Kieft: 'De Ligt maakte hem helemaal gek, hij sloopte hem gewoon’

Zaterdag, 19 december 2020 om 06:48 • Laatste update: 07:01

Wim Kieft is diep onder de indruk van wat Matthijs de Ligt momenteel laat zien in het shirt van Juventus. De 21-jarige centrumverdediger stond dit seizoen een aantal maanden aan de kant door een schouderoperatie, maar inmiddels is hij volledig terug in het team van trainer Andrea Pirlo. Kieft zag de Oranje-international afgelopen woensdag uitblinken in de wedstrijd tegen Atalanta (1-1), waarin hij indrukwekkende duels uitvocht met de Colombiaanse spits Duván Zapata.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

76 reacties (laatste reactie door gooner4)

De Ligt in vorm is ook gewoon de complete eindbaas. Snelheid lengte kopkracht inzicht schot sliding alles heeft die. Ongelofelijk op die leeftijd, moet je nagaan als die 5 jaar ervaring heeft op dat niveau. Dan sloopt die het hele soepie.

19 december 2020 om 07:13

Inderdaad, ongekend. Zelde zo'n goeie verdediger gezien en dan ook nog eens jong. Dit kon wel eens de beste ooit gaan worden.. Nu al 1 vd besten, valt niet eens over te discussieren. Natuurlijk had die in het begin wat fouten, maar daarna ijzersterk.

19 december 2020 om 07:31

En nog zullen er mensen roepen om Demiral(overigens ook een goeie). Ik vind De Ligt echt super, Juve heeft het verdedigend echt goed voor elkaar haha. Mja weer een paar ongelukkige handsballen en hij kan er geen bal meer van 😉

19 december 2020 om 07:56

Demiral is ook gewoon beter vooral voor zijn blessure maar goed blijven jullie lekker de ideale schoonzoon hypen

19 december 2020 om 08:46

Als je met uitspraken als 'ideale schoonzoon' en 'hypen' komt ben je wat mij betreft al af.. Demiral is een uitstekende verdediger maar hij is niet beter dan De Ligt vind ik, Demiral is puur in mannetjes uitschakelen erg goed, maar De Ligt is all around gewoon de beste verdediger ter wereld <23 jaar oud, zonder twijfel. De Ligt staat gewoon altijd in de basis bij Juve vanaf nadat hij terugkwam van z'n schouder blessure, maakt niet uit wie er fit is.

19 december 2020 om 09:29

"Zelfden zo'n goeie verdediger gezien" hoelang kijk je voetbal? Sinds 2 jaar?

19 december 2020 om 10:01

Demiral was vorig jaar inderdaad beter, maar de Ligt was gewoon het Italiaanse voetbal nog niet gewend. Sinds zijn blessure heeft hij zich stormachtig ontwikkeld. In het begin twijfelde ik ook even aan de Ligt, maar zoals hij begonnen is na zijn blessure is gewoon 2 niveaus hoger dan vorig jaar en dat niveau heeft Demiral nog niet bereikt.

19 december 2020 om 10:55

@owen Wiebers, Demiral is echt niet beter dan De Ligt. Ja hij heeft moeten wennen aan het Italiaanse voetbal en dat is gewoon normaal. Demiral heeft daarvoor al eerder gespeeld in Italiã£â« dus ja logisch dat hij toen wat beter was. Nu heeft De Ligt echt wel een hoger niveau. Voetballend is De Ligt ook nog is vele malen beter. De Ligt is daarbij ook nog is een jaar jonger. Zeg tegen elke voetbalfan wie ze liever hebben en ze zeggen allemaal De Ligt.

19 december 2020 om 11:00

De beste ooit word je niet zomaar, zelfs een Ramos is dat niet na alles wat die bereikt heeft. Een van de beste zou natuurlijk wel kunnen.

19 december 2020 om 11:40

Absoluut waar en Schuurs gaat ook die kant op, wat dat betreft zitten we in Nederland gebeiteld qua verdedigers

19 december 2020 om 11:55

Grapjas. Demiral is een kip zonder kop. Verdedigend zeer sterk, maar geen de Ligt. Wordt wel een topduo.

19 december 2020 om 11:55

Nee

19 december 2020 om 13:43

@Sanderk91 all round de beste verdediger? Jij bent gek man. Dan heb je de statistieken van Ramos nog niet gezien zeker? Geen haat tegenover De ligt maar op die niveau zit hij nog niet. Ik zou hem wel eens in de Premier league willen zien, waar er constant druk wordt gezet.

19 december 2020 om 14:14

Je benoemt eerst dat Ramos betere statistieken heeft en daarna zeg je dat je hem in de premier league zou willen zien spelen, omdat er daar constant druk wordt gezet. Ben je even vergeten dat Ramos ook in een andere competitie speelt dan de Premier League want als De ligt niet op dat niveau zit omdat hij niet in de premier league speelt dan is Ramos dat met jouw logica toch ook niet

19 december 2020 om 14:23

Volgens mij zegt Sanderk91 heel duidelijk dat hij de Ligt de beste allround verdediger <23 jaar vindt. Dat heeft toch helemaal niks te maken met oudere verdedigers? Hij hoeft dus helemaal niet op het niveau van Ramos te zitten.

19 december 2020 om 16:05

Yncktheprince, goed lezen. Ik noem hem de beste all around verdediger onder de 23 jaar. Virgil, Ramos, en nog een paar jongens van een vergelijkbaar kaliber zijn nog wel beter dan De Ligt inderdaad, maar van de jonge garde vind ik hem overduidelijk het verst. Ik zou hem later ook wel in de PL willen zien inderdaad. Nog tijd zat voor, hij is immers pas 21! Zie hem niet heel z'n loopbaan voor Juve spelen dus wie weet zien we hem nog in de top van La Liga, de PL of de BL.

19 december 2020 om 08:18

Perr Schuurs heeft enorm veel geluk met De Ligt als voorbeeld. Ajax kan hem alles bieden om binnen 3 jaar Matthijs te overklassen. Met name zijn overzicht en pass zijn punten waar hij De Ligt verslaat.Kwesteie van tijd eer ie De Ligt definitief passeert in de rangorde.Schuurs heeft enorm veel potentie.

19 december 2020 om 08:55

Schuurs passt echt veel te veel opzij en met name terug op Onana, dat wordt pijnlijk duidelijk als Daley niet speelt (en de opbouw van achteruit in een klap verdwenen is). Overzicht en passing zijn juist punten waar Schuurs nog mijlenver van De Ligt verwijderd is... Schuurs en De Ligt zijn precies even oud he, kijk in het verschil wat beiden al gepresteerd hebben joh. De kans dat Schuurs ooit zo goed wordt als Matthijs is nihil, dat is verder ook geen schande maar jouw post slaat echt als een tang op een varken.

19 december 2020 om 09:09

Let nou maar op mijn woorden dat Schuurs niet verder komt dan middenmoot/degradatie Premier League. Die jongen heeft nu al niets te zoeken bij Ajax zoveel domme dingen hij doet iedere wedstrijd. Mensen houden ervan om Schuurs met De Ligt te vergelijken. Nou ik vergelijk hem eerder met een Mike van der Hoorn.

19 december 2020 om 09:10

Knap dat Schuurs in zijn debuutseizoen al een constante lijn laat zien,waar De Ligt blunderde als een pupil.Zn Oranjedebuut was dramatisch,en mede dankzij hem kwalificeerde Oranje zich niet voor het WK. De roep om Schuurs zal met het jaar stijgen,en als Perr rustig blijft werken aan z'n progressie,is De Ligt straks snel vergeten.

19 december 2020 om 09:35

@messibarca, Jij bent echt dom. Die eerste zin alleen al. Debuut seizoen. Af en toe mee mogen doen op je 19e ofzo. Schuurs loopt flink achter. In alles. In zijn beduut seizoen in ucl geen enkele keer iets extras laten zien. Zoals de ligt met veel kopgoals. Of wel Ronaldo en andere toppers in de broekzak hebben. Zelfs lacazette etc op je 17e gewoon breken.De ligt droeg Ajax in de uel en ucl toen die 17 was. Meteen t baasje. Meteen aanvoerder en golden boy 2018. Wordt je niet zo maar. Laat staan een verdedger die de prijs pakt.

19 december 2020 om 09:41

"Knap dat Schuurs in zijn debuutseizoen al een constante lijn laat zien,waar De Ligt blunderde als een pupil." Maat, ik denk niet dat je het helemaal snapt? De Ligt en Schuurs zijn NU even oud, Matthijs speelt al bij Juve als basisspeler, is volwaardig A-international en heeft dik 100 wedstrijden voor Ajax gespeeld incl. EL finale en CL halve finale. De Ligt was aanvoerder in de halve finale van de CL toen Schuurs nog in de JL speelde bij Fortuna, hoe denk je dat 1 op 1 te gaan vergelijken?! Bovendien laat Schuurs verre van een constant niveau zien in z'n debuutseizoen helaas. Hij maakt even veel fouten als De Ligt destijds, alleen die was 17 en Schuurs is 21 (20 bij z'n eerste wedstrijden), dat is ook nogal een verschilletje he.

19 december 2020 om 09:51

Dom? Ik bedoel z'n debuutseizoen als basisspeler. En ik doel op de enorme potentie waarvan kenners unaniem zeggen ; " deze jongen heeft alles om De Ligt op termijn sportief te kunnen overklassen ". Perr heeft zelf die sleutel in handen.

19 december 2020 om 09:59

Schuurs heeft goeie stappen gezet maar komt bij lange na niet in de buurt van Mathijs. Zie hem ook niet de top halen maar goed, laat me graag verassen.

19 december 2020 om 10:09

Ik heb werkelijk geen 1 analist horen zeggen dat Per het in zich heeft om De Ligt te overklassen. Want als een analist dat wel doet dan zal degene heel raar aangekeken worden en misschien zelf wel ontslagen worden. Per is daarentegen wel erg goed in schijnverdedigen. Net doen alsof. Daar is hij dan wel weer beter in dat moet ik je nageven.

19 december 2020 om 10:10

Ik geloof best dat Perr talent heeft om uit te groeien tot een goede CV hoor, en ik zie hem op den duur ook best in een topcompetitie spelen, zeker als hij dat 'lieve' eruit krijgt en wat medogenlozer in z'n duels is, dat zie je nu met vlagen al wel maar dan plots laat ie zich kinderlijk aan de kant zetten. Dat is de jeugdigheid, De Ligt had dat vroeger ook weleens. Daarom kan hij zeker ook nog wel veel beter worden dan nu. Maar wat ik me afvraag is: waarom denk jij dat Schuurs ooit voorbij De Ligt zal gaan? Ze zijn uit hetzelfde geboortejaar en het verschil aan kwaliteit en ervaring is werkelijk enorm, De Ligt loopt minimaal 3 jaar voor in zijn ontwikkeling en het ziet er niet naar uit dat die ontwikkeling snel stagneert toch? Sterker nog: bij Juve heeft hij in iets meer dan een jaar tijd wederom enorme stappen gezet (na een begin met toch aardig wat tegenslagen - deels door slordigheden, deels door botte pech). Matthijs de Ligt is van de absolute buitencategorie, er zijn maar een paar generatiegenoten die daar een beetje mee mee kunnen (dan denk ik aan jongens als Upamecano, Konate, Bastoni, Fofana, Demiral wellicht), Schuurs hoort zeer zeker niet thuis in die groep zeer getalenteerde centrale verdedigers van 20 - 21 jaar oud, De Ligt is juist de aanvoerder van dat lijstje.

19 december 2020 om 10:48

@MessiBarca: drinken in de morgen is niet goed voor je. De Ligt is en blijft van een ander kaliber dan Schuurs. Dat de Ligt in het begin zo blunderde eens, maar dat laat tegelijk ook direct zijn bizarre groeicurve zien. Wij hebben in NL 3 topverdedigers, waarvan ik denk dat de Ligt uiteindelijk de beste gaat worden. Voor nu is dat nog even [email protected]: over die generatiegenoten gesproken: uistekende generatiegenoten, maar in dat lijstje staat de Ligt nog steeds bovenaan.

19 december 2020 om 11:34

Je praat nu over Schuurs alsof die jaren jonger is dan De Ligt. Ze schelen 2 maanden, ik herhaal, 2 maanden! Schuurs heeft misschien de potentie om opbouwend beter te worden dan De Ligt, maar verdedigend gaat hij nooit tippen aan De Ligt. Fysiek (kracht en snelheid) heeft De Ligt al een groot voordeel, maar hij heeft ook meer inzicht en meedogenloosheid.

19 december 2020 om 12:48

Schuurs is natuurlijk nog geen De )Ligt en denkt dat hii dat ook niet wordt. Rich zie ik well potential in Schuurs en denkt in tegenstelling tot velen dat hii well de (sub)top kan halen

19 december 2020 om 15:33

Messibarca idd ! Dat gaf ik gister elders aan maar dat wil niemand zien Schuurs is nu al verder dan de Ligt was in zijn eerste debuut jaar. Waan van de dag weer eens. Frenkie was 2017-2018 een bankzitter en een jaar later de allerbeste , om maar een voorbeeld te geven.

19 december 2020 om 18:21

@Messibarca Schuurs en de Ligt zijn toch 2 verschillende verdedigers die niet met elkaar te vergelijken zijn.

20 december 2020 om 15:46

Klopt helemaal. Hoop voor beiden het beste.

De Ligt is een heel goede verdediger, heeft alles in zich om de beste verdediger te zijn. Het maakt hem niet uit in welke systeem en ook onafhankelijk hoe er gespeeld wordt, klasse! Daarnaast mag er ook gezegd worden dat Schuurs meer moeite heeft omdat als spits krijg je tegen Ajax veel meer ruimte dan bij Juventus.

19 december 2020 om 10:37

Verdedigen met een hoge lijn is dan ook veel moeilijker dan verdedigen in eigen 16. Ik denk dat als De Ligt voor Barca of City koos, hij meer geleerd had dan bij Juventus, waar verdedigen makkelijker is, omdat je veel in eigen 16 bent met kont in goal.

19 december 2020 om 11:29

Ik denk dat hem een ander soort verdedigen is geleerd in Italië, echt het uitschakelen van je man en meedogenloos zijn in de duels. Dat had hij niet geleerd bij Barca of City. Voor hem zou het goed zijn als hij na Juve overstapt naar een voetballende ploeg zodat hij dat aspect ook onder de knie krijgt, dan wordt hij de beste van de wereld

19 december 2020 om 11:45

Wat een onzin. Sinds Sarri (en nu ook met Pirlo) speelt Juventus met een hoge lijn. In 80% van de wedstrijden in de Serie A speelt Juventus tegen teams die de bus parkeren. Bonucci en de Ligt staan dan soms een uur op de middenlijn. Als je denkt dat de Ligt vaak in de eigen 16 staat en Juve zich doorgaans ingraaft dan heb jij denk ik al 10 jaar geen wedstrijd meer van ze gezien.

19 december 2020 om 14:17

Waar haal jij jouw info van als ik vragen mag? Juventus is echt heel vaak boven 70% balbezit in de serie a en dan gaan ze echt niet bij hun eigen 16 staan.

19 december 2020 om 14:25

Juventus speelt met de ligt gwn hoog op het veld. Juve wint nu met de ligt 17,5x de bal op de helft vd tegenstander; terwijl dit zonder de ligt 10,8x was. Dat zegt toch best veel over de invloed van de ligt. (bron: analyse tutosport).

19 december 2020 om 18:23

Bij Barca had hij net zo moeten verdedigen als bij Ajax. Hij zou in de Spaanse competitie alleen betere tegenstanders krijgen dan in de eredivisie.

Pfff wat hebben we toch een geluk dat we weer een aantal echte wereldsterren in het Nederlands elftal hebben. Ik denk dat het EK voor ons net te vroeg komt. Maar mochten een aantal aanvallers als Bergwijn, Gakpo, Ihiattaren en Malen zich goed ontwikkelen dan denk ik echt dat we een kans maken op het WK Dan; Bijlow Dumfries-De Ligt- Van Dijk- Wijndal Wijnaldum- Ihattaren- De Jong Gakpo- Malen- Bergwijn Mochten die jongens zich door blijven ontwikkelen , en dan heb je ook nog een Depay etc. On- topic. Die de Ligt gaat de allerbeste worden, zelden zo’n verdediger gezien. En wat een fysiek ook al. En dan trainen met Ronaldo, prachtig!!!

19 december 2020 om 09:05

Mooie opstelling, alleen je vergeet Ake . Die is toch wel echt beter dan wijndal. Met ihattarenn wijnaldum en de jong heb je een ongebalanceerde middenveld... je zal toch echt een cvm moeten hebben .... Malen is echt een goeie maar schat depay wel hoger in dan de andere 2.

19 december 2020 om 09:29

Ik vind Ake helemaal niet beter dan Wijndal op de back positie

19 december 2020 om 14:21

Wijndal is als back zeker beter dan Ake en je zegt dat wijnaldum en Ihatarren samen ongebalanceerd is maar heb jij Wijnaldum dan wel voor Liverpool zien spelen? Die man heeft de longen van een paard en verdedigd echt enorm veel mee.

19 december 2020 om 09:19

Nu alleen nog een rechtsback die iets kan en dan hebben we helemaal een prima opstelling.

19 december 2020 om 10:35

Gravenberch? Dit vind ik toch wel een van de grootste talenten op de Nederlandse velden en kan denk ik ook uit de voeten op de plek waar jij ihatarren neerzet. Verder mooi lijstje en laten we hopen dat ze zich allemaal stormachtig gaan ontwikkelen.

19 december 2020 om 11:30

Ihattaren ipv Gakpo, Gini op 10 en Gravenberch naast De Jong is denk ik over een paar jaar een uitstekend middenveld (al wordt gini ook ouder)

19 december 2020 om 13:06

En dan tegen de tijd dat Gini niet meer meekan, Ihattaren op zijn plek en Gakpo weer op de plek van Ihattaren. Hopen dat Brobbey zich goed ontwikkelt, dan heb je ook nog een beest van een pinchhitter achter de hand.

19 december 2020 om 12:49

Wijnaldum is dan al wat ouder, denk dat Gravenberch er in staat en Wijnaldum bank tegen die tijd, al gun ik het gini uiteraard het meeste

Ik vind de Ligt echt een topper en behoren tot de beste ter wereld momenteel maar ik snap niet dat mensen hier roepen dat hij de beste ooit gaat worden en andere dingen in die trend. Laat hem eerst maar eens een paar jaar op dit niveau blijven presteren en dan kunnen we eerlijker oordelen.

19 december 2020 om 13:09

Ik denk dat hij idd een vd beste ooit kan worden, mits hij zich zo blijft ontwikkelen en presteren. Dus ja, kun je zeker zeggen. Zeiden we ook van Mbappe.

Het is geen kleine jongen omdat hij Schuurs zijn hielen liet zien, dat is toch geen referentie. Schuurs is dan wel groot en is redelijk snel , maar weet zijn lichaam slecht te gebruiken in een duel. Schuurs is geen verdediger pur sang.

19 december 2020 om 11:20

Je zegt precies wat ik ook dacht. Hele rare vergelijking.

19 december 2020 om 18:23

Blijkbaar zien al.die kenners het andere dan ons ;-)

De Ligt 😍😍Mooi hoe die figuren na zn eerste maanden riepen dat die door de mand was gevallen, nu zn hielen likken.Enige significant betere verdedigers op t moment zijn Ramos en big Virg en zelfs dat op basis van status en niet specifiek kwaliteit.Voor de rest doet de Ligt voor niemand onder. En dat op zn 21e❤❤❤

19 december 2020 om 10:13

Van Dijk was net voor zijn blessure niet zo “big”. Veel fouten en weinig vorm...

19 december 2020 om 12:36

Form is temporary, ass is permanent.

19 december 2020 om 12:55

Krijg een enorm 'facebook' gevoel van jouw reacties..

19 december 2020 om 14:23

Moniqueverschoor, Ass is permanent? Bedoel je soms class, want bij een permanente ass zou ik eerder aan een Raheem Sterling denken dan aan Van dijk

19 december 2020 om 14:44

@arturotorres

Of Jetro Willems haha

Ook Martinez had Zapata in de thuiswedstrijd van Ajax tegen Atalanta prima onder controle. Een feit dat flink onderbelicht wordt in de media en in Amsterdam. Bij Ajax zien ze - nog steeds, onvoorstelbaar - liever juffrouw Schuurs als echte verdediger naast Blind. Waar dat centrum toe leidt hebben we in heel veel wedstrijden kunnen zien. Maar over De Ligt gesproken; je kon destijds bij Ajax al de potentie zien. En dat is er redelijk uitgekomen. Hij heeft nog steeds wel eens een slippertje, maar met hem achterin heb je als team een rustig gevoel.

19 december 2020 om 13:11

Slippertje? Volgens mij sinds dat onwennige begin een jaar terug heeft hij nagenoeg geen slippertjes meer gemaakt. Potentie is er niet redelijk uitgekomen als je nu al kunt concluderen dat het 1 vd beste cv's ter wereld is.

19 december 2020 om 16:18

Niet overdrijven. De Ligt is on his way, maar om foutloos te spelen, is nog net even een trapje hoger. Maar ook ik heb vertrouwen;-)..

21 december 2020 om 09:41

Ik overdrijf ook niet, doet het geweldig.

Beest! Hij heeft idd wat aanpassingsproblemen gehad vorig jaar maar hoe veel mensen hem afschreven, verdiende hij niet. Je ziet aan alles dat dit een natuur talent is en zodra hij zich op zn gemak voelt al het vertrouwen terug betaald. Dit was bij Ajax zo, het Nederlands elftal en nu bij Juventus. Ik heb nooit de mensen begrepen die schreeuwde om de Vrij. Dat is een leuke verdediger voor in een systeem met 5 verdedigers maar in een 4 mans verdediging laat ie heel wat steken vallen.

Alleen het verschil bij koppen tussen de Ligt en Schuurs is al extreem. Ik geloof niet dat ik Schuurs ooit een bal bij een aanvallende corner heb zien koppen.

De Ligt was toen hij debuteerde bij Ajax een sensatie. Nu heel hard op weg om een fenomeen te worden. Lekker leren van de grootmeester Chiellini, over 2 jaar de aanvoerdersband om die enorme biceps en over 4 jaar is hij de captain van Oranje.
En dan elk jaar zeuren dat Juve de CL niet wint, en dat hij daarom niet de beste van de wereld kan zijn. Heerlijk, ik kijk er nu al naar uit!

Oef, lijkt wel een soort van Groundhog day wereldje waarin met name de voetballerij leeft. Bij gebrek aan beter gaan we maar weer oude statements uit de doos halen, die toch een beetje voorbarig zijn, lijkt me (en ook bleken afgelopen seizoen) . Zie Kieft, die ik normaal gesproken goede en nuchtere dingen hoor zeggen, nu toch wat onzinnige opmerkingen maken. De verwijzing naar Schuurs is toch zeer zwak te noemen, nu al 'beter dan gerenomeerde verdedigers als Chielini' te bestempelen terwijl die juist zo goed zijn omdat ze zo lang op niveau presteren. Geef de Ligt nou eens twee, drie jaar de tijd om dit niveau, in deze competitie, vol te houden. Dan kunnen dit soort bestempelingen ook gebaseerd worden op echte fundamenten ipv flarden sentiment en een of twee goede potjes. Maar goed, bij de fam Kieft moet de schoorsteen ook roken en een of twee keer per jaar een itempje schrijven bij gebrek aan verdere fantasie levert niet zo veel op.

19 december 2020 om 13:13

Snap wat je zegt, maar je overdrijft ook. Om zo hoog te staan als Chielini moet hij idd eerst eens wat jaren heel top presteren bij Juve. Dat wil echter niet zeggen dat hij momenteel niet beter kan zijn. Daarnaast zeg jij een of twee goede potjes.. Komop zeg.

19 december 2020 om 15:07

Sinds zijn blessure doel ik op, dus dat lijkt me niet overdreven. De reacties na dit optreden, die lijken me wat overdeven.

Tja De Ligt en Upamecano zijn zo wat de meest genoemde youngboys op het gebied van centrale verdedigers. Ik hoop de Ligt toch ooit weer samen met Frenkie te zien spelen dus dat hij bij Barcelona belandt. Voorlopig hebben ze geen cent te makken, dus zal het er niet van komen op korte termijn. Blijf nog maar een 3/4 jaar in Turijn. Daarna ben je 25, rijper en ben je van harte welkom in Catalonie!

19 december 2020 om 14:30

Hoort kounde niet ook in dat lijstje? Ook echt een geweldige speler.

19 december 2020 om 18:21

Upamecano zou ik er niet tussen zetten. Ik denk dat Konate, Fofana, Kounde, Demiral en De Ligt van hoger niveau zijn dan Upamecano als youngboys.

Bij Matthijs heb ik altijd het idee dat je nog niet van hem af bent als je hem passeert. Die felheid in zijn duels. Genieten. Die gozer is nog jong! Bij Perr hoopte je min of meer een glimp van -in ieder geval- die felheid terug te zien. Maar nee, Perr is wat dat betreft een enorm nette verdediger. Ondanks zijn postuur. En dat is dus niet oké.

De Ligt is in elk opzicht zo veel beter dan Demiral. De enige die Demiral beter vinden zijn de Nederlandse Turken, wat zijn die ook zo heerlijk objectief altijd he. Lekker toeteren

19 december 2020 om 14:55

En waarom zou jij volgens jouw redenering wel neutraal kunnen zijn over een Nederlandse speler?

19 december 2020 om 15:07

Ik ben geen Nederlander. Ik vind gewoon De Ligt beter dan Demiral puur gebaseerd op zijn skills.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1067 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.AC Milan5318
3.Juventus5230
4.Atalanta4928
5.AS Roma4712
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
Cristiano RonaldoAanvaller2220
A. RabiotMiddenvelder212
F. BernardeschiAanvaller210
F. ChiesaAanvaller206
MorataAanvaller207
W. SzczęsnyKeeper200
L. BonucciVerdediger192
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

152 fans
Verdediger, 21 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Juventus 14 0 3 0
2019/2020 Juventus 29 4 5 0
2018/2019 Ajax 33 3 1 0
2017/2018 Ajax 33 3 8 0
2016/2017 Ajax 11 2 0 0
Laatste voetbalnieuws

Juventus geeft ultrakorte update over blessure van Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt is vermoedelijk snel weer inzetbaar voor Juventus. De Italiaanse grootmacht meldt dat de 21-jarige centrumverdediger, die dinsdagavond in de warming-up uitviel voor het duel met Spezia (3-0 winst),...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 6 maart
Rick Karsdorp is akkoord met AS Roma over een nieuw contract. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren