Fulham in verlegenheid gebracht door Mitrovic na nieuwe afgelasting

Zaterdag, 2 januari 2021 om 14:07Chris Meijer

Fulham komt zondagmiddag andermaal niet in actie. De Premier League maakt in een communiqué bekend dat het duel met Burnley dat zondagmiddag op het programma stond op verzoek van the Cottagers is uitgesteld, omdat er nieuwe coronabesmettingen aan het licht zijn gekomen. Overigens doet Fulham tegelijkertijd een onderzoek naar Aleksandar Mitrovic, van wie beelden zijn opgedoken op een feest tijdens oud en nieuw.

Het duel van Fulham met Tottenham Hotspur, dat afgelopen woensdag gespeeld had moeten worden, werd ook al afgelast, wegens coronabesmettingen bij the Cottagers. Tijdens de testronde in aanloop naar het duel met Burnley zijn er nog eens nieuwe besmettingen aan het licht gekomen, waardoor Fulham verzocht heeft om de wedstrijd uit te stellen. De Premier League heeft gehoor gegeven aan dit verzoek, waardoor de Londenaren ook zondagmiddag niet in actie hoeven te komen.

Het was aanvankelijk de bedoeling dat Fulham zaterdagochtend de laatste training in aanloop naar het bezoek aan Burnley zou afwerken, maar na de resultaten van de coronatesten moesten de spelers toch thuisblijven. Terwijl Fulham bij de Premier League moest verzoeken om de wedstrijd tegen Burnley uit te stellen, is de club in verlegenheid gebracht door beelden van Mitrovic op social media. Zijn vrouw Kristina Janjic heeft op Instagram beelden gedeeld van een nieuwjaarsfeest, waarop Mitrovic samen met Crystal Palace-middenvelder Luka Milivojevic en minstens zeven volwassenen aanwezig was.

Londen zit momenteel in het hoogste tier, waarmee de Engelse regering per regio de coronamaatregelen bepaalt op basis van het aantal besmettingen. In overige regio’s mocht je tijdens kerst samenkomen met maximaal drie huishoudens, maar in de hoofdstad was het verboden om mensen uit een ander gezin te treffen. Crystal Palace en Fulham hebben volgens The Sun een intern onderzoek ingesteld naar de beelden van het nieuwjaarsfeest waarop de twee Servische voetballers aanwezig zouden zijn geweest. Het is vooralsnog niet duidelijk of Mitrovic tot de positief geteste spelers van Fulham behoort.Gerelateerd

Meer sportnieuws

9 reacties (laatste reactie door ironmanutd)

Bizarre taferelen.. Voetballers zouden ontzettend blij mogen zijn dat zij persoonlijk zo weinig worden getroffen. Werkzekerheid, überhaupt kunnen werken/contacten kunnen onderhouden/mogen sporten. Dankbaarheid zou op z'n plaatst zijn en dat zou zich moeten uiten in het zo correct mogelijk naleven van de maatregelen, zodat het maatschappelijk draagvlak voor het voortzetten van de competitie blijft. Nu lijken er echter in rap tempo schandalen te onthullen... Nogmaals, bizar. Zeker voor de situatie die er nu in het VK is met overvolle ziekenhuizen...

2 januari 2021 om 14:36

Je leeft een beetje in een sprookjeswereld volgens mij. Als je ziet hoeveel mensen wel gewoon bij elkaar komen, dan weet je dat dit met verwende voetballertjes wel helemaal gaat gebeuren. Niet goed te praten, integendeel zelfs, maar ik heb geen moment het idee gehad dat dit soort taferelen (bijna) niet voorkomt.

2 januari 2021 om 14:41

Ohh ik ook niet hoor. Ik besef dat het veel vaker voorkomt en niet alleen bij voetballers, het blijft echter verkeerd in deze omstandigheden. Dat anderen het (ook) doen, betekend niet dat het ineens minder erg is. Dat zeg jij ook niet hoor, maar we moeten bij zulke taferelen wel kritisch blijven en het moet bestraft worden.

Dat mobieltje verbergen...het blijft een uitdaging voor velen.

2 januari 2021 om 15:05

Nou, laten we blij zijn dat deze mensen zelfs zo dom zijn om niet weerstand te kunnen bieden tegen het gebruik van hun mobieltje, maar dat ze het ook nog even op social media droppen. Ze nagelen zichzelf alleen maar aan de schandpaal en tegen dit soort figuren kun je niet hard genoeg optreden.

Als Cavani 100.000 pounds boete krijgt voor een woord, hoe hoog moet dan wel niet de boete zijn voor het overtreden van de lockdown regels? Daarmee niet alleen de gezondheid van andere in gevaar brengen, maar ook nog eens een zeer slecht voorbeeld voor de samenleving die het al slecht heeft..

Ik hoorde pas ergens dat er geen pl wedstrijden meer afgelast zouden worden, maar de clubs het maar met jeugdspelers moesten oplossen. Was dat een fabel of zijn ze erop teruggekomen? Onbegrijpelijk eigenlijk om clubs te faciliteren terwijl hun spelers zelf de regels niet eens naleven. En dit zijn alleen nog maar de idioten die het op social media zetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Fulham

Selectie
SpelersPositieW
A. Zambo AnguissaMiddenvelder360
Ivan CavaleiroAanvaller363
A. LookmanAanvaller344
A. AreolaKeeper360
B. De Cordova-ReidAanvaller335
T. AdarabioyoVerdediger330
J. AndersenVerdediger311
Voor de complete selectie: Clubpagina Fulham.

12 fans
Aanvaller, 26 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 12 juni
Joachim Löw is door Barcelona benaderd om na het EK met Duitsland de nieuwe hoofdtrainer van de club te worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren