Martin Jol blij: ‘We wilden hem in de zomer al, maar toen was hij onhaalbaar’

Donderdag, 31 december 2020 om 13:31Dominic Mostert • Laatste update: 13:34

ADO Den Haag heeft de komst van Marko Vejinovic donderdagmiddag bevestigd via de officiële kanalen. De middenvelder is woensdag met succes medisch gekeurd en heeft inmiddels een contract voor tweeënhalf jaar ondertekend. Vejinovic wordt transfervrij aangetrokken en sluit direct na de jaarwisseling aan bij de selectie van trainer Ruud Brood, zo laat de club weten.

"Deze stap voelt voor mij hartstikke goed", reageert de vrijetrappenspecialist na zijn contractondertekening. "Ik kreeg meteen een warm en fijn gevoel bij de club en het project waar ze mee bezig zijn. Er heerst positieve energie bij de club en daar wil ik graag onderdeel van zijn. Ik heb veel wedstrijden gezien en geloof in de potentie van de selectie." Vejinovic wil ADO helpen met zijn ervaring en zijn speelstijl, geeft hij aan. "Ik ben naar voren gericht, wil kansen creëren en veel voetbal brengen in de ploeg. Hopelijk kunnen we samen snel de weg omhoog vinden met ADO Den Haag."

ADO staat op de zeventiende plek in de Eredivisie en de komende maanden zullen dan ook in het teken staan van het ontlopen van degradatie. De club trekt alles uit de kast, want onlangs werd ook Daryl Janmaat vastgelegd. "Het is belangrijk dat we na Daryl nu ook op het middenveld een ervaren verbindingsspeler aan onze jonge selectie kunnen toevoegen", vertelt Martin Jol, hoofd van het Technisch Hart. "Marko is een speler die wij eigenlijk al voor het seizoen wilden hebben, maar destijds onhaalbaar was. Gebleken is echter dat de aanhouder wint en daarom zijn wij bij de club opgetogen dat Marko zo positief in ons verhaal staat."

Vejinovic, die in februari 31 jaar wordt, zat zonder club en hield zijn conditie enige tijd op peil bij FC Volendam. Hij was transfervrij na zijn vertrek eerder dit jaar bij het Poolse Arka Gdynia. Die club huurde hem vanaf februari 2019 van AZ en nam hem in de zomer die volgde definitief over van de Alkmaarders. Vejinovic verliet de Poolse club na 38 officiële wedstrijden in anderhalf jaar tijd, waarin hij 13 keer scoorde. Ook Volendam onderzocht begin december de mogelijkheden om Vejinovic te contracteren, maar voor de club uit de Keuken Kampioen Divisie bleek dat financieel niet haalbaar. ADO vond de salariseisen van de voormalig middenvelder van Vitesse en AZ aanvankelijk te gortig, maar heeft nu dus toch overeenstemming weten te bereiken.


Poll

Denk je dat ADO Den Haag degradatie gaat ontlopen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

37 reacties (laatste reactie door sirius)

Over dat Ado moeten zij echt een serie maken over de afgelopen 10 jaar. Echt een club dat met pieken en dalen gaat. Toen er Europees voetbal werd bereikt had ik echt het idee dat Ado een stabiele club zou worden. Het loopt toch weer anders. Nou zit er 1 of andere soprano die het schip wellicht nog even boven water houdt, maar uiteindelijk degradeert Ado alsnog. Dan komt er weer iemand die de boel probeert op te ruimen om stappen te maken, en daarna begint het hele verhaal weer van voor af aan. Dat met die Chinees was ook gewoon lachwekkend. Zit die 2e hands autoverkoper er ook nog?

31 december 2020 om 16:14

Waar heb je het over? Den Haag speelt al jarenlang middenmoot, alleen toen Jeffrey van As kwam maakte die er een zooitje van door oudere spelers aan te trekken met veel te dure contracten. Er is nooit doorgeselecteerd. Dat heeft mijn nu drastisch gedaan afgelopen zomer. Toen zijn er een hoop jonge talenten gekomen die zich nog moeten ontwikkelen. Er is toen ook gepraat met ervaren krachten die echt wat toevoegen zoals Vejinovic, helaas stapte die toen niet in. Nu gelukkig wel.

Wel bijzonder dat ADO afgelopen zomer de grootverdieners eruit deed en nu precies zulke spelers er weer bij haalt nu het niet loopt. Je kan van Vejinovic en Janmaat echt geen beter niveau verwachten dan van een Meijers of Immers. Zeker niet het eerste halfjaar, omdat ze weer wedstrijdfit moeten worden/hun ritme moeten vinden. En laat dat eerste halfjaar nou net erg cruciaal kunnen zijn voor ADO. Beetje vergelijkbaar met vorig seizoen. In de zomer moest ADO toen ook erg op de centjes letten en was er niks mogelijk, men zag in de winterstop dat men tekort kwam qua niveau en toen was er opeens wel wat mogelijk. Nu ook weer... In de zomer kan bijna niks, men komt tekort en men probeert dat in de winter krampachtig te corrigeren.. Ik mag toch hopen dat dit beleid wordt afgestraft. Ik gun ADO veel meer, maar soms is het voor zo'n club juist goed om weer eens te degraderen zodat men vervolgens met goed beleid weer kan groeien. Zoals ze nu handelen zitten ze gewoon op een dood spoor dat uiteindelijk een keer gaat leiden tot degradatie.

31 december 2020 om 13:53

Ik denk ook niet dat er nu ineens wat mogelijk is. Het is gewoon een laatste strohalm om degradatie te ontlopen. Je zou er vraagtekens bij kunnen zetten, maar als een eventuele degradatie de club naar faillissement duwt, wat houdt ze dan nog tegen om te dure spelers aan te trekken die ze misschien van degradatie zouden kunnen behoeden?

Ik vind het alleen vreemd dat je dan uitgerekend voor spelers gaat die nog lang niet wedstrijdfit zijn en ook beiden net van een blessure terugkomen. Je weet inderdaad niet hoelang het gaat duren voor ze uberhaupt van waarde kunnen zijn. Uiteindelijk is het dweilen met de kraan open.

Als ze zich dit seizoen handhaven, zit je volgend seizoen weer met grootverdieners en het zijn nog eens dertigers ook. Die worden qua niveau alleen nog maar minder de komende jaren en je gaat er ook niets aan verdienen. Dan komen ze volgend seizoen wederom in de problemen.

31 december 2020 om 14:04

Precies wat ik dus zeg. Kortetermijnbeleid, zitten op een dood spoor qua beleid. Het enige dat zou kunnen helpen is als deze ervaren jongens op tijd fit en in vorm zijn, zodat ze jonge talenten kunnen helpen zich beter te ontwikkelen. Maar qua talentontwikkeling is ADO ook niet echt een club met een goed trackrecord... Bij Sparta zit dat bijvoorbeeld veel beter. Nu ook weer met die Harroui. ADO wordt gewoon al jaren structureel niet goed geleid. Als ik ADO was, had ik eerder nog gekeken of er spelers te huur waren bij andere clubs. Dan krijg je fittere spelers/kan je ze waarschijnlijk sneller inpassen en heb je geen verplichtingen na de volgende seizoenshelft.

31 december 2020 om 14:19

Dat is het 'm inderdaad ook. Iedereen is ineens positief, maar het is bijna onvermijdelijk dat ze nu geld aan het uitgeven zijn wat ze absoluut niet hebben en uit wanhoop deze spelers binnenhalen. Het zal ze dit seizoen misschien redden als het meezit, maar dit brengt ze op financieel vlak alleen maar in diepere problemen. Ik sluit me volledig bij je aan.

31 december 2020 om 16:16

Vejonovic is al lang fit evenals Janmaat. Die spelen gewoon basis 9 januari tegen RKC. Over dat faillisement kan je nou wel stoppen, dat gaat niet gebeuren met deze eigenaar. Je praat alleen maar onzin!

31 december 2020 om 16:22

Wedstrijdfit is iets heel anders dan gewoon fit zijn. Zelfs in het amateurvoetbal merk ik dat, laat staan in het profvoetbal. Je kan pas goed in vorm komen als je wedstrijdfit bent. Dat zijn beide spelers niet. Dus het was geen onzin.

3 januari 2021 om 02:55

Al lang fit? Janmaat heeft meer dan een jaar niet gespeeld en komt nota bene terug van een zware blessure. Vejinovic is al een half jaar clubloos en speelde z'n laatste wedstrijd ook zo rond begin juni. Verder: Als jij niet ziet dat de club ADO ontzettend worstelt, dan wil je het gewoon niet zien. Gaat het niet gebeuren met deze eigenaar? Op basis waarvan? Naar die uitleg ben ik heel benieuwd!

Interessante en positieve ontwikkelingen zo bij ADO net voor het nieuwe jaar. Even op basis van de tweede helft tegen Ajax zie je dus wã©l dat ze goed kunnen voetballen. Nu hebben ze er wat spierballen bij. Het beleid is een rollercoaster geweest voor een lange tijd maar hoop dat de plooien gaan rechttrekken. Ik vind toch echt dat ADO ook in de Eredivisie thuis hoort. Hoop het wel. Even iets anders...wat is er met Martin Jol gebeurd? Dat lijkt echt serieus een opa. Mijn vader is 3 jaar ouder haha, dat geloof ik gewoon niet.

31 december 2020 om 13:57

Wat is er zo positief aan? Deze jongens zijn niet goedkoop en zelfs als ze ADO voor degradatie behoeden, zit je volgend jaar weer met dure spelers. Janmaat en Vejinovic hebben ook een leeftijd dat ze niet meer beter zullen gaan worden en geld ga je er niet meer aan verdienen. Uiteindelijk schuif je op deze manier de problemen vooruit. Je geeft geld uit dat er niet is om krampachtig vast te houden aan de Eredivisie, terwijl het beleid hoe dan ook een puinhoop is. Dan is het een kwestie van tijd voordat het alsnog misgaat. ADO moet namelijk bezuinigen om de financiele toekomst te waarborgen, maar geven nu geld uit om degradatie te voorkomen. Ik snap dat een degradatie ze heel dicht richting faillissement duwt, maar ze geven nu relatief veel geld uit voor een zeer korte termijn. Echter hebben ze na dit seizoen nog tig seizoenen en die ga je met dit beleid niet overleven.

31 december 2020 om 14:19

Ik weet niet wat deze jongens gaan kosten qua salaris. Janmaat en Vejinovic zitten op een hele mooie leeftijd. Ieder team heeft 'kapstokken' nodig zoals Johan Cruijff dat ooit mooi zei. Dat is een korte termijn visie om juist op een langere termijn verder te kunnen. Als ADO niet degradeert komt er volgend jaar meer geld binnen dan in de Eerste Divisie. Eenmaal in de Eerste Divisie is het nog lastiger terug te klimmen. Het is het je het bekijkt. Kip of het ei.

31 december 2020 om 14:23

Het grote probleem is dat ADO sowieso al geen geld heeft. Dat hadden ze een paar jaar geleden niet, dat hadden ze afgelopen zomer niet en nu ook niet. Tel daarbij de corona-crisis op en het is eigenlijk onmogelijk dat ADO zich niet in de schulden aan het storten is. Op dit moment is het degradatie die ze kan nekken, maar ik denk dat de grootste problemen voor ADO sowieso wel gaan komen. Ze zullen uiteindelijk flink moeten gaan bezuinigen. Is het niet nu, dan alsnog op relatief korte termijn.

31 december 2020 om 14:39

Nu meer uitgeven, betekend later waarschijnlijk meer bezuinigen. Je bent het sportieve probleem voor nu dus hopelijk (niet eens zeker) aan het oplossen, maar het financiële probleem voor de toekomst maak je zeker groter. Het lijkt mij namelijk dat ADO geld uit geeft dat er nu niet is. Dat zou dan dus betaald moeten worden van geld dat volgend seizoen binnenkomt, maar dan is het budget voor komend seizoen dus alweer kleiner. Dit zijn dus noodverbandjes. Voor nu hoopt ADO er even mee door te kunnen/in de Eredivisie te blijven, maar eigenlijk zijn het geen oplossingen voor het structurele probleem bij ADO; te weinig verdiencapaciteit/vermogen om een goed elftal samen te stellen.

31 december 2020 om 19:45

Ado heeft dan toch een leuk elftal staan zo. El khajati is ook transfervrij dus wie weet hem ook ff polsen? Een janmaat en vejinovic kunnen zeker leiders in t elftal worden. Daarnaast is kishna weer fit dus het kan nog leuk lopen met ado. Verder vraag ik me af wat er met ravel morisson is gebeurd? Had verwacht dat hij zou opbloeien bij ado.

3 januari 2021 om 02:42

Ik sluit me aan bij @De Toekomst. Hoe je het ook wendt of keert, minstens 1 probleem maken ze groter, terwijl ze het andere probleem niet zozeer kleiner maken. ADO zal moeten gaan bezuinigen. Is het niet nu, dan is het deze zomer wel als dat dan nog lukt. Ze werken zich in de schulden om krampachtig vast te houden aan de Eredivisie. Misschien uit noodzaak omdat een degradatie catastrofale gevolgen heeft, maar als ze op deze voet verder gaan hebben ze niet eens een degradatie nodig om op een iets langere termijn failliet te gaan.

Wow Kishna, Janmaat en nu Vejinovic. ADO speelt straks niet meer tegen degradatie maar voor Europees voetbal als het niet uitkijkt! Heerlijke spelers.

31 december 2020 om 13:57

Hahah, beetje overdreven.. Kishna is echt totaal geen zekerheidje. Dat is hun variant van Robben. Als hij mee kan doen én als hij zijn niveau haalt, heb je er wat aan. Er is echter veel onzekerheid over hoe vaak ADO wat aan hem zal gaan hebben. Hij heeft de afgelopen jaren niet voor niets zo veel blessureleed gehad.... Janmaat komt ook terug van een blessure volgens mij en heeft al een halfjaar niet op professioneel niveau gespeeld... Vejinovic volgens mij hetzelfde... Allemaal spelers die mits fit en in vorm natuurlijk uitstekende spelers zijn voor ADO, maar dat is echt geen zekerheidje..

31 december 2020 om 14:02

Als je op dit moment ADO bent kan je onmogelijk zekerheidjes binnen halen die de selectie meteen sterker maken. Ik vind dit knap werk van de club en zou hier als supporter erg blij mee zijn. Het is afwachten voor alledrie de vesterkingen inderdaad maar er gebeurt in ieder geval wat.

31 december 2020 om 14:09

Er gebeurt in ieder geval wat.... Dat vind ik zo dom overkomen. Het is wel vaak de reactie die je ziet als een club actief is op de transfermarkt, want het geeft supporters hoop op betere tijden, maar dat een club actief is betekent echt niet dat een club er ook echt beter van wordt.. Ik heb geregeld clubs heel actief zien zijn, maar zonder goed plan/spelers te halen die de club beter maken... Nu ook weer. Puur op basis van de namen reken jij erop dat ADO duidelijk een stuk sterker zal zijn. Je hebt het zelfs, waarschijnlijk met een knipoog, over Europees voetbal.. Nou, dat vind ik wel heel erg positief om bovengenoemde redenen.

31 december 2020 om 14:14

Zo dom overkomen? Nounou, laten we geen ruzie gaan maken op de laatste dag van dit al vrij trieste jaar. Ik zeg alleen dat ik het goede aankopen vind, aangezien ze bij ADO waarschijnlijk niet zomaar iedereen binnen kunnen halen. Als ze nu niks zouden doen is de kans volgensmij veel groter dat het mis gaat. Nogmaals, zekerheid heb je nooit, maar ik denk dat drie spelers van dit kaliber de club een boost kunnen geven.

31 december 2020 om 14:20

Haha, je weet (hopelijk) dat ik niks tegen jou heb, je niveau hier erg goed vindt en het leuk vind dat er leden als jou hier ook vaak reageren. Zorgt toch voor wat herkenbaarheid onderling Ik begreep je reactie verder ook hoor. En als deze 3 spelers hun niveau gaan halen, heb je ook zeker gelijk. Dan gaan ze ADO echt veel plezier bezorgen. Het enige puntje was dat een club die actief is, niet perse één club is die zich versterkt. ADO was bijvoorbeeld vorige winterstop ook extreem actief, maar dat leverde ze niks op qua verbetering. Dus om te concluderen dat "als er wat gebeurt" dat automatisch goed/beter is, gaat mij te ver. Hoe dan ook, het is natuurlijk geen reden om nu een verhitte discussie aan te gaan. Heel erg bedankt voor de leuke discussies dit jaar en op naar volgend jaar. Bij deze wens ik je daarom alvast een geweldig 2021 toe!

31 december 2020 om 14:31

Geen probleem, soms moet je ook even duidelijk zijn (en soms een beetje overdrijven) om je punt te maken! We zullen zien hoe het ADO zal vergaan. Om de een of andere reden vind ik het wel een sympathieke club dus hoop ik dat deze nieuwe jongens het goed zullen doen, maar het kan zeker ook faliekant verkeerd gaan. Gelukkig nieuwjaar!

31 december 2020 om 13:58

Uhh we leven bijna in 2021, niet meer in 2015 of iets dergelijks?

31 december 2020 om 14:03

Heerlijk is ook wat overdreven. Ze spelen nu niet voor niets bij de degradatiekandidaat. Ik denk dat jij je het rijtje Tighadouini, Assaidi, Boere en Maher nog wel kunt herinneren. Daar zijn we gewoon keihard mee gedegradeerd en zelfs als hekkensluiter. Die jongens hebben een krasje en een deukje en zijn niet wedstrijdfit. Bovendien kosten ze zonder twijfel veel geld. Het is een korte termijn oplossing om niet te degraderen, maar volgend jaar zit je met een te dure selectie. Ik denk dat ADO al schulden opbouwt door corona en dit helpt ook allemaal niet mee. Dan schuif je de problemen alleen maar voor je uit. Ik moet nog maar zien of het zo goed af gaat lopen voor Ado. Ze hebben geen andere keuze meer, maar ik zie dit niet goed gaan. Die verdediging is nog steeds tergend zwak en zo'n Vejinovic heeft ook al 5 jaar geen indruk meer gemaakt; Kishna evenmin. Verder moet je maar zien hoe fit Janmaat is. Hij heeft meer dan een jaar niet gespeeld en is al een halfjaar clubloos. Het duurt nog wel maanden voordat hij ritme heeft en wedstrijdfit is, mits je geluk hebt.

31 december 2020 om 14:10

Maher en Assaidi waren in dat elftal wel gewoon de beste spelers, de rest kon er vooral echt niets van. Daarnaast hadden we toen nooit René Hake moeten ontslaan en onruststoker Verbeek binnen moeten halen. Allemaal achteraf praten, maar in mijn ogen lag het toen niet aan die aankopen. Ik vind dit goede zetten van ADO, het biedt in ieder geval weer wat hoop.

31 december 2020 om 14:26

Maher was in de eerste 3 wedstrijden goed, daarna was hij gewoon 1 van de 11. Assaidi raakte helemaal niets meer in het laatste halfjaar en Tighadouini is geen moment fit geweest dat seizoen. Het biedt wellicht hoop voor dit seizoen, maar ze werken zich in de schulden, want er is geen geld voor dit soort spelers. Die spelers komen echt niet voor een appel en een ei bij ADO voetballen. Ik denk dat ze hiermee enkel de problemen voor zich uitschuiven op de hoop dat het zichzelf allemaal wel oplost. Buiten dat snap ik wel dat ze ook geen andere opties meer hebben. Dat hebben ze zichzelf alleen wel in de handen gewerkt met dat beleid. Laat ik vooropstellen dat ik hoop dat ze erin blijven. Een club als ADO hoort naar mijn mening in de Eredivisie thuis, maar het beleid is al heel lang slecht. Zoiets kan gewoon niet goed blijven gaan.

31 december 2020 om 14:39

Die spelers van Twente gingen inderdaad wel snel mee in het abominabele niveau, klopt. Nu denk ik zelf dat de tactiek van Verbeek hier zeker aan bijgedragen heeft, of eigenlijk het gebrek aan tactiek, want geen enkele speler wist nog wat hij moest doen in welk systeem dan ook. Afijn, qua ADO kunnen we alleen maar afwachten. Uiteindelijk zullen ze zeker met een oplossing voor iets langere termijn moeten komen, voor nu is het overleven en hopen dat deze gokjes goed uitpakken.

3 januari 2021 om 02:45

Mee eens. Toch heeft @De Toekomst hierboven wel een goed punt. Ze maken een probleem erger, terwijl het niet zeker is dat je een ander probleem verhelpt. Daarbij is dit dweilen met de kraan open, want het grootste probleem bij ADO is het gevoerde beleid met de huidige situatie als gevolg. Ze moesten bezuinigen en trekken nu weer een blik dure spelers los om ze erin te houden. Wellicht werkt dat, maar wat ga je dan na dit seizoen doen?

Ik snap het wel. Deze spelers op hun top waren/ zijn beter dan alles wat er bij ADO rondloopt. Maar dan hoop ik dat ADO ze wedstrijdfit krijgt. Maar dan is ADO wel in een keer veel beter en zie ik ze niet degraderen.

Veijnovic, Pantelic; Jol heeft een zwak voor dit soort namen zo lijkt het wel. Prima speler voor ADO overigens

Zeer welkome versterking. Ik hoop dat ze Kayati op de een of andere manier ook kunnen strikken, dan wordt het leep ploegie.

31 december 2020 om 16:19

Ze zijn in gesprek met El Khayati.

31 december 2020 om 22:13

Waar betaald ado die salarissen allemaal van?

ADO Den Haag gaat de goede kant op. In de zomer flink bezuinigd. Bijna de gehele selectie is toen weg gegaan. Daar zijn jonge talenten voor terug gekomen. Op dat moment was er nog een potje voor nieuwe betere ervaren spelers, helaas niet toen gekomen en dus alsnog. Janmaat word betaald door een externe financier. Hoe dat bij Vejinovic zit weet ik niet. Wel weet ik dat er nog 1 of 2 goede spelers bij gaan komen. Met El Khayati zijn ze in gesprek, hopelijk komt hij!

ADO maakt nu wel goed beleid. Eerst jonge jongens aantrekken die een verkoopwaarde hebben, echter hebben die wel wat meer tijd en begeleiding nodig. Daarom worden er nu goede ervaren spelers gehaald, die het klappen van de zweep kennen en de lijnen kunnen uitzetten.

Elke vergelijking met deze jongens die natuurlijk niet goedkoop zijn met de dure spelers die zijn vertrokken gaat volledig mank.

Immers kan het zelfs bij NAC niet meer belopen.was een grootverdiener. Geldt ook voor Malone.die zijn versleten.beugelsdijk hele dure kracht die er weinig van kan. Banken bij Sparta.
Meijers erg dure kracht die bijna versleten is, heeft absoluut geen meerwaarde voor Ado. Speelt zelden in de basis bij Sparta,.

Deze jonge ploeg heeft sturing nodig. Nu nog een versterking voor de voorhoede dan zal je zien dat ADO zich probleemloos gaat veilig spelen. Het gat is 2 punten naar een veilige plek, en er zijn nog 20 wedstrijden te spelen.

3 januari 2021 om 02:51

Dat geloof je toch zelf niet? Ze moesten bezuinigen en moesten daardoor hun grootverdieners van de hand doen en dan moet je met vrij weinig veel spelers halen. Dan zit je al snel op jonge talenten die nog niets bewezen hebben. Die kosten namelijk niets. Nu het allemaal mis dreigt te gaan, trekken ze een blik dure niet-fitte spelers los op de hoop dat ze erin blijven. Niet om de jeugd te begeleiden, maar om degradatie te voorkomen. Als je echt denkt dat het een weloverwogen beleid is, moet je toch maar eens kijken naar de resultaten van vorig seizoen en dit seizoen. Het is pure wanhoop en dweilen met de kraan open. Uiteindelijk is het onvermijdelijk dat ze moeten gaan saneren, want de kans is zeer groot dat ze nu met geld lopen te strooien wat ze eigenlijk helemaal niet meer hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.VVV-Venlo15-18
15.RKC Waalwijk13-14
16.ADO Den Haag10-25
17.Willem II9-16
18.FC Emmen5-28
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. KramerAanvaller164
B. Ould-ChikhAanvaller120
L. KoopmansKeeper170
H. WentgesKeeper00
R. ZwinkelsKeeper00
J. AmofaVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

15 fans
Middenvelder, 30 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 ADO Den Haag 3 0 0 0
2019/2020 AZ 0 0 0 0
2019/2020 Arka Gdynia 24 8 6 0
2018/2019 AZ 4 0 1 0
2018/2019 Arka Gdynia 14 5 3 0

In de wandelgangen

Zaterdag 16 januari
Olympique Marseille heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Arek Milik, maar is nog niet rond met Napoli. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren