Eintracht verlost oude bekende van uitzichtloze situatie bij Real Madrid

Donderdag, 14 januari 2021 om 15:38 • Laatste update: 15:44

Eintracht Frankfurt heeft de terugkeer van Luka Jovic wereldkundig gemaakt. De spits, die bij Real Madrid de hoge verwachtingen tot op heden nog niet heeft kunnen waarmaken, wordt de rest van het seizoen gehuurd door de nummer negen van de Bundesliga. De centrumspits ondergaat donderdag zijn medische keuring en tekent aansluitend zijn contract. Eintracht Frankfurt heeft geen optie tot koop bedongen bij de onderhandelingen.

De overstap van Jovic naar Eintracht Franfkurt werd donderdagmiddag door de Duitse club kenbaar gemaakt via de officiële kanalen. De elfvoudig Servisch international komt bij Real Madrid amper in de plannen voor en daarom stond de Koninklijke niet onwelwillend tegenover een vertrek. Transfermarktexpert Fabrizio Romano meldde onlangs dat Jovic was aangeboden bij Manchester United, maar de Engelse grootmacht besloot daar niet op in te gaan en versterkte zich later met de transfervrije Edinson Cavani.

BILD: Zirkzee kan transfer vergeten na rood voor keiharde overtreding

BILD meldde dinsdag al dat een transfer van Joshua Zirkzee naar Eintracht Frankfurt van de baan was.Lees artikel

Jovic begint in Frankfurt aan zijn tweede termijn. In de twee seizoenen die hij voor die Adler speelde, verzorgde hij 36 doelpunten in 75 officiële wedstrijden. Daarmee verdiende de spits, die eerder het shirt droeg van Rode Ster Belgrado en Benfica, een transfer naar Real Madrid, dat maar liefst zestig miljoen euro voor hem neertelde. In de Spaanse hoofdstad kon Jovic voorlopig nog niet aan de hooggespannen verwachtingen voldoen.

Namens Real Madrid speelde Jovic voorlopig 32 wedstrijden, waarin hij 2 doelpunten en 2 assists verzorgde. Dit seizoen doet trainer Zinédine Zidane nauwelijks een beroep op hem, waardoor hij pas vijf keer in actie kwam. Tijdens zijn dienstverband bij Real Madrid raakte hij meer dan eens in opspraak door zijn acties buiten het veld, bijvoorbeeld toen hij de coronaregels in Servië overtrad en daarmee een gevangenisstraf riskeerde. Al met al heeft Real Madrid nu voldoende gezien en mag Jovic tijdelijk vertrekken.

AC Milan had eveneens belangstelling in de aanvalsleider, maar zag Eintracht Frankfurt aan het langste eind trekken. Het contract van Jovic bij Real Madrid loopt voorlopig nog door tot medio 2025. Bij Eintracht Frankfurt wordt de Serviër de opvolger van de naar Club Brugge vertrokken Bas Dost, een vacature waarvoor ook Zirkzee werd genoemd. BILD meldde dinsdag al dat Eintracht Frankfurt niet langer belangstelling had voor negentienjarige Nederlander, omdat hij vanwege een schorsing van drie wedstrijden niet direct inzetbaar is.


Poll

Zie jij Luka Jovic uiteindelijk nog slagen bij Real Madrid?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

Ongelofelijk zonde hoe dit verlopen is. Hopelijk pakt hij het daar weer op

12 januari 2021 om 18:22

Links / Ja zeker wel zonde maar eerlijk is eerlijk, hij is nooit in de buurt van een Benzema gekomen, als hij wel in de basis speelde was het heel onwennig, het team begreep hem niet echt en voorzetten kwamen maar zelden op hem aan, Benzema is een een 9 en een half die soms als een soort 10 speelde en dat kon Jovic gewoon niet. Ik hoop ook dat hij zich herpakt in Duitsland

14 januari 2021 om 18:34

Vind je dat jovic genoeg kansen heeft gekregen als fan?

Blijft bizar dat spelers als Jovic en Griezmann geen pepernoot raken bij Real en Barca. Torres in zijn Chelsea tijden ook een moi voorbeeld. Bij hun vorige clubs waren het prachtige spelers met een soort magie in de benen. Teveel druk op de schouders? Andere leefomgeving? Heimwee naar familie en/of vrienden? Zeg het maar.

12 januari 2021 om 18:10

Griezmans geval is niet bizar hoor, hij en messi lopen elkaar in de weg.

12 januari 2021 om 18:13

Ook de wedstrijden zonder Messi bakt Griezmann er vrij weinig van. Vorig jaar niet en ook dit jaar niet.

12 januari 2021 om 18:27

Dat heeft met vertrouwen te maken. Hij weet dat Koeman hem altijd rond de 60ste minuut vervangt of als die op de bank begint 10 minuutjes krijgt. De laatste twee wedstrijden deed Koemand dat niet en Griezmann bedankte met 2 doelpunten en 2 assists. Moet ook zeggen dat Griezmann in deze 433 een stuk beter speelt. De terugkomst van Dembele heeft daar zeker mee te maken, die zijn rol op de flank (en met momenten in de spits als Messi de rechterflank opzoekt) uitstekend vervult.

Wat Jovic betreft is het logischer: hij gaat Benzema echt niet uit de basis spelen en hij is geen flankspeler. Een pure nummer 9 à la Aguero. Heeft gewoon de foute keuze gemaakt met Real. Bij United zou ik hem wel zien shinen, maar dat is geen optie meer met de aanwezigheid van Cavani.

12 januari 2021 om 18:35

Heb jij de wedstrijden van Barca gekeken? Vorig jaar en dit jaar heeft Griezmann vaak gewoon de volle 90 minuten gespeeld. Speelde ook in die wedstrijden als een natte krant. Krijgt juist veel vertrouwen door hem keer op keer op te blijven stellen. De jonge talenten speler gewoon met durf. Nemen risico in hun spel en zijn niet bang om fouten te maken. Griezmann laat het tegenovergestelde zien. Zoals ik net ook al zei; het gaat steeds beter en hopelijk komt hij steeds meer in vorm.

12 januari 2021 om 18:41

De jonge talenten spelen met durf omdat ze niets te verliezen hebben, ze zien iedere minuut als een kans. Griezmann speelt met een prijskaartje van 120miljoen op zijn schouders, waarvoor hij niet heeft gekozen. Bij iedere verkeerde pass komt er kritiek. Logisch dat het verlammend werkt. Maar je kan toch gewoon toegeven dat Griezmann de laatste twee wedstrijden, niet tegen de minste tegenstanders (athletic en Granada), het uitstekend heeft gedaan. Zowel verdedigend als aanvallend (2 goals en 2 assists). Zijn prima cijfers. Bovendien lopen Griezmann, Dembele en Messi elkaar niet in de weg, maar vullen ze elkaar juist aan (dembele met zijn diepte, Griezmann die goed de ruimte maakt voor Messi én productief is, Messi die het spel dicteert). De laatste 2 wedstrijden was het spel ook eindelijk genieten geblazen, mede dankzij het goeie werk van de 3 mannen voorin.

12 januari 2021 om 18:51

Volgens mij geef ik in beide reacties aan dat Griezmann de laatste paar wedstrijden prima speelt. Ook de talenten hebben genoeg te verliezen. Geef je de ene na de andere verkeerde pass dan is het snel afgelopen. De concurrentie bij een topclub is moordend. Je komt op de bank terecht en doordat er juist geen enkele cent voor je betaald is resulteert het ook gelijk in dat je geen/weinig kansen meer krijgt. Griezmann en Dembele blijven kansen krijgen doordat er juist een flink bedrag voor ze is betaald. De talenten hebben wel degelijk iets te verliezen, namelijk; belanden veel en veel sneller op bank na een totale afgang. Het wordt daarna lastiger om je in de kijker te spelen tussen spelers die 100+ hebben gekost.

12 januari 2021 om 19:09

araujo maakte een kapitale fout tegen eibar, de volgende wedstrijden gewoon in de basis gestaan. tegen granada zou die ook titularis zijn, maar hij zei af wegens een blessure tijdens de opwarming. pedri had tegen real een heel zwakke partij, maar koemand bleef toch vertrouwen hebben (ondanks de magere productiviteit die pedri had na deze wedstrijden. nu is die productiever en dwingender dankzij het vertrouwen). mingueza gaf twee reuzenkansen weg tegen osasuna, maar krijgt nog steeds veel minuten. en zo kan ik verder blijven gaan. braithwaite, geen talent maar wel een goedkope transfer, kreeg ook veel minuten van koeman. de grote aankopen daarentegen, griezmann, dembele, pjanic, coutinho, hebben veel minder krediet. griezmann wordt bijnaaltijd vervangen en begint vaak op de bank, waarna hij weinig minuten krijgen. dembele kreeg van koeman aanvankelijk weinig minuten, was zelfs persona non grata, maar hij knokte zich terug in de ploeg. pjanic mag zelfs blij zijn als die een invalbeurt van een kwartier krijgt. en coutinho is, buiten zijn blessures, ook vaak van de bank gekomen en wordt ook altijd gewisseld als die start. koeman kijkt niet naar de prijskaartjes, maar naar de prestaties. en als je naar deze tendens kijkt, zie je dat de jeugdspelers/jonge spelers meer krediet hebben dan de grote aankopen.

12 januari 2021 om 18:12

Griezmann speelt nog tenminste...

12 januari 2021 om 18:14

Staat op het veld bedoel je. Speelt niet mee en is totaal niet bij het spel betrokken. Het gaat de laatste paar wedstrijden gelukkig al een stuk beter. Hopelijk een stijgende lijn.

12 januari 2021 om 18:15

Jovic was sowieso een risico. Best jong en had pas 1 topseizoen achter de rug. Wat Griezmann laat zien is gewoon beschamend. Hij profileert zich altijd als 1 of andere superster, maar bezwijkt gewoon totaal onder de druk. Ook in die keren dat Messi er niet bij was liet hij het gewoon niet zien. Ik denk dat het zowel voor Barca als Real misschien beter is om niet meer de portemonnee open te trekken voor zoveel geld. Coutinho, Griezmann, Hazard, Jovic, Militao en Mendy laten toch vrij weinig om de bedragen die voor hen betaald is te rechtvaardigen.

12 januari 2021 om 18:25

Bcca / Jovic is nog heel erg jong, kan je eigenlijk niet met een Griez vergelijken vind ik. Maar er zullen wel meerdere dingen spelen, hij past niet heel goed bij de groep en heeft moeite om zijn draai te vinden, als je dan ook nog bijna nooit speelt, ja dan wil je gewoon weg en weer een basisplek elders. Op deze manier schoot niemand er wat mee op. Nu maakt Florentino weer Eintracht blij en Jovic ook weer opgelucht en Zidane eindelijk van Jovic af. Als je eens wist hoeveel vragen Zidane moet beantwoorden over jongens die niet spelen, het slaat echt nergens op

12 januari 2021 om 18:39

Met de leeftijd kun je ze inderdaad niet vergelijken. Ik doel ook meer op het spel en de geweldige doelpunten die ze maakten. Na switch van clubs zijn ze het gewoon totaal kwijt. Dat vind ik vreemd. Of je nu jong of oud bent, bij beide zie ik letterlijk niet eens 5% van wat ze bij Atletico en Frankfurt lieten zien.

12 januari 2021 om 22:28

Jovic heeft ook nooit echt een kans gekregen om zich aan te passen bij het spel, en andersom. Sommige spelers hebben een aantal wwedstrijden na elkaar nodig om beter met de rest van het team te spelen. Real is benzema zo gewoon dat ze de bal bijna blindelings kunnen passen naar hem, ze weten waar hij zal staan. Bij jovic kenne ze hem niet genoeg, en traningen is niet hetzelfde als westrijden. Ik snap wel dat een team als Real het zich net kan permiteren on als enige spits en scorend vermogen 6 wedstrijden na elkaar te laten spelen om zich aan te passen

12 januari 2021 om 18:37

Torres zag je toen volgens mij wel aankomen. Dacht dat Chelsea hem kocht op moment dat ie bij Liverpool ook precies een jaar/halfjaar al aan het inkakken was. Was toen al beetje vreemde aankoop qua bedrag.

12 januari 2021 om 18:42

Dat is waar, toch blijft het vreemd hoe diep ze dan door t ijs zakken. Ze laten niet eens 5% zien van wat ze bij hun vorige clubs lieten zien. Opeens is het verdwenen lijkt het wel. Kaka is ook zo een voorbeeld. Speelde bij Milan ongelofelijk en genoot zo van zijn acties en dribbels. Na zijn transfer naar Real was Kaka het helemaal kwijt. Zonde vind ik dat.

12 januari 2021 om 18:46

Uiteindelijk heeft Torres toch best wat legendarische momenten meegepikt, zoals zijn goal in Camp Nou, zijn versierde corner tegen Bayern en zijn goal tegen Benfica in Amsterdam. Grotendeels was het inderdaad zoeken naar waar hij heen verdwenen was, maar toch heeft hij een belangrijke plek in de clubgeschiedenis gepakt.

12 januari 2021 om 18:59

Je kunt best gelijk hebben. Per persoon zal het uiteraard ook verschillen. Het zijn details die je opnoemt want de twee dingen dij mij bijgebleven zijn: Drogba en Di Matteo. Maar nogmaals, dit is persoonlijk en vind het leuk om te horen dat Torres ook blijkbaar een klein aandeel had.

12 januari 2021 om 19:05

Torres heeft bij Liverpool natuurlijk ook die zware knie blessure gehad. Helaas nooit meer de oude geworden. Wat een tandem was dat met Gerrard toen.

12 januari 2021 om 22:30

Begrijp maar niet dat mensen steeds Torres verdedigen. Hij deed meer fout dan goed. Ook bij het nationale team was Villa de betere speler. Komt waarschijnlijk door zijn babyface😉

12 januari 2021 om 19:30

Niet altijd de reden, maar soms zie je dat een speler nadat hij de top van de top heeft bereikt, een nieuw contract tekent van de hoogste categorie (soms bij een nieuwe club, soms bij dezelfde club) en is hij verzadigd. Hij gaat teveel geloven in zijn eigen talent, wordt lui en is geen schim meer van de speler die hij was.

12 januari 2021 om 20:37

Jovic is gewoon niet goed genoeg, was een onbegrijpelijke aankoop voor zoveel geld net als die Militao en Mendy die veel te matig zijn. Griezmann past gewoon niet bij Barça.

14 januari 2021 om 15:49

Ik vermoed mentale problemen bij Jovic, dit gebeurde namelijk ook bij Benfica. Hij kon de druk niet aan en kon niet wennen in Portugal. Werd diep ongelukkig en presteerde daardoor totaal niet. Vandaar dat ik nooit fan ben geweest van deze aankoop. Te groot risico.

14 januari 2021 om 16:11

Griezmann krijgt wel continu kansen, Jovic wordt nagenoeg niet gebruikt. Hij maakte ook steeds een valse start met overtreden van coronaregels meerdere keren en toen hij dat had afgeschud was hij inmiddels redelijk uit beeld en/of geblesseerd. Hopelijk doen veel minuten bij Eintracht hem goed. Lijkt me toch prettig als de koele afmaker die hij belooft te zijn toch weer boven komt drijven.

Top, beste voor beiden. Jovic heeft minuten nodig, vertrouwen en dat kan hij daar weer opdoen. Hopelijk kan hij daar vlammen en dan in de zomer verder kijken maar op de bank bij Real blijven had gewoon geen nut voor hem. Prima deal.

12 januari 2021 om 18:19

Socio / Inderdaad, iedereen blij zo, en als bij bij Eintracht er weer op los gaat scoren gaat zijn waarde weer iets wat omhoog. Als Florentino hem deze zomer voor een mooi bedrag definitief kan verkopen dan zal dat ons zeker helpen bij het aanstellen van Mbappe en Alaba

Eigen schuld van Real moet je maar geen 60 miljoen neertellen voor een overschatte spits die ook toevallig een leuk seizoen gedraaid heeft.

Ik ben zo blij met deze oplossing, niet alleen kan Jovic bij Eintracht weer volop minuten gaan maken maar ook scheelt het nu dat Real iig een deel van zijn salaris niet meer hoeft te betalen. Super goede move van Florentino dit, met Mariano heb je al een backup die met alle respect ook niet veel zal spelen maar iig wel de Copa del Rey wedstrijden. Benz is de aanvalsleider. En dit kan ook meteen alle speculatie weghalen over Jovic zijn toekomst, hij gaat in de zomer definitief verkocht worden voor hopelijk rond de 45 miljoen euro om financial ruimte te maken voor Mbappe

12 januari 2021 om 18:32

Ik betwijfel sterk dat Frankfurt zijn volledige salaris kan betalen. Ik zie het eerder in de richting van Bale, waarbij Real +50% van het salaris blijft doorbetalen. Goede investering van Perez inderdaad, althans voor Eintracht Frankfurt.

12 januari 2021 om 19:11

Ja echt super goede move dit. Een speler voor 70 miljoen kopen, amper gebruiken en dan verhuren. Kan in het rijtje met beste transfer van de eeuw.

12 januari 2021 om 19:18

Agh het is voor nu een goede move ondanks dat hij niet draait bij Real. Of vind je het goed dat hij zou aanblijven dan wordt het zeker niks. Maar agh zou me meer druk maken om Havertz hoor hehe.

Triest dat het zover moet komen, maar het is het beste voor allemaal. Jovic terug bij Frankfurt en daar minuten weer gaat maken. Dan moet Zidane achteraf ook niet janken als Benzema dan toevallig geblesseerd raakt, waardoor je met een spits moet spelen van een nog mindere niveau. Doet Jovic het weer goed bij Frankfurt, dan kan je hem alsnog verkopen voor een redelijke bedrag. Mocht Zidane van gedachtes veranderen, dan heb je weer een topspits terug al betwijfel ik weer of die wel weer een beroep gaat doen op Jovic omdat die zo Benzema geil is. Zidane frustreerd mij wel enorm de laatste tijd. Het is echt geen trainer die vertrouwen geeft aan jonge spelers. Speelt ook niks voor niks al met rond 10 wedstrijden op rij met dezelfde opstelling. Zo Odegaard loopt ook op de bank weg te rotten omdat Zidane iedere keer denkt dat die Isco wel aan de praat kan krijgen. Ook maar verhuren weer aan Real Sociedad.

12 januari 2021 om 18:36

Ben ook van mening dat Zidane heel veel schade aan het toebrengen is aan de jonge talenten. Die zijn op een leeftijd dat die gewoon veel minuten moeten maken. Echter bij Jovic vind ik het een beetje langs beide kanten, het is constant wel iets bij hem: corona, blessures, vastzitten in Servie,... en als hij speelt spat de grinta er ook niet echt vanaf.

12 januari 2021 om 18:40

Mariano staat voor Zidane hoger in de pikorde. Maar Zidane staat er inderdaad om bekend vooral met ervaren spelers te willen spelen.

12 januari 2021 om 19:23

Vind ik niet. Je bent gewoon goed genoeg ondanks je leeftijd. Real is geen Arsenal he! Alle tijd krijgen etc. Je moet er meteen staan en constant zijn! Mendy krijgt zijn kans. Valverde ook totdat hij geblesseerd raakte en Modric weer werelds ging spelen. Je wil toch niet zeggen dat zij die nu spelen ten onrechte minuten krijgen? Vaz heeft zelfs zijn plek verdiend, constant en betrouwbaar. Dat waren de andere niet! Of neem Vini, hoeveel minuten heeft hij wel niet gekregen? Super veel maar na 1 leuke begin, zakt hij af en is niet constant, tsja daar kan je niet op wachten, dit is Real Madrid! Jovic eveneens, minuten gekregen maar onbetrouwbaar. Kunnen we wel makkelijk roepen ja Zidane dit dat maar wij staan niet dagelijks met ze op de training, hij en zijn staf wel.

14 januari 2021 om 19:08

Zidane heeft gewoon zijn favorieten. Hoeveel minuten heeft Asensio wel niet gekregen zonder een pepernoot te raken?
Benzema heeft ook periodes waarin hij 3-4 wedstrijden afwezig is, maar mag wel telkens blijven staan.
Jovic heeft in anderhalf seizoen 6 volledige wedstrijden aan minuten gekregen, waarvan de meeste invalbeurten waren van 5-15 minuten. Het ligt inderdaad 100% aan hem!

Jovic, Odegaard, Militao, zelfs Rodrygo tot kort voor zijn blessure kregen/krijgen geen speeltijd. Zidane geeft de jeugd gewoon geen kans. Als ze wel spelen is het omdat hij geen andere opties heeft. Hij kan niet eeuwig blijven rekenen op 35-, 34-, en 33-jarigen. Hoe gaan jonge spelers zich ontwikkelen zonder kans op speeltijd?
Ik heb respect voor alles wat Zidane heeft bereikt maar ik zie hem graag vertrekken na dit seizoen.

14 januari 2021 om 19:18

Ten eerste, het is niet kiezen twee toppers he, zoals dat voorheen nog wel het geval was. Dus snap de kritieken niet zo, je gaat toch een Benz (die zich liet gelden ook) niet meteen aan de kant schuiven voor Jovic? En dan zien we die jongens niet eens dagelijks op de training, Zidane en zijn staf wel. En Asensio, ja hij had tijd nodig maar we weten van hem dat hij een hoog niveau kan aantikken en dat liet hij gelukkig weer zien. Maar het is niet zo dat er gekozen moet worden tussen grote spelers. Vini e.d. zijn niet ready. Hoe vaak heeft Vini tijd gekregen, absurd veel? Maar met Hazard terug, is het raar dat Hazard weer de minuten krijgt? Nee, is je beste aanvaller ondanks zijn dip. Of wil je hem opofferen voor een jonkie die niet ready is, nooit een super hoog niveau heeft aangetikt? En betreft de rotatie, dat deed Zidane juist voorheen, Ode kreeg minuten, Jovic zelfs 3 matches basis etc. maar dat vergeet je dan he. Pas sinds vorige maand, is hij er mee gestopt omdat de breedte niet sterk genoeg is en er teveel gefaald werd. En is dat niet een juiste keuze gebleken, Gladbach, Sevilla, Atleti, Athletic werden verslagen. Dus van waar de kritieken? Het is ook nooit goed voor sommigen. Uiteindelijk missen we aanvalspower, daar heeft marca zelfs 2 artikelen over geschreven in 2a3 dagen tijd. Maar ja.

Prima oplossing, momenteel totaal geen nut bij Real Madrid en bij Frankfurt kan hij weer lekker zijn minuten maken. Alle vertrouwen erin dat hij in de Bundesliga wel weer gaat draaien.

Het lijkt wel of spelers die het goed doen in de Bundesliga beter lijken dan ze zijn door de zwakte van de competitie. Jovic, Werner en Havertz vallen (vooralsnog?) tegen. Een pijnlijke deal voor Madrid dit overigens. Bartomeu zou het niet beter hebben kunnen doen.

12 januari 2021 om 18:53

Mwah vind niet dat dat te maken heeft met de in jouw ogen 'zwakte' van de competitie. Duitsland heeft nog 4 clubs in de knockout fase van de CL. Daarnaast zijn het voornamelijk erg jonge spelers die een stap maken naar voor hun het buitenland. In Engeland krijg je geen tijd voor ontwikkeling en bij Real speel je Benzema er ook niet zomaar uit. Er zijn ook genoeg spelers die het wel redden vanuit Duitsland. Son, Vidal, Kroos, Carvajal zijn bijvoorbeeld voorbeelden van alleen Leverkusen al.

12 januari 2021 om 19:07

aan de andere kant, De Bruyne, Gundogan, Kroos, Pulisic, Matip...

12 januari 2021 om 19:12

Of spelers moeten van een speciaal kaliber zijn om lekker binnen te komen bij een club en er direct te staan. Spelers zoals Suarez, Ibrahimovic en Ronaldo komen ergens binnen en ze gaan verder met waar ze mee bezig zijn, dat zijn bijzondere spelers. Een Torres, Griezman en eigenlijk al het jong talent is nog niet zo zeker van zichzelf en tegenwoordig is het ook niet meer zo lekker binnen komen bij clubs waar de verwachtingen torenhoog zijn.

Jovic heeft 7!!!! wedstrijden mogen spelen en Havertz en Werner komen in een team in opbouw met nog 5 andere basis aankopen. Ik vind dit dus verwacht gedrag in plaats van dat ik zou denken dat de Bundesliga een vertekenend beeld oplevert.

14 januari 2021 om 16:37

Vandaar dat alle Duitse teams ook door zijn. Werden Barcelona en Atletico niet uitgeschakeld door Leipzig en Bayern afgelopen jaar? Er zijn ook 100den voorbeelden van spelers die het wel gered hebben. Spelers als De Bruyne, Son, Kroos, Pulisic, Carvajal, Matip, Gundogan, Ballack, Berbatov, Aubameyang, Ter Stegen, Xhaka, Rosiscky, Hakimi bijvoorbeeld. Vind eerder dr Spaanse competitie zwakker worden op dit moment.

Ik vind dit wel wat voor United of Arsenal, want persoonlijk denk ik dat deze speler met de juiste begeleiding en opleiding erg goed kan zijn. Bij Real moet alles vanuit jezelf komen en zit er een trainer die niet bekent staat om spelers beter te maken, dus ga het zoeken bij clubs die wel goed om kunnen gaan met spitsen. Juventus, Napoli en Atletico zijn al bezet, maar dat zijn teams die hun spits echt laten renderen.

Wat een geweldig nieuws zou dit zijn! Ik kan niet wachten om Jovic samen met Silva te zien. Ik hoop dat dit de doorslag kan geven om dit jaar weer Europees voetbal te kunnen. Het zou toch echt prachtig zijn om volgend jaar de fans misschien wel te kunnen trakteren op weer een prachtig Europees avontuur.

Jovic is een speler voor een twee spitsen systeem net zoals hij bij Frankfurt daar bijna altijd speelde met Haller en rebic daarachter. Jovic alleen in de punt gaat gewoon niet en daarom lukt het niet... als je eens met 2 voorin speelt dan moet je het meermaals doen maar dit gebeurde niet en deze jongen kreeg weinig vertrouwen..

Wat een geld he, 63 miljoen voor Jovic, 21,5 miljoen om Mariano terug te halen, 115 miljoen voor een 28 jarige Hazard, 17 miljoen voor Brahim Diaz. Had dan meteen Mbappe gehaald en je had echte top voor 10 jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Eintracht Frankfurt

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.VfL Bochum19-7
14.Hertha BSC15-14
Voor de complete stand: 1. Bundesliga
SpelersPositieW
D. SowMiddenvelder141
R. BorréAanvaller143
R. AcheAanvaller80
S. LammersAanvaller71
K. TrappKeeper140
T. ChandlerVerdediger70
Voor de complete selectie: Clubpagina Eintracht Frankfurt.

2 fans
Aanvaller, 23 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 7 december
Barcelona heeft Andreas Christensen benaderd voor een transfervrije overgang. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren