit (rust brengen in het spel, geweldige trap) wat de jeugd niet heeft en wat Ajax best kan gebruiken. Zou het mooi vinden om Schöne nog 0,5 tot 1,5 seizoen bij Ajax te zien spelen om daarna een andere rol te vervullen binnen de organisatie.

13 januari 2021 om 11:07

Voorbarige conclusie? Welnee. Wat Theo zegt snijdt gewoon perfect hout. Schone terughalen is gewoon je eigen jeugd wéér een klap in het gezicht geven. De zoveelste inmiddels. Want het is niet onwaar dat Schone een trap heeft die geen Ajaxjeugdspeler momenteel heeft, maar dat het terughalen van Schone ontegenzeggelijk betekent dat er weer een plek wordt ingenomen die door een jeugdspeler zou moeten worden ingevuld, dat valt onder geen enkel beding te ontkennen. Ook jouw argument in dat verband, van die vrije trappen, maakt die conclusie niet anders. Zeker al niet als je zelf stelt dat het gaat om de 'reserverollen'.

13 januari 2021 om 12:38

Ik ben er wel voor om Schone terug te halen, een beetje zoals Huntelaar. Hij moet de jeugd bij de hand gaan nemen en beter maken. Het gezeur over de jeugd die te weinig kansen krijgt is flauwekul. Dat hebben we onder de Boer gezien, die deed het met veel jeugd, maar de meeste jonge spelers kwamen uiteindelijk te kort om Ajax naar een hoger niveau te tillen. Je ziet nu hetzelfde bij AZ gebeuren...

13 januari 2021 om 13:18

"dat hebben we onder de Boer gezien, die deed het met veel jeugd, maar de meeste jonge spelers kwamen uiteindelijk te kort"

Maar hieruit volgt toch dat het gezeur over de jeugd die te weinig kansen krijgt gewoon helemaal juist is? Je erkent het nota bene zélf???
En nogmaals, prima om dan nu te zeggen: 'waarom zou ik een mindere jeugdspeler opstellen als ik een vele betere kan kopen?'. Maar ben dan ook gewoon eerlijk en ga niet de feiten ontkennen. Zeg gewoon: 'klopt, de speeltijd die Ajax aan de jeugd geeft is sinds Frank de Boer drastisch verminderd. Wat is daar dan zo enorm mis mee dat je dat niet kunt erkennen?
En voordat je begint met 'haha, Blind, Klaassen, Mazraoui, Schuurs, Gravenbergh' even rustig nadenken he. Van die spelers zijn Schuurs, Blind en Klaassen gewoon gehaald, dat heeft niets met het geven van kansen aan de jeugd te maken. Sterker, juist het terughalen van die spelers blokkeert de ontwikkeling van de volgende generatie jeugdspelers die alweer minder speeltijd krijgen. En Mazraoui en Gravenbergh hebben hun debuut al paar seizoen geleden gemaakt. Welke jeugdspeler gaat dit seizoen vast de basis halen dan? Traoré en Brobbey in ieder geval niet, dat geef ik je op een briefje. En Rensch en Taylor ook niet.
Dus de stelling dat Ajax de jeugd nog maar weinig kansen geeft die klopt gewoon. En dat vindt jij zelfs ook!

13 januari 2021 om 16:05

@constant Kante
Gravenberch heeft dit seizoen voor het eerst een kans als basisspeler gekregen en is definitief doorgebroken. Vorig seizoen was dat Dest die inmiddels aan Barcelona verkocht is. Het jaar daarvoor Mazraoui. Nu begint Rensch steeds meer kansen te krijgen als 18 jarige en zit Taylor er steeds dichter tegenaan. Als Ajax elk jaar 1 jeugdspeler volledig laat doorbreken tot basisspeler doen zij dat gewoon uitstekend als topclub. Alsof er bij andere topclubs elk jaar 2 of meer spelers doorbreken vanuit de jeugd?

Ik vind het nog wat voorbarig om AZ nu al afte strepen voor het kampioenschap. Einde deze maand worden de knikkers deels verdeeld en weten we hoe één ieder ervoor staat. Als AZ gewoon een resultaat haalt bij PSV staat de vlag er weer heel anders voor.

13 januari 2021 om 09:46

Ja dan moeten ze wel nu een paar goede resultaten neerzetten. Tegen de top 3 moet je dan toch op zn minst 7 puntem halen om weer aan te haken. Dan zit het er wel in.

13 januari 2021 om 10:22

@adro

Zolang Pascal Aboukhlal erin blijft brengen voor Karlsson, en Stengs met zijn lamlendige en speelse instelling er maar in laat staan, Gudmunsson niet gebruitk, Druijf er de laatste 5 minuten maar in brengt, en het hele team na een 1-0 voorsprong maar achteruit gaat lopen, om maar een paar voorbeelden te noemen, gaat AZ geen punt pakken in de toppers. Leuk dat Boadu zo'n potentie heeft, maar net als Stengs heeft ook hij een schop onder zijn reet nodig. Kan bijna geen bal goed aannemen. AZ heeft het zeker in het begin van het seizoen, veel te veel laten liggen, om mij nu ook maar enig vertrouwen te geven als supporter. Dat gezegd hebbende, de wonderen zijn de wereld nog niet uit natuurlijk.

13 januari 2021 om 10:56

Een team als utrecht kan je nu afstrepen voor de titel. AZ zeker niet. heb echt nog wel gekkere dingen meegemaakt. Het komt wel vaker voor dat teams, die net geen constant topteam zijn, 1 vd 2 seizoenshelften een enorme vormboost hebben. Als alle puzzelstukjes goed vallen kan Az nog ver komen in de competitie.

13 januari 2021 om 11:17

@bowser: een team als Utrecht strepen we al af voordat het seizoen begint. AZ kunnen we afstrepen, het is Ajax of PSV met hooguit Feyenoord of Vitesse op het vinkentouw maar dat is t ook echt

Alsof AZ met Schöne wel mee had gespeeld om de titel. Teveel spelers hebben momenteel hun vorm niet. Had Schöne wel graag bij AZ gezien, maar ik denk niet dat hij daar interesse in heeft. Kan ergens anders waarschijnlijk meer geld verdienen. Makkelijk scoren dit van Van Galen.

Omdat AZ niet meer mee doet voor de titel heeft het geen zin meer? Gezien de verschillen in mogelijkheden is het al razend knap als AZ top 3 eindigt. Als Schöne daarbij kan helpen moeten ze hem gewoon halen. En ook allemaal leuk en aardig dat de transfertactiek van Ajax geroemd wordt, maar als iedere andere club die tactiek gaat volgen in Nederland dan zijn ze binnen een seizoen failliet. Feyenoord wilt natuurlijk ook liever Haller dan die Pratto, maar dat is financieel onmogelijk. Makkelijk om een transfertactiek van een club die 40 miljoen per jaar aan CL-gelden krijgt op te hemelen.

13 januari 2021 om 10:23

Hahah die miljoen krijgen ze niet he, daar spelen en presteren ze zelf voor om dat te verdienen. Clubs in de Premier League, die 'krijgen' geld, met TV-gelden van 150 miljoen voor de nummer laatst. Ajax begon toen Overmars aangesteld werd in dezelfde situatie als Feyenoord nu, er was nergens geld voor. Door een decennium aan zeer goed beleid, enkele Europese prestaties en de verkopen van meerdere top spelers heeft de club nu een groot vermogen en kan het logischerwijs ook grotere transfers doen. Dus ja, je kunt stellen dat het 'leuk en aardig dat de transfertactiek van Ajax geroemd wordt', maar als je kijkt waar Ajax vandaan komt vind ik het niet meer dan normaal dat dat beleid als positief gezien wordt.

13 januari 2021 om 10:58

heb je helemaal gelijk in Sander, door jarenlang goed beleid heb je nou een waarde van 342 miljoen op het veld staan, en door die investeringen kunnen we meedoen in de CL en die 40 miljoen binnenslepen.

13 januari 2021 om 11:34

Sanderk91.
"hahah die miljoen krijgen ze niet he, daar spelen en presteren ze zelf voor"
Door deze opmerking haal je wel weer een discussie van paar maanden geleden terug. Objectief beschouwd heeft Ajax dit seizoen namelijk wel degelijk 40 miljoen 'gekregen'. In de zin dat ze er geen volledige competitie voor hebben hoeven te spelen én, belangrijkste van alles, ze ook alle risico's konden vermijden van het moeten uitspelen van de competitie waarin die koppositie en dus garantie op 40 miljoen verspeeld had kunnen worden (iedere discussie over de uitkomst van die eventuele race zijn zinloos zowel in Ajax' als in Az' voordeel en staat los van de realiteit hoe de zaken er op dat moment voor stonden én hoe het uiteindelijk is uitgepakt).
Maar in andere jaren moet er inderdaad voor gepresteerd worden, dat is correct.
Daarnaast blijf ik me verbazen over de soepelheid van veel Ajaxfans die Hosanna blijven roepen over het huidige beleid zonder zich te realiseren wat een koorddans act het eigenlijk is. Velen staren zich blind op 'ach, we hebben geld zat, kunnen het uitgeven en zelfs aan paar zeperds maken geen drol uit want we verkopen elk seizoen spelers dus who cares?'. Heel erg naief. Mensen weten niet het verschil tussen eigen vermogen en liquiditeit, hebben geen flauw benul dat de begroting van Ajax is ingesteld op het halen van de groepsfase CL (wat alleen dus al direct betekent dat missen van die groepsfase gelijk staat aan een direct exploitatietekort van 40 miljoen) én het elk seizoen moeten verkopen van minstens 55 miljoen aan spelers om quitte te draaien. Weinigen weten dat Ajax een enorme kostenlast moet dragen, alleen aan salaris betaalt Ajax al bijna 100 miljoen per seizoen!!!
Kennelijk denken velen dat een jaartje geen kampioen worden eventjes makkelijk uit het eigen vermogen gehaald kan worden. Dat is een halve waarheid. Eigen vermogen is, zoals een spaarpot, slechts één keer te gebruiken. Als het uitgegeven is, dan is het weg. En hoe doe je het dan het jaar daarop, als er per ongeluk weer geen landstitel gehaald wordt en weer geen CL wordt afgedwongen? Ajaxfans doen hier altijd lacherig over, alsof dat nooit zal kunnen gebeuren (behoorlijk rare gedachtenkronkel), én dat Ajax natuurlijk gewoon elk seizoen spelers verkoopt en dus nooit in gevaar kan komen. Als je dat afzet tegen jouw suggestie dat het 'niet meer dan normaal is' om het beleid van Ajax toe te juichen, maar ik zet daar een vraagteken bij.
En dat doe ik vooral vanwege het feit dat Ajaxfans denken dat dit beleid kan resulteren in 'structurele aansluiting bij de Europese subtop'. En dát is echt een grote misrekening. Want met het huidige beleid en de huidige cijfers gaat Ajax die ambitie uiteraard never nooit waarmaken. Punt is namelijk dat clubs in Nederland, ook zonder dit beleid, louter incidenteel Europees succes kunnen hebben. De kansen daarop zijn voor Ajax met hun huidige beleid niet significant groter geworden. Voor die uitgesproken ambitie is namelijk geen omzet van 200 miljoen en een begroting van 110 miljoen nodig. Dan is een omzet van 350-400 miljoen nodig. En een begroting van 200-250. Dáár is Ajax nog mijlenver vanaf en het grote probleem (dat PSV eerder ook al had) is dat de Nederlandse markt gewoonweg te klein is en er niet genoeg geld in zit om structureel, dus niet incidenteel zoals CL inkomsten en transfers, een grote stap te maken.
Dus Ajax moet nu een risicovol beleid voeren met slechts geringe kans om de ambities werkelijk te realiseren.
Enfin, ik weet wel dat mijn bijdrage hier reacties zal krijgen, want sommige Ajaxfans zijn niet heel goed in het lezen van kritiek als zij vinden dat hun club natuurlijk niet bekritiseerd zou mogen worden want Ajax staat toch bovenaan? Ja precies! Maar bovenaan de ranglijst staan rechtvaardigt niet dat je je ogen sluit voor de realiteit en de brenger van de nare boodschap gaat aanvallen met emotionele argumenten. Dus heren, graag zie ik jullie reacties tegemoet, maar probeer het inhoudelijk te houden en mij te overtuigen wat Ajax momenteel in financieel opzicht allemaal voor geweldige dingen aan het doen is.

13 januari 2021 om 12:18

Jeetje mina wat een enorm bericht zeg haha! Welja joh, vorig jaar heeft Ajax de 40 miljoen 'gekregen', ik vind het helemaal goed. Die discussie is al honderd keer gevoerd en daar doel ik ook helemaal niet op en wil ik ook niet verder op in gaan. Ik reageerde op de stelling 'dat Ajax 40 miljoen per jaar krijgt', alsof ze het op jaarlijkse basis in de schoot geworpen krijgen, dat is nou eenmaal niet waar. Verder ben ik geen enorme expert op financieel gebied en ik heb zeker niet het idee dat ik beter inzicht heb in de financiën van Ajax dan de directie, dus ik ga mij verder ook niet uitlaten over het wel/niet verantwoord zijn van het varen van deze koers. Ergens heb ik toch wel het idee dat ik Overmars en de andere financieel betrokkenen in de Ajax directie daar toch echt wel een fatsoenlijke afweging in kunnen maken.

13 januari 2021 om 13:31

Enorm bericht? Ik onderbouw gewoon uitstekend, hoop dat je dat niet vervelend vindt!
En nee, Ajax krijgt inderdaad normaal gesproken geen 40 miljoen. Dat moet echt met een landstitel verdiend en gehaald worden. Ik wijs er alleen op dat ze die 40 miljoen afgelopen seizoen dus wél gekregen hebben, maar inderdaad die discussie is gevoerd en helder.
Verder zeg je dus dat je gewoon vertrouwd op de kennis en kunde van Overmars en de rest van de directie. Okay, dat kan ik volgen. En heel gek is dat niet. De kans dat Overmars de boel opzettelijk gaat laten instorten is uit te sluiten. Waarom zou hij dat doen?
Maar toch wil ik je het volgende voorhouden. Overmars en Sar weten waar ze mee bezig zijn. Althans, dat lijkt zo als ze interviews geven. Maar zij zijn ook gewoon eerlijk. Zij erkennen allang wat ik in mijn styk zei. Dat Ajax echt een koorddans act uitvoert. En dat er niet heel veel voor nodig is om van dat touw af te vallen. In dat verband kijk ik met belangstelling naar al die beerichten over een mogelijk vertrek van Overmars. Hij kan dus mooie sier maken met mooie transfers en als dan Ajax volgend seizoen als hij weg is geen kampioen wordt, dan zit zijn opvolger met de gebakken peren.
Oftewel, ook Overmars is een passant n zekere zin. Zoals ook Van der Boog, Jaakke etc. passanten waren. En laatstgenoemden dachten ook ooit dat bij Ajax de bomen tot de hemel reikten. Waarna zij de club bijna de grond in boorden. Kijk, als Ajax gewoon de komende zes jaar vijf keer kampioen wordt, dan is er uiteraard niks aan de hand. Maar jij hebt toch ook gezien hoe Ajax te gronde gericht werd, bijna, door een paar cowboys die een onrealistische ambitie hadden en een rotsvast vertrouwen dat het geld wel met de prijzen meeging?
Enfin, we gaan het zien. Punt is ook dat we dit weekeinde weer eens pijnlijk duidelijk hebben kunnen zien dat dat zogenaamde 'gat' tussen Ajax en de rest gewoon non-existent is. Ajax staat er uitstekend voor, maar dat ze mijlenver van de rest af staan is gewoon zelfdelussie. Zelfs ondanks al die miljoenen, ondanks eventjes een spits van 25 miljoen ophalen vlak voor de wedstrijd kon 'het Bayern van de Lage Landen' niet van PSV winnen. Het zegt veel. Heel veel!

13 januari 2021 om 20:06

Hoi Constant Kante! je hebt gelijk, je onderbouwt je mening goed. Er zijn trouwens zeker mensen die realistisch langs het hele fangebeuren kunnen kijken. Mijn inziens vind ik Overmars en vd Sar 'cowboys met onrealistische ambitie' noemen veel te ver gaan. Zoals ik het zie; je moet iets proberen toch? tuurlijk is de markt in Nederland verschrikkelijk begrenst, maar de komende jaren kan er goed een volledige herschikking van de voetbalmarkt plaatsvinden. Met een Superleague bijvoorbeeld. Dan wil je toch wel even bij de beste 18 van Europa horen. Dan zal je geen last hebben van een begroting En met de historie van Ajax maken we wel een kansje, als die league komt. Niemand weet wat gaat gebeuren, maar ik heb het volste vertrouwen in die twee cowboys die Ajax weer op de kaart zetten in Europa, ook al is t maar voor een tijdje.
P.s: ik wacht nog met smart op die beneliga, stel de superleague komt niet.

Beetje een aparte conclusie, dus omdat meneer vindt dat AZ niet meer meedoet om de titel, moeten ze maar geen ervaren kracht halen die iedere club in de Eredivisie wel kan gebruiken?

13 januari 2021 om 09:53

Ik denk dat hij dan doelt op de extra financiële inspanningen. Je investeert in zo’n Schone om dan kampioen te worden of de beker te winnen. Schone zal voor Az begrippen echt geen goedkoop contract hebben. Nu de kansen op een kampioenschap verkeken zijn, begrijp ik dus wel de redenering dat je niet meer aan dat soort dure en oude spelers moet beginnen. Vrij logisch toch?

13 januari 2021 om 10:18

Dat is toch redelijk logisch. Het is voor de lange termijn dan toch beter dat een Reijnders minuten maakt, als AZ vertrouwen in hem heeft. Dan heb je volgend jaar een betere Reijnders, die eventueel een open plek van Koopmeinders of Midtjso kan innemen.

Dit is dus precies wat Az nooit doet en nu dus ook niet.
Schone is ook iets te oude en vraag me af voor wie hij zou moeten spelen.
Voor zijn trap hoef je het ook niet te doen want daar heb je Teun al voor lopen.
Feit is gewoon dat er teveel blessures zijn van belangrijke mensen, voornamelijk De Wit en Svensson zijn heel erg belangrijk in het spel van Az.
De Wit jaagt en loopt de vuile meters voor anderen wat bijvoorbeeld Boadu nu moet doen.
Ook Clasie en Vlaar worden in het veld gemist als "ervaren" personen, kortom Az heeft gewoon teveel blessures.
Tel daar bij op de corona golf die er heeft gehangen en de verklaring voor de plek waar ze nu staan is gevonden.
Ik vind het na het desastreuze begin nog redelijk knap dat ze zo hoog staan en inmiddels vele punten los van de plekken daar onder.
Januari is wel de belangerijkste maand, maar ik denk dat die iets te vroeg komt, maar dat is geen excuus.
Az zal moeten deze maand om nog iets moois aan dit seizoen over te houden.

13 januari 2021 om 11:24

Ik vind dat je het wel te makkelijk gooit op die blessures. Het wisselbeleid van Jansen is ook niet te volgen. Waarom wisselt hij steeds Karlsson voor Aboukhlal (kan me niet herinneren dat hij ooit goed heeft gespeeld in AZ 1), waarom wisselt hij steeds Druijf erin voor Boadu in de laatste minuten? Waarom geeft hij Gudmundsson niet de voorkeur boven Boadu, Albert heeft het goed gedaan in de periode van de Europese wedstrijden. Waarom wisselt hij Stengs nooit en Karlsson wel die veel dreigender is?

AZ mist Clasie, Svensson en De Wit inderdaad, maar ook zonder hen vind ik dat AZ wel wat meer mag laten zien.

13 januari 2021 om 13:05

Helemaal gelijk, maar het wisselbeleid is een beetje vergelijkbaar met vorig seizoen waarin alles wél liep.
Albert heeft zich blijkbaar onmogelijk gemaakt en Boadu ging er wel vaker uit voor Druijf.
Abouklal snap ik echter ook weinig van omdat dat een blind paard is en alleen maar eigen succes kent en dat heeft Az juist niet nodig aangezien Az een team is.

13 januari 2021 om 14:08

Aboukhlal is, en dan overdrijf ik echt niet, één van de minste spelers die ik ooit in AZ heb gezien. Hij heeft al behoorlijk wat minuten gemaakt maar nog geen enkele keer een glimp laten zien van waarom hij die minuten krijgt. Maar daar zijn we het over eens.

Albert heeft zich onmogelijk gemaakt inderdaad, en dat vind ik ontzettend dom van hem. Maar Jansen moet ook begrijpen dat het team met Gudmundsson veel beter liep. Hij heeft een schorsing gehad en verdient nu gewoon een nieuwe kans naar mijn idee.

Het wisselbeleid is eigenlijk al het hele seizoen drama, ook toen Slot er nog zat. Elke keer als er een aanvaller voor een verdediger in wordt gewisseld geven we de wedstrijd weg. Echt doodzonde, maar ik ben wel blij dat Leeuwin er niet meer in komt.

13 januari 2021 om 16:42

Hoe kan het toch dat alle fans zien dat Aboukhlal echt 100% tekort komt, maar hij wel steeds de minuten krijgt? Ik heb echt geen sprankje hoop dat hij nog gaat slagen bij AZ.

13 januari 2021 om 16:47

Geen idee, hij zal op de trainingen wel goed zijn? Die mogen we helaas niet bezoeken, anders was ik er allang geweest om het talent Aboukhlal te aanschouwen.. . Heb er ook geen vertrouwen meer in, zelfs Guus Hupperts liet meer zien. btw, leees net dat Clasie weer terug is vanavond! Blij mee.

Hij zou NEC een grote dienst kunnen bewijzen. En terugkeren in Nijmegen een middenveld met een ervaren Paraguayaan en een ervaren Deen zou ze in de Goffert goed kunnen uitkomen. Maar dan moet Lasse wel genoegen nemen met het salaris wat NEC hem aanbied. En anders zou hij ook een prima speler zijn voor Heerenveen, Utrecht, Groningen, Twente.. Als hij toch het seizoen toch per se wilt afmaken in de Eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AZ

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3844
2.Vitesse3818
3.PSV3722
4.Feyenoord3520
5.AZ3416
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
O. WijndalVerdediger170
T. KoopmeinersMiddenvelder1711
F. MidtsjøMiddenvelder162
M. BizotKeeper160
M. BoaduAanvaller154
J. KarlssonAanvaller155
C. StengsAanvaller155
Voor de complete selectie: Clubpagina AZ.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AZ.

279 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Genoa 0 0 0 0
2019/2020 Genoa 32 2 5 0
2019/2020 Ajax 0 0 0 0
2018/2019 Ajax 30 5 2 0
2017/2018 Ajax 30 10 6 0

In de wandelgangen

Zaterdag 16 januari
Olympique Marseille heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Arek Milik, maar is nog niet rond met Napoli. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren