Noa Lang schittert op tweede kerstdag voor Club Brugge

Zaterdag, 26 december 2020 om 15:48Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 16:01

Noa Lang heeft Club Brugge op tweede kerstdag naar een ruime zege in de Jupiler Pro League geleid. Zes dagen na de 0-1 nederlaag tegen AA Gent zegevierde het team van Philippe Clement dankzij twee doelpunten én een assist van de Nederlander over AS Eupen: 3-0. Lang staat nu op vijf competitietreffers. Door de zege heeft Club Brugge als koploper nu vijf punten meer dan KRC Genk, dat echter nog wel twee wedstrijden tegoed heeft.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

85 reacties (laatste reactie door cas1)

Zalige speler die lang. Onbegrijpelijk dat ajax die laat gaan

26 december 2020 om 15:57

Inderdaad. Echt onbegrijpelijk. Geld weggegooid met Lang en Botman. Lang was in de voorbereiding de beste speler bij Ajax..

26 december 2020 om 17:35

@ajaxcunian: Lang was ook de vervelendste speler die een hele groep kapot kan maken. Dat is de keuze geweest

26 december 2020 om 17:40

Als de groep zich kapot laat maken door een jonge en gretige bluf gozer dan heb ik weinig vertrouwen in het team.

26 december 2020 om 17:59

Badoer was ook een vervelend ventje en zo stond Tananne ook bekend. Kennelijk zijn er wel trainers die daar mee om kunnen gaan zoals bij Vitesse.

26 december 2020 om 18:15

@Siemjo en kennelijk zijn die gasten toch dusdanig lastig dat ze niet de absolute top halen. Want dat talent hebben ze allebei. Dus niet heel vreemd dat ze daar dan bij een Ajax, PSV of noem maar een club op die wil aanhaken bij de (sub)top niet slagen

26 december 2020 om 18:42

Want Bazoer bij Vitesse verloopt ook echt vlekkeloos, ja...

26 december 2020 om 15:58

Echt een fantastische speler , 2 geweldige goals en de assist was nog mooier. Was voor dit Ajax de ideal 10 geweest, ook als Kudus fit was geweest. Lang is een stuk creatiever , dan had je met Gravenberch , Kudus en Lang kunnen spelen. Dan was je de komende 4 jaar klaar geweest.

26 december 2020 om 16:05

Was het maar een Zuid-Amerikaan, dan had Mark hem gekocht voor 30 miljoen! haha Het is wel genoeg zo. Ajax heeft een paar fouten gemaakt en dat komt ze nu duur staan. Moving on. Ajax moet wel echt de jeugd iets beter in de gaten gaan houden. En passanten als Erik moet je niet je beleid laten beã¯nvloeden. Desnoods hem gewoon verplichten om jeugdspelers in zijn selectie op te nemen. Er lopen nu weer een paar leuke talenten die echt toe zijn aan de eerste en die moet je gewoon zo snel mogelijk bij de eerste minuten laten maken.

26 december 2020 om 17:42

Erik de professor maakt de meest idiote beslissingen dit jaar. Kan er echt geen lijn in ontdekken behalve dat Labyad altijd speelt. En oke hij heeft pech met blessures maar dat komt dus ook doordat hij Lang niet wilde. Zuur seizoen tot nu toe.

26 december 2020 om 17:52

Stop met dat gekank over Labyad. Die jongen is geen dragende speler. Blind en consorten laten het afweten, reageer daar op.

26 december 2020 om 16:11

Ik heb wel eens ergens gelezen dat Lang graag zelf weg wilde omdat hij geen zekere basisplaats kreeg. Ik weet ook nog wel dat ik het daarmee eens was. Leuk voor hem dat hij het goed doet bij Brugge.

26 december 2020 om 17:00

Interview in de VI wel gelezen ? Lang had het helemaal niet over een basisplaats. Hij wilde iets van perspectief na zijn fantastische voorbereiding, en dan krijgt hij van Erik 14 minuten in de maand september. Moest vanaf de bank naar Erik zijn lievelingetjes zitten kijken , natuurlijk wil je dan weg.

26 december 2020 om 19:06

@baradona maar kom op he, het is net alsof we Maradona zijn misgelopen. Lang speelde inderdaad goed in de voorbereiding. Niet meer of minder dan dat. Hij speelde veel en scoorde veel. Eerlijk gezegd was Perr Schuurs de allerbeste speler van Ajax in die voorbereiding. Nou, kijk eens hoe dat gaat. Lang is al jarenlang een simpel talent van Ajax. Heeft nooit laten zien de inzet of het talent te hebben om de absolute top te halen. Iets wat hij - qua inzet - ook beaamt in datzelfde interview van VI. Dan is het toch niet heel vreemd dat Ajax hem laat gaan? En qua perspectief: ajax heeft Traore, Tadic, Huntelaar, Neres, Antony, Promes en Kudus (en eventueel zelfs Klaassen) voor de vier posities voorin. Met Labyad, Ekkelenkamp en dan Lang daarachter. Dan is het toch niet zo gek dat je Lang niet veel perspectief kan bieden? Dat Promes het nu zo dramatisch doet kon je niet voorzien op basis van vorig seizoen of het begin van vorig seizoen. Dat Traore, Brobbey, Neres en Kudus geblesseerd zouden raken kon je ook niet voorzien. Oftewel: zelfs als Ten Hag niet zijn 'lievelingetjes' had opgesteld, was Lang niet in de buurt van een basisplaats gekomen in een normale situatie. En dan is het vrij begrijpelijk dat hij zelf ook weg wil.

26 december 2020 om 20:05

Dus alleen talenten die de absolute top zullen halen, moeten de kans krijgen? Punt is dat er een speler vertrokken is die gewoon voor meer dan 20 miljoen gaat vertrekken als die zo blijft spelen. En hij zal naderhand ook wel eens een kans in het Nederlands elftal krijgen als die deze vorm blijft etaleren.

26 december 2020 om 20:19

Nee je hoeft niet alleen talenten te hebben die de absolute top gaan halen. Maar Neres, Antony en Kudus zijn grotere talenten. Tadic en Promes zijn beter (al presteert Promes nu dus ondermaats). Traore en Brobbey schat ik net zo talentvol in en Labyad is beter dan Lang, maar heeft minder potentie. Het gaat erom dat Lang zich nu kan etaleren, omdat hij alles speelt. Hij wilde bij Ajax perspectief en het lijkt me vrij logisch dat ze hem dat niet konden bieden. Want een spits? Dat is ie niet. Op links? Daar had je Neres, Tadic en Promes. En op 10? Daar had je Kudus, Promes, eventueel Tadic en Labyad. Ze hadden van mij prima Labyad mogen lozen en dan Lang behouden. Maar dan nog had Lang in een normale situatie nauwelijks gespeeld. Het is nu alleen zo dat de halve voorhoede van Ajax geblesseerd is en dan nog een basisspeler die al op de bank moet zitten die uit vorm is. En daarom vinden mensen ineens dat Lang de missende schakel was in dit Ajax. Daar geloof ik echt niet in. Als na de winterstop iedereen fit is, komt Labyad niet eens in de buurt van een basisplaats. En dus was Lang dat ook niet gekomen. En dan zeg ik: als Lang een wereldtalent is, tuurlijk, dan had je hem moeten houden en a la Gravenberch een basisplaats voor hem moeten inruimen. Maar die vaart loopt het niet, want Lang is niet zon wereldtalent. Dus als halve wisselspeler van Ajax had hij een miljoen of 10 opgeleverd volgend jaar, iets wat een Labyad ook prima kan opleveren. En basisspeler was Lang niet geweest, want daar staan, mits fit, Neres, Antony en Kudus die voor minstens het dubbele van 20 miljoen zullen vertrekken als we zo vrij mogen zijn dergelijke inschattingen te maken @Lierse. En over het laatste: Vormer is toch ook een van de, zo niet de beste speler van Belgie? Die krijgt ook geen kans in Oranje. Als Lang het langer laat zien en ook in Europa, dan wellicht. Maar als een groter talent als Gakpo al geen kans krijgt in Oranje, zal Lang nog wel een tijdje op zijn beurt moeten wachten

26 december 2020 om 22:19

we missen die lang als kiespijn alleen al door dat vreselijke accent wat die heeft .Dat die het goed doet in België verast me wel want in België heb je geen ploegen zoals Emmen en Ado waar je ff 3a4 x tegen scoort.

27 december 2020 om 00:23

Dit seizoen had hij inderdaad niet veel speelgelegenheid gekregen, maar naar de toekomst toe kon hij zeker belangrijk worden. Neres en Anthony blijven niet eeuwig. Tadic heeft niet het eeuwige leven, Promes voldoet dit jaar duidelijk niet en Labyad is niet meteen beter. Naar de toekomst toe was er dus zeker de mogelijkheid hem perspectief te bieden. Maar dat werd niet gedaan en ze kozen ervoor hem voor 6 miljoen te laten gaan. En dat terwijl het echt wel een goede speler is. Hij heeft 15 keer meer gepresteerd dan een Bandé waar 2 a 3 jaar geleden meer dan 8 miljoen werd voor neergeteld. En Vormer heeft wel een kans gekregen, net als Groeneveld die gekregen heeft en laat ik zo zeggen dat Lang een stuk meer indruk maakt dan de egoïstische Groeneveld momenteel. Op basis van wat verdient Gakpo trouwens meer een selectie dan lang? Lang die het heel goed deed in jong Oranje, Lang die het momenteel goed doet bij een team dat gelijkwaardig zo niet beter is dan PSV en Lang die het nu in de CL toch ook wel gedeeltelijk heeft laten zien.

27 december 2020 om 00:34

@waterval; en het accent can onze Erik vind je geen probleem?? Lang is te uitgesproken en te creatief voor onze control freak.

Onze Rotterdamse held doet het maar toch. Die stap naar Brugge pakt perfect uit. Was die maar bij Feyenoord gebleven vroeger stond ie (waarschijnlijk) stuk verder in zijn ontwikkeling.

26 december 2020 om 15:55

Zeker niet. Jeugdopleiding van Feyenoord was toen al weinig waard. Bij Ajax heeft ie zich beter kunnen ontwikkelen.

26 december 2020 om 16:13

Toen had Feyenoord gewoon de beste jeugd van NL. Kan je ook gewoon terug zien in de eindstand. Noa zou even ver komen of waarschijnlijk verder.

26 december 2020 om 16:47

Bullshit, Feyenoord heeft niet een de Ligt voortgebracht. Ook niet in de jaren dat ze door de KNVB tot beste jeugdopleiding werden gebombardeerd. Gewoon niet een. Heerenveen heeft nog een Ziyech willem 2 een de Jong en van Dijk. Feyenoord pocht met de vrij en martens indi. Oh ja en nu Kokcu en Burger....

26 december 2020 om 16:59

Ja hartstikke leuk. Zie het gesprek met de club al voor me: "wat is jullie plan met me?" "je mag meespelen met Feyenoord onder 19 en daarna 3 jaar op de bank zitten bij het eerste."

26 december 2020 om 17:13

Leuk die eindstand van toen, maar hoeveel jongens van dat Feyenoord spelen inmiddels vast in het eerste of elders? Bij Ajax gaat bij de jeugd de ontwikkeling van de speler voor. Niet de collectieve prestatie.

26 december 2020 om 17:22

Euhh.. De Vrij is gewoon beter dan De Ligt hoor. Dat zien zelfs in Italië. Het land van de verdedigers.

26 december 2020 om 17:50

@champagne De Vrij en De Ligt zijn zeer gelijkwaardig aan elkaar dit seizoen, maar het lijkt mij niet dat ik jou het leeftijdsverschil hoef uit te leggen?

26 december 2020 om 17:54

van de leeftijdscategorie van Lang is er toch niet echt iets indrukwekkends uit de jeugd van Feyenoord voortgekomen als ik me niet vergis. Als je kijkt naar wat Psv, Ajax en zelfs AZ uit die leeftijdscategorie heeft geproduceerd dan vergeet je haast dat ze in Rotterdam een jeugdopleiding hebben

26 december 2020 om 16:01

Waarschijnlijk wel ja. Advocaat staat er natuurlijk om bekend de jeugd veel de kans te geven...

26 december 2020 om 16:16

Lees maar eens zijn interview..kijken of je het nog zo een held vindt 🤣. Een rasAjacied vanaf kleins af aan die zich prima heeft ontwikkeld bij zijn cluppie. Komt nog wel een keer terug. Ben blij dat hij het lekker doet bij Brugge. We hadden gewoon met Noa op links moeten spelen en Tadic in de spits.

26 december 2020 om 20:13

Was die maar bij Feyenoord gebleven? Hij wist niet hoe gauw hij naar Amsterdam moest gaan. Hij kwam ook met z'n Ajax shirt naar Varkenoord toe en had echt nooit het eerste gehaald doordat 'ie op den duur ook vast weggescholden zou zijn.

26 december 2020 om 22:28

Hahah ging hij in zn ajax shirt naar feyenoord training? Held! Zonde dat hij voor een prikkie naar brugge is gegaan.

27 december 2020 om 08:29

Lees maar eens Het Verhaal Achter Noa Lang op Ajaxshowtime, aanradertje.

Zouden Overmars en Ten Hag zich nog wel eens achter de oren krabben waarom ze deze gast naar Brugge hebben laten gaan? Is toch een stuk beter dan Labyad, Ekkelenkamp en zou ook op de vleugels wat toe kunnen voegen.

26 december 2020 om 15:58

Ja, maar op het moment van vertrekken wilde hij een basisplek. Nu met de blessures en de dip van Promes had ie die gehad. Maar was daar nu echt zicht op in de zomer? Daar staat tegenover dat Ekkelenkamp en Labyad niet echt moeilijk doen over een plek op de bank. Dan zou ik het als Ajax wel weten als er zo'n bod komt op een 21-jarige speler die veelal vanaf de bank zou moeten beginnen. En het is niet zo dat er geboden werd op die andere 2.

26 december 2020 om 16:00

Als hij zelf aangeeft niet meer tegen de situatie te kunnen omdat hij alles wil spelen, en op het moment van beslissen is hij niet veel beter dan een Labyad, die normaliter al nauwelijks aan spelen toekomt als iedereen fit is, dan vind ik het niet gek dat je Lang laat gaan. Het is niet alsof je de nieuwe Robben laat vertrekken. Lang is talentvol en had nu, met al deze blessures en spelers uit vorm voorin, van waarde kunnen zijn. Maar thats it. Lang is geen talent a la Gravenberch of - voor zover we dat al kunnen beoordelen - Kudus. Prima dat ze hem hebben laten gaan wat mij betreft

26 december 2020 om 16:01

Labyad scoort ook tegen teams als Emmen en Noa doet het tegen Eupen

28 december 2020 om 09:56

En Zenit. En assist tegen Lazio.

26 december 2020 om 16:12

@amazingninja misschien iets te snel verkocht inderdaad. Lang heeft imo veel meer voetballend vermogen in huis als een Promes en Labyad en Botman vind ik een betere verdediger als Schuurs, Alvarez, Martinez en eigenlijk ook als Blind die leuk kan opbouwen maar niet echt kan verdedigen

26 december 2020 om 16:44

@japie,
Naast een echte verdediger is het bij Ajax ook belangrijk dat er van achteruit wordt opgebouwd. Je kan er dan wel 2 echte verdedigers neerzetten , maar dat gaat dan te kosten van het aanvallende spel van Ajax. Een oud spelers/trainer van Ajax zei ooit aanvallen begint bij de verdediging ...
Botman zou bv best naast Schuurs of Blind kunnen spelen...

26 december 2020 om 17:11

Joh maar dit is toch hetzelfde als wanneer een Marin het straks fenomenaal doet in het buitenland. Of dat Tapia ineens een geweldige middenvelder wordt. Matic en Danilo (cvm van Roda) zijn ook goede voorbeelden. 1) je weet niet hoe spelers zich ontwikkelen, en 2) sommige spelers passen niet bij een bepaalde club, maar supergoed bij een andere. Tadic is ook zon voorbeeld: redelijke speler voor Southampton en bij Ajax draait hij in zijn eerste jaar spelers van Real en Juve he-le-maal tureluurs. So be it. Het is vrij logisch dat Botman en Lang vertrokken, vooral omdat ze zelf wegwilden.

26 december 2020 om 17:48

op zich klopt dat wel wat betreft Noa Lang die nog niet veel had laten zien maar Botman was bij Heerenveen vaak heel goed. Pierie wat daar een zwakke schakel was achterin werd dan echter wel naar Ajax gehaald. ik heb dat nooit echt begrepen

Mooi voor Lang dat hij het zo goed doet bij Club Brugge, en ik kan het niet vaak genoeg zeggen: ik blijf het eeuwig zonde vinden dat Ajax Lang heeft laten gaan (verhuurd met verplichte optie tot koop van 6 miljoen).

Hij maakte in de voorbereiding van dit seizoen een goede en gedreven indruk bij Ajax en hij speelde dan meestal vanaf de vleugels bij Ajax en dat deed hij prima, maar ik zag juist een goede nummer 10 in hem en dat had Ajax zeker nu kunnen gebruiken want Kudus ligt er al een tijdje uit met een blessure (gelukkig wel weer bijna terug), Promes is geen nummer 10 en compleet uit vorm (ook als hij op de vleugels speelt), Labyad is niet beter dan Lang (vind Lang in potentie beter) en Ekkelenkamp is echt veel minder dan Lang.

Als Lang dit niveau vast blijft houden, zou ik zeker overwegen om hem eens op te roepen voor het Nederlands elftal. En nee, ik schrijf nergens dat hij mee moet naar het EK. Maar je kan hem in de voorbereiding op het EK best kansen geven, want hij laat het niet alleen zien in de Belgische competitie maar ook in de Champions League maakte hij telkens gewoon een goede indruk tegen o.a. Zenit en Dortmund.

Gun het hem van harte Noa Lang. Wat is het toch enorm jammer dat hij nu bij Club speelt en niet het mocht/kon laten zien als hij nog bij Ajax had gespeeld. Wel leuk voor hem dat hij de laatste tijd steeds meer beslissend wordt voor Club Brugge. Kunnen ze geen ruildeal doen? Ekkelenkamp voor Lang

Beide goals met veel vertrouwen afgemaakt.
Vooral de 2e was een uitstekende loopactie, inhouden inhouden , turbo , goal.

Zo te zien pas Lang goed bij het spel van Club . Moeilijk te zeggen hoe Lang het zou doen als hij bij Ajax was gebleven

26 december 2020 om 16:12

Ben vooral erg benieuwd als hij straks een duo gaat vormen met Dost. 3 Nederlanders bij een Belgische topclub is wel mooi om te zien

26 december 2020 om 16:36

Wij hebben wel vaker 3 Nederlanders in de basis gehad de laatste jaren. Vormer quasi altijd. Maar ook Denswil. Dan zijn nog Van Rhijn, Amrabat, Vermeer gepasseerd. Wij rekruteren daar graag. Dat is inmiddels wel bekend, denk ik. Ook grote voortrekkers van een eventuele Beneliga.

26 december 2020 om 18:14

Ja dat kan interessant worden omdat Dost meer een target man is . En nu zonder Dost spelen ze meer op snelheid en combinaties

27 december 2020 om 11:54

Mijn stem hebben ze voor de Beneliga! Zo krijg je echt wel een heel aantal topaffiches. Al kan ik de nadelen voor de kleinere clubs ook wel goed indenken. Ja van eigenlijk elke speler die je noemde wist ik dat ze bij Brugge speelde alleen Amrabat was ik kwijt. Was die destijds goed bij Brugge?

27 december 2020 om 11:58

@bossie, sowieso moeten ze Dost gaan bedienen wanneer je hem optimaal wilt benutten. Ik zie het wel goed komen daar. Hoe je het ook wendt of keert Dost is een uitstekende aankoop voor Brugge. Ik zie hier wel een mooie match.

28 december 2020 om 10:13

In alle eerlijkheid is Amrabat net als bij Feyenoord in Brugge geflopt. Speelden 2-3 leuke wedstrijden maar verder zo matig dat hij meestal op de bank zat en daarna verhuurd naar de Serie A met een optie tot koop dat niet eens groot was, duidelijk dat ze het niet in hem zagen zitten. Vreemd hoe hij dan in de Serie A wel etaleert.

Goed afgewerkt. Hij oogt een heel stuk rustiger aan de bal en das is precies wat hij nu nodig heeft: een beetje rust in zijn spel. Nu alleen nog iets sneller handelen en iets beter de ruimtes in gaten houden. Als hij dit kan doorzetten tot februari hoort hij gewoon in Oranje. Met talenten als Ihattaren, Malen, Gakpo (is ook wel toe aan een selectie) en Lang heb je weer leuke talenten voorin.

ik dacht dat we in Nederland niet konden verdedigen maar dat Eupen ziet er ook niet best uit achterin. verder wel mooi afgemaakt van Lang deze goals

26 december 2020 om 16:14

Ja die hebben een zware corona uitbraak achter de rug en sommige' hebben een paar weken amper kunnen trainen, ze speelden nu ook met een B ploeg dus eigenlijk slecht van Club dat het maar 3-0 is en geen 6 of 7.

26 december 2020 om 18:14

ok, dat verklaart een hoop want dit zag er erg zwak uit achterin

Bedankt voor deze parel, Ajax. Na Denswil toch weer een geslaagde transfer, lijkt het. Nu aan zijn loopvolume werken en nog dominanter worden op het veld en dan ziet het er goed uit voor beide partijen. De titel en minstens 1 ronde in de Europa league overleven moet mogelijk zijn, zeker nu we met Dost een scorende spits hebben en voldoende creativiteit errond met Lang, Diatta, de Ketelaere en Vanaken. Leuke vooruitzichten. Dan is het toch weer een mooi seizoen geweest en kunnen de gevaccineerde fans misschien zelfs al vieren in mei.

Je kan iets of iemand pas missen als je niet meer hebt. Scorend vermogen mist Ajax voorin Lang zou niet hebben misstaan nu Wellicht ruilen voor Promes

26 december 2020 om 16:30

Ajax, de meest scorende ploeg in Nederland, mist scorend vermogen? We missen juist creativiteit wanneer het moeizaam loopt. We scoren meer dan genoeg.

26 december 2020 om 17:54

Het probleem bij ajax is dat ze de ene wedstrijd heel veel scoren en als het niet loopt heel weinig scoort. Als de tegenstander iets beter wordt valt het scorend vermogen tegen.

26 december 2020 om 19:07

Wat logisch is toch. Maar dat komt omdat we amper iets creëren tegen ploegen van respectabel niveau. Dat is geen gebrek aan scorend vermogen of de schreeuw om een nieuwe spits die je vaak hoort maar gebrek aan kwaliteiten de fase ervoor. Je hebt minimaal 5 spelers die 10 doelpunten kunnen maken dit seizoen. Dat is meer dan genoeg. Alleen heb je er maar 3 die iets creëren.

26 december 2020 om 19:59

J. Veerman van Heerenveen kan daar voor zorgen. Maar ik weet nu al dat die niet wordt gehaald, want dat zou een goede aankoop zijn. Met Kudus en Gravenberch op het middenveld en nog eens investeren in het centrale duo achterin, en je hebt Blind, Schuurs en Klaassen dan voor op de - sterke - bank. Het is heel simpel, maar je moet het wel zien...

27 december 2020 om 18:29

Het gaat niet om de derde en vierde goal, wel om de eerste en ook wel om de tweede goal
De wedstrijden dat Ajax verloor zag je waar het mis ging. En echte gevaarlijke spits, die ook een man kan passeren.
Huntelaar, Traore en Brobbey in mindere mate kunnen dat niet.
Ik schreef in het verleden nog voor de blessure van Malen dat hij een aanwinst zou zijn

Wat een kun je als club nog meer doen dan je vertrouwen uit te spreken en een 4 jaar contractverlenging neer te leggen. Als de speler dat afslaat met nog een 1 jarig contract kun je als club mi niets anders doen. Zelf vind ik het jammer had zijn kans met het groot aantal wedstrijden wel gehad en ben ervan overtuigd dat hij de concurrentiestrijd met Promes zou winnen.

26 december 2020 om 17:08

Hem perspectief geven.

Zeikopmerkingen over het niveau van de Belgische Jupiler Pro League zullen wel volgen in sommige comments. Lang doet het goed bij onze zuiderburen. Ik vond het sowieso al jammer dat Ajax hem zo makkelijk liet gaan, helemaal toen bekend werd dat er een optie tot koop in zat voor Club Brugge. Ik zou geprobeerd hebben hem uit te lenen als er echt geen speeltijd inzat maar dan zonder optie tot koop. Misschien had Lang wel dusdanig genoeg van zijn reserverol dat hij die optie tot koop wel toejuichte, uiteindelijk. Promes, die niet presteert, vertegenwoordigd natuurlijk een behoorlijke transferwaarde en het zou dan ook kapitaalsvernietiging geweest zijn om hem als wissel te gebruiken en Lang als basisspeler. Als Promes inderdaad schuldig wordt bevonden wat betreft die steekpartij dan zal Ajax zich nog wel eens achter de oren krabben wat betreft de Lang-deal. Ze hebben natuurlijk Neres en Antony nog maar die renderen op links niet zo met hun linkerbeen.als Neres geen blessures had gehad dan was hij natuurlijk al weggekocht door een grotere club en dan had je eventueel Lang als eerste reserve gehad voor de positie van vleugelaanvaller.

Zo jammer dat er een verplichte optie tot koop is, t voelt alsof die nog terug gaat komen bij Ajax vanwege t verhuur maar terug komt ie niet meer, zonde zonde zonde

Jammer, maar keer op keer wordt bevestigd dat het duo Overmars/ten Hag met oogkleppen rondlopen. Op deze manier gooi je dus alles weg. Aan de andere kant: misschien gaat Blind Sr. dan eens als technisch adviseur in de Rcv, zijn mond opentrekken. Ho, wacht even, niet de positie LCV;-))).

Wat mooi voor deze jongen.
Trouwens ik nu tegenwoordig veel Belgisch voetbal, maar dat is echt niet om aantegluren...
Mensen die nog steeds beweren dat het niveau in Belgie hoger is dan in NL, hebben er weinig kaas van gegeten.
Vooral het technische niveau van de spelers is echt om te huilen.
Dan mogen wij blij zijn met onze eredivisie.
Fijne Kerst

26 december 2020 om 18:09

Deze match kun je absoluut niet gebruiken voor niveau van België. Heel de ploeg van Eupen heeft bijna corona gehad, nog altijd 7 spelers. Hebben amper kunnen trainen deze maand.

26 december 2020 om 19:17

Maar o wee als je een topwedstrijd gebruikt als referentie om te veronderstellen dat de Jupiler Pro League beter is. Verder zou ik bijvoorbeeld na VVV Venlo-Ajax kunnen concluderen dat de gemiddelde verdediging in de Eredivisie om te huilen is.

26 december 2020 om 20:09

De Belgische is dan ook niet beter, gewoon gelijkaardig. Er is wel een groot verschil is spel. Als je het voetbal van Ajax vergelijkt met dan club Brugge bijvoorbeeld is er echt een wereld van verschil.

Eindelijk een foto die klopt met hoe hij praat, zonder dollen, is een jongen met gebruiksaanwijzing, ik mag hem ook niet zo erg, maar denk dat Ajax hier wel een fout heb gemaakt. Zou liever hem zien dan een labyad of ekkelenkamp. Hoop voor hem dat ie het daar goed blijft doen, en nog een stap verder kan maken, zover ik weet nooit slecht over Ajax gesproken terwijl hij ook wel zag dat hij beter was als andere die wel opgesteld werden

26 december 2020 om 20:07

Maar een gebruiksaanwijzing? Heeft hij dan eens moeilijk gedaan? Het is niet dat hij een beetje vreemd praat en dat hij zelfzeker is dat hij een moeilijke jongen is.

26 december 2020 om 20:48

Nouja, in een interview met VI geeft hij aan dat hij nu eindelijk doorheeft dat hij het met talent alleen niet redt. Bij Ajax stond hij in de jeugdelftallen bekend als een jongen die graag het randje opzocht bij trainers. In Ajax 1 een aantal keer terechtgewezen door trainer en spelers nadat hij een grote mond had. Niet per se de moeilijkste jongen in de voetballerij, maar dat zijn zelfvertrouwen er af en toe voor zorgde dat hij het iets te hoog in de bol kreeg, staat buiten kijf. Maar goed, als hij nu in Belgie het goede spoor heeft gevonden is dat mooi natuurlijk. En dat zou tegelijkertijd verklaren waarom Belgen het wellicht wat vreemd vinden hoe men op een forum als VZ over die jongen praat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Club Brugge

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
M. ServaisAanvaller
R. De MilUnknown
M. RitsMiddenvelder302
R. VormerMiddenvelder305
S. MignoletKeeper320
H. VanakenMiddenvelder297
Y. BadjiAanvaller244
Voor de complete selectie: Clubpagina Club Brugge.

3 fans
Middenvelder, 28 jaar

In de wandelgangen

Maandag 12 april
Georginio Wijnaldum is recentelijk aangeboden bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren