Noa Lang geeft details van relletje: ‘Je mening geven wordt niet gewaardeerd’

Dinsdag, 29 december 2020 om 07:49Jeroen van Poppel • Laatste update: 17:42

Erwin van de Looi schetste in november enige verbazing door Noa Lang niet op te nemen in zijn selectie voor Jong Oranje. Laatgenoemde onthult in een interview met FOX Sports dat een aanvaring met de jeugdbondscoach in de interlandperiode van oktober daar waarschijnlijk aan ten grondslag lag.

Lang, die dit seizoen bij Club Brugge uitstekend presteert, weet zelf niet precies waarom hij in november geen uitnodiging kreeg voor Jong Oranje. "Dat moet je aan de trainer vragen", zegt de 21-jarige vleugelspits. "Nee, ik heb geen uitleg gekregen. Er waren wel wat kleine dingetjes gebeurd, die interlandperiode daarvoor." Na enig aandringen krijgt interviewer Milan van Dongen van Lang te horen wat er precies speelde in die periode.

"Ik speelde toen niet, twee keer", zegt Lang. Tegen Gibraltar (5-0 winst) en Cyprus (0-7 zege) moest de aanvaller het inderdaad doen met een invalbeurt. "Ik was het daar niet echt mee eens. Op basis van wat? Krijg ik te horen: 'Die jongens zitten wat langer bij Jong Oranje.' Die hebben dan wat meer krediet." Tegen Gibraltar kwam Lang binnen de lijnen voor Cody Gakpo, tegen Cyprus verving hij Jurgen Ekkelenkamp. Ook Ferdi Kadioglu, die twee keer een basisplaats had, kreeg de voorkeur boven Lang.

Lang kon zich niet vinden in de uitleg van Van de Looi. "Daar ben ik het dan niet echt mee eens", vervolgt de voormalig Ajacied. "Dan geef ik dat gewoon aan in een een-op-eengesprek. Het wordt blijkbaar niet echt gewaardeerd als je gewoon je mening geeft. Verder heb ik nooit echt uitleg gekregen waarom ik er niet bij zat. Het is me nooit echt zelf verteld. Of ik een appje heb gestuurd naar de trainer? Nee. Ik ben wel een jongen van: het is graag of niet. Verder heb ik gewoon een goede band met de trainer. De ene keer gaat het heel goed, dan weer wat minder. Maar dat hoort erbij."Gerelateerd

Meer sportnieuws

59 reacties (laatste reactie door trodat4030)

Ligt het aan mij of wordt er tegenwoordig dagelijks een Noa Lang bericht geplaatst op Voetbalzone. Wellicht is het een interessant karakter en doet hij veel gewaagde uitspraken, maar laat hem eerst eens een volledig seizoen presteren, voordat we hem zo onder een vergrootglas leggen.

29 december 2020 om 08:08

Nee, het is een interview maar het is voor vz natuurlijk interessanter om dat op te knippen in stukken. Wat heel clubs en nationale elftallen nodig hebben is iemand die kan omgaan met dit soort jongens. Dat komt gewoon door een starre houding van veel trainers. Frank de Boer schiet mij direct te binnen. Eth heeft er ook wel iets van weg. In het AD staat vandaag een interessante stuk over de houding van de nlse politiek tegenover de bestrijding van de crisis. Denk dat veel ook wel van toepassing is op nlse coaches.

29 december 2020 om 08:38

Daarom is het jammer dan onze "top 4" van vroeger (van Persie, vd vaart, sneijder, robben) tot nu toe niet hebben uitgesproken trainerschap te ambiëren. Dit zijn jongens die vroeger exact hetzelfde meegemaakt hebben. Zeker de eerste 3. Dit zijn nou jongens die weten hoe ze moeten omgaan met een Noa Lang.

29 december 2020 om 08:41

Dat zij dat meegemaakt hebben, wil absoluut niet zeggen dat ze er mee om kunnen gaan. Dat zijn echt twee verschillende dingen.

29 december 2020 om 09:11

Ze kunnen zich makkelijker inleven in het gedrag. Een fdb en eth waren toch hele andere types vroeger. Nuchter, hard werken, en geen grote mond.

29 december 2020 om 09:27

Makkelijker inleven betekent nog niet steeds of zij de juiste types zijn om met zulk 'gedrag' om te gaan. Dan nog, al heb je een heel ander karakter, kan dat juist beter werken. Een 21 jarige mag best vragen stellen waarom hij niet wordt opgesteld of geselecteerd, maar zijn houding/gedrag blijft toch altijd iets opmerkelijks. De coach bepaalt en zo lang je nog niets bewezen hebt, luister je gewoon. Ergens is het zelfs respectloos om je in de media zo te uiten, want door dit soort teksten vind je eigenlijk zelfs zo goed dat je hoort te spelen. Herkenbaar patroon bij Ajax en de reden van vertrek... Lang is blijkbaar iemand die niet wilt vechten, maar als het temoeillijk wordt vertrekt of confrontaties uit de weg gaat.

29 december 2020 om 09:49

Dat heeft met de rechten te maken VZ mag zo'n interview niet één op één plaatsen.

29 december 2020 om 10:04

Je mag gewoon het interview plaatsen, zolang je de bron erbij vermeld, hoor... Alleen voor VZ is het interessanter om stukjes uit het interview te gebruiken om meer artikelen te creëren.

29 december 2020 om 10:09

@genieterr, dat betwijfel ik. van Persie lijkt me echt ideaal, jonge spelers lijken hem echt te mogen maar iemand als Vd Vaart? Die voelde zich met nog geen 30 jaar al een oude man en klaagde toen al over de jonge generatie. Ik heb niet het idee dat hij zich goed kan inleven in zo Lang. Robben lijkt me ook een heel ander type. Sneijder kan ook nog wel

29 december 2020 om 11:51

Mwah, van Persie heeft ook wel eens knallende ruzie gehad met Ozyakup en Memphis, het is geen garantie dat het klikt natuurlijk.

29 december 2020 om 11:57

Weet je, je moet mensen ook totaal niet forceren in die rol. Een kuyt of van bommel zie ik echt totaal niet in zo'n rol. Dat komt dan zo geforceerd over. Veel eerder denk ik dan van persie of een gullit ofzo. Maar ga er niet zo geforceerd mee om joh.

29 december 2020 om 13:36

Frank de boer? De trainer die met elke moeilijke speler ruzie kreeg?

29 december 2020 om 14:59

Uhh ik bedoel de starre houding. Totaal geen flexibiliteit bij hem.

29 december 2020 om 09:15

'wellicht is het een interessant karakter en doet hij veel gewaagde uitspraken, maar laat hem eerst eens een volledig seizoen presteren, voordat we hem zo onder een vergrootglas leggen.'

Ik weet eigenlijk niet zo goed waarom hij (wellicht) een interessant karakter zou hebben?
Waar zou dit aan liggen? En op welke gewaagde uitspraken doel je allemaal? Ik kan eentje voor de geest halen waarbij ik dacht 'hmm, misschien kun je dit maar beter voor je houden of anders uitleggen', maar dat hij veel gewaagde uitspraken is dan langs mij heengegaan, denk ik.

Die jongen stond vanaf het moment dat hij voor het eerst z’n mond opentrok onder een vergrootglas. Dit had niet eens zozeer met de inhoud van zijn uitspraken te maken, maar met zijn accent. Bepaalde mensen vonden het vreemd om te zien hoe een ‘blond’ jochie met de achternaam Lang als een allochtoon praat. Vanaf dat moment sta je bij bepaalde luitjes al in het eerste kwartier 3-0 achter. En alles wat je daarna doet wordt 'anders' bekeken.

29 december 2020 om 10:00

Is niet zo gek eerlijk gezegd. Deze gozer komt gewoon op het eerste oog mega onsymphatiek over. Dat ligt voor een groot deel aan zijn voorkomen, waar hij niet zoveel aan kan doen.

Precies de reden dat hij weg is bij Ajax. Ik denk dat Ten Hag hem een stoorzender vond met een grote bek en hem nauwelijks aan kon. Ik dacht altijd dat Ten Hag wel aardig om kon gaan met zulke jochies maar blijkbaar is Lang een te lastig ventje voor hem. Ik hou er persoonlijk wel van. Ziyech deed ook gewoon wat hij wou. Wat een wanbeleid om Promes te houden en Lang weg te sturen. Wat een zooitje bij Ajax. Hoeveel troep mogen ze nog maken?

29 december 2020 om 08:06

Je bedoelt de club die al zo’n 3 jaar bovenaan staat? Is dat echt zo’n zooitje dan? Lang gaf eerder ook aan dat hij helemaal niet weg hoefde van Ajax, maar dat hij zelf wilde.. Als meneer iets meer geduld had gehad, dan had hij nu gewoon regelmatig in de basis gestaan bij Ajax..

29 december 2020 om 08:10

Als de trainer tegen je zegt dat je ze je niet willen verhuren maar dat je weg moet, staat toch echt duidelijk in het vorige Lang artikel. Ja die club bedoel ik ja waar de aftakeling al een tijdje bezig is.

29 december 2020 om 08:20

Moet je wel goed verwoorden wat er staat. Er werd gezegd dat Lang moest blijven (waarschijnlijk omdat hij regelmatig zou gaan spelen), maar als hij echt weg wilde het dan wel verkoop zou zijn. Is wel even een andere nuance.

29 december 2020 om 08:21

Lang heeft toch echt zelf ja gezegd tegen Brugge. Los van of hij een lastige jongen is, was er gewoon nog redelijk wat concurrentie op zijn positie en zou hij zeker nog een seizoen 3e keus zijn geweest. Niemand had kunnen voorzien dat Promes met messen zou spelen en ineens niet meer man voetballen. Vandaag zou ik ook roepen had Lang aub gehouden maar helaas zo werkt het niet.

29 december 2020 om 08:17

Geen zorgen komt vanzelf goed. Krediet Ten Hag is heel hard dalende. Hij heeft veelvuldig in de verkeerde spelers geïnvesteerd. Eigenlijk precies het tegenovergestelde van Keizer. Die heeft alles op alles gezet om Nous te behouden bv. Bij EtH lijkt het juist dat hij veelvuldig op de verkeerde paarden wet. Labyad, Promes maar ook Schuurs. Wat vooral pijnlijk is, is dat die spelers het direct laten zien bij vertrek en de paarden van Ten Hag vooral door het ijs zakken als het erop aankomt. Dat hou je niet oneindig vol. Je kan best de wijsneus uithangen, maar dan moet je winnen. Ten Hag doet het tegenover gestelde. Koppig vasthouden en dan steeds vaker verliezen en als team achteruit gaan.

29 december 2020 om 08:25

Waar houd ten Hag koppig aan vast dan? Hele vreemde conclusie dit. Schuurs doet het meer dan prima, ik weet niet wie je anders daar had willen zien? En niet aankomen met Alvarez, want die heeft zeker niet meer laten zien. En Labyad? Die hij bijna een heel seizoen op de bank gehouden heeft en die nu alleen speelt bij gebrek aan beter omdat Promes niks presteert en Kudus geblesseerd is.. Volgens mij staat ajax nog steeds bovenaan en wordt er regelmatig gewonnen.

29 december 2020 om 08:32

Wat heb je aan ontevreden spelers die je geen speeltijd kan garanderen maar die dat wel eisen? Het is niet alsof we een Frenkie of Matthijs hebben weggedaan of zo? En dat spelers ergens anders floreren heeft niks te maken met Ajax, maar met de speler zelf die blijkbaar beter bij een ander team past. Of had je nu liever Gudelj (Sevilla), El Ghazi (Villa), Bazoer (Vitesse) en Kristensen (Salzburg) nog steeds voor Ajax willen zien spelen?

29 december 2020 om 08:42

Ach Ajax staat bovenaan zijn wel uit de CL maar verder valt het wel mee hoor altijd maar dat gehak op ten Hag ik wordt er een beetje simpel van dit zijn weer die reactie die succes supporters ook hebben , we vergeten dat wij de laatste 2 jaar 4 belangrijke spelers zijn kwijtgeraakt waarbij is aangetoond dat het verlies van Ziyech wel erg pijnlijk is dus het is vrij normaal dat het minder is zo is het nu een maal bij Ajax en andere clubs de beste worden weggekocht .

29 december 2020 om 09:19

Opzich zou het wel kunnen inderdaad. Bij Utrecht heeft ten Hag bewezen om probleemgevallen weer op de rit te krijgen. Nu moest hij dat bij Utrecht wel doen aangezien dat subtop was, en voor meer rendement die jongens aan de praat moest krijgen. Bij Ajax heeft hij echter keuze te over aan aanvallers, waardoor hij sneller geneigd is om de wat problematische jongeren weg te sturen, wat opzich wel logisch is. Het is een te verwaarlozen risico.

29 december 2020 om 09:57

@apeldoorner, zijn imago is sws overdreven imo. Jongens als Labyad als moeilijke jongens bestempelen vind ik echt onzin. Waarop is dat gebaseerd? Dat hij op jonge leeftijd niet bij wilde tekenen?

29 december 2020 om 10:24

Sjongejonge, op basis van alle reacties lijkt het net alsof Seedorf weggedaan is. Het is Noa Lang mensen. We mogen een speler niet afrekenen op een paar potjes, maar op die paar potjes wordt Noa f'ing Lang wel gezien als de grote verlosser, doe ff normaal man.

Jongens als Noa Lang zouden veel beter gedijen in een solo sport. Misschien kan die ook tennissen? Of naja, misschien past ie dan beter bij Darten.

29 december 2020 om 09:45

Als ik hem op het veld zie strooien met goede pasjes en de mooie assist op Okereke tegen Eupen (terwijl die zelf voor de hattrick kon gaan) dan denk ik dat hij perfect is voor een teamsport...

29 december 2020 om 09:54

Wacht maar tot het hem naar zijn hoofd stijgt. Bij Club moet hij gaan slagen, anders willen alleen straks clubs als Eupen, Sparta of Emmen hem nog maar hebben.

29 december 2020 om 09:56

Wat een holle teksten weeral. “Wacht maar tot Gravenberch/Unuvar/Ihatarren/eender welke jong speler het naar zijn hoofd stijgt. Bij Ajax moet hij slagen, anders willen alleen straks clubs als Eupen, Sparta of Emmen hem nog maar hebben”.

29 december 2020 om 10:56

Hoezo haal je deze namen er bij? Ik heb het niet over deze jongens, maar over Lang. Er is vaker over de mentaliteit van Lang gesproken en geschreven. Deze jongen heeft veel praatjes, maar die vullen geen gaatjes. Hij is te licht bevonden voor Ajax en bij Brugge moet hij zich gaan bewijzen, een andere topclub uit een ander land. Als dat mislukt, in combinatie met zijn houding/gedrag, dan zitten zulke clubs er alleen nog maar voor hem in. Een Gravenberch of een Unuvar heb ik nog niet eerder zelfde gedrag/houding/teksten zien of horen uiten. Dus, Lierse1997, voordat je weer hier de Moeder Teresa gaat uithangen en overal een weerwoord op moet hebben met je holle teksten...

29 december 2020 om 11:04

Er wordt heel de tijd gedaan of hij een mentaliteitsprobleem heeft omdat hij een beetje anders praat. Nou wat een ramp! En momenteel doet hij het gewoon zeer goed en is er dus geen enkele reden om aan te nemen dat hij gaat mislukken. Daarom dat ik Gravenberch noem, die doet het momenteel ook gewoon goed en daarom zou het ook vreemd zijn dergelijke teksten te uiten. Want meestal wordt er gewoon onzin over Lang gesproken. Hij zou vreselijk arrogant zijn, nu bijvoorbeeld een Hoedt was veel arroganter maar die spreekt gewoon Nederlands dus dan mag het en dan zou hij een egoïst zijn terwijl hij op het voetbalveld gewoon altruïstisch is. En jij dus ook met je holle tekst “wacht maar tot het tot zijn hoofd stijgt”. Wat dus gewoon nergens op gebaseerd is.

29 december 2020 om 11:17

"Er wordt de hele tijd gedaan....?" Nee, zo kortzichtig kijk ik niet of iemand anders praat. Het gaat om zijn houding en denken. Deze jongen wilt heel graag dat mensen hem heel erg goed vinden en door zijn omgeving denkt hij dat ook, daarom gaat hij naast zijn schoenen lopen. Ken jij Lang persoonlijk? Zijn ongegronde zelfverzekerdheid zorgt voor arrogantie, want je bent gewoon een volwassen man van 21. Maar waarschijnlijk is het een generatiekloof? Weet niet hoe oud jij bent, waardoor jij het normaal gedrag vind. Daarnaast vind ik sowieso de jonge voetballers van nu, die veel geld verdienen, totaal geen realiteitsbesef hebben. Status is belangrijk... Lang doet het nu goed inderdaad, dat betwijfel ik niet. Ik hoop voor hem dat spelen voor Brugge als een grote kans ziet, want hij is van mening dat hij bij de absolute top terecht kan. Prima, maar laat het nu maar zien. En nu weten we het wel, maat. Beter een holle tekst, dan een tekst in je hol, pffff...

29 december 2020 om 11:36

Dan heeft heel België een mentaliteitsprobleem, nietwaar Lierse

Lang is wel een baasje, maar, in tegenstelling tot de trainer, past juist Lang heel goed bij Ajax en die norse boerenkinkel geenszins. Opvallend dat ook een andere norse boerenkinkel als van de Looi hier blijkbaar niet mee om kan gaan. Die 2 zouden vast goede vrienden van elkaar kunnen zijn.

29 december 2020 om 11:45

Sinds wanneer moeten trainers zich aanpassen aan een speler? Vooralsnog heeft de ene norse boerenkinkel wel Ajax kampioen gemaakt en mooi voetbal (resultaten behaald tegen een Real en Juve) laten zien in de CL en de andere norse boerenkinkel presteert ook prima? Wie hebben er uiteindelijk gelijk?

29 december 2020 om 11:56

"Ken jij Lang persoonlijk?" Lang komt uit mijn wijk en is wat bijdehand, maar dat is zowat iedereen hier en voor de rest is iedereen positief over hem.

29 december 2020 om 12:11

Prima Roscoe, ik ken zijn ouders persoonlijk en heb Lang diverse keren ontmoet. Het is niet mijn type om mee om te gaan, maar ik beoordeel hem op zijn gedrag/houding. Wat bijdehand is wel liekozend gezegd, want als jij hem echt kent, dan weet jij ook hoe hij echt is. En zeg eerlijk, de mensen uit de wijk die positief zijn, passen precies in het straatje van Lang. Ik bedoel, voor mijn buren en mensen uit de straat ben ik een leuke bewoner, maar wellicht kunnen mijn collega's mij een lul vinden, toch? Lang is een lieve jongen, stoer overkomen, grootpraat, maar hij moet tegen zichzelf in bescherming genomen worden. Hie groter de praat, als resultaten uitblijven dan gaat het de verkeerde kant op. Dat is zonde, want hij kan het wel, hij heeft talent. Hij heeft mensen om zich heen nodig waar hij tegen op kan kijken en dat heeft hij niet, dus ziet hij zichzelf altijd als een gelijke tot aan de rest. Het is mentaliteitskwestie en het is een goede keuze om naar Brugge te gaan. Op eigen benen, andere cultuur, andere ervaring. Als hij hier slaagt, zie ik hem best nog een mooie carriere hebben. Als het bij Brugge mislukt, dan gaan grote clubs toch twijfelen om hem aan te trekken.

29 december 2020 om 12:13

@maxi_lopez, wat een onzin. lang vertoont helemaal geen lastig gedrag. Een Tannane heeft zich veel erger misdragen en voor hem komt er ook nog steeds een club nadat hij de halve eredivisie heeft versleten

29 december 2020 om 12:19

@trodat4030, sommige op dit forum schijnen dat wel te denken ja 😉.

29 december 2020 om 12:21

@Primetime, is goed kerel, wat jij wilt. Tannane heeft inderdaad veel meer misdragen, maar zal hij voor Ajax of PSV gaan spelen? Denk het niet... Lang zal niet voor minder willen gaan dan de clubs waar Tannane voor heeft gespeeld, alleen tussen willen en kunnen zit nog wel een verschil. Ik heb het ook nergens over lastig gedrag, alleen zijn houding kan storend zijn in het teamproces.

29 december 2020 om 12:51

En Noa is wel een typische Ajacied. De cirkel is weer rond!

29 december 2020 om 17:26

"Prima Roscoe, ik ken zijn ouders persoonlijk en heb Lang diverse keren ontmoet." Betwijfel ik. Ik betwijfel ook of zijn ouders het waarderen dat iemand die zij persoonlijk kennen hun zoon afbrandt op het internet op de wijze waarop jij dat doet. Het is de ene aanname na de andere hier trouwens, dus veel meer woorden wil ik er niet aan vuil maken.

Tja dit klinkt heel erg als een generatie-verschil, vroeger was het (ook op de normale werkvloer) gewoon om te doen wat je leidinggevende zei. Tegenwoordig willen jongeren/jong-volwassenen graag de reden horen waarom ze wat moeten doen, en ja daar geven ze graag ook hun eigen mening op. Uiteindelijk met een normaal gesprek is dat helemaal geen probleem en zullen ze, mits goed onderbouwd, echt nog wel de gewenste taken doen. Echter vinden ouderen het vaak nog wel raar (en brutaal) dat jonge mensen hun keuzes in twijfel trekken (al wordt daar niet perse iets slechts mee bedoeld). Als daarom het gesprek uit de weg gegaan wordt, voelen jongeren zich niet gehoord en dus ook onbegrepen en dat is volgens mij nu ook wat er bij Lang is gebeurd.

29 december 2020 om 10:08

Er bestaat ook nog zoiets als hiërarchie. Bij Ajax lag het bovendien aan Ten Hag, nu bij Jong Oranje ligt het aan Van de Looi. Zou het mischien niet een beetje aan Noa Lang liggen ? Gewoon kei hard knokken, wachten op een kans en hem vervolgens met beide handen aanpakken. Maar nee, liever vluchten naar Belgie, waar hij op een niveau minder wel direct een kans krijgt. (bij gebrek aan beter). Dat mag hoor, laat me dat voorop stellen, maar dan moet je niet achteraf gaan lopen klagen. Dat hoofdstuk is namelijk afgesloten.

29 december 2020 om 11:02

Generatieverschil? We leven niet in de voormalige Sovjetunie, het zal wel de manier zijn geweest waarop hij dat deed als ik naar zn ego kijk. Goede speler, vervelende persoonlijkheid

Van der Looi is ook zo'n toptrainer.... Snap niet dat trainers en bestuurders die overal mislukt zijn altijd weer bij de Knvb aan de slag kunnen.

29 december 2020 om 10:49

10 gespeeld, 9 x winst en 46 doelpunten gemaakt. Nee die kan er inderdaad helemaal niets van.

29 december 2020 om 11:03

Paul als je hier alleen maar komt om onzin te roepen roep dan niets; van de 10 wedstrijden 9 gewonnen?

Noa Lang is weer slim bezig. Na een aantal goede wedstrijden loopt hij helemaal leeg tegen Milan van Dongen en vergooit/verkleint met z'n uitspraken z'n eigen kansen bij Ajax onder Ten Hag én nu Jong Oranje onder Van de Looi.

29 december 2020 om 11:49

Exact Lovre... dan zitten hierboven mensen zijn gedrag/houding goed te praten. Alsof Lang de Messias is van het Nederlandse voetbal is. Mooi de meningen van mensen langs de zijlijn of nog beter gezegd, vanuit de huiskamer. Alsof ze Lang, ten Hag en van de Looi persoonlijk kennen en bij alle gesprekken zitten die zijn gevoerd

29 december 2020 om 12:23

Jij doet toch precies hetzelfde? Of ken jij Van Looi en Ten Hag wel persoonlijk? Je hebt hem blijkbaar een aantal keer oppervlakkig ontmoet (wanneer trouwens want mensen veranderen snel op die leeftijd) en doet alsof je Lang vanbinnen en vanbuiten kent. En dat terwijl ze bij Club Brugge naar wat ik hoor intern zeer tevreden zijn met hem. Want ja hij is wat zelfzeker (persoonlijk zou ik zijn teksten niet uiten als ik even goed was), maar zelfzeker staat niet gelijk aan “moeilijke jongen”. Daarnaast komt hij in zijn interviews gewoon eerlijk over en als een best leuke jongen (die trouwens ook goed in de groep ligt in Brugge).

29 december 2020 om 13:40

Lierse, wanneer neem jij nou eens een keer wat aan, betweter? Als iemand dezelfde mening heeft als jij, dan kan je het nog presteren om nog een "Ja, maar....." er door heen te duwen. Ik ken de ouders van Lang persoonlijk, maar hoef daar niet te koop mee te lopen. Lang heb ik door de jaren heen meegemaakt op verjaardagen en hij is geen spat veranderd. Hij is altijd een mannetje geweest naar anderen, wat vaak niet goed valt als je niet in zijn straatje zit. Maar, ik hoef mij hier niet te verdedigen naar jou met je aanname dat ik hem oppervlakkig ken. Jij hoort blijkbaar (van wie?) dat ze tevreden zijn. Dat klopt, dat heb ik ook vernomen, maar hij moet nu wel. Hij ziet Brugge op 21 jarige leeftijd als een soort laatste kans. Hij streeft het hoogste na en alles onder Ajax in Nederland is te min. Zijn verhuurperiode aan Twente was omdat mensen op hem als een malle hebben proberen in te praten. Brugge ziet hij als een topclub in Belgie, maar als hij hier verzaakt, dan kan hij het vergeten en zal hij genoegen moeten nemen met in zijn ogen mindere clubs. Ik heb ook nergens gezegd dat het een onaardige jongen is. Hij kan heel gezellig zijn, maar is wel een type dat naast zijn schoenen loopt. Helemaal als hij merkt dat hij bewierookt wordt. De verhalen die over hem worden verteld of gezegd kloppen over het algemeen wel allemaal. Ik kan je zeggen dat zijn moeder zijn accent vreselijk vond, maar nu heeft geaccepteerd, omdat ze hem daarin niet kan veranderen. Hij heeft dit van zijn omgeving (zijn vrienden) overgenomen. Op je 16e is het misschien leuk om zo te doen, maar als je 21 bent, klinkt het zo lullig.

29 december 2020 om 14:51

Ik ben best goed bevriend met een jeugdtrainer van club Brugge. Dus die weet wel iets van de interne zaken daar. Lang is een speciale jongen, maar daar moet je maar mee om kunnen gaan als voetbalclub. En er worden allerlei verhaaltjes de wereld ingeholpen alsof zijn gedrag/houding oh zo slecht is. Nu als club Brugge er geen last mee heeft, dan is er geen enkel probleem. En dat is het enige relevante.

29 december 2020 om 15:12

Best goed bevriend, is dus gewoon een kennis die je heel af en toe spreekt. Dan ga ik ervan uit dat Noa Lang niet elke onderonsje met je 'best goed bevriende jeugdtrainer' hot topic is? Oftewel, je loopt mij af te bluffen en gebruikt bepaalde termen, terwijl ik blijkbaar dichter bij het vuur zit en karakter beter ken van Lang, dan jij. Fijn, zijn we het daarover eens.

29 december 2020 om 15:26

Jouw mening is volledig irrelevant. Bij club Brugge zijn ze tevreden. Maar hey we weten wel dat je lang niet aangenaam vindt. Dus geef nog maar wat af op hem als je dat een goed gevoel geeft. Maar zoals gezegd, de mensen die er voor Lang wel toedoen (lees werknemers van Club Brugge en zijn medespelers) lijken jouw mening niet te delen.

29 december 2020 om 22:27

Haha wat een stuitende arrogantie. Wie ben jij om te bepalen of mijn mening irrelevant is? Beter dan een jaknikker die afgaat op een 'best wel goed bevriende jeugdtrainer'.. nou ik heb nieuws voor je. Denk niet dat deze jeugdtrainer het over Noa Lang heeft met Clement. Beetje manse praat over je ingangen, houd toch op!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland U21

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: EK Onder-21
SpelersPositieW
D. ZeefuikVerdediger92
L. ReisMiddenvelder80
M. BoaduAanvaller88
K. SierhuisAanvaller88
C. GakpoAanvaller63
M. PaesKeeper50
M. BakkerVerdediger60
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland U21.

1 fan
Middenvelder, 21 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Club Brugge 18 11 4 0
2020/2021 Ajax 1 0 0 0
2019/2020 Jong Ajax 9 5 2 1
2019/2020 FC Twente 7 1 1 0
2019/2020 Ajax 5 3 0 0

In de wandelgangen

Vrijdag 26 februari
Roman Abramovich heeft Chelsea-manager Thomas Tuchel groen licht gegeven om Borussia Dortmund-spits Erling Haaland komende zomer te verleiden tot een overstap. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren